A Dash megvásárlása – Kezdő útmutató 2021

Hogyan vásárolhat Dash-t: Lépésről-lépésre útmutató

A Bitcoin által elágazott és Evan Duffield által 2014-ben kifejlesztett Dash egy nyílt forráskódú blokklánc és kriptovaluta.

Ha érdekli, hogyan vásárolhatja meg a Dash-t, de nem tudja, hogyan működik a piac – maradjon velünk. Azért vagyunk itt, hogy végigvezessük Önt a végpontok közötti folyamaton.

Ebben a kezdő útmutatóban mindent áttekintünk a Dash megvásárlásának alapjaitól a jó online bróker megtalálásáig.

Ezenkívül megvilágítottuk a népszerű Dash beruházási terv ötleteket, a tárolást, a lehetséges díjakat és még sok mást.

Vásárolja a Dash-t 5 lépésben


A Dash megvásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani a DASH-t a kereskedési platform listájáról, és végül ellenőrizni & ellenőrizze, hogy a DASH érmék hozzáadódtak-e a pénztárcájához.

5 lépésben bemutattuk a Dash megvásárlásának módját, mindössze 5 lépésben.

1. lépés: Iratkozzon fel egy szabályozott kriptoplatformra, amely hozzáférést biztosít a Dash-hez

2. lépés: Fizessen be számlájára

3. lépés: Válassza a DASH lehetőséget a kriptotartalom elérhető listáján

4. lépés: Adja meg a megvásárolni kívánt kötőjel összegét

5. lépés: Ellenőrizze a megadott információkat – a Dash érmék hozzáadódnak a portfólióhoz

1. lépés: Válasszon Online Dash Brokert vagy Exchange-t

Amint az a fenti 5 lépéses áttekintésünkből kiderül, regisztrálnia kell egy online brókerhez a Dash vásárlásához.

Ha úgy dönt, hogy feliratkozik a népszerű kriptot szolgáltató eToro-ra, akkor közvetlenül vásárolhat Dash-érméket.

Az online brókert különféle joghatóságok szabályozzák, így biztonságos és egyszerű módon vásárolhat kriptovalutákat. A szabályozásról részletesebben kitérünk ebben az útmutatóban.

Egy másik lehetőség a digitális pénznemek online kriptotőzsdén történő megvásárlása. Ez lehetővé teszi a Dash cseréjét egy másik kriptovalutából, mint például a Bitcoin vagy az Ethereum.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a harmadik féltől származó titkosítások gyakran nem szabályozottak, ezért nem kell betartaniuk egyetlen hatóság szabályait sem.

Az eToro online titkosítási bróker erős ebben a részlegben, mivel a kriptográfiai platformot nemcsak olyan szervezetek szabályozzák, mint az FCA, az ASIC és a CySEC, hanem az Egyesült Államokban is regisztrálták a FINRA-nál..

A szabályozó hatóságok biztonságot nyújtanak a befektetők számára, a szigorú szabályok miatt, amelyek az engedéllyel rendelkező brókerekre vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy egy olyan brókerhez regisztrálva, mint az eToro, a szívedig megvásárolhatja a Dash-t – döntő fontosságú, kezdőbarát és szuper biztonságos helyen.

Szabályozás

A fentiek nyomán a szabályozásnak elsőbbséget kell élveznie a Dash online vásárlásának mérlegelésekor. A szabályozó testületek védőhálót kínálnak az árnyas kriptográfusok ellen – és jobban gondolja, hogy ilyen platformok százai vannak.

Ahogy arra korábban kitértünk, a kriptográfiai csoporthoz történő regisztráció során valószínűtlen, hogy a szabályozás védi az esélyét. Ez veszélyes talaj, mivel az évek során sok lidércnyomásos mese történt arról, hogy a szabályozatlan kriptovaluták cseréjét feltörték, és útközben dollármilliárdokat loptak el..

Ez azonban nem az egyetlen lehetőség, mivel a vásárlás után mindig saját maga tárolhatja a Dash-érméket. Ez úgy történik, hogy visszahúzza őket a saját kriptopénztárcájába. A saját digitális érmék tárolásának azonban van egy fő hátránya.

Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben felelősséggel tartozik nemcsak a kriptotárca biztonságáért, hanem a saját hosszú magánkulcsáért is. Ha nem sikerül e tényezők bármelyikében, akkor nagyjából önmagában vagy.

Ezzel szemben a teljesített és szabályozott online bróker, az eToro ártalmatlan módon tárolja az Ön számára a Dash-érméket. A digitális pénznemek tárolása felár nélkül jár, és ellazulhat abban a tudatban, hogy kriptográfiai eszközeit egy szabályozott platformon tartják.

fizetési módok

Ha azon gondolkodik, hogyan vásárolhatja meg a Dash-t fizetési mód szerint, akkor egyáltalán nem okozhat gondot. A modern online brókerek általában rengeteg fizetéstípust fogadnak el.

Ez szöges ellentétben áll néhány évvel ezelőtt, ahol az egyetlen lehetőség a banki átutalás lett volna. Mint valószínűleg tudja, ez egy hosszú folyamat, ezért egy időre késleltette volna a vásárlást.

Az eToro kriptobróker a leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési módokat fogadja el. Ide tartoznak az olyan betéti / hitelkártyák, mint a Visa, a Maestro, a Visa Electron, a Diners Club és a MasterCard. Az online bróker kompatibilis az olyan szuper népszerű e-pénztárcákkal is, mint a PayPal, a Skrill, a Neteller, a Rapid Transfer, a Klarna és még sok más.

Díjak és jutalékok

A Dash megvásárlásakor tisztában kell lennie a lehetséges díjakkal és jutalékokkal. Végül is az életben nem sok minden szabad, és a brókereknek pénzt kell keresniük, hogy a kerekek megforduljanak.

Mindaddig, amíg ezek a díjak nem túl magasak, mindenki számára előnyös helyzet. A kriptográfiai szolgáltató hozzáférést biztosít a piachoz és végrehajtja megrendeléseit – így időzítse a piacot és profitot szerezhet a Dash megvásárlásával otthonában.

Az online brókerek túlnyomó többsége jutalékot számít fel, és gyakran ellentmondanak egymásnak. A Hogyan vásároljunk kötőjel című útmutatónk megállapította, hogy a jutalékot általában változó alapon számolják el a tét értékével szemben.

További magyarázat:

 • A Coinbase kriptográfiai platform 1,49% -ot számít fel minden egyes kereskedésért – ez mind belépéskor, mind kilépéskor
 • Ez azt jelenti, hogy ha 2000 dollárba lép a Dash pozícióba, akkor 29,80 dollárt kell fizetnie a Coinbase-nek
 • Hasonlóképpen, ha 1000 dollárral lép be a piacra, 14,90 dollárt kell fizetnie – és így tovább

Nézzünk meg egy egyszerű példát arra, hogy ez a bizonyos díj hogyan befolyásolja a Dash-vásárlással történő profitszerzési képességét:

 • 1000 dolláros vételi megbízást ad le a Dash-en
 • 14,90 USD jutalékot fizet a Coinbase-nek (az 1000 USD 1,49% -a)
 • Amikor eljött az idő, hogy pénzt váltson ki, a Dash-érmék értéke 1400 USD
 • Ismét 1,49% -os jutalékot fizet – ez 20,86 USD-nak felel meg
 • Összesen 35,76 USD jutalékot fizetett a Coinbase-nek

Mint látható, még a látszólag csekély díjak is hamarosan belemehetnek hasznába. Ha regisztráltál volna az eToroba, hogy megvásárold a Dash-t, akkor 35,76 dollárt spóroltál volna magadnak. Az eToro ugyanis jutalékmentes bróker.

Ami a betéti díjakat illeti, ezek platformonként változhatnak. A Coinbase 3,99% -ot számít fel az összes betéti kártya tranzakció után, így a példánkban szereplő kezdeti 1000 dolláros kötőjeles vásárlás 39,90 dollárba került volna.

Az eToro-nál a befizetés egyetlen díja 0,5%. Ennek ellenére ez csak akkor fizetendő, ha nem amerikai dollárral finanszírozza számláját.

Egyéb fontos tényezők

Kitértünk a Das megvásárlásának néhány fontos szempontjára – beleértve a szabályozást, a díjakat és a jutalékokat. Vannak azonban más szempontok is.

Az alaposság jegyében olvassa el az alábbiakban néhány egyéb dolgot, amelyet figyelembe kell venni, amikor biztonságos helyet keres a Dash online vásárlásához:

 • Felhasználóbarátság: A felhasználóbarátság fontosabb, mint azt az emberek gondolják. Sokkal könnyebb olyan helyen vásárolni a Dash-et, ahol könnyen lehet eligazodni, így a megrendelések leadása sütemény kezdőknek és tapasztalt befektetőknek egyaránt.
 • Minimális befektetés: Fontos, hogy ellenőrizze a minimális befektetési összeget, mielőtt egy online brókernél kötelezi magát a Dash megvásárlására. Ha újszülött vagy, akkor nem lenne ideális egy brókernél ragadni, aki minden kriptográfiai vásárláshoz minimum 250 dollárt igényel. Az eToro-nál 25 dollár feletti áron vásárolhat Dash-t.
 • Tárolás: Egy másik tényező, amelyre figyelni kell a regisztráció előtt, a tárolás. Az újoncok számára a legjobb elkerülni a Dash-érmék szabályozatlan brókeren keresztüli átruházását. Ha kriptovalutákat vásárol olyan szabályozott kriptoplatformon keresztül, mint az eToro, biztonságos és megbízható környezetben tárolhatja érméit..

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

A mondás szerint „ha nem készülsz fel, akkor kudarcra készülsz”. Ezért nem gond a befektetési terv előterjesztésére, amikor arra gondolunk, hogyan vásárolhatjuk meg a Dash-t.

Végül is a digitális valutabefektetések világa ingatag. A beruházási terveket mindenféle formában, méretben és szintű szakértelemmel hasznosítják.

Ha még nem kapta a legdurvább ötletet, hol kezdje – nézze meg az alábbi listát.

Hosszú távú vagy rövid távú

Ha megvitatja a Dash megvásárlásának módját, gondolja úgy, hogy inkább rövid vagy hosszú távon fektetne be a Dash-be?

A rövid távú kriptoeszköz-befektetők arra törekszenek, hogy rendszeresen kis nyereséget érjenek el, a rövid távú áringadozások teljes kihasználásával. Ez azt jelenti, hogy megvásárolja a Dash-t, és napokon, heteken vagy akár perceken belül eladja.

Ismeretes, hogy a digitális pénznemek kétszámjegyűek váltakoznak egyetlen nap alatt, így, ahogy el lehet képzelni, ez a volatilitás táptalaj lehet a rendszeres nyereség számára. Természetesen először is helyesen kell időzítenie a piacot.

A Dash hosszú távú befektetői elfogadják a „vétel és tartás” stratégiát, ami azt jelenti, hogy megveszik a Dash-t, majd hetekig vagy hónapokig kitartanak rajta, mielőtt kamatoznának. A hosszú távú befektetési stratégia kiküszöböli annak szükségességét, hogy aggódjon a rendkívül spekulatív eszköz rövid távú áringadozásai miatt.

Cél Dash ár

A cél Dash ár felhasználása sokak számára hasznos stratégia. Magyarázzuk tovább.

Ha 105,00 dollárért vásárolta volna a Dash-t, és háromszorosára akarta volna növelni befektetését, akkor a digitális pénznemnek 315 dollárra kellene emelkednie. Ha meg szeretné duplázni befektetését, a Dash-érméknek 210 dollárra kellene emelkedniük – és így tovább.

Ez valójában sokkal kevésbé valószínűtlen, mint gondolná. Különösen ez a helyzet, ha figyelembe vesszük, hogy az 1 Dash ára 2017-ben 1642 dollár volt. Három évvel korábban mindössze 0,21 dollár volt az ára. Ez néhány év alatt óriási áremelkedést mutat

Fontolja meg a Rendszeres befektetéseket

Amint fentről látható, a Dash és az összes kriptovaluta rendszeresen hatalmas áringadozásokat tapasztal. Ezért lehet jó ötlet megfontolni a rendszeres beruházásokat.

Könnyen el lehet ragadni a költekezéssel. Ahelyett, hogy a költségvetés hatalmas darabjait beletenné a Dash vásárlásába, tanácsos kipróbálni a „lassan lassan” megközelítést. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen kis összegeket kell befektetni.

Például egyesek úgy döntenek, hogy havonta vagy hetente befektetnek. Így kevés és gyakran növelheti Dash vásárlásait – anélkül, hogy túl drámai módon befolyásolná a kereskedési tőkét.

Mint korábban megjegyeztük, az eToro szabályozott bróker lehetővé teszi, hogy tranzakciónként mindössze 25 dollárért vásároljon Dash-t. Mint ilyen, ez a stratégia könnyen elérhetővé válik minden kezdő számára!

Fontolgatná a befektetést Gondolatjel?

3. lépés: Nyissa meg a Dash Broker számlát

Ha már korábban is kereskedett részvényekkel és hasonlóval, akkor észreveszi, hogy a Dash brókerszámla nyitása alapvetően ugyanaz. Egyszerűen menjen át a kiválasztott bróker hivatalos webhelyére, és nyomja meg a Csatlakozzon most / Regisztráció gombot.

Ezután meg kell mondania a Dash szolgáltatónak a nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét. Az összes szabályozott kriptográfiai platform jogilag köteles igazolni az Ön személyazonosságát is. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti a kormány által kiállított fényképes igazolvány egy példányát, például útlevelet vagy vezetői engedélyt. Ez mind általános gyakorlat a KYC részeként – a szabályozási szabályok szerint.

Ahogy korábban említettük, egy szabályozott online brókerrel történő regisztrációval védőhálót biztosít magának az űrben található sok csaló ellen. Kerülje a minden áron a nem szabályozott platformokra vagy harmadik fél általi cserékre történő regisztrációt.

Az eToro a “Dash rejtvények megvásárlásának módját” kissé nem okosítja. Míg egyes kriptográfiai platformok napokig tartanak az ügyfél-azonosító érvényesítéséig, ez a megbecsült és szabályozott bróker automatizált technológiát használ – vagyis általában perceken belül megvásárolhatja a Dash-t.

4. lépés: Betétek befizetése

Miután ellenőrizte, hogy a választott fizetési mód elfogadható-e – folytathatja, és befizethet néhány összeget az új számlájára a Dash vásárlásához.

A Dash megvásárlásának leggyorsabb és legkényelmesebb módja hitelkártya / bankkártya vagy e-pénztárca. Az eToro ezt a folyamatot elcsúfítja, mivel a bróker kompatibilis a fizetési módok széles skálájával, beleértve az e-pénztárcákat, például a PayPal és a Skrill.

Ha inkább egy hagyományosabb elektronikus átutalást szeretne, akkor megvásárolhatja a Dash-t így az eToro-n. A feldolgozása azonban néhány napot igénybe vehet, vagyis a kriptovaluta vásárlása késik.

A legtöbb Dash szolgáltató, akivel találkozik, meghatározza a minimális befizetési összeget. A Hogyan vásároljunk kötőjel útmutatónkból kiderült, hogy a legtöbb bróker 0 és 1000 dollár közötti értéket igényel a piacra lépéshez.

Az eToro-nál a minimális befizetés 200 dollár, a Dash-et pedig 25 dollártól vásárolhatja!

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

Most, hogy befizette az új számláját, megrendelést adhat online brókerénél.

Az Ön által létrehozott megrendelés megmondja a kriptovaluta szolgáltatójának helyzetét és a teendőket.

Kérjük, olvassa el a Dash megvásárlásához leghasznosabb megrendelések listáját.

Vásárlás megrendelés

A legegyszerűbb „vételi megbízás” az a belépés a piacra, amely lehetővé teszi a Dash vásárlását.

Ha úgy gondolja, hogy a Dash ára emelkedni fog – hozzon létre vételi megbízást online brókerénél. Ilyen egyszerű.

Ha a kriptográfiai platform „short-sale” lehetőségeket kínál az ügyfeleknek, akkor Ön is profitálhat a Dash árának eséséből. Ezt eladási megrendelés létrehozásával érik el.

Limit vagy piaci megbízás

Mint most már tudjátok, a Dash ára minden másodpercben ingadozik, és sokan teljes mértékben kihasználják ezeket az ideiglenes árváltozásokat.

Kezdve a legkönnyebbel – „piaci megbízást” kell elhelyezni, ha a Dash-t az aktuális vagy a legközelebbi áron szeretné megvásárolni. Ez azt jelenti, hogy online brókere az Ön nevében azonnal végrehajtja a megbízást.

Változatlanul kis különbség lesz a megrendelés leadása során elfogadott ár és a kapott ár között.

Például akkor teheti meg a piaci megrendelését, amikor a Dash 100,05 dolláron van, de 100,04 dollárt kap. Ez az összeg általában következménytelen és elkerülhetetlen, a Dash-érmék értékének fent említett ingadozása miatt.

Most, egy „limit megbízás” esetén – ez azt mondja a brókernek, hogy egy meghatározott áron szeretné megvásárolni a Dash-t.

Itt van egy könnyen követhető példa a limit sorrendre:

 • A Dash értéke 100,02 USD, de Ön 103,00 USD-n szeretne belépni a piacra
 • Létrehoz egy 103,00 USD limit sorrendet
 • Ha a Dash 103,00 dollárra emelkedik – a bróker végrehajtja az Ön megrendelését
 • Fontos, hogy a Dash-megrendelése függőben marad, amíg le nem mondja, vagy el nem éri a fent említett árat

Mint a piac feletti megrendelésekből kiderül, gyorsak és kényelmesek az újoncok számára, a limit megbízások pedig nagyszerű módja annak, hogy árspecifikusak legyenek a Dash vásárlásakor..

Tét

Most, hogy megértette a megrendeléseket, el kell döntenie, mennyit szeretne tétbe tenni – vagyis mennyi kötőjelet akar vásárolni vagy eladni.

Mielőtt brókere teljesíteni tudja az Ön megrendelését, minden pozícióban tétet kell megadnia.

Korábban azt tanácsoltuk, hogy a szerény rendszeres befektetések megfontolása nagyszerű módja a Dash megvásárlásának, azonban ez végül az Ön döntése.

Csökkentheti a kockázatait, ha 25 dollárért vásárolja meg a Dash-et az eToro-nál. Ez egy nagyszerű módja a kriptovaluta-portfólió felépítésének, miközben megtanulja a piac belső működését.

Rendelés megerősítése

Ha átnézte az összes beírt információt, és elégedettnek érzi magát a választásaival, megerősítheti.

Ezen a ponton az Ön brókere folytathatja az Ön által meghatározott téten az Ön vételi / eladási és piaci / limit megbízásainak végrehajtását..

Ha áttér az új eToro portfóliójára, látni fogja, hogy az összes megvásárolt Dash érme hozzá lett adva!

6. lépés: A kötőjel tárolása

A kötőjel és sok más kriptovaluta egy decentralizált főkönyvben van tárolva, ami teljesen különbözik attól a fiat pénztől, amelyet nagyvállalati bankokban tárolunk és adót fizetünk.

A Dash megvásárlásakor választhat kriptotőzsde vagy online bróker között. Amint azonban elmondtuk, a titkosítási cserék gyakran nem biztonságosak és szabályozatlanok.

Nem csak ez, hanem a Dash tőzsdén történő vásárlásakor valószínűleg teljes felelősséget kell vállalnia saját kriptotárcájáért. Lehetséges, hogy ez sebezhetővé teszi Önt és digitális devizáit a hackerek számára.

Az eToro népszerű közösségi kriptográfiai platformon biztonságos és felhasználóbarát helyen vásárolhat és tárolhat Dash-t. A platformot az FCA, az ASIC, a CySEC és a FINRA figyeli az amerikai ügyfelek számára. Ez azt jelenti, hogy kriptovagyonokat külön költség nélkül vásárolhat és tárolhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rengeteg szélhámos miatt.

Készen áll a befektetésre Gondolatjel?

7. lépés: A Dash eladása

A How to Buy Dash Guide útmutatónk ezen a pontján már tudja, hogy a digitális eszköz megvásárlásának és a megfelelő időben történő értékesítésének az a célja. Az eladás több mint annyiért, amennyiért megvásárolta, egyenlő azzal, hogy nyereséget termel az első vásárláskor.

Megjegyeztük, hogy a Dash megvásárlása egy szabályozott brókeren keresztül sokkal biztonságosabb, mint egy szabályozatlan hely. A kriptovaluta értékesítése tekintetében ugyanez vonatkozik.

A cserék megkövetelik, hogy a digitális pénznemeket a magán pénztárcájából vigye át a platformra. Nem csak ez, de a szabályozás hiánya miatt valószínűleg először ki kellene cserélnie a Dash-érmeit egy másik kriptovalutára, például a Bitcoinra – költséggel. Ezután visszavonást kell kérnie.

Ha úgy dönt, hogy az eToro-t használja, akkor a Dash értékesítése szellő. Egyszerűen be kell jelentkeznie a fiókjába, és el kell adnia a Dash-t. Az eladásból származó pénzt elküldjük az eredeti fizetési módjára, ha készpénzt kér.

A Dash 2021-es vásárlásának egyéb módjai

Noha beszéltünk a Dash megvásárlásának legfontosabb elemeiről, vannak alternatív lehetőségek.

1. Vásároljon Dash betéti kártyát

Világszerte emberek milliói használnak bankkártyát az online termékek kifizetéséhez, és ugyanúgy megvásárolhatja a Dash-t is.

Egyszerűen töltse ki a kártya adatait, mint általában online vásárláskor. Adja meg az összeget, és ellenőrizze, hogy az adatok helyesek-e. Ha eljön az eToro-ban történő pénzbevétel ideje, egyszerűen nyomja meg az „eladni” gombot, és a pénz el lesz küldve a bankkártyájára.

A regisztráció előtt mindig érdemes ellenőrizni bármelyik kriptográf szolgáltatónál, hogy mekkora a minimális befizetés és befektetési összeg a Dash betéti kártyával történő megvásárlásához.

2. Vásároljon Dash hitelkártyát

A fentiekhez hasonlóan biztonságosan vásárolhat hitelkártyával Dash-t. Az eToro kompatibilis a különféle fizetési módokkal, beleértve a betéti és hitelkártyákat is.

Mindig ellenőrizze a díjakat a szolgáltatójánál, mivel a Hogyan vásároljunk kötőjel című útmutatónkban kiderült, hogy egyes hitelkártya-társaságok „készpénzelőleg díjat” számítanak fel. Ez a díj ismerős lehet az ATM-felvételekből.

A felszámított „készpénzes előleg díja” általában 3-5% között mozog, ezért végezze el saját tényfeltárását, mielőtt elkövetné.

3. Vásárlás Dash Paypal

A PayPal világszerte ismert, mivel gyors és biztonságos módja az online fizetésnek. Bár nem minden online bróker engedi meg az ügyfeleknek, hogy Paypal-on keresztül vásárolják a Dash-t, az eToro igen!

Az eToro olyan e-pénztárcákat is elfogad, mint a Skrill és a Neteller, és még sok mást – lakóhelyétől függően.

4. Dash ATM

A fel- és felhúzott ATM-házak nem újdonságok. A Dash ATM-ek azonban nem olyanok, mint a hagyományos ATM-ek.

Épp ellenkezőleg, ahelyett, hogy felvenné a fiat pénzt, beilleszti a fiat pénzt. Helyezze be a vásárolni kívánt összeget, és a gép tájékoztatja Önt arról, hogy mennyit kap a Dash, mielőtt kinyomtatja a nyugtát.

Azt kell mondani, hogy bár mindez nagyon kényelmesnek hangzik, a felszámított díjak akár 10-20% -ot is elérhetnek. Ismét visszatekintünk az olyan biztonságos és szabályozott brókerekre, mint az eToro – ahol jutalék nélkül vásárolhat (és eladhat) Dash-t.

A Dash 2021 vásárlása – Az ítélet

Kezdő útmutatónkban a Dash 2021 megvásárlásáról az alapoktól kezdve a stratégiákig és az esetleges díjakig mindent elmondtunk.

Nagyon fontos, hogy ragasztóként ragaszkodjon a szabályozott és megbízható brókerekhez, hogy egyesek megvédjék a csalókat. Ha van pénz, mindig tévedni kell az óvatosság mellett.

Az eToro sokféle okból kiemelkedik kezdőbarát platformként. Nevezetesen az a tény, hogy a weboldalon könnyen lehet navigálni, és a brókert több országban bejegyezték és szabályozzák. Itt könnyen vásárolhat Dash-t jutalékmentesen.

Kevesebb, mint 10 perc alatt regisztrálhat az eToro-n, és a bróker számos gyors, biztonságos és biztonságos fizetési módot fogad el.

eToro – A legjobb bróker a DASH megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a Dash-et?

Könnyű megvásárolni a Dash-t. Javasoljuk azonban, hogy ezt egy szabályozott brókeren keresztül tegye meg, és a merülés előtt tanulja meg a piacot.

Mi a legbiztonságosabb módja a Dash vásárlásának?

Kétségtelen, hogy a Dash megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy bróker, például eToro. A több mint 13 millió ügyféllel rendelkező platformot az FCA, a CySEC és az ASIC szigorúan szabályozza – nem beszélve arról, hogy a FINRA bejegyezte az Egyesült Államokban..

Vásárolhatok 100 dollárt a Dash-ból?

100 dollárt vásárolhat a Dash-ból. Ha azonban kezdő vagy, akkor ajánlatos kis rendszeres befektetésekkel kezdeni. Nál nél eToro minden alkalommal 25 dollárért vásárolhatja meg a Dash-t!

Elveszíthet pénzt a Dash-en?

Igen. Pénzt veszíthet a Dash-en és bármely más pénzügyi eszközön. Mindez a piac megértésének megszerzéséről és a megfelelő megrendelés megfelelő időben történő leadásáról szól. Ha helyesen spekulálsz a Dash emelkedésével vagy bukásával – akkor pénzt keresel. Ha az ellenkezője történik, akkor pénzt veszít.

Mit ér a Dash a legtöbbet?

A legtöbb Dash 2017-ben érte meg, amikor a kriptovaluta elérte az 1642,22 dollárt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector