A legjobb kereskedelemre szánt altcoinok 2021-ben: (mélyreható áttekintés)

A kereskedési oktatás 2021-ben választja ki az 5 legmagasabb kereskedési árfolyamot

A legjobb altcoinok, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben

Kíváncsi arra, hogy melyek a 2021-es top altcoinok? Nem vagy egyedül!

A kriptográfia olyan, mint egy hullámvasút hullámvölgyön, több ezer érmével. Nem meglepő, hogy 2021-ben az altcoin kiválasztása kereskedelemre kihívást jelenthet, különösen a kezdők számára. Mint egy útvesztőből való utat találni!

Míg egyes kriptók, mint például a Bitcoin, az egész világon jól ismertek, mások lehetőségeik ellenére alulértékeltek. Így, hogy élvezhesse a titkos kereskedelem sikerét, mi a Trading Education-nél választjuk ki a 2021-ben kereskedendő első altcoinokat.

Ezen felül különféle kriptográfiai tanfolyamokat biztosítunk, amelyek eligazítják Önt a kriptovaluta folyamatosan változó világában folytatott kereskedési útján..

Készen állsz arra, hogy belevágj a kriptográfia félelmetes univerzumába?


Ha gyorsan és egyszerűen meg akar merülni az Altcoins piacán, nézze meg eToro Exchange!

A 2021-es legjobb altcoinok:

1. Litecoin (LTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Fodrozódás

4. Tezos (XTZ)

5.. IOTA (MIOTA)

Miért kell befektetnem az Altcoinsba 2021-ben??

Ennek a viharos évnek a vége, sok kriptovaluta-kereskedő kíváncsi arra, hogy mi lehet 2021 a kriptográfia világában. Mely altcoinok fognak felrobbanni 2021-ben? Melyik altcoinokat kerüljék el a kereskedők? Ne felejtsük el, hogy a folyamatban lévő járvány magas munkanélküliséghez, pénzügyi bizonytalansághoz és összeomló gazdaságokhoz vezetett, ezért a furcsa érmékbe történő befektetés egyszerűen ésszerűtlen.

De már nem kell aggódni! Mi, a Trading Education, itt vagyunk 2021 legjobb válogatottjaival.

De először magyarázzuk el, miért is jó ötlet a kriptovalutába való befektetés. A kriptokereskedelem izgalmas pénzügyi vállalkozás, amely végül magas nyereséghez vezethet. Nem csoda, hogy – a kriptopénz világában tapasztalható nagy volatilitás ellenére – a Statista szerint több mint 50 millió aktív kereskedő van szerte a világon..

A kriptovaluta kereskedelem a kereskedőknek is biztosítja a lehetőség új készségek elsajátítására stratégiák és diverzifikálják portfólióikat.

Végül, de nem utolsósorban, tudomásul kell vennünk azt a tényt, hogy sok altcoin blockchain technológián alapul, amely potenciálisan forradalmasíthatja a világot, messze túl a pénzügyi szektoron. Példaként említhetem, hogy a folyamatban lévő járvány idején a blockchain alapú technológia felhasználható a valós orvosi adatok átlátható továbbítására.

A blockchain technológia is változhat szerencsejáték, szavazás, és az ellátási láncok megtérülési pontig.

Ennyi alkalmazás mellett 2021-ben az altcoinokba való befektetés mindenképpen megéri, nem gondolja ?! De melyek a 2021-ben kereskedendő legfőbb altcoinok?

Az 5 legfontosabb altcoin, amely fontolóra veszi a kereskedést 2021-ben

Több ezer altcoin létezik, és sok kriptográf kereskedő kíváncsi arra, hogy melyek a legjobb altkoinok 2021-ben.

Ha mégis kezdő vagy a kriptovaluta-kereskedelem világában, először is kezdjük az alapokkal. Altcoins érmék, amelyek alternatív a Bitcoin számára, ezért altcoinoknak hívják. És mint tudjuk, a Bitcoin az első és legnépszerűbb kereskedési kriptográfia, – piaci felső hatállyal 343 941 459 923 USD, a CoinMarkerCap szerint.

Noha a Bitcoin az összes kriptó királyának számít, sok altcoin ígéretes tulajdonságokkal és speciális funkciókkal rendelkezik. Ennek eredményeként a kriptográf kereskedők egyre inkább érdeklődnek az altcoinok kereskedelme iránt.

További információ: Altcoins vs Tokens: Mi a különbség?

Az altcoin kiválasztásában segítséget nyújtunk a Trading Education-nél öt legmagasabb altcoin, amelyet 2021-ben lehet kereskedni.

1. Litecoin (LTC)

Amikor 2021-ben kereskednek a jól ismert altcoinokról, ezt el kell ismernünk Litecoin nagyszerű befektetési lehetőség. Mivel a Bitcoin első alternatívája, és gyakran hívják az ezüstöt a Bitcoin aranyának, a Litecoin meghatározó szereplő – a piac felső határa szerint a 20 legnagyobb kriptovaluta egyike..

Érdekes módon a Litecoin-t 2011-ben hozták létre a Bitcoin kemény villaként, 84 millió érmével, ami négyszer több, mint a Bitcoin.

Azt is meg kell említenünk, hogy a Litecoin a scrypt nevű, a munka igazolására vonatkozó konszenzus mechanizmust használja, amely hatékonyabb, mint a Bitcoin által alkalmazott algoritmus. A Litecoin olcsóbb és gyorsabb is, ami segítheti a Litecoin iparági vezető szerepét a jövőben.

Ha érdekel a Litecoin kereskedése, akkor tudnia kell, hogy 2020 novemberétől egy LTC 128 dollár, 24 órás kereskedési volumene 6550 578 125 dollár. Ennek ellenére egyes árjóslatok szerint az ára emelkedhet, és 2021-ben megfontolandó jó befektetéssé válhat.

Készen áll a kereskedelemre Litecoin?

A Litecoinhoz kapcsolódó cikkek:

A Litecoin kereskedelme – Az LTC kereskedés végső útmutatója

Mi vezet a Litecoin árához 2021-ben?

A Litecoin jó befektetés?

2. Ethereum (ETH)

Talán nem csodálkozik, ha látja az Ethereumot a listán. Az Ethereum egyértelműen az egyik legjobb altcoin, amelyet 2021-ben meg kell nézni. Bár az Ethereum erős versenyben áll más altkoinok, például az EOS és a NEO (más néven a kínai Ethereum) ellen, senki sem tagadhatja azt a tényt, hogy Az Ethereum a második legnagyobb érme a Bitcoin után.

A Bitcointól eltérően az Ethereum több, mint virtuális érme. Az Ethereum mögött álló csapat – elbűvölő Buterinnel az élen – úgy véli, hogy a blokklánc-technológiának a kriptográfia-kereskedelemen kívül számos alkalmazása van. Az Ethereum támogatja az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások használatát (saját tokennel), amelynek számos előnye van a különböző területeken, beleértve az árukereskedelmet, a tudományokat és a vállalkozásokat.

Itt kell megjegyeznünk, hogy az Ethereum 2016-ban Ethereum (ETH érme) és Ethereum Classic (ETC érme) volt felosztva, ezért mindig ellenőrizze mindig a megvásárolni és eladni kívánt érmék ticker szimbólumait.

A cikk írásakor egy ETH 750 dollár, néhány szakértő optimista a jövőbeli növekedésével kapcsolatban. Így, bár az ETH sokkal kisebb, mint a Bitcoin, a Litecoin továbbra is helyet kap a kereskedők egyik legfontosabb altcoinjaként 2021-ben.

Készen áll a kereskedelemre Ethereum?

Ethereum kapcsolódó cikkek:

Mennyit ér majd az Ethereum 2021-ben és azon túl?

Az Ethereumba történő befektetés előnyei és hátrányai

Érdemes-e 2021-ben befektetni az Ethereumba??

Az Ethereum 2021 kereskedelme

3. Ripple (XRP)

Míg a Bitcoin és sok altcoin célja a pénzügyi rendszerünk pótlása a központi bankok és a hagyományos fizetési hálózatok szükségességének kiküszöbölésével, a Ripple egy egyedülálló altcoin, amelynek célja a tényleges rendszer megváltoztatása..

A Ripple XRP-jét úgy tervezték, hogy hídként működjön a valuták, mind a fiat, mind a crypto között a határokon átnyúló fizetések megkönnyítése érdekében. Képzelje csak el a benne rejlő lehetőségeket! Míg a világ legnagyobb bankjai által alkalmazott SWIFT-rendszer hosszú tranzakciós idővel és magas díjakkal jár, a Ripple másodpercek alatt képes nemzetközi átutalásokra.

Mivel a Ripple fő célja a határokon túli tranzakciók megkönnyítése, ezért fő elfogadói a nagy pénzintézetek. Még, egyre több kriptokereskedő érdekli ennek a forradalmi altcoinnak a kereskedését. így értékes altcoin az elkövetkező évre és azon túl is.

Fontolgatná a kereskedést Fodrozódás?

Ripple kapcsolódó cikkek:

Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

A Ripple jó befektetés

4. Tezos (XTZ)

A Tezos egy másik ígéretes altcoin, amelyet 2021-ben kell befektetni. Mi teszi különlegessé? Nos, a Tezos az eddigi leginkább adaptív altcoin; ez egy demokratikus blockchain projekt, amely az on-chain kormányzásra és a jobb konszenzusra összpontosít. Végül is a kormányzás létfontosságú az érmék használhatóságának, döntéshozatalának és evolúciójának javításához az idő múlásával.

Képzelje csak el, hogy javasolhat-e változtatásokat az érdeklődésre számot tartó érmén, anélkül, hogy tartana a kemény villáktól, amelyek megnehezítik az altcoinok elfogadását. Annak biztosítása, hogy a változásokat a közösség egésze megvitassa, és javítsa a felhasználók stabilitását, A Tezos decentralizált autonóm szervezetre összpontosít.

A Tezos a tét igazolására és a hivatalos ellenőrzésre is támaszkodik annak biztosítása érdekében, hogy a tranzakciók és az intelligens szerződések helyesek legyenek.

A Tezos egyedülálló tulajdonságai miatt itt marad. Annak ellenére, hogy kihívásai és durva kezdete kapcsolódik a hírhedt Initial Coin kínálathoz (ICO), nem kétséges, hogy a Tezos az egyik legfontosabb altcoin, amelyet figyelembe kell venni.

Kereskedjen Tezos?

Tezos kapcsolódó cikkek:

Mennyit ér majd az XTZ 2021-ben és azon túl?

Mi a Tezos XTZ, és érdemes-e 2021-ben befektetni a Tezosba??

Mi fogja vezetni a Tezos árat 2021-ben?

5. IOTA (MIOTA)

Végül, de nem utolsósorban elemezzük az IOTA-t – az egyik legjobb kereskedelemben részesülő altcoint 2021-ben. Míg a legtöbb kriptó blokklánc technológiára épül, az IOTA más.

Először is, az IOTA egy irányított aciklikus gráf (DAG), nem blokklánc. Jelentés? Nos, ahelyett, hogy tranzakciókat helyezne el egy láncban, az IOTA transzfereket helyez el egy weben vagy az úgynevezett kusza fonalon.

Szakértők szerint ez a struktúra megkönnyíti a tranzakciókat és a feldolgozási időket, és biztosítja az egész tárgyak internete (IoT) ökoszisztémájának nagy skálázhatóságát. És ezt figyelembe véve Az IOTA hatalmas összekapcsolt IoT-eszközök hálózatát hozhatja létre, lehetőségei egyszerűen lenyűgözőek. Ez teszi az IOTA-t az egyik legfontosabb altcoinba, amelyet befektetni kell azok számára, akik diverzifikálni szeretnék a hagyományos és népszerű altcoinokat.

Így, bár az IOTA MIOTA-ját gyakran figyelmen kívül hagyják, mi a Trading Education-nél úgy gondoljuk, hogy a MIOTA az egyik legígéretesebb altcoin, amelyet kereskedni lehet jövőre. Valójában az árjóslatok alapján a MIOTA potenciálisan elérheti a 7,10 dolláros csúcsot, a jelenlegi 0,3019 dolláros értékhez képest.

Készen áll a kereskedelemre IOTA?

Egyéb altcoinok 2021-ben

Míg a fent elemzett öt érme a legjobb választásunk, el kell ismernünk, hogy sokkal több érme vásárolható meg és nézhető meg. A 2021-ben forgalmazott egyéb ismert altcoinok a Bitcoin Cash, az EOS, a Cardano, a Tether, a TRON és a ChainLink.

1. Bitcoin Cash:

A Bitcoin Cash a Bitcoin villája, amelyet 2017-ben dobtak piacra. Célja, hogy gyorsabb és könnyebb tranzakciókat hajtson végre. Ennek eredményeként sok sikeres Bitcoin befektető támogatja a BCH kereskedését 2021-ben, a aktuális ára 255 USD 24 órás kereskedési volumene pedig 1 614 271 051 USD.

2. EOS:

Az EOS egy lenyűgöző intelligens szerződéses platform, amelynek célja a tranzakciók megkönnyítése és a teljesítmény javítása. Így, bár egy EOS sokkal kisebb, mint egy ETH (az írás idején 2,78 dollár), sokan ezt hiszik Az EOS 2021-ben felülmúlhatja az Ethereumot.

3. Megkötés:

A tether egy újabb altcoin, amely egyre népszerűbb. Mivel a Tether stabil dollár, egy USDT értéke 1 dollár, a Tetherbe történő befektetés ideális pénzügyi bizonytalanság idején. Valójában szerint CoinMarketCap, A Tether a teljes piaci sapka szerint a harmadik helyen áll.

4. TRON:

A TRON egy másik innovatív altcoin, amely biztonságosabbá és hatékonyabbá teheti a torrentelési módszereket és a tartalommegosztást. A jó hír az, hogy a felhasználók teljes mértékben ellenőrzik adataikat és érmeiket, így nem meglepő, hogy vannak több mint négymillió TRON felhasználó. 2020 novemberétől a TRX a 16. helyet foglalja el a legnagyobb kapitalizációs kriptók listáján.

5. ChainLink:

A ChainLink egy másik altcoin, amelyet érdemes 2021-ben befektetni. Ez egy decentralizált orákulum hálózat, amely áthidalhat az intelligens szerződések és a valós adatok közötti szakadék. Tekintettel egyedi tulajdonságaira, ez nem meglepő LINK, A ChainLink digitális eszköz tokenje a felső kriptovaluták között van piaci részesedés szerint.

eToro – Az Altcoins kereskedelmének legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hogyan válasszunk egy Altcoin-t 2021-ben kereskedni?

A kriptovaluta-kereskedelem egyszerre vonzó, változó és kockázatos, így az altcoin 2021-es kereskedéshez való választása komoly feladat.

Míg a fent bemutatott felső altcoinok lenyűgöző képességekkel bírnak, mindig végezze el a kutatását és vegye figyelembe a lehetséges kockázatokat, mielőtt megkezdi a kriptovaluta kereskedését.

Itt meg kell jegyeznünk, hogy a likviditás, a mennyiség, a piaci korlát és a volatilitás az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az altcoin kereskedelmének kiválasztásakor, valamint a piaci hangulat és a technológiai újítások. Ne felejtsük el, hogy a kriptográfiai hírek döntő szerepet játszhatnak az altcoin népszerűsítésében vagy démonizálásában, ezért mindig kövesse a híreket, hogy naprakészek maradjanak.

Végül, függetlenül attól, hogy egy magánéleti érmébe fektet-e, mint a Monero, vagy egy stabil érmébe, mint a Tether, mindig figyeljen a Bitcoinra és annak áringadozásaira.

És ezt ne felejtsd el megfelelő kriptográf kereskedelem és az önfegyelem elengedhetetlen a kriptográfia művészetének elsajátításához. Fektessen be tanfolyamokba, szemináriumokba és könyvekbe, hogy többet tudjon meg a 2021-ben forgalmazott legnépszerűbb altkoinokról, miközben sikeres kriptokereskedővé válik.

Természetesen, miután elegendő szakértelmet szerzett, ne felejtsen el megismerkedni a kriptográfiai előírásokkal abban az országban, ahol található. Végül is, függetlenül attól, hogy teljes vagy részmunkaidőben kereskedik, a kriptográfia komoly pénzügyi adóztatás és egyéb jogi előírások hatálya alá tartozó vállalkozás – nem csak hobbi.

Legjobb kereskedési altcoinok 2021-ben: legfontosabb pontok

  • A kriptovaluta-kereskedelem vonzó befektetési lehetőség 2021-ben.
  • Míg több ezer kriptó van odakint, bizonyos altcoinok itt vannak, hogy sokáig maradjanak.
  • Néhány 2021-ben a kereskedelem legfontosabb altcoinjai az Ethereum, a Ripple, a Litecoin, a Tezos és az IOTA.
  • További érdekes altkoinok, amelyekkel kereskedni lehet jövőre, a Bitcoin Cash, az EOS, a Tether, a TRON és a ChainLink.
  • Mielőtt alternatívát választana a kereskedelemhez, mindig végezze el a kutatását, és figyeljen a Bitcoin-ra.
  • Megfelelő oktatás és önuralom létfontosságúak az altkoinok kereskedelmében 2021-ben.

Szeretne többet megtudni az altcoin kereskedésről? Mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy útmutatást nyújtsunk titkos kereskedési útján, és segítsünk kiválasztani a 2021-ben kereskedni kívánt legjobb altcoinokat.

Gondolod, hogy néhány altcoin jobb, mint a Bitcoin? Fontolgatná az altcoinok kereskedését? Melyik altkoint választaná 2021-ben?

Ha tetszett cikkünk a legjobb kereskedelemben kapható altcoinokról 2021-ben | A kereskedelem oktatása kiválasztja a Top 5 Altcoint a kereskedelemhez 2021-ben, kérjük, nyomja meg a megosztás gombot.

GYIK

A kriptovaluta jó befektetés 2021-ben?

Noha a kriptovaluta-kereskedelem kockázatos vállalkozás lehet, sok szakértő optimista a kriptográfia és annak 2021-es potenciálja tekintetében. Példaként néhányan úgy vélik, hogy a pénzügyi szektoron kívüli területeken zajló világjárvány során a blokklánc-alapú technológia növekvő használata megváltozhat társadalmi hozzáállás a kriptovalutához, és egyre több kriptográfust vonz.

Milyen kriptók fognak felrobbanni 2021-ben?

Bár számos tényező befolyásolja a kriptokereskedelem világát, beleértve a keresletet és kínálatot, a technológiát és a piaci hangulatot, a szakértők úgy vélik, hogy a 2021-ben felrobbanó legfontosabb kriptók közül a Bitcoin, a Bitcoin Cash, az Ethereum, a Litecoin, a Ripple, a TRON, a Cardano, Tezos és IOTA.

Mi lesz a Bitcoinnal 2021-ben?

Annak ellenére, hogy növekszik az altcoinok száma, a Bitcoin – az összes kriptó királya – itt marad. Sok szakértő úgy véli, hogy ez minden idők magas szintjét érheti el, amint azt az állítja Forbes. Az írás idején egy BTC 33 100 dollár, és sokan arra számítanak, hogy hamarosan a Bitcoin értékraktárrá válik, amely sokkal jelentősebb lesz, mint az arany.

Jogi nyilatkozat: Semmi sem garantált

Válogatásaink ”azok, amelyek a kutatásunk alapján a legérdekesebbek, és azok nem ajánlások minden egyén számára. Ezt nem szabad vásárlási vagy kereskedési tanácsnak tekinteni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector