A 100 000 dollár feletti robbanásnak kitett Bitcoin ára azt mondja, hogy egy láncon lévő mutató

A Bitcoin valószínűleg eléri a 100 000 dolláros határt, ha a történelem megismétlődik a piaci cap-to-thermocap aránnyal.

Ezen a héten a Bitcoin 50 000 dollárt ért el, de hirtelen 48 000 dollárra esett. A fellendülést végül megfordítás követte, megerősítve az új támogatást 44 000 dolláron. Bár a zászlóshajó kriptovaluta 47 640 dolláron cserél kezet, az ellenállás, amely 48 000 dollár, még mindig a helyén van, és nem mutat változásokat. Egy egyedülálló on-chain mutató azt állítja, hogy a BTC emelkedő trendje még mindig sértetlen, és 100 000 dollár feletti magasságot érhet el.

100 000 dollár fölött gyarapodva megjósolja a Bitcoin piaci cap-to-thermocap arányt.

Ezt a mutatót piaci korlátként írják le, amelyet a Thermocap és a Glassnode osztott el. Azokban az esetekben, amikor a Bitcoin prémiumban cserél kezet a bányászok összköltségével, a mutató teljesen feltárja. Azt is külön meg kell jegyezni, hogy az eredményül kapott arányt kiigazítják, hogy figyelembe vegyék a keringő ellátás időbeli növekedését.

Különösen a harangláb kriptovaluta nagyjából 135% körül mozog kevesebb, mint 30 év alatt. Egy kiemelkedő elemző, Rafael Schultze megemlítette, hogy az előző bikafuttatásban a BTC 8500 dolláron cserélt gazdát, miközben piaci cap / termocap aránya még mindig az uralkodó szinten volt. A jelentős kriptovaluta ezen gyors ütemezése azt is jelzi, hogy a kriptopiac mennyire dinamikus, és rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy a dolgok egyik napról a másikra gyorsan mozogjanak. A Bitcoin valóban 100 000 dollár feletti csúcsra emelkedhetett volna, ha ugyanolyan 135% -kal emelkedne.

bitcoin piaci cap chart


A Santiment NVT Token Circulation modellje szintén erősíti ezt a bullish narratívát, mivel ez a mutató kapcsolódik ahhoz, hogy megváltozik a piaci cap emelkedése a hálózaton kezet cserélt tokenekre. Az öt hónap félig bullish kilátásai mellett a Bitcoin NVT modellje jelenleg rendkívül bullish.

A Bitcoin NVT modellje:

bitcoin nvt modell diagram

Az első Bitcoin ETF-jóváhagyta a kanadai értékpapír-szabályozó

Az Ontario Securities Commission (OSC) a kanadai joghatóságok multilaterális eszköz útlevélrendszere alapján aláírta a javaslatot, és sikeresen jóváhagyta Észak-Amerikában az első Bitcoin tőzsdén kereskedett alapot (ETF). A BTC árműveletének megismétlése az alap díjainak és néhány kapcsolódó kiadásnak a nélkül történik, amint azt a Purpose Investment által megosztott adatlap említi. Továbbá ez a Bitcoin ETF nem keveredik a rövid távú árváltozások spekulációjában.

Az Egyesült Államokban van esély egy hasonló termék mérlegelésére, mivel Kanada sikeresen jóváhagyta az első Bitcoin ETF-t Észak-Amerikában. 2019-ben és 2020 első napjaiban valóban tapasztalható, hogy az Értékpapír és Tőzsdei Bizottság (SEC) elutasította a különböző javaslatokat. Időközben Hester Peirce, a SEC biztosa úgy véli, hogy a piac alapja egy Bitcoin ETF.

"Ha nem adjuk meg nekik (befektetőknek) a természetes utat, ami szerintem ETP lenne, akkor más (kevésbé optimális) módszereket keresnek erre."

Bitcoin árelemzés

Január 28. óta a Bitcoin árfolyama 30 300 dollárról 48 500 dollárra emelkedett, összértékében 18 200 dollár körüli összértékre tett szert. A jelenlegi helyzet szerint az eszköz továbbra is túlárazott, amint azt a relatív erősségi index (RSI) is mutatja.

btc / usd napi diagram 021621

Kép: BTC / USD naponta

Azonban, amint azt az IOMAP elmondta nekünk, a Bitcoin ára az erős támogatási szint felett mozog. Ezek a szintek elég robusztusak ahhoz, hogy hatalmas mennyiségű eladási nyomást képesek elnyelni. A legközelebbi erős támaszfal a 48 000 dolláros szinten van, ahol korábban 590 000 cím vásárolt 222 000 BTC tokent.

Kép: IntoTheBlock

A kerítés másik oldalán:

Mi történik, ha a Bitcoin nem tudja leküzdeni az ellenállást 48 000 dollárnál, az az értékesítési nyomás hirtelen növekedése, mert végül a bikák kimerülnek. Ezt az úttörő kriptovalutát leállítják a továbbjutástól a 44 000 dolláros támogatással. Újbóli tesztelés esetén a gyengülés esélye nagyon magas, ami visszavetheti a haladást a 40 000 dollár felé.

India folytatja a kriptovaluta-befektetések tilalmát

Az indiai kriptovaluta javasolt teljes tilalma a tervek szerint halad előre. India rendkívül határozottan döntött arról, hogy polgárait kriptográfiai tevékenységekbe bocsátja. Ennek ellenére a kormány kész három-hat hónapos átmeneti időszakot biztosítani az indiai befektetők számára. A Bloomberg Quint szerint az indiai törvényjavaslatnak valóban lesz néhány kivétele:

"A törvényjavaslat minden indiai kriptovalutát meg akar tiltani; ugyanakkor lehetővé tesz bizonyos kivételeket a kriptovaluta mögöttes technológiájának és felhasználásának elősegítésére."

Az indiai parlament készen áll arra, hogy betiltja és betiltja a kriptovalutákkal való kapcsolattartást. A külföldi tőzsdékkel folytatott tranzakciók is beletartoznak ebbe a tilalomba.

India a világ egyik legnépesebb országa, és elég sok olyan ember van, aki kriptovaluta kereskedelemmel és más vállalkozásokkal foglalkozik. A Bitcoin hamarosan súlyos eladási nyomás alatt szenvedhet, és ez mind azon múlik, hogy a teljes tilalom milyen gyorsan lép törvénybe. Bár van átmeneti időszak, ez csak korlátozott időt biztosít az emberek számára, hogy eladják digitális eszközeiket, ami negatívan befolyásolja a Bitcoint és akadályozza a 100 000 dolláros előrejelzést..

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

5 ok a befektetésre a Bitcoin-ba 2021-ben

10 merész Bitcoin árjóslat 2021-re

5 legnépszerűbb kriptovaluta, amivel milliomos lehet

Mi az a Bitcoin? Kezdő útmutató

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector