A Binance Coin jó befektetés?

A Binance Coin (BNB) a legújabb kriptográfia a befektetési térben, amely riasztó sebességgel gyülekezik. Ez a gyűlés egy DeFi protokoll után következik, amely a Binance Cryptocurrency Exchange-en fut; A PancakeSwap felülmúlta az Ethereum Uniswap-ját, hogy a legnagyobb decentralizált tőzsdévé (DEX) váljon..

Ha meg szeretné vásárolni a Binance Now szolgáltatást, nézze meg eToro Exchange!

Binance Coin: Mi ez??

kereskedési binance érme

A Binance Coin (BNB) népszerű kriptovaluta azoknak a befektetőknek, akik hosszú ideje vesznek részt a befektetési játékban. Jelenleg növekvő népszerűségnek örvend a kereskedő testvériség kezdőinek és a pénzügyi információk felderítőinek körében a bullish futás eredményeként..

A Binance Coin a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) után harmadik kriptóként szerepel, hogy nyereséget szerezzen, vagy fedezetként szolgáljon a befektetők számára. Számos megbeszélés kezdett el terjedni a több eszközre kiterjedő közvetítői platformokon, mint pl eToro az érme jövőjét illetően a növekedés és a piaci potenciál szempontjából. Az érdeklődés ilyen hatalmas növekedése annak a bullish futásnak a következménye, amely a két legnépszerűbb és legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizáció (a Bitcoin és az Ethereum) csodái után a kriptovilágot élénkítette..


A Binance Coin egy kriptovaluta, amely kereskedésre, valamint díjak fizetésére használható a Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Az érme elsődleges használatán kívül a pénznem digitális pénznemként is használható, amikor tőzsdén kereskedett alapokba (ETF), részvényekbe és egyéb eszközökbe fektet be..

Ki hozta létre a Binance Coin-t és mikor kezdte el a kereskedést?

Chanpeng Zhao 2017-ben alapította a Binance-t. Fejlesztő, aki széleskörűen részt vett nagyfrekvenciás kereskedési szoftverek létrehozásában. Zhao korábban az OKCoin vezérigazgatója volt és a Blockchain.info fejlesztői csapatának tagja volt.

Miért jött létre?

Az érme azzal a szándékkal jött létre, hogy a BNB nevű natív kriptográfiai eszközt működtesse, amelynek célja, hogy alternatív módot kínáljon a kereskedőknek a Binance Cryptocurrency Exchange (BCE) használatával fizetett díjak megfizetésére..

Hol jött létre?

Kezdetben Kínában székelte Zhao a szomszédos országba, Japánba költöztette a Binance szervereit és székhelyét a kínai kormány szigorú szabályozásának eredményeként, amelyek végül 2017 szeptemberében betiltották a kriptovaluta minden formájának kereskedelmét. Állítólag Japán a menedékhely volt a kriptográfia számára társaság, de az ország Pénzügyi Biztonsági Ügynöksége (FSA) bejelentette, hogy „2018 júniusától teljes tiltást fognak bevezetni minden olyan kriptovaluta esetében, amely kellő mértékű névtelenséget biztosít”. A Binance ennek eredményeként irodákat hozott létre Tajvanon, és mielőtt a japán tiltás 2018 márciusában bejelentette volna, hogy a BNB szándékában áll irodát nyitni Máltán. Miután aláírta az egyetértési megállapodást (BU) a bermudai kormánnyal, a Binance ugyanezt tette a Máltai Értéktőzsdével, hogy kifejlesszen egy platformot a biztonsági zsetonok kereskedésére. Jelenleg a Binance központja Máltán található.

Hány Binance érme van készleten?

Miután az első érmekínálatot (ICO) 2017 júliusában elindították, a BNB tokeneket három résztvevő (Binance Founding Team, Angel Investors és a nagyközönség) között osztották szét..

Összesen 200 millió Binance-érmét osztottak szét, amelyek 50% -át a nyilvános eladás 100 milliója, 40% -át 80 millió az alapító csapat és 10% -át 20 millió az angyalbefektetők jelentik.

Következtében zsetonégetés amelyet a Binance Team hajt végre, a Binance Coin teljes és maximális kínálata 170, 532 785 BNB, jelenlegi forgalma 154, 532, 785 BNB.

Binance-érme: jó befektetés lesz-e 2021-ben?

A Binance Coin egy jó befektetés 2021-ben. Arslan Butt, az FX vezetők indexelemzője szerint „A Binance egy olyan termékfejlesztési folyamat közepén van, amely számos új kriptovaluta termék piacra dobását fogja eredményezni”, aminek eredményeként a tőzsde nagyobb versenybe száll. a decentralizált pénzügyi (DeFi) piac részesedése.

A Digital Coin Price előrejelzése szerint a BNB június végén 409,81 USD árfolyamon fog kereskedni, és valószínűleg 881,64 USD kereskedési árral zárja az évet. Ezt a felfutó tendenciát a Binance decentralizált tőzsdéje (PancakeSwap) fogja támogatni, amely 2021-ben eddig az Ethereum Uniswap nagy versenyét jelentette abban, hogy melyik Decentralized Exchanged (DEX) uralja majd a DeFi-t a közeljövőben.

Szóval, a Binance Coin jó befektetés?

A legtöbb befektetés a kockázat vs haszon tényezőnek felel meg. Más szavakkal, a lehetséges haszon felülmúlja-e a kockázatok lehetséges következményeit? A Binance Coin-nak bizonyosan vannak kockázati tényezői, de egyre inkább érvényesül, és a termékfejlesztés és a DeFi piac.

Leegyszerűsítve: a Binance Coin alacsony kockázatú eszköz, sok potenciális haszonnal jár. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná a portfólióba való felvételt.

A BNB hirtelen számos befektetővé vált a kriptográfiai eszközként, amely 2021-ben az 1000 dolláros ár mérföldkőhöz fog legközelebb jutni vagy megtörni.

A Binance Coin fő mozgatórugóinak olyan befektetőkkel kell megküzdeniük, amelyek mindent megtesznek annak érdekében, hogy más lehetőségeket találjanak a kereskedelem számára a decentralizált pénzügyi (DeFi) térben. Egyelőre több befektető teljes mértékben hitt az Ethereum továbbfejlesztett platformjában, amelyet Ethereum 2. 0-nak hívnak.

Az Ethereum platformja a decentralizált pénzügyeket használta, és megtette Uniswap mint vezető protokollja, amely szélsőséges hullámokat vet a kriptográfiai sztratoszférában hitelezés, hitelfelvétel és befektetés szempontjából.

Uniswap felhatalmazza a kereskedőket, fejlesztőket és likviditásszolgáltatókat egy mindenki számára hozzáférhető és nyitott pénzügyi piacon. Az Uniswap decentralizált tőzsdéje (DEX) február 15-én, hétfőn 100 milliárd dolláros kereskedelmi forgalmat ért el. Ez az első decentralizált tőzsde (DEX), amely eléri ezt az óriási számot. 2021 januárjában az Uniswap először 20 milliárd dolláros havi mennyiséget ért el. Az események rövid időn belüli fordulatában a befektetők új kereskedési módokat kerestek, és nagy megtérülést hoztak befektetéseiken.

Szerencsére sokan találtak egy másik decentralizált tőzsdét (DEX) Palacsinta csere amely közvetlen versenyt hoz az Ethereum számára Uniswap. Február 19-én a Binance PanCakeSwap lett az első decentralizált tőzsde (DEX), amelynek kereskedelmének volumene napi 1,6 milliárd dollár volt a platformon, a CoinGecko.

A Binance intelligens láncon futó DEX számokat írt fel Palacsinta csere felülmúlta az Uniswap-ot a Twitteren, amelyet 1 298 899 262 és 1 297 138 344 dollár jelentett. A PancakeSwap kereskedelmi volumene rendkívül lenyűgöző volt. 2021. január 1-jén 37 millió dollárról 2021. február 17-én 1,1 milliárd dollárra emelkedett, ami 2800% -os növekedéssel jár..

A Binance Coin (BNB) 2020-ban magasan fejezte be a kereskedési árát, december 31-én 37,38 dollár volt. Az új token 44,31 dolláron volt kereskedve 2021. február 1-jén, és február 19-én, pénteken 332,62 dolláron zárt. Ezt a cikket írva az érme 280 és 295 dollár között mozgott. A Binance Coin, amely a Binance Smart Chain natív kriptovaluta, piaci kapitalizációja 45,652 milliárd USD.

Olvasson többet: Előnyei és hátrányai a Binance érmébe történő befektetésnek, milliomos készítő lesz-e?

Binancia az Ethereummal összehasonlítva

binance érme

Hálózati sebesség

Ethereum frissítette platformját a biztonság és a tranzakció sebességének növelése érdekében. Bevezette az Ethereum 2.0-t, amely a tét igazolásának (PoS) mechanizmusát alkalmazza, míg az Ethereum 1.0 (régi platform) a munka igazolásának (PoW) mechanizmusát használta. Az Ethereum 2.0 hálózat támogatja 100 000 tranzakció másodpercenként, míg az Ethereum 1.0 hálózata másodpercenként akár 30 tranzakciót is támogatott. Ezenkívül a tét (PoS) hálózatok legtöbbje csökkentette a hálózat biztonságát, mivel egy kis validátor készletből áll, amely központosítottabbá teszi. De az új frissítés biztonságos, mert decentralizált és minimum 16 384 validátort igényel.

Binance intelligens lánca (BSC) több mint 1,4 millió tranzakció másodpercenként, ami a Binance-t a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjévé tette.

Költség

A PancakeSwap (Binance) kereskedelmi volumenének növekedése azt eredményezte, hogy a befektetők viszonylag olcsóbb platformot találtak kereskedési tevékenységük folytatásához.

Az Ethereum eddigi bullish futásának volt egy fő hajtóereje, amely a a feldolgozás költsége Decentralizált tőzsdéje, az Uniswap révén, amely duplaszámokat ért el. Ez egyszerre volt áldás és átok. Áldásként az Ethereum (ETH) bányászai hatalmas összegeket vernek, ami jól hangzik. Sajnos ez óriási hatást gyakorol a decentralizált befektetők pénzügyi erőforrásaira. Az egyik pénztárcáról a másikra történő egyszerű átutalás legalább 10 dollárt fog megtéríteni. A BIT INFO CHARTS adatai szerint „az átlagos tranzakciós díj meghaladja a 10 dollárt, és néha meghaladhatja a 20 dollárt”. Ahogy William Foxley, a CoinDesk megfogalmazza, „a gázdíj számos befektetőt más DeFi projektekbe taszít”.

Véletlenül úgy tűnik, hogy találtak egyet a versenytárs Binance decentralizált tőzsdéjében, a PancakeSwap-ban. 2020. február 19-én, pénteken a BNB ára további 50% -kal megemelte a Tetheret (USDT), amely a piaci kapitalizáció szerint a harmadik legnagyobb kriptovaluta volt. A BNB-be történő befektetés legvonzóbb szempontja az Ön számára, mint kereskedőnek az, hogy 25% -os engedmény jár a BNB-vel történő tranzakciók lebonyolítására a Binance’s Exchange-en. Ez a kedvezmény sokkal jobb volt, amikor először elindította az első érme-felajánlást (ICO), mivel 50% -on állt. Összességében a Binance és az Ethereum sok szempontból hasonló, de kissé eltér egymástól a hálózati sebesség és az átlagos tranzakciós költségek tekintetében.

A Binance Coin tovább fog szárnyalni 2021-ben?

A Binance Coin 2021-et nagyon bullish módon kezdte, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódik a kriptovaluta számára.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a Binance ára 2021 végére meghaladhatja az 1000 dollárt, és a legújabb trendek mentén halad; úgy tűnik, jó úton halad, hogy megfeleljen vagy akár meghaladja ezeket az elvárásokat.

A BNB továbbra is szárnyalni fog 2021-ben, mivel több vállalat továbbra is integrálja az érmét rendszerébe, hogy fizetési lehetőségként használhassa. Ezenkívül a BNB-t kriptográfiai hitelek fedezetéül használják, ami megugrotta a DeFi pártfogóinak számát, különösen a PancakeSwap protokollján keresztül.

A Fetch.AI (FET) token, valamint a BitTorrent Token (BTT) és a Celer Network sikeres értékesítése után a „Binance azt tervezi, hogy a kezdeti érmekínálatot újraéleszteni fogja, minőségi tokenek létrehozásával, erős felhasználói esetekkel. Ez hosszú távon ösztönözni fogja a tömeges részvételt, ami növeli a kereskedelem mennyiségét, növeli a token elfogadását és áremelkedést eredményez.

A Messari (a kriptográfiai ipar online adatbázisa) szerint „a Binance befektetési megtérülése az elmúlt hat hónapban az elmúlt év 154% -áról 560% -ra emelkedett”.

A Long Forecast szakértői szerint a BNB értéke 2021 végéig 565 dollár, 2025-ig pedig 835 dollár lesz. A Digital Coin Price előrejelzése szerint a BNB évente új, minden idők legmagasabb szintjét, 449,41 dollárt fogja elérni..

Tehát mi következik a Binance Coin esetében?

A Binance piacra dobta első BNB tőzsdén forgalmazott termékét a svájci tőzsdén (Ticker: ABNB), amely további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a BNB nagyszerű hangszer a kriptográfia és a hagyományos piacok számára. A BNB más funkciókat is ellát, például azt, hogy világszerte különböző kereskedőknél használják. A token felhasználható sorsjegyek, virtuális ajándékok vásárlásához, és számtalan célra szolgál a szórakozás világában.

Ezenkívül a BNB több iparágban is használható fizetésekre, ideértve a következőket: 217 üzletek és piacok, 27. e-sport és fantáziajáték hálózatok, 12. szerencsejáték-webhelyek, 66 üzleti szolgáltatások, 37 webes marketing és fejlesztési szolgáltatások, 17. turizmus, utazás és bérlés (vendéglátás), 222 Internet szolgáltatások, 128 üzleti szolgáltatások és 25 offline szolgáltatások.

Ezen iparágak körében népszerűek az utazási és szállásfoglalási webhelyek Travala.com, Greitai, Xceltrip és Clube Turismo, ruházati cég Park és Finch, online biztonsági webhely WPSec.com, web hosting cég HostMeNow Limited, pénzügyi társaság Biteris, ékszerüzlet Rudraxis és kriptovaluta fizetési processzor Érmefizetések.

Számos új vállalat csatlakozott a Binance családhoz, és elfogadja a tokenek kifizetését, és tanácsadói és tervező cégek Apró Vállalkozásom, művészeti üzletek Bobby Gongs és Kábítószer! Képtár, sport és szórakoztató társaság Xtreme Spirit & Partner Márkák és gyógyszergyár BCHLIX Inc..

Az új token emellett olyan hitelek fedezetéül is szolgálhat, mint pl YouHodler. A YouHodler svájci székhelyű vállalat, a YouHodler FinTech platformon keresztül, amely a „stablecoin” kölcsönökkel (PAX, USDT, USDC és TUSD), fiat (EUR és USD), crypto (BTC), magas megtakarítási számlák, valamint crypto / crypto és crypto / fiat konverziók. 2019-ben a YouHodler üdvözölte a BNB-t a fedezet és az átváltási opciók listáján. IIya Volkov, a YouHodler vezérigazgatója kijelentette, hogy „a BNB nagyszerű munkát végez a kriptográfia integrálásával a hagyományos pénzügyi világba, így a BNB fontossága az idő múlásával növekszik, és a felhasználóink ​​ezt kihasználhatják.”

Egy másik FinTech csoport, amely több mint tíz éve emberek millióit szolgálja Európa-szerte, Nexo a Binance Coin-t is felvette azonnali kriptográfiai hitelek fedezetéül, és ezt 2018. július 1-jétől tették lehetővé. A Nexo mögött Credissimo amely mindig szigorúan betartotta a felügyeletet számos európai banki és pénzügyi szolgáltató felügyelete részéről. Amit a Nexo tesz, az az, hogy segíti a befektetőket abban, hogy kiaknázzák vagyonuk értékét azáltal, hogy azonnali kölcsönöket nyújtanak számukra USDT-ben (Tether), USD-ben és EUR-ban a kriptográfiai részesedéseikkel szemben. Ahelyett, hogy eladnák eszközeiket, a befektetők zálogba adhatják azokat a Nexo-nak, azonnali likviditást szerezhetnek, valamint megtarthatják zsetonjaik és kriptovalutáik árának növekedésének jövőbeli értékét..

A Nexo felhasználói máris hatalmas összegeket vettek fel a használatával A NEXO Dividend Tokenje, Ethereum (ETH) és Bitcoin (BTC) a Binance érme hozzáadása előtt.

A Binance Coin (BNB) 50% -os kedvezményt biztosít a hitelfelvevőknek, és 30% -os osztalékra jogosítja fel őket a társaság nettó nyereségéből.

2020 júniusában, A Kava Labs DeFi hitelezési platformja élővé vált a BNB biztosíték támogatásával. A platform lehetővé teszi, hogy a hálózat résztvevői jutalmakat, USDX (Kava kriptotámogatású stablecoin) kölcsönöket és Binance Coin (BNB Collateral).

A vállalat képviselője elmondta: “Ezzel a bevezetéssel a Kava Labs célja, hogy kinyissa a decentralizált pénzügyek kapuit a BNB közösség előtt, és hamarosan ugyanezt tervezi megtenni a nagyobb titkosítási tér számára is”.

2019 októberében INLOCK platform bejelentette, hogy a BNB mostantól felhasználható hitelek fedezetéül. INLOCK azt állítja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb hely a kriptográfiai hiteleknél. Ezt támogatja egy olyan platform biztosítása, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kriptovaluták kombinációját egyetlen szerződésben tárolhassák a rövid távú áringadozások negatív hatásainak csökkentése érdekében.. INLOCK 2019 februárjában az ERC-20 hálózaton volt a BNB-vel, de felhagyott az ERC hálózati támogatásával és átállt Binance intelligens lánc.

Binance VISA kártya bevezetésre került egy másik fizetési lehetőségként is, amely lehetővé teszi, hogy kriptóval vásárolhassa meg azokat a dolgokat, amelyeket szeret. Elérhető több mint 60 millió kereskedőnél, csak átírja a titkosítást spot pénztárca a te kártya pénztárca és készen áll arra, hogy bármikor és bárhol a világon vásároljon bármit.

2020-ban a Binance bejelentette Csomag, afrikai fókuszú szociális fizetési rendszerek kriptográfia és készpénz alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy társaiktól küldjenek, fogadjanak és kérjenek.

2020 júliusában a Binance felvásárolta Elcsór (egy több eszközből álló digitális pénztárca és VISA betéti kártya platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy titkosított pénzeket költeni, vásárolni, átalakítani és eladni nem nyilvános összegért). A Swipe and Binance segíteni akar a digitális eszközök és a fiat pénznemek közötti szakadék áthidalásában azáltal, hogy a örökbefogadás a mainstream kriptopénzekből. Ez lehetővé teszi a vásárlások és a kifizetések teljes végrehajtását hagyományos pénzügyi rendszerek.

Az ilyen felvásárlások és az iparágak sokféle felhasználása révén a közeljövőben hatalmas növekedési lehetőség rejlik. A Binance Coin (BNB) más tényezőkön is boldogul, mint például a PancakeSwap, amely óriási hasznot hoz a decentralizált tőzsdei térben, és jóindulatú a legnagyobb kriptovaluták (BTC és ETH) teljesítménye. Ezzel a Binance tőzsdéje eléri a kereskedelem volumenét, amire korábban nem számítottak, és bebizonyította, hogy a DeFi növekedésének és a projektek minőségének részeként egyedül is életben maradhat.

Binance érmeár-előrejelzés 2021-ben és azon túl

És mit mondanak a szakértők a Binance Coin (BNB) árjóslásaival kapcsolatban?

Befektetőként a kriptográfia világának elvetése most olyan, mintha egy edény aranyat dobna az óceánba. Minden másodperc, perc és óra számít. Egy adott napon belül erős nyereségre tehet szert, és egy hatalmas eladás a következő napon pirosra vált.

binance érme ár előrejelzési diagram

Alapján Digitális érme, A Binance Coin a jövőben 1 201,33 USD és 1 481,37 USD árfolyamon fog kereskedni. Úgy látja, hogy a regényjelnek legalább a zárása van 460,37 USD 2021 végén.

A Wallet Investor nem hiszi, hogy a Binance Coin keresztezni fog 1000 dollár 2021-ben.

Esettanulmány-megközelítésben a Crypto Market szakértői, Coinpedia számolt be arról, hogy a BNB kereskedhet a 500 USD az év végén.

A BNB ütni fog 727,53 USD szerint az év végéig Kormány fővárosa.

„A BNB új csúcsokat fog elérni, és mindenképpen el fog ütni 600 USD érménként 2021-ben vagy 2022 első hónapjaiban ”, Digitális érme ára.

A befektetési weboldalakhoz hozzájáruló szakértők által tett összes jóslat átlagára 637,506 USD. Ez azt jelenti, hogy növekedés tapasztalható a regényjelben.

Másrészt számos szakértő van, például Sarah Smith, az Investor Place, aki merészen állította, hogy a Binance Coin-nak van 200 USD mérföldkőnek számít február 18-án, csütörtökön, hogy csak 2034.42 és 309.086 dollár közötti digitális eszközök kereskedelmét lehessen látni 2021. február 20. és 21. hétvégén..

A kriptográfiai eszközök ingadozóak, de figyelemmel kísérik a napi híreket, és ami még fontosabb, más befektetők észrevételei segítenek jobban meghatározni az árát, hogy közben ne szenvedjen semmiféle veszteséget.

Ne hagyja ki: Binance Coin Price Predictions 2021-2025

Hogyan fektessek be a Binance érmébe?

Van idő elolvasni a kriptográfiáról szóló, nagyon kutatott cikkeket, és van idő összes információt összerakni és intézkedni, ami az új tokenbe való befektetés. Az online világban fellendült a pénzügyi világ, amely sok embert arra késztetett, hogy magas frekvenciájú kereskedési platformokat fejlesszenek ki.

Amennyiben szeretné folytatni befektetéseit, meg kell hoznia egy fájdalmas döntést, amely reális, hogy alaposan kutasson az online brókerekről, mielőtt megbízna bennük a pénzében.

A Trading Education-nél az a jellemző, hogy a legjobb kereskedési tippeket és ötleteket juttassuk el olvasóinkhoz és az összes brókercég közül, azt, amelyik az összes dobozunkat ketyeg. Biztonság, méretezhetőség és minőség az eToro.

Kétféle módon lehet megvásárolni a Binance Coin-t az eToro-n.

A ELSŐ ÚT négy (4) különböző fázist foglal magában.

Annak érdekében, hogy bármilyen fiókot online szerezzen, először meg kell tennie REGISZTRÁLJ. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön által megadott adatok hitelesek-e. De ez kriptográfiai befektetés, nem maradhatok névtelen? Meg kell jegyeznie, hogy ha úgy dönt, hogy az érme Binance Exchange anyavállalatát érmék vásárlásához használja, akkor hitelesített számlára lesz szüksége. Sajnos ez digitálisan nyomot hagy az információkról, és csökkenti a névtelenség iránti törekvését. Ezenkívül növeli a kriptotér előzetes gondolkodásmódját, amely egy olyan világ, amely csak inkognitómódban tekinthető meg. A brókercég (eToro) már túl régóta létezik, és ezt a biztonsági szintet adja számlájához és vásárolt érméihez.

A számla létrehozásának következő szakasza a IGAZOLÁS. A névtelen személyek általi átverés megakadályozását célzó vállalati irányelvek részeként végig fogja hajtani az Ügyfél megismerése (KYC) folyamatot. Fel kell töltenie a kormány által kiállított személyi igazolványokat, amelyeken szerepel a teljes név, születési dátum, aláírás és lejárati dátum (ide tartozik a vezetői engedély, a nemzeti személyi igazolvány és az útlevél is). Ezenkívül be kell nyújtania banki vagy hitelkártya-kimutatásokat vagy internetes számlákat, amelyek nem több mint 6 hónaposak, hogy segítsen igazolni címét és teljes személyazonosságát.

FIAT PÉNZTÁRA BETÉTELE a folyamat harmadik fázisa. Mint valaki, aki készen áll az első érmék megvásárlására, sikeresen végigcsinálja az ellenőrzési folyamatot. Ezek után fel kell töltenie azt, amit pénzként ismerünk (fiat pénznem) (EURO, GBP vagy USD), ami elengedhetetlen lépés a BNB vásárlásának lehetővé tétele felé.

Az utolsó lépés az VÁSÁROLJON BINÁNY érmét. Navigáljon a „Binance Coin” oldalra, és az első vásárlását feldolgozzuk és tároljuk fiókjában.

A MÁSODIK ÚT csak egyetlen fázist foglal magában, amely egyenesen a „Binance Coin” oldalra vezet, és követi a REGISZTRÁLJ folyamat, amelyről korábban tárgyaltunk, és végezze el az első BNB-vásárlást.

Következtetés: A BNB jó befektetés-e, és mennyit ér meg a banki érme?

Nem tagadható, hogy a Binance érme egy nagyon különleges technológia, amely teljesen megváltoztathatja a világot, mivel a Decentralized Finance érdekeltsége átvette a titkosítási helyet. Ennek köszönhetően a szakértők és az elemzők egyaránt arra számítanak, hogy a Binance érme előrejelzése szerint a növekedés rendkívül magas szintet ér el.

Teljesen világos, hogy a Binance Coin jelentős növekedést fog tapasztalni az elkövetkező években. Ha csak 2021-et vesszük figyelembe, akkor a fenti okok elegendőek ahhoz, hogy megértsük, miért robbanthat fel a BNB 2021-ben.

Összességében a Binance Coin (BNB) zökkenőmentes tranzakciókat és magas biztonságot nyújt a befektetők számára. A Decentralizált Pénzügy érdeklődése átvette a kriptográfiai befektetési helyet, és az árak naponta új magasságokba emelkednek. Hatalmas esély van arra, hogy a BNB a kriptográfia alapján spekulációk alapján 1000 dollárt ér el az év végén. Van még egy esély arra, hogy az ár 150 és 350 dollár közötti, vagy jóval alacsonyabb lesz.

Mivel a Binance (BNB) a vállalat nyereségének 20% -át negyedévente égeti el érmékkel, a nem is olyan távoli jövőben a forgalmazott érmék teljes volumene viszonylag kicsi lesz, felső határa 100 millió. Ez végső soron a kereslet és a kínálat törvényeihez fog vezetni, ahol az érmék kevesebb kínálata és annál nagyobb a kereslet, az ár automatikusan új mérföldkövekre emelkedik a kezdő és a szakértő befektetők számára.

Az alábbi ábrák felvázolják a Lehetséges a Binance Coin 2021-es, 2022-es, 2023-as és 2025-ös előrejelzésének magas és alacsony előrejelzése iparági szakértők. Könnyen áttekintheti a BNB minimális és maximális árát.

Év Magas Alacsony
2021 1072,00 USD 290,30 USD
2022 1223,50 USD 378,30 USD
2023 1585,00 USD 474,20 USD
2024 1821,00 USD 682,00 USD
2025 2495,00 USD 1275,00 USD

A Binance Coin itt tartózkodik, és fizetési lehetőségként szolgál mindenféle személy számára. Önnek magánemberként döntést kell hoznia arról, hogy ez az érme jó befektetés-e vagy sem, mert a befektetések minden formája kockázatos. A kriptovilágban zajló eseményekkel a Binance Coin jó befektetés, mivel piaca van (kereskedelem volumene), és készen áll arra, hogy 2021-ben az egyik legnagyobb ütő legyen..

eToro – A Binance Coin BNB legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector