A kriptovalutákba történő befektetés 15 legfontosabb oka

Miért kell elkezdeni a befektetést a kriptovaluta piacon, ma elmagyarázva

A kriptovalutákba történő befektetés 15 legfontosabb oka: Bevezetés

A kriptográfia jó befektetés?

A kriptovaluta és a blockchain technológia az egész világot viharral borította, így nem meglepő, hogy egyre többen fordulnak a kriptoberuházásokhoz.

Számos oka van annak, hogy az emberek befektetnek a kriptókba pénzügyi céljaik elérése érdekében.

Vannak azonban, akik rossz okokból fektetnek be a kriptopiacba.


Itt a top 15 ok, amiért minden befektetőnek kriptovalutákat kellene tartalmaznia a portfóliójában.

15 ok a kriptovalutákba történő befektetésre

1. A kriptopénzek forradalmasították a világunkat

Kicsit több mint egy évtized telt el a Bitcoin – az első kriptográfia. És mégis, több ezer technológiai fejlődés, újítás és változás történt már a kriptovaluta-kereskedelem dinamikus világában.

Decentralizált természetükkel, a kriptovaluták megtérülési ponttá változtatták a hagyományos pénzügyi rendszereket, a határokon túli ügyletek megkönnyítése alacsony költségekkel és gyors feldolgozási idővel.

A nagy hír az, hogy a központi bankok iránti igény minimálisra csökken, ami jelentős szabadságot és ellenőrzést biztosít a befektetőknek pénzügyi adataik és pénzeik felett.

És képzeld csak! A kriptográfia nem évezredes szeszély, hanem valóság: a kriptovaluták itt maradnak, és érdemes befektetniük. A kriptoprojektek száma növekszik, és szerint adat, több mint 5000 kriptóba lehet befektetni.

2. A kriptovalutákat magas likviditás jellemzi

Ha még mindig nem biztos abban, hogy a kriptográfia az Ön számára szól-e, akkor van egy másik érvényes okunk arra, hogy ebben az évben befektessünk a kriptókba. A kriptovaluta kereskedelem világát a magas likviditás, ami azt jelenti, hogy könnyű kriptókat vásárolni és eladni.

Ha például a Bitcoinról van szó, mindig nagy az igény minden kriptó királyára. Adat azt mutatják, hogy a kriptotárcák 2020-ban több mint 54 millióra nőttek.

Nem csak ambiciózus befektetők és nagyvállalkozások készek vásárolni és eladni a kriptovalutát. A kriptográfia ma rendkívül hozzáférhető.

Végül is a kriptovaluta-kereskedelem nem valamiféle rakétatudomány vagy titokzatos vállalkozás, amelyet az ipar nagy bálnáinak tartanak fenn. Részévé válhat a kriptográfia befektetéseinek világában is!

3. A kriptovaluta befektetések magas hozamhoz vezethetnek

Talán a fő motiváció az emberek számára, hogy befektessenek a kriptovalutába, a profitszerzés lehetősége. Tetszik vagy sem, a pénz megpörgeti világunkat, és ez az egyik fő oka a kriptopénzbe történő befektetésnek.

Bár a kriptográfia viszonylag új, a kriptók magasabb hozamhoz vezethetnek más eszközökhöz, például a részvényekhez képest. A kriptopénzek nagyon ingadozóak, ami azt jelenti, hogy egyetlen kereskedelem révén potenciálisan magas hozam érhető el.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a volatilitás azt is jelenti, hogy a kereskedők egy másodperc alatt elveszíthetik az egészet. Tehát mindig vegye figyelembe a lehetséges kockázatokat! Mivel a kriptovaluta-befektetés nagyon megterhelő lehet, a siker egyik első lépése egy hatékony kockázatkezelési stratégia a veszteségek korlátozására.

4. A kriptopénz önállóságot ad & Rugalmasság

4. ok a kriptovaluta befektetésére

Akár az Ethereumba, akár a Tezosba fektet be, a kriptopénze csak a tiéd. Amint fentebb említettük, a kriptovaluták nem támaszkodnak olyan bankokra, amelyeknek túlzott díja van, csak azért, hogy pénzt tartsanak.

Ráadásul, a kriptopiac a nap 24 órájában nyitva tart, így nem kell aggódnia a nyitva tartás miatt; kiválaszthatja, hogy mikor és hogyan szeretne vásárolni és eladni. Nem elég jó ok-e befektetni a kriptovalutába?

Úgy van! Csak rajtad múlik, hogy megszervezd-e az idődet és a kereskedési rutinodat. Kereskedhet teljes vagy részmunkaidőben; utazás közben is kereskedhet kriptovalutával. Mennyire klassz?

5. A portfólió diverzifikálásához

További okokat keres a kriptopénzbe történő befektetéshez? Még ha nem is kriptográfus, a befektetés a kriptovalutába nagyszerű lehetőség a portfólió diverzifikálása érdekében.

Mi a portfólió diverzifikáció? Ez egyszerűen remek módszer a kockázatok csökkentésére befektetéseinek elosztása és különböző eszközök feltárása révén. Ahogy az emberek mondják, nem szabad minden tojását egy kosárba tenni, ugye?!

Mivel a kriptovaluta általában nem olyan eszközökkel mozog, mint például a kötvények és a részvények, a kriptovalutába történő befektetés okos módja annak, hogy sikeres kereskedőként érvényesüljön a mai dinamikus és folyamatosan változó pénzügyi világban..

6. Korlátlan érmeválasztás

Annak ellenére, hogy senki sem kérdez A Bitcoin tekintélye a kripto befektetés világában, az az igazság, hogy több ezer altcoin van, amit ott el lehet adni. Korlátlan választéka van az érméknek, amelyek segítenek diverzifikálni portfólióját és potenciálisan növelni vagyonát.

Míg néhány alulértékelt érme trükkös befektetés lehet, mások megérdemlik a figyelmét, és jó ok arra, hogy befektessenek a kriptovalutába. Szakértők úgy vélik, hogy néhány top kriptók a felrobban jövőre vannak Ethereum, Ripple, Tezos, Tether, Monero és Bitcoin Cash.

Nem kell korlátoznia a lehetőségeket a kriptók adásvételére. A crypto / crypto és a crypto / fiat kereskedési párok széles skálájával is kereskedhet A BTC / USD, az ETH / USD és az LTC / USD a legnépszerűbb rejtjelező fiat párok közötte.

7. A jövő kriptovalutái fényesnek tűnnek

Szüksége van további okokra a kriptovaluta befektetéséhez? Itt van a 7. okunk: A kriptopénz jövője fényesnek tűnik. Bár mindannyian tudjuk, hogy a kriptók nagyon ingatagak, a kriptovalutába történő befektetés biztonságosabb és ígéretesebb alternatíva lehet más eszközökhöz képest.

Vegyük például a Bitcoin-ot. A Bitcoin szaggatott történelemmel rendelkezik, sőt többször is elveszettnek nyilvánították. Például 2017-ben a Bitcoin új, minden idők legmagasabb szintjét, 20 000 dollárt érte el, míg 2018-ban 5000 dollár alá esett. Mégis, a Bitcoin túlélte hullámvölgyeit – és folyamatosan virágzik a folyamatban lévő járvány idején (jelenlegi árfolyama 15 826 dollár) -, így a befektetők meglehetősen pozitívan viszonyulnak a jövőjéhez.

Valójában sokan úgy gondolják, hogy a pénzügyi bizonytalanságok idején a Bitcoinba történő befektetés biztonságosabb. Mint a Snappa (Kanada vezető szoftvercége) társalapítója, Gimmer elmondta: „Szeretne pénzt megtakarítani olyan pénznemben, amelynek kínálata évről évre növekszik? Vagy inkább olyan pénznemben spórolna, amelynek terminálellátása programilag rögzített? … Szerencsére úgy gondolom, hogy most sokkal jobb megtakarítási technológiával rendelkezünk. Ez a technológia a Bitcoin. ”

Fontolgatná-e a kriptopiac?

8. A kriptovaluta biztonságot és átláthatóságot kínál

Annak ellenére, hogy még mindig sokan társítják a kriptovalutát illegális tevékenységekhez és hírhedt csalásokhoz, például a OneCoinhoz, a kriptopénzbe történő befektetés ígéretes vállalkozás, egyre több ember bízik benne kriptóban fiat pénznemek helyett.

Ahogy Satoshi Nakamoto – a Bitcoin mögött rejlő titokzatos alak – egyszer azt mondta: „A hagyományos valuta gyökérproblémája mindaz a bizalom, amely a működéséhez szükséges. Meg kell bízni abban, hogy a központi bank nem vonja le a valutát, de a fiat devizák története tele van e bizalom megsértésével. Meg kell bízni a bankokban, hogy megtartják a pénzünket és elektronikusan utalják át, de hitelbuborék hullámokban adják kölcsön, alig egy töredék tartalékkal. ”

Ráadásul sok kriptó blockchain technológián alapul, amelyet szinte feltörhetetlennek tartanak. A blockchain tranzakciókat titkosítják, privát kulccsal aláírják és nyilvános kulccsal ellenőrzik. Ugyanakkor a technológia magas szintű átláthatóságot kínál – ami a kriptovalutába történő befektetés másik fő oka.

9. A Blockchain technológia átalakíthatja a világot

9. ok a kriptovaluta befektetésére

További okokat keres a kriptopénzbe történő befektetéshez? Nem kell blokklánc fejlesztőnek lennie ahhoz, hogy lássa a kriptovaluta és a blokklánc lehetőségeit a kriptográfia kereskedelmén túl.

Az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások egyre növekvő használatával a blockchain technológia a különböző ágazatok számára előnyös lehet, beleértve a játékot, az orvostudományt, a vállalkozásokat és a szavazást. Csak kérdezzen meg minden játékost arról, hogy a blockchain-alapú technológia milyen lenyűgöző újításokat hozhat a játékok és a digitális tulajdonjog világába!

Különösen a folyamatban lévő járvány során egyre többen fordulnak a blokklánc és a digitális fizetések felé az új járványok kockázatának csökkentése érdekében. Az adatok azt mutatják a kriptográfiai alkalmazások letöltésének növekedése a COVID-19 lezárása során 2020-ban. Most még a szkeptikusok és a szigorú kormányok is pozitívabban viszonyulnak a kriptókhoz, a szabályozás sokkal világosabbá válik.

10. Mindenki Crypto, még a Wall Street is

Azzal, hogy világszerte egyre nagyobb az érdeklődés a kriptopénz iránt, egyre több szervezet folytatja a kriptográfiát. A Ripple például egy lenyűgöző érme, amelyet sok nagy pénzügyi szervezet használ. Ezt ne felejtsük el ellentétben a jelenlegi nemzetközi fizetéseknél alkalmazott SWIFT-rendszerrel, a Ripple lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a határokon túl alacsony költségekkel és gyors feldolgozási idővel küldhessenek pénzt.

Akár hiszi, akár nem, az egész világ két vezető kriptográfia, Ikrek és Coinbase, most az amerikai óriás JPMorgan banki ügyfelei.

A kormányok a kriptovalutát is átfogják és megy a kriptográfia. Míg sokan megpróbálják fejleszteni a saját jegybanki digitális pénznemüket, mások (például Olaszország) felismerték a Bitcoin öröklődését. A kriptográf befektetések iránti érdeklődés növekszik a feltörekvő piacokon is, például Kenyában és Dél-Afrikában.

És képzeld csak? Az olyan nagy kereskedők, mint a Virgin Galactic és a Microsoft, szintén elfogadják a fizetéseket Bitcoin-ban. Valóban több okra van szüksége a kriptopénzbe történő befektetéshez?

11. Ismerje meg az új készségeket

Akár Bitcoin vásárlása mellett dönt, akár különböző kriptopárokkal kereskedik, az az igazság, hogy meg kell fektessen be a megfelelő kereskedelmi oktatásba, hogy elsajátítsa a kriptográfiai befektetés művészetét.

Még ha nem is válik milliomosvá a kriptopénzbe történő befektetéssel, a tanulási útja pozitív hatással lesz kereskedési képességeire és pénzügyi döntéseire. A napi kereskedési stratégiáktól a kereskedési pszichológiai tippekig a kriptográfiai befektetések megismerése több mint értékes és érdemes.

Ezen felül, miközben megpróbálja javítani pénzügyi készségeit, javítani tudja fegyelmét, érzelmi önkontrollját és szokásait is. Végül is a tanulás egy egész életen át tartó utazás.

12. A kriptográfia még soha nem volt ilyen egyszerű

És a 12. ok, amiért kriptovalutába fektetne be, az az, hogy… Soha nem volt ilyen egyszerű befektetni a kriptovalutába. A mai technológia által vezérelt világ lehetővé teszi az emberek számára az élet minden területén, hogy megismerjék a kriptovalutát. Az online tanfolyamoktól a pszichológiai könyvek kereskedéséig ingyen lehet megtanulni kriptokereskedelmet.

A kereskedési információk mennyisége ma lenyűgöző. Egyre több webhely és fórum értékes kriptográfiai információt nyújt, és gyorsan feltárja a csalásokat. Könnyen találhat edzőt, vagy tanulhat a szakterület legjobbjaitól. Nézzen csak meg néhány kriptokirályt és sikertörténetüket!

Az online platformok és intelligens eszközök egyszerűvé teszik a kriptovaluta befektetéseket; mindössze annyit kell tennie, hogy nyit egy számlát, befizeti az alapokat és megkezdi a kereskedést.

eToro – A legjobb kriptovaluta-platform mind kereskedők, mind befektetők számára

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

13. Alacsony belépési küszöb

Míg egyes befektetési típusok, például a részvények és az ingatlanok, sok kezdőtőkére van szükségük a befektetés megkezdéséhez, a kriptovaluta alacsony belépési küszöbértékkel rendelkezik. Ugye, ez egy nagyszerű ok arra, hogy befektessenek a kriptovalutába?

Jó hír, hogy számos platform nem igényel nagy összegeket a kriptók adásvételéhez. tudsz kezdje meg a kriptovaluta kereskedését 100 dollárral.

És nem, nincs szükség bonyolult és időigényes eljárásokra és megterhelő papírmunkára.

14. A cserék rendkívül biztonságosak és értékes eszközöket kínálnak

14. ok a kriptovaluta befektetésére

Míg mindannyian emlékszünk az Mt. hírhedt japán tőzsde tragikus történetére Gox, a jó hír az, hogy a mai cserék biztonságosabbak, és feltörés esetén akár meg is térítik az áldozatoknak.

Ma egy kereskedő megbízható tőzsdét találhat, amely lehetővé teszi számukra a digitális eszközök vásárlásának és eladásának megkezdését; egy kereskedő megbízható brókert is találhat, hogy segítsen nekik CFD-k kereskedelmében (nagyszerű lehetőség kezdőknek).

A kereskedési eszközök sokkal felhasználóbarátabbak, mint korábban, és a kriptográfusok segítik a befektetőket naprakészen tartani a kriptográfiai híreket és az iparág főbb eseményeit. Remek ok a kriptókba való befektetésre, ugye?!

15. Soha nem késő befektetni a kriptopénzekbe

Akár sikeres Bitcoin-befektető vagy kriptográfus, soha nem késő elkezdeni befektetni a kriptókba. Noha egyesek úgy gondolják, hogy a milliók megszerzésének ideje (mint az iparág korai alkalmazói között) elmúlt, az az igazság, hogy a kriptográfia-befektetés még mindig aktuális téma.

Valójában a kriptovalutának és a blokkláncnak még hosszú utat kell megtennie, így még 2021-ben is korai alkalmazóként tekinthetünk Önre. Az az érzés, hogy valami oly innovatív dologba fektetnek be, egyszerűen elsöprő!

15 ok a kriptovalutába történő befektetésre: kulcsfontosságú pontok

  • A kriptovaluta piac a nap 24 órájában nyitva tart, és több ezer kriptovalutával érkezik.
  • A kriptókba történő befektetés remek módszer a vagyon növelésére, portfóliójának diverzifikálására és új pénzügyi trükkök megtanulására.
  • A tőzsdei befektetés visszaesése a kriptovaluták és az arany árának növekedéséhez vezethet, ezért a kriptók tökéletes befektetések, ha diverzifikálni szeretné portfólióját.
  • Ne felejtsük el, hogy a blokklánc-technológiának a pénzügyi szektoron kívül is lenyűgöző alkalmazásai vannak, ezért egyre több kormány fontolgatja a kriptókba történő befektetést a folyamatban lévő járvány kitöréseinek csökkentése érdekében..

Soha nem késő befektetni a kriptovaluta piacra. Tehát ne keressen további okokat a kriptovaluta utazás megkezdéséhez.

Val vel eToro, elkezdheti vásárolni és eladni több mint 90 kriptovaluta kriptóit vagy kereskedni CFD-ket.

Érdemes megfontolni a kriptókba történő befektetést.

Boldog befektetés!

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

A kereskedelem elemzése nem megbízható mutató a jelenlegi vagy a jövőbeni teljesítményre, mivel a körülmények idővel változhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést meghozna, tanácsot kell kérnie független pénzügyi tanácsadóktól.

Az eToro egy több eszközből álló platform, amely befektetést kínál részvényekbe és kriptográfiai készletekbe, valamint kereskedik CFD-kkel.

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít, amikor CFD-vel kereskedik ezzel a szolgáltatóval. Meg kell fontolnia, hogy megengedheti-e magának, hogy vállalja a pénz elvesztésének nagy kockázatát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector