A 10 legfontosabb kriptovaluta hírforrás, amelyet követnie kell

A 10 legfontosabb kriptovaluta hírforrás, amelyet követnie kell

A kriptovaluta-hírek olvasása nagyszerű módja annak, hogy a kriptopénz-világ legfrissebb trendjein felül maradhasson.

A hír kereskedése technikailag az alapvető elemzés egyik formája, bár a kereskedőknek nem szabad csak a hírekre támaszkodniuk. Technikai elemzéssel is alátámasztaniuk kell jóslataikat.

Ha naponta lépést tartunk a kriptovaluta-hírekkel, a kriptopénz-kereskedők távol tarthatják magukat a csúnya meglepetéstől és profitálhatnak a pozitív eseményektől.

Ebben a cikkben felsoroljuk a top 10 kriptovaluta hírportált, amelyet meg kell néznie.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!


A 10 legfontosabb kriptovaluta-hírforrás 2019-ben

Itt van a 10 legfontosabb kriptovaluta hírforrás, amelyet követnie kell, győződjön meg róla, hogy megtette-e!

1. Ma

ma

Az U.today egy moszkvai központú kriptovaluta hírplatform, amely folyamatosan emelkedik, és az egyik legjobb kriptovaluta híroldal lesz..

Egy munkanapon ők legfeljebb hat cikket publikálhat mindez könnyen olvasható és lényegre törő.

U.today-nek erős munkatársakból álló csapata van, amelyet a a nemzetközi közreműködők hosszú listája, mindegyiknek nagy tapasztalata van a kriptovalutával kapcsolatban.

A kereskedőknek előnyös lehet az is, ahogy az U.today részletezi a híreket, gyakran különböző kriptovaluták szerint.

Például, ha csak a Tronról szeretett volna olvasni, akkor annak egy teljes szakasza van.

Ezen felül nekik is van interjúknak szentelt rész befolyásos kriptovaluta-személyiségekkel, személyes véleményükkel, és számos hasznos útmutató is rendelkezésre áll a kezdők számára.

Az Egyesült Államok egyik korlátja az lenne, hogy nagyrészt a Bitcoinra, az Ethereumra, a Ripple-re, az EOS-ra és a Tronra összpontosítanak.

2. Cryptoboom

cryptoboom

A Cryptoboom egy újabb emelkedő csillag a kriptovaluta híriparban, és nagy hangsúlyt fektet a blokklánc-technológiára, az ICO-kra és a következő generációs webre.

Az övék cikkek tömörek és egyenesen a lényegre térnek, gyakran közvetlenül idézi a forrásokat, hogy világos képet adjon a történtekről.

A Cryptoboom is a nagyszerű forrás kezdőknek, cikkek sorával, amelyek kezelhető és érthető módon magyarázzák a kriptopénz alapjait.

A kezdőknek meg kell nézniük a blokklánc alapjaikat, hogy megismerjék a blokklánc, a Bitcoin és az Ethereum működését.

Fontos kriptovalutával kapcsolatos eseményeket is felsorolnak weboldalukon szerte a világon, amelyekre szintén nagyon fontos figyelni, ha érdekli az ipar fejlődése.

A Cryptoboom egyik korlátja, hogy cikkeik nagyrészt a Bitcoinra és az Ethereumra összpontosulnak, és figyelmen kívül hagyhatják a többi kriptovalutát.

Egy másik korlátozás az, hogy nem olyan rendszeresek, mint más webhelyek, ha új cikkeket tesznek közzé. Ennek ellenére még mindig érdemes gyakran ellenőrizni őket.

3. Cryptocurrency News

kriptovaluta hírek

A Cryptocurrency News egy vancouveri központú híroldal, amely azt is reméli, hogy az egyik legfontosabb kriptovaluta hírtelep lesz..

Híreit számos szakaszra bontják, így a kriptovaluta kereskedők könnyebben hozzájuthatnak a keresett információkhoz.

Rövid és kedves cikkeiken kívül a Cryptocurrency News rendelkezik egy tájékoztató árelemzés szakasz amelynek középpontjában a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Ripple és a Cardano áll.

A kezdőknek ellenőrizniük kell a Cryptocurrency News Kriptovaluta 101 szakasz erősen alulértékelt erőforrás.

A Crypto 101 rengeteg cikkben elmagyarázza a Bitcoin, az Ethereum, a blockchain, a kriptopénz, a pénztárca és a bányászat minden alapját..

A Cryptocurrency News másik érdekes része az övék kripto játékok amellyel ma semmilyen más kriptovaluta híradó nem rendelkezik.

Bár lehet, hogy ez nem olyan hasznos a kereskedők számára, fontos abban az értelemben, hogy a kriptopénznek a main fejlődéséhez el kell fogadnia a mainstream elfogadását.

4. CoinGecko News

coingecko

CoinGecko néven ismert után a második leggyakrabban használt kriptovaluta piaci cap profilosok CoinMarketCap, de ettől eltekintve egy kiváló hírrészlegnek is otthont ad.

A CoinGecko annyiban különbözik versenytársaitól, hogy nem saját cikkeket ír. Helyette, CoinGecko News úgy viselkedik, mint a különbözőek összesítése kriptovaluta hírek üzletek.

Ez nagyon hasznos, mert lehetővé teheti a kereskedők számára, hogy különböző forrásokból származó híreket olvassanak, és ne csak ugyanazokat a híreket olvassák, amelyek elfogult véleményt képviselhetnek egyes témákban..

Ennek ellenére a CoinGecko News-on közzétett hírek nagy része ugyanazon üzletekből származik.

Úgy tűnik azonban, hogy van az analitikai hírek egyensúlya, arra összpontosítva, hogy bizonyos érmék mennyire teljesítenek, és az iparági hírekre.

A CoinGecko News-t használó kereskedők nagyszerű forrásnak találják. Nemcsak naprakészen tartják mindazt, ami történik, de képesek lesznek figyelni a piacot is.

5.. FXStreet

fxstreet

Az FXStreet az nagyrészt forex híreiről ismert, amely számára góliát, azonban a kriptovaluta híreik is nagyon értékesek.

Napközben és éjjel megállás nélkül cikkeket tesznek közzé a világ minden tájáról. Egyetlen nap alatt, FXStreet harminc cikket tesz közzé.

Már önmagában ez teszi az FXStreet-t a világ egyik legnagyobb kriptovaluta-híradójává.

Az FXStreet publikál is kriptográf maCikkeket, amelyeket Tomas Salles írt, és összefoglalják az elmúlt 24 órában lezajlott főbb eseményeket.

Bizonyos értelemben az FXStreet a legjobb kriptovaluta híradó a kereskedők számára, mivel a hírek általában az ipari hírek helyett inkább a piaci mozgásokra koncentráljon.

Az olvasók az FXStreet kriptovaluta híreit is szűrhetik, hogy cikkeket keressenek a Bitcoinról, az Ethereumról, a Ripple-ről, a Litecoinról és a Bitcoin Cash-ről..

Ráadásul az olvasók bekapcsolhatják az értesítések jelzését is, amikor új cikk jelenik meg.

6.. Cryptonews

cryptonews

A Cryptonews a kriptopénzipar egyik legszélesebb körével rendelkezik ezen a listán, gyakran a kriptopénzipar egészére és annak hatására nézve..

Rendszeresen cikkeket tesznek közzé, amelyek a kriptopénzipar elsődleges szereplőire, valamint a gyakorlati technológiákra összpontosítanak, például új pénztárcák, amelyek nagyon hasznosak azoknak a kereskedőknek, akik tulajdonképpen szeretnék birtokolni az általuk forgalmazott kriptovalutát..

Cryptonews megfelelőbb hírforrás lehet az ipar iránt érdeklődő egyének számára, mint a kereskedők, ezek azonban remek cikkeket tartalmaznak arról, hogy a piac hogyan mozog.

Ráadásul a Cryptonews is rendelkezik rengeteg kriptovaluta útmutatók kezdőknek hogy beleássák a fogaikat.

A hírcikkek mellett a Cryptonews is posztol jó sokféle videók valamint amelyek egyformán informatívak.

A Cryptonews egyike azon kevés üzleteknek, amelyek felismerik a fontosságát Twitter a magas rangú kriptovaluta személyiségek tweetjeinek újrapostázása, ami szintén nagyon hasznos.

7. Investing.com

befektetés.com

Az Investing.com az egyik legjobb weboldal, amely ma elérhető a kriptovaluta-hírek számára, eredetileg részvényekkel és pénzügyekkel kapcsolatos hírekkel rendelkezik.

Egy másik nagyszerű lehetőség azoknak a kereskedőknek, akik összes hírüket egy weboldal alá akarják konszolidálni, mivel az Investing.com számos nagy tekintélyű üzletből tesz közzé híreket.

Néhány hírük az eToro-tól, a Cointelegraph-tól, sőt a világhírű Reuters-től származik.

Az Investing.com sok a cikkek nagyon rövidek, általában nem hosszabbak két bekezdésnél.

Néhány kereskedő számára ez nem megfelelő, de azoknak a kereskedőknek, akik egyenesen a lényegre akarnak térni, ez üdítő lehet, lehetővé téve számukra, hogy saját maguk végezzenek további kutatásokat, ha szükséges.

Az Investing.com-nak nincsenek útmutatói, bár ez kissé kevésbé alkalmas a kezdők számára.

A portfóliójuk diverzifikálására törekvő kereskedőknek az Investing.com oldalra kell fordulniuk, ha részvényekkel, devizákkal és árukkal is szeretnének kereskedni a kriptopénz mellett..

8.. Vezetékes

vezetékes

A vezetékes az egyik a legismertebb technológiai magazinok és kriptovaluta cikkeiket nagyon előnyös elolvasni.

Ami a Wired kriptovaluta cikkeit jobban kiemeli, mint a versenytársak, az, hogy azok sokkal hosszabb és mélyebb, ami nagyon hasznos lehet.

Lehetséges, hogy a vezetékes nem túl hasznos azoknak a kereskedőknek, akik gyors olvasásra vágynak, és ezen információk alapján kereskednek.

Emiatt, Vezetékes valóban hasznosabb a kriptovaluta rajongók számára akik szívesen kutatják a kriptovalutát, és szeretnék látni, hogyan halad az örökbefogadás (vagy visszafejlődik).

Kiadnak is véleménydarabok amelyek nagyon érdekesek.

Meg kell említeni, hogy a vezetékes lehet, hogy nem alkalmas kezdőknek mivel cikkeik túl technikusak lehetnek ahhoz, hogy megértsék őket.

Kezdőknek tanácsos először megismerni a kriptopénz működését, mielőtt belemerülne a Wired cikkekbe..

9.. Cointelegraph

cointelegraph

A Cointelegraph az az egyik legismertebb kriptovaluta hírek üzletek a világon és számos kriptovalutával kapcsolatos cikket tesz közzé.

Nemcsak a kereskedőknek nyújt mélyreható piaci elemzés naponta, de a Cointelegraph alá is kerül a tágabb világban zajló események alatt.

Néhány legjobb cikkük azt vizsgálja, hogy a kriptopénz egyre közelebb kerül a mainstream elfogadás eléréséhez, vagy egy kemény visszavágással néz szembe.

A kereskedők kényeztethetik magukat a Cointelegraph’sban árelemzés szakasz, amely a különböző kriptovaluták teljesítményét elemzi, általában a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, a Bitcoin Cash, a Litecoin és az EOS között.

A kezdők pedig megismerik a kriptovaluta működését a Cointelegraph’s felhasználásával Cryptopedia ami megmagyarázza, hogy a legfontosabb kriptovaluták közül hány működik.

Egyéb hasznos források: Cointelegraph’S DApplist, amely értékeli a dApps-t.

A Cointelegraph kiváló forrás a kriptovaluta rajongók számára. Ikonikus grafikai stílust is tartalmaz, amelyet sehol máshol nem lát.

10.. CoinDesk

coindesk

A CoinDesk az első számú hely, ahová a legjobb kriptovaluta híreket szerezheti, és listánk tetején szerepel a legjobb online kriptovalutával foglalkozó cikkekkel..

Néhány cikk megjelent a CoinDesk iparági szakemberek írják, mint például a Circle Jeremy Allaire.

A CoinDesk cikkei valamivel hosszabb, mint a lista néhány cikke de még mindig viszonylag rövidek ahhoz, hogy a kereskedők megszerezzék mindent, amire szükségük van.

Még vannak cikkek elosztott főkönyvi technológia, egyéb nyilvános protokollok és befektetések, amelyek hasznosak a kereskedők számára.

A kezdők profitálhatnak CoinDesk’S Blockchain 101 amely rendkívül sokféle kriptovaluta útmutatót kínál, amelyek könnyen olvashatók és magas szintű oktatást nyújtanak.

További hasznos források a CoinDesk’s kripto-gazdasági felfedező amelynek célja a kriptovaluták teljesítményének mérése és nyomon követése.

A CoinDesk rendezvényeknek is otthont ad. 2019-ben ők rendezték a Befektetés: NYC konferencia New York-ban.

Melyik kriptovaluta hírcsatornát kövessem?

Ez nagyon attól függ, hogy mit keres egy kriptovaluta híradóban.

Ha valami függetlenebbre vágysz, akkor az U.today és a Cryptoboom vonzó lehet számodra.

Az U.today és a Cryptoboom szintén feltörekvő kriptovaluta hírtelepeket jelent, és a jövőben szélesebb közönséghez is eljuthat.

Részletes cikkeknél, amelyek technológiailag jobban orientáltak és kevésbé koncentrálnak a kereskedési oldalra, akkor valószínűleg a Wired lesz a legjobb választás.

És azoknak a kereskedőknek, akik az ellenkezőjét keresik, és csak arra akarnak koncentrálni, hogy a piac hogyan mozog, akkor vagy a CoinDesk, vagy a Cointelegraph a legjobb megoldás.

Hasonlóképpen, a kereskedőket az FXStreet vagy az Investing.com is érdekelheti, ha szélesebb piaci választékot akarnak, és nem csak kriptovaluta híreket.

De a kriptovaluta hírek talán legszélesebb választékához előnyben részesíthet egy olyan hírforrást, amely számos forrás, például a CoinGecko News összesíti.

Bár ha kezdő vagy, valószínűleg szükséged lesz egy kriptovaluta híradóra, amely hasznos oktatási anyagokkal rendelkezik. Ebben az esetben a CoinDesk és a Cointelegraph lehet a leghasznosabb.

És ha csak egy általánosságban jó sokoldalú emberre vágyunk, akkor a CoinDesk és a Cointelegraph valószínűleg kielégíti ezt az igényt.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • CoinDesk és Cointelegraph vezesse a legjobb listánkat kriptovaluta hírek üzletek. Mindkettő kiterjedt háttérrel rendelkezik a kriptovaluta hírek terén.
  • Néhány kriptovaluta hírek az üzletek különböző forrásokból származó híreket összesítenek. Ez hasznos lehet, ha sokkal szélesebb perspektívát szeretne kapni arról, ami az iparban történik.
  • Sok a legjobbak közül kriptovaluta hírek üzletek rendelkeznek forrásokkal a kezdők számára. Ezek mélyreható útmutatásokat tartalmazhatnak a kriptopénz működéséről.
  • Néhány kriptovaluta hírek az üzletek jobbak a rajongóknak, mint a kereskedők. A rövidebb, pontról szóló cikkek jobbak lehetnek a kereskedők számára, mint a hosszú olvasmányok.

Tanuljon meg kereskedni a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha tetszett olvasni a 10 legfontosabb kriptovaluta hírforrást, amelyekből követnie kell Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector