A legjobb 7 altcoin 2021-ben

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? 2021 legjobb altcoinja Ethereum vagy Litecoin.

A legjobb altcoinokat keresi ebben az évben?

A legnépszerűbb kriptovaluták többsége közvetlenül az év kezdete előtt új csúcsokat ért el, azóta az áringadozások nem voltak olyan rosszak. Azokkal az érmékkel, mint a Cardano elérték a toplistákat, a Polkadot pedig az első 5 kriptovaluta felé jutott, a kriptopiac már az első hónapban megfigyelt néhány történelmi jegyet.

2021-ben valószínűleg mérföldköveket érnek el a kriptovaluta és a digitális valuta területén. Akár kezdő, akár a legjobb altcoinokat keresi 2021-ben, a kriptovaluta diagramjai ebben az évben meglehetősen érdekesek voltak.

Ezért állítottuk össze az Ön számára 2021 legjobb altcoinjainak listáját.

Tehát minden további nélkül …


A 20 legjobb 207-ben megvásárolható legjobb altcoin:

1. Ethereum (ETH)

2. Litecoin (LTC)

3. Ripple (XRP)

4. Cardano (ADA)

5.. Polkadot (DOT)

6.. Stellar XLM

7. Bitcoin Cash (BCH)

Ha gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon, nézze meg eToro Exchange!

Itt, a Trading Education-nél kiválasztottuk a legjobb 7 altcoint, amelyet figyelembe kell venni 2021-ben.

1. Ethereum (ETH)

A 2021-ben vásárolni kívánt altcoinok felsorolásakor az Ethereum kétségtelenül az egyik legjobb befektetési érme. A legjobb altcoinok felsorolását az Ethereummal kell kezdeni, amely a Bitcoin után a második legkiemelkedőbb kriptovaluta.

Az Ethereum jelenlegi piaci kapitalizációja 64,35 milliárd dollár. 2015 júliusában alapította a kriptográfia ma már népszerű csodája. Míg a Bitcoin „fejlett készpénznek” számít, ennek ellenére az Ethereumnak többet kell terítenie. Az Ethereum platformot biztosít a befektetők számára, amelyen blokklánc-alapú intelligens szerződéseket és decentralizált alkalmazásokat készíthetnek.

Az Ethereum elsőként vezetett be intelligens szerződéseket, amelyeket jelenleg nagyon innovatív felminősítésnek tartanak. Az Ethereum is a legkedveltebb platform az Initial Coin Offerings (ICO) bevezetésére. Valószínűleg a Ethereum legnagyobb hátránya a stabilitás volt. Az Ethereum szervezete jelenleg körülbelül 15 tranzakciót támogat másodpercenként.

Az Ethereumra támaszkodnak, hogy 2021-ben átdolgozza a munka bizonyításától a tét igazolásáig terjedő innovációját. Ez óriási mértékben kiterjeszti méretezhetőségét.

2. Litecoin (LTC)

A 2011-ben bevezetett Litecoin az első digitális pénznemek között jelent meg, 2 évvel a Bitcoin 2009-es megjelenése után. Charlie Lee, az MIT végzettje és a Google korábbi mérnöke készítette. 2021 januárjában a Litecoin piaci felső határa 10,1 milliárd dollár volt, becslése pedig 153,88 dollár volt, ezzel a 6. legnagyobb digitális kriptovaluta volt..

A Litecoin a digitális valuta ezüstjeként ismert; ez egy megalapozott szakasz, hihetetlen követőkkel és befektetőkkel.

A Litecoin ára 2021 január körül 130 dollár körül mozgott. Lenyűgöző fontolóra vehető választás, tekintettel a hihetetlen eredményekre, megállapítást nyert, hogy a Litecoin lehet az egyik legjövedelmezőbb altcoin, amelyet 2021-ben lehet vásárolni..

2020 októberében ez az érme volt az egyik legnagyobb digitális pénzforma. Pontosan a pontos év novemberében javította pozícióját, és a nyolcadik legnagyobb lett. A Litecoin (LTC) kimutatta, hogy egy különösen rövid időkeret komoly eredményt hozott..

A Litecoin előnyei között – a versenytársakhoz képest jóval magasabb a blokk jutalom aránya. A Litecoin egyetlen blokkjának bányászata mindössze 2 percet vesz igénybe.

3. Ripple (XRP)

A Ripple híres kriptovalutájáról, az XRP-ről. Ez a jelenlegi érme jelentős előnyei magukban foglalják az elképesztően alacsony konverziós skálát és a tőzsdei spontán konformációkat, a validációs módszerek miatt, amelyek elkerülik a hagyományos központi banki rendszereket. Ezenkívül a Ripple kiterjeszti mérvadó szolgáltatásait a bankok és más monetáris alapítványok támogatása érdekében, ami következésképpen növeli rendíthetetlen minőségét és támogatja a jó sejtéseket a költségek alakulásában.

A Ripple megvásárlásának legjobb és ideális lehetősége 2021-ben van, miközben az ár még mindig nagyon alacsony és elfogadható, különösen ellentétben a különböző érmékkel.

4. Cardano (ADA)

Cardano egy "Ouroboros tétbiztosítása," digitális fizetőeszköz, amelyet vizsgálaton alapuló módszertannal készítettek szakemberek, matematikusok és kriptográfiai szakemberek. A vállalkozást Charles Hoskinson, az Ethereum öt alapítójának egyike segítette. Néhány konfliktus után távozott, és később segített a Cardano elkészítésében.

A Cardano mögött álló csoport széles kísérletekkel és kísérőfeltárásokkal hozta létre blokkláncát. A vállalkozás mögött álló szakemberek több mint 90 dolgozatból álltak a blokklánc-innováció témakörében. Ez a vizsgálat a Cardano alapja.

Ennek az alapos ciklusnak köszönhetően a Cardano a többi óriási digitális pénznemhez hasonlóan elkülönül a tétet elkövető társaitól. Cardanót szintén a "Ethereum gyilkos" mivel a blokklánca állítólag még többre készül. Mindent figyelembe véve a Cardano még kezdeti fázisában van. Bár az Ethereumot a tétbiztos modellig verte, a decentralizált kriptográfiai alkalmazások terén még messze van.

A Cardano célja, hogy az Ethereumhoz hasonló decentralizált rendszer kiépítésével a világ kompatibilis pénzügyi platformjává váljon, valamint megoldásokat kínál a lánc interoperabilitására és a törvényes megállapodásokra más dolgok mellett..

5. Polkadot (DOT)

A Polkadot az egyik híres tétbiztosító kriptovaluta, amely más blokkláncok közötti interoperabilitás közvetítésén alapul. Konvenciója engedélyalapú és engedély nélküli blokkláncokat egyaránt társítani kíván.

A Polkadot továbbító láncának azon alapvető elemén alapszik, amely lehetővé teszi a váltó szervezetek átjárhatóságát. Ezenkívül figyelembe veszi "ejtőernyősök," vagy egyenlő blokkláncok a helyi tokenjeikkel kifejezett felhasználási esetekre.

Ahol ez a keret ellentétben áll az Ethereummal, az az, hogy a decentralizált alkalmazások Polkadot-on történő elkészítésével szemben a mérnökök blokkláncukat készíthetik, miközben a Polkadot láncának jelenlegi biztonságát is felhasználják. Az Ethereum segítségével a mérnökök új blokkláncokat készíthetnek, mégis meg kell tenniük a biztonsági erőfeszítéseiket, ami új és szerényebb tevékenységeket hagyhat támadás előtt, mivel minél nagyobb a blokklánc, annál nagyobb a biztonsága. Ez az ötlet a Polkadot-ban megosztott biztonság néven ismert.

A Polkadot-ot Gavin Wood készítette, az Ethereum projekt kitűnő kezdeményezőinek egy másik embere, akinek ellentmondásos feltételezései voltak a feladat jövőjéről.

6. Csillag XLM

A Stellar XLM egy nyílt blokklánc-hálózat, amelynek célja csere- és pénzügyi megállapodások biztosítása azáltal, hogy összekapcsolja a pénzintézeteket a hatalmas cserék végcéljával. A bankok és kockázati cégek közötti hatalmas cserékre, amelyek általában néhány napot igényelnek, különféle középső emberek és tisztességes készpénzes megállapodásokba kerülnek, most már szinte gyorsan, küldöttek nélkül kell lehetővé válni, és a cserediáknak keveset kell fizetniük..

Míg a Stellar vállalati blokkláncként helyezkedett el az intézményi cserék terén, ez egyelőre nyitott blokklánc, amelyet bárki felhasználhat. A keret figyelembe veszi a monetáris formák közötti határokon átnyúló cseréket. A szervezet elvárja, hogy az ügyfelek tartsák Lumens-t, hogy lehetőségük legyen végrehajtani a szervezeten.

Jed McCaleb, a Ripple Labs létrehozó egyénisége és a Ripple konvenció mérnöke alapította. Végül otthagyta Ripple-nél végzett munkáját, és segített a Csillagfejlesztési Alapítvány létrehozásában.

7. Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) voltak az eredeti Bitcoin kriptovaluta két kemény villája. Ez utóbbit Craig Wright vezette, aki azt állította, hogy ő Satoshi Nakamoto, és ezért már nem igazán szerepel a kriptovaluta színtéren. A Bitcoin Cash viszont boldogul a Bitcoin árnyékában.

Kezdetben a kriptovalutát azzal az indoklással fogadták el, hogy a Bitcoin a SegWit2 protokoll skálázhatósági problémái mellett az eredeti Satoshi Nakamotótól is eltért. Az eredményül kapott blokklánc nyilvánvalóan gyorsabb volt, mint a Bitcoin protokollok, és piaci kapitalizációval továbbra is fenntartja az első tíz kriptovaluta pozícióját.

2020 folyamán a Bitcoin Cash megőrizte 200 dollár feletti és körüli pozícióját, és a 2020 decemberi áremelések után 600 dollárig emelkedett. Az emelkedés óta a BCH folyamatosan magasan tartja a 400 dollárt, esetenként 360 dollárra csökken. Mártóvásárlás sikeres vásárlást bizonyíthat.

A 2021-ben megvásárolható Altcoins jellemzői

Van néhány olyan tulajdonság, amely kiemeli az altcoinokat mások közül. Bármely altcoin vásárlásakor ezeket a jellemzőket alaposan figyelembe kell venni és alaposan meg kell figyelni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő döntést választotta-e.

A legkiemelkedőbb jellemzők, amelyek bármely kriptovalutát nagyon jövedelmezővé tesznek, a következők: magas az örökbefogadás mértéke, magas piaci tőke, adatvédelmi funkciók és ipari haszn.

1. Az örökbefogadás mértéke

A 2021-ben megvásárolható legfőbb altcoinoknak magas elfogadási aránynak kell lenniük. Minél jobban alkalmazkodik a valuta a piacokhoz, annál nagyobb az esélye annak, hogy emelkedni fognak az árai. A jobb átvételi arány általában kompatibilisebbé teszi a kriptovalutát.

2. Piaci kapitalizáció

A magasabb piaci korlát kedvezőbb a jövedelmezőbb hozamhoz. Ha jobb altcoinokat keres 2021-ben, győződjön meg róla, hogy alaposan tanulmányozta a piacokat. A nagy piaci tőkével rendelkező altcoinokat tartják a legbiztonságosabb befektetésnek.

Ezek azok az érmék, amelyek piaci felső határa meghaladja a 10 milliárd dollárt. Az erőforrások óriási piaci felső korlátokkal rendelkező érmékbe helyezése általában tradicionalista rendszer. Ezek az érmék valószínűleg kevésbé instabilak lesznek, mint más érmék, ugyanakkor kiszámíthatatlanabbak, mint a szokásos források, például a részvények.

A közepes kapitalizációjú kriptók kiszámíthatatlanabbak, de emellett sokkal több fejlesztési potenciállal rendelkeznek, mint a hatalmas méretű kriptográfiai pénzformák.

A kicsi vagy alacsony kupakú érmék rendszerint nagyon instabilak és kockázatos befektetésnek számítanak, de itt-ott rengeteg potenciállal jó befektetésnek bizonyulhatnak.

3. Adatvédelmi jellemzők

A technológiai újítások, például az Ethereumban és néhány más kriptovalutában található intelligens szerződések biztonságosabbá teszik a tranzakciókat. Ez létrehoz egy specifikációkészletet a biztonságosabb tranzakciókhoz, például névtelen átvitelekhez és titkosított cserékhez. Néhány kriptográfiai pénzforma, mint például a Monero, a reflektorfénybe helyezi a névtelenséget, elhomályosítva az eszközök feladójának és címzettjének személyiségét.

4. Ipari segédprogram

A kriptopénzek kezdenek praktikusabbá válni. Ha valaki új érme forgalomba hozatalát tervezi, akkor figyelembe kell venni, hogy egy bizonyos ponton ugyanannak az érmének a csere mellett más felhasználása is lehet – az érmék hasznossága az ipar.

Alsó sor: A legfelső altcoinokat 2021-ben vásárolhatjuk meg

Az Altcoins 2021-ben indult a befektetők különös figyelme mellett, és várhatóan növekedni fog az áruk. Míg 2020 egy olyan év volt, amikor a kriptográfia intézményesítése megkezdődött a Bitcoin vezetésével, 2021 lehet a legfontosabb altcoinok éve.

Csak meg kell választania a megfelelő altcoinokat a vásárláshoz. Ahogy Lark Davis mondta Twitter: „Tudom, hogy az altcoinok néha Pokemonnak érezhetik magukat, de valójában nem kell mindet elkapni. Csak a jókat. A fent kiválasztott 7 legmagasabb altcoinunk kivételével 2021-re vonatkozóan további megtisztelő emlékek a Binance Coin, a Monero, a Chainlink és az Uniswap.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • 2021 az egyik legjobb év a kriptovalutában való kereskedésre és befektetésre, mivel különös figyelemmel kezdték az évet.
  • Ha altcoinokat keres 2021-ben, akkor nagyszerű választás lehet az Ethereum, a Litecoin, a Ripple, a Cardano, a Polkadot, a Stellar és a Bitcoin Cash.
  • Az Ethereum volt az első altcoin, amely intelligens szerződéseket vezetett be, amelyeket jelenleg nagyon innovatív felminősítésnek tartanak
  • Minden érmének vannak olyan tulajdonságai, amelyek jövedelmezőbbé teszik. Miközben 2021-ben megvásárolja az altcoinokat, keresse meg azok magas elfogadási arányát, magas piaci tőkéjét, adatvédelmi jellemzőit és ipari hasznosságát.
  • A nagy piaci tőkével rendelkező érmék a legjobb és legbiztonságosabb befektetések. Az alacsony piaci tőkével rendelkező érmék kockázatosak, de nagy volatilitásuk miatt nagyon jövedelmezőek lehetnek.
  • 2021 lehet az altcoinok éve; csak ki kell választania azokat, amelyekbe befektetni lehet.
  • 2021-re vonatkozó megemlékezés a Binance Coin, a Monero, a Chainlink és az Uniswap.

Olvassa el még: Áttekintés a kriptovaluta piacról – mire számíthat 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector