A NEO kereskedelme: lépésről-lépésre

Hogyan kereskedjünk a NEO-val: Átfogó útmutató a NEO kereskedelméhez 2021-ben

A NEO kereskedés meglehetősen egyszerű, ha rájön a dologra.

A kriptovaluta-kereskedelem az elmúlt évtizedben robbant. A Bitcoin sikerét követően azóta számtalan altcoin érhető el a piacon.

Ennek élén áll a NEO – amely ma már rendkívül népszerű digitális valuta a kereskedelemben.

Sok szempontból a NEO-t a kínaiak Ethereumnak történő riposztjának tekintik.

A kriptovaluta többféleképpen is megvásárolható vagy cserélhető, ideértve a szabályozott brókereken keresztül is.


Ebben az útmutatóban áttekintjük a NEO online kereskedelmének kezdetleges szempontjait.

A NEO kereskedelme 5 egyszerű lépésben:

A NEO kereskedelméhez az első lépés egy szabályozott tőzsdei számlanyitás, az alapok letiltása, a NEO kiválasztása a platformlistáról, végül pedig Buy (go long) vagy eladás (short short).

Ez a kézikönyv a NEO kereskedelmével kapcsolatosan mindent el fog bontani laikus kifejezéssel, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie a kereskedelem érdekében.

1. lépés: Nyissa meg a számlát egy szabályozott tőzsdén

2. lépés: Befizeti számláját

3. lépés: Válassza ki, hogy mennyi NEO-t szeretne kereskedni

4. lépés: Vásároljon NEO-t (menjen hosszúra) vagy adjon el NEO-t (menjen rövidre)

5. lépés: Erősítse meg a kereskedelmet

Tartalom:

Mi a NEO Trading?

Hogyan működik a NEO kereskedelem?

A NEO online kereskedelme – kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni NEO

A NEO 2021 kereskedelme – lépésről lépésre áttekintés

A NEO útmutató kereskedelme – Az ítélet

GYIK

Mi a NEO Trading?

A NEO egy blockchain alapú platform, amelynek célja az intelligens gazdaság kiépítése. A NEO a hálózat hivatalos pénzneme, és kereskedhet más kriptovalutákkal vagy fiat devizákkal.

Az internet gyors fejlődésével nagy figyelmet fordítottak a hagyományos pénzügyi eszközökről az olyan digitális eszközökre, mint a NEO.

Ez ugyanúgy működik, mint a hagyományos eszközök mögöttes értékkel, amelyeket magánszemélyek vásárolhatnak, birtokolhatnak és cserélhetnek.

Hasonlóan a részvényekhez és a forexekhez, a NEO pénzügyi értéke elemezhető és spekulálható a piaci kereslet és kínálat alapján.

A NEO iránti kereslet megugrása azt eredményezi, hogy az ára felfelé mozog. És fordítva a süllyedő kereslet alacsonyabb árakat jelent.

A NEO kiaknázásához a kereskedőnek képesnek kell lennie a piaci hozzáállás helyes megjóslására.

Mutassuk meg, hogyan lehet kereskedni a NEO-val egy példán keresztül:

 • Mondjuk decemberben a NEO / USD ára 10 dollár
 • Úgy gondolja, hogy a piacnak rövid távú bullish szakaszba kell lépnie, ezért adjon vételi megbízást 1000 dollár értékben
 • Két héttel később a NEO értéke 12 dollár
 • Ez 20% -os növekedést jelent
 • Meggyőződve arról, hogy a piac megfordul, eladási megbízást ad a NEO eszközeinek elidegenítésére.

Ez a NEO kereskedelem 200 dolláros nyereséget jelent Önnek – mivel az 1000 dolláros részesedése 20% -kal nőtt.

Mint adott, ha megfelelő időben ki tudja használni a piaci változások előnyeit, akkor a NEO kereskedése jelentős nyereséget jelenthet Önnek. Másrészt, ha a piac szembe megy a NEO jóslatával, akkor veszteséggel jár.

Az elvitel ITT az, hogy ismerni kell a NEO kereskedési piac apályait és áramlását ahhoz, hogy helyesen spekulálhasson, és ezáltal következetesen pénzügyi nyereséget érjen el..

Hogyan működik a NEO kereskedelem?

A kriptovaluták, mint például a NEO, a hagyományos eszközökhöz képest viszonylag újak a tágabb kereskedelem területén. Mindazonáltal a NEO kereskedelmének koncepciója nagyjából azonos marad.

Akár kezdő a kereskedés, akár csak a kriptovaluták esetében, itt találja meg azokat a pontokat, amelyekre emlékeznie kell a NEO kereskedése közben.

NEO kereskedési ármozgások

Mint minden pénzügyi eszköz, a NEO is hajlamos követni a piaci hangulatot.

Ha a kriptovaluta piac esik, a kereskedők pánikba eshetnek, és megpróbálhatják eladni eszközeiket veszteségeik enyhítése érdekében, ami a NEO értékének csökkenéséhez vezet.

Ha viszont a kriptovaluták piaci hangulata erős, akkor a NEO ára ennek megfelelően emelkedni fog.

A NEO kereskedését online közvetítők segítik. Gyakran a NEO ára is változó lesz a kereskedési platformok között.

Például egy webhelyen megjegyezheti, hogy egy NEO ára 14,96 USD, míg egy másik ugyanezt a digitális eszközt 14,90 USD-ért kínálja. Ez gyakran csekély különbség, amely nem fogja jelentősen foglalkoztatni a kereskedőket.

NEO kereskedési párok

neo árdiagram

A kriptopénz-kereskedelem egyetlen figyelemre méltó előnnyel rendelkezik. Kereskedhet velük kripto-fiat párok formájában, vagy kripto-kriptopárokon keresztül.

Más szavakkal, a NEO-val kereskedhet a kormány által kibocsátott devizákkal, például USD vagy Euro, valamint olyan kriptovalutákkal, mint a Bitcoin vagy az Ethereum Classic.

A crypto-fiat kategóriában a leggyakoribb pár, amellyel találkozni fog, a NEO / USD. Sok bróker azonban alternatív párokat is kínál, például NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY és még sok más.

Ha a kriptográf-kriptopárok mellett dönt, akkor a NEO értékét egy másik kriptovalutával kereskedik. A megfelelő spekulációhoz be kell látnia mindkét kriptovaluta értékét és piacát.

Valójában ez nem más, mint egy NEO-fiat pár kereskedése. Azonban a NEO kereskedése egy fiat devizával valószínűleg hozzáférést biztosít a magasabb likviditáshoz, és ezáltal jobb felárakkal a kereskedésekben.

Sőt, könnyebb kiszámítani a nyereséget és a kockázatokat, miközben kereskednek egy fiat devizával. Talán ezért ajánlott a NEO-fiat párok kereskedése a kezdőknek, összehasonlítva a NEO-kriptopárokkal.

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

A többi eszközhöz hasonlóan a NEO-val is lehet hosszú vagy rövid távú profitot szem előtt tartva kereskedni. A választott stratégia típusa pénzügyi céljaitól függ.

Hosszú távú stratégiákkal lényegében befektetésként tekint a NEO-ra.

Tegyük fel, hogy arra számít, hogy a NEO értéke a következő években ugrásszerűen növekszik. NEO-érméket vásárol, és a kriptotárcájában tárolja. A kriptotárca bankként szolgál az Ön NEO pénzneméhez.

Hónapok vagy évek múlva, amikor a piac az Ön javát szolgálja, dönthet úgy, hogy értékesíti ezeket a NEO érméket és profitot cserébe.

Ezt a megközelítést gyakran hívják HODLingnek a kriptovaluta világban, ami azt jelenti, hogy megteszi "vásárolni és tartani" az eszköz, várva az ideális időt a profit maximalizálására.

Ez különösen hasznos a kezdők számára, mert a technikai elemzés elvégzése és a rövid távú áreltolódások keresése nem igazán szükséges.

Ezért egy hosszú távú stratégia kiküszöböli a piac legkisebb változásainak előrejelzésének sürgető szükségességét, miközben továbbra is profitot termel a NEO kereskedelméből.

Ezzel szemben a rövid távú megközelítés lehetővé teszi kisebb nyereség elérését, de gyakoribb. Ez azt tapasztalhatja, hogy rendszeres időközönként, akár naponta többször is kereskedéseket hajt végre, a választott kereskedési stratégia típusától függően.

Ha rövid távú profitra törekszünk, akkor a legjobb, ha olyan párokat választunk, amelyek nagyobb likviditást kínálnak, például NEO / USD vagy NEO / BTC.

Kereskedelem és saját NEO

Hosszú távú stratégiák esetén a legjobb, ha van egy engedéllyel rendelkező online bróker az oldalán. A hosszú távú kereskedők általában rengeteg tőkét költenek befektetésre, így egy megbízható platform megkönnyíti az Ön számára a folyamatot.

Ha online kriptovaluta-közvetítőt keres, javasoljuk, hogy fontolja meg az eToro-t.

A kereskedelmi szektorban régóta elismert hírnevével az eToro majdnem 100 párral megkönnyíti a könnyű kriptovaluta kereskedelmet. A kereskedéseket nulla jutalékkal hajtják végre, és NEO érmeit biztonságos eToro pénztárcában tárolhatja.

Ezenkívül az eTorót az elérhető egyik kezdőbarát online brókernek tekintik. Mindazonáltal a hosszú távú stratégiákat előnyben részesítik a tapasztalt kereskedők is, akiknek nincs elég idejük figyelni minden rövid távú piaci ingadozásra.

NEO Trading

Apropó piaci ingadozások, van néhány kereskedési stratégia, ahol kihasználhatja ezt a volatilitást. Ha ezt az utat választja, kipróbálhatja a „swing kereskedést” vagy a „napi kereskedést”..

Az egyik ilyen lehetőség az, hogy ezt CFD-k útján kell megtenni – ezek olyan derivatívák, amelyek tükrözik a NEO piaci értékét.

A CFD-k lehetővé teszik mind a hosszú, mind a rövid távú kereskedést a NEO kereskedése során. Például, ha az ár emelkedni akar, megvásárolhatja a NEO-t, majd eladhatja.

Alternatív megoldásként rövidíthet, ha úgy gondolja, hogy a NEO ára csökken. Ebben az esetben először CFD-ket ad el és vásárol vissza alacsonyabb áron, ezzel profitot termelve.

Fontos megjegyezni, hogy a CFD-k nem legálisak a világ minden részén. Számos országban, különösen az Egyesült Államokban, a CFD kereskedelem teljesen tilos. Az Egyesült Királyságban a kereskedők profitálhatnak a CFD-k kereskedelméből a legtöbb pénzügyi eszközzel, kivéve a kriptovalutákat, mint például a NEO.

A legtöbb más régió engedélyezi a kriptovaluta CFD-ket, igaz, ellenőrizze, hogy tartózkodási országa engedélyezett-e.

Mindazonáltal itt van egy áttekintés arról, hogyan lehet kereskedni a NEO-val CFD-k útján:

 • A CFD-k tükrözik a NEO valós árát. Tehát, ha a NEO értékét 10 dollárra becsülik, akkor a CFD-je is ugyanazon az áron lesz. Holnap, ha 10,50 dollárra változik, akkor a CFD-vel is.
 • A CFD-k kereskedése lehetővé teszi a tőkeáttétel alkalmazását a kereskedésekben.
 • A NEO CFD-k gyakran versenyképes díjak mellett, szoros felárral kereskedhetnek.
 • A CFD-k lehetővé teszik mind a hosszú, mind a rövid képzési stratégiákat, és lehetőséget adnak profitálni mind a növekvő, mind a csökkenő piacokból.

Mivel a CFD tőkeáttétel óriási megtérülés esélyével jár, csábító korlátokat találhat a kriptográfiai tőzsdéktől, függetlenül attól, hogy az az Ön országában legális-e vagy sem..

Ha ezt fontolgatja, feltétlenül vizsgálja meg a következményeket, mivel kockáztatja tőkéjét.

Végül is ezek a harmadik féltől származó cserék valószínűleg szintén szabályozatlanok, és megkövetelik, hogy a NEO-val valódi dollár helyett USDT-vel kereskedjen. Azok számára, akik nem tudják, az USDT egy Tether által kibocsátott digitális érme, amely az USD-hez kötött.

Emellett a tőkeáttétel alkalmazása a CFD-k esetében a pénzvesztés magas kockázatát is felvetheti. Ezért elengedhetetlen, hogy mérlegelje a CFD-k működésének megértését, mielőtt ilyen módon kereskedne a NEO-val.

Fontolgatta-e a kereskedést NEO?

A NEO online kereskedelme – kereskedelem létrehozása

A NEO kereskedést megbízások hajtják végre, amelyek meghatározzák a stratégia végrehajtásának módját. Ezek közvetítik a brókernek az Ön helyzetét és azt, hogy mi lesz a következő lépés.

Ha már ismeri más pénzügyi eszközök kereskedelmét, akkor a NEO kereskedelem sincs másképp.

A piaci előrejelzések alapján ad le megrendelést, és az online bróker végrehajtja a kereskedést az Ön számára. Hogy jól megy-e vagy sem, attól függ, hogy a piac az Ön javára vagy ellened fordul.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az alapvető megrendeléseket, amelyekről tudnia kell, amikor megtanulja, hogyan kell online kereskedni a NEO-val.

Vásárlás és eladás megrendelés

A vételi és eladási megbízások minden kereskedési stratégia alapjai.

 • Vételi megbízást ad le, ha sokáig szeretne haladni a NEO-n, mivel arra számít, hogy annak értéke emelkedni fog.
 • Eladási megbízást ad le, ha le akarja zárni a NEO-t, mivel az várhatóan csökken.

Függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövidre megy-e, a kereskedésbe való belépéshez ezeket a megrendeléseket kell végrehajtania.

Más szavakkal, a „vételi” vagy „eladási” megbízás nyitja meg a pozícióját a piacon. Ha vételi megbízással lép be, eladási megbízással zárja pozícióját és fordítva.

Belépési ár

Gyorsan mozgó piacon a belépési megbízás teljesítésének ára eltérhet a megbízás leadásának időpontjától. A nagyobb irányítás érdekében két különböző rendeléstípussal tovább meghatározhatja a kereskedelmet.

 • A piaci megbízás a meglévő piaci áron vásárolja vagy adja el az eszközt. Más szóval, ha a NEO értéke 12,50 USD, akkor a vételi (vagy eladási) megrendelését szintén ugyanazon az áron vagy a legközelebbi elérhető áron hajtják végre..
 • A Limit megbízás egyértelműen jelzi, hogy a kereskedést mikor kell végrehajtani. Például a NEO 13,00 USD megrendelésére korlátot tesz. Ez azt jelenti, hogy a bróker csak akkor vásárolja meg (vagy adja el) az eszközét, amikor a NEO ára eléri a 13,00 dollárt.

Kilépési stratégia

Miután belépett a piacra, az a kérdés, hogy hogyan lehet kilépni a kereskedelemből nyereséggel, vagy inkább hogyan lehet korlátozni a veszteségeit.

Természetesen szükséged van egy kilépési stratégiára.

Itt van két emlékezetes rendeléstípus, amelyek biztosítják, hogy a megfelelő időben lépjen ki.

 • Nyereség: Ez a megbízástípus határozza meg azt a profitszintet, amelyen a kereskedésből ki kell lépni. Például beállíthatja a NEO-kereskedelem bevételi megbízását 4% -kal az aktuális ár felett vagy alatt, attól függően, hogy hosszú vagy alacsony. A bróker bezárja a pozíciót, ha és amikor a NEO eléri a 4% -os határértéket.
 • Veszteség megállítása: Abban az esetben, ha korlátozni szeretné a lehetséges veszteségeit, készítsen stop-loss sorrendet is. Például ez 1% -kal alacsonyabb vagy magasabb lehet a belépési árnál.

Szemléltessük ezt egy példával.

 • Megnyitott egy vételi megbízást a NEO / USD árfolyamon 10,50 dolláron.
 • 4% -os nyereséget kíván megcélozni, ezért 10,92 USD-nél ad el nyereségszerzési megbízást.
 • Ha a NEO kereskedelem ellentétes az előrejelzéseddel, akkor 1% -kal akarod megállítani a veszteségeidet, ezért stop-loss megbízást adsz 10,39 dolláron..

Ha a NEO ára eléri a 10,92 dollárt, akkor pozícióját 4% -os nyereséggel zárják.

Ha a piac ellened megy, akkor a stop-loss megbízásod aktiválódik, így brókered 10,39 dolláron zárja a pozíciódat, a veszteségeidet csupán 1% -ra korlátozva.

Nem számít, hogy az eszköz melyik irányba halad, nyereségét vagy veszteségét előre meghatározzák. Ezek a hozzáadott utasítások időt takarítanak meg, és ami a legfontosabb, biztosítják, hogy világos belépési és kilépési terv álljon rendelkezésre a NEO online kereskedése során..

Hogyan lehet pénzt keresni NEO

A megbízások típusain és a piaci érzelmeken kívül még néhány tényező határozza meg a kereskedés sikerét. Nemcsak a kereskedéshez megfelelő eszközosztály kiválasztása miatt kell aggódnia, hanem azt is ellenőriznie kell, hogy mennyi pénzt fektet be és hogyan fektet be.

Íme néhány szempont a NEO kereskedésével kapcsolatban.

1. Tét

Minden kereskedelem megköveteli, hogy tétet tegyen. Minél nagyobb hajlandó tétet vállalni, annál nagyobb lesz a nyeresége. De ilyenek lesznek a veszteségeid is.

Tegyük fel, hogy 100 dollárt szán a NEO-ra, és 2% nyereséget termel, ami 2 dollárt jelent. Ha 1000 dollárra növeli a tétjét, akkor a nyeresége is közvetlenül arányos lesz, ami 20 dolláros nyereséget jelent.

Miközben óriási összegeket fektet be több kereskedésbe, könnyű elveszíteni a tőkéjének mekkora kockázatát, és hova kell húzni a határt. Ezért a kereskedők kereskedés közben gyakran „bankroll kezelést” folytatnak. Ez a pénz megfelelő kezelésének gyakorlata annak biztosítása érdekében, hogy pénzt kapjon az Ön által lebonyolított kereskedésekre.

Ez különösen akkor fontos, ha rövid távú stratégiákkal kereskedik a NEO-val. A legjobb, ha tétjét a kereskedési alapok bizonyos százalékára korlátozza. A kereskedők általában a rendelkezésre álló kereskedési számlájuk 2% -ához ragaszkodnak. Például tegyük fel, hogy kereskedési számláján 2000 dollár van, jobb, ha 40 dollárnál többet nem tegyen a NEO kereskedéseire.

A kereskedéshez szükséges minimális összeg kereskedőnként változik. Egy olyan platformon, mint az eToro, mindössze 25 dollárra van szükséged a NEO-val való kereskedés megkezdéséhez. Ez azt jelenti, hogy kezdheti a vizek tesztelésével, ahelyett, hogy nagy összegekkel belemerülne a NEO kereskedésekbe.

2. NEO kereskedési tőkeáttétel

Mint fent említettük, a NEO kereskedők gyakran alkalmaznak tőkeáttételt a CFD-knél. Ebben a részben egy kicsit részletesebben foglalkozunk a tőkeáttétel működésével.

A tőkeáttétel egyszerűen azt jelenti, hogy több pénzt szerezhet, mint amennyi a kereskedési számláján van.

A köd megtisztításához vegyünk egy példát.

 • Tegyük fel, hogy 1000 dolláros vételi megbízást szeretne adni a NEO / USD áron
 • Jelenleg csak 100 USD van a fiókjában
 • Úgy dönt, hogy 1:10 arányú tőkeáttételt alkalmaz
 • Ez azt jelenti, hogy 1000 dollárt kell feltenned, lényegében a többit kölcsönadod a kereskedődtől
 • 10% -os profitot kezel.
 • Az 1: 10-es tőkeáttétellel a nyeresége 100 dollár
 • Tőkeáttétel nélkül csak 10 dollár lesz.

Éppen ellenkezőleg, ha veszteségekkel találkozott, akkor 10 dollár helyett 100 dollár lesz a hiánya.

Mint ilyen, érdemes kiemelni, hogy a tőkeáttétel növeli a veszteségeit is.

Most, hogy mekkora tőkeáttételt alkalmazhat, az a brókertől függ. Egyes platformok akár 1: 100 arányú tőkeáttételt is kínálnak a kriptopénzeknél. Vigyázzon az ilyen extravagáns tőkeáttételi ajánlatokkal szemben, mivel nagy az esélye annak, hogy szabályozatlanok, és sok hely van a tévedésre.

A NEO Online kereskedési díjai

A NEO kereskedelem minden típusa magában foglalja az online brókerek által felszámított díjak összességét. Valójában, ha nem óvatos, ezek a díjak szép összeget emészthetnek el a nyereségéből. Ezért elengedhetetlen, hogy a regisztráció előtt először nézze meg a feltételeket és a díjak szerkezetét.

Olvassa el, hogy jegyezze fel a különféle díjakat, amelyekkel találkozni fog.

NEO Kereskedelmi Bizottság

A jutalék változó díj, amely a kereskedés értékén alapul. Következésképpen a tét százalékában kerül felszámolásra. Egyes brókerek minden egyes kereskedésért jutalékot számítanak fel, míg mások a kereskedés mindkét végén felszámolnak, vagyis jutalékot nyitnak egy pozícióért, és újra bezárnak.

Ennek ellenére vannak olyan brókerek is, akikkel jutalékmentesen lehet kereskedni. Az egyik ilyen közvetítés az eToro, ahol a NEO kereskedés nulla jutalékot számít fel.

NEO Spread

A kriptovaluta kereskedelemben a spread az eszköz kért ára és vételi ára közötti különbség. Nem lesz gondja megtalálni azokat az online brókereket, amelyek versenyképes spreadeken kínálnak NEO kereskedést.

Röviden: a maximális profit elérése érdekében szoros árrést szeretne. Pontosabban fogalmazva: ha talál egy brókert, amely 2% -os felárat kínál a NEO kereskedelemben, ez azt jelenti, hogy legalább 2% -ra van szüksége ahhoz, hogy megtérüljön. Bármi, amit 2% felett keres, az a profitba kerül.

Egyéb NEO klasszikus kereskedési díjak

Fentebb a leggyakoribb kereskedési díjakat ismertettük. Mivel azonban az online kereskedők üzletet működtetnek, külön díjakat is felszámítanak különböző számlákon, például:

 • Egynapos díjak: Más néven „Swap Díjak”, kamatot számít fel, ha egyik napról a másikra pozíciót tölt be. A kamat kiszámítása naponta történik, és a tét értékén alapul. Egyes brókerek magas éjszakai díjat számítanak fel Önnek hétvégenként.
 • Inaktivitási díjak: Ha egy meghatározott időtartamra nem teljesítette a minimális aktivitást a kereskedési számláján, akkor inaktivitási díjat kell fizetnie. Általában az online brókerek ezt hat hónap vagy egy év inaktivitás után számolják fel. Lehet, hogy havi díjat fizet, hacsak nem zárja be számláját, vagy nem kezdi újra a kereskedést.
 • Betéti és felvételi díjak: A betéti és kifizetési díjak minden alkalommal felmerülnek, amikor tranzakciót hajt végre a kereskedési számláján. Míg az online brókerek többsége fedezi a betétek díját, előfordulhat, hogy a végétől kis összegű kifizetési díjat kell fizetnie. Az eToro-nál elfogadható, 0,5% -os kifizetési díjat kell fizetnie, csak akkor is, ha nem fizet be pénzt USD-ben.

Készen áll a kereskedés megkezdésére NEO?

A NEO 2021 kereskedelme – lépésről lépésre áttekintés

Most, hogy áttekintettük a NEO kereskedelem minden lényeges elemét, csak az marad, hogy Ön válassza ki a megfelelő brókert. Hasonlóan minden más vállalkozáshoz, egyértelmű szándékkal kell rendelkeznie arról, hogy mit keres a kereskedőben.

Kövesse útmutatónkat, és pillanatok alatt NEO kereskedővé válhat.

1. lépés: Válasszon egy NEO kereskedési webhelyet

A kereskedelemben minden másodperc, minden fillér és minden döntés rengeteg súlyt hordoz. Az online bróker kiválasztása az első lépés a NEO kereskedési rendbe hozása felé. A választási lehetőségek feleslegével a folyamat semmi, ha nem is elsöprő és zavaró.

A dolgok egyszerűbbé tétele érdekében létrehoztunk egy listát az online brókerek minősítő tényezőinek ellenőrzésére.

 • Szabályozás: Van-e az online brókernek engedélye olyan szabályozó szervektől, mint az FCA, a CySEC, az ASIC vagy a SEC??
 • Díjszerkezet: Mi a bróker vétele a jutalékra és a spreadekre a NEO kereskedésben? Vannak-e egyéb díjak, amelyekért fizetnie kell?
 • fizetési módok: Hogyan lehet pénzt befizetni és felvenni kereskedési számlájára?
 • Minimális betét: Mi a minimális összeg, amely szükséges a NEO kereskedéséhez?
 • NEO Párosok: Milyen kereskedési párok állnak rendelkezésre a NEO ellen?
 • Cryptocurrency Wallet: Hogyan tárolhatja a kriptovalutákat
 • Platform navigáció: Mennyire egyszerű használni a webhelyet, és elérni annak jellemzőit?
 • Mobil alkalmazás: Van-e a brókernek mobilalkalmazása?

Még ha a brókerek is bejelölik ezeket a négyzeteket, alaposan át kell vizsgálnia az ügyfelek visszajelzéseit is. Mint megjegyezte, ebben a cikkben az eTorót használtuk példaként. 19 millió ügyféllel, eToro minden bizonnyal a NEO kereskedelem erős jelöltjeként találkozik.

Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan tulajdonságot, amelyek az eTorót az egyik legmegbízhatóbb online kereskedési platformra emelik:

 • A platform ragyogó felhasználói élményt és támogatási funkciókat kínál a kereskedés minden szintjén, a kezdőktől a szakemberekig.
 • Az eToro-t az FCA, az ASIC és a CySEC licencei szabályozzák.
 • A kereskedők nulla jutalékot, valamint versenyképes felárat vehetnek igénybe a NEO kereskedésben.
 • Számos fizetési lehetőség áll rendelkezésre bankkártyáktól, banki átutalásoktól és integrációtól harmadik fél pénztárcáihoz, például PayPalhoz, Netellerhez és Skrillhez.
 • eToro mobilalkalmazás útközbeni kereskedelemhez.

Átfogó, eToro tucatnyi egyéb eszköz között kerül előre a NEO kereskedelemben.

2. lépés: Nyisson meg egy NEO kereskedési számlát

Miután véglegesítette online brókerét, menjen át a webhelyére, és kattintson a regisztráció gombra.

A regisztráció során meg kell adnia alapvető személyes adatait, beleértve teljes nevét, címét, elérhetőségeit és születési dátumát. Emellett érvényes kormány által kiállított személyi igazolványt és fényképes igazolást is be kell nyújtania. Ennek célja, hogy a bróker garantálja a KYC szabályokat a személyazonosság-csalások elkerülése érdekében.

Miután ellenőrizte számláját, kap egy megerősítő e-mailt, és elkezdheti a kereskedést. Az eToro-n ezen azonosítás előtt kereskedhet a NEO-val, de ha 2250 USD-nál többet kell befizetnie, akkor ezt a lépést végre kell hajtania.

3. lépés: Adjon hozzá forrásokat

A kereskedés megkezdéséhez először pénzt kell hozzáadnia a kereskedési számlájához. Kiválaszthatja a bróker által kínált fizetési lehetőségek egyikét, és kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb biztonságos módszert.

4. lépés: Válassza a NEO kereskedési piacot

befektetés a NEO-ba

Minden beállítással csak a kereskedési piacot kell kiválasztania. Ha tudja, melyik NEO párral kereskedik, egyszerűen megkeresheti a párot, és elkezdheti leadni a megrendelést.

5. lépés: Helyezze a NEO kereskedelmet

Emlékszel arra, amit korábban megbeszéltünk a rendeléstípusokkal kapcsolatban? Ha tudja, hogy NEO-t akar vásárolni vagy eladni, ennek megfelelően adhatja le a megrendelést. Miután megadta a megrendeléseket, megnyithatja a kereskedést, és voila – kinyitotta pozícióját.

A NEO útmutató kereskedelme – Az ítélet

A NEO egy kriptovaluta, amely gyorsan a kedvencek közé kerül a kereskedők körében. Ez azonban nem csökkenti a NEO kereskedelmével járó kockázatokat. Időt kell fektetnie az eszköz megértésébe, és meg kell találnia egy hatékony szabályozott brókert, amely hozzáférést biztosít a piachoz.

A legjobban egy olyan szabályozott brókernél jár, mint az eToro. Ha Ön kezdő, akkor a sima felület és a versenyképes díjak fokozottabb kereskedési élményt biztosítanak a platformon.

Eközben győződjön meg arról, hogy továbbra is oktatja magát a kereskedési stratégiákban, és közben szerezzen tapasztalatokat a NEO kereskedelem terén.

eToro – a legjobb bróker a NEO-val

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Biztonságos a NEO kereskedelme?

Igen, mindaddig, amíg szabályozott alkuszon keresztül kereskednek, a NEO kereskedelme teljesen biztonságos. Az olyan platformok, mint az eToro, az Egyesült Királyságban, Cipruson, Ausztráliában és az Egyesült Államokban is engedélyezettek a kereskedelemre.

Hogyan lehet kereskedni az Ethereum Classic-szal?

A NEO-val kereskedhet más fiat valutával vagy kriptovalutával. Ennek legegyszerűbb módja, ha online brókereken keresztül kereskedünk a NEO-val. Például a NEO kereskedés lehetséges az eToro-n, minimum 200 dolláros befizetéssel.

Hogyan lehet pénzt keresni az Ethereum Classic kereskedésével?

A NEO kereskedők hosszú távú vagy rövid távú stratégiát alkalmazhatnak a piaci mozgások alapján. Ha az előrejelzés helyes, akkor profitot termel, ha pedig nem, akkor veszteséget okozhat. A legjobb, ha figyelembe veszi a kockázatait és elkerüli a veszteségeket a tét korlátozásával.

Kereskedhetem-e legálisan a NEO-val az Egyesült Államokban?

A NEO kereskedelem az Egyesült Államokban legalizált. Nem kereskedhet azonban NEO CFD-vel és nem alkalmazhat tőkeáttételt.

Lehetséges-e kereskedni a NEO-val a tőkeáttétellel?

A NEO tőkeáttétel számos országban tilos, beleértve az Egyesült Államokat vagy az Egyesült Királyságot. Mint ilyen, nem tudja kereskedni a NEO-t tőkeáttétellel egy szabályozott brókeren keresztül. Nem szabályozott platformokkal való kereskedés nem ajánlott, figyelembe véve a kockázatot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector