A Bitcoin Cash jó befektetés, és fektessek-e be a Bitcoin Cash-be?

Bitcoin Cash Befektetés

Befektetnék-e a Bitcoin Cash-be? A Bitcoin Cash jó befektetés?

Ha még nem ismeri a Bitcoin Cash befektetések világát, akkor elgondolkodhat azon, hogy a Bitcoin Cash BCH jó befektetés-e, vagy fektessek-e a Bitcoin Cash-be? Nos, törjük meg az összes online pénzzel kapcsolatos Bitcoin Cash-mítoszt, mielőtt megfontolnánk a Bitcoin Cash BCH-ba történő befektetést.

Tehát itt van minden, amit tudnia kell a Bitcoin Cash-ről: az egyik legvitatottabb digitális eszköz a kriptovaluta befektetési szektorban.

Az első lépések a Bitcoin Cash befektetéssel

A Bitcoin Cash BCH befektetésének megkezdéséhez először is meg kell Iratkozzon fel online olyan tőzsdével, amely lehetővé teszi a Bitcoin Cash vásárlását és befektetését. A tőzsdei közvetítő egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a Bitcoin Cash és számos más kriptovaluta adásvételét, amelyeket a platformjukon felsoroltak..

Ha hitelkártyájával gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni és befektetni a Bitcoin Cash BCH-ba, akkor ellenőrizze eToro Exchange!


Mi a Bitcoin Cash?

Mielőtt feltárnánk a Bitcoin Cash befektetési lehetőségeit, próbáljuk megérteni a Bitcoin Cash természetét.

A Bitcoin cash BCH a 10 legfontosabb kriptovaluta közé tartozik. Bár nem egyszerűen fektessen be bármilyen eszközbe, csak azért, mert népszerű! Inkább olyasmibe kell fektetnie, amit érthet, és képes értékelni.

Tehát visszatérve arra a kérdésre, hogy mi a Bitcoin Cash? A Bitcoin Cash egy kriptovaluta, amelyet 2017-ben hoztak létre a Bitcoin kemény villájaként. Itt meg kell említenünk, hogy a kemény villa a blockchain platform protokolljának bármilyen radikális változására utal; olyan változások, amelyeknek minden csomópontnak meg kell felelnie.

Bár a Bitcoin a legsikeresebb kereskedett kriptovaluta, mindannyian tudjuk, hogy a Bitcoin nem tökéletes kriptovaluta.

Sebesség vagy biztonság, ez a kérdés!

Így van, a kriptovaluta közösségben folytatott sok heves vita után 2017-ben létrehozták a Bitcoin Cash-t annak érdekében, hogy javítsák a Bitcoin méretezhetőségét, és megkönnyítsék a mindennapi tranzakciókat és befektetéseket..

E cél elérése érdekében, A Bitcoin Cash-t nyolcszor nagyobb blokkokkal tervezték, mint a Bitcoin – sok kriptovaluta befektetőt vonzó tény, hogy fontolja meg a Bitcoin Cash felvételét portfóliójukba és a Bitcoin Cash BCH-ba történő befektetést.

Itt meg kell jegyeznünk, hogy bármelyik Bitcoin blokk mérete 1 MB-ra korlátozódik, amely vélhetően elegendő időt biztosít a tranzakciók között az érvényesítés és a biztonság javítása érdekében.

A Bitcoin Cash jó befektetés?

Igen, a Bitcoin Cash jó befektetés lehet, és remek módja a portfólió diverzifikálásának, ha jól végezzük.

Az igazság az, hogy a Bitcoin Cash piaci felső határa 4 814 767 530 dollár és 24 órás kereskedési volumen 1 666 584 587 USD, az írás idején, ami a Bitcoin Cash-t a top 10 kereskedett kriptovaluta közé sorolja.

bitcoin készpénzár-diagram

De mit jelent ez a befektetők számára? Gyakran olyan számokkal bombáznak minket, amelyeket alig értünk, ezért tegyük a számokat perspektívába. A magas kereskedési volumen azt jelenti, hogy nagy a likviditás, vagy azt, hogy az eszköz milyen könnyen adható és adható el. A piaci korlát viszont egy eszköz piaci értékére utal.

Noha számos tényező befolyásolhatja a kriptovaluta-befektetések sikereit, ideértve a keresletet és kínálatot, a piaci hangulatot, a kriptohíreket és a technológiai újításokat, az igazság az, hogy sok nagy Bitcoin-befektető úgy véli, hogy a Bitcoin Cash jó befektetés.

Érdekes módon a Bitcoin Cash egyik fő támogatója elbűvölő Roger Ver, a Bitcoin Jesus néven ismert, aki tweetelt alig néhány napja (november 13.): „A BCH készpénzként működik. A BTC már nem. Ezért a Bitcoin Cash mindenki számára elérhető. ”

Befektetnék-e a Bitcoin Cash-be?

Miért érdemes fontolóra venni a Bitcoin Cashbe történő befektetést? A Bitcoin Cash befektetései azonban nemcsak a nagy befektetőket érdeklik. Befektethet a Bitcoin Cash-be is!

De vajon az elérhetőség elegendő-e ahhoz, hogy befektessen a Bitcoin Cash-be? Csak azért, mert befektethet a Bitcoin Cash-be, ez nem azt jelenti, hogy kellene.

És itt, kedves kriptográfiai befektető, nem tudunk pontos választ adni. Egyszerű, mert a kriptográfia-befektetéshez nincs egy mindenki számára megfelelő megközelítés, és csak rajtad és pénzügyi céljain múlik!

Csak annyit tehetünk, hogy segítsünk a megalapozott döntés meghozatalában. És az az igazság, hogy a Bitcoin Cash gyors tranzakcióidőt, alacsony díjakat és jobb méretezhetőséget biztosít, mint a Bitcoin.

És így, ha úgy gondolja, hogy nem a Bitcoin az egyetlen érme, amelyet érdemes megnézni, és ha úgy gondolja, hogy a nagyobb blokkok javíthatják a méretezhetőséget, akkor a Bitcoin Cash-be történő befektetés lehet a megfelelő megoldás az Ön számára.

Ja, és bár nem ígérhetjük, hogy kriptovalutával fog pénzt keresni, ne csodálkozzon azon, hogy növekszik azoknak a befektetőknek a száma, akik azt akarják, hogy a Bitcoin Cash legyen portfóliójukban, többek között:

 • Kripto rajongók, akik úgy vélik, hogy a Bitcoin Cash jobb és méretezhetőbb, mint a Bitcoin
 • Azok a befektetők, akik hajlandóak kockázatot vállalni, és hosszú távon befektetni a Bitcoin Cash-be és annak elfogadásába
 • Napi kereskedők, akik fogadnak a lehetséges áringadozásokra és a Bitcoin Cash iránti kripto érdeklődésre
 • Bányászok, akik meg akarnak szökni a Bitcoin és annak hashower koncentrációja elől

Fontolgatná a befektetést Bitcoin Cash BCH?

Fektessek-e be Bitcoinba vagy Bitcoin Cash-be?

Tehát érdekli a befektetés a Bitcoin Cash-be, vagy inkább a Bitcoin BTC-t, az első és legnépszerűbb kriptográfiai eszközt részesíti előnyben?

Ha még mindig nem biztos benne, soroljuk fel a Bitcoin Cash befektetés előnyeit, hogy segítsen megalapozott döntést hozni.

Bár a Bitcoin Cash nagyon hasonlít a Bitcoin-ra, különböző előnyeivel és hátrányaival, valamint 21 millió érme korlátozott mennyiségével rendelkezik, a Bitcoin Cash más és segíthet megoldani a Bitcoin méretezhetőségi problémáját.

A Bitcoin Cash másodpercenként több tranzakciót képes kezelni, és alacsonyabb a díja (kb. 0,20 USD), mint a Bitcoin.

Valójában a Bitcoin Cash blokkonként körülbelül 25 000 tranzakciót képes kezelni; ehhez képest a Bitcoin blokkonként 1000-1500 tranzakciót dolgoz fel.

A Bitcoin Cash biztonságos befektetésnek is számít, amelyet – nagyobb blokkjai ellenére – indítása óta nem hekkeltek meg. Ellentétben, A Bitcoin valahogy még mindig összefügg a tiltott tevékenységekkel és a Selyemút.

Végül azonban rajtad és a meggyőződéseden múlik; csak te döntheted el, hogy a Bitcoin Cash jobb befektetés-e, mint a Bitcoin.

Ne felejtsük el, hogy ami egyes befektetők számára működik, szörnyű pénzügyi választás lehet az Ön számára, így a végső döntés – akár befektet a Bitcoin Cash-be, akár nem!

Mennyit érhet a Bitcoin készpénz?

Érdemes tudni, hogy mennyit érhet a Bitcoin Cash az elkövetkező években, mielőtt úgy dönt, hogy befektet a BCH-ba.

Az az igazság, hogy senki sem tudja! A kriptopénzpiac erősen ingatag, és függ a kereslettől és a kínálattól, ezért nehéz pontos előrejelzéseket adni.

Ráadásul a folyamatos járvány és a 2020 márciusában kiváltott bearish piac az egész világ számára megmutatta, hogy a pénzügyi világban nincs semmi biztos.

Mindazonáltal a múltbeli teljesítmény és adatelemzés segíthet a befektetőknek és a kereskedőknek előrejelzéseket készíteni.

Kezdjük tehát a Bitcoin Cash-szel és annak múltbeli teljesítményével. Indulásakor a Bitcoin Cash nyitóértéke körülbelül 290 dollár volt, amely másnap majdnem elérte a 700 dollárt. 2017 végén viszont a Bitcoin Cash 4000 dollár fölé ugrott.

bitcoin készpénz teljesítmény

Bitcoin Cash Performance (Forrás: Capital; Letöltve: https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Azóta a Bitcoin Cash stabilabb befektetés, egy BCH kereskedéssel Az írás idején 259,27 USD. Néhány pozitív jóslat szerint, a Bitcoin Cash értéke 2021-ben megduplázódhat.

Példaként említem, hogy a Digital Coin Price szerint a Bitcoin Cash 500 dollár (max) és 60 dollár (perc) között mozoghat, és 2021 végére elérheti a majdnem 700 dollárt is.

Csak várni tudjuk, hogy mi áll 2021-ben a Bitcoin Cash befektetés szempontjából!

A Bitcoin Cash-be történő befektetés kockázatos?

Igen, a Bitcoin Cash-be vagy bármilyen eszközbe történő befektetés kockázatos lehet.

Leegyszerűsítve: egyetlen nagyon jövedelmező eszköz sem teljesen biztonságos, és a kriptovaluták korántsem jelentenek kivételt ez alól az egyszerű szabály alól. Ennek ellenére vannak olyan dolgok, amelyek közvetlenül érintik a Bitcoin Cash-t vagy bármely kriptovalutát, és ennek eredményeként a Bitcoin Cash-be történő befektetés biztonságát.

 • Támogatók és rajongók nagy közössége
 • A projekten dolgozó fejlesztőcsoport.
 • Széles körű felhasználás vagy elfogadás, vagyis a Bitcoin készpénz használatának lehetősége a különféle fizetések kifizetésére, valamint az adás-vétel egyszerűsége.

A Bitcoin Cash fenti három mutatója mind magas szinten van. Ezért azt gondolhatjuk, hogy a Bitcoin Cash-be történő befektetés biztonságosabb, mint a legtöbb más kriptovaluta befektetése, bár nem kockázatmentes!

Az az igazság, hogy a Bitcoin Cash az évek során számos hullámvölgyön esett át, de mégis nagyszerű lehetőségeket kínál a befektetők számára.

Így mindig végezze el a kutatását, mielőtt úgy döntene, hogy befektet a Bitcoin Cash-be, és soha ne fektessen be többet, mint amennyit elveszíthet. Kockázat kezelés kulcsfontosságú a stop-limit és stop-loss megrendelések beállításához és a pénzügyi szorongások leküzdéséhez.

Következtetés: A Bitcoin Cash jó befektetés

befektetés bitcoin készpénzbe

Ha befektetne a Bitcoin Cash-be?

Fektessen be a Bitcoin Cash BCH-ba vagy bármely eszközbe nagyon kockázatos ha nem tudja, mit csinál, főleg bizonytalan időkben. Lehet, hogy felteszi magának a kérdést: „Most azonnal vegyek-e Bitcoin Cash-t?” Tehát itt egy apróság, a pénz befektetését nem kell bonyolítani.

Bár egyetlen befektetés sem kockázatmentes, a Bitcoin Cash-be történő befektetés jó megtérülést eredményezhet az elkövetkező években. Függetlenül attól, hogy új vagy-e a Bitcoin Cash befektetésben, vagy csak kíváncsi a tőkéd maximális kihasználására, annak megértése, hogy mit kell tudni a Bitcoin Cash BCH-ba történő befektetés előtt kritikai.

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a Bitcoin Cash BCH-előrejelzés előrejelzése 2020-ban, 2021-ben, 2022-ben, 2023-ban és 2025-ben + elemzők és iparági szakértők által.

Év Magas Alacsony
2020 350 USD 250 USD
2021 450 USD 280 USD
2022 550 USD 330 USD
2023 850 USD 400 USD
2025+ 1400 USD 500 USD

Vitatott történelme és tisztázatlan jövője ellenére, A Bitcoin Cash-nek sikerült az egyik legfontosabb kriptovaluta lenni.

Tehát, ha kíváncsi arra, hogy érdemes-e befektetnie a Bitcoin Cash-be, vagy sem, biztosítjuk Önt, hogy a végső döntés Önön múlik..

 1. Függetlenül attól, hogy Bitcoin Cash vásárlása vagy kereskedése mellett dönt, megbízható platformot kell választania, mint a Like eToro.
 2. Céljaitól függően ne felejtsük el, hogy a szigorú terv és az egészséges kereskedési rutin elengedhetetlen, ezért ne habozzon felfedezni webhelyünket, hogy segítsen felemelkedni a Bitcoin Cash befektetési sikerlétráján.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

 • A Bitcoin Cash a Bitcoin kemény ága, amelyet 2017-ben hoztak létre a Bitcoin hiányosságainak és méretezhetőségi problémáinak kezelésére.
 • Az egyik fő különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között az, hogy a Bitcoin Cash nyolcszor nagyobb blokkokkal rendelkezik, mint a Bitcoin.
 • A Bitcoin Cash célja, hogy a tranzakciókat világszerte gyorsabbá, olcsóbbá és megbízhatóbbá tegye. Valójában a Bitcoin Cash-t világszerte több száz online és hagyományos kiskereskedő fogadja el.
 • A Bitcoin Cash jó befektetés lehet, és remek módja a portfólió diverzifikálásának, ha helyesen végezzük.

Ha tetszett cikkünk A Bitcoin Cash jó befektetés és érdemes-e befektetnem a Bitcoin Cash-be, kérjük, ossza meg más kriptovaluta szektor iránt érdeklődő befektetőkkel.

Bitcoin Cash Befektetés – GYIK

Mi a Bitcoin Cash fő célja?

A Bitcoin Cash fő célja, hogy digitális fizetési rendszerként szolgáljon, megoldja a Bitcoin hiányosságait, és segítse az ügyfeleket szerte a világon, hogy könnyedén és alacsony tranzakciós költségek mellett küldjenek és fogadjanak pénzeszközöket..

Hol fogadják el a Bitcoin Cash-t?

A CNN által rendelkezésre bocsátott adatok szerint több mint 945 online és 670 kiskereskedő fogadja el a Bitcoin Cash-t, hogy segítse ügyfeleit a különböző termékek és szolgáltatások kriptovaluta-fizetésében..

A Bitcoin Cash megelőzi-e a Bitcoint?

Míg a Bitcoin Cash egy kriptovaluta, amely nagy befektetési potenciállal rendelkezik, nem valószínű, hogy a Bitcoin Cash megelőzze a világszerte legnépszerűbb és legforgalmasabb digitális eszköznek tartott Bitcoint..

Mi a legjobb platform a Bitcoin Cash-be történő befektetés megkezdéséhez?

A legjobb lehetőség a Bitcoin Cash-be való befektetésre eToro amely lehetővé teszi a Bitcoin Cash vásárlását 0% jutalék.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector