7 legnépszerűbb kriptovaluta, amely 2021-ben milliomos lehet

Íme hét kriptovaluta, amelyek segíthetnek abban, hogy idén milliomos legyen

A mai cikk hét kriptot mutat be, amelyek segíthetnek abban, hogy útnak indulhasson a milliomos váláshoz.

Igaz mondani, hogy 2020 szokatlan év volt a pénzügyi piacok számára, de a COVID-járvány váratlan eredménye a befektetési stratégiák átértékelése volt, mivel a globális gazdaságokba vetett bizalom erősen megdőlt..

Ez az egyik oka annak, hogy egyes kriptovaluták 2020 végén tapasztalt emelkedő árakat tapasztaltak. Mivel a világ pénzintézetei a világjárvány által okozott károk enyhítésére törekedtek, az inflációtól és a gazdasági instabilitástól való félelem egyre nőtt, és a befektetők ennek megfelelően módosították stratégiáikat. – a kriptovaluta piac javára.

A bizonytalan évkezdés ellenére a a kriptopénzpiacok 760 milliárd dollárra emelkedtek 2020 végére megközelíti az iparág rekordmagasságát, 2017-ben 800 milliárd dollárt, és az év elején jelentős javulást ért el a 185 milliárd dolláros piaci sapka értékelésében.

Természetesen a Bitcoin és más csúcs tokenek hihetetlen teljesítménye 2020-ban óriási érdeklődést váltott ki a kriptovaluta jövő évi potenciálja iránt. De melyik jelző lesz a legjobb kriptovaluta 2021-ben?


További kutatások segíthetik a befektetőket olyan kriptók megtalálásában, amelyek teljesítménye erősebb lehet, mint a részvények vagy az arany. Ezért érdemes elvégezni a kellő gondosságot, és rendszeresen befektetni kell a kriptopiacba.

Szóval, mi az a legfőbb kriptovaluta, amely vagyont hozhat neked ebben az évben? Összeállítottunk egy listát 7 lehetőségről, amelyeket mérlegelhet.

Ezzel az információval íme hét kriptovaluta, amelyek 2021-ben milliomosokká tehetnek:

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretne belemerülni a kriptopiacba, nézze meg eToro Exchange!

Miért érdemes befektetni a kriptovalutába?

A múltban a kriptovalutába történő befektetés kockázatos – sőt, bolondságos – hírnevet szerzett, és olyan mértékben, hogy ezt a hírnevet megérdemelték. Még a piac alkalmi megfigyelői is észrevehetik, hogy az árak általában jelentősen ingadoznak, napról napra, hétről hétre és hónapról hónapra.

Ez azonban hamarosan megváltozhat, mivel 2020-ban egyre több intézményi befektető és megalapított fizetési platform vette át a kriptovalutát. Ez egy olyan fejleményt jelent, amelyre minden kriptográfiai elemző várt, és remélhető, hogy a megnövekedett támogatás stabilabb kriptopénz-piacot eredményez.

2021 januárjában például a Goldman Sachs kifejezte támogatását a kriptográfia mellett, Christian Mueller-Glissman topelemző szerint „a Bitcoin és az altcoinok, például az Ethereum 2021-ig tartó erős teljesítménye, valamint a fedezeti alapok, a több eszköz befektetők és vállalatok ”vezetett ahhoz, hogy„ fokozottabban összpontosítsanak a [kriptopénzekre] ”.

Hasonlóképpen, a JPMorgan Chase milliárdos elnök-vezérigazgatója, Jamie Dimon a közelmúltban megváltoztatta a kriptovaluta kérdését. Miután korábban elutasította a digitális valutát csalásként, Dimon úr most bevallja, hogy „híve” a blokklánc technológiának.

Elég azt mondani, hogy a pénzügyi erőművek, például a JP Morgan és a Goldman Sachs támogatása valószínűleg nem fog észrevétlen maradni, és önmagukban is elégséges a hangulatuk ahhoz, hogy ösztönözzék a bikafuttatásokat a kriptopiacokon, amikor 2021-be megyünk..

Cryptocurrencis, amivel milliomos lehet

1. Bitcoin

Kétségtelen, hogy a Bitcoin nyilvánvaló választásnak tűnik a legjobb kriptovaluta t0 vételnek 2021-ben – de ez jó okkal van így. A BTC messze a létező legnagyobb kriptovaluta, mind a piaci kapitalizáció, mind az egységár, mind az ismertség szempontjából. Ez nem valószínű, hogy hamarosan megváltozik, és ahogy tovább haladunk 2021-ben, a Bitcoin szinte általánosan várhatóan jelentősen növekedni fog.

Valójában, ha megnézzük egyes iparági elemzők BTC-re vonatkozó előrejelzéseit az elkövetkező hónapokban, nehéz nem kicsit izgulni. A legkiemelkedőbb hangok közé tartozik a Citibank Thomas Fitzpatrick, aki úgy véli, hogy a Bitcoin 2021 decemberéig elérheti a megdöbbentő 300 000 dollárt tokenenként.

Fitzpatrick úr sem egyedüli a Bitcoin iránti bullish-jével. A kórus hangzása hallatszott az iparból: Mike Novogratz és a DeVere Group Nigel Greenjei azok között vannak, akik figyelmüket a Bitcoinra fordítják, és azt dicsérik, mint a legjobb kriptovalutát 2021-ben..

Ez sem minden beszéd. Pénzügyi és biztosító cégek, köztük a Microstrategy, a Square Investment és a MassMutual, mind 2020 végén hatalmas befektetéseket mutattak be a BTC-ben – egyedül a MicroStrategy jelentette be a teljes Bitcoin-felvásárlás több mint 1 milliárd dollár értékét.

Mindent figyelembe véve, ha kriptot akar vásárolni 2021-ben, akkor nehéz vitatkozni azzal, hogy a BTC lenne az első érme, amely fontolóra veszi portfóliójának hozzáadását.

2. Ethereum

Valószínűleg méltányos azt mondani, hogy az Ethereum a legismertebb kriptovaluta a Bitcoin után. Az Ethereum blokklánc intelligens szerződések és elosztott alkalmazások támogatására való képességének köszönhetően sokat tettek a lehetőségeiből, hogy nemcsak a pénzügyeket, hanem számos más biztonságos üzleti folyamatot is forradalmasítson, például az ingatlantulajdon-változásokat és a munkaszerződéseket..

Az Etheruem a második legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizáció szerint is – és egy ideje így van. Bár még mindig messze van a Bitcoin mögött, önmagában az Etheruem lehetőségei azt jelentik, hogy következetesen a legfontosabb kriptográfiai beruházások között szerepel. De vajon ez a legjobb kriptovaluta 2021-ben?

Az Ethereum enyhén szólva érdekes kilátás. A visszafogott 2020 ellenére az ETH 615 dollárra emelkedett az év végén, amit az Ethereum 2.0 infrastruktúra-frissítés várva várt elindítása hajtott végre. A frissítés azt ígérte, hogy javítja a blokkok feldolgozásának sebességét és csökkenti a tranzakciós költségeket – ami az Ethereumot a múltban zavarta.

2021-ben tovább tekintve az Ethereum 2.0 bevezetésének további fázisai vannak, amelyek várhatóan pozitívan befolyásolják az altcoin értékét. Ez elkerülhetetlenül az ETH-t helyezi a középpontba, amikor a befektetésekről van szó, és Michaël van de Poppe, a Cointelegraph Markets elemzője úgy véli, hogy az altcoin az elkövetkező évben is elérheti a 10 000 dollárt.

További információ: Ethereum árjóslás

3. Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash akkor alakult, amikor az eredeti Bitcoin kriptovaluta kemény villába ütközött 2017-ben.

Mint fentebb megjegyeztük, a kriptovaluták általában a blockchain technológiára támaszkodnak, amely az adatokat blokkokban tárolja. Megjegyeztük azt is, hogy a legtöbb blokk folyamatosan tartalmazza az adott lánc teljes történetét – beleértve minden tranzakciót. Ahogy a kriptovaluta egyre népszerűbb lett, ez azt jelentette, hogy a blokkok sokkal gyorsabban töltődtek fel, ami lassabb és drágább tranzakciókat eredményezett.

A Bitcoin Cash hatékonyan jött létre ennek a problémának a csökkentésére, azáltal, hogy az eredeti blokkméretet 1 MB-ról 8 MB-ra bővítette, lehetővé téve a gyorsabb és gyakoribb tranzakciókat. Noha a BCH-nak nem sikerült elődjével megegyeznie az értékét tekintve, a Bitcoin Cash viszonylag alacsony ára, skálázhatóságával együtt, komoly növekedési lehetőségeket rejt magában.

A Bitcoin Cash lenyűgözően zárta 2020-át, miután novemberben saját kemény villáját követte. Függetlenül attól, hogy a BCH az egyik legfontosabb kriptográfiai beruházás-e az elkövetkező évben, nagyrészt az ipar ezen reakcióra reagál. Mivel azonban a BCH kereskedése az írás idején majdnem 400 dollár volt, úgy tűnik, mintha továbbra is támogatnák a Bitcoin offshootját.

Roger Ver figyelemre méltó kriptográfiai elemzője egészen addig jósolta, hogy a BCH 10 vagy 20-szor olyan értékes lehet, mint most, köszönhetően mindennapi fizetési rendszerként való hasznosságának. Kim Dotcom, a szókimondó kriptográfiai befektető is hitet tett a Bitcoin Cash-rel, előrejelezve, hogy az akár 3000 dollárig is szárnyalhat.

További információ: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re

4. Litecoin

A Litecoin-t a Google volt alkalmazottja, Charlie Lee alapította, és a Bitcoin „ezüstjének” „aranyaként” emlegették. A Litecoin legfontosabb jellemzői a jobb tranzakciós idők, sokkal gyorsabb blokkgenerálási sebességgel, mint a Bitcoin, és alacsonyabb feldolgozási díjakkal. Az LTC is sokkal kevesebb számítási energiát igényel a bányászathoz, mint a BTC.

Technikai előnyei és életképessége, mint valódi napi fizetési rendszer teszik a Litecoin-t különösen érdekessé a befektetők számára. Sőt, ha kriptot akar vásárolni 2021-ben, akkor az LTC-nek meglehetősen alacsony tokenenkénti ára van a tíz legfontosabb kriptovaluta esetében. Ez azt jelenti, hogy a piacon új befektetők ésszerű mennyiségű egységet szerezhetnek minimális ráfordítással.

Mint a legtöbb kriptovaluta, a Litecoin is bullish véget ért 2020-ig, amikor a bizalom visszatért a piacra. 2021-re tekintve sok elemző valójában visszafogott teljesítményt vár az LTC-től, az altcoin az év nagy részében stagnál. A TradingBeasts például úgy látja, hogy az LTC az év során alig haladja meg a 10% -os nominális nyereséget.

Tehát mitől válik a Litecoin az egyik legfontosabb kriptográfiai beruházás közé? El kell ismerni, hogy ha Ön napi kereskedő, akkor talán inkább egy tokent tartalmazna, amelynek volatilisebb előrejelzése van. Ha azonban készen áll arra, hogy megtartsa kriptográfiai eszközeit, akkor a Litecoin bizonyulhat a legjobb kriptovalutának 2021-ben, egyszerűen azért, mert az előrejelzések szerint az ára 2022-ig alacsony marad. Ezt követően azonban sok webhely, köztük a TradingBeasts Az LTC 2022 decemberére akár 100% -kal is növekedhet.

5. Binance érme

Míg a Litecoin a Bitcoin aranyának ezüstje, a Binance Coin inkább az Ethereum penészében látható. Valójában a BNB eredetileg az Ethereum hálózaton indult, egészen a Binance decentralizált tőzsde, vagyis a DEX elindításáig, később, 2017-ben.

Maga a Binance Exchange a világ legnagyobb kriptovaluta-cseréje, másodpercenként több mint 1,4 millió tranzakciót dolgoz fel. Természetesen a BNB az ökoszisztémájának többszörösen használja, beleértve a kereskedési, tőzsdei és tőzsdei jegyzési díjak kifizetését, valamint a Binance hálózat más kriptovaluták cseréjének eszközeként..

A világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjén való hasznosság elkerülhetetlenül bizonyos fokú stabilitást biztosít a Binance Coin számára, de valószínűleg 2021-ben a legnépszerűbb kriptovaluták közé tartozik.?

A Coinpedia által elvégzett technikai elemzés azt jósolja, hogy a BNB 2021-es ütemben élhet, és az év végére talán elérheti a 61 dollárt. Hasonlóképpen, a WalletInvestor úgy véli, hogy a BNB 2021-ben 17,31% -os növekedést tapasztalhat.

A WalletInvestor azonban arra számít, hogy az árak az év végéig újra visszaesnek, így bárki, aki 2021-ben kriptot szeretne vásárolni, szándékában áll megtartani, óvatossággal fordulhat, vagy megnézhet néhány hosszabb előrejelzést.

Bővebben: Mennyit ér a BNB 2021-ben és azon túl?

6. Cardano

A Cardanót 2015-ben fejlesztették ki, és gyorsan a piac egyik legfontosabb zsetonjává vált – a piaci kapitalizáció szempontjából rendszeresen az első tíz között.

Pár dolog miatt különleges a Cardano. Először is, ez a világ első, szakértők által felülvizsgált blokklánca – amelynek akadémiai szakértői csoportja megvizsgálta fejlődésének minden szakaszát. Másodszor, a Cardano saját, sajátobjektumú Ouroboros rendszerével rendelkezik, amely gyakorlatilag két blokkláncból áll: az egyik általános tranzakciók kezelésére, a másik pedig intelligens szerződésekkel.

Ez az egyedülálló, kétrétegű architektúra a Cardano számára sokkal nagyobb méretezhetőséget és gyorsabb tranzakciókat biztosít.

A WalletInvestor és a DigitalCoinPrice egyaránt előrejelzi a Cardano növekedését az elkövetkező hónapokban, és potenciálisan az egyik legfontosabb kriptovaluta lehet 2021-ben a befektetők számára – főleg, ha figyelembe vesszük az írás 0,34 dolláros alacsony token árát..

Cardano igazi vonzereje azonban hosszú távú befektetés lehet. A Prime XBT például azt jósolja, hogy a Cardano tokenek 2021 decemberére elérhetik a 0,82 dollárt, de 2022 és 2023 folyamán tovább növekednek, 2025-ig elérve a tokenenként 2,700 dollárt..

7. Tron

A Tron egy kissé unortodoxabb befektetési lehetőség. A Tron hatékonyan hozza a blockchain előnyeit a szórakoztató világba, mivel felajánlja a tartalomkészítők és a fogyasztók összekapcsolását.

A felhasználók a Tronix (TRX), a Tron kriptovaluta tokent kereshetik, ha tartalmat hoznak létre a platformon. Az elképzelés egy olyan ökoszisztéma létrehozása a tartalom megosztásához, amely közvetlenebb, az alkotók és a fogyasztók közötti fizetési rendszert kínálja középső ember nélkül, például az Apple TV Netflix-jét..

Ez újdonságnak tűnhet, de a Tronnak már van néhány nagy neve a fedélzeten, köztük a Samsung, a Baidu és a Global Social Chain. Számos prominens elemző is jósolja a TRX növekedését 2021-ben – mind a TradingBeasts, mind a DigitalCoinPrice azt jósolja, hogy a Tron ára az elkövetkező évben 10 és 15% között fog emelkedni.

Igaz mondani, hogy a Tron valószínűleg nem lesz a legjobb kriptovaluta 2021-ben, de alacsony jelképes ára és növekedési potenciálja érdekes spekulatív befektetéssé teszi – feltételezve, hogy egy diverzifikált portfólió része.

Bővebben: Mi fogja vezetni a TRX árát 2021-ben?

Hol lehet kriptot vásárolni 2021-ben

A legfontosabb kriptovaluták azonosítása, amelyek 2021-ben milliomosokká válhatnak, gondos kutatást és a kriptopiacok szoros nyomon követését igényli. De miután kiválasztotta a legfontosabb kriptográfiai befektetéseit, meg kell találnia egy ügynököt, amely megkönnyíti a tranzakciókat.

A megfelelő bróker kiválasztása nagyban függ a személyes preferenciáktól. Egyes platformok egyszerű kezelőfelületekkel és lépésről-lépésre útmutatókkal szolgálják a kezdő befektetőket, míg mások számos komplex elemzési eszközt tartalmaznak, amelyek a hivatásos kereskedőknek szólnak.

Az átlagos befektető számára javasoljuk eToro mint egy jó általános platform. Hozzáférést kínál az összes legnépszerűbb kriptovalutához, és egyablakos ügyintézést kínál a kriptókkal való kereskedéshez és befektetésekhez – ideértve a saját kriptovaluta pénztárcát és a könnyen használható felületet.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Következtetés

A következő év izgalmas időszaknak tűnik a kriptovaluta számára. Az intézményi befektetők nagyszabású akvizícióit és a kriptovaluta olyan népszerű fizetési platformok általi elfogadását követően, mint a PayPal, még a konzervatívabb iparági kommentátorok is előrejelzik az összes fő kriptovaluta emelkedő tendenciáját. Csak ezek a bejelentések ösztönözték a kriptográfia megvásárlását 2021-ben.

Ez fantasztikus hír a leendő kriptovaluta-befektető számára, de ha új a piacon, akkor körültekintően kell megközelíteni. Bár rengeteg oka van azt hinni, hogy 2021-ben a legfontosabb kriptovaluták nagy dolgok következnek be, nem szabad elfelejteni, hogy semmi sem garantált, és bármilyen jogszabályi változás vagy szabályozói szankció gyorsan megtérülhet az esetleges bullish trendeknek.

Senki sem tudja biztosan megmondani, hogy mi lesz a legjobb kriptovaluta 2021-ben, de ha a következő hónapokban kriptot szeretne vásárolni, akkor a fent felsorolt ​​hét érme mind jó lehetőség, hogy fontolóra vegye. Azonban, mint mindig, minden befektetésnek diverzifikált portfóliónak kell lennie.

GYIK

Melyek azok a legfontosabb kriptovaluták, amelyeket 2021-ben kell befektetni??

Rengeteg izgalom övezi a digitális valutát befektetési eszközként, de 2021-ben a legjobb kriptovaluta kiválasztása számos tényezőtől függ. A legfontosabb kriptográfiai befektetések közül sok alkalmas lehet egy hosszabb távú befektetési stratégiára is. Itt talál néhány javaslatot a 2021-es legfontosabb kriptovalutákra vonatkozóan.

Vásároljak-e Bitcoint 2021-ben??

A Bitcoin messze a legnagyobb digitális valuta, és vitathatatlanul a legjobb kriptovaluta, amelyet 2021-ben vásárolhatunk. Míg minden kriptó napról napra nagyfokú volatilitást tapasztal, a BTC viszonylagos stabilitást kínál, és a piacon újak számára az egyik legfontosabb kriptográfiai befektetés..

Mi a legjobb kriptovaluta, amibe befektetni lehet?

A legfontosabb kriptográfiai befektetések kiválasztása a céljaitól és az általános befektetési stratégiától függ. Például a 2021-ben megvásárolható legjobb kriptovaluta a következő évben szerencsés változást tapasztalhat, míg egy 2021-ben alacsony árú token tökéletes befektetés lehet egy hosszabb távú stratégiához.

Hol lehet kriptot vásárolni 2021-ben?

A kriptovaluta növekvő népszerűsége robbanásszerűen megnövelte az alkalmi befektető számára elérhető tőzsdék és brókerek számát. Platformok, mint eToro könnyen elindulhatnak, és rengeteg tanulási forrást kínálnak a piacon újak számára.

2021-es alkalom jó-e a rejtjel megvásárlására??

2021-ben a legfontosabb kriptovaluták várhatóan lenyűgöző növekedést mutatnak, és bárki, aki ezt kamatoztatni kívánja, annak előbb és utóbb kriptográfiát kell felvennie portfóliójába. Mint Az elmúlt 12 hónap érdekes időszak volt a kriptovaluta piac számára. Fokozott érdeklődés mutatkozott az intézményi befektetők részéről, és az online fizetési óriás, a PayPal megkezdte a digitális valutában történő tranzakciók támogatását

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector