A Binance Coin jó befektetés, és érdemes-e befektetnem a BNB-be?

Befektetés a Binance érmébe: Első lépések

Befektessek a BNB-be? A Binance Coin jó befektetés?

Ha még nem ismeri a Binance Coin befektetés világát, felmerülhet benne a kérdés, hogy a BNB jó befektetés-e, vagy fektessek-e a Binance Coin-ba? Nos, bontsuk meg az összes online forgalomban lévő Binance-mítoszt, mielőtt megfontolná a Binance Coinba történő befektetést.

Mi a Binance érme?

A Binance Coin nem az átlagos kriptovaluta.

A Binance Coin-t a népszerű Binance kriptotőzsde hozta létre. A Binance Coin 2017-ben sikeres 100 millió zsetont bocsátott rendelkezésre, és több mint 15 millió dollárt gyűjtött (az érme további promóciójára és fejlesztésére használták fel)..

Ne feledje, hogy kezdetben a Binance Coin az Ethereum blokkláncon indult, de később átkerült a saját blockchain Binance Chainjába.


A Binance Coin fő célja az volt, hogy alternatív módot kínáljon a kereskedési díjak megfizetésére a Binance platformon.

Most a Binance Coin az egyik legjobb segédjelző, amely felhasználható a Binance ökoszisztémán túl, a blockchain és nem blockchain vállalatok között.

A Binance Coin felhasználható áruk, ingatlanok, utazások és online szolgáltatások kifizetésére (például a TravelbyBit-en keresztül). Használható virtuális ajándékok (pl. A Gifto-n), játékon belüli jutalmak megszerzésére, valamint szabadúszók fizetésére is munkájukért (pl. A CanWork-on)..

A Binance Coin-t azok a nagy technológiai vállalatok is elismerték, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy beépített pénztárcákon keresztül használják a BNB-t (pl. Samsung)..

Érdekes, hogy nemcsak a tulajdonságai miatt a Binance Coin nagyra értékelik; a Binance népszerűsége olyan tényező, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül. Végül is a Binance világszerte az egyik vezető kriptográfiai platform, mély likviditási készletekkel, így nem meglepő, hogy a Binance-nek sikerült tovább tolnia a BNB alkalmazását.

Hogyan működik a Binance Coin?

A Binance Coin használható a Binance platformon, és ez az egyik legjobb segédjelző 2021-ben.

Mint fentebb említettük, a Binance Coin a saját blockchain Binance Chainre költözött, amely – az Ethereummal ellentétben – nem támogatja az intelligens szerződéseket. A Binance Chain a Tendermint bizánci hibatűrő (BFT) konszenzus mechanizmust használja, amely három típusú csomópontot foglal magában: validátor csomópontok; tanú csomópontok; és a gyorsító csomópontjai.

A Binance egyedülálló leégési politikát is alkalmaz a Binance Coin folyamatos növekedésének biztosítása érdekében. A Binance rendszeresen visszavásárolja és megsemmisíti a BNB zsetonokat, amíg felére csökkenti a kínálatát, és csak 100 millió marad forgalomban. Ez a politika a Binance Coin egyik legnagyobb előnye, amelynek célja az esetleges értékcsökkenés leküzdése.

A Binance Coin másik fontos aspektusa az a kedvezmény, amelyet a platform kínál a BNB kereskedőknek. Ne feledje, hogy a kedvezmény minden évben a felére csökken és az ötödik évtől kezdődik, amely 2022 lenne.

Mi a BNB?

A BNB a Binance Coin ticker szimbóluma.

Meg kell jegyeznünk, hogy a BNB összesen 200 millió érmével rendelkezik. Jelenleg 144 406 561 token van forgalomban. Jó hír, hogy a negyedévente egyszer előforduló időszakos BNB-égés nem kapcsolódik a Binance teljesítménymutatóihoz.

A BNB pénznemként és csereeszközként működhet, ami 2021-ben a legnagyobb kriptók riválisává teszi.

Mint fentebb említettük, a BNB-nek több mint 120 használati esete van, és gyakran emlegetik a létező egyik legfontosabb segédeszköz-jelzőként.

Ráadásul a BNB az egyik legbiztonságosabb token, mivel anyavállalata – az óriási Binance – szinte lehetetlen elhalványulni. A BNB értéke szorosan kötődik a Binance-hez. Csak azt ne felejtsük el, hogy a BNB birtoklása nem befektetés a Binance-be; nem teszi lehetővé, hogy részesedést szerezzen a Binance-ben.

Ára miatt, amely átlagosan 35,27–40,49 USD között mozog, a BNB megfizethető befektetés még a kezdők számára is; néhány száz dollárral tisztességes mennyiségű BNB tokent kaphat, ami biztosabb jelenlétet biztosít a befektetésnek.

A Binance Coin jó befektetés?

A kriptográfiai szakértők szerint a Binance Coin jó befektetés. A Binance Coin piaci részesedése 41 milliárd dollár. Jelenleg a 3. helyen áll Érmepiaci sapka.

Ne felejtsük el, hogy a magas kereskedési volumen nagy likviditást jelent, ami létfontosságú tényező a nappali kereskedők és a skalperek számára.

Ezenkívül a Binance Coin egy megbízható tőzsde által támogatott tényleges célú token: tranzakciós díjak fizetésére és tokenek vásárlására használják az Initial Exchange Offerings (IEO) szolgáltatásokban..

Különböző előnyökkel és több mint 120 használati esettel is jár, ami további hitelességi réteget és nagyszerű lehetőségeket kínál a befektetők számára.

Ennek ellenére a Binance Coinba történő befektetés kockázatos lehet, mert egyetlen nagyon jövedelmező eszköz sem 100% -osan biztonságos. Különösen a kriptovaluták volatilisek és kiszámíthatatlanok.

Ez nem azt jelenti befektetés a BNB-be mégis rossz ötlet. Azok a kriptovaluta befektetők, akik úgy döntenek, hogy felveszik a BNB-t portfóliójukba, egyszerűen vegyék figyelembe a BNB kockázat-haszon arányát, és dolgozzanak ki hatékony kockázatkezelési stratégiát.

Fontolgatná a befektetést Binance érme BNB?

Befektetnék-e a Binance érmébe?

A Binance Coin-t mindenképpen érdemes megfontolni 2021-ben. Mégis, az az igazság, hogy a végső döntés rád tartozik.

Milyen kriptográfiai befektető szeretne lenni? Érdekli a Binance kedvezményes kamatlábai azok számára, akik platformjukon használják a BNB-t? Úgy gondolja, hogy a Binance leégési politikája hosszú távon stabil növekedési ütemet biztosít a BNB számára? Érdekli a BNB kereskedési lehetőségei? Amikor választ talál ezekre a kérdésekre, eldöntheti, hogy befektetnie kell-e a Binance Coin-ba.

Különböző előnyökkel a többi kriptovalutával szemben, a Binance Coin jó befektetés lehet az Ön számára. El kell ismernünk a Binance sikerét is titkosítási legenda, Chanpeng Zhao felelős – és szerepe a Binance Coin befektetés nyereségének valószínűségében.

Rövid távon például úgy tűnik, hogy a BNB nem fogja elveszíteni értékét, mivel a Binance az elfogadásra törekszik és globálisan terjeszkedik.

Ugyanakkor ismét meg kell említenünk, hogy a kriptovaluta befektetés kockázatos lehet, és elveszítheti az összes pénzét anélkül, hogy visszafizetné őket..

Befektetés előtt vegye figyelembe azt a tényt, hogy a Binance Coin függ a Binance-től, amely egy központosított csere, amely megköveteli az Ügyfél ismerete és a pénzmosás elleni részletek megkövetelését, és amely gyakran az online támadások célpontja..

Miután mérlegelte a Binance Coinba történő befektetés előnyeit és hátrányait annak érdekében, hogy megalapozott döntést hozzon a BNB-vel kapcsolatban, ne feledje, hogy a kriptovaluta befektetéseknek nem szabad bonyolultnak lenniük. A kriptovaluta befektetés akár magas hozamot is eredményezhet.

Mennyit érhetne meg a Binance érme?

Ha úgy dönt, hogy befektet a Binance Coin-ba, érdemes tudni, hogy mennyit érhet az elkövetkező években.

Bár az árjóslatok továbbra is spekulatívak, és függenek a kriptográfiai hírektől, a kereslettől és a kínálattól, valamint a piaci hangulattól, a múltbeli teljesítmény és az adatok elemzése segíthet a befektetőknek és a kereskedőknek a kriptográfiai előrejelzések elkészítésében.

Először is, a Binance Coin teljesítménye a Bitcoin és a kriptovaluta piac egészének teljesítményével áll össze. Az elmúlt két évben, hasonlóan a többi kriptóhoz, a BNB is felépült egy rettenetes 2018-ból, és 2019 közepén csúcsra emelkedett.

2019-ben a BNB minden idők legmagasabb szintjét, 40 dollárt ért el.

Érdekes, hogy bár a Binance tőzsdét 2019 májusában feltörték, ez a BNB-t nem érintette túlságosan. Miért? Egyszerűen azért, mert a Binance hírneve túlságosan lenyűgöző ahhoz, hogy egyetlen támadás lebontsa.

Az árjóslatok szerint a Binance Coinnak sikerül kilábalnia a folyamatban lévő járványból, és a következő négy évben eléri az átlag 2500 dollárt.

Mi fogja befolyásolni a bináris érmét 2021-ben és azon túl?

Bár az árjóslatok továbbra is spekulatívak, meg kell említenünk, hogy a Binance Coin értékét számos tényező befolyásolhatja.

Makró tényezők, mint például a titkosítási árak, a kriptográfiai hírek, a kereslet és a kínálat, valamint a szabályozás néhány elem, amely befolyásolhatja a BNB értékét.

Különben is vannak különféle egyedi tényezők, például a Binance Launchpad IEO sikere, amelyek döntő szerepet játszanak a BNB sikerében.

Különösen a Binance teljesítménye az egyik legbefolyásosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni.

A Binance.US 2019-ben indított iránya különös figyelmet igényel, mivel az amerikai látogatók a legaktívabb felhasználók a Binance között. Ne feledje, hogy 2019-től az amerikai látogatók a Binance csereforgalom 8,4% -át tették ki.

Nemcsak a Binance lehetőségei, hanem egyedi politikái is befolyásolják a befektetéseket. A diszkontráták kétségtelenül olyan tényezők, amelyek vonzzák a kereskedőket és a befektetőket. Vegye figyelembe, hogy az első évben a kedvezmény 50% volt.

A BNB folyóirata szerint azonban 2022 után nem lesznek engedmények, ami az érdeklődés csökkenéséhez vezethet.

A BNB-be történő befektetést a BNB zsetonok égetése is befolyásolja. Ez a gyakorlat, amint azt korábban említettük, célja a szűkösség növelése azáltal, hogy a BNB számát 50% -kal csökkenti.

Ezt ne felejtsük el a hiány a digitális érmék véges jellegére utal: a keresletnek meghaladnia kell a kínálatot, hogy az érme értékesebb legyen.

eToro – A Binance Coin BNB legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A Binance Coin egy érme, amely megérdemli a második pillantást. A Binance-t a Binance tőzsde hozta létre, hogy segítsen a Binance-felhasználóknak fizetni a tranzakciós díjakért a platformon.
  • A Binance kezdetben az Ethereum blokkláncon indult, de a saját blokkláncához, a Binance Chain-hoz költözött. Vegye figyelembe, hogy a Binance Chain nem támogatja az intelligens szerződéseket.
  • A Binance Coin az egyik legfontosabb segédjelző 2021-ben, és sok szakértő úgy véli, hogy értéke az elkövetkező években növekedni fog. Érdekes módon sok makro- és specifikus tényező befolyásolhatja a BNB-t, beleértve a Binance teljesítményét is.
  • A Binance egyedi leégési politikája és az általuk kínált diszkontráták szintén létfontosságúak ahhoz, hogy a szakértők segítsenek az előrejelzésekben. Egyesek arra számítanak, hogy 2025-re a BNB érménként eléri a 250 dollárt.
  • Noha a BNB nyereséges befektetés lehet, a kriptográf befektetés továbbra is kockázatos vállalkozás, és elemezni kell az érdekelt eszköz jutalom-kockázat arányát.

Ha tetszett olvasni cikkünket A Binance Coin jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Binance Coin-be kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a kriptovaluta kereskedelem és a blockchain technológiák.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector