A Csillag (lumen) 2021 kereskedelme: lépésről-lépésre útmutató

Tanulja meg, hogyan kell kereskedni a Stellar XLM-mel

A Jed McCaleb által 2014-ben alapított Stellar Lumens a piaci kapitalizáció szempontjából kényelmesen ül a 15 legfontosabb kriptovaluta között. Természetesen ma már rendkívül népszerű kereskedni.

A Stellar kereskedhet olyan fiat devizákkal, mint USD és EUR, valamint más kriptovagyonokkal, mint például a Litecoin és a Bitcoin.

Érdekli, hogy maga kereskedik-e ezzel a digitális valutával, de még nem kapta meg a legdurvább ötletet, hol kezdje? A megfelelő oldalra került.

A How to Trade Stellar 2021 útmutatónkban elmélyülünk a digitális valuta kereskedésében.

Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazáshoz, ahol bemutatjuk az alapokat, a kockázat / jutalom kezelését és a kereskedési stratégiákat. Beszélünk azokról a kulcsfontosságú mutatókról is, amelyek segítenek megtalálni a nagy titkosítási alkuszt a Stellar kereskedelmében, és arról, hogyan lehet ma regisztrálni.


Mielőtt elkezdené a csillagok (XLM) kereskedelmét, fontos megismerni, hogyan működik a kriptovaluta piac és mi mozgatja a piaci árat. Összesen öt lépésben állítottunk össze egy útmutatót a csillagok kereskedelméről.

A Stellar kereskedésének öt lépése

1 Válasszon egy Csillagkereskedési webhelyet

2 Nyisson meg egy Csillagkereskedési Számlát

3 Letéti alapok

4 Válassza a Stellar Trading Market lehetőséget

5. Hely Csillagkereskedelem

Mélyre fogunk mélyedni a Csillagkereskedelemben, de nyugodtan ugorhatunk bármelyik olyan részre, amely érdekel:

Mi a Stellar Trading?

Míg a Csillag az úgynevezett digitális pénznem, pénzügyi eszközként továbbra is pénzügyi értéket képvisel. A kriptovagyon értéke minden egyes kereskedési nap során növekszik és csökken – általában a másodikra.

Végül is bármely forgalomképes eszköz ára gyakran ingadozik, mivel ez a kereslet és kínálat jellege.

Ha azon gondolkodik, hogyan lehet saját maga elcserélni a Stellart, megpróbál spekulálni az XLM érmék árával a jövőben, bár rövid vagy hosszú távon.

Ha a Stellar Lumens iránt nagy a kereslet, akkor a pénzügyi eszköz ára emelkedni fog. Ha az emberek elkezdik kirakni érméiket, az ár csökken. Ezeknek az áringadozásoknak az előrejelzése jelenthet profitot.

Adjunk egy világos példát a Stellar kereskedelmére:

 • A Stellar értéke 0,15 dollár
 • Ez XLM / USD formátumban jelenik meg
 • Úgy gondolja, hogy a Stellar alulértékelt, ezért tegyen egy 100 dolláros vételi megbízást
 • 2 hónap telt el, és a digitális pénznem 0,32 dollárt ér
 • Ez 113% -os értéknövekedést szemléltet
 • Elégedett a profitjával – eladási megbízást ad le a kereskedelem lezárása érdekében

A fenti példánkban a Stellar értéke 0,15 dollárról 0,32 dollárra nőtt, így a 100 dolláros vásárlási megbízásából 113% -os nyereséget ért el. Ez 113 dolláros nyereséget jelent!

Amint láthatja, ha helyesen spekulál, rengeteg profitpotenciál rejlik a Stellar kereskedelmében. Ha helytelenül spekuláltál volna, a történet egészen más lett volna – veszteséget okozva a kereskedelemben.

Döntő fontosságú, hogy mielőtt megfontolná a Stellar kereskedelmét, képzett elképzelése van arról, hogyan működik ez a konkrét piac.

A csillagkereskedés előnyei

Ha részt kíván venni a Csillag sugárzásában, akkor az első lépések egyikeként mérlegelnie kell, hogy megveszi-e az XLM digitális eszközöket, vagy spekulál-e annak árain. Vessen egy pillantást a Stellar XLM kereskedésének néhány előnyére.

A Stellar XLM kereskedelem előnyei a következők:

 1. XLM volatilitás
 2. A kriptovaluta piaci órái
 3. Képesség hosszú vagy rövidre menni
 4. Tőkeáttételes expozíció
 5. Gyorsabb számlanyitás

Hogyan működik a Csillagkereskedelem?

Ha valaha kereskedett valutával, áruval vagy részvényekkel korábban – akkor biztosan meg fogja érteni, hogyan működik a Csillagkereskedelem.

Azonban az különbözteti meg a Stellart a forgalomképes eszközöktől, mint az áruk, hogy az emberek évszázadok óta kereskednek arannyal és hasonlóval. A kriptopénzek viszont csak alig több mint egy évtizede léteznek.

Az újoncok számára a köd megtisztítása érdekében áttekintjük a Csillagok kereskedésének néhány alapját.

1. Csillagkereskedelmi ármozgások

A Stellar kereskedési ármozgásoktól kezdve elengedhetetlen annak megértése, hogy mi vezérli a digitális valuták árát.

Az XLM érméket a legtöbb kriptográfiai platformon találja meg. Az árat nagyban befolyásolja, ha a Csillag általános érzése hosszú (vagy rövid) lesz.

A Stellar ára több mint 44 000% -kal nőtt a 2014 és 2018 közötti 4 éves periódusban – tehát a kriptovaluta iránti általános érzés erősebb volt, mint valaha.

Mint kétségtelenül elképzelheti, a Stellar ára mindig kissé eltér a különböző kriptográfiai platformoknál. Lehet, hogy észreveszi, hogy az egyik online bróker 0,2105 dollárt idéz fel, míg egy másik az érméket 0,2108 dollárra becsüli.

Ezzel nem kell foglalkozni, mivel az árkülönbségről általában nem kell semmit írni. Ha így lenne, akkor ezt hamar megeszik a tapasztalt arbitrázsok!

2. Csillagkereskedelmi párok

xlm / usd cahrt

A bevezetőben megemlítettük, hogy kereskedhet a Stellarral fiat pénznemekkel vagy más kriptovalutákkal.

Kezdjük azzal, hogyan lehet a Stellart kereskedni a „crypto-fiat” párok szempontjából. Amikor saját kutatásokat folytat a kriptovaluták kereskedelmével kapcsolatban, látni fogja, hogy ez a kifejezés nagyon körbezárt.

Mint ilyen, ebben a szakaszban tisztázzuk, hogy ez mit jelent.

Például, ha látja az XLM / USD értéket, ez a csillag az amerikai dollárral szemben. Itt a Csillag a „rejtjel”, míg az amerikai dollár a „fiat”.

Az amerikai dollár a leggyakrabban használt fiat valuta a Stellar kereskedésekor. Néhány online bróker azonban lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kriptovagyonokkal kereskedjenek más fiat devizákkal szemben. Például az eToro támogatja a brit fontot (XLM / GBP), eurót (XLM / EUR), kanadai dollárt (XLM / CAD) és még a japán jent is XLM / JPY).

Megemlítettük, hogy az USD a leggyakrabban kereskedett fiat deviza. Ez azt jelenti, hogy a likviditás és a szűk felárak előnyével is jár.

Következésképpen a kripto-fiat párokhoz való ragaszkodás valószínűleg a legjobb megoldás az újoncok számára. Sokkal könnyebb kipróbálni és számszerűsíteni a nyereséget és veszteséget, de könnyebb kipróbálni és megjósolni a kérdéses XLM pár jövőbeli árát is.

Alternatív megoldásként a Stellar Lumeneket egy másik kriptovaluta, például a Bitcoin ellen is kereskedheti. Ennek során arra spekulál, hogy a pár árfolyama emelkedik vagy csökken.

3. Hosszú vagy rövid távú csillagkereskedelem

A Stellar kereskedelmének megfontolásakor el kell gondolkodnia azon, hogy melyik pénzügyi eszköz lesz a legalkalmasabb a saját kereskedési céljaihoz.

Ha tetszik a Stellar kereskedésének ötlete, főként azért, mert hisz a tágabb projektben, és biztosnak tartja, hogy értéke idővel emelkedni fog – a legjobb lehet, ha közvetlenül megvásárolja az XLM-et, és kriptotárcában tárolja. Így hetekig, hónapokig vagy évekig kitarthat a Stellar mellett – amíg készen nem érzi magát a készpénzfelvételre.

Ha kezdő vagy a kereskedés terén, akkor a rövid távú döntéshozatali folyamat elősegítéséhez szükséges technikai elemzés megértése nem lesz könnyű.

A diagramok olvasása és elemzése egyszerre hónapokat vehet igénybe. Ezért a „vétel és tartás” stratégia jobban megfelelhet, ha újonc vagy, mivel nem kell aggódnod a rövid távú volatilitás miatt.

Ha jobban kedveli a Stellar inkább rövid távú kereskedését, azzal a céllal, hogy rendszeresen szerény nyereséget szerezzen – ez is lehetőség. Csak győződjön meg róla, hogy folyékony párokkal kereskedik, mint például XLM / USD vagy XLM / BTC.

Kereskedelem és saját csillagok

Fentebb említettük, hogy elfogadhatja a „vétel és tartás” stratégiát, ha hosszabb ideig kíván kereskedni a Stellarral. Ebben az esetben javasoljuk a kriptopénz közvetlen vásárlását, egy online közvetítőn keresztül, nem pedig tőzsdén.

Itt jön be az eToro, mivel megvásárolhatja a hagyományos értelemben vett Stellart teljesen jutalékmentesen. A platform több mint 13 millió kereskedőt szolgál ki, és amíg csak akarja, gond nélkül vigyáz a Csillag Lumenére, külön költség nélkül.

Mint mondtuk, ez a stratégia jól alkalmazható a kezdők számára (nos, minden készségkészlet valóban), mivel a rövid távú áringadozások nem fognak aggódni.

Csillagkereskedelmi CFD-k

Ha inkább rövid távon szeretne kereskedni a Stellarral, a „swing kereskedés” vagy a „napi kereskedés” felhasználásával – használhat egy online brókert, amely „Stellar CFD-ket” (kontraktusok a különbségért) kínál.

Az Egyesült Államokban lakik? Akkor tudnia kell, hogy az amerikai értékpapír-törvények értelmében a CFD-eszközök tiltottak. Ha Ön Egyesült Királyságban lakik, akkor a CFD-khez szabályozott brókereken keresztül férhet hozzá – de nem kriptovaluták, például Stellar.

Vessünk egy pillantást arra, hogy mik a CFD-k:

 • A Stellar CFD-k figyelik a Stellar vagy bármely pénzügyi eszköz valós árát
 • A Stellar CFD előnyei tartalmazzák a tőkeáttételt és az alacsony díjakat
 • A bullish és a bearish piacokból is profitálhat, ha „hosszú” vagy „rövid” pozícióba kerül a digitális pénznemben

Azok számára, akik hozzáférnek a CFD-khez, az eToro közösségi kereskedési platform sokféle lehetőséget kínál – így kereskedhet a Stellarral mind a kripto, mind a fiat devizákkal szemben.

Ha valóban hozzá szeretne férni a tőkeáttételes párokhoz egy olyan országból, ahol tilos, akkor ezt megteheti egy harmadik fél kriptográfiai központján keresztül. Ne feledje, hogy ezek gyakran mentesek a szabályozás alól, ami azt jelenti, hogy lényegében potenciálisan veszélyes térben kereskednek.

Továbbá nem valószínű, hogy megkapja a fiókja finanszírozásának kényelmét olyan fiat pénznem használatával, mint euró vagy amerikai dollár.

Nem csak, de ha ezt az opciót választja, akkor valószínűleg XLM / USDT-vel fog kereskedni, nem pedig XLM / USD-vel. A nem tudók számára az USDT egy Tether nevű digitális pénznem, amely az amerikai dollárhoz van kötve.

Fontolgatná a kereskedést Stellar XLM?

A Stellar Online kereskedelme – Kereskedelem létrehozása

kereskedési csillag xlm

Amikor elsajátítja a Stellar kereskedelmét, meg kell ismernie a megrendeléseket. Különféle hasznos megbízásokat lehet felhasználni a kriptovaluták kereskedésekor. Nélkülük a bróker nem fogja tudni az Ön helyzetét.

Ha valaha is kereskedett korábban, látni fogja, hogy a megrendelés folyamata ugyanaz, függetlenül attól, hogy mi az eszköz. Egyszerűen fogalmazva: a brókernél leadott megrendelés jelzi, hogy milyen lépéseket kell tennie az Ön nevében.

Kérjük, olvassa el az alábbiakban a könnyen alkalmazható megrendelések listáját, amelyeket a szakértők minden szintjén használnak.

1. Vásárlás vagy eladás megrendelés

A vételi / eladási megbízás kötelező a Stellar kereskedésekor.

Dióhéjban:

 • Ha úgy gondolja, hogy a Stellar ára emelkedni fog – hozzon létre vételi megbízást
 • Ha úgy gondolja, hogy az ár csökken, hozzon létre eladási megbízást

Mint fentről látható, ez a folyamat nagyon egyszerű.

Mindazonáltal az összes kriptokereskedéshez vételi és eladási megbízásra is szükség lesz.

Például, ha vételi megbízással lép be a Csillagok piacára – a kilépéshez eladási megbízást hoz létre. És fordítva, ha eladási megbízással lép be a piacra – a kilépéshez eladási megbízást hoz létre.

2. Belépési ár

Most, hogy áttekintettük az alapokat, áttérhetünk néhány más Stellar megbízásra, hogy felvegyük a kereskedési repertoárba.

A Stellar kereskedése során megkérdezik, hogy „piaci megbízást” vagy „limit megbízást” szeretne-e. Ez megmondja kereskedési platformjának, hogy mi a belépési stratégiája.

Tisztítsuk meg a ködöt mindegyik magyarázatával:

 • Mondjuk a Stellar ára 0,22 dollár. Tetszik ez az ár, és azonnal biztosítani akarja – tehát hozzon létre piaci megrendelést. Brókere ezt azonnal végrehajtja, azonban az áringadozás miatt az értékében csekély az ellentét.
 • A limit megbízás szempontjából ez lehetővé teszi, hogy egy adott áron lépjen be a piacra. Tegyük fel, hogy a Csillag értéke 0,22 dollár, de addig nem érdekli, amíg az XLM 0,23 dollárra nem növekszik. Ekkor hoz létre 0,23 dolláros limit megbízást. Ez mindaddig fennmarad, amíg az ár meg nem valósul, vagy Ön lemondja megrendelését.

A Csillagkereskedők oroszlánrésze a limit megbízásokat használja fel, mivel azok szintjén kontrollt biztosítanak a pozíciója felett.

3. Kilépés a stratégiából

Kitértünk arra, hogy miként léphet be a piacra, amikor a Stellarral kíván kereskedni. Amikor eljött a bezárás ideje, a „stop-loss” és a „profit take” megrendelések játszanak szerepet.

Tisztítsuk meg a ködöt mindegyik magyarázatával:

 • A stop-loss megbízás megakadályozza, hogy többet veszítsen, mint amennyit megengedhet magának a Stellar kereskedésben. Például, ha meg akarja állítani a veszteségét 1% -nál – brókere automatikusan végrehajtja az Ön megbízását, amikor a Stellar értéke ennél az összegnél csökken.
 • Nyereség-megrendelésekre ez rögzíti a kereskedelemből származó nyereséget egy adott ponton. Például, ha a cél 3% – a kereskedelem automatikusan lezárul, amikor a Stellar értéke 3% -kal nő.

Ha először tanulja meg a Stellar kereskedelmét, az alábbiakban láthat egy további példát:

 • Ön XLM / USD-vel kereskedik 0,30 dolláros áron
 • Úgy gondolja, hogy az érték emelkedni fog, ezért hozzon létre vételi megbízást
 • Nem akar több mint 1% -ot veszíteni, ezért hozzon létre 0,297 dolláros stop-loss megbízást
 • Ha a Csillag pozíciója 4% nyereséget hoz, akkor készpénzt akar kifizetni
 • Mint ilyen, létrehoz egy 0,312 USD értékű profit-megbízást

Általánosan használt stratégia mindkét megrendelés felhasználására, a jelenlegi ár mindkét oldalán. Legyen szó veszteségről vagy nyereségről, a kereskedés automatikusan lezárásra kerül az Ön által elfogadott áron.

Íme a fenti stop-loss / take-profit megbízások két lehetséges eredménye:

 • Ha az XLM / USD értéke 0,312 USD-re emelkedik – az Ön profit-profit megbízását brókere hajtja végre. Nyeresége 4% és a kereskedelem lezárult.
 • Ha az XLM / USD 0,297 dollárra esne – a stop-loss megbízást az alkusz teljesíti. A vesztesége 1% és a kereskedelem lezárult.

Hogyan lehet pénzt keresni Stellar Trading

Használhatja a fent említett megbízásokat, hogy kiküszöbölje a kereskedések manuális bezárásának szükségességét és a piac helyes időzítését. Az a tény azonban, hogy ezek a megbízások automatikusak, nem jelenti azt, hogy könnyű pénzt keresni a Stellarral.

Kérjük, olvassa el az alábbiakban felsorolt ​​egyéb szempontokat, amikor pénzt akar keresni ezzel a népszerű kriptográfia eszközzel.

1. Tét

Miután megalapozottan megértette a megbízástípusokat és az alapokat, meg kell határoznia a tétet a választott kereskedési platformon. Minél többet kockáztat, annál nagyobb lehet a hozam – vagy veszteség.

Példaként említem, ha 200 dollár tétet szed a Stellarra és 2% -os nyereséget ér el – ez 4 dollárnak felel meg. Ha kifröccsentett volna és 1000 dollárt költött volna helyette – ugyanannak a kereskedelemnek a nyeresége 20 dollár lenne.

Ennek ellenére könnyű elragadni a kereskedési érzelmekkel. Ezért sok kereskedő egy bankroll menedzsment stratégiát alkalmaz a Stellar és más eszközök kereskedésére.

Egyszerűen fogalmazva gondolja át, mennyit engedhet meg magának az egyes Stellar ügyletekre, utalva folyó fizetési mérlegének egyenlegére. Sokan úgy döntenek, hogy egyszerre legfeljebb a számlájuk 1% -ának 2% -át használják fel.

Például, ha 3000 dolláros egyenlege van a kereskedési számláján – nem tennél többet 30 dollárnál -, ha 1% -os stratégiát alkalmazna.

Ha elfogadna egy 2% -os stratégiát, akkor a maximális tét 60 dollár lenne – és így tovább. Vannak brókerek, akik lehetővé teszik, hogy kriptovalutákkal kereskedjen kis összegekért.

A sokoldalú tömegkedvelő eToro lehetővé teszi, hogy legalább 25 dollárért cserélje a Stellart – ez a fajta stratégia könnyen betartható.

2. Csillagkereskedelmi tőkeáttétel

Ha hozzáférhet a Csillag CFD-khez, ahol él, akkor a tőkeáttétel segítségével növelheti profitját.

Fontos, hogy ne legyünk naivak, amikor a tőkeáttételt alkalmazzuk a Csillagok kereskedéseire. Természetesen felerősíthetik nyereségét, ha jól döntött. De ha rosszul hívsz – ugyanaz a tőkeáttétel növeli a veszteségeidet.

Vessünk egy pillantást egy tőkeáttételt alkalmazó csillagkereskedelemre:

 • 1000 dolláros eladási megbízást ad le az XLM / USD áron
 • Hozzáad 1: 2 arányú tőkeáttételt
 • 15% -ot tesz ki nyereségben
 • Tőkeáttétel nélkül – profitja 150 dollár
 • 1: 2 tőkeáttétellel – nyeresége 300 dollár

Mint a példánkból kitűnik, ha országa megengedi – tőkeáttétel alkalmazásával növelheti potenciális csillagkereskedelmi nyereségét.

Néhány online bróker akár 1:10, vagy akár 1: 100 értéket is kínál. Mindig ellenőrizze, hogy minden tőkeáttételt kínáló kereskedési platform szabályozott-e.

3. A Stellar Online kereskedési díjai

Nincs jelentősége annak, hogy a Stellart kriptográfia vagy egy fiat pénznem ellen kívánja-e kereskedni – Ön felelős lesz valamilyen leírásért fizetendő díjakért.

Mint minden vállalkozásnak, az online brókereknek is profitot kell hozniuk a labda gurulása érdekében. Mielőtt elkötelezi magát egy bróker mellett, hogy kereskedjen a Stellarral, ellenőrizze a lehetséges díjak listáját, hogy figyeljen rá.

Csillagkereskedelmi Bizottság

A brókerek döntő többsége kereskedési jutalékokon keresztül keres pénzt. Ezt általában változó százalékos arányként kell kidolgozni, szemben a Stellar-megrendelés értékével.

Hogy példát mondjak arra, hogy mi a jutalék, a Coinbase kriptográfiai kereskedési platformja 1,49% -ot számít fel minden egyes kereskedelmi akcióért. Ez mindkét végén fizetendő – az XLM kereskedésbe való belépéskor és kilépéskor.

Az eToro online bróker egyáltalán nem számít fel jutalékot a kriptovaluták kereskedéséért, és további 15 kínálatot kínálnak!

Csillagok terjedése

A Stellar spread-et leginkább a kereskedési platform által felszámított közvetett spreadnek tekinthetjük. A spread a pénzügyi eszköz vételára és eladási ára közötti különbség.

Minél nagyobb a különbség a két ár között, annál többet kell közvetetten fizetnie a kriptográfusnak. Minél szorosabb a spread, annál jobb a potenciális nyereséged számára.

Ha a felár 2,45%, akkor a piros értékű összeggel kezdi meg kereskedését. Ez azt jelenti, hogy a fedezet eléréséhez 2,45% -ot kellene elérnie. Bármi, ami meghaladja a 2,45% -ot, profitnak számít.

Egyéb csillagkereskedelmi díjak

Számos gyakran felszámított díjat fedeztünk fel.

Itt van még néhány, amire figyelni kell.

 • Betét / kifizetések: Egyes online brókerek díjat számítanak fel az ügyfelek számára a betétek és a felvételek után. A Coinbase az összes betéti kártya tranzakció után 3,99% -ot számít fel. A Binance-nál az ügyfelek minden hitel- / betéti kártya tranzakció után 2% -ot számítanak fel. Az eToro csupán 0,5% -ot számít fel, és csak akkor, ha nem amerikai dollárban finanszírozza számláját.
 • Tétlenség: Sok bróker díjat számít fel azért, mert nem kereskedik aktívan vagy finanszírozza a számláját. Ez általában csak akkor kezdődik, ha eltelt a 12 hónapos inaktivitás, bár egyes brókerek csak 3 hónap elteltével számítanak fel díjat. Az inaktivitási díjakat általában havonta számoljuk fel, amíg a fiókjában nem marad semmi.
 • Egynapos finanszírozás: Ha hozzáférhet a Stellar CFD-khez, ahol lakik, akkor mindig egynapos finanszírozási díjat számítunk fel minden olyan napra, amelyen pozíciója nyitva marad. Ezt hétvégén gyakran magasabb áron számolják fel, és egyébként „swap-díjnak” nevezik.

Mindent figyelembe véve le kell vennünk közmondásos kalapunkat az eToro-ra. A kereskedési platform 0% jutalékot, 0,5% -os betéti díjat számít fel (ha nem USD), és rendkívül szűk spreadek a kriptovalutákon.

Kereskedésre kész Stellar XLM?

A Stellar 2021 kereskedelme – lépésről lépésre

A Hogyan kereskedjünk a csillagok útmutatónkra ezen a ponton valószínűleg viszketsz az induláshoz.

Annak érdekében, hogy a dolgok a lehető legegyszerűbben működjenek az Ön számára a kereskedés során, létrehoztunk egy bonyolult lépésről lépésre.

1. lépés: Válasszon egy csillagkereskedési webhelyet

A tennivalók listáján az első dolog az, hogy megbízható platformot válasszon a Stellar kereskedésére. Több száz kriptovaluta-közvetítő van online, ezért vigyázzon a cápákra.

Ezt szem előtt tartva felsoroltunk néhány legfontosabb szempontot, amikor online közvetítőt találtunk a Stellar kereskedésére:

 • Szabályozás: A kriptográf kereskedési platformot olyan elismert szervezet szabályozza, mint az ASIC, az FCA vagy a CySEC??
 • Díjak: Milyen díjakat kell fizetnie a Stellar kereskedéséért?
 • Kifizetések: Milyen fizetési módokat támogat a kereskedési platform?
 • Számla minimum: Mi az a minimális betét és tét, ami szükséges az XLM kereskedéséhez?
 • Csillagpárok: Milyen fiat és digitális valuták állnak rendelkezésre a Stellar ellen?
 • Kereskedési platform: Könnyen kezelhetőnek és kezdőbarátnak találja a kereskedési platformot??
 • Mobil: Van-e elérhető alkalmazás?

Amint az a listánkból is kitűnik, sok mindenre figyelni kell, amikor a Stellarral kereskedünk.

Ha még mindig bizonytalan abban, hogy melyik kereskedési platformra regisztráljon, nagyra gondolunk az eToróról – csakúgy, mint a 13 millió felhasználó nagy részéről.

Az alábbiakban olvashat néhány előnyt a Stellar kereskedéséről ezen online brókeren keresztül.

 • A kereskedési platformot az FCA, az ASIC és a CySEC szabályozza. Amerikai lakosok esetében a brókert a FINRA regisztrálja
 • A Stellar-t jutalékmentesen, versenyképes spreadekkel kereskedheti
 • A betéteket azonnal feldolgozzuk. Ezenkívül hitelkártyákat / betéti kártyákat és e-pénztárcákat is elfogadnak, például a PayPalt
 • Az eToro-nál kereskedhet a Stellarral olyan fiat pénznemekkel, mint az amerikai dollár, vagy digitális érmékkel, mint például a Bitcoin
 • A minimális tét a kezdők számára elérhető – mindössze 25 dollár Stellar kereskedelemenként

2. lépés: Nyisson meg egy Stellar kereskedési számlát

nyitott kereskedési számla

Menjen át az eToro webhelyére – vagy az Ön által választott alkuszra -, és iratkozzon fel. Az eToro-nál ez általában kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe.

A kezdéshez el kell mondania a platformnak, hogy ki maga – ez általában a neve, címe, e-mail címe és mobilszáma.

Ezután feltöltenie kell egy fényképes igazolvány másolatát – a legtöbben vezetői engedélyt vagy útlevelet használnak.

Az eToro-nál, ha később el akarja hagyni ezt a részt, megteheti. Végül azonban át kell adnia – függetlenül attól, hogy 2250 USD feletti kifizetést vagy befizetést kér-e.

3. lépés: Befizetési alapok

Most már szabadon utalhat pénzt új kereskedési számlájára. A Stellar kereskedelméhez a minimális betét 200 dollár az eToro-nál.

A fizetési módokat illetően azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb alkusz különféle típusokat fogad el. Ne feledje, hogy az elektronikus átutalás a leglassabb módszer a Stellar kereskedelmére.

A Crowd-pleaser eToro különféle gyors és kényelmes fizetési módokat fogad el, beleértve a hitel- / betéti kártyákat és az e-pénztárcákat, mint a Skrill, a PayPal és a Neteller. A kereskedési platform automatizált személyazonosító technológiát is használ – így pillanatok alatt kereskedhet a Stellarral.

4. lépés: Válassza a Stellar Trading Market lehetőséget

Miután számláját finanszírozták, kiválaszthatja a piacot. Ez a rész rendkívül egyszerű – csak irány a „Kereskedelmi piacok” kategória.

Alternatív megoldásként, ha tudja, hogy melyik párral szeretne kereskedni, végezhet egyszerű keresést. Például XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF vagy XLM / GBP. Mindezek a kripto-fiat párok jutalékmentesen kaphatók az eToro-nál.

5. lépés: Helyezze a Csillagkereskedelmet

Ezen a ponton előfordulhat, hogy fel kell görgetnie a kriptovaluták kereskedésénél használandó megbízások összegzéséhez.

Ennek ellenére folytathatja az első Csillag megrendelését.

Adjon vételi vagy eladási megbízást az előrejelzésétől függően. Kattintson az „Open Trade” gombra a csillag pozíciójának végrehajtásához.

És ennyi – most kereskedtél a Csillaggal. Az eToro használata esetén a folyamat 1005 jutalékmentes volt.

Hogyan lehet kereskedni a Csillagok útmutatójával – Az ítélet

Ha hozzáértő kereskedelmet szeretne folytatni a Stellarral, ezt online közvetítőn vagy kriptotőzsdén keresztül kell megtenni.

Javasoljuk egy szabályozott online brókert, főleg az általa kínált kényelem és biztonság miatt. Nál nél eToro, A Stellar kereskedhet olyan fiat pénznemekkel, mint az amerikai dollár és az euró, valamint olyan kriptovagyonokkal, mint a Litecoin és az Ethereum – csak néhányat említve..

A házi feladatok elvégzésével és az ilyen útmutatók tanulmányozásával hatékonyan kereskedhet a Stellarral saját otthonából. Whatsmore, az eToro-ban ezt kezdőbarát platformon és jutalékmentesen teheti meg.

eToro – A legjobb bróker vásárolni Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

A Stellar kereskedelme biztonságos?

A Stellar kereskedése biztonságos – feltételezve, hogy szabályozott brókeren keresztül kíván kereskedni, mint például az eToro.

Hogyan kereskedhetek a Csillagban?

A Stellar kereskedelmének legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja egy megbízható kereskedési platform, például az eToro. Tegye le a minimum 200 dollárt hitel- vagy betéti kártyával vagy e-pénztárcával, és már 25 dollárért cserélheti a Stellart.

Gazdagodhat-e a Csillag kereskedésével?

Rengeteg olyan kereskedő lesz, aki elárulja a Stellar kereskedésével szerzett előre nem látott gazdagságot. Az az igazság, hogy szinte minden kereskedő rendszeres veszteségeket is tapasztal. Ismerje meg a piac csínját-bínját, ne tegyen többet, mint amennyit megengedhet magának, és használjon licencelt platformot.

A Stellar kereskedelme legális az Egyesült Államokban?

Igen. A csillagkereskedelem nagyon legális az Egyesült Államokban. Ennek ellenére meg kell jegyeznie, hogy nem férhet hozzá a Stellar CFD-khez.

Lehet kereskedni a Stellarral a tőkeáttétellel?

A tőkeáttételt egyes platformokon a Stellar kínálja. Ez azonban attól az országtól függ, amelyben lakik. Ha Ön Egyesült Államokból vagy Nagy-Britanniából származik, akkor nem férhet hozzá a kriptovaluta CFD-khez vagy a hozzájuk tartozó tőkeáttételhez. Bár használhatna szabályozatlan helyet – javasoljuk, hogy ezt minden áron kerülje el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector