A legbefolyásosabb kriptovaluta adatok 2019-ben

A kriptovaluta világ gyorsan változik. Valaki, aki ma befolyásoló lehet, jövőre talán nem. Az ipar folyamatosan változik és nagyon fiatal.

Ebben a cikkben a kriptovaluta egyik legbefolyásosabb alakját fogjuk feltárni, és miért érdemes követni őket.

Az ezen adatok bármelyikével kapcsolatos fejlemények biztosan hullámokat okoznak a kriptopénz világában.

Sok olyan adatnak, amely a legelején befolyásos volt, kisebb a befolyása, mint manapság. Ezért fontos, hogy mindig a körben maradjunk, és új embereket keressünk követni.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!

Legfontosabb kriptovaluta befolyásolók


Itt van a listánk, feltétlenül kövesse mindet!

Jed McCaleb

Jed Mccaleb, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Soros vállalkozó, McCaleb programozó, aki 2010-ben tudott meg először a Bitcoin-ról, és megalapította az Mt. Gox, mint az emberek kereskedelmének módja.

Mt. A Gox volt az egyik legfontosabb hely, ahol az emberek vásárolhattak és adhattak el Bitcoin-ot, és 2014-ig rendkívül sikeres volt, amikor összeomlott.

E pont előtt azonban Jed McCaleb már átadta a vállalat irányítását Mark Karpelès-nek.

Ezután McCaleb megalapította a Ripple-t, a piaci kapitalizáció szerint a harmadik legnagyobb kriptovalutát, majd létrehozta a Stellar-t.

A Stellar egy nonprofit szervezet, és sok mindent megpróbál tenni a Ripple által, azzal, hogy többen összpontosítanak pénzt egymásnak, mint a vállalkozások.

Számos különböző projekttel az övében McCaleb mindenképp nézni való.

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Charles Hoskinson az IOHK (Input Output Hong Kong) cégén keresztül a Cardano megalkotója..

Részt vett az Ethereum felállításában Vitalik Buterin mellett, ahol segített Buterinnek összegyűjteni körülbelül 18 millió dollárt a projekt elindításához.

Hoskinsonról is ismert, hogy kissé ellentmondásos személyiség a kriptovaluta világban, olyan nézőpontokkal, amelyekkel nem mindenki ért egyet.

Azt is meg kell jegyezni, hogy Hoskinson nagyszerű előadó, és megfogalmazza, miért van szükségünk a kriptopénzre a terület más szakértőihez képest.

Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Valószínűleg az egyik legjobb kriptovaluta oktató a Bitcoin-on. Számos könyvet írt a Bitcoin-ról és sok beszédet mondott

Antonopoulos remek ember, akivel el lehet kezdeni, amikor megtanulja, mi az a Bitcoin alapja, és miért olyan fontos mindenki számára.

Leghíresebb műve A Bitcoin elsajátítása, amely 2017-ben jelent meg és az egyik legjobb hely a kezdéshez, amikor megtanulja a Bitcoin minden alapját.

Antonopoulos is publikált Az Ethereum elsajátítása, amely elmagyarázza az Ethereum működését és A pénz internete, ami megmagyarázza, miért van szükségünk Bitcoinra.

Justin Sun

Justin Sun, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Justin Sun a Tron megalkotója, és 29 éves kora ellenére a Sun-nak sok követője van, és számos online vállalkozásban vett részt Kínában

A Sun a BitTorrent, a legnagyobb fájlmegosztó platform és a Peiwo, a közösségi média alkalmazás tulajdonosa, több mint 10 millió felhasználóval Kínában, amely lehetővé teszi

Szoros kapcsolatban áll Jack Ma-val, az Alibaba alapítójával, és az emberek arra tippeltek, hogy egy nap Tront lehet-e használni a platformon.

Sokan kommentálták kiváló marketingtudását is, amelyekről köztudottan az embereket érdekli Tron.

A Sun kapcsán megjegyzendő az is, hogy korábban együttműködött a Ripple-szel, és 4,5 millió dolláros ajánlatot tett egy jótékonysági ebédre Warren Buffetnél, ahol remélte, hogy meggondolja magát a Cryptocurrency kapcsán..

Daniel Larimer

Daniel Larimer, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Larimer számos kriptovaluta projektben vett részt, és nagy befolyással bír a kriptopénz világában.

A Block.one vezérigazgatójaként Larimer létrehozta az EOS-t, amely szoros riválisa az Ethereumnak, amely intelligens szerződéseket és dApps-okat is kínál.

Az EOS előtt Larimer feltalálta a Steemit platformot a blogoláshoz, ahol a felhasználók tokeneket kaphatnak tartalom közzétételéhez.

Steemit előtt pedig Larimer létrehozta a BitShares-t Charles Hoskinson mellett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális vállalatok részvényeit vásárolják.

Soros kriptovaluta vállalkozóként valószínűleg a Larimer a jövőben több projektben vesz részt.

Craig Wright

Craig Wright, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Vitatott figura, Wright azt állítja, hogy Satoshi Nakamoto, és bár ez nem bizonyítható, részt vett a Bitcoin korai fejlesztésében.

Dave Kleimannal Wright nagyon jövedelmező bányaműveletet indított. Kleiman azonban meghalt. Úgy tűnik, hogy Wright az összes tulajdonában lévő Bitcoin-ot a tulajdonába helyezte.

A közelmúltban Kleiman birtoka pert indított Wright ellen az 5118 266 427,50 dolláros Bitcoin jogaiért..

Azt állítja, hogy Bitcoin bálna, és ma részt vesz a Bitcoin SV-ben.

Noha nem lehetünk biztosak Wright szándékában, figyelni kell rá, hogy ami a vele történik, nagyon elárulhat a kriptopénzipar számára.

Nick Szabo

Nick Szabo, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Szabo jóval azelőtt hozta létre az intelligens szerződések koncepcióját, hogy valaha is bevezetnék őket a kriptopénzekbe.

Emellett informatikus, kriptográfus és jogtudós, a kriptopénzhez nagyon illő tapasztalatokkal rendelkezik.

Szabo létrehozta a Bitgold projektet is, amely nagyon hasonlít a Bitcoin-hoz, annyira hasonló, hogy egyesek úgy vélik, hogy valójában Satoshi Nakamoto lehetett..

Gazdag szakértelmét mindenképpen érdemes nyomon követni, mivel a kriptovaluta közösség folyamatosan növekszik és fejlődik.

Roger Ver

Roger Ver, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

A „Bitcoin Jesus” becenevű Ver Bitcoin evangélista és az iparág egyik legkorábbi befektetője.

Ver-nek a múltban volt némi vitája a robbanóanyagok online értékesítésével kapcsolatban, és tíz hónap börtönt töltött.

Előfordulhat, hogy az ilyen események Ver-t inkább a magánélet védelméhez vezették, és kereste az ilyen jogi problémák elkerülésének módjait, ezért lehet Bitcoin-párti.

Ver lemondott amerikai állampolgárságáról, hogy Saint Kitts és Nevis állampolgárává váljon, és a japán Tokióban lakott. Amióta ezt megtette, problémái voltak az USA-ba való visszatéréssel.

Úgy véli továbbá, hogy a Bitcoin-nak növelnie kell a blokk méretét a több tranzakció kezeléséhez, ami arra késztette, hogy most inkább a Bitcoin Cash-t támogassa.

Ver szintén az első Bitcoin-milliárdosok egyike, és úgy gondolják, hogy akár 100 000 Bitcoinnal is rendelkezik.

A Winklevoss ikrek

Winklevoss ikrek, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Tyler és Cameron Winklevoss a Bitcoin korai alkalmazói voltak, és nagyon aktívan befektetnek számos, a Bitcoinhoz kapcsolódó projektbe

Első kísérletük a Bitcoin projektekre a BitInstant volt, rövid életű projekt, amelynek célja az volt, hogy lehetővé tegyék az emberek számára, hogy hagyományos alapokat fizessenek cserébe.

A Winklevossék először akkor kaptak hírnevet, amikor azzal vádolták Mark Zuckerberget, hogy ellopta ötletüket az Uconnect nevű közösségi média platformról..

Úgy vélik, hogy a Bitcoin alulértékelt, amíg el nem éri ugyanazt az aranyértéket.

Úgy gondolják, hogy körülbelül egymilliárd dollár értékben birtokolják a Bitcoin-ot.

Brad Garlinghouse

Brad Garlinghouse, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Garlinghouse a Ripple vezérigazgatója, az XRP token készítői, és számos különböző vállalkozásban vett részt.

Közgazdaságtudományi diplomával rendelkezik a Kansasi Egyetemen és MBA-val a Harvard Business School-on.

A Ripple előtt Garlinghouse a fájlmegosztó webhely, a Hightail vezérigazgatójaként dolgozott.

Dolgozott a Yahoo-nál is, ahol megírta a „mogyoróvaj-kiáltványt”, egy emlékeztetőt, amelyben kritizálta a Yahoo kezdeményező kezdeményezésének hiányát a változó iparba.

2015 óta a Ripple vezérigazgatója.

Mivel a Ripple a harmadik legnagyobb kriptovaluta, ezért a Garlinghouse nagyon befolyásos.

A siker esélye szintén magas, mivel az egyik leggyorsabb kriptovaluta a bankok körül és támogatásával.

Ha Garlinghouse eladná a Ripple zsetonjait, becsült nyeresége 10 milliárd dollár lenne.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Buterin talán a legfiatalabb ember ezen a listán 25 évesen. Ennek ellenére ő a második legnagyobb kriptovaluta, az Ethereum alapítója.

Az oroszországi születésű Buterin családja fiatalon Kanadába költözött, hogy jobb munkát keressen. Apja informatikus, és 17 évesen mutatta be Buterint a Bitcoin-nak.

Buterin megtette első lépéseit a kriptovaluta blogolásában a Bitcoinról, és később megkeresték az alapítóval Bitcoin Magazin, ahol ő lett a vezető író.

Később Buterin a Waterloói Egyetemre járt, de kiesett, miután elnyerte a 100 000 dolláros Thiel-ösztöndíjat, és úgy döntött, hogy teljes munkaidőben dolgozik az Ethereumnál..

Eltekintve attól, hogy az Ethereum az egyik leggyakrabban használt kriptovaluta, fontos megjegyezni, hogy az Ethereum tetejére sok más token is épült.

Ahogy megy az Ethereumot használó jelképes ökoszisztéma, az is valószínű, hogy Buterin hatása is.

Changpeng Zhao

Changreng Zhao, a legbefolyásosabb kriptovaluta adatok

Gyakran becenevén CZ, Changpeng a Binance, a legnagyobb kriptovaluta-tőzsde alapítója és vezérigazgatója.

A Binance ma a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéje, amely a legtöbb kriptovalutát kínálja, és kriptográfia-kriptopárok.

Kínában született CZ Kanadába költözött, amikor apját száműzték. Később informatikát tanult a montreali McGill Egyetemen.

Az egyetem után CZ a tokiói tőzsdén és a Bloomberg Tradebooknál dolgozott.

2013-ig a CZ számos blokklánccal kapcsolatos projektben vett részt, sőt CTO-ként is tevékenykedett az OKcoinnál.

2017-ben a CZ elindította a Binance elindítását.

Véleményét gyakran kérdezik számos kérdéssel kapcsolatban az egyre növekvő kriptovaluta közösséggel kapcsolatban, különös tekintettel a piac mozgására.

Úgy gondolják, hogy CZ értéke körülbelül 1,4 milliárd dollár, és a kriptovaluta egyik leggazdagabb emberének tartják.

A Binance növekedésével valószínűleg a CZ befolyása tovább fog növekedni.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • Changpeng Zhao kétségtelenül a legbefolyásosabb személy a kriptovalutában. A Binance tőzsde nagy mennyiségű kereskedési mennyiséget kezel minden nap.
  • A kriptovaluta egyik legbefolyásosabb embere több projekten is dolgozott. Lehet, hogy két vagy több projekten dolgoztak.
  • Nem minden projekt egy új kriptovaluta létrehozásáról szól. Lehetnek olyan projektek is, amelyek a kriptopénzipar számára szolgáltatások felépítését tervezik.
  • A kriptovaluta legbefolyásosabb személyeinek követésével folyamatosan tájékozódhat a fejleményekről. A dolgok gyorsan változnak, és ezek az egyének valószínűleg tudni fogják, mi fog történni ezután.

Tanuljon meg kereskedni a kriptovaluta tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector