A legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat meg

Mi a legjobb kriptovaluta, amit most meg lehet vásárolni?

A legjobb kriptovaluta, amelyet most meg lehet vásárolni, a Bitcoin vagy Ethereum.

A 2020-as év a pénzügyi történelemben marad, mint az egyik legdrámaibb év, amely világszerte tesztelte a gazdaságokat.

Ugyanakkor sok befektető látta a kriptovaluta befektetés, mint nagy lehetőség és fedezet a gazdasági fenyegetések és a recesszió ellen.

Ezenkívül a blokklánc-technológia széles körben elterjedt az olyan területeken, mint az orvostudomány, az azonosítás és még a szavazás is, mivel az elősegítheti az interoperabilitást és a biztonságot.

Még a hagyományos óriások is szeretik JP Morgan kripto banki tevékenységre fordult.


Ha gondolt már a kriptovalutára is, nézzük meg az első 7 kriptovalutát, amelyekbe most befektethetünk az elfogadás, a feldolgozási idők, a piaci lelkesedés és a növekedési potenciál szempontjából.

Néhány népszerű érmétől a kevésbé ismert versenytársakig itt vannak a legjobb érmék, amelyeket most vásárolhat:

A legjobb 7 kriptovaluta, amelyet most vásárolhat:

1. Bitcoin

2. Bitcoin Cash

3. Litecoin

4. Ethereum

5.. Binance érme

6.. TRON

7. IOTA

Ha gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Hogyan válasszuk ki a legjobb kriptovalutát

A legjobb kriptovaluta kiválasztásakor különféle fontos tényezőket kell megvizsgálnod.

Az egyik legnagyobb tényező, amely befolyásolja a kriptográf árakat, az kereslet és kínálat. Mint tudjuk, minél nagyobb a kereslet, annál magasabb az ár, és fordítva. Mivel sok érme korlátozott mennyiségű, a szakértők úgy vélik, hogy ez az árak növekedéséhez vezethet.

Amikor például a bitcoinok kínálata eléri a 21 milliót, az árak már nem függnek a Bitcoin jutalékainak felére csökkentésének mesterséges inflációs mechanizmusától.

Ne felejtsük el, hogy bár a kriptovalutáknak nincs fizikai formájuk, valódi előállítási költségekkel rendelkeznek. A bányászatra támaszkodó kriptók például a kitermelés költségeitől függenek. Ha a költségek tovább nőnek, az árakat is befolyásolja.

Ami a Bitcoin-t illeti, meg kell említenünk, hogy a Bitcoin hatalmas energiát és drága felszerelést igényel. Az ábrák azt mutatják Bitcoin bányászat több energiát fogyaszt, mint egész Dánia!

Crypto előírások egy másik tényező, amelyet figyelembe kell venni a legjobb kriptográfia kiválasztásakor. Míg a szabályozás pozitív lehet, a korlátozó szabályok elnyomáshoz és a kriptográfia árának csökkenéséhez vezethetnek. Sajnos, mivel a törvényes szürke területen vannak, a kriptók még mindig megpróbálják megtalálni az egyensúlyt a technológia és a szabályozás között.

A média az áremelkedés másik katalizátora. Kétségtelen, hogy a piaci hangulat és a spekuláció vezérli a hangulatokat a kriptográfiai szektorokban és befolyásolja a keresletet. Által okozott manipulációk kriptobálnák szintén hatással vannak a kriptovaluta befektetésekre.

A verseny, a technológiai újítások és a belső irányítás egy másik orsó, amely az árakat vezérli. Az új kezdeti érme-felajánlásokkal (ICO) folyamatosan a láthatáron a verseny éles lehet, különösen a sebesség és a skálázhatóság tekintetében.

Itt ezt meg kell említenünk a kriptográfia elérhetősége szintén döntő fontosságú. Minél népszerűbb a csere, annál népszerűbb az érme. A Binance népszerűsége például segítette a Binance Coin-t abban, hogy a mezőny egyik vezetőjeként megalapozza magát.

Végül, de nem utolsósorban, amikor megvásárolunk egy kriptot, figyelembe kell vennünk az érintett ország gazdasági helyzete. A 2020-as év egyértelmű példa volt arra, hogy a pénzügyi válságok hatással vannak a rejtjelezési árakra. A hagyományos rendszerek összeomlásakor sok befektető alternatív eszközökhöz fordul; minél többen fordulnak a kriptográfiai befektetésekhez, annál nagyobb a kapitalizáció a kriptopiacon.

Egyébként az alábbiakban megvásárolható legjobb kriptovaluták lehetőséget nyújtanak a különböző kriptopénzek közötti választásra.

Tehát csak válassza ki az érméket, amelyeket megérthet. Olvassa el, és fedezze fel a legjobb 7 kriptovalutát, amelyeket most vásárolhat.

1. Bitcoin (BTC)

686 328 177 991 dolláros piaci felső határával a Bitcoin kétségtelenül az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet érdemes most megnézni.

A Bitcoin 2009-es indulása óta történelmet készít. Átalakította az egész pénzügyi szektort, és több ezer altcoin létrehozását eredményezte.

A Bitcoin azonban több, mint kriptográfia és digitális módszer a határokon átnyúló fizetések végrehajtására! A kriptográfia-befektetés vitathatatlanul a Bitcoin.

És bár más érmék is megdöbbentő nyereséget értek el, 2021-ben a Bitcoin továbbra is a leginkább kereskedett és legelterjedtebb kriptopénz. A Bitcoin olyan, mint egy blue-chip eszköz!

Göröngyös útja és a Sötét hálóval való társulásai ellenére a Bitcoin 2021 januárjában meghaladta a 40 000 dollárt, és a bitcoinok a kriptopiac több mint 69% -át tették ki. A hosszú távú tulajdonosok számára ez nagy lehetőség volt.

Ennek ellenére a Bitcoin továbbra is rendkívül ingatag. Ne feledje, hogy miután a BTC elérte minden idők csúcspontját, értékének csaknem 26% -át veszítette el kevesebb, mint 32 óra alatt, ami drasztikus eladás volt.

Az elemzők azonban optimistaak a BTC-árakkal kapcsolatban, az intézményi keresleten és a hagyományos monetáris politikához való negatív hozzáálláson alapulva. Vegye figyelembe, hogy ha az amerikai dollár visszanyeri hatalmát, ez nyomást gyakorolhat a BTC-re és más digitális eszközökre.

Lássuk tehát, mit tart 2021-es év a Bitcoin és az egész kriptovaluta piac számára!

2. Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash egy másik kriptográfia, amelyet most érdemes megfontolni. A Bitcoin Cash, amint a neve is mutatja, természetesen kapcsolódik a Bitcoin-hoz. A Bitcoin Cash a 2017-ben létrehozott Bitcoin egyik legnépszerűbb villája.

Tulajdonképpen 7.900.800.002 dolláros piaci sapkával és lenyűgöző felhasználói közösséggel a Bitcoin Cash az egyik legnagyobb Bitcoin villa. Tekintettel a kriptográfiai szektor támogatására – Roger Ver (az úgynevezett Bitcoin Jesus) a legszenvedélyesebb hívei közé tartozik -, nem meglepő, hogy a Bitcoin Cash-t érdemes most megnézni.

Ezt ne felejtsük el A Bitcoin Cash a Bitcoin blokklánc elágazásához is vezetett.

Itt kell elmagyaráznunk, hogy a Bitcoin Cash-t a Bitcoin méretezhetőségi problémáinak megoldására tervezték, a blokkok méretkorlátjának 1 MB-ról 8 MB-ra történő megváltoztatásával, tovább növelve 32 MB-ig. A nagyobb blokkok gyorsabb feldolgozási időket és alacsonyabb díjakat is eredményeznek.

Lehetősége miatt sok szakértő úgy véli, hogy a BCH értéke a jövőben növekedni fog, és jövedelmező befektetés lehet. Vegye figyelembe, hogy egyes optimista előrejelzések szerint a BCH árai a következő években 500 USD (perc) és 1900 USD (max) között változhatnak.

A tömeges örökbefogadás 2021 januárja után hamarosan tovább növelheti az árát, ezért tartsuk a BCH-t figyelőlistánkon!

3. Litecoin (LTC)

Ha még nem ismeri a kriptovaluta befektetés világát, akkor tegye fel a Litecoin-t is a listájára. Ezt a titkosítást azért hozták létre, hogy a felhasználók megértsék a kriptopiac mögöttes technológiáját és készítsen a Bitcoin egyszerű verzióját.

Ahogy sokan mondják, A Litecoin a Bitcoin aranyának ezüstje.

A Litecoin-t 2011-ben Carlie Lee hozta létre a Bitcoin feldolgozási idejének javítása érdekében. Valójában a Litecoin az egyik kriptó, amelynek feldolgozási ideje a legalacsonyabb a bányászat szempontjából.

Ne feledje, hogy a Litecoin-tal ellentétben 10 percet vesz igénybe a Bitcoin tranzakcióinak érvényesítése.

Nem meglepő, hogy bár a Litecoin nem a legjobban teljesítő érme, évek óta soha nem hagyta el a legjobb 10-et; jelenleg a CoinMarketCap szerint a 8. helyen áll. Sok szakértő úgy véli, hogy 2021 nem lesz kivétel, azt állítva, hogy az LTC néhány év múlva 347 dollárra emelkedhet.

A CoinSwitch néhány még optimistább jóslata szerint az LTC 2021-ben 600 dollárt érhet el!

Meg kell említenünk, hogy az árakat tovább ösztönözhetik az újítások és projektek, például az első Litecoin-alapú szerepjáték-videojáték LiteBringer. Mint tudjuk, a játék az egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő iparág világszerte, a blockchain technológia ma a játékfejlesztés egyik fő ereje.

Így Az LTC határozottan még mindig játékban van!

4. Ethereum (ETH)

Az Ethereum az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet az eszközosztályban új befektetők számára vásárolhat meg.

Míg a Bitcoin és más érmék mögött álló egyik fő gondolat a pénz és a fizetések decentralizálása, az Ethereum tovább lépett és nemcsak a fizetéseket, hanem a szolgáltatásokat is decentralizálta. Az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások (dApps) bevezetése a pénzügyi szektor teljes forradalmához vezetett.

Az Ethereum létrehozta az Ethereum World Computer-jét is, egy számítógépet az egész világ számára, csomópontokkal az egész világon.

Ezenkívül sok érmét kezdetben az Ethereum blokkláncon fejlesztettek ki, ami növelte az Ethereum népszerűségét.

Az Ethereum különféle titkosítási platformokat is támogat, amelyek a decentralizált pénzügyek (DeFi) területén aktívak. Ne feledje, hogy 2020-ban a DeFi ökoszisztéma új csúcsokat és felhasználói beáramlást ért el.

Nem csoda, hogy az Ethereum őshonos érme (ETH) az egyik legtöbbet forgalmazott érme a kriptográfiai szektorban. 161 726 694 608 dolláros piaci korlátjával az Ethereum a második helyen áll a Bitcoin mögött.

Az Ethereum kiváló teljesítményt nyújtott 2020-ban, amely a gazdaságok számára kihívást jelentő év volt, és a 2021-es év kezdetének emelkedése volt tapasztalható. Számadatok szerint az ETH az elmúlt napokban (január 24-ig) 13,09% -kal nőtt.

A szakértők úgy vélik, hogy az ETH 1500 dolláros szintet képes áttörni, és 1750 dolláron tesztelheti az ellenállást. Csak várni és látni tudjuk!

5. Binance-érme (BNB)

A Binance Coin egy másik legfontosabb kriptovaluta, amelyet érdemes megvásárolni ebben az évben. A Binance Coin eredetileg az Ethereum blokkláncon jött létre, de később saját blokkláncához, a Binance Chain-hez költözött. 2017-ben fejezte be eredeti érme-kínálatát, és kevesebb, mint néhány év alatt az egyik legfontosabb fontolóra vett érme lett.

A Binance Coin-t a népszerű Binance tőzsde hozta létre alternatív módszerként fizetni a kereskedési díjakat és diszkont kuponként működni. Ez a diszkont stratégia mindenképpen mágneses a felhasználók számára!

Ne felejtsük el, hogy a Binance-nél milliárdos ügyletek zajlanak, ez az egyik oka annak, hogy a Binance vezető szerepet tölt be a kriptográfia területén.

A Binance Coin azonban ennél sokkal több, és kibővült, hogy a legjobb felhasználási esetekkel rendelkező érmék közé kerüljön. A Binance Coin felhasználható az árukért és szolgáltatásokért, beleértve az ingatlanokat, az utazást és a virtuális ajándékokat is.

Széles felhasználási köre miatt, A BNB érmévé vált, mély likviditási csoportokkal és 6 776 923 662 dollár piaci tőkével.

Bár számos tényező befolyásolhatja a BNB árát, beleértve a felajánlott kedvezmények végét is, a szakértők azt jósolják, hogy a Binance Coin értéke emelkedni fog.

A TradingBeasts adatai szerint a BNB február elejéig eléri a 34,557 dollárt, várható max. Ára 43,584 dollár, min-ára pedig 29,637 dollár..

6. TRON (TRX)

És bár a kriptókat a kriptográfia-kereskedelemmel és a befektetésekkel társítjuk, az igazság az, hogy a digitális eszközök képesek átalakítani a finanszírozáson túlmutató területeket, beleértve a szórakoztatóipart is. TRON egyike azoknak a vezetőknek, akik célja a tartalomalkotás és a felhasználói élmény demokratizálása és javítása.

A TRON egy 2017-ben létrehozott peer-to-peer hálózat, amely tartalommegosztó platformként is használható. A tartalmat létrehozók jutalmat kapnak. A TRON sokkal átláthatóbb, mint a közösségi média csatornái, és nem igényel olyan közvetítőt, mint az AppStore.

Más szóval, a TRON nem az adatok ellopásáról szól, mint más szolgáltatások, hanem az ügyfelek védelméről, sőt jutalmazza őket a Tronix (TRX) révén.

Akár hiszi, akár nem, a TRON dApp tranzakciói volumenét tekintve még az Ethereumot is felülmúlták, ami a TRON-ot az Ethereum egyik fő versenytársává teszi. Nem meglepő, hogy a TRON együttműködik olyan nagy horderejű vállalatokkal, mint a Samsung és a Baofeng, akiket a kínai Netflix-nek neveznek.

Sikere ellenére a TRON fejlődése nem állt le: 2020-ban A TRON 4.0 Great Voyage protokollja frissítésként valósult meg, adatvédelmi funkciók bevezetésével. Ez pozitívvá teszi a szakértőket a TRON bullish jövőjével kapcsolatban.

Így 2021 pozitív év lehet a TXR számára, jelenleg a 21. helyen áll. A TradingBeasts előrejelzése szerint ez év végéig a TRON-nak jó lehetőségei vannak arra, hogy egy bizonyos időszakra elérje a 0,4 dollárt.

7. IOTA (MIOTA)

És ami az alternatív kriptovalutákat illeti, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az IOTA-t és annak 2021-es befektetési potenciálját!

Az IOTA-t úgy tervezték, hogy a tárgyak internete (IoT) új adatátviteli és tranzakciós elszámolási rétegévé váljon.

Az IOTA képes adatok gyűjtésére emberek, gépek és mindennapi eszközök milliói között, javítva a szolgáltatások közötti átjárhatóságot.

Mivel a tárgyak internete szenzorokra, szoftverekre és más újításokra támaszkodik az adatok kinyerése és cseréje érdekében, sokan úgy vélik, hogy a dolgok internete intelligensebb, mint az internet. Ne feledje, hogy az adatok szerint milliárdnyi eszköz csatlakozik a tárgyak internetéhez.

A mögöttes elosztott főkönyvi technológia Gubanc mi teszi egyedivé ezt az érmét a kriptográfiai szektorban; sokan úgy gondolják, hogy a kusza biztonságosabb és hatékonyabb, mint a más kriptók által használt blokkláncok.

Bár az IOTA piaci felső határa csökkent a 2017-es csúcsról, sokan úgy vélik, hogy az IOTA 2021-ben folyamatosan javulni fog. 2021. február például azt sugallja, hogy a MIOTA eléri a 0,502 dollárt.

Kell-e most kriptovalutákat vásárolni?

Bár számos tényezőt figyelembe kell venni a kriptopénzek vásárlása előtt, mindig végezzen független kutatást és vegye figyelembe a kockázattűrését. Nézze meg a korábbi diagramokat, a technikai elemzési adatokat és a kriptográfiai bejelentéseket.

Ne feledje, hogy a jelenlegi árak nem az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni; figyeljen inkább a piaci hangulatra, a forgalomra és a piaci sapkára. Próbáld megérteni a technológiát és azokat a problémákat, amelyeket az érdekelt kriptográfia próbál megoldani.

Az ICO-k például jó lehetőséget kínálnak arra, hogy nagy nyereséghez jusson anélkül, hogy a múltbeli adatokra, hanem a legújabb trendekre támaszkodna.

Kutassa meg az érme vezetését is! Példaként említhetem, hogy bár most a Tezos az egyik leginnovatívabb platform, a projekt kezdete rögös volt, mivel az ICO-t házon belüli dráma és különféle jogi kérdések követték..

A kockázat felosztása érdekében keresse meg a stabilitást, és diverzifikálva erősítse portfólióját. Az alacsony áringadozású érmék ideálisak, különösen a kriptográfus kezdők számára. Ennek ellenére, bár a Bitcoin erősen ingadozó, mégis biztonságos befektetésnek számít!

Mielőtt kriptot választana, ragaszkodjon a tényekhez, ne az érzelmi döntésekhez, és maradjon éber az esetleges jövedelmező hozam biztosítása érdekében.

Végső szavak a legjobb megvásárolható rejtjelről

A 2021-es év fényes ígéretekkel kezdődött a kriptovaluták és a blokklánc-technológiák széles körű elterjedése érdekében.

A koronavírus pandemi közepettec, a kriptovaluta szektor iránti érdeklődés folyamatosan növekszik. Egyszerűen azért, mert sokan a kriptókat biztonságos alternatívának tekintik a hagyományos rendszerek összeomlásában!

2021 januárjában 40 000 dollárra nőtt a bitcoin csak az egyik jel, amely bebizonyította, hogy a kriptók sokáig maradnak 2021 vége után.

Így, bár a kriptók továbbra is kockázatosak és ingatagak, a szakértők úgy vélik, hogy ez az év jó év lesz az egész piac számára. Egyre több új terméket gyártanak szabályozott környezetben, egyre több felhasználási esettel a láthatáron.

Ezenkívül az intézményi befektetők iránti érdeklődés növekedése 2021-ig folyamatosan emeli az árakat. A központi bankok is csatlakoznak a trendhez, és elkezdik saját zsetonjaik gyártását.. Kína digitális jüanja egyértelmű példa a kriptopénz növekedésére!

Az igazság az, hogy 2021-ben a kriptók tovább fejlődhetnek. Így, mivel a megvásárolható legjobb kriptók listája gyakran változik, érdemes más óriásokra is gondolni, mint például Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink és Tezos, mindegyik a maga előnyeivel és kihívásaival.

A Cardano például 2021-ben az egyik legígéretesebb érme, amelynek kétrétegű szerkezete van a tranzakciók és az intelligens szerződések fejlesztésének javítására. A Tezos viszont egyre több befektetőt vonz demokratikus irányításával; mivel a ChainLink célja az ágazat forradalmasítása lehetővé téve a blokklánc platformok számára a valós adatokhoz való hozzáférést.

Folytatódik a népszerű és kevésbé ismert, gyakran alulértékelt érmék listája. Egy biztos: még akkor is, ha a tömeges oltás hatékonynak bizonyul, a kriptovaluták 2021 vége után is sokáig maradnak.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Kulcs Pontok

  • A legjobb kriptovaluta, amelyet most meg lehet vásárolni, a Bitcoin vagy Ethereum.
  • A 2020-as év kihívásokkal teli év volt a gazdaságok számára világszerte. Amíg a vírus megfertőzte a befektetéseket, a kriptóknak sikerült új fedezetet elérniük az infláció és a recesszió ellen.
  • A Bitcoin továbbra is a legtöbbet forgalmazott érme, a legnagyobb piaci sapkával és kiskereskedelmi bevezetéssel.
  • A Bitcoin Cash a Bitcoin egyik legnépszerűbb alternatívája, amely gyorsabb folyamatidőt és nagyobb blokkokat kínál.
  • A Bitcoin aranyának ezüstje néven ismert Litecoin szintén gyors feldolgozási időt kínál.
  • Ethereum, az okos szerződések királyaként ismert, a második a Bitcoin mögött, és lenyűgöző lehetőségeket kínál az intelligens szerződéskötésre és a dApp telepítésére.
  • A Binance Coin egyre népszerűbb, amit maga a Binance – az egyik legnagyobb kriptográfia – lenyűgöző tanúsítványa is alátámaszt..
  • A TRON az egyik legfontosabb érme, amely átalakíthatja a szórakoztató szektort és javíthatja a tartalomalkotást.
  • Az IOTA lenyűgöző alternatívákat kínál a blokkláncokkal szemben, és átalakíthatja a tárgyak internete ökoszisztémáját mint egészet.
  • További kriptók, amelyeket most figyelembe kell venni, a Cardano, a Ripple, a Dash, az EOS, a NEO, a ChainLink és a Tezos.

A kriptopénzek itt vannak, hogy maradjanak! Tehát, ha a legjobb kriptókat szeretné megvásárolni, egyszerűen regisztráljon eToro ez lehetővé teszi kriptók adásvételét, valamint 90 pár feletti CFD-k kereskedését 0% -os jutalékkal.

Ha tetszett a cikkünk A legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat meg, kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekel a kriptográfia befektetése.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector