A 20 legjobb befektetési kriptovaluta 2021 márciusában (mélyreható áttekintés)

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában lehet befektetni Bitcoin vagy Ethereum.

Jó befektetési kriptovalutát keres?

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne befektetni vagy megvásárolni a legnépszerűbb kriptovalutákat, nézze meg eToro Exchange!

A nagyon kis összegeket befektető kriptovaluta nagy hasznot hozhat. Ebben az útmutatóban beszéljünk a legjobb kriptovalutákról, amelyeket meg kell vizsgálni 2021 márciusában.

Szóval, mi a legfőbb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában kell befektetni? Összeállítottunk egy listát 7 lehetőségről, amelyeket mérlegelhet.

Tehát minden további nélkül …


A legjobb 7 befektetési kriptovaluta 2021 márciusában:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Tron

4. Litecoin

5.. NEO

6.. Cardano

7. Bitcoin Cash (BCH)

Megvásárolhatja mindezeket a legnépszerűbb kriptókat, valamint sok más weboldalt eToro és 0% díjat fizetni!

Tehát úgy döntött, hogy kriptovalutákat vásárol és befektet ezekbe, de nem tudja a legjobbat választani? Ne félj. Végigvezetünk egy listát a legjobb kriptovalutákról, amelyeket meg lehet nézni ebben a hónapban.

A legfontosabb kriptovaluták listája, amelyet figyelembe kell venni 2021 márciusában

Mivel a globális gazdaság még mindig a Nagy Koronavírus Zárlat elől áll, a spekulánsok és a részmunkaidős befektetők alternatív módokat keresnek a vagyon tárolására és a profit elnyerésére. És ez azt jelenti, hogy többen keresik a legjobb befektetési kriptovalutákat.

De miért kezded? Végül is a kriptotérbe való belépés elsöprő tapasztalatok számára elsöprő élmény. És még a tapasztalt befektetők is küzdenek azért, hogy tartsák ezeket a gyorsan fejlődő technológiákat és alkalmazásokat.

Nos, sok oka van a kriptókba való befektetésnek ebben a hónapban. A kriptovaluta befektetés remek módja annak diverzifikálja portfólióját és csökkentse a kockázatokat, miközben növeli a vagyon potenciális tárolásának lehetőségeit.

Ami a befektetéseket illeti, a tudás valóban hatalom. A tudás az, ami a görbe előtt tarthat, és lehetőséget ad arra, hogy észrevegye a következő trendeket, még mielőtt azok bekövetkeznének.

Szóval, szeretne tudni a legjobb kriptovalutákról, amelyeket március 21-ig lehet befektetni?? Mi a legfontosabb kriptovaluta, amibe befektetni lehet ebben a hónapban? Ez az az év, amikor a kialakult szereplők továbbra is uralják a kriptopiacot? Vagy van egy pengetős induló, amely idén fel akarja rázni a dolgokat? És milyen új digitális érmék rendelkeznek a legnagyobb növekedési potenciállal?

A 7 legjobb befektetési kriptovaluta 2021 márciusában:

1. Bitcoin

bitcoin logó

A kriptovaluta nagyapjaként a Bitcoin volt az első kriptográf, aki pénzügyi tranzakciókat rögzített egy decentralizált blokkláncon. Bár a Bitcoin-ot több mint egy évtizeddel ezelőtt – 2009-ben – indították el, a Bitcoin továbbra is az első számú választás a meglévő és új befektetők számára, 763 milliárd dolláros piaci sapkával.

A Bitcoin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alacsony költségekkel és harmadik felektől való függőség nélkül végezzenek tranzakciókat. Valójában a Bitcoin fő célja az volt, hogy forradalmasítsa a hagyományos pénzügyi rendszereket és megszüntesse az állam által kibocsátott devizák szükségességét az innovatív technológia és a biztonságos fizetési architektúra lehetővé tételével..

Érdekes módon az első időkben sokan pontosan az ígéretes jövője miatt kezdtek bitcoinokat vásárolni. Ahogy Andrew Badr, a Bitcoin szakértője elmondta: “A bitcoin birtoklásának legjobb része az az érzés, hogy részt vesz a jövőben.”

Bár az elmúlt három évben a Bitcoinnak számos hullámvölgye volt – 2020 decemberében és hetekkel később még 30 000 dollárig is emelkedett, és 44 000 dollár fölé emelkedik – A Bitcoin árai stabilabbá váltak, így ez az egyik legbiztonságosabb lehetőség mindenki számára, aki először lép be a kriptotérbe.

És bár a hatalmas megtérülés mámorító napjainak egyelőre vége látszik, 2021 mégis hozhat némi potenciált. Dave Chapman, a BC Group ügyvezető igazgatója szerint, "A kriptovaluták eszközei, mint például a Bitcoin, csak erősödnek".

A Bitcoin, mint befektetés jövőjéről szólva figyelemre méltó az is, hogy ebben az évben egy másik nagy eseménynek lehettünk tanúi – 2020 májusában a Bitcoin feleződik, egy beprogramozott esemény, amely csökkenti a hálózat által generált új érmék számát. És sok Bitcoin bika számára, ez a növekvő hiány pontosan annak a része, amely alátámasztja ennek a kriptopénznek a valódi értékét, így az egyik legjobb kriptó, amelybe befektetni lehet ebben a hónapban!

2021 februárjában a Tesla 1,5 milliárd dollárt fektet be a Bitcoin-ba, és elkezdte elfogadni a kriptotesztet termékei fizetéséül. A Bitcoin ára érménként új rekordot, 44 000 dollárt ér el a híradások után.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin BTC?

2. Ethereum

ethereum logó

Az Ethereum mindenképpen kriptovaluta, amely megérdemli a helyet a Top Cryptos listánkon ebben a hónapban. Az Ethereum egy globális decentralizált platform, amelyet 2015-ben indítottak el; egy saját pénznem által működtetett platform, éter néven.

2015-ben egy fiatal csapat és az egyre növekvő fejlesztői közösség hozta létre, amelyet a bájos Vitalik Buterin vezetett. Az Ethereum viharral elvitte a világot.

Az Ethereum legvonzóbb befektetési aspektusa az a tény, hogy támogatja intelligens szerződések, decentralizált alkalmazások (dApps) és különböző ERC-20 tokenek. Valójában az Ethereum egyik fő célja az intelligens szerződések és a dApps királyává válás annak érdekében, hogy a felhasználók a saját szoftverüket megírhassák anélkül, hogy aggódnának a cenzúra és a csalások miatt.

Az Ethereumba történő befektetés előnyeinek ködében az egyik legjobban várt esemény a kriptográfiai befektetők körében az Ethereum 2.0 bevezetése, amely a munkavégzés igazolásáról a tét igazolására vált. Által szolgáltatott adatok szerint CoinTelegraph, az ETH 2.0 cövekrendszer bevezetése jelentős bullish tényező lehet ami növeli a keresletet, és az ETH-árak 500 dollár fölé emelkednek (egyes előrejelzések szerint).

Technikai és befektetési potenciálja miatt nem meglepő, hogy az Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta platform, amelynek piaci felső határa meghaladja a 140 milliárd dollárt.

Habár érménként 1227,53 dollár (az írás idején), az Ethereum értékét tekintve még mindig messze van a Bitcoin-tól, az elemzők optimisták Az Ethereum jövője, amely a következő néhány év folyamatos növekedését jósolja.

És képzeld csak! Az Ethereumnak rengeteg támogatása van a kriptográfia legügyesebb befektetői közül. Példaként említhetem, hogy Cameron és Tyler Winklevoss még 2012-ben 120 000 bitcoint vásárolt érméért 10 dollárért; miután óriási profitot fordítottak, az ikrek több mint 300 millió dollárt fektettek vissza kriptóba, és jelentős mennyiségű Ethereumot vásároltak fel közben.

Ez nem minden! Behemótok, mint a JP Morgan, az Amazon és a Microsoft Azure az Ethereum blokklánc-technológiáját is alkalmazzák, hogy megelőzzék a többi pénzügyi óriást, ami tényező egyre több befektető figyelmét vonzza világszerte.

Készen áll a merülésre Ethereum ETH?

3. Tron

A Tron egy másik legfontosabb kriptovaluta befektetni 2021 márciusában – különösen nagy befektetés a blokklánc-puristák számára.

Érdekes módon, A Tront az Ethereumon a Tron Foundation szingapúri szervezet hozta létre, hogy kezelje néhány, az internetet ellenőrző nagyvállalat problémáját. 2018-ban a Tron átállt a saját blokkláncába; ugyanabban az évben a Tron felvásárolta a BitTorrent-et, megalapozva vezető szerepét a területen, és az Ethereum fő versenytársa lett.

A Tron decentralizált platform, amely peer-to-peer technológiát használ, és amelynek célja egy globális szórakoztató és tartalommegosztó rendszer kiépítése. Pontosabban: Tron alkotói fejlődtek ingyenes, globális digitális platform, elosztott tárolási technológiával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmat osszanak meg külső közvetítő igénye nélkül.

A harmadik felek szükségességének kiküszöbölésével mind a fogyasztók, mind a tartalomkészítők költségei csökkennek, és a felhasználók közvetlenül fizethetnek az alkotóknak. Ami tiszta, előnyös helyzet!

Végül is mindannyian tudjuk, hogy a az úgynevezett video streaming háború valóságos, és sok fogyasztó elkeseredik attól, hogy különböző számlákat és célzott hirdetéseket kell kezelnie. Nem meglepő, hogy a Deloitte, Az amerikai fogyasztók 44% -a inkább fizet egy olyan szolgáltatásért, amely hirdetésmentes élményeket nyújt.

A szórakoztató szektorban rejlő lehetőségei miatt nem csoda, hogy elemzők szerint a Tron a következő generációs közösségi média platformokat fogja működtetni a tartalmak megosztására és létrehozására.

A Tron közelgő fázisai, az Apollo (2021 közepe), a Star Trek (2023 közepe) és az Eternity (2025 vége) is növelni fogják potenciálját, lehetővé téve a tartalomalkotók számára, hogy kibővítsék márkáikat és játékplatformokat fejlesszenek ki, zsetonokat bocsássanak ki, és pénzeszközöket is gyűjtsenek..

Vegye figyelembe, hogy a Tron natív kriptovaluta Tronic (TRX) értéke érménként jelenleg 0,0336 USD.

Fontolgatta-e a befektetést Tron TRX?

4. Litecoin

A Litecoin egy másik legfontosabb kriptovaluta, amelyet ebben a hónapban figyelembe kell venni. A Litecoin 2011-ben, alig néhány évvel a Bitcoin létrehozása után indult, az egyik első Bitcoin vagy a spin-off cég, amelyet „a Bitcoin egyszerű verziója ”vagy„ az ezüsttől a Bitcoin aranyig.”

Mint ilyen, a Litecoin sok hasonlóságot mutat a Bitcoinnal, és lehetővé teszi a határokon átnyúló fizetéseket és tranzakciókat központi hatóságok vagy harmadik felek igénybevétele nélkül..

Egy másik hasonlóság a Bitcoin és a Litecoin között az a tény, hogy a Litecoin kriptográfia is, amely a munkavégzés igazolására támaszkodik és korlátozza a termelést. Vegye figyelembe, hogy valaha csak 84 millió LTC érme lehet; eddig a bányászok mintegy 55 milliót ástak ki.

Ennek ellenére a Litecoin különbözik a Bitcoin-tól. Egy olcsóbb és könnyebben fenntartható hálózattal a Litecoin sokkal kevésbé igényli az erőforrásokat.

A Litecoins fő eladási pontja a gyorsaság és a használhatóság; Négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin, a Litecoin ugyanolyan egyszerűvé teszi a globális fizetések küldését és fogadását, mint az e-mail pingálása valakinek. Ez a funkció nemcsak a befektetők, hanem a kereskedők számára is vonzó. A Litecoin díjai szintén alacsonyabbak a hitelkártya-társaságok költségeihez és banki átutalásokhoz képest.

Nem csak az! Mivel a kriptók a hálózatok kriptográfiai integritására támaszkodnak, meg kell jegyeznünk, hogy a Bitcoin-tól eltérően (amely az SHA_256 algoritmust használja), A Litecoin a Scrypt nevű algoritmust használja, amely hozzáférhetőbb, és több embert vonzhat, akik bányászként szeretnének részt venni.

Befektetne-e Litecoin LTC?

5. NEO

Ha kíváncsi arra, hogy a NEO, korábban Antshares néven, miért az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában kell befektetnie, akkor tudnia kell, hogy A NEO megragadta a befektetők fantáziáját egész Ázsiában.

A NEO egy nyílt forráskódú blokklánc platform, amelyet Da HongFei és Erik Zhang kínai számítógépes programozók hoztak létre 2014-ben. Valójában ez volt az első kriptovaluta, amely Kínából jött ki, és gyakran kínai Ethereumnak vagy az Ethereum fiatalabb változatának nevezik. Valójában a „neo” név az ókori görög „neos” szóból származik, ami azt jelenti, hogy „fiatal, új”.

A NEO és az Ethereum sok hasonlóságot mutat azáltal, hogy a dApps fejlesztőknek könnyen használható platformot kínál.

A gyakorlatban azonban, A NEO sokkal mozgékonyabb. A NEO másodpercenként akár 10 000 tranzakciót is képes feldolgozni. A felhasználók, befektetők és fejlesztők által működtetett nyílt forráskódú rendszer révén a NEO mára hatékony módszer a digitális eszközök decentralizált térben történő kezelésére. A reáleszközök digitalizálhatók a magas likviditás érdekében is.

Nem meglepő, hogy a NEO-nak, amelyet „az intelligens gazdaság elosztott hálózatának is neveznek”, nagy esélye van arra, hogy 2020-ban uralkodjon az ázsiai kriptopiacon.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a NEO két tokent engedélyez: a NEO-t és a GAS-t, mindkettő 100 millió tokenre van korlátozva. Precízebbnek lenni, A NEO egy kétszintű rendszer, amelynek célja a tranzakciók megkönnyítése, a NEO a szavazati jogok helyettesítőjeként jár el, a tranzakciók és intelligens szerződések végrehajtására használt GAS.

A NEO-ba történő befektetés óriási előnye, hogy a kínai kormány megfogadta, hogy piacvezető lesz a blockchain technológiában és teljes támogatását a NEO mögé helyezte egy tavaly év végi sajtótájékoztatón.

Bár a kínai bankokat és pénzintézeteket megtiltották a Bitcoin-tranzakciók megkönnyítésétől, a kriptovaluta-tőzsdéket és a kereskedési platformokat 2018 júliusában ténylegesen betiltották, A NEO egyike azon kevés kriptóknak, amelyeket Kínában engedélyeztek, és nagy léptékű bevezetéshez vezethet a befektetési és kormányzati szektorokban.

Fontolgatta-e a kereskedést NEO?

6. Cardano (ADA)

A Cardano egy másik jelentős kriptovaluta, amelyet érdemes figyelembe venni 2021-ben. Valójában ez az egyik leginnovatívabb kriptovaluta.

Pontosabban: a Cardano kétrétegű blokkláncot használ: a Cardano Telepítési Réteg és az Ellenőrző Réteg tranzakciók és intelligens szerződések feldolgozására használják.

Hierarchikus felépítése, amelynek célja a skálázhatóság és az interoperabilitás javítása a különböző pénzügyi rendszerek között, nem csupán szeszély. A Cardano protokollja szigorú felülvizsgálati folyamaton ment keresztül (amelyet kutatók és tudósok folytattak) a 2017-es megjelenése előtt, így a Cardano a létező első szakértők által felülvizsgált blokkláncok közé tartozik.

Cardano természetének másik lényeges aspektusa a tétbiztosítás algoritmusa, amelynek célja a bányászat energiahatékonyabbá tétele. Ne feledje, hogy algoritmusát meghívják Ouroboros, amely egy ősi szimbólum neve, amely a saját farkát esző sárkányt ábrázolja.

Az Ouroboros algoritmus új bányászati ​​elveket és ösztönzőket is megvalósít, ami vonzó tulajdonság a bányászok és a blockchain rajongók számára.

Progresszív jellege miatt nem meglepő, hogy Cardano az egyik vezető a kriptovaluta szektorban. Végül, A Cardano egy harmadik generációs kriptovaluta, amelynek célja az első generációs kriptopénz, a Bitcoin és az Ethereum, a második generációs kriptopénz intelligens szerződéses telepítési elveinek javítása..

Nem csoda, hogy a Cardano az érmepiaci sapka szerint jelenleg a 7. helyen áll. Az natív érme ADA népszerű befektetési eszköz, lenyűgöző piaci sapkával és kereskedési volumennel.

Ne feledje, hogy az ADA maximális mennyisége 45 milliárd érme, jelenleg 31 112 484 646 érme van forgalomban.

Fontolgatná-e a befektetést Cardano ADA?

7. Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash az utolsó érme, amelyet figyelembe kell venni, amikor eldönti, hogy mi a kriptográfia. A Bitcoin egyik legnépszerűbb villája. A Bitcoin Cash-t 2017-ben hozták létre annak érdekében, hogy javítsa a Bitcoin méretezhetőségi problémáit, amelyeket különös módon saját népszerűsége váltott ki.

A Bitcoin Cash nagyobb, 8 MB-os blokkmérettel jött létre, tovább növelve 32 MB-ig. A blokk méretének növelésével a Bitcoin Cash mögött álló fejlesztői csapat több tranzakció feldolgozását engedélyezte egyetlen blokkba.

A villázásról beszélve meg kell jegyeznünk, hogy 2018-ban a Bitcoin Cash feloszlott Bitcoin Cash ABC-re és Bitcoin Cash SV-re, 2020-ban pedig hasított a Bitcoin Cash ABC-be és a Bitcoin Cash Node-ba.

Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy, mint a Bitcoin, a Bitcoin Cash is a work-konszenzus algoritmust használja, és 21 millió érmére korlátozódik..

Technikai potenciálja és a Bitcoin-nal való nyilvánvaló kapcsolat miatt – a piac felső határa és a kereskedelem volumene szempontjából a legrégebbi és legnagyobb érme – a Bitcoin Cash népszerűsége megnőtt, és támogatói széles közösségre tett szert, többek között Roger Ver (a Bitcoin jézusaként ismert).

Akár hiszi, akár nem, a Bitcoin Cash 4,091 dollárra nőtt a 2017-es kriptománia csúcspontján. Itt azt kell megjegyeznünk A Bitcoin Cash ticker szimbóluma a BCH, míg a Bitcoin a BTC alatt szerepel.

És képzeld csak? A Bitcoin Cash még a folyamatos koronavírus-járvány közepette is az egyik legnépszerűbb érme, jelenleg a 6. helyen áll az érmepiaci sapkán.

Fontolgatná a befektetést Bitcoin Cash?

Mi a legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában be kell fektetni?

Ez egy újabb izgalmas hónap lesz a kriptopiacok számára. És most van néhány ötlete a legfontosabb kriptopénzekről, amelyeket 2021 márciusában mérlegelnie kell, ez is nagyszerű lehetőség a kutatási út megkezdéséhez.

A 2021 márciusában befektetni kívánt 7 legfontosabb kriptovaluta listánk széles körű áttekintést nyújt a lehetőségekről. Információkat tartalmaz a bevált érmékről, amelyek lassú, stabil hozamot ígérhetnek 2020 folyamán, valamint néhány újabb érmét, amelyek komoly növekedést jelenthetnek.

A választás attól függ, hogy milyen befektető szeretne lenni, és a bankroll nagyságától. Ne feledje, hogy minden befektetés magában hordoz némi kockázatot. Tehát csak azt fektesse be, amit megengedhet magának, és végezzen minél több kutatást, mielőtt végső döntést hozna.

Miért érdemes választania eToro befektetni kriptovalutákba?

Most megkapta a választ a kérdésére: „Melyek a legjobb kriptovaluta befektetések 2021 márciusában tudni, hogy az eToro lehetőséget ad arra, hogy különböző kriptográfiai eszközökbe fektessen be, és CFD-kkel kereskedjen legfeljebb 90+ kriptovaluta. A Crypto Investors diverzifikált portfóliót hozhat létre a legnépszerűbb érmékkel.

eToro – A legjobb kriptovaluta kereskedési platform

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg a kriptók kereskedését, vagy másolja a legfontosabb kriptográfiai befektetőket külön költség nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

A kriptopénzek nagyon ingadozóak. Tetszett a cikkünk A 7 legfontosabb befektetési kriptovaluta 2021 márciusában? Ha igen, akkor kérjük, ossza meg mindenkivel, aki hasznosnak találhatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector