A legjobb blokklánc-játékok és szimulátorok 2020-ban

A legnépszerűbb Blockchain játékok

A blockchain technológia átalakítja világunkat, és ez alól a játékipar sem kivétel. Tekintettel a hatalmas lehetőségekre, amelyeket a blockchain kínál, nem meglepő, hogy a blockchain játékok egyre népszerűbbek.

Nem csak a játékosok és a fejlesztők találják fontosnak ezeket a változásokat; a kriptovaluta kereskedők is szorosan figyelik a témát. Végül, a blockchain hamarosan megzavarja világunkat, messze túl a pénzügyi szektoron!

Ezenkívül, függetlenül attól, hogy Ön játékos vagy kriptokereskedő, el kell ismernie, hogy a játék nagyszerű módja annak, hogy egyszerre tanuljon, pihenjen és szórakozzon.

Olvassa tovább és többet tudjon meg néhány legfontosabb blokklánc-játékról és szimulátorról 2020-ban.

Ha mégis újszülött vagy, ne aggódj! Fedezze fel webhelyünket, és iratkozzon fel online kriptográfiai tanfolyamunkra, hogy profi lehessen a játékban.


Miért olyan népszerűek a Blockchain játékok?

A játékipar az egyik legnagyobb és leginnovatívabb ágazat az egész világon. Az adatok szerint a játékszektor 2021-re meghaladja a 180 milliárd dollárt. És kétségtelen, hogy a blockchain technológia a játék egyik legfontosabb szereplője!

Valójában a blockchain technológia képes megtérülés nélküli világgá alakítani a világot. A játékipar az egyik fő terület, ahol a blockchain technológia már jelentős változásokat hajt végre. A valódi digitális tulajdonjogtól és az átruházható játékon belüli eszközöktől kezdve a biztonságos és decentralizált környezetig, A blockchain sokat kínál a fejlesztőknek és a játékosoknak egyaránt.

Tekintse meg cikkünket a blockchainról és a játékiparról, hogy többet tudjon meg a blockchain technológia játékban történő megvalósításáról.

Sőt, nem lenne jó pénzt keresni játék közben? A tokenek és a kriptovaluták nagyszerű ösztönzők, amelyek vonzzák a játékosokat (és kereskedőket) a világ minden tájáról. Képzelje csak el, hogy szűkös virtuális tárgyakat gyűjtsön és kereskedjen … és profitot termeljen!

A legjobb Blockchain játékok 2020-ban

blockchain játékok

Nem titok, hogy a szerencsejáték-ágazat az egyik leginkább változó iparág a világon. Tekintettel arra a tényre, hogy sok játékcég technológiai újításokra törekszik, a blockchain és a játékok egyesítése egyszerűen természetes.

A blockchain játékok száma növekszik, a felhasználói élmény és a játékon belüli eszközök kereskedése a talapzaton.

Íme néhány a legjobb blokklánc-játékok közül, amelyeket 2020-ban kipróbálhat:

 • CryptoKitties

Talán nem lepődik meg, ha CryptoKitties-t látja a listán. Nem számít, mennyire egyszerű és játékkereső-orientált, a CryptoKitties ikonikus. Ez az első blokklánc-játékok egyike, egy olyan játék, amely átformálta az egész blokklánc-alapú játékipart.

A felhasználók ritka macskákat gyűjthetnek és tenyészthetnek, éppen úgy, ahogy a gyerekek összegyűjtik a Pokemon kártyákat. Néhány játékos nem habozik akár 300 000 dollárt fizetni egyetlen virtuális macskáért! Például a híres virtuális macska Sárkányt 170 000 dollárért, azaz 600 ETH-ért adták el kriptovalutában.

Ezt az Ethereum-alapú játékot hatalmas siker érte. Akár hiszed, akár nem, az első héten dollármilliókat dolgozott fel tranzakciókként. Ma még mindig népszerű a CryptoKitties! Ne feledje, hogy a méretezhetőségi problémák miatt a játék egy új platformra, a Flow blokkláncra kerül.

 • Kripto hőseim

A My Crypto Heroes egy másik népszerű játék, amely blokkláncot tartalmaz. Valójában ez a többjátékos szerepjáték (RPG) naponta több mint 3000-6000 felhasználót vonz, és az egyik legsikeresebb blockchain játéknak számít.

Ahogy a neve is mutatja, a felhasználóknak lehetőségük nyílik történelmi hősökkel játszani és szűkös tárgyakat gyűjteni, az ERC-721 tokenek biztosítják. Mennyire klassz?!

 • A Genesis varázslatai

Egy másik népszerű szerepjáték a Genesis varázslatai. Meg kell jegyeznünk, hogy egyesek ezt a kalandjátékot tartják az első mobil blockchain játéknak. A Genesis varázslatai egyszerre ötvözik a stratégiai szempontokat, az arcade funkciókat és a kereskedési lépéseket.

A felhasználók kifejleszthetik a ritka kártyák paklikját, és tesztelhetik másokkal szemben. Természetesen a játékosok átalakítják kártyáikat blokklánc-alapú eszközökké, és áthelyezik digitális pénztárcájukba.

Ne feledje, hogy az eredetileg Bitcoin-ra épített játék hozzáadta az Ethereumot, lehetővé téve több blokkláncot.

 • OxUniverse

Az OxUniverse egy másik Ethereum-alapú játék, amely egy másik dimenzióba vezethet. Szó szerint! A felhasználók űrhajókat építhetnek és felfedezhetik az univerzumot; gyarmatosíthatják a bolygókat is, hogy pénzszerezzék tapasztalataikat.

Elég érdekes, mivel a játék teljes egészében az Ethereum blokkláncra épül, megtekintheti és elemezheti korábbi cselekedeteit a stratégia javítása érdekében.

 • Láncolatlan istenek

A Gods Unchained egy menő, körökre osztott digitális kártyás kereskedési játék. A népszerű Hearthstone játékhoz hasonlóan a játékosoknak is ritka kártyákat kell gyűjteniük, és harci fedélzetet kell építeniük belőlük.

A Gods Unchained az Ethereum blokkláncra épül (nem helyettesíthető token kereskedelem céljából). Itt kell megemlítenünk, hogy ez a játék nagyvonalú finanszírozásban részesült, ami a blockchain alapú játékközösség egyik fő szereplőjévé teszi.

Vegye figyelembe, hogy mi vagyunk nem áll kapcsolatban a fent felsorolt ​​játékokkal; ezért érdeklődésétől függően kutasson és maradjon a játék tetején!

Természetesen sok más sikeres blockchain játék is létezik, és még sok szabadon bocsátott. Míg a fejlesztőknek különböző kérdésekkel kell megküzdeniük, például a méretezhetőséggel, várhatóan a blockchain alapú játékok száma folyamatosan nőni fog.

Szimulátorok a kriptovaluta kereskedelemhez

blockchain játékok és szimulátorok

Ha blokkláncról és játékról beszélünk, fel kell sorolnunk néhány népszerű szimulátort a kriptovaluta kereskedelemhez. Miért? Egyszerűen azért, mert a statisztikák szerint, a kriptopiac piaci kapitalizációja meghaladja a 155 milliárd dollárt.

Tehát, ha érdekel, hogy megtanulják, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal játék közben, íme öt szimulátor, amelyek segítenek elérni céljait:

 • Bitcoin Mining Profit Calculator

A Bitcoin Mining Profit egy kriptográfiai kereskedési szimulátor, amely ideális kezdőknek. Különböző felszólításokkal és információkkal segítheti a felhasználókat a kriptovaluta-kereskedelem világának megértésében.

Ne feledje, hogy ez egy oktatási játék, valami hasonló a szöveges kalandhoz, ezért ne számítson fantasztikus grafikákra és reális élményekre.

 • Bitcoin Hero

A Bitcoin Hero egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi négy kriptovaluta játékát és kereskedelmét. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a kriptovaluták a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Dash.

A legjobb az, hogy az árak a kereskedés valós világából származnak, így jobban megismerheted a kriptográfia világát.

 • Altcoin Fantasy

Az Altcoin Fantasy egy másik játék, amely új szintre emeli a kriptográfiai oktatást.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valódi nyereményekért kereskedjenek más emberek ellen. Pontokat is lehet keresni és el lehet cserélni igény szerinti virtuális elemekkel, például egy CryptoKitty-vel.

 • Bitcoin Flip

A Bitcoin Flip egy másik lenyűgöző rejtjelezési kereskedési szimulátor, amely ötvözi a szórakozást és a tudást. Segít megérteni a kriptovaluta világ alapjait.

A felhasználók éjjel-nappal figyelemmel kísérhetik az árakat, és online vagy egy alkalmazással kereskedhetnek a különböző kriptovalutákkal.

 • Szikra nyereség

A Spark Profit egy érdekes kriptovaluta-előrejelző játék. A felhasználókat arra ösztönzik, hogy jósolják meg a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin pozícióit – sőt néhány tőzsdét is – a pontok megszerzéséhez..

És képzeld csak! A Spark Profit felhasználók valóban fizethetnek az előrejelzéseikért.

Ne feledje, hogy a bejegyzésünk az nem áll kapcsolatban a fent felsorolt ​​szimulátorokkal, tehát végezze el a kutatását, mielőtt egy kriptográfiai szimulátort választana. Természetesen ez a fenti lista nem teljes – sok más oktatási játék és szimulátor ad képet arról, hogy mire számíthat a kriptográfia kereskedelemben.

Itt azonban meg kell jegyeznünk, hogy a szimulátorok és a demo fiókok rossz viccet játszhatnak veled. Noha egyértelmű információkat tudnak adni a kereskedésről, a demo számlák a kereskedés valódi aspektusát veszik figyelembe: érzelmeket, kapzsiságot, kockázatvállalást és félelmet.

Végül is megértés a kriptográfia-kereskedelem pszichológiája a siker egyik fő kulcsa!

Blockchain játékok & Kriptopénz kereskedés

A banki és egészségügyi ellátástól kezdve a játékokon és a zenén át a blockchain technológia máris repedező ütemben alakítja át világunkat.

A legdöbbenetesebb dolog az minden iparág összekapcsolódik. Ha úgy gondolja, hogy a játékipar nem befolyásolja a titkosítási kereskedelem törekvéseit, gondold át kétszer! A kriptovaluták iránti növekvő kereslet, valamint az olyan műszaki kérdések, mint a méretezhetőség, mélyen befolyásolhatják a kriptográfia kereskedelmét.

Végül, de nem utolsósorban, a blockchain játék és a kriptovaluta kereskedelem hasonló – a felhasználók pénzt kereshetnek, miközben azt csinálják, amit a legjobban szeretnek!

Főbb pontok

 • A blockchain technológia forradalmasítani készül a pénzügyi szektoron túlmutató világon, beleértve a játékipart is.
 • A blockchain játékok biztosíthatják a felhasználók biztonságát, az új gazdasági szabályozásokat és az interoperabilitást.
 • Számos olyan blockchain alapú játék létezik, mint például a CryptoKitties és a Spells of Genesis, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy játékon belüli eszközökkel kereskedjenek, és nyereséget teremtsenek játék közben..
 • Azok számára, akik inkább megtanulják, hogyan kell a kriptovalutákkal kereskedni játék révén, különféle szimulátorok állnak rendelkezésre, amelyek rendkívül informatívak lehetnek.
 • Kétségtelen, hogy a játékban a kriptovaluták iránti kereslet hatással lesz a kriptográfia kereskedelmére.

A kriptovaluták jövedelmező világa fejlődik. Így iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra, és maradjon a játék előtt!

Ha tetszett ez a cikk, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg mindenkivel, akinek hasznos lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector