A Cardano-ba történő befektetés előnyei és hátrányai: milliomos készítő lesz-e?

A Cardanóba történő befektetés előnyei és hátrányai, jó-e befektetni a Cardanoba?

Tudjon meg többet a Cardanóba történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előre vezetnek, hogy megtudja, jó-e befektetni a Cardanoba.

A Cardano lehet, hogy hiányzik a befektetési portfólióból. Ezért gondolhatja fontolóra a Cardano-ba történő befektetést, az előnyöket és hátrányokat, és hogy pontosan mire kell figyelnie.

A Cardano-ba történő befektetés előtt elengedhetetlen, hogy megértse, mi az, amibe belemegy. A Cardano nem csak egy másik kriptovaluta forma, mint például az Ethereum vagy a Bitcoin, hanem egy újfajta decentralizált blokklánc-alapú platform.

Tudjunk meg többet Cardanóról – az egyik vezető kriptovaluta, amelyet érdemes megnézni ebben az évben. De mi is a Cardano az első helyen?


Mi az a Cardano?

Mielőtt elemeznénk a Cardano-ban való tartás és befektetés előnyeit és hátrányait, többet kell elmagyaráznunk a valódi érméről. A Cardano egy decentralizált nyilvános blockchain alapú platform, amely szintén az egyik első nyílt forráskódú és szakértői véleményezés alatt álló hálózat létező.

A Cardano célja, hogy fejlett funkciókat nyújtson a szigorú tudományos és kutatáson alapuló folyamat. A Cardano alapítói – Charles Hoskinson vezetésével – különféle oktatási intézmények akadémikusait és szakembereit bízták meg a Cardano protokolljának felülvizsgálatával.

A fő cél egy harmadik generációs platform létrehozása volt, amely javíthatja az intelligens szerződéses telepítést és megoldhatja az első generációs Bitcoin érméjének skálázási problémáit. Nem csoda, miért gondolja sok szakértő, hogy ha a Cardano teljesíti ígéreteit, akkor az helyettesítheti az Ethereumot, egy második generációs érmét.

A Cardano két réteget használ: egyet tranzakciók kiegyenlítésére, egyet intelligens szerződésekre; a Cardano Settlement Layer (CSL), illetve a Control Layer.

Cardano szíve az Ouroboros nevű tétbiztos algoritmus. A munkavégzés igazolásától eltérően a Cardano protokollja kevésbé energiafogyasztó és megfizethetőbb. Elég különös, Ouroboros egy ősi kép egy sárkányról, aki megeszi a farkát.

Hogyan működik a Cardano?

A Cardano egyedülálló kétrétegű építészettel rendelkezik. Mint fentebb említettük, az egyiket minimális tranzakciós díjakkal lebonyolított tranzakciók kezelésére használják, a másikat intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások futtatására használják..

Figyelemre méltó, hogy a munkabizonyítási protokollokkal ellentétben a tétbiztos blokkláncok nem igényelnek hatalmas mennyiségű áramot, és környezetbarát.

Még, az Ouroboros protokoll teljesen különbözik a többi tétbiztosító algoritmustól. A blokklánc korszakokra oszlik, amelyek rögzített periódusokból állnak, amelyeket résnek nevezünk.

Vannak slot vezetők, akik felelősek a blokkok hozzáadásáért. 50% tranzakciós blokkot kell létrehozniuk egyetlen korszakon belül, a blokkokat a bemeneti jóváhagyók jóváhagyják akiknek megválasztása a tétjük alapján történik.

Az elfogulatlan részvétel és a tisztességes validálási folyamatok biztosítása érdekében a Cardano többpártrészes számítási rendszert alkalmazott, amely digitális érme dobásként működik.

A gazdasági előnyök megoszlanak a bemeneti jóváhagyók, a többpárti számítástechnikai érdekelt felek és a slot vezetők között.

Forrás: BraveNewCoin

A skálázható konszenzusos mechanizmusával a Cardano modellje másodpercenként több tranzakció feldolgozását is lehetővé teszi, ami segít versenyképes maradni a hagyományos fizetési rendszerek, például a Visa.

Mi az ADA?

Cardano őshonos érméjét ADA-nak hívják. Az ADA korlátozott mennyiségben kínál 45 milliárd érme. Jelenleg 31 112 484 646 érme van forgalomban.

Érdekes módon az ADA a 19. századi matematikustól és írótól, Ada Lovelace-től (Lord Bayron lánya) kapta a nevét, aki az első mechanikus számítógépet javasolta.

Decentralizált pénznemként az ADA vonzó eszköz a különböző iparágakban, mivel fokozott átláthatóságot és eljárási hatékonyságot biztosít.

Eddig a Cardano mögött álló társaság, Input Output Hong Kong (IOHK) különböző szolgáltatásokat kínált, köztük az Atala SCAN-t, amelynek célja a felhasználók védelme a hamisított árukkal és az engedély nélküli gyógyszerkészítményekkel szemben; Atala PRISM, amely szabotázsbiztonsági ökoszisztémát biztosít az akadémiai képesítések és a hitelesítő adatok kiállításához; Atala Trace / EMURGO a mezőgazdasági ágazat terméktanúsításáért.

Természetesen az ADA fizetési módként vagy szavazási eszközként is használható az ökoszisztémán belül.

De mik a további előnyei annak, ha 2021-ben befektetünk a Cardanóba?

Összefüggő: 3 ok, amiért a Cardano megkétszerezheti a pénzét ebben az évben

Fontolgatná a befektetést Cardano ADA?

A Cardano-ba történő befektetés előnyei

a hullámzás profi

Milyen előnyei vannak a Cardanoba történő befektetésnek?

A Cardano-ba történő befektetés előnyeinek ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy maga dönthessen arról, hogy az ADA jó és potenciálisan jövedelmező befektetés-e. Tehát itt van egy rövid áttekintés a Cardano-ba történő befektetés előnyeiről.

✅ Nagyszerű fejlesztői csapat:

Charles Hoskinson és Jeremy Wood, az Ethereum társalapítói által alapított Cardano 2017-ben történt hivatalos megjelenése után nagy népszerűségre tett szert. A Cardanót szakértői értékelés is biztosítja, hogy ne legyenek gyengeségek a protokollban. Vegye figyelembe, hogy a hibák és feltörések megelőzése érdekében, A Cardano különféle protokollokat tesztelt és kifejlesztett egy fejlett blokkláncot.

✅ A Cardano több réteget használ:

Ez a Cardano egyik fő előnye. Az elszámolási réteg és a számítási réteg megvalósításával a Cardano korlátlan skálázhatóságot és gyors tranzakciókat biztosít. Ez lehetővé teszi a frissítések végrehajtását a fizetések és a tranzakciók zavarása nélkül is.

✅ Nyílt forráskódú platform:

A Cardano lehetőségei teljesen nyílt forráskódú platformként, a kódba írva Haskell programozás nyelv szintén érdemes megfontolni. Itt kell megjegyeznünk, hogy a Haskell egy funkcionális nyelv, amely funkciókról és blokkokról szól, amelyek szükség esetén végeznek feladatokat.

✅ Harmadik generációs blokklánc:

A Cardano-t harmadik generációs blokkláncnak nyilvánítják. Megbízhatóbbnak számít, mint a többi kriptovaluta, mivel az ADA folyamatosan leküzdi azokat a kihívásokat, amelyekkel más platformok találkoztak. Emellett skálázhatóbb, mint az Ethereum, és decentralizáltabb, mint a Bitcoin, mivel vízszintesen skálázódik (a protokollján keresztül) Ouroboros Hydra).

✅ A Cardano biztonságos:

A Cardano egy tétbiztos protokoll, amely matematikailag bizonyított biztonságot nyújt. Tekintettel a kripto szektorban megnövekedett kibertámadásokra, kétségtelen, hogy a biztonság kulcsfontosságú. Ne feledje, hogy a Cardano rendszerének páratlan tervei vannak a biztonság és a magánélet kezelésére.

✅ A Cardano digitális identitást biztosíthat:

Csakúgy, mint a többi kriptovaluta, a Cardano is a decentralizációra támaszkodik. A jó hír az, hogy a Cardano digitális identitást tud nyújtani a bank nélküli bankok számára az egész világon, különösen a világ fejlődő országaiban. Valójában a Cardano több mint 54 országgal kezdett együttműködni. Vegye figyelembe, hogy az adatok szerint a a világ népessége, amely nem fér hozzá pénzügyi szolgáltatásokhoz, meghaladja az 1,7 milliárdot.

A Cardano-ba történő befektetés hátrányai

hátrányai a hullámzásnak

Míg a Cardano-nak van néhány lenyűgöző előnye más érmékkel szemben, mind a kereskedők, mind a befektetők számára ismernie kell az ADA-ba történő befektetés hátrányait, hogy megalapozott döntést hozzon.

Mint minden befektetés, a Cardano-ba történő befizetés sem kockázatmentes. Íme néhány komoly hátránya a Cardanóba történő befektetésnek:

❌ A Cardano még mindig fejlődik:

Habár a Cardano akadémikus blokklánc néven ismert, amely alapvető felülvizsgálaton és tesztelésen esett át, az az igazság, hogy a Cardano még mindig fejlődik, és lassan fejlődik. Miközben igyekszik lépést tartani a versenytársakkal és a technológiai fejlődéssel, a Cardano időt vesz igénybe a fejlesztésére. Jelenleg a Cardano elveszíti pozícióját az Ethereum és az EOS között, mivel továbbra is hiányos okos szerződéses és token szabványokkal foglalkozik.

Ennek következtében nehéz azoknak az embereknek, akik a platformon szeretnék kezdeni kezdeti érmékajánlataikat. Emellett a Cardano továbbra is dolgozik a skálázhatósági szemponton, és bár a kriptók, mint a Ripple, 1000 tranzakciót képesek feldolgozni másodpercenként, a Cardano csak 257 tranzakció másodpercenként.

❌ Cardano szavazási rendszert akar megvalósítani:

Bár vonzó tényező egy nyílt szavazórendszer, ahol frissítéseket lehet javasolni, és a mellette / ellene lehet szavazni, ez az egyik lehetséges hátrány. Egyszerűen azért, mert a jelzőtulajdonosok nem mindig jártasak a technológiában, és indokolatlan döntés mellett szavazhatnak! Az Ethereum tétbiztos kutatója, Vlad Zamfir azt állítja, hogy az on-chain szavazás veszélyes lehet, és teljes csomópontokra kényszerítheti a változásokat.

❌ A főkönyvek közötti szinkronizációval kapcsolatos kérdések:

Noha a Cardano egyedülálló algoritmust vezetett be, egyes kritikusok azt állítják, hogy a globális blokklánc számára irreálisak Cardano azon feltételezései, miszerint a főkönyvek szinkronizálásra kerülnek egy adott időpontban. Ráadásul sokan azt mondják, hogy a kettős költés vagy 51% -os támadás továbbra is lehetséges. A bemeneti jóváhagyók például jóváhagyhatják ugyanazokat a tranzakciókat két slot vezetőtől.

Következtetés: A Cardano is jó befektetés?

Igen, minden kritika ellenére, A Cardano jó befektetés. Valójában a Cardano több mint jó befektetés.

A 7. helyen áll amint arról a CoinMarketCap beszámolt.

Mivel a tokenek teljes száma korlátozott, az infláció kockázata is korlátozott, mivel az érme iránti kereslet folyamatosan növekszik. Számos technikai előny is van, mint például a Cardano decentralizált jellege és réteges architektúrája, amelyek jó befektetéssé teszik a Cardanót.

Ennek ellenére annak megválaszolására, hogy az ADA-t érdemes-e tartani, számos tényezőt és lehetséges kockázatot kell figyelembe vennünk. A Cardano sikere az okos szerződések és a dApps számától is függ, amelyet képes lenne otthont adni. Bár szakértői véleménye miatt biztonságossá válik, sokat kell tovább fejleszteni.

Csak azt mondhatjuk, hogy az ADA-nak jó esélye van arra, hogy megszerezze a valós részesedését a kriptográfiai befektetési szektorban.

Felfelé halad és folyamatosan foglalkoztatja A CoinMarketCap legjobb 10-e piaci korlát és kereskedési volumen szempontjából.

Alacsony belépési szintje vonzó befektetés a kereskedők és a kezdők, valamint a hosszú távú befektetők számára. Az ADA azok számára is megfelelő választás, akik egyszerűen diverzifikálni akarják portfóliójukat.

Leegyszerűsítve: a Cardano alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná az ADA felvételét portfóliójába.

A valódi Cardano befektetési kérdés akkor valóban működik? Ha hajlandó befektetni az időt és az energiát, akkor az Ön számára is megteheti.

Mennyit kell befektetni Cardanoba?

kereskedelmi kardán

Ha úgy gondolja, hogy a Cardano előnyei meghaladják a hátrányait, így rövid és hosszú távon is jó befektetés, akkor érdemes tudni, hogy mennyit kell befektetnie az ADA-ba.

Mint korábban elmondtuk, az ADA jelenlegi árai vonzó eszközzé teszik mind a kezdők, mind a tapasztalt kereskedők számára.

Mégis, csak azért, mert a Cardanoba való befektetés rendkívül hozzáférhető, ez nem jelenti azt, hogy minden megtakarítását kockáztatnia kell. Soha nem szabad többet fektetni, mint amennyit elveszíthetnek.

Ne feledje, hogy a kriptovaluták nagyon ingatagak, és az ADA-ba történő befektetés kockázatos lehet.

De itt van egy apróság: az ADA vásárlása egyszerű lehet. Val vel eToro vásárolhat és adhat ADA-t, és kereskedhet CFD-kkel, akár 90+ kriptopárig.

Készen áll a befektetésre Cardano ADA?

Milliomos készítő lesz Cardano?

9 672 163 390 dolláros piaci felső határral (az írás idején), mondhatjuk, hogy Cardano már milliomosgyártó.

Érdekes, hogy bár a Bitcoin a legnagyobb érme a piaci sapkát tekintve, az ADA az elmúlt hónapokban felülmúlta a Bitcoin értékét. A Cardano több mint 500% -kal nőtt!

Az általános bullish trend most már az ADA-hoz hasonló vezető érméket is jövedelmező befektetéssé teszi.

A legtöbb előrejelzés egyetért abban, hogy az ADA a kriptográfiai szektorban tapasztalható lendület közepette továbbra is növekedni fog. Sokan ezt hiszik a koronavírus-válság a kriptók és a blokklánc-technológia fokozott használatához vezet, ami az ADA értékének növekedéséhez vezethet.

Itt kell megjegyeznünk, hogy az ADA mindenkori magas értéke 2018. január 4-én történt, amikor az ADA elérte az 1,33 dollárt.

Ha a Cardano-nak sikerül intelligens szerződés-üzemeltetőnek lennie, lehetséges, hogy az elkövetkező években az ADA eléri az 1,5–2 dollárt.

Adam Web szakértő azt sugallja, hogy Cardano az elkövetkező öt évben képes érménként 10 dollár fölé ugrani.

Olvassa el cikkünket az ADA árjóslatairól itt.

eToro – A legjobb bróker vásárolni Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

  • A Cardano az egyik vezető blokklánc platform a kriptovaluta szektorban.
  • A Cardano decentralizált jellege és réteges architektúrája csak néhány előny, amelyek miatt a Cardano jó befektetés.
  • A Cardano natív tokenje, az ADA látványos növekedést tapasztalt más digitális óriásokhoz képest, ezért egyes szakértők azt állítják, hogy értéke az elkövetkező években meghaladhatja a 2 dollárt.
  • Ennek ellenére a Cardanoba történő befektetés továbbra is kockázatos pénzügyi vállalkozás, amelynek fejlesztő rendszere az ADA-ba történő befektetés egyik fő hátránya.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Szerinted a Cardano előnyei felülmúlják a hátrányait?

Ha tetszett a cikkünk A Cardanóba történő befektetés előnyei és hátrányai, akkor kérjük ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a kriptovaluta és a blockchain technológiák.

GYIK

A Cardano (ADA) jobb, mint az Ethereum (ETH)?

Bár a Cardanónak hatékonyabb a tétmechanizmusa, mint az Ethereumnál – Charles Hoskinson szerint a Cardano rendelkezik a legjobb kóddal a kriptovaluta szektorban -, a Cardano még mindig fejlődik, ezért még korai megmondani. Míg a Cardanónak ígéretes jövője van, a számok azt mutatják, hogy az Ethereum továbbra is vezető szerepet játszik az intelligens szerződések és a dApps telepítési szektorában, és jelenleg a 2. helyet foglalja el a piaci korlátok és a kereskedési volumen szempontjából..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector