A Litecoin vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Hogyan vásárolhat Litecoin-t (LTC): Lépésről-lépésre útmutató

A Litecoin-t 2011-ben alapította Charlie Lee informatikus, és továbbra is az egyik legnépszerűbb digitális pénznem, amelyet vásárolni lehet.

Szeretné online vásárolni a Litecoin-t néhány kattintással? Remek – de néhány dolgot először figyelembe kell venned.

Ebben Hogyan vásárolhat Litecoin-t Kezdő Útmutató 2021, át fogjuk járni azokat a gyakorlatokat és technikákat, amelyeket a befektetők használnak, akik megvásárolják ezt a kriptovalutát..

Mindent fedezünk a díjaktól, amelyeket várhatóan fizethet a Litecoin online vásárlásakor, a befektetési terv készítésének módjától és a legfontosabb mutatóktól a jó online bróker megtalálásáig.

Vásároljon Litecoin-t 5 lépésben


A Litecoin LTC vásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani az LTC-t a kereskedési platform listájáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy a Litecoin LTC érmék hozzáadódtak a pénztárcájához.

Az alábbiakban összeállítottunk egy egyszerű, 5 lépésből álló áttekintést a Litecoin megvásárlásáról:

1. lépés: Iratkozzon fel egy szabályozott kriptográfushoz

2. lépés: Utalja be számláját

3. lépés: Válassza a Litcoin (LTC) lehetőséget a kriptopénzek listájából

4. lépés: Döntse el, hogy mennyi Litecoin-t szeretne vásárolni

5. lépés: Hagyja jóvá megrendelését – Az LTC érméit azonnal hozzáadja a pénztárcához!

1. lépés: Válasszon online Litecoin-közvetítőt vagy -cserét

Amint az a fenti áttekintésünkből kiderül, mielőtt digitális pénzeket vásárolhatna, regisztrálnia kell egy brókert.

Ha úgy dönt, hogy regisztrál a fent említett kriptoplatformon eToro, közvetlenül a platformon keresztül vásárolhatja meg a Litecoin-t. Ezenkívül a közvetítőt több szabályozó testület szabályozza

Ha viszont kriptovaluta-tőzsdén keresztül szeretne Litecoin-t vásárolni, akkor az Ethereum, a Bitcoin és az ilyenek LTC-érméit megváltoztathatja..

Bár ez vonzónak tűnhet, meg kell említenünk, hogy ezek a titkosítások gyakran nem szabályozottak – ezért növeli a kockázatait.

Az eToro-t nemcsak az FCA, az ASIC és a Cysec szabályozza, hanem az Egyesült Államokban is bejegyzett FINRA. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen és biztonságosan vásárolhatja meg a Litecoin-t, ahelyett, hogy aggódna a potenciálisan árnyékos csere legitimitása miatt.

Mindent figyelembe véve sokkal gördülékenyebb és biztonságosabb tapasztalat a Litecoin engedélyes közvetítéssel történő megvásárlása. Különösen a kezdők esetében.

Ez simán rávezet minket a fontos mutatókra, amelyeket figyelembe kell venni, ha megfelelő kriptográfust keresünk a Litecoin vásárlásához.

Szabályozás

A szabályozás fent van, amikor brókert kell választani a Litecoin vásárlásához, amint azt már érintettük. Leegyszerűsítve: a szabályozó szervek szigorú szabályokat hajtanak végre a kriptográfiai platformokon. Ez biztosítékot nyújt a pénzügyi cápák ellen az űrben.

Bizonyos szabályozatlan brókerek és harmadik felek tőzsdei tőkeáttételt kínálnak, amikor Litecoin-t vásárol. Javasoljuk azonban, hogy ezt minden áron elkerüljék.

Sőt, ha úgy dönt, hogy regisztrál egy cserére – akkor mindig szembe kell néznie a platform feltörésének kockázatával. Ez történt számtalan, engedély nélkül működő tőzsdével. Vagy dönthet úgy, hogy visszavonja a Litecoin-t egy magán pénztárcába. De ha elfelejtette a személyes jelszavát, vagy ha a pénztárcáját feltörték – nem sokat tehet.

Mint korábban említettük, eToro teljesen szabályozott, ezért itt nem szabad aggódnia a biztonsággal kapcsolatban.

fizetési módok

A fizetési módokra áttérve manapság a legtöbb modern online brókernél széles választék áll rendelkezésre.

A kezdeti időkben a szabályozatlan harmadik fél kriptotőzsdéjén keresztül történő átutalás gyakran volt az egyetlen lehetőség a Litecoin megvásárlására. Ez a folyamat néha hetekig tartott.

Mint mondtuk, manapság azonban nem kell megküzdenie a kívánt fizetési mód megtalálásával. Az eToro kripto platform kompatibilis a hitel- és betéti kártyákkal, valamint a PayPal, a Skrill és a Neteller szolgáltatásokkal. Az összes fent említett fizetési mód biztonságos, kényelmes és azonnal feldolgozható.

Díjak és jutalékok

Mint minden pénzügyi szolgáltatás esetében, a szóban forgó vállalatnak is profitot kell termelnie. Ez a nyereség akkor származik, ha az ügyfeleket jutalékokkal és díjakkal számolják fel. Így lehetővé téve a platform számára, hogy hozzáférést kínáljon a Litecoin vásárlásához.

A jutalékok és díjak ország mérföldenként változhatnak és változhatnak. Mindenesetre azt tapasztaljuk, hogy a kriptovaluta-közvetítők oroszlánrésze változó jutalékot számít fel. Ezt a változó díjat az Ön LTC pozíciójának értékével terhelik.

A Coinbase kriptovaluta platform 1,49% -os díjat számít fel minden egyes kereskedésed után. Például, ha a Litecoin pozícióját 200 dollárra adja meg, akkor 2,98 dollárt (200 dollár x 1,49%) fizet. Ha ez 2000 dollár volt, akkor 29,80 dollárt fizetett volna – és így tovább.

Vessen egy pillantást egy egyszerű példára arra, hogy ez a jutalék hogyan befolyásolja az Ön potenciális nyereségét, amikor online vásárol Litecoin-t:

 • 1000 dolláros vételi megbízást ad le a Litecoin-on
 • A Coinbase 14,90 USD jutalékot számít fel (1000 USD x 1,49%)
 • Az LTC érmék eladásakor 2000 dollárt érnek
 • Ismét 1,49% -ot fizet, ami 29,80 USD
 • Összesen 44,70 USD jutalékot fizetett

Az 1,49% nem tűnik soknak, de ezek a díjak hamarosan elkezdhetik enni a profitot. Ha a Litecoin megvásárlását választotta az eToro-n keresztül, akkor megtakarított volna magának 44,70 dollárt – mivel a kriptográfus nem jutalékos.

Ezenkívül a Coinbase ügyfelei 3,99% -kal kötelesek fizetni minden betéti kártya tranzakció esetén. Tehát, ha Litecoin-t vásárolna 500 dolláros téten, akkor 19,95 dollárt kell fizetnie a platformnak.

Feltűnő ellentétben az újoncok kedvenc eToro semmit sem számít fel az amerikai dollárba történő betétekért. Ha más pénznemben fizet, akkor egyszerűen fizetnie kell 0,5% -os átváltási díjat.

Egyéb fontos tényezők

Beszéltünk a szabályozás, a fizetési módok és a díjak fontosságáról – a Litecoin megvásárlásának módját illetően.

Néhány egyéb tényezőre azonban figyelni kell, amikor kiválaszt egy online kriptográfust.

 • Felhasználóbarátság: Az online közvetítő egyszerű használatának szabályozással kell rendelkeznie. Döntő fontosságú, hogy a megrendelések létrehozása és a Litecoin vásárlása zökkenőmentes, végpontok közötti folyamat legyen.
 • Minimális befektetés: Mielőtt elvégezné a regisztrációs eljárást egy kriptoplatformon, javasoljuk, hogy ellenőrizze, mi a minimális befektetés. Ha újonc vagy a kriptográfiai vásárlási helyben, úgy gondoljuk, hogy ésszerűbb kis megrendelésekkel kezdeni. Egyes brókerek akár százakat is igényelnek, míg eToro lehetővé teszi a Litecoin megvásárlását 25 dollár felfelé!
 • Tárolás: A tárolás egy másik tényező, amelyre érdemes gondolni, mielőtt regisztrálna egy kriptovaluta szolgáltatóhoz. Például, ha nem szabályozott cserére jelentkezik be – valószínűleg Önnek kell felelősséget vállalnia a Litecoin tárolásáért. Ezt tartják a kezdők számára a legösszetettebb lehetőségnek. Az eToro viszont biztonságosan tárolja az Ön számára a Litecoin-t, külön költség nélkül.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

A Litecoin megvásárlásának megfontolásakor a legbiztonságosabb előrelépés egy befektetési terv kidolgozása.

Ennek értelme van, tekintve, hogy a kriptovaluta piacok együtt járnak egy ilyen potenciálisan ingatag környezettel. Ugyanez vonatkozik tapasztalt kriptográfiai befektetőkre és kezdőkre egyaránt.

Ezt szem előtt tartva találjon néhány ihletet, amelyet felhasználhat a Litecoin megvásárlásához szükséges saját beruházási terv elkészítésekor.

Hosszú távú vagy rövid távú

Jó megfontolni, hogy hosszú távú vagy rövid távú Litecoin befektetőként kívánja-e magad.

A rövid távú kriptográfiai befektetők célja a rendszeres nyereség elérése a Litecoin folyamatosan változó árcsúcsainak kihasználásával. Ezt úgy érjük el, hogy megválasztjuk a digitális érmék megvásárlását, és perceken, napokon vagy heteken belül készpénzt válthatunk ki – a piac tökéletes időzítésével.

A legtöbb digitális valuta árfolyama kétszámjegyekkel változott valamikor vagy egy nap alatt. Ez szemlélteti, hogy a piac mennyire ingatag lehet.

Valójában az emberek többsége éppen ezért érdeklődik a kriptopénzek iránt. Végül is a legnagyobb profit általában a legsúlyosabb kockázatokból származik.

Ha hosszú távú stratégiáról van szó, ezt általában „vétel és tartás” néven emlegetik. Ahogy a neve is sugallja – a cél a Litecoin megvásárlása, és egyszerre akár hónapokig vagy akár évekig is tartani. Ez kiküszöböli az ár rövid távú elmozdulásával kapcsolatos aggodalmat.

Cél Litecoin ár

Sokan úgy döntenek, hogy a Litecoin célárát beépítik stratégiájukba.

Például, ha meg akarja hármasítani eredeti befektetését a Litecoin-ban, és 200 dollárért vásárolta meg a digitális eszközt – a Litecoin árának 600 dollárra kellene emelkednie.

A Litecoin 2015-ben a legalacsonyabb áron, 1,11 USD volt. Alig két évvel később a népszerű kriptovaluta minden idők legmagasabb szintjét, 375,29 USD-t ért el. Mint látható, ez egy elég gyors emelkedő. Akik még 2015-ben helyesen spekuláltak a piacon, azok kétségkívül rendezett hasznot hoztak volna!

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

Ábrázoltuk az áringadozásokat, amelyekre a Litecoin vásárlásakor számíthat. Ezt szem előtt tartva javasoljuk a lassú és stabil megközelítés mérlegelését – kis összegek rendszeres befektetését.

Nem könnyű nyereséget elérni bármely eszköz kereskedése során, különösen egy ilyen ingatag piacon. Végül is a siker érdekében jó döntéseket kell hoznia, miközben a költségvetését kordában kell tartania.

A Litecoin vásárlása kevés, de gyakran havi rendszerességgel bevált stratégia, amelyet minden készségszint használ. Ez lehetővé teszi, hogy fokozatosan bővítse portfólióját, és ragaszkodjon pénzügyi tervéhez. Amint kitértünk rá, az eToróban 25 dollárért vásárolhat Litecoin-t, ami nagyon kedvez ennek a stratégiának!

Fontolgatná a befektetést Litecoin?

3. lépés: Nyisson meg egy Litecoin Broker számlát

Ha talált egy online brókert, amelynek tetszik az ötlete – fel kell lépnie a megfelelő weboldalra, és regisztrálnia kell. A folyamat ebben a szakaszban nagyjából megegyezik bármely más eszköz vásárlásával – legyen az ETF, részvény vagy ezüst.

Más szóval, mielőtt megvásárolhatná a Litecoin-t, ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. Ez mindig tartalmazza a teljes nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát.

Ha szabályozott titkosítási közvetítőt használ (ahogy ajánljuk), akkor fényképes igazolványt, például útlevelet vagy vezetői engedélyt kell kérnie. Ez a KYC (Ismerje meg ügyfelét) szabályainak törvényi előírása.

Előfordulhat, hogy be kell nyújtania a címét igazoló dokumentációt is. Ez általában közüzemi számla vagy bankszámlakivonat formájában történik az elmúlt 3 hónapban.

Hallottunk arról, hogy az online brókerek akár egy hétig is igénybe vehetik az ügyfél fiókjának működését.

Ennek ellenére az eToro nem ellenőrzi manuálisan az azonosítót, így a folyamat sokkal gyorsabb. Valójában, mivel a bróker automatizált technológiával ellenőrzi a dokumentumait, néhány perc múlva be kell állnia!

4. lépés: Betétek befizetése

Feltéve, hogy a platform elfogadja az Ön által választott fizetési módot, folytathatja, és befizethet bizonyos összegeket a Litecoin vásárlásához.

Kétségtelen, hogy a számlád finanszírozásának leggyorsabb és legkényelmesebb módja hitelkártya / betéti kártya vagy e-pénztárca. A leglassabb út a Litecoin vásárlásához elektronikus átutalással történik, általában napokig tart.

A sokoldalú tömegkedvelő eToro kompatibilis többféle gyors fizetési móddal, amelyek lehetővé teszik a Litecoin azonnali vásárlását. Ide tartoznak a hitelkártya / bankkártya család Mastercard, Visa és Maestro tagjai. Az e-pénztárcák tekintetében választhat a PayPal, a Skrill és a Neteller közül.

Egyes brókerek minimális betétet írnak elő. Úgy találjuk, hogy ez a semmiből bárhol – 1000 dollárig és annál több. Ezért bölcs dolog ellenőrizni, hogy a minimális befizetés megfelel-e a költségkeretének. Az eToro-nál a minimum 200 dollár.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedési kötőjel

Amint befizetett pénzt számlájára, elkezdheti vásárolni a Litecoin-t. Nos, először meg kell adnia egy megrendelést, hogy a bróker tudja, hol áll.

Ha korábban kereskedett, akkor már ismeri ezt a folyamatot. Azok számára, akik újak a helyszínen, az alábbiakban megtalálja a hasznos megrendelések listáját, amelyeket figyelembe kell venni a Litecoin vásárlásakor.

Vásárlás

A Litecoin vásárlásakor sokat használ vásárlási megbízásokat, mivel ez döntő fontosságú az érintett piacra való belépéshez.

Leegyszerűsítve: ha úgy gondolja, hogy a Litecoin emelkedni fog, hozzon létre vételi megbízást az LTC szolgáltatónál.

Ezzel azt mondva, hogy ha a választott bróker is támogatja az eladást, és úgy gondolja, hogy a Litecoin értéke csökken, hozzon létre eladási megbízást.

Limit vagy piaci megbízás

Néhányszor említettük már, hogy a Litecoin ára szinte folyamatosan, másodpercről másodpercre változik. Ezt fontos figyelembe venni, különösen, ha célja az, hogy nyereséget szerezzen ezekből a rövid távú áreltolódásokból.

Most egy másik hasznos megbízásra – a „piaci megbízásra”. Ez azt mondja online brókerének, hogy a jelenlegi vagy a legközelebbi áron szeretne belépni a Litecoin piacra. A kriptográfiai platform ezt a parancsot azonnal végrehajtja.

Ne felejtse el figyelembe venni a fent említett értékváltozásokat, mivel ez megelőzhetetlen. Annak érdekében, hogy jobb ötletet kapjon – a Litecoin 80,42 dollár lehet, amikor a piaci megrendelés megerősítéséhez ért. A ténylegesen megszerzett ár 80,49 USD lehet.

A „limit megbízás” szempontjából – megadhatja saját Litecoin belépési árát.

Vizsgáljuk meg még jobban a témát egy gyors példával, hogyan működik ez:

 • A Litecoin jelenleg 80,42 dollár -, de 85,00 dolláron szeretne megadni
 • Létrehoz egy limit megbízást 85,00 USD-on
 • Ha az LTC eléri a 85,00 dollárt – a rejtjelező bróker végrehajtja a limit megbízását
 • Megrendelésed függőben marad, amíg a Litecoin el nem éri a célárat – vagy te magad lemondod

A piaci megbízások egyszerűbbek, mivel nincs „a piac időzítése”. Más szavakkal, azonnali tranzakcióról van szó. Amint azonban fentről is látható, a limit megbízások nagyszerű módja annak, hogy úgymond saját feltételekkel lépjünk a piacra.

Tét

Mint mondtuk, mielőtt megvásárolhatná a Litecoin-t, le kell adnia a megfelelő megrendelést. Ezen felül el kell gondolkodnia azon, hogy mennyit hajlandó vállalni jóslatában.

Korábban javasoltuk, hogy ha kezdő vagy, akkor érdemes jobban kezdeni a téteddel. Annyi Litecoin-t vásárolhat, amennyit csak akar a valóságban, de valószínűleg kisebb összegek befektetésével kényelmesebb ütemben találja meg a lábát.

Megismételve, megvásárolhatja a Litecoin-t minimális befektetésért, mindössze 25 dollárért a címen eToro. Ez egy jó módja annak, hogy rendszeresen hozzáadjuk a digitális valutákat a portfólióhoz, anélkül, hogy sok tőkét kockáztatnánk.

Rendelés megerősítése

Miután létrehozta új fiókját, kitöltötte az összes szükséges információt – vétel / eladás, piaci / limit megbízások és tét, megerősítheti a megadott információkat, és folytathatja.

Most látni fogja, hogy a megvásárolt Litecoin az eToro kriptotárcájában található!

6. lépés: A Litecoin tárolása

A hagyományos fiat pénzektől eltérően mindannyian fizetjük a számláinkat, a Litecoin és más kriptovaluták decentralizált főkönyvön vannak.

Ha nem online közvetítőn keresztül vásárol, akkor megvásárolja a Litecoin-t, és a személyes kriptotárcájában tárolja. Ezt a kriptotárcát letölti otthoni számítógépére és / vagy mobiltelefonjára.

Amint azt korábban megjegyeztük, amikor saját kriptóérméit tárolja, teljes felelősséggel tartozik a magánkulcsáért, és így kiszolgáltatottabb a pénztárca-hackerek ellen. Ha elfelejtette a magánkulcsát, vagy ha a titkosított pénztárca biztonságát veszélyezteti – valóban nem sokat tehet róla.

Az eToro szigorú szabályozás alatt tárolja kriptovalutáit, így megvásárolhatja a Litecoin-t, tudván, hogy az FCA, az ASIC és más ilyenek védettek. Ennek eredményeként többé nem kell aggódnia többszörös átutalás, a magánkulcs megemlékezése vagy egy átverés áldozata miatt..

7. lépés: A Litecoin értékesítése

Amint már tudod, a Litecoin-t a piac időzítésének előrejelzésével vásárolja meg. Ezután később eladja a kriptotartalmú eszközét többért, mint amennyiért vásárolta – így nyereséget termel.

Megismételve, a Litecoin kriptográfiai tőzsdén vagy akár szabályozatlan közvetítőn keresztül történő értékesítése a legkevésbé biztonságos és kényelmes módszer. Ennek oka, hogy a harmadik féltől származó cserék gyakran megkövetelik, hogy az LTC érméket a pénztárcájából vigye át a cseréjébe.

Ezután fel kell cserélnie a Litecoinját olyan pénzre, mint például az amerikai dollár vagy az euró. Ehhez szinte mindig cseredíjat kell csatolni.

Litecoinjának az eToróban történő beváltása teljesen más tapasztalat, mint a fent említett kriptográfiák. Jelentkezzen be fiókjába, majd a személyes portfólió képernyőjén kattintson a Litecoin ‘Eladás’ elemére.

A KYC-szabályok miatt az Ön pénzösszegét hozzáadjuk a digitális valuta megvásárlásához használt fizetési módhoz.

Készen áll a befektetésre Litecoin?

A Litecoin megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Most, hogy áttekintettük a Litecoin megvásárlásának alapvető keretrendszerét – ideje megvizsgálnunk néhány más lehetőséget.

Vásároljon Litecoin betéti kártyát

A betéti kártya tranzakciók gyors és egyszerű módja az online fizetésnek. A Litecoin megvásárlásának módjával kapcsolatban ugyanez vonatkozik.

A Litecoin betéti kártyával történő vásárlásához csak annyit kell tennie, hogy a szokásos módon adja meg adatait, és adja meg, hogy mennyit szeretne vásárolni. Amikor ki akarja váltani a digitális érméket, a platform elküldi az összegeket ugyanarra a kártyára.

Mindig érdemes ellenőrizni a minimálisan megkövetelt Litecoin befektetést, mivel minden bróker különbözik egymástól. Az eToro lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy betétkártyával 25 dollárért megvásárolhassák ezt a spekulatív eszközt.

Vásároljon Litecoin hitelkártyát

Ha inkább a Litecoin hitelkártyával történő vásárlásának ötletét választja, az eToro elfogadja ezt a fizetési módot is.

Hitelkártyák esetén külön díjakat kell figyelembe venni, mint például az általánosan felszámított „készpénzelőleg-díjat”. Ez nagyjából megegyezik azzal, mint amikor szerencsejáték-tranzakciót vagy ATM-visszavonást hajt végre.

A Hogyan vásárolhat Litecoin útmutatónk megállapította, hogy az átlagos felszámított díj a tranzakció összegének körülbelül 3% -a. Érdemes azonban a hitelkártya-szolgáltatónál megkérdezni.

Vásároljon Litecoin Paypal-t

A PayPal világszerte ismert, mivel biztonságos és gyors módja az online vásárlásnak. Jó hír, hogy manapság a PayPal használatával is lehet Litecoin-t vásárolni.

Nem minden kriptográf szolgáltató kínálja ezt a fizetési módot. Megerősíthetjük azonban, hogy az eToro teljes mértékben kompatibilis a PayPal-tal – valamint a Skrill-lel és a Netellerrel.

Litecoin ATM

Noha sokan nincsenek tisztában a Litecoin ATM-ekkel, világszerte több mint 7000-en vannak. Bár meglehetősen távol vannak a sokak által használt hagyományos ATM-től.

Ahelyett, hogy felvenné a fiat pénzt, behelyezi az ATM-be. A gép megjeleníti, hogy hány LTC érmét kap a pénzéért. A megerősítést követően nyomtatott nyugtát kap, amely tartalmazza a tranzakció részleteit. Ezután saját pénztárca átutalással igényelnie kell a Litecoin-t.

A Litecoin ATM-ek ugyanúgy megtalálhatók az üzletekben, a repülőtereken és az utcákon, mint a hagyományos ATM-ek. Meg kell azonban jegyeznie, hogy a felszámított díjak tetemesek lehetnek – egyes esetekben akár a tranzakció 20% -át is.

Ergo, lényegesen olcsóbb és kényelmesebb megvásárolni a Litecoin-t olyan szabályozott brókeren keresztül, mint az eToro.

A Litecoin 2021 vásárlása – Az ítélet

Ebben az útmutatóban számos olyan tényezőről beszéltünk, amelyekre figyelni kell, amikor a Litecoin online vásárlását választják. Remélhetőleg készen áll arra, hogy csatlakozzon a befektetők sokaságához, akik minden nap kriptovalutákat vásárolnak.

Mielőtt elkezdené, regisztrálnia kell egy megbízható és elismert brókert. Ehhez erősen ajánljuk a kezdőbarát eToro platformot. Itt van több szabályozó szervezet biztonsági hálója, amely biztonságban tartja a helyet.

Ezenkívül jutalékmentesen, kevesebb mint 10 perc alatt megvásárolhatja a Litecoin-t. Nem kell vigyáznia a saját kriptotárcájára – és a pénzváltás ugyanolyan egyszerű, mint a bejelentkezés és az „eladási” megrendelés létrehozása!

eToro – A legjobb bróker vásárolni LTC

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a Litecoin-t?

A Litecoin vásárlása soha nem volt ilyen egyszerű az átlagos Joe Public számára. Egyszerűen regisztráljon egy szabályozott online közvetítőhöz, amely Litecoin-t kínál – hozzon létre megrendelést és adja meg tétértékét.

Mi a legbiztonságosabb módja a Litecoin vásárlásának?

Ha azon gondolkodik, hogyan lehet biztonságosan megvásárolni a Litecoin-t – kétségtelenül a legjobb módszer erre egy engedéllyel rendelkező brókeren keresztül, mint például az eToro. A közvetítő szolgáltató bejegyzett a FINRA (USA) cégnél, és az FCA (Egyesült Királyság), a CySEC (Ciprus) és az ASIC (Ausztrália) irányítja..

Vásárolhatok 100 dollár Litecoin-t?

Igen, 100 dollárt vásárolhat Litecoin-ból. Ha Ön kezdő, akkor erősen javasoljuk, hogy harapás nagyságú összegeket fektessen be digitális pénznemekbe. Az eToro-nál megvásárolhatja a Litecoin-t legalább 25 dollárért.

Veszíthet pénzt a Litecoin-on?

Igen. Nincs kockázatmentes kereskedés, függetlenül attól, hogy mi a pénzügyi eszköz. Ha időzíti a piacot és helyesen jósolja a Litecoin emelkedését vagy csökkenését, akkor nyereséget fog elérni. Ha helytelenül jósol, veszteséget okoz. Ez a játék jellege.

Mit ér a legtöbb Litecoin?

A legtöbb Litecoin értéke 375,29 dollár – amelyet 2017-ben ért el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector