A legnépszerűbb kriptopénzek 2021-re! Ez az 5 kriptó segíthet milliókat keresni

5 kriptó segíthet milliókat keresni

Milliót keresve pénzt fektetve a kriptovaluta piacra, évek óta népszerű elfoglaltság. Időbe telik a hét számjegyű profit felépítése. De a cryptocurren magas, egyjegyű éves hozamának rendszeres megszerzése szerény havi befektetést milliókká tehet.

A kriptovaluták már jó néhány éve léteznek, és áttérnek valamiről, amelyet csak a kriptográfia rajongói fektetnének be, az egyik legkeresettebb befektetési lehetőségsé válva. Ma a kriptovaluták könnyedén felülmúlják a hagyományos befektetési lehetőségekből, például a tőzsdéből származó nyereséget.

De mi is az a kriptovaluta? A kriptopénzek kriptográfiával biztosított digitális valuták. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a hamisítást. A kriptovalutákat egyetlen központi hatóság sem bocsátja ki, ami immunissá teszi őket harmadik fél bármilyen beavatkozására.

Sok új és tapasztalt befektető van, aki befektetni kíván a kriptovaluta piacra, és jó okkal, mivel a kriptovaluták bika futásban vannak, és ez a legmegfelelőbb idő azok megvásárlására. Ugyanakkor több mint 500 különféle kriptovaluta létezik, és valószínű, hogy az egyik kiválasztása meglehetősen elsöprő lenne. Ez különösen a kezdők esetében érvényes.

Számos kriptovaluta közül választhatnak a befektetők. Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum, már régóta léteznek. Vannak más lehetőségek is, mint például a Litecoin, a Bitcoin Cash, a Ripple stb. Annak ellenére, hogy a kriptopiac előrejelzése bonyolult, a szakértők úgy vélik, hogy 2021-ben a kriptovaluták jelentős nyereséget fognak elérni a COVID és más tényezők utáni piaci fellendülésnek köszönhetően.


Ez a cikk a legjobb kriptovalutákat, amelyeket 2021-ben megvásárolhat, és ezeknek a kriptovalutáknak a kilátásait tárgyalja. Tehát melyik a legjobb kriptovaluta 2021-ben?

Az 5 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben:

1. Bitcoin

2. Ehtereum

3. Litecoin

4. Fodrozódás

5.. Bitcoin Cash

5 kriptó segíthet milliókat keresni:

1. Bitcoin

Egyetlen kriptovaluta lista sem teljes a Bitcoin felvétele nélkül. A kriptovaluta nem igényel bevezetést, és minden befektető kívánságlistáján szerepel. A Bitcoin 2009-es megalakulása óta uralja a kriptopénzpiacot. A piaci kapitalizáció szerint ez a legnagyobb kriptovaluta és a legnépszerűbb, és nincs jele annak, hogy hamarosan trónfosztásra kerülnének. Szakértők azt jósolják, hogy 2021 lesz a Bitcoin eddigi legerősebb éve. Szakértők azt jósolják, hogy a Bitcoin 2021-ben megszilárdítja pozícióját, mint a legfontosabb kriptovaluta.

A Bitcoin értéke súlyos ütést ért el, amikor a világjárvány bekövetkezett, és 4721 dolláros mélypontot ért el. De ezt félretették, mivel a Bitcoin lenyűgözően gyűlt össze, 2021 januárjában 40000 dollárt túllépve és 41299 dollárt érintve. Volt egy árkorrekció, amelynek eredményeként a Bitcoin 35000 dollárra csökkent, és az írás idején a kriptopénz 38 283 dollár volt..

Tehát milyen lesz 2021 a Bitcoin számára? Egyes szakértők azt jósolták, hogy a Bitcoin 2021 végéig átlépheti a 100 000 dollárt. Egyesek azt jósolták, hogy 2022-ig akár 300 000 dollárra is felmehet. Ha ezek az előrejelzések igazak, és a Bitcoin valóban eléri ezeket a magasságokat, vagy meghaladja azokat, akkor a legjobbat hozhatja ki 2021-ig tartó beruházás.

Bővebben: Bitcoin árelemzése 2021-re

2. Ethereum

Az Ethereum a Bitcoin legközelebbi versenytársa, a piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta és a második legnépszerűbb. Az Ethereum 2015-ben jelent meg, és számos projekttel ugrásszerűen növekedett, így az Ethereum a választott platform. Az Ethereum piaci kapitalizációja közel 138 milliárd dollár, és annak ellenére, hogy a COVID-19 pandémia zörgő kriptovaluták voltak, az Ethereumnak erős éve volt.

Az Ethereum 2020 decemberében elérte az 1000 dollárt, és jelenleg 1177,67 dolláron forog a cikk írásakor. Milyen tényezők állnak az Ethereum árának megugrása mögött? Két tényező van. Az első a DeFi (Decentralized Finance) növekedése. Az Ethereum a választott platform az új DeFi projektek számára, és a platform támogatja a nagy kriptókat, amelyek a DeFi szektort hajtják. Az Ethereum növekedésének második tényezője az Ethereum 2.0 bevezetése. Az Ethereum 2.0 azt ígéri, hogy hatékonyabbá teszi az Ethereumot és másodpercenként több tranzakciót képes kezelni.

A DeFi és az Ethereum 2.0 továbbra is pozitívan befolyásolja az Ethereum-ot 2021-ben, a kriptovaluta 2021-es bullish élvezetét élvezi, ami remek alkalom ez az Ethereumba történő befektetésre.

3. Litecoin

A Litecoin kiváló lehetőség 2021-ben történő befektetésre. Jó befektetés lehet kezdőknek és tapasztalt befektetőknek egyaránt. A Litecoin piaci kapitalizációja alig félmillió dollár, és várhatóan tovább növekszik. Néhány befektető a Litecoin-t a Bitcoin másolatának tekinti. Számos előnye van azonban a Bitcoin-mal szemben. A Litecoin sokkal gyorsabb, mint a Bitcoin, csupán két és fél percet vesz igénybe egy blokk feldolgozása. A Bitcoin viszont tíz percet vesz igénybe egy blokk feldolgozásához. A Litecoin szintén kevesebb számítási energiát igényel, sőt a hétköznapi asztali gépek is meg tudják aknázni a Litecoin-t.

2020-ban a Litecoin néhány jelentős fejlesztést is bemutatott. Az évben elindult a Litebringer, egy RPG, amely a Litecoin Blockchain-on fut. A Litebringer a tranzakciók megháromszorozódását okozta, a játék a tranzakciók több mint 70% -át tette ki. A Litebringer olyan hatással volt, hogy egyes platformok 2021-ben a Litecoin árának meredek emelkedését jósolták. A Litecoin és a Bitcoin szoros kapcsolatai a befektetők számára is előnyben részesített választást jelentenek.

További információ: Litecoin árelemzés 2021-re

4. Fodrozódás

A Ripple kiváló választás azok számára, akik kriptovalutákba szeretnének befektetni anélkül, hogy túl sok pénzt akarnának költeni. A Ripple ára alacsony, jelenleg 0,30 dolláron kereskednek. Ne hagyja, hogy az alacsony ár becsapjon. Ez a negyedik legnagyobb kriptovaluta, és kiváló választás azon befektetők számára, akik kissé óvatosak befektetés közben.

A Ripple várhatóan 2021-ben drágulni fog, a szakértők azt jósolják, hogy 2021 végéig elérheti a majdnem 3 dollárt. Az előrejelzések szerint a kriptovaluta korrigálódik, miután eléri az árszintjét. Jó stratégia az lenne, ha a kriptovalutát most megvennénk és eladnánk, mielőtt az ár korrigálná magát. A Ripple jó lehetőség azoknak, akik kriptovalutákba kezdenek befektetni, vagy azoknak a befektetőknek, akik alacsony áron szeretnének belépni a kriptopénzek piacára és profitot termelni..

További információ: Útmutató kezdőknek a hullámzáshoz

5.. Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash egy elektronikus készpénzrendszer. A Bitcoin skálázható változatának számít. A piaci kapitalizáció meghaladja a 10 milliárd dollárt, és piaci kapitalizáció szerint a hatodik legnagyobb kriptovaluta. A Bitcoin Cash jelenleg 515,49 dolláron kereskedik, és 2021-re vonatkozó kilátásai továbbra is bullishek, a kriptovaluta várhatóan komoly nyereséget fog elérni az év során. Szakértők úgy vélik, hogy a Bitcoin Cash lehet az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet 2021-ben lehet befektetni, ami kiváló alkalom arra, hogy felvegye portfóliójába.

További információ: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re

Következtetés

A kriptovaluta ártrendjeinek megjósolása bonyolult, mivel az ár a piaci hangulattól függ, amely bármikor megváltozhat. A kriptovaluta árai más devizák árától is függenek. Az előrejelzések szerint azonban a fent felsorolt ​​kriptovaluták jelentős növekedést mutatnak 2021-ben. Minden befektetőnek más a célja. A befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, mielőtt befektetnének a kriptovalutákba.

Melyek azok a 10 altcoin, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak??

Milyen előnyei vannak a kriptovaluta kereskedelemnek?

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector