A 10 legfontosabb befektetési kriptovaluta 2021-ben

Az érmék sikeres portfoliója felrobban 2021-ben

2021-ben befektetési kriptovalutákat keres? Kíváncsi vagy, mi a legjobb 10 digitális eszköz? Nyereséges kriptoportfólió felépítését tervezi ebben az évben? Ezután olvassa tovább, és derítse ki, mi áll 2021-ben a kriptovaluta szektorban.

Az új koronavírust érintő őrült összeesküvések ellenére tény, hogy a jelenleg zajló járvány nemcsak az embereket, hanem a gazdaságokat is megfertőzi világszerte.

A 2020-as év kihívásokkal teli év volt a pénzügyi szektor és különösen a befektetők számára.

A globális recessziótól való félelem azonban fokozott érdeklődést eredményezett a kriptovaluták és a blockchain technológiák iránt. A befektetők lehetőséget láttak arra, hogy a hagyományos eszközök alternatívájaként és az infláció elleni fedezetként a kriptókba fektessenek be.

A blockchain technológia viszont valami természetes lett – akárcsak az internet vagy az áram.


A főbb pénzügyi intézmények felismerték a kriptók lehetőségeit is, amelyek természetesen szélesebb körű elfogadáshoz és az árak jelentős növekedéséhez vezettek.

Más szavakkal, bár 2020 kihívásokkal teli év volt, segített a kriptóknak megerősíteni helyüket a pénzügyi szektorban.

A 2021-es év egy bullish felhívással kezdődött az egész piacon.

Ha gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon, nézze meg eToro Exchange!

A legjobb 10 kriptovaluta 2021-ben:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Fodrozódás
 4. Litecoin
 5. TRON
 6. Bitcoin Cash
 7. Cardano
 8. Tezos
 9. IOTA
 10. Csillag

Megalapozott döntés meghozatalához olvassa el az idei 10 legfontosabb kriptovaluta részletes áttekintését.

1. A legjobb kriptovaluta 2021-ben: Bitcoin

Ha van egy kriptovaluta, amiről valószínűleg hallottál, akkor valószínűleg Bitcoin.

A Bitcoin név okból visszhangzik a kripto befektetők és a blockchain rajongók körében.

A Bitcoin az első kriptovaluta, amely a pénzügyek jövőjét hozta megtérülés nélküli pontra. Noha a Bitcoin-t több mint egy évtizede hozta létre egy névtelen személy, Satoshi Nakamoto, úgy tűnik, hogy ez a kriptográfia soha nem fog kimenni a divatból.

A Bitcoin egy peer-to-peer platform, amelyet az áruk és szolgáltatások online fizetésének megkönnyítésére használnak.

A fiat pénzektől eltérően a bitcoinoknak nincs fizikai formájuk. Épp ellenkezőleg: a bitcoinokat egyetlen kormány sem nyomtatja ki; ezek helyett bányásznak. 21 millió érme bányászható, jelenleg 18 618 006 van forgalomban.

A Bitcoin és más altcoinok talán egyik legnagyobb előnye az a tény, hogy decentralizáltak és átláthatók, ami felgyorsította a kriptográfiai tömeges alkalmazást az egész világon.

Ennek ellenére a Bitcoin történelmét számos hullámvölgy jellemzi. Bár a Bitcoin ma már értékraktárnak számít, a BTC a kezdeti megjelenése után néhány évig a semmi közelében kereskedett.

Mégis, a rejtjelbuborék közepette 2017-ben a BTC 20 000 dollár fölé emelkedett. Tavaly, amikor a Bitcoin harmadik felére került sor, a Bitcoinnak sikerült kilábalnia a jelenleg zajló járványból és új, minden idők legmagasabb szintjét elérni.

A Bitcoin 2021 januárjában meghaladta a 40 000 dollárt, amit jelentős eladás követett.

Folytatódik a BTC árának emelkedése 2021-ben? A szakértők erős véleményt vallanak a BTC-ről, hihetetlen 100 000, 170 000 és 318 000 dolláros célokat jósolnak 2021-ben és azon túl..

Egyesek azt állítják, hogy a Bitcoin értékraktárként felváltja az aranyat. A Bitcoin valóban az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet 2021-ben lehet befektetni. Egy biztos: sok érme jön és megy, de A Bitcoin itt tart, hogy messze meghaladja 2021-et.

2. Ethereum (ETH)

A portfólió nem lesz teljes 2021-ben Ethereum nélkül. Az Ethereum a Bitcoin után a második legnagyobb kriptovaluta, piaci felső határa 176 153 194 495 dollár.

A látnok, Vitalik Buterin által létrehozott Ethereum több mint fizetési rendszer.

Az Ethereum intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApps) telepítésére használható. Ez egy olyan platform is, amely támogatja a különböző ERC-20 tokenek fejlesztését. Valójában a mai óriási Binance érmét az Ethereum blokkláncon fejlesztették ki.

Az Ethereum különféle platformokat is támogat, amelyek aktívak a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, ami ma nagy előny. Végül is a DeFi szektor az egyik legnépszerűbb kriptográfia, amely itt marad 2021 vége után is.

Akár hiszi, akár nem, a DeFi-ben bezárt eszközök száma 2019-ben 3 milliárd dollárról 2020-ra 13 milliárd dollárra nőtt. És kitalálhatja: Az Ethereum volt az érme, amely az összes tranzakció mennyiségének 96% -át birtokolta!

Nem csak ez, de az Ethereum megkönnyíti a különféle blockchain alapú játékok fejlesztését, ami egy másik gyorsan növekvő iparág az egész világon.

Így a folyamatos járvány ellenére az Ethereum körülbelül 125 dollárról 600 dollár fölé emelkedett 2020-ban, ami meghaladta a 380% -ot!

Az ETH bullish indítással lépett 2021-be; annyi szakértő gondolja, hogy 2021-ben áttörheti a 2500 dolláros korlátot.

3. Ripple (XRP)

A Ripple egy másik egyedülálló érme, amelyet érdemes figyelembe venni 2021-ben. A 2012-ben megjelent Ripple sok támogatást nyert a világ legnagyobb pénzügyi intézményeitől.

Tekintettel a határokon átnyúló fizetések alacsony költségekkel történő átalakítására, a Ripple 40 ország több mint 300 szolgáltatójával működik együtt. Néhány nagy partner Banco Santander és JP Morgan.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a Ripple nem az átlagos érme. A Ripple-t jobb és olcsóbb alternatívaként hozták létre nemcsak a kriptók, hanem a hagyományos fizetési rendszerek, például a SWIFT helyett. És ez az egyik oka az XRP vásárlásának!

A hivatalos monetáris és pénzügyi intézmények fóruma szerint a Ripple helyettesítheti a SWIFT-t a biztonság, a sebesség, a nyomon követhetőség, a költségek, az átláthatóság és a kockázatkezelés szempontjából.

Míg az XRP a Ripple natív kriptója, a felhasználók bármilyen valutát választhatnak a platformon lebonyolított tranzakciókhoz. Meg kell jegyeznünk, hogy míg a Ripple másodpercenként körülbelül 1500 tranzakciót dolgoz fel, a vállalat állítása szerint akár 50 000 tranzakciót is képes skálázni.

Vegye figyelembe, hogy bár a Ripple az évek során folyamatosan haladt, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) pert indított az idén bizonytalan jelenlegi helyzetében a kriptopiacon.

Csak várhatunk, hogy mi lesz a Ripple-vel ebben az évben…

4. Litecoin (LTC)

A Litecoin kétségtelenül az egyik legjobb kriptó, amelyet 2021-ben lehet befektetni. A Bitcoin egyszerű verziójaként létrehozott Litecoin könnyebbé és gyorsabbá tette a fizetéseket. Ne feledje, hogy a Litecoin blokkjának feldolgozása 2,5 percet vesz igénybe, szemben a Bitcoin 10 percével.

Jelenlegi ára egy másik vonzó szempont a befektetők és a kereskedők számára, így a Litecoin megfizethető alternatívát jelent a Bitcoin számára.

A jó hír az, hogy a Litecoin folyamatosan fejlődik az innovációk terén. A LiteBringer szerepjátékos videojáték megjelenése a Litecoin blokkláncon az egyik olyan projekt, amely az árak emelkedéséhez vezethet. Ne feledje, hogy a Litecoin tranzakciói meghaladták a 130 000-et a LiteBringer kiadása után.

Nem meglepő, hogy csaknem egy évtizeddel az első megjelenése után a Litecoin még mindig az egyik legjobban teljesítő érme. Jelenleg a Litecoin a 7. helyen áll az egyelőre CoinMarketCap.

A 2021-es év ígéretes lesz az LTC számára, a szakértők abban bíznak, hogy a Litecoin ára továbbra is emelkedni fog. A Cryptoground például azt állítja, hogy a kriptográfiai eszköz 347 dollár fölé emelkedik ebben az évben. A CoinSwitch viszont úgy véli, hogy a Litecoin 2021-ben elérheti az új 600 dolláros árcélt.

5. TRON (TRX)

Ha sikeres portfóliót szeretne felépíteni ebben az évben, vegye fontolóra a TRON-t.

A TRON az egyik legnépszerűbb platform, amely képes átalakítani a tartalommegosztást és a hirdetést.

A TRON azonban teljesen más, mint bármely más közösségi média csatorna. Célja, hogy megvédje ügyfeleit és egyszerre jutalmazza őket a Tronix révén. Ez a fajta bevételszerzés valójában sokkal átláthatóbb, mint a hagyományos közösségi média csatornákon alkalmazott.

Érdekes, hogy bár a TRON-t az Ethereum blokkláncon hozták létre, 2020-ban a TRON dApp tranzakcióinak volumene meghaladja az Ethereumét. Kétségtelen, hogy ez a kripto ma a piac egyik legnagyobb hatalma.

Egy erő, amely folyamatosan fejlődik! Tavaly például a TRON 4.0 Great Voyage protokollját hajtották végre.

Sok szakértő úgy gondolja, hogy 2021 újabb pozitív év lesz a TRON számára. Az a tény, hogy a TRON együttműködik olyan óriásokkal, mint a Baidu és a Samsung, egyike annak a sok jelnek, hogy a TRON itt van, hogy maradjon!

6.. Bitcoin Készpénz (BCH)

A Bitcoin Cash egy másik érme, amelyet érdemes megnézni ebben az évben. A 2017-ben a Bitcoin gyorsabb és méretezhetőbb verziójaként létrehozott Bitcoin Cash ma az egyik legnépszerűbb érme, amelybe befektetni lehet.

Vegye figyelembe, hogy a Bitcoin Cash nyolcszor nagyobb blokkokkal jött létre, mint a Bitcoin, amelyeket tovább növeltek 32 MB-ra. Mivel a Bitcoin Cash több tranzakciót képes kezelni, sok szakértő és blockchain-rajongó úgy véli, hogy a Bitcoin Cash válhat az online tranzakciók végrehajtásának fő blokkláncává.

A fő szószólója, Roger Ver, a Bitcoin Jesus tweetelt: “A Bitcoin és a Bitcoin Cash egyformán szűkös, de a Bitcoin Cash valóban használható fizetésekre.”

Természetesen a fokozott elfogadás a BCH ártartományának növekedéséhez vezethet. A kriptográfiai szakértők úgy vélik, hogy a BCH árai 2021-ben 500 és 1900 dollár között ingadozhatnak.

Csak várni lehet, és megnézhetjük, mit hoz ez az év a Bitcoin Cash számára!

7. Cardano (ADA)

A Cardano egy tétbiztos blokklánc platform, egyedülálló architektúrával és algoritmus elvekkel.

A Cardano ennek ellenére nem állt le. Menetrendje szerint a Goguen mainnet idén február-március környékén indul, amely egy lépéssel közelebb hozza Cardanót ahhoz, hogy valódi Ethereum gyilkos legyen..

Ezenkívül a Hydra – a Cardano második rétegének megoldása – a jövőben több mint 1 millió tranzakció feldolgozásában segíthet a Cardanóban, ami növeli a növekedést és az árakat.

Időközben meg kell említenünk, hogy az ADA ára 2020. január 5-én 0,25-re emelkedett – ez a legmagasabb szint 2018 közepe óta.

Nem meglepő, hogy a Cardano sok befektető figyelmét felkeltette, jelenleg több mint 14000 részesedéssel büszkélkedhet.

Az ADA pénztárcák száma is jelentősen megnőtt. A számok azt mutatják, hogy január 5-én 4000 új ADA pénztárcát regisztráltak.

Tekintettel a benne rejlő lehetőségekre, sok szakértő úgy véli, hogy 2021-ben az ADA érménként meghaladhatja az 1,5 dollárt.

8. Tezos (XTZ)

2021-es évet fokozott érdeklődés jellemzi a kriptovaluta és a DeFi iránt. Mint fent említettük, a DeFi szektor forradalmasíthatja az egész pénzügyi szektort – és a Tezos az egyik kriptó, amely profitálhat a DeFi iránti növekvő érdeklődésből.

A Tezos valójában az egyik legígéretesebb kriptoprojekt a 2017-es Initial Coin Offering (ICO) őrületből. A protokoll automatikus frissítésére szolgáló egyedi és demokratikus felépítés (a villák előfordulásának veszélyeztetése nélkül) egyedülálló. Az érdekeltek tétet tehetnek (vagy átruházhatnak XTZ-t), amely lehetővé teszi számukra, hogy szavazzanak és döntsenek a Tezos jövőjéről.

A kezdeti megjelenést követő összes jogi kérdés ellenére a Tezos folyamatosan növekedett. A 2020-as év nem volt kivétel: a Tezos megduplázza piaci sapkáját a 2019 decemberi 1,21 milliárd dollárról a 2020 decemberi 2,32 milliárd dollárra.

A legjobb az, hogy a Tezos folyamatosan frissít, hogy új DeFi platformokat és nem helyettesíthető token (NFT) piacokat vonzzon, mint például a Kalamint.

A Delphi például az egyik legújabb frissítés, amely a gázfogyasztás csökkenéséhez vezetett, hogy a fejlett intelligens szerződések megfizethetővé váljanak a fejlesztők számára.

A Tezos tovább fog fejlődni 2021-ig?

9. IOTA (MIOTA)

Ha további kriptovalutákat keres portfóliójának diverzifikálásához 2021-ben, akkor tegye az IOTA-t a figyelőlistára.

Az IOTA egy nyílt forráskódú platform, amelyet tranzakciók feldolgozására és az eszközök közötti adatcserére használnak a tárgyak internetén. Mert a A tárgyak internete több milliárd eszköz lehetővé teszi az adatok kinyerését és cseréjét az innovatív technológia révén, sok szakértő azt állítja, hogy a tárgyak internete előnyösebb lehet, mint az internet.

Az IOTA Tangle nevű elosztott főkönyvi technológiája teszi egyedivé ezt a kriptovalutát. Valójában a Tangle-t biztonságosabb alternatívának tekintik a többi blokklánc-technológiával szemben.

Figyelembe véve a benne rejlő lehetőségeket, nem csodálkozhatunk azon, hogy az IOTA már együttműködik a különböző autó- és biztosítási piac szereplőivel. Ez természetesen növelheti a MIOTA árát 2021-ben!

10. Csillag (XLM)

A Stellar egy másik legfontosabb kriptovaluta, amely fontolóra veszi a befektetést 2021-ben.

A 2014-ben létrehozott Stellar nem állt le a fejlődéssel. Az ütemterve a növekedésről szól a közvélemény tudatossága és a tranzakciók terén.

Itt kell elmagyaráznunk, hogy a Stellar a hagyományos bányászat helyett egy egyesített bizánci megállapodás (FBA) algoritmust használ annak érdekében, hogy alacsony tranzakciós költségekkel érvényesítse a tranzakciókat, ami az egyik egyedi jellemzője.

A Stellar nemcsak gyorsabb tranzakciókat tesz lehetővé, hanem a kriptopénzek és a hagyományos fizetési rendszerek közötti szakadék megszüntetésére irányul. Olyan óriásokkal együttműködik, mint a Deloitte és az IBM, hogy globális fizetési vasúttá váljon.

Vegye figyelembe, hogy a Csillag anyanyelve a Csillag Lumen (XLM), amelynek 2021-ben erős megközelítése lehet.

A lényeg: melyik kriptovalutát kell befektetni 2021-ben?

Bár kétségtelen, hogy 2021 sikeres év lesz a kriptográf-kereskedők és a befektetők számára, meg kell jegyeznünk, hogy a kriptopiac kiszámíthatatlan lehet és olyan tényezőktől függ, mint például a kereslet és kínálat, a piaci hangulat, a kriptográfiai hírek és spekulációk, valamint a technika előrelépések.

Bár a legnépszerűbb kriptók listája eltérhet, mindegyik jó befektetési lehetőséget kínálhat. azonban, mindig végezze el a kutatását mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetne be. Élőben kövesse nyomon kedvenc eszközének árát, elemezze annak korábbi és jelenlegi teljesítményét, és ne felejtse el követni a legújabb kriptográfiai bejelentéseket.

Végül a kriptók tömeges elfogadása idő kérdése. Tehát nem a kérdés, hanem a mikor? Tehát mikor merülsz el a piacon?

eToro – Vásárolja meg a legjobb kriptovalutákat 2021-ben

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A 2020-as év fokozott érdeklődést eredményezett a kriptovaluták és a blokklánc-technológia iránt.
 • A folyamatban lévő járvány ellenére 2021-es év pozitív lesz a kriptopénzpiac számára.
 • A 2021-ben befektetni kívánt 10 legfontosabb kriptovaluta a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, a Litecoin, a TRON, a Bitcoin Cash, a Cardano, a Tezos, az IOTA és a Stellar.
 • A kriptográfia különböző tényezőktől függ, beleértve a keresletet és kínálatot, a versenyt, a technológiát és a piaci hangulatot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector