A 10 legfontosabb Crypto YouTuber feliratkozás előfizetők száma szerint

A 10 legfontosabb Crypto YouTuber feliratkozás

A YouTubers kriptovaluta követése nagyszerű módja annak, hogy tájékozódhasson a kriptográfia világának legújabb trendjeiről.

Ez azonban csak a kezdet. Megnyithatják a perspektívát, interjút készíthetnek befolyásos személyiségekkel, sőt hasznos kereskedési tippeket is adhatnak.

azonban, különböző kriptográfia YouTuberek stílusa eltérő, és ami az egyik néző számára vonzó lehet, az nem tetszik a másiknak.

Ne felejtsen el nyitott maradni az egyéniségük iránt, ami eleinte elkeserítő lehet, de minél többet hallgatja őket, annál többet fog tanulni.

Először azt tapasztalhatja, hogy nehéz megkedvelni őket, de idővel rád nőnek.


Úgy döntöttünk, hogy a YouTubereket rangsoroljuk azoknak az előfizetőknek a száma alapján, akiknek egy kicsit igazságosabbá kell tenniük, mivel nehéz őket tartalom szerint értékelni. Javasoljuk, hogy nézze meg mindet.

Ne feledje, hogy bármit is mondanak, az nem pénzügyi tanácsadás, az nagyrészt saját véleményük, és ezért nem szabad ezt oknak tekinteni a kriptopénzek vásárlására vagy elkerülésére.

Mindig végezze el saját kutatását!

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!

Az első 10 Crypto YouTuber előfizetők szerint

Itt található a 10 legfontosabb Crypto YouTuber listája, akikre feliratkozni lehet előfizetők száma szerint. Győződjön meg róla, hogy feliratkozott mindegyikre!

10.. Off the Chain Podcast (4210 előfizető)

le a láncos youtube csatornáról, kripto youtuberek

A láncon kívül a YouTuber házigazdája Anthony Pompliano, becenevén „Pomp”.

A kriptovalutával foglalkozó sokféle emberrel interjút készít, és 2018 februárja óta aktív a YouTube-on.

Pomp nagyon jól megadja az interjúalanyoknak a szót, és lehetővé teszi számukra, hogy alaposan beszéljenek az általuk megvalósított projektekről és meggyőződésükről anélkül, hogy sokat avatkoznának.

Ha olyan YouTube-csatornát keres, ahol a nagy kripto szereplők beszélhetnek projektjeik technikai oldaláról, ez a csatorna az Ön számára.

Pompát is követheti Twitter és nézd meg a weboldalukat, ahol a Pomp a napi levél kriptohírek elemzése.

9.. Hashoshi (10 497 előfizető)

hashashi youtube csatorna, kripto youtuberek

Hashoshit, a „hash” és a „Satoshi” cefrét a YouTuber Forest látja vendégül, aki Ethereum fejlesztő. Pár naponta szokott postázni.

Forest videói nagyon informatívak, és bárki számára érthető módon lebontja a kriptopénz működésének nagyon technikai elemeit.

Úgy véli, hogy fontos az embereket oktatni és felkészíteni a következő decentralizált világra.

Az Forest a különféle pénztárcákat is felülvizsgálja, hogy biztonságban tudja-e tartani a kriptovalutát.

Hashoshit is követheted tovább Twitter is.

8.. Célkő (23 496 előfizető)

aimstone youtube csatorna, crypto youtuberek

Ez a YouTube-csatorna számos videomagyarázattal rendelkezik különböző kriptovalutákról, és jó kezdő lépések azoknak a kezdőknek, akik szeretnék tudni, hogyan működnek az egyes érmék.

Aimstone videóiban nagyon hasznos, hogy animáltak, ami sokkal könnyebb tanulni tőlük, ahelyett, hogy valaki beszélne veled.

Körülbelül heti két videót szoktak közzétenni.

El kell mentenie erőteljes akcentusukat és alkalmi helyesírási hibáikat a videóikban, de ettől eltekintve a videóik megtalálhatók.

7. Chico Crypto (53 686 előfizető)

chico crypto youtube csatorna, crypto youtuberek

A Chico Crypto a YouTuber Tyler Swope házigazdája, és ideális a kriptopénz világának pesszimistább megtekintéséhez.

Swope, aki keményen titkos kriptográfiai befektetőnek nevezi magát, kivizsgálja és elmélyül a történések részleteiben, és sok mindent átélhet egy videóban.

Különösen jól választja ki az ágazatban esetlegesen felmerülő kockázatos forgatókönyveket, és tanácsokat ad a befektetési szempontokból.

A Swope célja, hogy szinte minden nap videókat tegyen közzé egy új videóval a hét legtöbb napján.

Eleinte elrettentheti Swope stílusa, amely kissé szakszerűtlennek tűnhet, de ha ezen túl leszel, értékelni fogod a mondanivalóját.

A Chico Crypto-t is követheti Twitter ahol Swope szintén nagyon aktív és a Chico Crypto Consultants webhely.

6.. Decentralizált TV (79 692 előfizető)

decetralizált tv youtube csatorna, kripto youtuberek

A YouTuber Peter által üzemeltetett decentralizált tévével kapcsolatban egy dologra érdemes emlékezni, hogy ne hagyjuk, hogy a környezete becsapjon.

Ne zavarja el a háttérben lévő Lamborghini vagy a hozzáállása, kiváló tanácsokat ad.

A Chico Crypto-hoz hasonlóan, Peter is inkább realisztikusabban viszonyul a kriptovalutához, és nem hisz mindent, amivel találkozik.

Peter számos videójában azt keresi, hogy mitől kiemelkedik a kriptopénz, és ha nem találja meg, akkor nem biztos, hogy úgy érzi, érdemes-e befektetni.

Gyakran az ő videói olvasnak fel egy cikket, amelyhez írt A Bitcoin kocsma.

Peternek van egy másik YouTube csatornája is, az úgynevezett thebitcoinlambo, ami nagyrészt az autó és a Bitcoin iránti szeretetéről szól. Még a Lamborghinijét is megvásárolta Bitcoin-tal.

Decentralizált tévé is követhető Twitter is.

5.. Crypto Love (95 818 előfizető)

crypto love youtube csatorna

Nagyon különc, a Crypto Love-ot a YouTuber Randal üzemelteti, és ez az egyik legnépszerűbb csatorna a kriptovalutának a YouTube-on, és emellett nagyon szórakoztató is.

Kitűnő, hogy alkalmanként alaposan megnézze a diagramokat, és elmondja véleményét arról, hogy mi történhet a jövőben a különböző kriptopénzeknél.

Ha olyan csatornát keres, amely nemcsak a különböző kriptovalutákat nézi, hanem kereskedési stratégiákat is megvalósíthat, amelyeket megvalósíthat, a Crypto Love jó hely a kezdéshez.

Randal videókat tesz közzé a hét legtöbb napján.

4. A Crypto Lark (100 526 előfizető)

crypto lark youtube csatorna, crypto youtuberek

A Crypto Lark olyan, mint „a furcsa Al Yankovic a kriptovaluta világban”, de megint ne hagyd, hogy a megjelenése becsapjon.

A Crypto Lark házigazdája a YouTuber, Lark Davis, és ő az iparág legjobbja, aki könnyen érthető módon elmagyarázza, hogy a különböző kriptovaluta hogyan működik.

Ő a legjobb fogadás, amikor a kriptográfiai világban kell kezdeni, és szókincse kiváló, beépítve a politikatudomány és a kritikai gondolkodás hátterét.

Eltekintve attól, hogy „két Satoshisát” adta hírekről és eseményekről, Larknak számos magyarázó videója is van, és interjút készített a kriptovaluta néhány legfontosabb szereplőjével, köztük a Binance CZ.

A Crypto Lark is követhető Twitter és Wellingtonból, Új-Zélandról származik.

3. Boxmining (193 366 előfizető)

boxmining youtube csatorna, crypto youtuberek

A Boxmining házigazdája a YouTuber Michael Gu, aki a tudományos háttérrel rendelkezik, és jól tudja elmagyarázni a különböző kriptovaluták működését, és 2012 óta foglalkozik kriptovalutával..

Időnként Michael élő videókat készít, amelyek érdekesek lehetnek, de a jobb oldali üzenetmező zavaró lehet, ezért azt javasoljuk, hogy csak csukja be.

Michael a kínai kriptográfiai eseményeket is bemutatja a különböző kriptopénz-eseményekről, sőt kínaiul is tud olvasni, amit más YouTube-felhasználók gyakran kihagynak, akik alapértelmezés szerint inkább nyugatra koncentrálnak.

A Boxmininget is követheti tovább Twitter és nézd meg az őket weboldal ahol Michael nagyon aktív és számos pénztárcát néz át.

2. Ivan a Tech-en (207 394 előfizető)

ivan a tech youtube csatornán, kripto youtuberek

Az Ivan on Tech egy rendkívül népszerű YouTube-csatorna, amelyet a svéd stockholmi Ivan Liljeqvist vezet, és a kriptovaluta egyik legismertebb arca a YouTube-on.

Nemzetközi előadó, blockchain oktató, szoftverfejlesztő, adattudós és blockchain tanácsadó.

Ivan ’Programmer Explains’ sorozata az egyik legjobb YouTube-sorozat a kriptopénz működésének és a különböző kriptopénzek működésének elmagyarázására..

Talán az egyik legaktívabb személyiség a YouTube-on, és újabban elindította a „Jó reggelt kripto” sorozatot, ahol élő közvetíti videóit és beszél a legújabb hírekről.

A jó reggelt kriptot minden nap, svéd idő szerint reggel 8 órakor sugározzák, és lehetőséget nyújt a nézőknek arra is, hogy kérdéseket tegyenek fel Ivannak a kriptopénz mai állapotáról..

Követheted Ivánt is Twitter és nézd meg az övét weboldal.

1. DataDash (320 977 előfizető)

datadash youtube csatorna, crypto youtuberek

A DataDash a YouTuber házigazdája, Nicholas Merten, és ez a legjobb hely a tippek kereskedéséhez és a kriptopénzek kereskedelmének technikai oldalához való merüléshez.

Ez egyben a legtöbb előfizetésű kriptovaluta YouTube-csatorna is.

Nem csak megtanulhatja, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, hanem számos más pénzügyi eszközt is.

Merten szinte minden nap videókat tesz közzé, és te is követheted Mertent Twitter, bár ez a személyes Twitter-je, és nem csak a kriptopénz-kereskedelemről tweetel.

Megnézheti Merten weboldalát is itt.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • Figyelmen kívül hagyja különc stílusukat, és hallgassa meg, amit mondanak. Sokan arrogánsnak találhatják magukat, de a mondanivalójuk fontos.
  • YouTuberek nagyszerű módja annak, hogy naprakész legyünk a kriptovalutában történtekkel. Vannak, akik szinte minden nap vagy másnap tesznek közzé videókat.
  • Nézni YouTuberek kiváló módja a kereskedési tippek elsajátításának. A kriptovaluta-kereskedelemhez és más piaci eszközökhöz egyaránt használható tippek.
  • Nézzen utána a kriptopénz világában nagy befolyással bíró egyéneknek. A YouTube-sztárok nagy ügy, és szemet nyitó interjúkat rendezhetnek.

Tanuljon meg kereskedni a kriptovaluta tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha tetszett olvasni a Top 10 Crypto YouTubert, hogy feliratkozhasson a feliratkozók száma szerint Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector