A Cardano kereskedelme: lépésenkénti útmutató

Contents

Hogyan lehet kereskedni a Cardanóval: Átfogó útmutató az ADA kereskedelméhez 2021-ben

A kardánkereskedelem meglehetősen egyszerű, ha rájön a dologra.

A Cardano (ADA) egyike a sok gyorsan növekvő digitális eszköznek a kriptovaluta iparban. Bár az árazás szempontjából viszonylag lassan indult, a Cardano azóta megnőtt.

Akár diverzifikálni szeretné hosszú távú befektetési portfólióját, akár rövid távú nyereséget szeretne elérni, a Cardano stratégiai szempontból megfelelő lehet kereskedési terveihez.

Kereskedhet a Cardanóval egy olyan fiat pénznem ellen, mint az amerikai dollár, vagy más kriptovalutákkal, mint például a Bitcoin.

Itt összeállítottunk egy átfogó útmutatót a Cardano kereskedelméről 2021-ben.


Ez magában foglalja a tapasztalt profik által alkalmazott számos stratégia bevezetését, valamint tippeket a megfelelő online bróker megtalálásához a Cardano online kereskedéséhez..

Hogyan lehet kereskedni a Cardanóval 5 egyszerű lépésben:

A Cardano kereskedelméhez az első lépés az, hogy nyit egy számlát egy szabályozott tőzsdével, leteszi az alapokat, kiválasztja a Cardano-t a platformlistáról, és végül ADA vásárlása (go long) vagy ADA eladása (short).

Ez az útmutató a Cardano ADA kereskedelméhez lebontja a laikus kifejezéseket, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie a Cardano kereskedelméért.

1. lépés: Nyisson számlát egy szabályozott brókernél

2. lépés: Számláját betéti / hitelkártyával, e-pénztárcával vagy banki átutalással finanszírozza

3. lépés: Válassza ki, mennyi Cardanóval szeretne kereskedni

4. lépés: ADA vásárlása (sokáig tart) vagy ADA eladása (rövidítése)

5. lépés: Erősítse meg a kereskedelmet

Kezdjük el megtanulni a Cardano kereskedelmét 2021-ben!

Tartalom

Mi a Cardano Trading?

Hogyan működik a kardánkereskedelem?

A Cardano online kereskedelme – kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni Cardano

A Cardano 2021 kereskedelme – lépésről lépésre áttekintés

Hogyan lehet kereskedni a Cardano útmutatóval – Az ítélet

Mi a Cardano Trading?

A Cardano (ADA) egy kriptovaluta, amely az azonos nevű blokklánc-hálózaton fut. Más blockchain platformokkal ellentétben a Cardano kiemelten kezeli az egyetemekkel való partnerséget.

2015-ben történő létrehozása óta az ADA-érmék értéke jelentős mértékben megnőtt.

Ennek ellenére a kriptovaluták – különösen a Cardano – ára erősen ingadozó. A blokklánc-ipar bármely globális pénzügyi trendje vagy fejlõdése ezért megváltoztathatja az értékét.

Egyszerűbben fogalmazva: a Cardano árát a piac kereslete és kínálata szabja meg.

A Cardano iránti kereslet növekedése azt eredményezi, hogy az ára felfelé mozog. Ha az ellenkezője történik, az ár csökken.

Lényegében, ha kíváncsi arra, hogyan lehet kereskedni a Cardanóval, akkor az a célja, hogy megjósolja az általános piaci hangulatot. Amíg helyesen spekulál, addig profitot fog termelni.

Mutassuk meg példával a Cardano kereskedelmét:

 • Tegyük fel, hogy a Cardano januári ára 0,25 dollár
 • Ezt ADA / USD formában szemlélteti a választott brókernél vagy tőzsdénél
 • Ha feltételezzük, hogy a Cardano drágul, akkor 2000 dollár értékű vételi megbízást ad le.
 • Két hónappal később a Cardano értéke 0,30 dollárra nőtt.
 • Ez 17,18% -os emelkedést jelent az eredetileg fizetett árhoz képest
 • Meggyőződve arról, hogy eljött az idő, hogy pénzt váltson ki, eladási megbízást ad le a kereskedésből való kilépéshez.

Mint látja, két hónap alatt 343,60 dolláros nyereséget termelt az eredeti 2000 dolláros részesedésével.

Másrészt, ha helytelenül jósolta meg a piacot, akkor pénzügyi veszteség lett volna.

Leegyszerűsítve: kihasználhatja a Cardanót, ha kihasználja a piaci ingadozásokat. Ennek elérése érdekében először meg kell tanítania magát a kriptovaluta piac működéséről.

Hogyan működik a kardánkereskedelem?

A részvényekhez és a devizákhoz hasonlóan a digitális eszközök, például a Cardano, viszonylag új kiegészítői lehetnek a kereskedési piacnak. Azok számára, akik ismerik a kereskedés alapvető csínját-bínját, a Cardano könnyen elsajátítható.

Ha gyors frissítésre, vagy inkább teljes bemutatásra van szüksége, itt találja a Cardano online kereskedelmének alapjait.

Cardano kereskedési ármozgások

Bármely pénzügyi eszköz esetében kiemelkedő fontosságú, hogy tudd, mi vezérli a költségeit, hogy pontosan meg tudd jósolni jövőbeni értékét.

Cardano esete sincs másként.

 • Ha több kereskedő megy sokáig a Cardanón, ez tükröződik a piaci áron.
 • Viszont fordítva: ha azt látja, hogy a kereskedők alulmaradnak a Cardano-érmék eladásával, az tovább csökkenti a digitális pénznem értékét.

Kereskedhet Cardanóval akár online brókeren keresztül, akár kriptovaluta tőzsdén keresztül. Amíg észreveszi, hogy a Cardano ára kissé eltér a versengő kereskedési platformok között.

Például egy platformon a Cardano értéke 0,249 dollár lehet; míg a másiknál ​​0,250 dollár lehet. Ettől függetlenül az ilyen percbeli eltérés csak természetes a többszörös kriptovaluta-cserék között, és nem foglalkoztatja Önt és a nyereség megszerzésének képességét.

Cardano kereskedési párok

kardán árdiagram

Mint korábban említettük, a Cardano kereskedés történhet kripto-fiat pár vagy kripto-kriptopár formájában.

Például kereskedhet a Cardanóval egy kormány által kibocsátott valutával, például az amerikai dollárral (ADA / USD) – vagy egy másik kriptovalutával, például a Bitcoinval (ADA / BTC)..

A Cardano-fiat párok kereskedése során a legtöbben inkább az ADA értékével spekulálnak a globális referencia devizával – USD.

Találhat azonban olyan platformokat is, amelyek alternatívákat kínálnak, mint például az euró (ADA / EUR), a japán jen (ADA / JPY), a brit font (ADA / GBP) vagy az ausztrál dollár (ADA / AUD).

Érdemes megjegyezni, hogy a Cardano-fiat párok nagy likviditással rendelkeznek, és nagyobb valószínűséggel kapnak jobb spreadeket a piacon. Továbbá könnyebb spekulálni a Cardano-val egy fiat pénznem ellen, mint a Bitcoin vagy az Ethereum.

Másrészt egy kriptográf-kriptopár megköveteli, hogy határozottan megértse mind a digitális kriptovalutákat, amelyekkel kereskedik. Ezért a Cardano-fiat pár alkalmasabbnak tekinthető a kezdő kereskedők számára.

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

A Cardano kereskedelmének eldöntésekor az első dolgokat meg kell fontolni, hogy hosszú vagy rövid távon kíván-e kereskedni. A pénzügyi eszközének megválasztása is ennek megfelelően változik.

Például, ha befektetni szeretne a Cardanoba, mert úgy gondolja, hogy az eszköz értéke a jövőben emelkedni fog – választhat egy hosszú távú stratégia mellett. Ebben a megközelítésben Cardano-érméket vásárol, és biztonságos kriptotárcában tárolja.

Hetekig, hónapokig vagy néha akár évekig is ragaszkodhat ezekhez az érmékhez, amíg eljön a megfelelő idő a profit maximalizálása érdekében.

Másrészt, ha rövid távú stratégián keresztül kereskedik a Cardanóval, akkor arra törekszik, hogy kisebb nyereséget szerezzen, de gyakrabban. Ez magában foglalja több kereskedés rövid időn belüli lebonyolítását, például "swing-kereskedés" vagy "napi kereskedés."

Ezenkívül ismernie kell a technikai mutatókat és a diagramelemzéseket ahhoz, hogy profitot szerezzen a Cardano rövid távú kereskedelmében. A folyamat trükkös lehet az új kereskedők számára.

Következésképpen megtalálhatja a "vásárolni és tartani" stratégia egyszerűbb módszer a Cardano kereskedésekor. Végül is nem kell aggódnia a rövid távú áringadozások mélyreható elemzése miatt.

Bővebben erről alább.

1. Kereskedelem és saját Cardano

Ha hosszú távon szeretne kereskedni a Cardanóval, akkor azt ajánlott egy szabályozott brókeren keresztül csinálni.

A megbízható online brókerek kutatása azonban trükkös és ugyanolyan elsöprő folyamat lehet. Ha még nem kezdte meg a keresést, javasoljuk, hogy fontolja meg az eToro alkalmazást. A közösségi kereskedési platformnak 13 millió ügyfele van a siker igazolására.

Az eToro megkönnyíti a Cardano és más kriptovaluták kereskedését nulla jutalék mellett. Ennél is fontosabb, hogy az ADA érméit biztonságosan tárolhatja az eToróban – mivel a brókert több ország szabályozza.

Akár kezdő, akár gyakorlott kereskedő vagy, az eToro előnyös lehet a titkosított eszközök hosszú távú kereskedelme szempontjából. Különösen hasznos azok számára, akiknek nincs idejük vagy erőforrásuk figyelni a piac minden kis ingadozását.

Mint ilyen, a "vásárolni és tartani" A stratégia lehetővé teszi, hogy profitáljon a Cardano növekvő értékéből anélkül, hogy folyamatosan elemeznie kellene a piacot.

2. Cardano kereskedés

Ha egy rövid távú stratégia érdekel, érdemes megismerni a Cardano CFD-ket (szerződés a különbségekért).

A CFD egy származékos termék, amely tükrözi az eszköz – jelen esetben a Cardano – piaci értékét.

CFD-k kereskedésekor tulajdonjog átvétele nélkül fogsz spekulálni a digitális valutával. Így mindkettőt megteheti "hosszú" és "rövid," kihasználva az eszköz emelkedő és csökkenő árait.

A Cardano CFD kereskedése további előnyöket kínál. Egyrészt versenyképes spreadeket szerez a piacon, valamint hozzáférést biztosít a tőkeáttételhez.

Ennek ellenére a tőkeáttétel azt eredményezheti, hogy többet veszít, mint amire szánta. Mint ilyen, sok ország, köztük az USA, megtiltotta a CFD kereskedést. Ha Ön az Egyesült Királyságban rendelkezik lakóhellyel, CFD kereskedéssel is foglalkozhat más pénzügyi eszközökkel, de nem kriptovalutákkal.

Ez azt jelenti, hogy valószínűleg olyan szabályozatlan tereket talál, amelyek tőkeáttételt kínálnak a Cardanón, például a kriptovaluta-tőzsdéken. Tőkéjét azonban veszélybe sodorhatja az ilyen harmadik féltől származó kereskedelmi platformok – mivel ezek licenc nélkül működnek.

Ezen platformok többsége megköveteli, hogy Cardano-val kereskedjen az USDT-vel a tényleges amerikai dollár helyett.

Az USDT egy Tether nevű kriptovaluta, amelynek értéke 1 USD-re kötött. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy egy crypto-fiat párral kereskedne, például ADA / USD, meg kell elégednie egy olyan kripto- kriptopárral, mint az ADA / USDT.

Hogyan lehet online kereskedni a Cardano-val – Kereskedelem létrehozása

A kriptovaluta piac volatilitásáról ismert. Annak érdekében, hogy profitálhasson ezekből az ármozgásokból, spekulálnia kell, és ennek megfelelően kell leadnia a kereskedelmi megrendeléseket.

Hatékonyan kell kommunikálnia ezeket a megrendeléseket, hogy online brókere az Ön számára végrehajthassa Cardano kereskedelmét.

Ezek a megbízások az összes pénzügyi eszközben – például a részvényekben és a forexben – változatlanok maradnak.

Ennek ellenére, ha csak kereskedőként kezdi, az alábbiakban felsoroljuk a legalapvetőbb megrendeléseket, amelyeket a Cardano online kereskedése során fog használni..

Vásárlás vagy eladás megrendelés

Kezdjük a legalapvetőbb és legfontosabb megbízástípusokkal, amikor online kereskedünk a Cardanóval:

 • A vételi megbízás akkor kerül leadásra, ha úgy gondolja, hogy a Cardano ára emelkedni fog
 • Eladási megbízás akkor kerül leadásra, ha úgy gondolja, hogy a Cardano ára csökken.

A vételi vagy eladási megbízás nyitja meg pozícióját a piacon. Lényegében, ha sokáig halad a Cardanón, akkor vételi megbízással nyit, és eladási megbízással zárja pozícióját.

Ha elmarad, eladási megbízással lép be a piacra, és vételi megbízással zárja pozícióját.

Belépési ár

A vételi és eladási megbízások alapjainak áttekintésével most megvizsgálhatjuk azokat a megbízási típusokat, amelyek megerősíthetik az Ön személyes kereskedési stratégiáját. Például egy gyorsan mozgó kriptovaluta piacon az ADA-érmék ára másodpercenként emelkedik és csökken.

Mint ilyen, nem csak vételi és eladási megbízásokra van szükséged annak meghatározásához, hogy milyen árat kívánsz belépni a piacra. Ezeket az a beállításával hajtjuk végre "piaci megrendelés" vagy a "limit sorrend."

Itt van egy egyszerű magyarázat arra, hogy ezek a megbízások hogyan működnek, amikor online kereskednek a Cardanóval.

 • Piaci megbízás: Tegyük fel, hogy a Cardano ára 0,26 dollár. Ennek örülve egy piaci megrendelést ad le, hogy azonnal megvásárolja a Cardanót. Ez azt jelenti, hogy a brókernek azonnal vagy a rendelkezésre álló legolcsóbb áron kell végrehajtania az Ön megrendelését. Lehet, hogy van egy kis különbség a megrendelés leadása és a teljesítés között, ahogy ez bármely piacon természetes.
 • Limit sorrend: Ehhez képest a limit sorrend pontosabb. Például a Cardano értéke 0,26 dollár a piacon. De csak akkor szeretné leadni vételi rendelését, ha a Cardano ára eléri a 0,27 dollárt. Itt jön be egy limit megbízás. Limit megbízást adhat 0,27 dollárra, ami azt jelenti, hogy a megbízás csak akkor kerül végrehajtásra, ha a Cardano eléri a célárat.

Ahogy sejteni lehetett, a limitáras megbízások nagyobb irányítást biztosítanak kereskedése felett. Ezt követően a kereskedők körében a megrendelés típusának előnyben részesített választása. Ha azonban azonnal belép a Cardano kereskedésbe, akkor a piaci megbízás lesz a jobb megoldás.

Kilépési stratégia

A Cardano kereskedésből való kilépés talán még fontosabb, mint az, hogy miként lép be. Mint ilyen, a profit-profit és a stop-loss megbízások fontosak lehetnek a pozíció lezárásának megtervezésekor.

 • Nyereség: Tegyük fel, hogy le akarja zárni a nyereségét, amikor Cardano-kereskedelme 2% -os nyereséget hoz. Ez úgy tehető meg, hogy a bevételi ár 2% -kal magasabb vagy alacsonyabb összegű take-profit megbízást állít be. Brókere lezárja a kereskedést, amikor a Cardano értéke eléri a megadott stop-loss megbízási pontot.
 • Veszteség megállítása: A nyereség biztosításához hasonlóan a Cardano kereskedésével is korlátozhatja veszteségeit. Egyszerűbben fogalmazva: ha nem akarja kockáztatni a Cardano-kereskedelem 1,5% -nál nagyobb veszteségét, állítsa a stop-loss sorrendet 1,5% -ra. A kereskedelem csak akkor lesz lezárva, ha az ADA érmék eléri a megadott árszintet.

Ugyanazon kereskedelemben egyaránt hozhat profit-profit és stop-loss megbízásokat. Valójában ez nagyon ajánlott.

Mondjuk el példával, hogy miként lehet kereskedni a Cardanóval ezzel a két megbízástípussal.

 • ADA / USD-vel szeretne kereskedni.
 • A Cardano ára 0,2600 dollár.
 • Abban a reményben, hogy emelkedni fog az ár, megrendelést ad le.
 • Eseményként korlátozni szeretné a veszteségeit 1% -ra. Ez azt jelenti, hogy stop-loss megbízást adnak 1% -kal 0,2600 dolláros belépési ár alatt – tehát 0,2574 dollár
 • Automatikusan le akarja zárni a Cardano kereskedését 2% -os nyereség mellett, ezért 0,2652 USD megrendelésre helyez el egy take-profitot..

Most, attól függően, hogy a Cardano értéke melyik irányba mozog, brókere végrehajtja az adott megbízást és automatikusan lezárja a kereskedést.

A fenti példa kétféle módon történhet:

 • A Cardano növekszik az értékében – brókere végrehajtja a take-profit megbízást, és 0,2652 dollárral zárja a kereskedelmet.
 • A Cardano értéke csökken – az Ön brókere végrehajtja a stop-loss megbízást, és 0,2574 dolláron zárja a kereskedést.

Készen áll a merülésre Cardano ADA Kereskedés?

Hogyan lehet pénzt keresni Cardano

A megfelelő sorrend megadásával feleslegessé válik, hogy manuálisan nézze meg a kereskedés folyamatát. Valójában ez egy nagyon nem hatékony módszer a Cardano kereskedelmének elsajátítására.

Ez azt jelenti, hogy a fent említett megrendelések megértése önmagában nem garantálja, hogy nyereséggel hagyja el a kereskedelmet, vagy hogy elkerülje a jelentős veszteségeket.

Mint ilyen, a Cardano kereskedelmének elsajátításakor ismernie kell néhány egyéb tényezőt is, amelyek befolyásolhatják és befolyásolhatják, hogy profitot termelnek-e vagy sem..

Tét

Az Ön „tétje” a Cardano kereskedésekor az a pénzmennyiség, amelyet kockáztat a pozíción. A tét nagysága egyenesen arányos a potenciális nyereségével. Sajnos ez az összefüggés kiterjed a veszteségekre is.

Például, ha 100 dollárt tesz ki egy Cardano kereskedésből, és 2% -os nyereséget ér el, akkor ez 2 dolláros nyereséget jelent. De ha 1000 dollárra emeli a tétet, akkor a nyeresége 20 dollár lesz.

Más szavakkal, a magasabb tét magasabb nyereséget és magasabb veszteséget jelent.

Ezért elengedhetetlen, hogy bankroll-kezelési stratégiát alkalmazzon. A gyakorlatban korlátozni fogja, hogy mennyi pénzzel kereskedik. A legtöbb kereskedő olyan szabályt hajt végre, hogy soha ne tegyen részt a rendelkezésre álló kereskedési alapok legfeljebb 1% -ában.

Szemléltetésképpen – ha 1000 dollár van a kereskedési számláján, akkor legfeljebb 10 dollárt tehet egy Cardano kereskedelemre.

Ilyen ellenőrzése a pénzeszköze felett különösen fontos, ha rövid távon kereskedel, amikor a pénz folyamatosan be- és beáramlik a számlájára..

Szabályozott platform eToro lehetővé teszi a Cardano kereskedésének megkezdését, mindössze 25 dollárral megbízásonként. Ez lehetővé teszi, hogy szerencsét próbálja ki a Cardano kereskedésben anélkül, hogy nagy összegeket kellene kockáztatnia.

Cardano Trading tőkeáttétel

Amint arról már volt szó, a crypto CFD-k kereskedelme nem minden országban legális. Ha azonban tartózkodási helye lehetővé teszi a CFD-k elérését, akkor tudnia kell, hogy mi az a tőkeáttétel.

A tőkeáttétel egy olyan eszköz, amellyel kereskedhet, ha csak kis mennyiséget tesz ki a kívánt tétből. A fennmaradó pénzt a brókertől veszi fel.

Ha sikerül megjósolni a Cardano jövőbeli árát, a tőkeáttétel rendkívül előnyös lehet a hatalmas profit elfordításában.

A helytelen spekuláció azonban veszteségekhez is vezethet, amelyeket csak a tőkeáttétel fokoz.

Mondjunk egy példát a köd tisztítására.

 • Úgy dönt, hogy 100 USD értékű vételi megbízást ad le az ADA / USD áron.
 • Ön 1:10 tőkeáttételt alkalmaz
 • Ez azt jelenti, hogy a téted most 1000 dollár
 • A kereskedelem nyeresége 5%.

Tőkeáttétel nélkül 5 dolláros nyereséget termelne ezen a kereskedelemen. Mivel a tőkeáttételt 1: 10-kor alkalmazta, a nyeresége valójában 50 dollár.

Abban az esetben, ha a piac ellened megy, a veszteségedet az általad választott 1:10 arány is növeli.

Mint ilyen, elengedhetetlen, hogy kerülje az exponenciális tőkeáttételi korlátokat kínáló szabályozatlan kereskedési platformokat. Ez gyakran 1: 100 vagy annál nagyobb lehet.

Ehelyett ragaszkodjon olyan szabályozott brókerekhez, mint az eToro, amely szerény tőkeáttételi korlátokat kínál a kriptovaluta CFD-k számára, hogy ez összhangban legyen az Ön kockázati profiljával,

A Cardano Online kereskedési díjai

Nem minden megszerzett nyereség jut a zsebéhez. Néhány nyereségét az online bróker által felszámított kereskedési díjak számolják. A fizetett díjak a kereskedési platformtól és a bevezetett stratégia típusától függően változnak.

Kereskedőként az Ön által választott online brókerek feltételeivel is foglalkoznia kell.

A helyes iránymutatás érdekében az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb díjakat, amelyekre figyelnie kell, ha online kereskedik a Cardanóval.

Cardano Kereskedelmi Bizottság

A jutalék olyan díj, amelyet a brókernek fizet, hogy az ügyleteket az Ön nevében teljesítse. Míg egyes platformok egyszeri díjként számolják fel, mások megkövetelik, hogy a kereskedelem mindkét végén fizesse meg.

A jutalékokat leggyakrabban a megrendelés értékének százalékában számolják.

A piac kutatása során megállapítottuk, hogy a Coinbase kriptovaluta-alkusz 1,49% -os díjat számít fel a piacra való belépésért és kilépésért. Ez azt jelenti, hogy 1,49% -ot kell fizetnie, amikor megnyitja a Cardano kereskedést, majd újra bezárja.

Másrészt az eToro lehetővé teszi a Cardano és más kriptovaluták kereskedelmét 0% -os jutalék mellett.

Cardano Spread

A „spread” az eszköz vételára és eladási ára közötti eltérés. Ha online kereskedik a Cardanóval, akkor ezt erős szpredeken kell megtennie.

A nagyobb árrés magasabb szpredet jelent, ami befolyásolja a profitot.

Például, ha a bróker 1,80% -os felárat számol fel a Cardanón, akkor a kereskedelemben 1,80% -kal lép be a piros.

Másképp fogalmazva: az 1,80% -os profit csak akkor engedi meg a kereskedelmet. Nyereségének meghaladnia kell az 1,8% -ot, hogy ténylegesen profitot szerezzen a szóban forgó Cardano-kereskedelemben.

Egyéb Cardano kereskedési díjak

A jutalékon és az elterjedésen kívül brókerének válogatott adminisztrációs díjak is lehetnek.

Felsoroltuk azokat a fő díjtípusokat, amelyek szintén szóba jöhetnek:

 • Betét / kifizetések: Ezek olyan tranzakciós díjak, amelyek akkor merülnek fel, amikor befizetsz és pénzt veszel fel a kereskedési számládról. Egyes brókerek csak a felvételekért számolnak fel, miközben a betétek költségeit fedezik. Az eToro-nál mindössze 0,5% -os díj ellenében utalhat be pénzt (semmi, ha fizetési módja USD-ben van megadva).
 • Tétlenség: Tétlenségi díjat számítunk fel, ha nem teljesíti a kereskedési számláján szereplő minimális aktivitást. Az inaktivitás időtartama három és tizenkét hónap között lehet – a brókertől függően.
 • Egynapos finanszírozás: Más néven „csere-díjak”, ezt a díjat a brókerek azért számolják fel, hogy az ügyleteidet egyik napról a másikra nyitva tartsák. Ez azonban csak akkor érvényes, ha CFD-k kereskednek, vagy tőkeáttételt alkalmaznak.

Tekintettel arra, hogy a fent említett díj gyorsan összeadódhat, a regisztráció előtt mindig ellenőriznie kell egy online bróker árstruktúráját.

Készen áll a kereskedés megkezdésére Cardano ADA?

A Cardano 2021 kereskedelme – lépésről lépésre áttekintés

Most készen áll a Cardano kereskedelmére?

Ha igen, akkor csak az alábbiakban ismertetett lépéseket kell végrehajtania. Ennek során az első Cardano-kereskedését kevesebb mint 5 perc alatt lebonyolítja!

1. lépés: Válasszon egy Cardano kereskedési webhelyet

Ma online kereskedési platformokon keresztül otthonában kényelmesen kereskedhet a Cardanóval. De az a harc, hogy olyan ügynököt találjon, akiben megbízhat a tőkéjében.

Mint ilyen, tekintse át az alábbi mutatókat, amikor platformot keres a Cardano online kereskedelmére.

 • Szabályozás: A platform engedélye van-e olyan szabályozó testületeknél, mint az ASIC, a CySEC vagy az FCA?
 • Díjak: Milyen jutalékot, felárat és egyéb kezelési díjakat kell fizetnie a bróker szolgáltatásának használata közben?
 • Kifizetések: Milyen fizetési módokat fogad el a bróker?
 • Minimális betétek: Mekkora a minimális betétösszeg és tét a Cardano kereskedésének megkezdéséhez?
 • Cardano párok: Milyen Cardano kereskedési párok érhetők el az oldalon?
 • Kereskedési platform: A platform felhasználóbarát a kezdők számára?
 • Mobil alkalmazás: Hozzáférhet a kereskedési platformhoz, és mobilalkalmazáson keresztül adhat le megbízásokat?

A döntés, amint látja, sok megfontolást igényel.

Ebben a tekintetben és még sok más, eToro minden bizonnyal eszembe jut. Megállapítottuk, hogy a platformnak számos olyan funkciója van, amelyek a kereskedők minden szintjére vonzódnak, például:

 • Az FCA, az ASIC és a CySEC engedélyei
 • FINRA regisztráció az amerikai kereskedők megkönnyítése érdekében
 • Zéró jutalék kereskedés Cardanóval és más digitális eszközökkel
 • Biztonságos eToro pénztárca a kriptovaluták tárolásához
 • Fizetési módok a betéti kártyáktól a harmadik féltől származó e-pénztárcákig.

2. lépés: Nyisson meg egy Cardano kereskedési számlát

Ha online brókert választott, lépjen át a webhelyére, és kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció általában egyszerű és néhány percen belül befejezhető.

Nál nél eToro, a platform meg fogja kérni az Ön alapvető adatait, beleértve teljes nevét, e-mail címét, címét és születési dátumát. Annak biztosítása érdekében, hogy a platform megfeleljen a KYC előírásoknak, érvényes fénykép-azonosítót, például útlevelet vagy vezetői engedélyt is fel kell kérnie Öntől.

Az eToro automatizált azonosító technológiát használ, így a dokumentumok ellenőrzése szinte azonnal megtörténik.

Ettől függetlenül megkezdheti a Cardano kereskedését még az igazolvány igazolása előtt. Ezt a lépést azonban akkor kell végrehajtani, ha betétei meghaladják a 2250 dollárt, vagy ha megpróbálnak visszavonni.

3. lépés: Betéti alapok

Mielőtt elkezdené kereskedni a Cardanóval, hozzá kell adnia pénzt a számlájához. A legördülő listából kiválaszthatja a kívánt fizetési módot, amely tartalmazza hitel- / betéti kártyákat, e-pénztárcákat, például Neteller és PayPal, vagy banki átutalást.

4. lépés: Válassza a Cardano Trading Market lehetőséget

kereskedelmi kardán

Mostanra a számlád teljes mértékben felkészült a Cardano kereskedésének megkezdésére. Megtekintheti, hogy mely kereskedési párok állnak rendelkezésre a Cardano számára, ha a keresősávba írja be az „ADA” szót.

5. lépés: Helyezze el a Cardano Trade-et

Miután eldöntötte, melyik Cardano párral szeretne kereskedni, leadhatja első megrendelését.

Gyorsan frissítse a különböző rendeléstípusokat és jelentéseket, amelyeket korábban a Cardano vásárlási útmutatóban tárgyaltunk.

Attól függően, hogy hol látja a Cardano értékének költözését, adhat vételi vagy eladási megbízást, mielőtt eltalálna "nyílt kereskedelem".

Ez az – most kereskedett Cardanóval az eToro-nál jutalékmentesen!

eToro – a legjobb bróker a kereskedelemben Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hogyan lehet kereskedni a Cardano útmutatóval – Az ítélet

A Cardano online kereskedelmében elért sikere végső soron attól függ, mennyire jósolja meg a piacot. Ez azt jelenti, hogy egy szabályozott online brókeren keresztüli kereskedés segíthet megszabadulni az út számos akadályától.

Az olyan platform, mint az eToro, új és tapasztalt kereskedők számára egyaránt készül, rengeteg olyan funkcióval, amely megfelel az Ön igényeinek. Az online közvetítés több mint egy tucat kriptovalutához és kereskedési párok halmához nyújt hozzáférést.

Mindenekelőtt biztos lehet benne, hogy az eToro szabályozott, hogy ügyleteit jutalékmentesen hajtják végre.

Összefoglalva, győződjön meg róla, hogy képzett magának a piacon, és megbízható brókert választott a Cardano biztonságos és biztonságos online kereskedelme érdekében.

Olvass tovább:

Mi a Cardano és érdemes-e befektetni a Cardano-ba 2021-ben?

3 ok, amiért a Cardano megkétszerezheti a pénzét 2021-ben

A Cardanóba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

Melyek a legjobb kriptovaluták 2021-ben?

Hogyan lehet kereskedni a Cardanóval – GYIK

Hogyan kereskedhetek biztonságosan Cardanóval?

Kereskedhet Cardanóval az eToro-n keresztül, az FCA, a CySEC és az ASIC licenceivel rendelkező kereskedési platformon keresztül.

Hogyan kereskedhetek Cardanóval online?

A Cardano kereskedés szabályozott online brókeren keresztül lehetséges, mint például az eToro. Kezdheti a kereskedést úgy, hogy legalább 200 dollárt finanszíroz a számláján, és mindössze 25 dollárt tesz be a Cardanóra.

Hogyan lehet pénzt keresni Cardano kereskedésével?

A Cardano jövedelmének megfelelő spekulációjával nyereséget érhet el. Ha téves a jóslatod, veszteséggel jársz.

Jogilag engedélyezett-e a Cardano kereskedelme az Egyesült Államokban??

A Cardanóval legálisan kereskedhet az Egyesült Államokban. A Cardano CFD-k kereskedelme azonban tilos az amerikai lakosok számára.

Hogyan lehet kereskedni a Cardanóval a tőkeáttétellel?

Igen, a legegyszerűbb módja a titkosított CFD-k. Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Hong Kong lakói azonban nem férhetnek hozzá CFD-khez engedéllyel rendelkező közvetítőn keresztül. Előfordulhat, hogy olyan szabályozatlan kereskedési platformokat talál, amelyek magas szintű tőkeáttételt kínálnak a Cardanón, de ajánlatos elkerülni őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector