A 15 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni: BTC, ETH, XRP és még sok más!

A 2021-es siker érdekében ismernie kell ezeket a 15 legfontosabb kriptovalutát!

Kíváncsi arra, melyik kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben? Vagy esetleg melyik kriptóban rejlik a legnagyobb potenciál 2021-ben? Fel fog menni a Bitcoin 2021-ben? Kitérünk erre az egészre és egyebekre!

2021-et nehéz követni fogják, ez biztos! A Bitcoin valóban a Hold felé nyúlt, miután feleződött, és emlékeztetett bennünket, hogy a rejtjelezési álom még mindig valóság.

De amikor megkérdezi, hogy mi fog történni valószínűleg 2021-ben, a legtöbb kriptovaluta-kereskedő nagyon különböző válaszokat ad, így elég nehéz egyértelmű választ kapni arra, hogy a kereskedők milyen vagyonnal fognak járni 2021-ben.

És nem csak a Bitcoinra kell figyelnie, sok izgalom vár 2021-ben, és nyomon kell követnie mindezt! (Néha ez egyszerűen lehetetlen!)

Míg A Bitcoin vonzza a nagy intézményeket, Az Ethereumot alaposan figyelik, ahogy végre áttér a tét igazolására, és a Ripple egy SEC fiaskóval foglalkozik, amely kissé felrázhatja a kriptográfiai világot.


És jobban megnézve az altcoinokat, ott is rengeteg lehetőség rejlik! Rengeteg, amibe még mindig alacsony áron lehet belevásárolni, és jóval később profitálhat.

Persze végül is csak a népszerűségről van szó. Minél többet használnak egy érmét, és potenciális alkalmazásokat kínálnak, annál nagyobb lesz az értéke. De ez mindkét irányban működik – ha egy kriptopénz kevésbé népszerűvé válik, akkor könnyen stagnálhat és csökken az értéke is.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb 15 kriptovalutát, hogy megismerhessük és megnézhessük – és az Ön megítélésétől függően – a 2021-ben megvásárolható legjobb kriptovalutát.!

A 15 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Bitcoin Cash (BCH)
 5. Litecoin (LTC)
 6. Cardano (ADA)
 7. TRON (TRX)
 8. Binance érme (BNB)
 9. Csillag (XLM)
 10. Tezos (XTZ)
 11. EOS (EOS)
 12. MIOTA (IOTA)
 13. Zcash (ZEC)
 14. Ethereum Classic (ETC)
 15. NEO (NEO)

Ha gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Összeállítottuk a listánkat, amely alapján a 2021-es kriptovaluták kínálják a legjobb lehetőségeket. De összességében mindegyiket érdemes figyelni.

1. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin mindig az első a sorban a kriptovaluta világában!

Igen, tudjuk, minden lista mindig a Bitcoinról beszél először … bla bla bla! De 2021 nagyon-nagyon más. 2020-ban végre láttunk néhány jelentős akciót a Bitcoin-mal, végre újra elérve a 20 ezer dolláros területet, majd kétszeresen lövöldöztünk mellette.!

A Bitcoin talán a legjobb rövid távú kriptovaluta befektetés 2021-re nagy volatilitás körülbelül négy év után tér vissza először. Még nem láttuk, mi fog történni.

Folytatja-e az új szintek emelkedését 2021-ben, vagy talál-e egy új pontot, ahol egyértelmű támogatottsággal és ellenállással kell kezdeni? Vagy Várnunk kell-e újabb felezésig, amíg ilyen hatalmas emelkedést nem látunk??

Nos, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, megnézhetjük, mit mondanak a szakértők.

Alapján Andy Agnas, “Azt mondhatjuk, hogy a BTC 2021-ben továbbra is új magasságokat fog megdönteni. De természetesen előfordul, hogy néha csökken az ár, de ez nem lesz olyan kemény, mint ami 2018-ban történt, ahol a legalacsonyabbra esett.

Így, ne feledje, hogy a Bitcoin útja nem mindig lesz felfelé! Valójában időnként sok váltogatást is tapasztalhatunk, mivel az árak stabilizálódnak a csúcsok és a mélyedések között.

De megint csak néhány dolgot nem lehet megjósolni, például a Tesla bejelentette, hogy február elején 1,5 milliárd dollárt vásároltak a Bitcoin-ból, és az ár másnap 48 ezer dollár fölé emelkedett! (Újabb lemez!)

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy két fő dolog teszi a Bitcoint a 2021-es év legjobb kriptójává:

1) Az intézményi kereskedők és a nagy bankok mélyen belemennek a Bitcoin-ba – végre meglátják a benne rejlő lehetőségeket.

És, 2) A Bitcoin olyan, mint a kriptovaluta világ „átjáró drogja”. Ez a legismertebb kriptovaluta, és az újoncok hajlamosak megfordítani először, amikor elindulnak, mielőtt más lehetőségeket fedeznének fel.

Ezt szem előtt tartva a Bitcoin talán még mindig a legnagyobb potenciállal rendelkező kriptográfia 2021-ben, és jobb, ha szemmel tartja ezt! Ennek ellenére a Bitcoin kereskedőknek továbbra is óvatosnak kell lenniük az esetleges összeomlással szemben, ne kezdjék azt gondolni, hogy a piac csak felfelé mehet!

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 865 033 736 991 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 47 055,05 USD
 • 2020 visszatérés: 4,698,3%
 • Alapított: 2009

Itt olvashatja el a Bitcoinról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin (BTC)?

2. Ripple (XRP)

Ne ijedjen meg a SEC-től, még mindig rengeteg lehetőség rejlik a Ripple-nél!

Az Ethereumra számítottál, nem? ROSSZ!

A Ripple a 2. helyet foglalja el. Miért? Nos, annak ellenére, hogy a piaci részesedés szerint a harmadik legnagyobbról a negyedikre csúszott le, A Ripple-nek nagyon sok lehetősége van felemelkedni a csúcsra és amikor megtörténik, nagyon jövedelmező lehet ott lenni.

Az árcsökkenés azt jelentette most könnyebb bejutni a Ripple-be. Természetesen el kell hinned, hogy ez az ár vissza fog ugrani.

Azok számára, akik aggódnak a SEC (US Securities and Exchange Commission) gondjai miatt, valószínűleg nem kell megijedni a kereskedéstől (kivéve, ha Ön az Egyesült Államokban tartózkodik, érdemes némi óvatossággal járnia). Semmi még nem történt, és valószínűleg nem fogja érinteni az Egyesült Államokon kívüli kereskedőket.

A PrimeXBT szerint a Ripple 2021-re vonatkozó előrejelzése potenciálisan magas, dollárenként 27 dolláros, és potenciálisan alacsonyabb, 0,5 dolláros alacsony lehet, ami valójában magasabb, mint a jelenlegi ára az írás idején.!

De talán ésszerűbb jóslat származik Városi távirat, akik úgy vélik, hogy a Ripple olyan bullish trenden van, amely valószínűleg fel fogja vezetni 2021-ben érménként 0,755 USD és hogy valószínűleg meglátjuk a befektetők kamatának megtérülése, ha az ár átlépi a 6,50 dollárt.

Ne feledje, hogy fennáll annak a lehetősége is, hogy a SEC-szel kialakult helyzet végül győzelmet jelenthet, és ha ez a helyzet, ez nagyon jó lehet a Ripple értékéhez!

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 20 807 485 096 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 0,4583 dollár
 • 2020 visszatérés: 2,846,0%
 • Alapított: 2012

Itt olvashatja el a Ripple-ről szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Ripple (XRP)?

3. Ethereum (ETH)

A kriptovaluta világ királynője továbbra is erősen működik!

Most, mint valószínűleg már tudja, az Ethereum számos módon teljesen különbözik a Bitcoin-tól. Az Ethereum látnivalói messze túlmutatnak azon, hogy forradalmasítsa a pénz felhasználását, de az internetet is!

És ez a látomás lassan, de biztosan megvalósul. 2020 első negyedévében a Cointelegraph hogy most 635 működő DApps működik az Ethereumon, összesen 616 369 „aktív” felhasználóval.

Míg DevTeam.Space, 2021-ben a DApps-ről szóló cikkben azt állítja kb. 3000-en vannak az Ethereumon! (Ennek ellenére nem világos, hogy működik-e vagy sem.)

Akárhogy is, ez potenciálisan nagyon nagy növekedés, és ezt megmutatja nekünk Az Ethereum még mindig nagyon növekszik a használat szempontjából, és ez hatással lesz az értékelésére, potenciálisan az egyik legjobb kriptovaluta 2021-ben.

Az Ethereum kapcsán még egy fontos dolog, amire emlékezni kell, hogy általában egy új kereskedő második választása a Bitcoin után.

Miután belekóstolnak a Bitcoinba, jellemzően továbblépnek az Ethereumba, a második legnagyobb és legismertebb kriptovalutába..

2021-ben az Ethereum már új csúcsokat ér el. Ez valószínűleg részben a megnövekedett Bitcoin iránti érdeklődéshez kapcsolódik (olyan bekapcsoló hatás, amely valószínűleg a kriptovaluta piac nagy részét érinti)..

2021 februárjában felfelé ugrott, érménként elérve az 1800 dollárt. Bár el kell mondani, olyan szakértők, mint pl Capital.com még mindig hisz abban 2021 első negyedévének végére elérheti a maximálisan 1628 dollárt vagy minimum 1107 dollárt.

A legfontosabb azonban vigyázni érkezik Ethereum 2.0, ahol az Ethereum a munka igazolásáról a tét igazolására fog kerülni.

Noha 2020 decemberében indult, az átállást valamikor 2021-ben be kell fejezni. A lépést évek óta vitatják és régóta várják. A befejezés után lehet némi mozgás felfelé.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 200 073 757 033 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 1745,84 USD
 • 2020 visszatérés: 4,622,6%
 • Alapított: 2015

Itt olvashatja el az Ethereumról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Ethereum (ETH)?

4. Bitcoin Cash (BCH)

Lehet, hogy a Bitcoin kedvenc gyermeke nevelkedik, de mégis nagyszerű lehetőségeket kínál!

Igaz, hogy a Bitcoin Cash az elmúlt évben 2020 eleje óta sokat vesztett, de még mindig az első 15 között van (korábban az első öt közé tartozott).

Ne hagyja figyelmen kívül a Bitcoin Cash-t, mert leesett némileg kiment a divatból, még mindig van pénz, és még mindig nagyon is valós veszélyt jelent a Bitcoin számára – vagy legalábbis életképes alternatívát jelent.

Fontos megfontolandó dolog, ha a volatilitás, amelyet a Bitcoin hoz a piacra, áthárulhat a Bitcoin Cash-re is.

Ráadásul ugyanúgy, mint a Bitcoin, A Bitcoin Cash is feleződik, amelyre 2020. április 8-án került sor.

Vitathatatlanul ennek ellenére még nem láttuk ennek teljes hatását, nem tapasztaltunk nagy áremelkedést, mint a Bitcoin esetében, és talán néhány kereskedő kíváncsi arra, hogy ez egyáltalán megtörténik-e..

Összefoglalva tehát, egyelőre a hangulat általában „várj és láss”. Hogy az említett, A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy 2021 végére, A Bitcoin Cash érménként elérheti a 881- 923 dollárt.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 9 136 379 395 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 489,90 USD
 • 2020 visszatérés: -60,0%
 • Alapított: 2017

Itt olvashatja el a Bitcoin Cash-ről szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin Cash (BCH)?

5. Litecoin (LTC)

A Litecoin olyan, mint egy régi sárkány, amely folyamatosan lángol!

A Litecoin az egyik legelső altcoin volt, és komoly jelentőségű hír volt, amikor először megjelent. De hasonlóan a BCH-hoz, a Litecoin is egykori önmagának árnyéka, és mára többnyire háttérbe szorult a kriptográfusban.

Ez azt jelenti, hogy még mindig az egyik legfontosabb kutya a kriptóban és még mindig van pénz a Litecoin kereskedésével. Még mindig rengeteg lehetőséget kínál, és komoly szereplő, amelyet komolyan kell venni.

Alapján Arthur Webb, a Ripple News munkatársa, A Litecoin árjóslása 2021-re a legmagasabb 150 dollár és a legalacsonyabb 40 dollár között van.

Ez többféleképpen értelmezhető. Vagy áttörheti ezt az érménként 150 dolláros előrejelzést és be nem térképezett területre, vagy kifogy a gőzéből, és küzdhet ezen.

Tehát, bár mindenképpen óvatosnak kell lenned, attól függően, hogy mennyit fektettél be a Litecoinba, 3 dollár minden érme tetején szép profit lehet, a céljaidtól függően.

Crypterium kijelenti, hogy néhány kriptovaluta elemző szerint a Litecoin ára 2021 végére eléri a 600 dollárt.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 11 222 626 982 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 168,58 USD
 • 2020 visszatérés: 809,2%
 • Alapított: 2011

Olvassa el a Litecoinról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a befektetést Litecoin (LTC)?

6. Cardano (ADA)

Két lánc jobb, mint egy!

Valószínűleg a legtöbben tudjuk, hogy a Cardano elsődleges értékesítési pontjaouroboros blokklánc’- vagy blokkláncok, ha úgy tetszik – egyet a rendszeres tranzakciókhoz, másodikat az intelligens szerződésekhez. (Ha Cardano rapper lenne, akkor az „2 Chainz” lenne.)

Míg némelyiknek ez régi hírnek tűnhet (ez az), még mindig látni kell, hogy ez a potenciálisan zseniális ötlet a maximumra szoruljon; hogy a megoldásuk valóban működik-e és képes-e megoldani a méretezhetőség kérdését.

Néha elfelejtjük, de ha a skálázhatóság kérdése nem oldódik meg, akkor a kriptopénznek valójában nincs esélye arra, hogy felszálljon és valóban felvegye a fiat.

Most kissé ostobaság lenne feladni ezt a projektet. A Cardanónak még mindig van esélye arra, hogy 2021-ben felrobbanjon a következő kriptovaluta, de ha most kilép, és megtörténik, akkor nagyon sajnálja magát!

Tehát legyen türelemmel. Könnyű ezt elfelejteni, főleg, hogy Cardano még 2018 elején nagyon robbanékony volt.

Megjegyezzük azonban, hogy e volatilitás egy része az elmúlt hónapokban visszatért bizonyos forrásokkal, például Investorplace hisz abban A Cardano érménként elérheti a 2 dollárt.

Kereskedelmi állatok megjósolni a Cardano árának emelkedését, hisz abban, hogy it 2021 decemberére eléri az 1,038 dollárt.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 21 314 232 382 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 0,6851 USD
 • 2020 visszatérés: 38,9%
 • Alapított: 2017

Itt olvassa el a Cardanóról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Cardano (ADA)?

7. TRON (TRX)

A TRON még mindig csendben szántott előre titokban?

Az emberek elfelejtik, hogy a TRON-nak nagyon sok dolga van.

Elfelejtik, hogy az ambiciózus Justin Sun kriptovalutában indult, és a Ripple-nek dolgozott. Elfelejtik, hogy van kovácsolt partnerség a Samsung-tal, a BitTorrent-szel és Baidu (kínai kereső).

De talán a legnagyobb dolog, amit figyelmen kívül hagynak, az A TRON elindult az Ethereum hálózatán! Miért jelentős ez? Mert ez azt jelenti, hogy ugyanazt a kódolást használja – a szilárdságot.

Ez óriási előny a TRON számára, mert ez azt jelenti, hogy a DApp fejlesztői könnyen áttérhetnek az Ethereum fejlesztéséről a TRON-ra.

Tehát, ha valaha is van komoly ok az Ethereumtól való elmozdulásra (pl. Túl költséges, méretezhetőségi problémák, funkcionális problémák), akkor a TRON lesz az első alternatíva, amelyre valószínűleg gondolni fognak.

Ezt észben tartva, nagyon lehetséges, hogy a TRON nagyon alulértékelhető. Most ne feledje, hogy nem feltétlenül látunk jelentős profitot a TRON-tól 2021-ben, de ez lehet a tökéletes alkalom, hogy bejusson és megtartsa, mielőtt túl késő lenne.

Kereskedő Beast előrejelzése szerint 2021 decemberére, A TRON elérheti a maximális 0,0582281 dolláros árat, egészséges növekedés.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 3 340 415 564 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 0,04662 USD
 • 2020 visszatérés: 463,5%
 • Alapított: 2017

Itt olvassa el a TRON-ról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést TRON (TRX)?

8. Binance érme (BNB)

A Binance Exchange segédprogram-jele még mindig nagyon népszerű, de mit hoz a jövője?

A Binance Coin egy meglehetősen egyszerű kriptográfia, de hé, mi a baj azzal, hogy egyszerű a kriptopénz-kereskedelem összetett világában?

Nézze meg a Bitcoin-ot, közel sem olyan bonyolult, mint a listán szereplő többi kriptó, de mégis virágzik!

A kérdés a Binance Coin-ról, az, hogy meddig lesz igazán érdemes kereskedni? Vajon a jövőben is némi hasznát fogja venni? És ha igen, akkor mi lesz ezen túl a Binance Exchange-en?

És ezenkívül, mi a helyzet azzal a kedvezménnyel, amelyet a tőzsde ad az érme kriptográfia vásárlására történő felhasználására? Vajon ugyanaz marad-e, vagy a Binance folytatja az eredetileg tervezett csökkentését?

A 9. oldal szerint Binance fehérlapja, negyedik évre (ami 2021 lenne) a kedvezmény csak 6,75% lenne, ha bizonyos díjakat fizetnének a Binance Coin-nal. Eddig azonban megtették nem csökkentette az elmúlt két év 25% -áról.

És az 5. évre (ami 2022 lenne) úgy tervezték, hogy nem lesz kedvezmény. De talán ezt az ötletet most elvetették? Binance-nek tisztáznia kell szándékaikat.

Mindez megnehezíti, hogy a Binance Coin hol lesz a közeljövőben, de egyelőre legalább lehet némi profitot keresni ezzel kereskedve.

Ezt félretéve, Digitális érme ára előrejelzése szerint a Binance Coin 2021 februárjában elérheti a 158,49 dollárt is és 133,98 dollár körül zárja az évet.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 16 060 572 142 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 103,35 USD
 • 2020 visszatérés: 11,309,9%
 • Alapított: 2017

Olvassa el a Binance Coin cikkünket itt.

Fontolgatta-e a befektetést Binance érme (BNB)?

9. Csillag (XLM)

A Stellar életképes alternatívája a Ripple-nek?

A Stellar még 2017-ben és 2018-ban látott néhány ingadozási hullámot, majd belépett egy csendes időszakba, amely nemrég ért véget (csakúgy, mint sok más altcoin).

A Stellar célja egy ismerős történet, amelyet az egész kriptográfiai közösségben hallhatunk: „segítsünk a bankban levő bankban”.

Szerint a Világbank, körülbelül 1,7 milliárd felnőtt „bank nélküli”, amelyet „pénzintézetnél vagy mobilpénz-szolgáltatón keresztüli számla nélkül” definiálnak.

Elég megtisztelő ügy, de elég kemény is, valószínűleg ezért is most inkább arra koncentrálnak, hogy a pénzügyi intézményeket összekapcsolják a blokkláncon keresztül.

Talán a technológia és a célok szempontjából, A Stellar hasonlít leginkább a Ripple-re. Valójában Jed McCaleb, a Stellar társalapítója és CTO-ja korábban távozás előtt dolgozott a Ripple-n, nem értett egyet az irányukkal, ahová tartottak..

Ezt észben tartva, A Stellar jó fedezet lehet a Ripple ellen vagy ha úgy gondolja, hogy a kettő megközelítése az a megközelítés, amely megnyeri a fő áramlatot.

Különösen akkor, ha a Ripple néhány jogi kérdéssel néz szembe, a Stellar potenciálisan az egyik legjobb kriptó lehet, amelyet 2021-ben vásárolhat.

3Commas azt jósolja, hogy a a Stellar 2021-re várható maximális ára 0,45 dollár és minimum 0,208 USD.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 8 703 291 056 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 0,3895 USD
 • 2020 visszatérés: 1,263,8%
 • Alapított: 2014

Olvassa el a Stellarról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a befektetést Csillag (XLM)?

10. Tezos (XTZ)

A Tezos a legdemokratikusabb kriptográfia, és ez hozzájárul-e a sikeréhez 2021-ben?

Elméletben, A Tezos vitathatatlanul a legadaptívabb kriptovaluta, amelynek fejlesztésének központi eleme a „kormányzás”. Eddig egyetlen kriptovaluta sem ez a demokratikus és decentralizált (ami a kriptográfia lényege és értéket ad neki) a fejlődés szempontjából.

És azzal, hogy a kormányzást a fejlesztés elé helyezzük, az az elképzelés, hogy ők gyorsan alkalmazkodni tud a változáshoz és ezért tovább tart, mint más kriptók (és remélhetőleg bölcsebb döntéseket hozunk).

A mindennel való bánásmód természete egy egyszerűen felfogható koncepció, amely könnyebben hozzáférhetővé teszi a mindennapi kereskedők számára.

Ennek értelmében még nem láttunk ennek világos példáját. Csak ezután tudjuk eldönteni, mennyire működik jól.

Ezért lehet, hogy a Tezos egy kriptográfia a kereskedőknek egy ideig tartaniuk kell, mielőtt bármilyen nagyobb értéket látnának és a befektetés, bár olcsó, okos lehet.

Ne feledje, hogy ha mélyen belemerül a Tezosba, akkor valószínűleg hallani fog arról a botrányról, amely nem sokkal az ICO után történt (valaha az egyik legnagyobb ICO!). De ez nem csüggedhet a kereskedőktől, ezek a napok már rég elmaradtak mögöttük.

Wallet Investor előrejelzése szerint 2021-ben egy Tezos-token 4,665 dollárt fog érni és 10,122 dollár 2030-ig.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 2 742 180 683 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 3,62 USD
 • 2020 visszatérés: 241,1%
 • Alapított: 2018

Itt olvashatja el a Tezosról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Tezos (XTZ)?

befektetni a tezókba

11. EOS (EOS)

Vajon az „Ethereum Killer” csak az idő?

Amikor az EOS először a helyszínre érkezett, sok Ethereum kereskedő, hodler és fejlesztő aggódott. Az EOS azt mondta, hogy nagyjából azt tehetik, amit az Ethereum – konkrétan a DApps -, de jobbat.

Most, bár ez még nem vált semmivé. Még mindig teszi Az EOS nagy fedezetet jelent az Ethereum ellen azok számára, akik látják a DApps jövőjét.

Alapján DappRadar, legalább 572 DApps van az EOS hálózaton, nagyjából hatszor kevesebb, mint az Ethereum.

Az EOS talán az egyik legjobb kriptovaluták, amelyekbe ma befektetni lehet. Már használatban van és nagyon népszerű a már használó fejlesztők körében, miközben a listán szereplő néhány kriptó nagyon „vár és néz” (vagyis időre van szükségünk, hogy lássuk, meg tudják-e valósítani az igényeiket), az EOS-nak most már gyakorlati haszna van.

Az EOS értéke kézzelfoghatóbb, mint más kriptovaluták, amelyek úgy tűnik, hogy világuralmat terveznek. Tehát azok a kereskedők, akik olyan altcoin-ot keresnek, amely már mindennapi használatra szorul, ne keressenek többet az EOS-nál.

Kereskedelmi állatok megjósolni, hogy 2021 decemberére, Az EOS érménként legfeljebb 3,87264 dollárt érhet.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 3 523 772 269 dollár
 • Érme hozzávetőleges ára: 3,66 USD
 • 2020 visszatérés: 118,4%
 • Alapított: 2018

Olvassa el az EOS-ról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a befektetést EOS (EOS)?

12. MIOTA (IOTA)

Vajon a MIOTA DAG-ja olyan innovatívnak bizonyul-e, mint a blockchain technológia?

A MIOTA talán a leginnovatívabb rejtjel a jövőbeni mindennapi használat szempontjából. Képzelje el, ha autója meg tudja fizetni a saját üzemanyagát, vagy egy házat, amely a saját közüzemi számláit is fizetheti!

Nagyon előremutatóak, építenek valamit a technológiához, amely ahhoz szükséges, hogy még működni is tudjon.

Emiatt a MIOTA az egyik legjobb kriptó, amelybe 2021-re lehet befektetni. A kereskedőknek várniuk kell egy ideig, hogy lássák a MIOTA valódi értékét, eltart egy ideig, mire eljutunk arra a pontra, ahol ez a kriptográfia a leghasznosabb. Még évtizedek is eltelhetnek!

De van még valami, amit meg kell említenünk; A MIOTA a kriptográfiai közösségben is meglehetősen ellentmondásos. Miért? Nos, egyesek nem is igazán tartják kriptovalutának blokklánc helyett DAG-ot használ.

A DAG egyIrányított aciklusos grafikon’, És nagyon másképp működik, mint a blockchain technológia, amelyet a legtöbb kriptovaluta támogat és a legjobb megoldásnak tekintenek.

A DAG-ok sokkal hosszabb ideig léteztek, és bizonyos körökben nem tekintik őket hatékonynak. A kereskedőknek ezt az értékelést kell elvégezniük, amikor a MIOTA-t vizsgálják.

Kereskedelmi állatok optimistának tűnnek a MIOTA-val kapcsolatban, előrejelezve, hogy értékelik 2021 decemberéig a legmagasabb 1,1060496 dollár.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 2 033 370 042 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 0,7316 USD
 • 2020 visszatérés: 9 000,0%
 • Alapított: 2016

Itt olvassa el a MIOTA-ról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést MIOTA (IOTA)?

13. Zcash (ZEC)

A Zcash korunk legfőbb kötelező adatvédelmi érme?

Bármelyik kriptográf kereskedő számára mindig úgy tekintenek rá jó ötlet, ha legalább egy adatvédelmi érme van a portfólióban. Valójában jó, ha egy kicsit minden másképp van a kriptopiacon.

Az adatvédelmi érméket különösen fontosnak tartják azok számára, akik úgy gondolják, hogy ügyelnie kell személyes adataira, különösen pénzügyi adataira. Nem szabad otthagyni az interneten, hogy bárki megtalálja, ahogy az elosztott főkönyvek esetében is.

De a magánéleti érmékkel, csakúgy, mint a Zcash-lel, ez a kérdés a kormányok és a bankok nagyon nem szeretik őket, és tévhit van abban, hogy egyetlen céljuk a törvény felforgatása.

Számukra a pénzügyi anonimitás gondolatát a bűnözők számára fenntartják („hacsak nem kokain-kereskedő, miért kell elrejteni a személyazonosságát?”).

Most íme, mi teszi a Zcash-t kiemelkedővé a többi kriptovaluta versenytársaival, amelyek szintén az adatvédelmi szféra dominálására törekednek – Zcash keményen dolgozik annak bizonyítására, hogy ez törvényszerű, és nem a törvény megsértésére használható.

És hajlandóak együttműködni a kormányokkal annak bizonyítására, hogy semmi baj nincs azzal, amit a kriptovalutájuk tesz, és ez az erőfeszítés a bankokkal és a kormányokkal való együttműködésnek ad értéket.

Valójában már 2017-ben, A JPMorgan Chase, Amerika egyik legnagyobb bankja, elkezdett együttműködni a Zcashszal, némi favoritizmust tanúsítva a nagy intézmények részéről.

A szakértők nem értenek egyet abban, hogy Zcash-t valószínűleg 2021 végéig értékelni fogják. Previsioni Bitcoin a Zcash ára 2021-ben 415,68 dollárt jósol, míg Kereskedelmi állatok becsülje meg a konzervatívabb maximumot, 137,989 dollárt.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 1 153 269 485 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 103,95 USD
 • 2020 visszatérés: -99,3%
 • Alapított: 2016

Olvassa el a Zcashról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a befektetést ZCASH (ZEC)?

14. Ethereum Classic (ETC)

Az Ethereum elleni legjobb potenciális fedezeti ügylet?

A legközelebb a valóhoz, vagy mondjuk az „eredetit”. Mivel az Ethereum és az Ethereum Classic továbbra is különféle módon fejlődik különböző csapatok által, a a szakadék nagyobb lesz és a különbségek szembetűnőbbek lesznek.

Ne feledje, hogy ez különösen igaz lesz azután, hogy az Ethereum befejezte a tét igazolására való átállást – ha ez problémákat okoz az Ethereummal, akkor sokan özönlenek az Ethereum Classic-ba, megkísérelve megismételni azt, ami az Ethereum valaha volt.

Ennek ellenére az Ethereum Classic-nak az EOS, a NEO, a Cardano és a TRON heves versenyével kell szembenéznie, csak néhányat említve..

Talán az Ethereum Classic fedezeti ügylete az Ethereum ellen a legfelsőbb fedezeti ügylet, és abszolút semmi baj a kereskedéssel.

Nem kell önmagát csak egy táborral azonosítania, bár az Ethereumnak megadva mindenképpen előnye van az Ethereum Classic-hoz képest, lehet, hogy ez az él nem mindig van.

2021 decemberére a Gazdasági Előrejelzési Ügynökség megjósolja az Ethereum Classic árát alacsonyabb 9,34 dollár és magas 10,76 dollár.

Kereskedelmi állatok előrejelzése szerint az Ethereum Classic árának elérése minimum 6,49 USD, maximum 9,55 USD.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 1 066 077 947 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 9,17 USD
 • 2020 visszatérés: 561,4%
 • Alapított: 2015

Itt olvashatja el az Ethereum Classic cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést Ethereum Classic (ETC)?

15. NEO (NEO)

Ne feledkezzünk meg az Ethereum egyik legnagyobb és legrégebbi riválisáról!

Az Ethereum Classic-hoz hasonlóan bölcs dolog lehet, ha pénzeszközeinek egy kis részét elosztja a kereskedéshez a NEO-nak, az internet következő generációjának létrehozásának másik szereplőjéhez..

És hasonlóan a Tezoshoz, A NEO célja a folyamatos fejlesztés, ami azt jelenti, hogy esélye lehet versenytársainak túlélésére is.

De a NEO-val is sokkal több történik – ez kívül esik a tét bizonyításán és a munka csatatere igazolásán. Ehelyett egy „delegált bizánci hibatűrés” mechanizmust alkalmaz, amely állítólag meglehetősen hasonló a tét delegált igazolásához..

Mindez a NEO-t érdekes kriptovaluta és potenciálisan a következő nagy kriptovaluta teszi (ne feledje azonban, hogy türelemre és egy kis fantáziára lehet szükség!).

Az Ethereum Classic-hoz hasonlóan a Gazdasági Előrejelzési Ügynökség és a Kereskedelmi Vadállatok sem értenek egyet a NEO lehetőségeivel abban, hogy a Gazdasági Előrejelzési Ügynökség magasabb becsléseket ad.

Kereskedelmi állatok úgy véli, hogy 2021 decemberére a NEO eléri minimum 19,52 USD vagy maximum 28,71 USD. A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség közben kijelenti, hogy legalacsonyabb 39,45 dollár és a legmagasabb 48,96 dollár között lehet ugyanarra az időszakra.

 • Hozzávetőleges piaci korlát: 2 224 170 822 USD
 • Érme hozzávetőleges ára: 31,53 USD
 • 2020 visszatérés: 3,571,1%
 • Alapított: 2014

Itt olvashatja el a NEO-ról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a befektetést NEO (NEO)?

Tehát melyik kriptovaluta gazdaggá teheti 2021-ben?

Ugye, ez mindannyiunk kérdése?

Senki sem tudja garantálni, hogy gazdag lesz, ha befektet valamelyik kriptovalutába, amely szerepel ezen a listán!

Nem vagyunk tisztánlátók, és természetesen nem teszünk úgy, mintha Nostradamus lennénk. A listán szereplő összes kriptovaluta nagy potenciált és kockázatot jelent, és mindegyiket különböző tényezők befolyásolják, attól függően, hogy mit próbálnak elérni.

Az igazi válasz az, hogy itt nincs könnyű, meggazdagodni képes séma, és a kriptovaluta-kereskedelem még soha nem volt ilyen. Mindenkinek várnia kellett, aki kereskedéssel lett gazdag. Egyetlen kereskedelem sem tesz meggazdaggá, és sok a munka!

Talán most, ebben a pillanatban, A Bitcoin lehet a a legjobb kriptovaluta 2021-ben, bemutatva az idei legjobb profitszerzési lehetőségeket, ha a volatilitás folytatódik.

Biztonságosabb lehet, ha diverzifikálja a kockázatát, ha biztonságos összeget tesz be több pénzérmével történő kereskedéshez.

Ideális esetben, válasszon érthető érméket, és ne feledje, hogy a listában szereplő érmék többsége még gyerekcipőben jár, és még egy kicsit várnunk kell, hogy kiderüljön, van-e valódi értéke, ezért a kereskedőknek türelemmel kell lenniük velük szemben.

Aztán ott van az Ethereum, amely 2021-ben folytatja a részesedés igazolását, amely folyamat több szakaszban zajlik. Ez jelentősen megnövelheti a kriptovalutát, de annak kudarcának kockázatához a kereskedőknek meg kell vizsgálniuk a lehetséges alternatívákat.

Végül Ripple dilemma a SEC-vel ijesztőnek tűnhet, de ne feledje ez valójában jó lehet számukra. A helyzet akár a kriptovaluta szabályozásának javítását is előkészítheti.

Ráadásul, lehet, hogy a SEC most tökéletes vásárlási lehetőséget teremtett a Ripple számára ha visszapattan. Amíg az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, nincs sok oka a Ripple elkerülésére.

Azonban úgy dönt, hogy kereskedik, ne felejtse el bevenni a profitot oly gyakran, és csökkentse a veszteségeket.

eToro – A legjobb platform a kriptók vásárlásához

Ez az első 15 kriptovaluta listánk, amelyet ebben az évben tudni és megnézni kell. Ha inspirációt érez a kriptovaluták vásárlásának megkezdéséhez, örömmel tudhatja, hogy az eToro lehetőséget kínál Crypto eszközök vásárlására és CFD-k kereskedésére akár 90+ kriptovaluták.

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Következtetés: merre halad a kriptopénz 2021-ben?

Most erre ugyanolyan nehéz válaszolni, mint a 2021-es nyereségre vonatkozó kérdésre! Őszintén szólva csak azt nem tudjuk még, hogy mi lesz számunkra 2021-ben.

Az egyik dolog, amit tehetünk, az, hogy visszatekintünk a korábbi évekre, és általános feltételezéseket fogalmazunk meg arról, hogy mi fog történni.

De van egy probléma ezzel a megközelítéssel – a kriptopénz csak nagyjából 12 éve létezik, ami nem elég hosszú ahhoz, hogy valóban képet alkothassunk a piac irányáról.

Ennek ellenére néhány dolgot „bizonyosságnak” tekinthetünk, ha hajlandóak vagyunk egyáltalán így nevezni őket.

Visszatekintve a korábbi Bitcoin felekre, valószínűleg a Bitcoin új támogatási és ellenállási szintet fog találni, és ezen a ponton marad a következő felezésig, amelynek valamikor 2024-ben kell lennie.

Ezzel a tudással a kereskedők megpróbálhatják naponta cserélni ezeket az új szinteket, vagy tartani tudják a következő ugrásig.

Az is nagyon valószínű, hogy a Bitcoin más kriptovaluták iránti érdeklődési hullámot is magával vonja. Ennek valószínűleg három különböző formája lesz:

 • A Bitcoin kereskedők jobban kibővültek a kriptovalutára. Valószínűleg némi pénzt kerestek Bitcoin-mal, és most azt tervezik, hogy ezeket a nyereségeket más kriptovalutákba fektessék be.
 • Az újszülött kereskedők, akik teljesen újak a kriptográfiai jelenetben, és akik most meg akarnak ugrani az akcióba, miután látták a potenciált.
 • Tapasztalt kriptopiaci kereskedők, akik ismerik a többi kriptovalutát, némi volatilitást fognak tapasztalni, és mit is profitálhatnak ebből az akcióból.

Egy másik dolog, amelyet egészen biztosan látni fogunk folytatódni 2021-ig is, egy sor új kriptovaluta áramlik a piacra, amint azt az elmúlt években láttuk. És bár ez megtörténik, valószínűleg a népszerűségből is egyre inkább elhalványulunk, és egyre kevésbé említik őket.

Ráadásul nyitva kell tartanunk a szemünket az Ethereum hálózattól távolodó altcoinok és a saját „mainnet” felé, ami folyamatos tendencia.

Azok a kriptovaluták, amelyek sikeresen áttérhetnek a saját hálózatukra, valószínűleg meg fognak emelkedni.

Készen áll a fejtörésre a kriptopiacon?

Változhat, ahogyan 2021-ben kereskedünk a kriptovalutával

Valószínűleg a legnagyobb fejlődés, amelyet 2021-ben is tapasztalni fogunk, a a nagy intézmények fokozottabb bevonása kriptovalutában, akiknek sok pénzük van a piacra pumpálni.

A kriptopiacon való részvételük nagyrészt annak köszönhető, hogy a kezdetek óta rendkívül érett.

Ez arra késztette az összes hitvallású kereskedőt, hogy a kriptovalutát komoly fejleményként kezdték látni, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, és amelyet valójában fel kell fogadni. És bár a piac még mindig ingatag, ez kevésbé kockázatos, mint néhány évvel ezelőtt.

Továbbá, a kriptovaluta-kereskedelem módjai is sokat fejlődtek. Ennek egyik legfontosabb példája a kripto határidős piac.

A Bitcoin határidős ügyletei 2017-ben kezdődtek, és most is 2021 februárjában meglátjuk Ethereum Futures, ami feltétlenül élénkíti a kereskedelmet és több ember számára hozzáférést biztosít a kriptográfia kereskedelemhez.

Talán nem ebben az évben, de az elkövetkező néhány évben több kriptovaluta-kereskedelmet láthatunk határidős ügyletek formájában.

Egy másik kulcsfontosságú fejlemény, amelyre 2021-ben ügyel, a a Reddit erős befolyása, a Redditors valószínűleg folytatja bizonyos kriptovaluták árának emelését annak érdekében, hogy megakadályozza a Wall Street-i kereskedőket és a fedezeti alapokat abban, hogy rövidre zárják azokat. (Bizonyos értelemben olyanok, mint a nagy intézmények ellentéte.)

Csakúgy, mint a GameStop részvényekkel, ugyanígy járnak el Dogecoin (piaci tőkével növelve a tizedik legnagyobbat!), és folytathatják ezt más kriptovalutákkal is, ha úgy érzik, hogy veszély fenyegeti őket.

A DeFi (Decentralized Finance) térnyerése a kriptovaluta színteret is valóban megváltoztatta és valószínűleg folytatni fogja ezt 2021 hátralévő részében. Egyesek úgy vélik, hogy a DeFi akár a következő évtized folyamán teljesen átalakíthatja a kriptovalutával folytatott kereskedelmünket (akár Nasdaq csinál!).

Ránéz A CoinMarketCap DeFi részlege, észreveszi, hogy a helyzet nagyon más, ott néhány altcoin hullámzik, miközben a legnagyobb kriptovalutákat sehol sem látják.

A DeFi lehetséges fenyegetésére válaszul a brókerek végül elkezdhetik diverzifikálni az általuk kínált kriptovalutákat. Jellemzően nagyon körültekintően viselkedtek a kriptovaluta kereskedelem kínálatában, legfeljebb a top 10-hez ragaszkodva.

De mivel a top 10 jelentősen megváltozott az elmúlt évek során, bölcs dolog lehet számukra, hogy dobjanak néhány kevésbé kedvező érmét, és adjanak hozzá újabbat.

Ha továbbra is új kereskedőket kívánnak bevonni, akkor nagyobb kockázatot kell vállalniuk, és szélesíteniük kell a kínálatukat. Csak az idő fogja megmondani.

A koronavírus táplálja-e az inflációt és szivattyúzza-e a kriptovaluta árát??

Talán nem elég sokan beszélnek róla, de a kriptovaluta, különösen a Bitcoin értékének növekedése az egyik elsődleges oka az inflációnak köszönhető.

A koronavírus-ösztönző számlák megnövelték az inflációt, mivel a központi bankok, például az USA Federal Reserve, egyre több pénzt nyomtatnak segélyek nyújtására.

Emiatt az amerikai dollár és sok más valuta vásárlóereje folyamatosan csökken, elveszítve sok kereskedő bizalmát, akik biztonságos értékmegőrzést akarnak a pénzükért.

A kereskedők most máshova teszik nyereségüket, jelen esetben a Bitcoinra, eltávolodva a fiat devizától.

Érdekes szerint Investopedia: „A kongresszus jelenleg tárgyalásokat folytat egy újabb, közel 1 billió dolláros ösztönző számla elfogadásáról, amelynek célja a koronavírusban szenvedők megsegítése. Ha elfogadnák ezt az új ösztönző számlát, az azt jelentené, hogy a koronavírus megjelenése óta 2020-ban a világ összes amerikai dollárkészletének körülbelül 50% -át kinyomtatják ”.

Szerint újabban Reuters Biden amerikai elnök 1,9 billió dolláros ösztönzési tervet mutatott be, majdnem kétszer akkora, mint az Investopedia által fent tárgyalt terv. Bár a terv megvalósításának ideje nem világos.

Mit jelent ez az egész?

Ez azt jelenti, hogy ha ez az ösztönző számla előkerül az Egyesült Államokban, akkor a Bitcoin árfolyama ismét emelkedhet.

Nézzük mi történik!

Főbb pontok

Ha emlékszel bármire a 20 legismertebb kriptopénzből, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni: BTC, ETH, XRP és még sok más! tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

 • A Bitcoin továbbra is a vezető, és sok volatilitást hozhat magával 2021 során. Hosszú, nem túl sok mozgás után ez kiváló hír.
 • Ripple helyzete a SEC-vel sokféle módon végződhet. A lényeg: ne halasszon el, de azért vigyázzon.
 • Az Ethereum egyre közelebb kerül a tét igazolásához. 2021 kiváló alkalom lehet a kereskedők részvételére.
 • Néhány kriptovalutának egyértelmű használati esete van, míg mások türelmet igényelnek. Az intelligens szerződések kriptovalutái már működnek, míg egyes grandiózusabb tervekkel rendelkező kriptopénzek időbe telnek, mire meglátjuk értéküket.

Ha szívesen olvastad a A 15 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector