A kriptokirályok szerencsétörténetei

Lehetsz a legújabb Crypto King?

A technológia fejlődése, a közösségi média és a modern világ folyamatosan fejlődő jellege mind új és innovatív módszereket hozott az emberek pénzkeresésére. Tisztességes azt mondani, hogy az internet számos lehetőséget nyitott meg, amelyek évtizedek óta nem voltak elérhetőek. Például a kriptovaluta és a blokklánc az utóbbi években felfutott és jelenleg virágzik.

A kriptovaluta számos platformon elérhető, és a blokklánc az a technológia, amelyen keresztül biztonságos digitális tranzakciók formájában cserélik ki. Valójában egy alternatív pénznemtípus, és gyakorlatilag pénzre váltják. A Bitcoin a kriptovaluta egyik legismertebb típusa, az ilyen típusú digitális tranzakciókat jó néhány évig használják.

2017-ben a Bitcoin népszerűvé vált annak eredményeként, hogy Japán és Dél-Korea átvette a blokklánc-technológiát, és ma már napi több millió tranzakció történik.

A kriptovaluta ingatag és kockázatos befektetési választás, de sokan úgy érzik, hogy a kockázat a Bitcoin sikere miatt megéri. Azok a személyek sikerei, akik már a kialakulásának kezdetén bevezették a valutát, minden bizonnyal lekötötték a befektetők figyelmét az egész világon, és a Trading Education-nél ezt szerettük volna részletesebben megvizsgálni..

Bár a kriptovaluta sikert aratott, fontos megjegyezni, hogy nem mindenki gazdagodik meg a háta mögött. Kashyap Vyas, az Érdekes Mérnöki Irodánál összeállította azon befektetők listáját, akiknek elég szerencsés volt a vagyonuk megszerzése a kriptopénz eredményeként.


Lehet, hogy ez is tetszik neked: A kriptopénz növekedése: Szükségünk van-e még bankokra?

Kingsley Advani – A Bitcoin korai alkalmazója

Kingsley Advani kriptokirály

Még 2012-ben Advani egyik barátja bemutatta neki a Bitcoin-ot, amelyet akkoriban a bűnözői világban fizetésként használtak. Noha illegális konnotációi voltak, Advani látta a nagyobb képet és a Bitcoin kínálta lehetőségeket, és közösen kezdett pénzt gyűjteni befektetés céljából.

Advani adatkutatóként dolgozott, és úgy döntött, hogy megtakarítja minden addig megtakarított megtakarítását. 34 000 dollárt fektetett be, és óriási kockázatot vállalt, egy olyan kockázatot, amelyet most úgy érez, hogy érdemes vállalni.

A 24 éves Advani kriptomilliomos, a Bitcoin értéke megduplázódott kezdeti befektetése óta. Advani most tanácsadójaként átadja bölcsességét és szenvedélyét a kriptovaluta iránt, és bejárja a világot, hogy megmutassa az embereknek a Bitcoinba történő befektetés eredményeként rejlő lehetőségeket..

Peter Saddington – Közösségi hálózatot indított a Cryptocurrency számára

Peter Saddington kriptokirály

A VinWiki CTO-ként Peter a TheBitcoin.pub nevű közösségi hálózatot is működteti. Miután számítástechnikát hallgatott Florida államban, Saddington három mester fokozatot szerzett oktatásban, teológiában és tanácsadásban.

Peter megtudta a Bitcoin növekvő népszerűségét egy Ars Technica kiadvány eredményeként, amely tájékoztatott a kriptográfia értékének jelentős csökkenéséről. Érdeklődni kezdett ezen technológia iránt, és úgy döntött, hogy átfogó kutatásokat végez a Bitcoin-ról.

Kutatásait követően Peter úgy döntött, hogy több mint 100 Bitcoint vásárol, darabonként 2,52 USD áron, és a Bitcoin fellendülését követően vagyonra tett szert. Talán a leghíresebb arról, hogy 45 Bitcoint beváltott, és vásárolt magának egy Lamborghini Huracant.

Nézze meg ezt a cikket: The Ultimate Bitcoin Guide: Mi a Bitcoin?

Erik Finman – Az egyik legfiatalabb Crypto Kings

Erik Finman kriptokirály

Erik Finman német tinédzser az iskolai szakaszába került, ahol elege volt az iskolából, és nem akart tovább folytatni. Ez késztette arra, hogy fogadjon anyukájával és apjával, és egyetértett abban, hogy ha 18 éves kora előtt milliomos lesz, akkor nem megy egyetemre. Úgy döntött, hogy felhasználja a nagymamájától megajándékozott 1000 eurót, és Bitcoinba fektette.

Erik váratlan megtérülést látott befektetésén, és nettó értéke jelentősen megnőtt. Befektetéséből származó nyereségével megalapította a peer-to-peer oktató szolgáltatást, és ezt eladta 300 Bitcoine-ért. A tinédzser az egyik legfiatalabb Bitcoin milliomos, és a TIME 2014-ben a legbefolyásosabb tininek nevezte.

Jövőbeli tervei között szerepel új vállalkozások létrehozása, és határozottan hisz abban, hogy a kriptovaluták még egy ideig léteznek.

Kristoffer Koch – Crypto King komoly szerencsével

Kristoffer Koch kriptokirály

Koch Bitcoinba történő befektetése titkosítási legendává tette, és bizalmat adott az embereknek, hogy szerencsét próbáljanak a befektetéssel. Kristoffer akkor találkozott a kriptovilággal, amikor diplomamunkát írt a titkosítás témájáról.

A norvég 150 koronát fektetett be, ami kb. 27 dollárnak felel meg, és 5 000 Bitcoint kapott cserébe 2008-ban. Nem figyelt különösebben befektetéseire, amíg a médiában nem kezdtek el beszámolni a decentralizált pénznemről. Ennek hátulján titkosított pénztárcájának magánkulcsait kereste, és felfedezte, hogy 886 000 dollár készen áll és vár.

Az emberek ezt is olvassák: Satoshi Nakamoto: Mit tudunk róla?

Eddy Zillan – A Crypto King ezreket vált milliókká

Eddy Zillan kriptokirály

Sokan arról álmodoznak, hogy milliomosok lesznek, mielőtt betöltenék a 18. életévüket, és korábban ez sokszor csak álom volt az emberek nagy többségének. Gyors előrelépés a mai napig és a kriptovaluták bevezetése, amely lehetővé tette egyes személyek számára, hogy vagyont gyűjtsenek.

Eddy Zillannek sikerült megtakarításait abszolút vagyonba hoznia, az első 100 dolláros befektetésével. A gyors megtérülés arra ösztönözte, hogy még nagyobb összegeket fektessen be.

Ekkor befektette összes 12 000 dolláros megtakarítását, és a pénz elkezdett neki ömleni. Felfedezni kezdte a Bitcoin kereskedés különböző rétegeit, és kísérletezett az Altcoin-nal is. Jelentések szerint több mint egymillió dollárnyi kriptográfiai vagyont halmozott fel, és most tanácsokat ad másoknak, hogyan gazdagodhatnak meg a kriptokereskedéssel.

Olaf-Carlson Wee – A Coinbase első alkalmazottja

Olaf Carlson Wee kriptokirály

A Coinbase első alkalmazottja jelentősen megemelkedett a kriptopénzben. Első Bitcoin-befektetése kudarcot vallott, amikor 16 dollárról 2 dollárra zuhant, de továbbra is fenntartotta azt a hitét, hogy a kriptográfia sikeres lesz.

Önéletrajzát a Coinbase-be küldte, és a cég alkalmazásában állt. Az ott töltött idő eredményeként betekintést nyert a kriptovaluta világába.

Amint a Bitcoin szárnyalni kezdett, elegendő befektetést tett ahhoz, hogy milliomos legyen, és megalapította a Polychain Capital-t. Vagyona hónapok alatt 4 millió dollárról 200 millióra nőtt.

Lásd még: Minden, amit tudnod kell, mielőtt befektetnél a kriptovalutába

Chris Larsen – A leggazdagabb kriptokirályként ismert

Chris Larsen kriptokirály

A Ripple társalapítója, Chris Larsen a leggazdagabb kriptovaluta-befektető a Forbes szerint. Stanfordi MBA-tulajdonos és a Szilícium-völgy tapasztalt üzemeltetője, és az üzleti tevékenysége 61 milliárd XRP-t irányít globálisan.

Crypto nettó értéke 2018. februárjában közel 8 milliárd dollár volt, és mielőtt a Ripple-t megkezdte, más sikeres vállalkozásokban vett részt.

A bolygó leggazdagabb kriptokirályaként szerepel, és összesen 59 milliárd dollárt gyűjtött.

Brian Armstrong – Megalapította a Coinbase céget

Brian Armstrong érmealapító

Armstrong megalapította cégét, amely 2012-ben vált ismertté a kriptovaluta vezető platformjaként az Egyesült Államokban. Ettől kezdve sikeres volt a kriptopénzpiacokon, habár legyőzte a sziklás kezdetet..

A Coinbase ügyfélköre változatos és gazdag lett, és tavaly a Coinbase 100 millió dollárt gyűjtött be, 1,6 milliárd dolláros értékelés eredményeként. 2017-ben Coinbase egymilliárd dollár bevételt hozott, és úgy gondolják, hogy körülbelül egymilliárd dollárt ér.

Ne hagyja ki: 8 megválaszolandó kérdés, mielőtt befektetne

Brock Pierce – A Bitcoin Alapítvány tagja

Brock Pierce bitcoin alapozó

A Blockchain Capital alapítója és ügyvezető partnere, Pierce népszerűségének növekedését a digitális pénzpiac úttörő arcának tekintette.

A Dél-Kaliforniai Egyetemen végzett kockázatitőke-befektető üzleti érdekekkel rendelkezik a digitális pénznemek, az ad tech és a játékok terén.

A 37 éves férfit 2014-ben választották a Bitcoin Alapítvány tagjává, és ma már több mint 200 millió dollárt gyűjtött be cégei számára, és több mint 30 felvásárlás élén állt..

Nettó vagyonát úgy gondolták, hogy ez év januárjában egymilliárd dollár körül mozog.

Changpeng Zhao – A legnagyobb Crypto Exchange tulajdonosa

Changpeng Zhao binance

A Binance többnyelvű kriptovaluta platform vezérigazgatója, Changpeng Zhao júliusban 15 millió dollárt gyűjtött az üzleti siker érdekében. A Binance korábban nem létezett.

A világ legnagyobb kriptográfiaként ismert, 6 millió felhasználóval rendelkező Binance másodpercenként 1,4 millió tranzakciót képes feldolgozni. A Binance-nél töltött ideje előtt Zhao úgy döntött, hogy a 80-as években Japánból Kanadába költözik, és Tokió és New York között osztotta el az idejét, miután elvégezte a számítástechnikai diplomát..

Miután különféle kriptovaluta-vállalkozásoknál dolgozott, elhatározta, hogy saját céget alapít, és a Binance mára a világ egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta-vállalkozása..

Következő: Hagyd abba a rossz kereskedési szokások gyakorlását!

Ha szívesen olvasta ezt a Trading Education cikket, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector