A Cardano jó befektetés, és érdemes-e befektetnem a Cardanoba?

Befektetés Cardanoba: az első lépések

Fektessek be az ADA-ba? A Cardano jó befektetés?

Ha még nem ismeri a Cardano befektetés világát, akkor elgondolkodhat azon, hogy az ADA jó befektetés-e, vagy fektessek-e bele? Nos, törjük meg az összes Cardano-val kapcsolatos online mítoszt, mielőtt megfontolnánk az ADA-ba történő befektetést.

Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg Cardanóról – az egyik legfontosabb digitális eszközről 2021-ben.

De kezdjük először az alapokkal: mi elsősorban a Cardano?

Mi az a Cardano?

A Cardano az egyik legfontosabb kriptó, amelyet érdemes megnézni 2021-ben. A Cardano a decentralizált nyílt forráskódú blockchain platform ez egyben az első szakértői véleményezés alatt álló hálózatok egyike.


Decentralizált hálózatként a Cardano hihetetlen alternatívává válik a hagyományos banki tevékenységnek, amely képes segítséget nyújt a bank nélküli embereknek a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben és a fizetések végrehajtásában. Ez létfontosságú, mert a pénzügyi szolgáltatásokhoz világszerte hozzáférhetetlen emberek száma – különösen a fejlődő országok többségében – riasztóan magas.

Végül is a kriptovaluták célja, hogy alternatívát nyújtsanak a hagyományos fizetési rendszerek számára, távol a hatóságoktól és a kormányoktól.

A Cardano azonban nem a szokásos blockchain. A platform szigorú teszten esett át a protokoll hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében.

Sőt, Cardano a harmadik generációs platform ami javította a skálázhatóságot a Bitcoin, első generációs érme, és ez potenciálisan helyettesítheti az intelligens szerződések fejlesztésének vezetőjét, Ethereum, egy második generációs érme.

A Cardano egyedülállóvá az a tény, hogy kétrétegű architektúrát használ. Az első réteg, a Cardano elszámolási réteg, a tranzakciók végrehajtására szolgál, míg a második réteg, a vezérlő réteg az intelligens szerződések végrehajtására szolgál.

A Cardano másik egyedülálló tulajdonsága az úgynevezett tétbiztosítási algoritmus Ouroboros. Vegye figyelembe, hogy a blokklánc fel van osztva résekből készült korszakok, és a jutalmak megoszlanak a bemeneti jóváhagyók, a többpárti számítástechnikai érdekelt felek és a slot vezetők között.

Cardano natív tokenje, az ADA, a CoinMarketCap 6. helyén áll. Korlátozott kínálata van 45 milliárd érme, jelenleg forgalomban lévő 31 112 484 646 érmével.

Meg kell jegyeznünk, hogy a Cardanónak különböző használati esetei vannak. A Cardano nemcsak fizetési módként és szavazási eszközként használható a Cardano platformján, hanem különböző iparágakban is, beleértve a mezőgazdaságot, az oktatást, az egészségügyet és a kereskedelmet.

Bár a Cardano előnyei nyilvánvalóak, vajon az ADA jó befektetés? Lehet-e legyőzni a lehetséges kihívásokat és vezetővé válni a kriptopiacon?

A Cardano jó befektetés?

Sok szakértő úgy véli, hogy a Cardano jó befektetés a többi kriptóhoz képest. Az ADA történetének minden hullámvölgye ellenére a szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum ára hosszú távon tovább nőhet.

A 45 milliárd érme korlátozott mennyisége miatt a Cardano szűkössége értékének és keresletének növekedéséhez vezethet az évek során.

Mint fentebb említettük, továbbfejlesztett tétbiztosítási algoritmusa és kétrétegű architektúrája egyedülálló tulajdonság, amely világszerte vonzza a befektetőket.

Valójában sokan az ADA részesedését választják, hogy profitot szerezzenek. Az adatok azt mutatják, hogy a felhasználók 4,5% -ot kereshetnek egyetlen év alatt az ADA megszerzésével (vagy csatlakozással a tétállományhoz).

Forrás: CryptoBriefing

Nem csak fejlesztése és technológiai tulajdonságai vonzzák a befektetőket. Az a tény, hogy az ADA-nak sokféle felhasználási esete van, jelentős motivációt jelent. Ahogy fentebb kifejtettem, A Cardano használható intelligens szerződések teljesítésére állami és magán léptékben egyaránt.

Ha a Cardano teljesíti a másodpercenként egymillió tranzakció példátlan méretezhetőségének ígéreteit, akkor a Cardano valóban felválthatja az olyan digitális óriásokat, mint az Ethereum, és a hagyományos fizetési rendszereket, mint a Visa.

Ezenkívül a Cardano jó befektetés azok számára, akik szeretnék diverzifikálni a portfólióikat és csökkentse a kockázatoknak való kitettséget és a jutalmak elosztását, ami döntő jelentőségű a pénzügyi instabilitás idején.

A kockázatokról beszélve, bár a Cardano jó befektetés, a kriptovaluta befektetés továbbra is kockázatos vállalkozás.

A kriptopénzek nagyon ingadozóak, és annak ellenére, hogy a drámai áringadozások nagyszerű lehetőséget jelenthetnek egynapos kereskedők számára, mások számára pusztítóak lehetnek.

Ráadásul, bár a jelenleg zajló járvány a blokklánc technológiák fokozott használatához vezethetett, a szabályozás megváltoztatása az egész világon a titkosítási igény csökkenéséhez vezethet.

És így, mielőtt az ADA-ba fektetne, mindig végezze el a kutatását és értékelje a Cardano kockázat-haszon profilját.

Mennyit kell befektetnem a Cardanoba?

Ha úgy dönt, hogy az ADA-ba fektet be, az a megfelelő pénzügyi lépés az Ön számára, akkor megkérdezheti, mennyit kell befektetnie.

A kriptokereskedelem szabálya az, hogy alacsony áron vásároljon, és magasan adjon el, és befektetéseinek legfeljebb 1% -át fektesse be egyetlen kereskedésbe. Továbbá, soha nem szabad többet fektetni, mint amennyit elveszíthetnek mivel a kriptovaluta befektetés jelentős veszteségeket okozhat.

Ha hajlandó vállalni a kockázatot és megvásárolni az ADA-t, akkor jó hír, hogy az ADA-ba történő befektetésnek nem kell bonyolultnak lennie. Mivel a Cardano-érméket nem bányásszák, ez nagyobb hozzáférhetőséget biztosít a kezdőknek és azoknak, akik szeretnének kis vagyon befektetése nélkül elkezdeni a kereskedést.

Már 100 dollárral megkezdheti a kriptók vásárlását és kereskedését.

Ha a Cardano-ra gondol, ne felejtse el, hogy a Cardano szigorú ellenőrzést tartott fenn a hálózata felett lehetővé teszi a befektetők számára, hogy az ADA-t saját Daedalus pénztárcájukban tárolják.

Daedalus a „teljes csomópont pénztárca”. Ez azt jelenti, hogy a könnyű pénztárcákkal ellentétben (pl. Yoroi, Adalite stb.) A Daedalus letölti a Cardano blokklánc teljes példányát, és függetlenül érvényesíti történelmének minden tranzakcióját. Így maximális biztonságot és teljesen megbízhatatlan működést érhet el, központilag tárolt 3. rész szerverek nélkül. ”

Elég érdekes, hogy az ADA pénztárcák száma jelentősen megnőtt. Január 5-énth csak 4000 új ADA pénztárcát regisztráltak.

Forrás: Főváros

Mennyit érhet a Cardano?

Tekintettel arra, hogy a Cardano egy digitális újdonság, amelyet a kripto rajongók és befektetők értékelnek, sok szakértő úgy véli Cardano értéke a következő néhány évben növekedni fog.

Míg a kriptovaluta árai különféle tényezőktől függenek, beleértve a keresletet és kínálatot, a piaci hangulatot, a kriptovaluta híreket és a szabályozásokat, a pénzügyi szakértők hatalmas lehetőségeket látnak a Cardanóban és más érmékben a globális valuták alternatívájaként, különösen a folyamatban lévő világjárvány idején, amikor a gazdaságok nem működnek.

Noha a rejtjelezési előrejelzések spekulatívak, történeti adatok, árajelzések és Fibonacci kiterjesztések alapján, a Cardano szakértői úgy vélik, hogy az ADA új csúcsokat érhet el.

Visszatekintve a Cardano jelentősen növekedett az elmúlt években; most Cardano több mint 1400 tétkészlettel büszkélkedhet, és együttműködik a határon túli főbb intézményekkel.

Folyamatos fejlődése – a Goguen mainnet (más néven hálózat) várhatóan 2021 február-márciusban történő elindításával – elősegítheti a Cardano valódi Ethereum-gyilkossá válását, ami értékének növekedéséhez vezethet.

Itt kell megjegyeznünk, hogy az ADA 2020-at 0,18 dolláron zárta, az árak 2020 decemberében 0,135–0,19 dollár között ingadoztak, és január 5-én elérte a 0,2572 dollártth, 2021.

A WalletInvestors előrejelzése szerint a Cardano 2023-ig 0,726 dollárra emelkedhet, és 2025-ben akár 1,181 dollárt is elérhet.

Néhány ennél is optimistább jóslat szerint a CoinPriceForecast, Az ADA érménként 3 dollárra emelkedhet 2029-ig.

Valójában a Cardano jobban teljesített a Bitcoin szempontjából magas növekedési ütem. Míg a Bitcoin több mint 300% -kal nőtt, a Cardano több mint 500% -kal nőtt, és jó eséllyel vezető lehet a kriptopiacon.

Valójában, mivel az ADA-érmék teljes mennyisége korlátozott, megszűnik az infláció kockázata, ami tovább növelheti szűkösségét és értékét.

Készen áll a befektetésre Cardano ADA?

Következtetés: A Cardano jó befektetés és mennyit ér az ADA?

Ha befektetne Cardanoba?

Fektessen be a Cardanoba, vagy bármilyen befektetés nagyon kockázatos lehet, ha nem tudja, mit csinál, különösen bizonytalan időkben. Lehet, hogy felteszi magának a kérdést: „Most azonnal vegyek-e Cardanót?” Tehát itt egy apróság, a pénz befektetését nem kell bonyolítani.

Bár egyetlen befektetés sem kockázatmentes, a Cardanoba történő befektetés az elmúlt két évben mintegy 600% -os hozamot produkált. Akár új ismerőse van a Cardano befektetésének, vagy csak kíváncsi arra, hogyan tudja a legtöbbet kihozni befektetéséből, kritikus fontosságú megérteni, mit kell tudni a Cardanóba történő befektetés előtt.

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a Cardano ADA 2021-es, 2022-es, 2023-as és 2025-ös előrejelzésének előrejelzései, amelyeket műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlottak.

Év Magas Alacsony
2021 0,85 USD 0,22 USD
2022 1,52 USD 0,60 USD
2023 1,82 USD 0,90 USD
2025 3,75 USD 1,50 USD

A Cardano a különböző online szolgáltatások eszközévé is válhat az olyan területeken, mint a mezőgazdaság, az egészségügy és az oktatás. Különböző nagy intézményekkel való együttműködés a fejlődés érdekében interoperabilitás és átláthatóság.

Míg a Cardano sikere azon múlik, hogy képes-e teljesíteni ígéreteit és nagy skálázhatóságot, valamint hatékony platformot kínál az intelligens szerződésekhez, sok szakértő szerint az ADA-t érdemes tartani, mivel az ára a közeljövőben emelkedhet.

Ha továbbra is fontolgatja az ADA felvételét portfóliójába, ne feledje, hogy a kezdéshez biztonságos online cserére van szükség.

Végül a végső döntés rád tartozik. Milyen befektető szeretne lenni? Kitalálja a választ erre a kérdésre, biztosan tudni fogja, hogy a Cardano jó befektetés-e!

eToro – A legjobb bróker vásárolni Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A Cardano a piac felső határa és a kereskedelem volumene szempontjából az egyik legfontosabb kriptovaluta.
  • A Cardano egyedülálló kétrétegű architektúrával és újszerű tétbiztos algoritmus-elvekkel rendelkezik, amelyek a Cardanót igazi játékváltóvá teszik a kriptovaluta piacon.
  • Valójában a Cardano-t harmadik generációs kriptovalutának tekintik, mivel potenciálisan javíthatja a kriptográfia méretezhetőségét és az intelligens szerződés-fejlesztést.
  • Cardano natív tokenjét ADA-nak hívják.
  • Az ADA jelentősen megnőtt, és olyan növekedést mutat, mint a Bitcoin, az első generációs érme és az Ethereum, a második generációs érme a növekedési ütem tekintetében.
  • Sok szakértő úgy véli, hogy az ADA-nak fényes jövője van, és az elkövetkező években elérheti a 3 dollárt.
  • Mindazonáltal a Cardanoba történő befektetés továbbra is kockázatos, és mélyreható kutatást és képzést igényel a piac ingadozásának megszelídítése érdekében.

Ha tetszettek a cikkeink A Cardano jó befektetés, és érdemes-e befektetnem a Cardanoba? ne habozzon megosztani ezt a cikket bárki mással, aki érdeklődik a kriptovaluta befektetés iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector