9 Meg kell nézni a Bitcoin dokumentumfilmeket

Ha még nem hallottál a bitcoinról, itt az ideje, hogy utolérj. Az úttörő kriptovaluta drámai csúcsokat és mélypontokat ért el 2008-as érkezése óta.

A bitcoin fogalmát Satoshi Nakamoto mutatta be nekünk. Megmutatta a cenzúrával szemben ellenálló pénzszerzési módot. Lehetőséget adott nekünk arra, hogy kiválasszuk a hagyományos pénzügyi rendszereket egy új alternatíva helyett.

Az azóta eltelt években, a kriptovaluta világ gyorsan fejlődött. Sokan vannak odakint, de egyiknek sem sikerült ledöntenie a bitcoinot a sügérről a létra tetején. De a kriptoszféra annyira telítődik, hogy az újonnan érkezők figyelmen kívül hagyják azt az alapvető célt, amelyre a bitcoin alapult.

Itt van értéke a bitcoin dokumentumfilmeknek. Segítenek abban, hogy új perspektívát nyújtsunk a kriptopénzekről. Itt található a 9 legmeghatóbb és leghálásabb bitcoin dokumentumfilm Sudhir Khatwani hogy nemcsak a bitcoinról, hanem az indítás okairól és arról, hogy miben különbözik a hagyományos banki tevékenységektől.

Tehát térjünk rá..

9 must-bitcoin dokumentumfilm


1. Az emelkedés & a bitcoin emelkedése

A Rise and Rise of Bitcoin 2014 teljes dokumentumfilm tól től Ének tovább Vimeo.

Nem jobb, mint ez a dokumentumfilm. Ez átadja számunkra a bitcoin gyökereit, és dokumentálja csúcsait és mélységeit az Mt. válságai közepette. Gox és Ciprus (2012-2013). Az alkotók Daniel Mross, Patrick Lope és Nicholas Mross, a bitcoin rajongói a programozási szektorban. A bitcoin legkorábbi alkalmazói közül néhányan érintettek, köztük Gavin Andresen, Brian Armstrong és Margaux Avedisian. És betekintést nyerhet a bányaipar fejlődésébe és abba, hogy a bitcoin hogyan nyerte el fizikai arcát.

Az emberek ezt is olvassák: 20 őrült Bitcoin-tény, amelyet tudnia kell

2. Bitcoin – Alakítsa a jövőt

Ez az első kínai nyelvű dokumentumfilm a bitcoinról. A Bitkan, a kínai piac bitcoin kereskedési platformja volt a kurátora, amely 2013-ban indult. Ez a dokumentumfilm bemutatja a bitcoin ökoszisztéma előfutárait Kínában, mint a Bitman, Huobi, a ViaBTC és a Bixin. Olyan altémákra is kitér, mint „Ki Satoshi?”, „A Bitcoin születése”, „Kínai Bitcoin-tőzsdék”, „A Bitcoin kockázatai”, „A Bitcoin szürke területei”, „Kínai kormányrendeletek” stb. elmagyarázza a blockchain technológiát és a Bitcoin Pizza Day-t.

3. A Bitcoin evangélium

Ez az egyik legjobb Bitcoin dokumentumfilm körül. Tisztázza a bitcoin létének okait, megvizsgálja a 2008-as globális pénzügyi válságot és azt, hogy a hagyományos bankok hogyan félnek a kriptovalutától. Olyan prominens bitcoin hívei vannak benne, mint Peter Todd, Andreas Antonopoulos és a ‘Bitcoin Jesus’ Roger Ver. Megmagyarázza, hogyan törik össze a globális gazdasági rendszer, és életképes alternatívát határoz meg a nemzetközi fizetések számára, amely olcsóbb és gyorsabb. Ezenkívül végigvezet bennünket a bányászati ​​műveleteken és a gazdaságokon, és magyarázatot ad arra, hogy miért emelkedik tovább a bitcoin értéke.

Lehet, hogy tetszik neked is: 5 ember, aki milliomos lett a Bitcoin-ból

4. A blokklánc és mi

A blokklánc nemzedékünk repülőgépe.

A Bitcoin olyan technológiát vezetett be számunkra, amelyet ma blockchain néven ismerünk. Drámai választ adtak rá a Föld különböző sarkaiból. Egyesek nyúllyukként tekintettek rá, amely több új felfedezés kulcsa volt, miközben sokan úgy érzik, hogy több fejlesztésre van szükség, és tanulnak egymás elméleteiből és kísérleteiből.. Ez a film felhívja az észak-amerikai, európai és ausztráliai szoftverfejlesztők, kutatók, kriptológusok, vállalkozók, kockázatitársaságok, tanácsadók, szerzők, futuristák és politikusok bölcsességét, akik mind megosztják, mit jelent számukra a blockchain technológia és a bitcoin.

5. Bitcoin Ugandában – emberek felhatalmazása

Ez a Bitcoin dokumentumfilm rövidszóval erőteljes. Hatalma abból adódik, hogy a bitcoin mennyire hatalmazza fel a harmadik világ országaiból származó embereket. Varázslatos történetet mesél el egy ugandai fiúról, aki pénzt kap az Egyesült Államok egyik családjától, hogy finanszírozza tanulmányait a hazájában.

Olvassa el még: Mikor van a megfelelő idő a befektetés megkezdésére?

6. Bitcoin teljes dokumentumfilm (kihagyhatatlan!)

Még a bevezetése után nyolc hónappal is a bitcoin értéke 0 dollár maradt. Ez a dokumentumfilm azt ábrázolja, hogy Ausztrália miként öleli fel a bitcoinokat, és miért tartja az ország a jövő pénzének. Belső tapasztalatokat ad az ausztráliai együttműködési kultúráról, ahol a legjobb bitcoin startupok keletkeztek. Bemutatja az ország bányászati ​​műveleteit és a bitcoin fizetéseket elfogadó kiskereskedelmi üzleteket is.

7. Bitcoin Documentary by Discovery Channel

Ez a dokumentumfilm az 1920-as évek végén és az 1930-as évek elején bekövetkezett nagy gazdasági válság időszakába vezet vissza, amely hatással volt az egész világra és annak aranyszintjének visszaszorítására. Megmagyarázza a hagyományos pénzpiac működését és azt is, hogy a FED hogyan vezette be a rendszerbe. És végül azt tárgyalja, hogy egy technológia hogyan képes bárkit, bárhol elérni, hogy legyen saját bank harmadik fél – azaz bitcoin nélkül.

8. A Bitcoin jelenség

Ez a dokumentumfilm betekintést enged Satoshi Nakamoto korai munkájába. Jellemzője Gavin Andresen, aki arról beszélt, hogyan lépett kapcsolatba Satoshi Nakamoto-val és támogatta azt, valamint arról, hogy a bitcoin-papír meggyőzte-e ragyogó ötletről. Arra is oktat minket, hogy mennyire fontos a bitcoin olyan dolgokban, mint a kettős kiadási probléma megoldása, amellyel a digitális pénz létrehozásának más kísérletei felmerültek. Néhány olyan korai bitcoin-elfogadóval is rendelkezik, mint Trace Mayer és Eric Voorhees.

9. Bankolás a Bitcoin-on

Ez feltárja azt a kérdést, hogy valójában mi a pénz. Megmagyarázza, hogy a pénz lényegében számviteli rendszer. De ez egy olyan rendszer, amelyet többször is lehet meghamisítani, mert központosított. Minden hamisítás után csalárd, működésképtelen és korrupt rendszerré stagnál. Arra a következtetésre jut, hogy a bitcoin az egyetlen pénzrendszer, amely valóban mentes ettől a hamisítástól és korrupciótól.

Hivatalos webhelyek: www.banking-on-bitcoin.com

Sok más lenyűgöző dokumentumfilm található a bitcoinról, amelyek arra fókuszálnak, hogy miért olyan fontos ez a találmány, és miért ez a legforradalmasabb találmány az internet óta.

Lehet, hogy ez is tetszik neked: Miért nagy ügy a Blockchain Technology??

Pár más nézhető dokumentumfilm:

Bitcoin Argentínában:

Varázspénz: A Bitcoin forradalma:

Ezek a legjobb Bitcoin dokumentumfilmek, amelyeket megtalálhatunk, de ha vannak olyanok, amelyeket hiányoltunk, kérjük, bátran ossza meg velünk saját ajánlásait.

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector