A Litecoinba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

A Litecoinba történő befektetés előnyei és hátrányai, jó-e befektetni az LTC-be?

Tudjon meg többet a Litecoinba történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előre vezetnek, hogy megtudja, jó-e befektetni a Litecoinba.

A Litecoin lehet a hiányzó darab a portfólióból. Ezért gondolhatja fontolóra az LTC-be történő befektetést, az előnyöket és hátrányokat, és hogy pontosan mit kell keresnie.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni a Litecoin LTC-t, a 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Litecoinba (LTC) történő befektetésnek? A Litecoinba történő befektetés előnyei ellensúlyozhatják a lehetséges hátrányait? Lesz-e az LTC-ből milliomoskészítő? Olvassa tovább, hogy megtudja, méltó befektetés-e a Litecoin.

Mi az a Litecoin?


Mielőtt feltárnánk a Litecoinba történő befektetés előnyeit és hátrányait, próbáljuk megérteni a Litecoin természetét. Tehát mi a Litecoin?

A Litecoin az egyik legnépszerűbb altcoin a piaci korlát és a Bitcoin egyik legkiemelkedőbb villája, amelyet gyakran a Bitcoin aranyának ezüstjeként emlegetnek.

Azok számára, akik újak a kriptovaluta szektorban és a blockchain technológiában, meg kell említenünk, hogy a kemény villák a hálózat protokolljának bármilyen alapvető változására utalnak.

A Litecoin az egyik legrégebbi kriptovaluta, amelyet mindössze két évvel a Bitcoin után indított el a Google volt alkalmazottja, Charlie Lee. Precízebbnek lenni, A Litecoin 2011-ben jött létre, hogy a Bitcoin könnyebb verziójaként szolgáljon.

Valójában „a Litecoin egy peer-to-peer internetes pénznem, amely azonnali, nulla költség melletti fizetéseket tesz lehetővé bárki számára a világon. A Litecoin egy nyílt forráskódú, globális fizetési hálózat, amelyet központi hatóságok nélkül teljesen decentralizáltak. A matematika biztosítja a hálózatot, és felhatalmazza az egyéneket saját pénzügyeik ellenőrzésére. A Litecoin gyorsabb tranzakció-visszaigazolási idővel és jobb tárolási hatékonysággal rendelkezik, mint a vezető matematikai alapú pénznem. Jelentős ipari támogatással, kereskedelem volumenével és likviditásával a Litecoin bevált kereskedelmi közeg, amely kiegészíti a Bitcoint. ”

Jól, négyszer nagyobb ellátással és négyszer gyorsabb feldolgozási idővel, A Litecoin kétségtelenül vonzó alternatíva a Bitcoin számára és aranyos lehetőség a befektetők számára.

Ne feledje, hogy az LTC a Litecoin ticker szimbóluma.

litecoin árdiagram

Míg a Bitcoin továbbra is a legkiemelkedőbb kriptográfia az elfogadás és a piaci korlát szempontjából, a Litecoin sok hozzáértő befektető számára előnyben részesített választás. Valójában, 5.788.862.331 dolláros piaci felső korlátjával az LTC bebiztosította helyét a kriptopiacon.

Akár hiszed, akár nem, az adatok szerint több mint 283 Litecoin-cím található, mindegyikben több mint egymillió dollár LTC, ami azt mutatja, hogy sok nagybefektető fordul az LTC befektetéséhez.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a Litecoinba történő befektetés előnyeiről!

Fontolgatná a befektetést Litecoin?

A Litecoinba történő befektetés előnyei

a hullámzás profi

Milyen előnyökkel jár a Litecoinba történő befektetés?

Alacsony blokkgenerálási időkkel, továbbfejlesztett grafikus felhasználói felülettel (GUI) és lenyűgöző kereskedelmi lehetőségekkel a Litecoin okkal tartozik a top 10 kriptó közé (jelenleg a piaci felső határt tekintve az 5. helyen áll)..

Úgy van! A Litecoinba történő befektetésnek számos oka van, ezért vizsgáljuk meg azokat a tényezőket, amelyek az LTC számára versenyelőnyt biztosítanak a kriptovaluta szektorban. Tehát itt egy rövid áttekintés a Litecoinba történő befektetés előnyeiről.

✅ A Litecoin egy nyílt forráskódú hálózat:

A Litecoinba történő befektetés egyik fő előnye, hogy A Litecoin egy nyílt forráskódú rendszer, ami azt jelenti, hogy a protokolljának módosításai könnyen megvalósíthatók. Ne feledje, hogy a változásokat általában azért hajtják végre, hogy reagáljanak a kriptopiacra és annak igényeire. Nyílt forráskódú rendszer is rugalmasságot biztosít a Litecoin számára a technológiai újítások, például a SegWit és a Lightning Network protokoll megvalósítása érdekében, hogy a tranzakciók gyorsabbak és kényelmesebbek legyenek.

✅ A Litecoin decentralizált:

Csakúgy, mint más kriptovaluták, a Litecoin is peer-to-peer hálózat és a fiat pénz decentralizált alternatívája, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell harmadik felekre, központi bankokra vagy hatóságokra támaszkodniuk. A csomópontok elterjedtek a világ minden tájáról, és a hálózat nyitva áll az élet minden területén élő emberek előtt. Ennek eredményeként, énkiküszöbölik a közvetítői díjakat és csökkentik az árak manipulálásának kockázatát.

✅ A Litecoin gyors:

A Litecoinba történő befektetés talán egyik legfontosabb előnye a sebessége. A Bitcoinhoz képest a Litecoin négyszer gyorsabb. A Litecoin 2,5 percen belül feldolgozza a tranzakciókat, míg a Bitcoin használatával akár 10 perc is igénybe vehető a fizetések feldolgozása. Egyesek szerint a gyorsabb feldolgozási idő azt is jelenti, hogy a potenciális támadások kockázata alacsonyabb – pusztán azért, mert a hackereknek kevesebb ideje maradna a kettős kiadásokkal.

✅ A Litecoin méretezhető:

A Litecoin másik nagy előnye a méretezhetősége. A Litecoin másodpercenként 56 tranzakciót képes feldolgozni. Ehhez képest a Bitcoin másodpercenként 7 tranzakciót képes kezelni, míg jelenleg az Ethereum másodpercenként 15 tranzakciót képes feldolgozni.

✅ Alacsony tranzakciós díjak:

A Litecoin viszonylag alacsony tranzakciós díjakkal rendelkezik, különösen, ha összehasonlítjuk más kriptovalutákkal vagy a hagyományos fizetési rendszerekkel. Ez egy fő tényező, amely szélesebbé és simábbá teheti az LTC alkalmazását.

✅ A Litecoin az indulás óta rendszeresen fejlődik:

Mint fentebb említettük, a Litecoin egy rugalmas hálózat, amely számos fejlesztést ölelt fel, például a SegWit és a Lightning Network protokollt, hogy a tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé tegye. Érdekesség, hogy a Litecoin alkotója, Lee egyszer azt mondta: „Gondoljunk csak arra, hogy két autópályáról van szó: Ma a Bitcoin tele van autókkal, a Litecoin pedig üres. Még a Bitcoin csomagolásával sem érkeznek ma az autók a Litecoin autópálya használatára, mert az nincs csatlakoztatva, és kényelmetlen (központosított cserék és lassú láncon át történő átutalások) átmenni. A Villámhálózat hidakat épít az autópályák felett. De mellékes előnye, hogy ezek a menyasszonyok összekapcsolják mindkét autópályát. Talán a Bitcoin hídjai elégek ahhoz, hogy az autók a Bitcoin autópályán maradjanak. Fogadok, hogy a kényelem és az olcsóbb autópályadíjak a Litecoin autópályán meg fogja győzni az autókat az átkelésről és a Litecoin használatáról. De nem tudjuk meg, amíg mindkettő meg nem épül. ”

✅ A Litecoin rendelkezik az összes érme felső határával:

A Litecoin felső határa 84 millió érme, ami négyszer nagyobb, mint a Bitcoin. Ez azt jelenti, hogy kiküszöbölik az infláció kockázatát, miközben a befektetőknek rengeteg befektetésük lesz.

✅ A bányászat egyszerű folyamata:

Csakúgy, mint a Bitcoin, a Litecoin is proof-of-work algoritmust használ; A Litecoin algoritmusa scrypt néven ismert. A Bitcoinhoz képest azonban, A Litecoin bányászati ​​algoritmusa energiahatékonyabbá teszi a bányászatot és hozzáférhető a bányászok számára, ami környezetvédelmi szempontból is jelentős szakember.

✅ A Litecoin megbízható fejlesztői csapattal rendelkezik:

Mivel a Litecoin-t egy korábbi Google-alkalmazott hozta létre, ez a megbízhatóság érzetét kelti. És ahogy fentebb említettük, Charlie Lee és csapata rendszeresen fejlesztik az LTC-t, beleértve a pénztárca fejlesztéseit, a bizalmas tranzakciókat és a partnerségeket. Példaként említem, hogy az Alba egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek a Litecoin használatát tervezik intelligens szerződéseihez. Mint a cég bejelentette: „A Litecoin-nal a bitcoin után második eszközosztályként jártunk okos szerződéses befektetési megoldásunkért, amelynek elsődleges oka 3 fő volt: 1. Elkötelezettség a Bitcoin kompatibilitás iránt: alapvető ütemterv, p2sh támogatás, villámtámogatás stb.; 2. Kissé jobb méretezhetőség, mint a bitcoin rövid távon (blokkméret és blokkidők); 3. A bányadíjak, amelyek elsősorban a 2. számú függvények, bár ez inkább rövid távú előny, mivel a bányadíjak valószínűleg rakétát raknának, ha úgyis sikerrel járunk. “

✅ A Litecoin könnyen cserélhető:

Meg kell jegyeznünk, hogy az LTC kereskedése egyszerű. Sok tőzsde támogatja a Litecoin-t, az eToro az egyik legmegbízhatóbb platform, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy LTC-t vásároljanak és több mint 90 kriptopárral rendelkező CFD-ket kereskedjenek. Minden hardver pénztárca is támogatja a Litecoin-ot, és az atomcserék vannak az LTC / BTC között. Ráadásul az alacsonyabb ár miatt, mint a többi felső érme – szinte nulla tranzakciós díjjal és alacsonyabb volatilitási szinttel -, az LTC vonzó lehetőség a kezdők számára, akik befektetni akarnak a kriptovaluta szektorba..

Ne hagyja ki: Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

A Litecoinba történő befektetés hátrányai

hátrányai a hullámzásnak

Előnyei ellenére a Litecoinba történő befektetésnek vannak hátrányai. A befektetőknek ismerniük kell a Litecoinba történő befektetés hátrányait, hogy megalapozott döntést hozzanak, és maguk dönthessenek arról, hogy jó-e befektetni az LTC-be..

Tehát itt van, amit tudnia kell a Litecoinba történő befektetés kockázatairól.

❌ A Litecoin-nak néhány márkajelzési problémája van:

A Bitcoin villájaként sokan úgy gondolják, hogy a Litecoin megegyezik a Bitcoin-nal, amely az LTC-be történő befektetés egyik fő hátránya. Ráadásul, bár a Litecoin forradalmasította a kriptográfiai szektort a Bitcoin fejlesztésével, egyedisége kissé csökken. Példaként, A Bitcoin a SegWit protokollt is magáévá tette, elcsúsztatva a Litecoin előrelépéseit és tekintélyét.

❌ A Litecoin idővel elvesztette hitelességét:

Bár a Litecoin megbízható fejlesztői csapattal rendelkezik, az LTC elvesztette hitelességének egy részét. Precízebbnek lenni, Charlie Lee 2017-ben eladta részesedését a Litecoin mindenkori csúcspontja közelében, ami megkérdőjelezte az embereket az érmébe vetett hitében. Ezenkívül a megszűnt Litepay szolgáltatás visszavonása vitatott reakciókat váltott ki a kriptográfusok körében is. Itt kell megjegyeznünk, hogy bár a Litepay szolgáltatás kezdeti bejelentése az LTC árának emelkedését okozta, a LTC csapat bejelentette: „Nagyon elkeseredtünk attól, hogy ez a saga így ért véget, és elnézést kérünk, amiért nem tettünk kellő gondosságot, amely korábban fel tudott volna tárni néhány ilyen kérdést. Jelenleg keményen dolgozunk az átvilágítási gyakorlatok szigorításán és annak biztosításán, hogy ez többé ne forduljon elő. ”

❌ A Litecoin a Dark Web egyik legnépszerűbb érme:

A tanulmány 2018-ban megjelent bejelentette, hogy a Litecoin az a második leggyakrabban használt a sötét weben, a földalatti gyártók 30% -a elfogadja a Litecoin-t. Ez nagy hátrány lehet a nagy befektetők és a hétköznapi felhasználók számára, különösen azért, mert a Selyemút elrontotta a kriptopénz képét.

A Litecoin jó befektetés?

befektetés a litecoinba

Mielőtt befektetne az LTC-be, ne felejtse el, hogy mindez a kockázat-haszon tényezőre vezethető vissza. Tehát, ismerve a Litecoinba történő befektetés előnyeit és hátrányait, itt az ideje válaszolni egy másik kérdésre: „A potenciális jutalom meghaladja-e a kockázatokat?”

A Litecoinnak bizonyosan van néhány kockázati tényezője; Charlie Lee 2017-ben eladta részesedését, sokan még mindig társítják az LTC-t a BTC-vel, és a Litecoin a technológia szempontjából egyre elavultabb, mint az Ethereum és más blockchain projektek.

Ugyanabban az időben, A Litecoin az egyik legrégebbi kriptovaluta, amely újra és újra bebizonyította, hogy ez az egyik legkeresettebb eszköz a kripto befektetők körében – olyan eszköz, amely a piaci felső határt tekintve az 5. helyen áll.

Plusz, a az LTC jelenlegi ára alacsony belépési korlátként működik a kriptográfiai jövevények számára, valamint a portfólió diverzifikálásának nagyszerű módja, amely megkönnyítheti annak világszerte történő elfogadását.

Tehát, ha hajlandó időt és energiát fektetni, és saját kutatásokat folytatni, a Litecoin befektetése valóban az Ön számára is működhet.

Csak emlékezzen egy fontos kereskedési szabályra: soha nem szabad többet fektetnie, mint amennyit elveszíthetnek. Mindig fektessen be a kockázatkezelésbe, és hallgasson a nagy halakra, akik azt javasolják, hogy kerüljék el a számlád 1% -ánál nagyobb kockázatot egyetlen kereskedés során.

Leegyszerűsítve: a Litecoin alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt fontolóra veszi az LTC hozzáadását portfóliójához.

Legyen a Litecoin milliomos készítő?

Igen, a Litecoin milliomosgyártó lehet. Bizonyos értelemben a Litecoin már milliomosgyártó – az LTC piaci korlátja 2020. december 2-án 5 788 862 331 dollár..

Az LTC értéke – 87,71 dolláros kereskedés – valószínűleg tovább növekszik, mivel általában a kriptográfia hiánya elősegíti az árak növekedését. Ne felejtsük el, hogy a Litecoin korlátozott mennyiségben kínál 84 érmét.

Tekintettel a többi kriptovaluta előnyére, a szakértők úgy vélik, hogy a Litecoin itt marad. A DigitalCoinPrice szerint a Litecoin ára továbbra is emelkedő tendenciát élvezhet 2021-ben és 2022-ben, az árak 80 dollár felett maradnak.

természetesen, az árjóslások továbbra is spekulatívak, különböző tényezőktől függően, például a kereslet és a kínálat elveitől, a kriptográfiai tér technológiai fejlődésétől és a piaci hangulattól. Ne feledje, hogy a Litecoin LTC és bármely más kriptográfia tartalmaz némi kockázatot!

eToro – Vásároljon LTC-t 0% jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

  • A Litecoin az egyik legnépszerűbb Bitcoin forka, amelyet 2011-ben hoztak létre – alig két évvel a BTC elindítása után.
  • A Litecoinnak számos előnye van a Bitcoin és más kriptovaluták felett, ideértve a jobb méretezhetőséget, a gyors feldolgozási időt, az új bányászati ​​algoritmust és az alacsony tranzakciós díjakat.
  • Az LTC-be történő befektetésnek azonban számos hátránya van, például a márkaépítéssel kapcsolatos problémák és a Dark Web magas felhasználása.
  • Sok szakértő úgy véli, hogy a Litecoin – „az ezüst a Bitcoin aranyához” – fényes jövőt vár, és a következő években megdöbbentő, 10 000 dolláros árat érhet el.

Ha úgy dönt, hogy befektet az LTC-be, ne felejtse el, hogy a kriptográfia-befektetés kockázatos lehet, ezért elemezze a Litecoin kockázat-haszon profilját, és végezze el a kutatását, mielőtt elkezdené.

Ha tetszett olvasni cikkünket A Litecoinba (LTC) történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekel a kriptovaluta befektetés.

Olvass tovább:

Mennyit ér meg a Litecoin 2021-ben és azon túl?

A Litecoin kereskedelme – Az LTC kereskedés végső útmutatója

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector