A legnépszerűbb kriptovaluták és kihívásaik

Kripto kereskedési lehetőségek, kihívások & Perspektívák

Melyek a legfontosabb kriptovaluták, amelyek uralják a kriptovilágot? Mik a kihívásaik és perspektíváik?

A kriptovaluta és a blockchain technológia világa különféle lehetőségekkel jár … de számos kihívással is. Még a legfelsõbb kriptovalutáknak is vannak akadályai. Ismerje meg, hogyan lehet leküzdeni a kriptográfia kereskedelmét akadályozó kihívásokat!

Mi, a Trading Education, segíthetünk megérteni a kriptovaluta és a blockchain technológia világát. Egyszerűen regisztráljon valamelyik online kereskedési tanfolyamunkra, amely segít rengeteg információ megszerzésében a legfontosabb kriptovalutákról és azok kihívásairól, valamint hatékony kereskedési készségek és szokások átvételében..

Mit kell tudnom a legfontosabb kriptovalutákról & Kihívásaik?

Kíváncsi arra, miért kell tudnia a legfontosabb kriptókról, azok kihívásairól és perspektíváiról? Nos, ha még nem jött rá, akkor a digitális korszakban élünk. Csak idő kérdése, hogy valami olyan fontos és alapvető dolog, amint a pénz teljesen digitalizálódik.


A a kriptopénzek emelkedése 2009-ben kezdődött a Bitcoin létrehozásával, bár ez bizony nem az első kísérlet a pénz digitalizálására. A nagy potenciális kriptovaluták és a blockchain technológia miatt eljutottunk egy olyan ponthoz, amikor több mint 5000 kriptovaluta odakinn, piaci korlátja meghaladja a 460 milliárd dollárt, a CoinMarketCap szerint.

Különösen a kriptovaluta kereskedelem vonzza egyre több embert a világ minden tájáról. Ahhoz azonban, hogy sikeres kriptokereskedővé válhasson, többet kell tudnia a kriptovaluták mögött álló alapvető elképzelésekről és azokról a kihívásokról, amelyekkel a mai pénzügyi környezetben szembesülnek.

Tehát, térjünk ki az alapokra. A kriptovaluta decentralizált digitális pénz. Nincsenek érmék és bankjegyek, mindent digitálisan tárolnak. A kriptovalutáknak nincs központi számítógépük vagy szerverük. Ehelyett több ezer számítógépes hálózaton osztják szét őket. Ezért “decentralizált” digitális pénzként emlegetjük őket.

A kriptovalutákat online továbbítják egyik emberről a másikra. Nincsenek benne bankok, PayPal vagy Facebook. A felek közvetlenül foglalkoznak egymással. A kriptopénz használatához vagy birtoklásához nem kell személyes adatokat megadnia; senki sem tudja megmondani, hogy képes vagy-e birtokolni vagy használni őket.

A kriptovaluták tárolásához, fogadásához vagy küldéséhez mindössze egy kriptovaluta pénztárca szükséges. A legtöbb érmének hivatalos pénztárcája van, azonban néhány pénztárcát több érmére építenek. A kriptovaluta pénztárca „nyilvános címeket” (kriptovaluta-specifikus számokat) tárol, amelyek felhasználhatók bizonyos típusú kriptopénz fogadására. Például, ha Bitcoin-t szeretne kapni, akkor szüksége van egy Bitcoin-címre, amelyet nyilvánosan meg lehet osztani.

Meg kell említenünk azt is, hogy az összes kriptovaluta elosztott főkönyvi technológiát (DLT) használ a felesleges. Az a DLT, amelyet a legtöbb kriptovaluta használ, blockchain technológiának hívják. Az első blockchain technológiát Satoshi Nakamoto tervezte, aki a Bitcoin létrehozásáért felelős. Itt kell megjegyeznünk, hogy a blockchain technológia forradalmasíthatja a világot, messze túl a pénzügyi szektoron.

Melyek a legfontosabb kriptopénzek és mik a kihívásaik?

legfontosabb kriptovaluták

Bitcoin

Amikor a legnépszerűbb kriptovalutákról beszélünk, el kell ismernünk, hogy a Bitcoin a legnépszerűbb és legértékeltebb kriptovaluta, amellyel eddig rendelkezünk. Ez is az a legtöbb elfogadott kriptográfia. A 2009-ben kifejlesztett Bitcoin megkérdőjelezte a pénz és a pénzügyi kifizetések hagyományos felfogását. A Bitcoin piaci részesedése meghaladja a 60% -ot, ezzel meghatározó erő a kriptográf kereskedelem piacán.

Az egyik oka annak, hogy a BTC a kriptopiac élén áll, mivel ez a legrégebbi érme, a legnagyobb fejlesztői és befektetői közösséggel, akik támogatják a további növekedést. A Bitcoin megvásárlása is meglehetősen egyszerű, még a kezdők számára is. Apránként, a Bitcoin ma már elfogadott az általános gazdaságban, olyan vállalatok, mint a Bloomberg, a Microsoft és még sokan mások elfogadják a fizetéseket a BTC-ben.

Vannak azonban olyan kihívások, amelyekről beszélnünk kell. Ha a sebességet valami nagyra értékeli, akkor kissé csalódott lehet, ha megtudja, hogy a Bitcoin – az egyik legfontosabb kriptó – valódi kihívásokkal néz szembe. Hidd el, ha nem, a Bitcoin tranzakció akár 10 percet is igénybe vehet. A hálózat másodpercenként csak körülbelül hét tranzakciót képes feldolgozni.

A Bitcoin másik kihívása az energiahatékonyság, amin a szakértők jelenleg próbálnak javítani. A bányászat, amely a legtöbb kriptovaluta egyik legfontosabb tevékenysége, rendkívül energiaigényessé vált. Most már csak nagy teljesítményű hardverekkel lehet bányászni, amelyek sok energiát fogyasztanak.

Végül, de nem utolsó sorban, A Bitcoin tranzakciós díjak is meglehetősen magasak, ami teher lehet a kriptovaluta kereskedők számára.

Vajon a Bitcoin legyőzi kihívásait és megmarad az 1. kriptográfia??

Be kell-e fektetnie Bitcoin?

Ethereum

A Bitcoin után a második legértékesebb kriptovaluta az Ethereum. Ezt a legfőbb kriptot 2015-ben hozták létre.

Valójában az Ethereum nem csupán digitális pénznem. Az Ethereum egy blockchain alapú platform intelligens szerződésekhez. Az intelligens szerződések a következő nagy dolog a kriptopénz univerzumban.

Az Ethereum lehetővé teszi a felhasználók számára a blokklánc-technológia egyszerű alkalmazását és a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztését. Például, ha van ötlete egy projekthez vagy alkalmazáshoz, akkor elkezdheti saját blokkláncának fejlesztése nélkül.

Valójában az Ethereum nagyszerű platform az ICO-k számára (Initial Coin Offerings) a blockchain projektek számára. A Bitcoinhoz képest, Az Ethereum tranzakciós sebessége csak néhány másodperc.

Míg az Ethereum egy igazi játékváltó a kriptovaluta világában, beszélnünk kell néhány olyan kihívásról is, amelyekkel jelenleg szembesül. Az Ethereum csak egy kódoló nyelvet, a Solidity-t támogatja. A fejlesztőknek meg kell tanulniuk, ami hatalmas belépési akadályt jelenthet.

A verseny szempontjából az Ethereum jelenleg a NEO-val és a Cardanóval versenyez, amelyek hasonló, de továbbfejlesztett technológiát és algoritmusokat kínálnak. Kétségtelen, hogy az Ethereumnak fokoznia kell a játékát, hogy ma az egyik legfontosabb kriptó maradjon.

Még egy dolgot kell megemlítenünk, hogy az Ethereum, csakúgy, mint a Bitcoin, a Munka igazolása algoritmus a fizetések és a tranzakciók igazolása, amelyet manapság nagyon elavultnak tekintenek. Az Ethereum is sok áramot igényel – ezen a területen a szakértők továbbra is elég aktívan dolgoznak.

Remélhetőleg hamarosan egy új és továbbfejlesztett Ethereum tanúi lehetünk.

Be kell-e fektetnie Ethereum?

Fodrozódás

Beszéljünk egy másik egészen érdekes kriptovalutáról: a Ripple-ről. A Ripple az egyik legfontosabb kriptovaluta a kriptográfiai eszközök világában. Nagyon egyedi, mert a nemzetközi fizetési átutalásokkal kapcsolatos problémák megoldására összpontosít.

Meg kell jegyeznünk, hogy a Ripple-t még 2012-ben alapították egy céllal – a nemzetközi tranzakciók gyors és lehető legolcsóbb lebonyolítására. Mi teszi a Ripple-t az egyik legfontosabb kriptovaluta közé, az a tény, hogy másodperceken belül nemzetközi pénzátutalást lehet végrehajtani, ahelyett, hogy körülbelül egy hétig várnánk!

A Ripple azon kevés kriptovaluta közé tartozik, amelyeket a való világban teszteltek. A Ripple-nek sikerült szoros kapcsolatokat kialakítania olyan nagy pénzügyi intézményekkel is, mint az American Express és a Santander.

A díjak is viszonylag alacsonyak, ahhoz képest, amit a bankok vagy más kriptovaluták fizetnek. A Ripple esetében egyértelmű és célzott az eset; nemzetközi fizetések, alacsony költségek és gyors feldolgozási idő!

Ennek ellenére számos kriptográfiai kihívás van. Meg kell jegyeznünk, hogy a Ripple különbözik a többi legfontosabb kriptovalutától. A legtöbb kriptóval ellentétben van egy központi egység, amely a Ripple érmék többségét birtokolja: a Ripple Labs vállalat, a Ripple mögött.

És így, a Ripple fő kritikája most a centralizált oldaláról szól. Mivel a kriptovaluták alapgondolata a decentralizáció, a Ripple nem teljesen követi ezt az elképzelést.

Egy másik kihívás, amellyel a Ripple az elkövetkező években foglalkozni fog, a központi bankok által indított lehetséges titkosítási szolgáltatások. Ne feledje, hogy a bankok és más pénzintézetek, amelyek a Ripple legnagyobb felhasználói, elkezdtek dolgozni saját kriptovalutájukon a nemzetközi fizetések javítása érdekében. Egy ponton a Ripple elavulttá válhat.

Megoldja a problémáit? Csak az idő fogja megmondani.

Be kell-e fektetnie Fodrozódás?

EOS

Ami a kriptovalutákat illeti, az EOS biztosan az egyik legfontosabb kriptó. Tehát beszéljünk erről a viszonylag új erőről a piacon!

Az EOS 2017-ben indult egy ICO-n keresztül, és most az Ethereum és a NEO közvetlen versenytársa. Ne feledje, hogy az IOS során az EOS mintegy 700 millió dollárt gyűjtött. Érdekes, hogy még mindig van folyamatban lévő ICO-ja, amely rövid időszakokra megnyílik.

Az EOS legnagyobb előnye a fejlesztők számára elérhető platform, amely decentralizált alkalmazások és intelligens szerződések létrehozására használható. Az EOS továbbfejlesztett környezetet és a technológia nagyszerű előrelépéseit mutatja be. Leegyszerűsítve: az EOS közösség keményen dolgozik egy masszívan skálázható dApp platform bemutatásán a mindennapi felhasználók számára. Az EOS több kódoló nyelvet is támogat, beleértve a C-t is++.

Ezenkívül alapértelmezés szerint az EOS platform nem igényel mikrotörlesztést, így a végfelhasználóknak nem kell fizetniük azért, hogy tranzakciókat küldjenek, vagy bármilyen más feladatot hajtsanak végre a blokkláncon.. Az egyes alkalmazások fejlesztői fogják meghatározni, hogy a felhasználók hogyan fizessék a tranzakciós díjakat.

Jó hír, hogy az EOS által a tranzakciók ellenőrzésére használt fejlett mechanizmus másodpercenként körülbelül 100 000 tranzakciót képes elérni.

Előnyei ellenére vannak valódi kérdések. Az EOS előtt álló kihívások egy része hibákkal és sérülékenységekkel kapcsolatos. Még a hivatalos lejárt indítás és a kriptovaluta közösségben felépített izgalom után is, a hackerek tovább jelentették a hibákat.

Tekintettel az EOS nagy költségvetésére, sokan elgondolkodtak azon, hogy miért jelent meg továbbra is ilyen sok kritikus sebezhetőség, ami a platform fő hálózatának elindításához vezet. Az EOS-nak még rengeteg munkája van az EOS 100% -os biztonságának biztosítása és a kihívások leküzdése érdekében.

Még valamit meg kell említenünk az EOS kapcsán, hogy a Ripple és a Bitcoin Cash kivételével az EOS valószínűleg a leginkább polarizáló projekt. A versenytársak azzal érvelnek, hogy az EOS konszenzusos mechanizmusa miatt központosított, amelyben 21 blokkgyártó ellenőrzi az EOS-tranzakciókat.

Még nem láttuk, mi fog történni az új fejlesztések napvilágra kerülése után.

Be kell-e fektetnie EOS?

Litecoin

A Litecoin-t még 2011-ben hozta létre egy volt Google-alkalmazott, Charlie Lee, a Bitcoin fejlesztésének reményében. Bár a Litecoin nem nyújt platformot az intelligens szerződésekhez, sikerült kiállnia az idő próbáját.

Így van – a Litecoin már több mint kilenc éve létezik, és még mindig az egyik legfontosabb kriptovaluta.

A Litecoin egyik legértékesebb jellemzője a nagy sebesség. A Litecoin tranzakciók körülbelül három percet vesznek igénybe (összehasonlítva a Bitcoin tranzakciókkal, amelyek akár 10 percet is igénybe vehetnek).

A Litecoin tranzakciós díjai is viszonylag alacsonyak, különösen más kriptovalutákhoz képest.

Mégis, a Litecoinnak számos kihívást kell leküzdenie. A Litecoin ma szembesülő egyik fő kérdése a bányászattal kapcsolatos. Sok kriptovaluta-szakértő keményen dolgozik azon, hogy a bányászat olcsóbbá és hozzáférhetőbbé váljon. Mégis, a Litecoinnál a bányászat még mindig meglehetősen drága, és csak olyan emberekre korlátozódik, akik nagyon erős hardverrel rendelkeznek.

Ja, és még egy dolog! Egy pillanatban a Litecoin egy nagyra értékelt kriptovaluta-lehetőség volt a kriptográfusok körében. Mindazonáltal manapság, különböző altcoinok megjelenésével, A Litecoinnak hevesen kell küzdenie és küzdenie a magánélet, a nemzetközi fizetések, az intelligens szerződések és más titkosítási kihívások tekintetében.

Be kell-e fektetnie Litecoin?

Mik vannak a többi legnépszerűbb kriptovaluta közül?

A kriptovaluta és a blokklánc-technológia világa gyors ütemben fejlődik, és mint fent említettük, több mint 5000 kriptó vásárolható meg, nézhető meg és kerülhető el odakint. Noha a Bitcoin továbbra is vezeti a kriptovaluta piacot, más érmék gyorsan növekszenek népszerűségüknek a jobb műszaki jellemzőik és perspektívájuk miatt.

A kriptográfia fent említett legfontosabb szereplői mellett minden bizonnyal van még egy csomó más ígéretes kriptó, amelyet figyelnie kell. Néhány közülük a következőket tartalmazza:

Győződjön meg róla, hogy elvégezte-e a kutatását, és alaposan megvizsgálja az egyes kriptovaluták előnyeit és hátrányait, mielőtt befektetés, kereskedelem, vásárlás vagy bányászat mellett dönt..

szerencsére, rengeteg kereskedési lehetőség van és jó hírű brókerek kint hogy megfeleljen céljainak és elvárásainak.

Ennek ellenére a kriptográfia néhány lenyűgöző pénzügyi lehetőséget kínálhat, a kriptográfia egészének még mindig meg kell küzdenie a sebesség, az energiahatékonyság, a méretezhetőség, a magánélet és a digitális tulajdonjog számos problémáját.

Ráadásul, bár a blockchain technológia sokféle alkalmazással rendelkezik a különböző ágazatokban (beleértve a játékipart is), a kriptográfia világa még mindig számos társadalmi tévhit előtt áll. Mivel a kriptókat tiltott tevékenységekhez használták és kripto csalások, a hétköznapi emberek nehezen hiszik el, hogy még a legjobb kriptovaluták is képesek legyőzni saját kihívásaikat és helyettesíteni a fiat pénzeket.

Lásd még: Cryptocurrency Exchange vagy CFD Broker?

Miért vált napjainkban a kriptográfia olyan népszerűvé a kihívások ellenére??

miért vált népszerűvé a kriptopénzek

Mégis, a kriptopénz világában elterjedt kihívások és mítoszok ellenére nem kétséges, hogy a kriptók és a blokklánc-technológiák forradalmasíthatják az egész világot.

De miért pont? Miért érdeklődött ilyen viszonylag rövid időszak alatt olyan sok ember, hogy részesei lehessenek a kriptográfiai közösségnek? Találjuk ki!

  • Nincs közvetítő: A kriptopénzek egyszerűbb módot ígérnek a pénz átutalására két fél között. Egyetlen bank vagy hitelkártya-társaság sem vesz részt tranzakciókban.
  • Alacsony költségek: Az átutalások minimális vagy szinte díjmentesen történnek.
  • Biztonság: A Blockchain technológiát a hacker támadások megelőzésére és a fizetési folyamatok hatékonyabbá tételére tervezték.
  • Névtelenség: egyetlen központi kormányzat, hatóság vagy bármely társaság sem férhet hozzá pénzeszközeihez, sem személyes adataihoz.
  • Hozzáférés: Mindaddig, amíg hozzáfér az internethez és egy számítástechnikai eszközhöz, a kriptovaluta közösség részévé válhat. Akár 100 dollárral is elkezdheti a kriptók kereskedelmét.

Végső gondolatok a kriptopénz-kereskedelem perspektíváiról és kihívásairól

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a kriptovaluták itt maradnak. Az érmék folyamatosan jelennek meg, ezért még nem láttuk, hogy a mai növekvő környezet képes-e kezelni a jelenlegi versenyt.

Mi, a Trading Education, röviden feltártuk a legjobb kriptovalutákat, azok pozitívumait, valamint néhány fő kihívást, amelyekkel ma szembesülnek. Hisszük, hogy ezek az információk értékes betekintést nyújtanak Önnek és segít kiválasztani a kereskedelem számára a legjobb kriptovalutát.

A fenti információk alapján arra is következtethetünk, hogy a kriptovaluták jövője abban rejlik, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy végső irányításban legyenek pénzük felett. Gyors globális tranzakciók, a legmagasabb szintű biztonsági szint, kevés tranzakciós díj vagy anélkül, és könnyebb bányászat!

Bár a kriptóknak még hosszú utat kell megtenniük, mire valóban helyettesíthetik a hitelkártyákat és a fiat pénzeket, a kriptovaluta jövője fényes, és hamarosan alapvetően megváltoztatja gazdasági helyzetünket.

Ha részese akar lenni ennek az új pénzügyi világnak, iratkozzon fel valamelyik kereskedelmi tanfolyamunkra. Mi, a Trading Education, végigvezetjük Önt a kriptográfia útvesztőiben, és segítünk leküzdeni minden kriptográfiai kihívást.

Főbb pontok:

  • Viszonylag rövid története ellenére a kriptopénzek forradalmasíthatják az egész pénzügyi világot.
  • Annak ellenére, hogy több mint 5000 kriptó van odakint, a legnépszerűbb kriptovaluták közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, az EOS és a Litecoin.
  • További népszerű érmék a Dash, az IOTA, a Bitcoin Cash, a Stellar és a Monero.
  • A kriptovaluták manapság szembesülő főbb kihívásai között szerepel a magánélet, az energiahatékonyság, a biztonság, a skálázhatóság, a digitális tulajdon és a társadalmi hozzáállás..
  • A kriptók mégis megváltoztatják gazdasági helyzetünket; A kriptók kereskedésével részese lehet ennek a változásnak.

Most már ismeri a legfontosabb kriptovalutákat és azok kihívásait. Ha inspirációt érez a kriptovaluta kereskedésének megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja ezt etoro lehetőséget nyújt Crypto eszközök megvásárlására 90-ig+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

→ Kattintson ide a legfontosabb kriptovaluták felfedezéséhez

Befektetne kriptovalutákba? A legfontosabb kriptovaluták közül melyiket választaná? Milyen kihívásokat találsz a legfélelmetesebbnek? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Továbbá, ha tetszett a cikkünk A legnépszerűbb kriptovaluták és kihívásaik. Kripto kereskedési lehetőségek, kihívások & Perspektívák, kérjük, nyomja meg a like gombot, és ossza meg bárkivel, akinek érdekes lehet.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector