A 20 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben (mélyreható áttekintés)

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluta 2021-ben kereskedni a legtöbb kereskedő számára Bitcoin vagy Ethereum.

Több mint tíz éve jött létre a Bitcoin. Satoshi Nakamoto titokzatosan létrehozta a Bitcoin-t, de minden nap egyre nagyobb. A mai napig meg kell említenünk, hogy a Bitcoin minden szempontból megelőzi a listát, amely az első kriptovaluta.

De ez nem azt jelenti, hogy ragaszkodnunk kellene a Bitcoin-hoz. Sok más kriptovaluta van, amellyel kereskedhetünk. Ha Ön azok közé tartozik, akik nem kereskedtek kriptovalutákkal, de gondolkodnak rajta, és nem tudják, melyikkel kezdjék, akkor itt a Trading Education képviseli a 20 legfontosabb 21 kriptovalutát, amelyekkel kereskedni lehet..

A 20 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Bitcoin Cash (BCH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Csillagfény (XLM)
 6. Tron (TRX)
 7. Iota (MIOTA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. Cardano (ADA)

1. Bitcoin (BTC)


A Bitcoin az egyik legjobb kriptovaluta, amellyel kereskedni lehet 2021-ben. BTC egy szó, amelyet már egy évtizede annyira lát. „A blockchain úttörője” az, ahogyan a Bitcoin-t általában hívják, mivel megelőzi a legerősebb érmék listáját. Az első bitcoinok 2009 januárjában „jöttek a világra”. Apránként növekedni kezdett, de ez nem azt jelenti, hogy a Bitcoin azóta simán körbejár.

A Bitcoin élete során hullámvölgyeket tapasztalt. A Bitcoin 2017 decemberében szerzett hírnevet, amikor az ára majdnem elérte a 20 000 dollárt. Később a Bitcoin egy hónap alatt, 2018 januárjától februárig elveszítette az érték 65% -át. Így sok kritikus szerint nem érdemes befektetni a Bitcoinba, mivel hirtelen nagy árcsökkenést tapasztal, és rendkívül ingatag.

Mivel ez az összeomlás bekövetkezett, a Bitcoin napról napra javulni kezdett, emelkedni kezdett, és 2021. január 8-án elérte mindenkori csúcsát, 41 941 dollárt. Jelenleg a Bitcoin 63% -kal uralja a kriptopiaci felső határt..

2020 izgalmas év volt a Bitcoin számára, mivel olyan nagy prominens vállalatok, mint a Microstrategy, nagy befektetéseket hajtottak végre. A Bitcoin valóban felülmúlta az aranyat és a részvényeket, és a befektetők értékraktárnak és az infláció elleni fedezetnek tekintik.

A Stock to Flow (S2F) készítője, a B terv szerint a Bitcoin 2021 decemberéig elérheti a 100 000 dollárt. Az írás idején a Bitcoin ára 31,747 dollár. Más szavakkal, a Bitcoin a létezésének története során bebizonyította, hogy az egyik legjobb kriptovaluta a kereskedelemhez.

További információ: Bitcoin árpredikciós előrejelzés

2. Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH), más néven Ether, más tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi kriptovaluta, például a Bitcoin, a Litecoin vagy a Ripple. Az éter a Bitcoin után jön, és a fő filozófia a decentralizáció.

Az éter virtuális valutává vált a piacon. Ezért ez egy második valuta a Bitcoin után, amelynek a legnagyobb befolyása 161 milliárd dolláros piaci felső határt ér el. Maga a platform nagyon népszerűvé vált, és az Ethereum az utóbbi időben oly nagy vonzerőt váltott ki a kereskedőktől szerte a világon.

„Az eszközosztály fejlesztése tovább szilárdult. Az Ethereum a Bitcoin maradandó erejével megegyezően jár ”- mondta Michael Sonnenshein, a Grayscale Investments ügyvezető igazgatója. “Az Ethereum mint eszközosztály körül egyre nagyobb a meggyőződés” – tette hozzá.

További információ: Ethereum árjóslatok

3. Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash a Bitcoin villája. A tranzakciós díjak valódi gondot okoztak a kriptovaluta blokkláncában, és erre a célra néhány Bitcoin-fejlesztő teljes megoldást akart találni erre, és előállt egy ötlettel. Javaslatot tettek az egyes blokkok összes adatának törlésére, de nem mindenki fogadta el ezt a fajta megoldást. Így létrehoztak egy teljesen új érmét Bitcoin Cash néven.

A Bitcoin Cash 2017 augusztusában jött létre, és 8 MB adatot tároló blokkokból állt, ami gyorsabb és gyakori tranzakciókat tett lehetővé kevesebb díj mellett, mint a Bitcoin (BCT). Volatilis volt, megmutatva, hogy jó kriptográfiai eszköz a kereskedelemben. A Digitalcoin szerint a Bitcoin Cash 2021 márciusáig elérheti a 755 dollárt.

További információ: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re (mélyreható áttekintés)

4. Litecoin (LTC)

A Litecoin egy kriptovaluta, amely sok hasonlóságot mutat a Bitcoinnal. A Litecoin alapítója meg akarta teremteni „az ezüst szerepét a Bitcoin aranyában”, és ezért Charlie Lee 2011-ben létrehozta a Litecoin-t, egy olyan érmét, amely számos Bitcoin-funkciót kapott bizonyos görbékkel. A Bitcoins tranzakciói akár 10 percet is igénybe vehetnek az átutaláshoz, de a Litecoin kevesebb, mint három percet vesz igénybe. A Litecoin teljes forgalma 84 millió. Jelenleg 66 millió LTC van forgalomban, ami a maximum 79% -a.

Mennyire lehetünk biztosak a Litecoinban? Franklyn Richards, a Litecoin alapítója egy interjúban elmondta, hogy nagyon sok terv készül a Litecoinra.

„A litecoin és a kriptovaluta javítja ezt a helyzetet azáltal, hogy csökkenti a határokon átívelő díjakat és pénzátviteli sebességet. Mivel nincsenek határok, ez egy decentralizált hálózat. Célunk, hogy minél láthatatlanabbá tegyük a felhasználó számára, és itt fogunk sok időt tölteni. Ez a fő mozgatórugónk ”- mondta.

A Digitalcoin előrejelzése szerint 2021 júniusára a Litecoin ára elérheti a 219 dollárt.

További információ: Litecoin árelemzés 2021-re

5. Csillag lumenek (XLM)

A Stellar jelenlegi digitális pénzneme a Lumens. A Stellar a Ripple-re épült, amikor létrehozták, de a bányászat helyett különböző formában működik. A tranzakciók nem igényelnek túl sok időt, és alacsony a díjuk. Ez az oka annak, hogy a kereskedők kedvelik a Stellart.

Túl sok hasonlóság létezik a Csillag és a Ripple között, de a két kriptovaluta között is jelentős különbség van. A fő különbség az, hogy a Stellar úgy tűnik, hogy le akarja egyszerűsíteni a felhasználók fizetését.

A Stellar 2014-ben indult, Stellar néven, de 2015-ben átnevezték, és így vált Stellar Lumens-vé. 2020 novemberében a Stellar ára 0,10 dollár volt, kereskedési volumene 24 órán belül 691 733 206 dollár volt.

A Wallet Investor úgy véli, hogy 2021-ben a Stellar ára elérheti a 0,30 dollárt.

További információ: Csillagár-előrejelzés

6. Tron (TRX)

„A Tron különbség a többi kriptóhoz és blokklánchoz képest – jobban szeretnénk szolgálni a felhasználókat. Az elmúlt napokban a decentralizált blokkláncok többsége csak közösség, önálló. ” Justin Sun ezt mondta egy interjúban. Sun csak 28 éves, és ő a Tron alapítója.

A Tronnak van egy Tronix nevű platformja, ahol az alkotók bevételre tehetnek szert tartalmaikkal, és bár Tron nem fogja megbuktatni a Netflixet, ez egy kiváló elméleti befektetési vállalkozás..

A Tron pillanatnyi ára 0,030 dollár, és minden idők csúcsa 0,300 dollár volt 2018. január 5-én. Ez az év jó évnek tűnik a Tron számára, mivel elfogadható árat ért el és pontosan egy évre emelkedett.

A Trading Beasts megjósolta Tron 2021-es emelkedését, mondván, hogy ez elérheti a 0,036 dolláros árat.

További információ: TRON árjóslatok

7. Iota (MIOTA)

Az IOTA fő célja, hogy a gazdasági réteg révén részt vegyen a dolgok internetén. Az IOTA-t négy ember, David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo és Serguei Popov hozta létre 2015-ben..

Az IOTA élete hardver projektként kezdődött, amelynek célja az olcsó általános célú processzorok fejlesztése volt.

Az IOTA minden idők legmagasabb árát 5,69 dolláron érte el 2017. december 19-én.

A Digitalcoin előrejelzése szerint az IOTA már 2021 februárjában elérheti a 0,68 dollárt, ami konzervatív megközelítésnek tekinthető, mert nincs túl messze a jelenlegi ártól.

További információ: IOTA árjóslási előrejelzés

8. Tezos (XTZ)

A Tezos egy intelligens platform, amely nem jár érmék bányászatával. A Morgan Stanley elemzője, Arthur Breitman a Tezos alapítója. A Tezos a 20. kriptovaluta néven szerepel a Coinmarketcap listáján. Először 2017-ben vezették be.

Jelenleg a Tezos ára 2,84 dolláron áll. A Tezos minden idők legmagasabb ára 4,48 USD volt, 2020. augusztus 13-án, ami azt mondja, hogy 2020 a Tezos számára lenyűgöző év volt, ami magas hozamot hozott a kereskedőknek.

Az egyik legnagyobb válság, amelyet Tezos átélt 2020 márciusában, a Coronavirus Pandemic okozta többi kriptovaluta mellett.

Elemzők úgy vélik, hogy 2021 jó év lehet a Tezos számára. A Digitalcoin előrejelzése szerint a Tezos 2021-ben akár 4,81 dollárt is elérhet.

Bővebben: Tezos árjóslatok

9. Cardano (ADA)

Bár Cardano az utolsó választottunk, minden kétséget kizáróan, ez az egyik legjobb kriptovaluta, amellyel 2021-ben kereskedhettek. Charles Hoskinson, az ADA alapítója,

nemrégiben azt mondta, hogy az ADA népszerűsége növekszik, mivel az ADA csapata hatalmas erőfeszítéseket tesz.

„Az emberek fogadnak. Az emberek a tudományt, az emberek a csapatot, a már elért előrehaladást, a filozófiát, a vállalkozásunk menetét szemlélik, és fogadást tettek arra, hogy a Cardano versenyzőnek tűnik ,” ő mondta.

A Cardano (ADA) egyelőre 0,35 dollárt ér, és minden idők legmagasabb ára 1,33 dollár volt, amelyet 2018. január 4-én értek el. Mint fent említettük, a Cardano egyre népszerűbb és vonzóbb a kereskedők számára, amint ez bizonyítja hogy jövedelmező érme legyen.

A Digitalcoin előrejelzése szerint a Cardano ára 2021-ben elérheti a 0,55 dollárt.

A Previsioni Bitcoin derűlátóbb előrejelzése szerint a Cardano ára 2021 decemberéig eléri a 2,19 dollárt, ami óriási eredmény lenne a befektetők számára.

További információ: Cardano árjóslási előrejelzés

eToro – A kriptovaluták kereskedelmének legjobb helye

Az eToro egy olyan szociális kereskedési platform, ahol a felhasználók könnyedén megkezdhetik a kriptovaluták kereskedelmét, mivel felhasználóbarát platformja van. Az eToro 2007-ben alakult, és világszerte több mint 18 millió felhasználóval rendelkezik különböző országokból.

eToro – kereskedjen a legfontosabb kriptovalutákkal most

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A 2021-ben forgalmazott első 9 kriptovaluta a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Litecoin, a Stellar, a TRON, az IOTA, a Tezos és a Cardano.
 • A Bitcoin megelőzi a listát azzal, hogy ő az első. Jelenleg a Bitcoin uralja a kriptopiaci felső határt 63% -kal.
 • Az Ethereum a Bitcoin után jön, és a fő filozófia a decentralizáció.
 • A Digitalcoin szerint a Bitcoin Cash 2021 márciusáig elérheti a 755 dollárt.
 • A Bitcoins tranzakciói akár 10 percet is igénybe vehetnek az átutaláshoz, míg a Litecoin kevesebb, mint három percet vesz igénybe.
 • A Stellar 2014-ben indult, Stellar néven, de 2015-ben átnevezték, és így vált Stellar Lumens-vé.
 • A Tronnak van egy Tronix nevű platformja, ahol az alkotók bevételre tehetnek szert tartalmukkal.
 • Elemzők úgy vélik, hogy 2021 jó év lehet a Tezos számára. A Digitalcoin előrejelzése szerint a Tezos 2021-ben akár 4,81 dollárt is elérhet.
 • A Previsioni Bitcoin előrejelzése szerint a Cardano ára 2021 decemberéig elérheti a 2,19 dollárt, ami óriási eredmény lenne az érme számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector