A Bitcoin még mindig érdemes befektetés 2018-ban?

2017 mérföldkő volt a bitcoin számára, mivel az év elején több mint 1000% -kal nőtt az ára, és az év végére elérte a 19 000 dollárt. Ez a szemet nyitó emelkedés az egykoron kívüli árucikket a mainstreambe taszította, ami az élet minden területéről az embereket arra késztette, hogy vegyenek részt és élvezhessenek elég hatalmas hozamokat.

Most látjuk, hogy fedezeti alapok, sőt az első befektetők is a bitcoin lehetőség részévé válnak. Azonban a pletykák közepette, hogy a buborék felrobbant, és a jó idők véget értek, tette fel a kérdést Kereskedelmi oktatás van, a bitcoin még mindig érdemes befektetés 2018-ban?

Vége a partinak? Elhagyta a vonat az állomást? Mi az oka a befektetésnek?

bitcoin értékű

Általában kétféle ember létezik, akik bármilyen típusú kriptovalutába fektetnek be. Az elsők azok, akik az ilyen valuta növekedését vizsgálják, mint a pénz jövője, és az első lépés a decentralizált pénzügyi rendszer felé vezető úton. A másik embertípus? Akik egyszerűen abban vannak, hogy keressenek maguknak pénzt.


Nem mindenki, aki befektet a bitcoinba, egy vagy másik kategóriába tartozik, de hajlamosak többnyire hajlani egyik vagy másik irányba. Ha az előbbi kategóriába tartozik, akkor jó eséllyel fektet be, mert reméli, hogy egy napon ugyanúgy felhasználhatja a bitcoinját vásárlásokra, mint ma a hagyományos valutát. Valószínűleg reméled, hogy értékelni fogja az értékét is, bár ha azt reméled, hogy a bitcoin használható mindennapi pénznemként, akkor nem fog tudni annyira ingadozni, mint az elmúlt egy évben.

Lásd még: A pénz befektetésének 8 oka

Az igazi kérdés az, hogy végre elért-e egy fennsíkot, és megegyezik-e a jelenlegi áron vagy annak körül, vagy ha úgy gondolja, hogy hosszú távon tovább emelkedik? Ha úgy gondolja, hogy ez tovább fog emelkedni, akkor be kell fektetnie abba a tudatba, hogy az elkövetkező hónapokban, és talán még években is rengeteg ingadozást kell elszenvednie..

Azok számára, akik egyszerűen keresnek valamilyen pénzt, a válasz sokkal egyszerűbb.

A Bitcoin rendkívül ingatag.

Amint azt a cikk tetején említettük, a bitcoin tavaly decemberben 19 000 dollárra emelkedett, majd egy hónappal később 11 000 dollárra esett vissza.

Ennek a szintnek a piaci ingadozása mindig komoly pénzszerzési lehetőségeket kínál, és minden jel arra mutat, hogy a bitcoin volatilis jellege nem ér véget hamarosan.

Ha a rövid játék a célod, akkor van lehetőség a bitcoinban.

Hogyan lehet bekapcsolódni?

Kutatás

kutatás a bitcoin befektetési lehetőségeiről

Ha még nem ismeri a kriptopénz világát, akkor a kutatásnak kell lennie az első hívóportnak. Soha nem jó ötlet befektetni saját pénzét olyan vélemény alapján, amelyet mástól hallott, főleg egy olyan új és ingatag piacon, mint a Crypto.

Szerezzen be magának néhány alapos információt, ellenőrizze az összes szöget és győződjön meg róla, hogy a lehető leginformáltabb vagy, mielőtt a játékba lép. A bitcoinba fektetett vállalkozók, mint például Renzo Costarella, értékes információforrások, és online követésük sok jót fog tenni a tudásalapja számára.

Lehet, hogy tetszene neked is: 9 Must Watch Bitcoin Documentaries

A kutatási és átvilágítási szokás kialakítása, mielőtt belevágna, jó helyzettel áll majd a későbbi úton meghozott döntéseihez. Először nézze meg a blokkláncot, és tanulja meg, hogyan forradalmasítja a pénzügyi világot.

Nézze meg az ilyeneket Ivan a Tech-en és feltétlenül nézd meg néhány YouTube-videóját, mivel remekül képes lebontani az alapkoncepciókat, valamint szakértői véleményt nyújt a legfrissebb hírekről.

Nyisson kereskedési számlát

nyitott kereskedési számla

Amikor eljön az ideje, hogy készen áll a befektetésre, meg kell vizsgálnia a számla nyitását olyan személynél, mint a Coinbase. Tiszta felhasználói felülettel büszkélkedhet, és mivel az új befektetők remek platformjaként ismert, itt regisztrálhat, és 10 USD ingyenes hitelt kaphat!

Miután elindult a Coinbase-szel, érdemes megvizsgálnia, hogy kereskedése során a Coinbase tőzsdéjét használja-e, amelyet GDAX-nak hívnak. A GDAX alacsonyabb díjak mellett hozzáférést biztosít a felhasználókhoz grafikonokhoz és valós idejű adatokhoz.

Nézze meg a különféle YouTube-videókat is, amelyek lépésről lépésre mutatják be, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a különféle cserékből, amelyek első ránézésre meglehetősen ijesztőnek tűnhetnek, de könnyen elsajátíthatók, ha megakad a dolog..

Az emberek azt is olvassák: Meggazdagodhat-e a befektetési tanácsok betartásával?

Ügyeljen arra, hogy rögzítse érméit

biztosítsa a bitcoinjait

Végül meg kell erősítenie a bitcoinjait. Lehetősége van arra, hogy tárolja őket a Coinbase-en, de jobb megoldás lenne offline vagy akár hűtőtárcára helyezni őket.

A legnépszerűbb opciók közül kettő a Nano Ledger S és a Trezor. Mindkettő lehetővé teszi a bitcoinok offline és biztonságos helyen tartását. Voltak olyan esetek, amikor a tőzsdéket feltörték, és azok, akik az érméiket ezen a tőzsdén tartották, mindent elveszítettek, így bár a mozgatásuk kissé időigényesebb lehet, jobb, ha az óvatosság mellett tévedünk..

Következtetés

Mint minden befektetésnél, van esély arra, hogy mindent elveszítsen. Ez egy olyan kockázat, amely bármilyen befektetéssel jár, legyen az kriptovaluta vagy hagyományosabb út. Naprakésznek kell lennie a trendekről és a folyamatos kutatásról.

A Bitcoin 2018-ban még mindig érdemes befektetés lehet, függetlenül attól, hogy rövidre vagy hosszabbra megy-e.

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Forrás: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector