A NEO vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Szeretne egyenesen a válaszra ugrani? NEO-t vásárolhat eToro.

Szeretne részt venni ebben a digitális valuta jelenségben, és megtanulni, hogyan kell megvásárolni a NEO-t? Ha igen, akkor a megfelelő oldalra került.

Ebben az útmutatóban, megmutatjuk, hogyan lehet online vásárolni a NEO-t. Végigvezetjük a bróker kiválasztásának, a lehetséges kockázatok és előnyök megismerésének, valamint a NEO-befektetés lehető legbiztonságosabb megvalósításának lépésein..

Ezenkívül bemutatjuk a NEO-érmék tárolási lehetőségeit, és hogyan találhatunk hiteles NEO-szolgáltatót a kriptográfiai eszközök biztonságos megvásárlásához.

Hogyan vásárolhat NEO-t 5 lépésben

Az alábbiakban egy 5 lépéses áttekintést talál, amely bemutatja, hogyan vásárolhatja meg most a NEO-t!


1. lépés: Csatlakozzon egy szabályozott és engedéllyel rendelkező online brókerhez, amely hozzáférést biztosít a NEO-hoz

2. lépés: Finanszírozza új számláját

3. lépés: NEO vásárlás

4. lépés: Adja meg a megvásárolni kívánt NEO mennyiségét

5. lépés: Ellenőrizze, hogy a megadott adatok helyesek-e

Hogyan lehet ma megvásárolni a NEO-t

ha lépésenkénti áttekintést keres, nézze meg az alábbiakat. Megmutatjuk, hogyan vásárolhat ma NEO-t az eToro-val jutalékmentesen, kevesebb mint 10 perc alatt!

1. lépés: Válasszon online NEO közvetítőt vagy tőzsdét

Amint az a fentiekben vázolt 5 lépésből nyilvánvaló, ajánlott online közvetítőt használni a NEO vásárlásához.

Ha úgy dönt, hogy feliratkozik a népszerű eToro kriptográfiai platformra, közvetlen alapon, biztonságos módon vásárolhat NEO-érméket..

Kétségtelen, hogy ez az online bróker mennyire biztonságos, mivel a platformot több országban szabályozzák. Rövidesen részletesebben kitérünk a szabályozás fontosságára.

Ennek ellenére a NEO vásárlásakor nem csak egyetlen módszerhez kötődik – mivel kriptovaluta-tőzsdén keresztül digitális érméit is megvásárolhatja. Itt felcserélhet egy másik kriptográfiai eszközt, mint például a Litecoin vagy a Bitcoin Cash a NEO ellenében.

Mindenesetre nagy az esély arra, hogy a fent említett kriptográfia mentes legyen a szabályozó szervek figyelő szemétől. Ez rossz hír, egy olyan platformra bízza a pénzét, amely senkinek sem válaszol.

Újonc kedvenc eToro ragyog, ha a biztonságról van szó. Az online brókert egy maroknyi elismert pénzügyi hatóság hagyta jóvá, köztük a FINRA az Egyesült Államokban. Ezenkívül rendelkezik az FCA, az ASIC és a CySEC engedélyeivel is.

Ez a biztonsági háló felbecsülhetetlen a NEO befektetői számára, mivel ezek a szabályozók szigorú szabályok szerint tartják a brókereket az ügyfelek gondozásával, az ügyfélalap szegregációjával és a KYC-vel kapcsolatban..

1. Szabályozás

A NEO online vásárlásának fontolgatásakor a szabályozásnak elsőbbséget kell élveznie.

Mint mondtuk, a szabályozás biztonságos és megbízható teret kínál a NEO vásárlásához – az elszámolhatatlan kriptográfiai platformok egyébként kétes kiterjedésében.

Bár nem adott, nagyon valószínűtlen, hogy egy harmadik fél kriptotőzsdéjét szabályozni fogják. Ez kiszolgáltatottá teszi Önt a hackerekkel szemben, mivel évről évre újabb történetek jelentek meg arról, hogy a bűnözők lerombolják a kriptográfiát..

Ennek ellensúlyozására lehetőség van saját NEO-érmék tárolására is, miután megvásárolta őket. Ez magában foglalja a NEO kivonását egy cseréből és egy saját kriptotárcába. Bár ez valószínűleg elég egyszerűen hangzik, ez hátránynak is tekinthető.

Ez nem csak azt jelenti, hogy hosszú magánkulcs után meg kell tennie -, hanem felelős azért is, hogy a kriptográfiai eszközeit biztonságban tartsa a hackerek. Ez nem könnyű bravúr – mintha elfelejtené a magánkulcsát, vagy rossz kezekbe kerülne -, sajnos tehetetlen.

A szembetűnő különbség egy tőzsde és egy olyan bróker között, mint az eToro, az utóbbi tárolja a NEO-t és biztonságban tartja őket. Ez a tároló felár nélkül jár, és a szabályozásból kölcsönözhető különféle biztonsági formákkal – ellazulhat, tudva, hogy titkosított eszközei biztonságosak.

2. Fizetési módok

Annak megfontolása, hogy mely fizetési típusok lesznek elérhetők, amikor azon gondolkodunk, hogy miként lehet megvásárolni a NEO-t, nem gond. Bár el kell mondani, a modern online kriptográfusoknál általában sok fizetési lehetőség van.

Nem is olyan régen szinte biztos, hogy nincs más választása, mint banki átutalással fizetni. Ma is ez az egyik leglassabb fizetési mód a platformok számára.

Az eToro-nál számos fizetési módot fogadnak el. Ide tartoznak az olyan hitel- és betéti kártyák, mint a Mastercard, a Maestro és a Visa / Visa Electron.

Ezenkívül NEO-érméket is vásárolhat a Neteller, a PayPal, a Klarna, a Skrill és egyebek segítségével.

3. Díjak és jutalékok

Fontos, hogy minden új, pénzügyekkel járó vállalkozásnál fel kell tüntetni a lehetséges díjakat.

Az online brókerek számára kulcsfontosságú ezeket a díjakat felszámítani, hogy képesek legyenek tovább gurulni, és továbbra is biztosítsák a tárolást, valamint hozzáférést kapjanak a kriptovaluta piacokhoz. Mint ilyen, ha helyesen időzíti a piacokat, mindenki számára előnyös.

A NEO megvásárlásának kutatásakor kétségtelenül rájön, hogy a titkosítási szolgáltatók döntő többsége jutalékot számít fel. Megállapítottuk, hogy ez általában változó arányú az Ön pozíciójának méretéhez képest.

Mint minden vállalkozás, úgy fogja tapasztalni, hogy az online brókerek eltérnek egymástól, különösen a díjak és jutalékok tekintetében.

Az alábbiakban szemlélteti, hogyan működik ez a NEO vásárlásakor:

 • Például a népszerű kriptográf szolgáltató, a Coinbase 1,49% -os díjat számít fel az ügyfeleknek a piacra lépéskor és kilépéskor
 • Mint ilyen, ha NEO pozícióját 1000 dollárra adja meg – a Coinbase 14,90 dolláros díjat igényel
 • Ergo, ha 500 dollárral lépsz be a piacra, 7,45 dollárt kell fizetned – és így tovább

Az egyértelműség jegyében nézzünk meg egy példát arra, hogy ez a díj hogyan befolyásolhatja a potenciális NEO nyereséget:

 • 2000 dolláros vételi megbízást hoz létre a NEO-n
 • 29,80 USD jutalékot kell fizetnie (2000 USD 1,49% -a)
 • A pénztár pillanatában a pozícióját 2800 dollárra becsülik
 • Ismét 1,49% -os jutalékot kell fizetnie, ami 41,72 USD
 • Ön csak 71,52 USD jutalékot fizetett a Coinbase-ben

Mint jól látható, az 1,49% nem hangzik soknak. De ha ezt a díjat minden ügylet után befizeti, hamarosan észreveszi, hogy nyereségét pillanatok alatt elfogyasztja.

Ha a NEO megvásárlását választotta volna az eToro szabályozott platformon keresztül, akkor 71,52 dollárt spórolt volna meg. Miért? Mivel ez az online bróker jutalékmentes!

A betéti díjak tekintetében meglehetősen nagy a különbség a kriptográfiai platformok között. Például a Coinbase-nél az ügyfelek 3,99% -ot fizetnek minden egyes betéti kártya tranzakcióért. Ez azt jelenti, hogy a fenti példánkban 79,80 dollárt fizetett volna be NEO pozíciójának megadásáért – ha betéti kártyát használt. Aztán amikor kilépett a pozíciójából, beindult volna a szokásos 1,49% -os jutalék.

Az eToro-nál többféle fizetési móddal is befizethet, és csak akkor fizet 0,5% -os díjat, ha nem USD-ben fizet..

4. Egyéb fontos tényezők

Ezen a ponton áttekintettük a NEO vásárlásának csupasz csontjait – beleértve a szabályozást, a fizetési módokat és a díjakat.

Mielőtt áttérnénk kezdő útmutatónk következő lépésére, néhány más fontos tényezőt megismertetünk veled.

 • Felhasználóbarátság: Fontos, hogy jól érezze magát abban a térben, ahonnan kriptovalutákat vásárol, vagyis felhasználóbarátnak találja a weboldalt. Ezáltal a NEO megrendelések leadása stresszmentes és bonyolult ügy lesz.
 • Minimális befektetés: Mielőtt elkötelezné magát egy online bróker mellett, elengedhetetlen, hogy ellenőrizze, mi a minimális befektetés a NEO vásárlásához. Ennek oka, hogy ha a platform minden vásárláshoz nagy minimumot igényel, akkor valószínűleg ez nem lesz életképes projekt az Ön számára. Az eToro-nál mindössze 25 dollárért vásárolhat NEO-érméket!
 • Tárolás: Kitértünk a tárolásra, és arra, hogy kockázatos üzlet-e megbízni egy szabályozatlan tőzsdét vagy közvetítőt a NEO érmeivel. Ha úgy dönt, hogy a NEO-t az eToro-nál vásárolja meg, akkor a platformon tárolhatja vásárlásait szigorúan szabályozva, elismert pénzügyi szervek részéről..

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

befektessen a neo-ba

A NEO megvásárlásának megfontolásakor célszerű befektetési tervet kidolgozni. Gondoljunk csak a 6 P-re – „A megfelelő tervezés és gyakorlat megakadályozza a gyenge teljesítményt”.

Digitális pénznemek ilyen ingatag környezetben történő vásárlásakor ez még értelmesebb. Mint ilyen, minden készségszintű befektető befektetési tervet készít, hogy megpróbáljon egyenesen és szűken maradni, tartva a kereskedési érzelmeket.

Ha nem tudja, hol kezdje, olvassa el az alábbi céltudatos stratégiák listáját:

1. Hosszú távú vagy rövid távú

A NEO megvásárlásának megvitatásakor látja-e, hogy hosszú vagy rövid távon fektet be?

Azok, akik rövid távú befektetéssel foglalkoznak, arra törekszenek, hogy a kriptoeszközök árának rövid távú növekedését kihasználják.

Szerény, de rendszeres nyereséget érünk el a NEO megvásárlásával, majd perceken, napokon vagy heteken belüli pénzváltással – a piaci hangulattól és a választott stratégiától függően.

A kriptovalutákról jól ismert, hogy egyetlen nap alatt akár kétszámjegyűek is ingadozhatnak. Ez a volatilitás vonz sok befektetőt a NEO érmékre. Más szavakkal, ebben a játékban erős a „kockázat-hozam kompromisszum” elv.

Dióhéjban – minél nagyobb a kockázat – annál magasabb a potenciális jutalom.

Éppen ellenkezőleg, egy hosszú távú „vétel és tartás” stratégia – amint névadója sugallja – magában foglalja a NEO megtartását.

A piac általános érzésétől függően hónapokig vagy évekig fogja tartani a kriptográfiai eszközeit. Ez kiküszöböli a rövid távú áremelkedések figyelemmel kísérésének szükségességét egy rendkívül ingatag piacon – a gyártás ideális a kezdők számára.

2. Cél NEO ár

Beszéltünk arról, hogy egy beruházási terv bölcs ötlet, ezért van értelme, hogy a cél NEO ár hozzáadása ésszerű stratégia.

További magyarázatként: ha 15,15 dollárért vásárolta a NEO-t azzal a vízióval, hogy kétszeresére növelje befektetését, akkor a digitális valuta értékének 30,30 dollárra kell emelkednie. Mint ilyen, ha meg szeretné négyszeresíteni ugyanazt a befektetést, a NEO-nak 60,60 dolláros árra kellene emelkednie.

Bár ez kissé valószínűtlennek hangozhat – ennek a bizonyos digitális pénznemnek az értéke 2016-ban 0,18 USD-ről 2018-ban minden idők legmagasabb szintjére, 191,00 USD-re emelkedett. Ez azt mutatja, hogy a befektetés négyszeresére növelése végül is lehetséges.

3. Vegye figyelembe a rendszeres befektetéseket

Amint ez most kristálytiszta, a kriptovaluták hatalmas összegekkel változhatnak az árban.

Ezt szem előtt tartva érdemes elgondolkodnia azon, hogy a rendszeres beruházásokat belefoglalja-e a tervébe, amikor mérlegeli a NEO vásárlásának módját.

Ahelyett, hogy életmegtakarításait kriptovaluták vásárlására szánná – javasoljuk, hogy rendszeresen fektessen be kis összegeket. Így portfólióját kockázatkerülő módon építheti fel.

Néhány ember úgy dönt, hogy havonta vagy hetente vásárol NEO-t, ez lehetővé teszi, hogy növelje kriptovaluta-gyűjteményét anélkül, hogy minden alkalommal túl sok pénzt kockáztatna.

Amint kitértünk rá, az eToro kényelmet nyújt Önnek a NEO és bármely más digitális pénznem megvásárlásához, már 25 USD-től. Ez megkönnyíti a rendszeres összegek hozzáadását a befektetési tervhez.

3. lépés: Nyisson meg egy NEO Broker számlát

Azok, akik árucikkekkel, részvényekkel vagy devizákkal kereskedtek, észreveszik, hogy a NEO bróker számla nyitása ugyanaz a rutin. Látogasson el az Ön által kiválasztott kriptográf szolgáltató webhelyére, és keresse meg a „regisztráció” vagy a „csatlakozás most” gombot.

Most természetesen el kell mondania az online brókernek, hogy ki vagy. Írja be a kért adatokat a megfelelő rovatokba. Általában ez lesz a teljes neve, címe, telefonszáma, e-mail címe és születési dátuma.

Ezután felkérik, hogy nyújtsa be igazolását arról, hogy ki vagy, ezért egyszerűen töltse fel útlevelének vagy vezetői engedélyének egy világos másolatát. Arra is felkérést kap, hogy küldje el a lakcímének igazolását, amely általában az elmúlt 3 hónap hivatalos állami kiadású levele, bankszámlakivonata vagy közüzemi számlája lehet..

A fentiek mindegyike a KYC-re vonatkozó szabályok szerint (a pénzügyi bűncselekmények megelőzése érdekében) bármely szabályozott kriptográfusnál alkalmazható..

Az ismétlés veszélye érdekében azt javasoljuk, hogy mindig csak engedéllyel rendelkező brókernél regisztráljon, ahelyett, hogy tőkéjét egy szabályozatlan tőzsdén kockáztatná. Ugyanis több száz árnyékos online szolgáltató várja a gyanútlan befektetők átverését.

Ha még mindig nem biztos abban, hogyan vásárolhatja meg biztonságosan a NEO-t – ezt a tömeg-tetszetős eToro-n keresztül teheti meg. Az online bróker szabályozott és több mint 13 millió ügyfelet szolgál ki.

Nem csak ez, hanem az is, hogy egyes platformokon napokba telik az igazolványok feldolgozása – az eToro modern automatizált technológiát használ, vagyis a NEO-t általában néhány percen belül megvásárolhatja.

4. lépés: Betétek befizetése

Miután már megbizonyosodott arról, hogy a választott fizetési mód kompatibilis-e a választott kriptográfussal – jó, ha megy.

Mint ilyen, megkezdheti az utazást azzal, hogy befizet egy kis pénzt a számlájára a NEO vásárlásához. Kétségtelen, hogy ennek legkényelmesebb és leggyorsabb módja a hitelkártya / bankkártya vagy az e-pénztárca..

A befizetés egy séta az eToro parkjában., Ezen a platformon számos módszerrel vásárolhat NEO-t, például Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill és még sok más..

Az eToro az elektronikus átutalást is elfogadja, de ha kíváncsi arra, hogyan lehet azonnal megvásárolni a NEO-t – nem ez a módja. Végül is a banki vezetékek törlése több napot vesz igénybe.

Szinte az összes online bróker meghatározza a minimális betéti összeget. Ez a Hogyan vásároljon NEO útmutató megállapította, hogy a brókerek által igényelt minimális betét a semmitől a több száz dollárig terjedhet.

Ismét a szabályozott bróker eToro csak 200 dolláros minimális betétet kér, és a NEO-t 25 dollártól felfelé vásárolhatja meg!

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

Most, hogy elvégezte az 1–4. Lépéseket, folytathatja és beállíthat egy kereskedési megbízást a NEO vásárlásához.

Ez a megbízás tájékoztatja a kriptográf szolgáltatót arról, hogy hol áll a NEO-val, és hogyan kell eljárnia a brókernek.

Nézzen meg egy listát a digitális pénznemek vásárlásakor leggyakrabban használt megrendelésekről.

1. Vásárlás megrendelés

A „vásárlás” megrendeléstől kezdve – ezt fogja megrendelni a legtöbbször a NEO megvásárlásának mérlegelésekor.

Ha úgy érzed, hogy a NEO érmék ára emelkedni fog – ezt képviseli egy vételi megbízás.

Ha a platform lehetőséget kínál a „rövid távra” opcióra, akkor egyszerűen eladási megbízás létrehozásával nyereséget érhet el a NEO értékvesztésétől.

2. Limit vagy piaci megbízás

Mint tudják, sok befektető kihasználja a kriptovaluták rövid távú árváltozásait. Mint ilyen, nézzük meg a „limit” és a „piaci” megbízásokat.

Ha elégedett a NEO által kínált árral – tegyen „piaci megrendelést” online brókerénél. A platform azonnal végrehajtja ezt a megrendelést, vagyis ezen az áron megvásárolhatja a NEO-t.

A kereslet és kínálat jellege miatt szinte mindig lesz különbség a megrendelés leadásakor látható ár és az Ön által kapott ár között. Ez általában nem releváns, például 15,00 dollárról 14,99 dollárra vagy 15,01 dollárra történő elmozdulás.

Amikor egy „limit” megbízásról van szó, akkor pontosabban meg tudja határozni azt az árat, amelyen be kíván lépni a NEO piacra.

Az alábbiakban láthat egy példát arra, hogyan használhatja a limit sorrendjét:

 • A NEO ára 15,50 dollár – de addig nem érdekli, amíg el nem éri a 16,00 dollárt
 • Mint ilyen, 16,00 USD limit rendelést ad le
 • Ha a NEO 16,00 dollárra emelkedik – az online bróker végrehajtja az Ön megrendelését
 • Ennek hiányában pozíciója függőben marad mindaddig, amíg a) lemondja, vagy b) el nem éri az árcélját

Mint világos, a piaci megbízás gyors megbízás, nem sallang, így egyszerű a kezdők számára. A limit megrendelések lehetővé teszik a NEO megvásárlását az Ön által kiválasztott áron.

3. Tét

Minden alkalommal, amikor megrendelést ad a NEO vásárlására, a brókernek tudnia kell, hogy mekkora összeget kíván tétet megtenni, mielőtt a megrendelést végrehajtja. Más szavakkal, mennyit szeretne vásárolni / eladni a NEO-val?

Mint említettük, a kevés és gyakran befektetés ésszerű lehetőség a kezdők számára, és kiváló lehetőség a kriptovaluta portfólió felépítésére.

Az eToro-nál nem kell rengeteg készpénzt dobnia a NEO vásárlásakor, mivel minden alkalommal mindössze 25 dollárból lehet befektetni. Ez elérhetővé teszi a rendszeres befektetési stratégiát, miközben megtanulja a köteleket.

4. Erősítse meg a megrendelést

Ha örül annak, hogy az előző lépésekben megadott információk helyesek, megerősítheti döntéseit a platform segítségével.

Most a bróker végrehajtja az Ön megrendeléseit, például vétel / eladás, limit / piac – természetesen az Ön által kiválasztott tétösszegen.

A megrendelés teljesítése után az újonnan vásárolt NEO érmék bekerülnek az eToro portfóliójába.

6. lépés: A NEO tárolása

Néhány alkalommal érintettük a tárhelyet ezen az oldalon, főleg azért, mert ez fontos tényező a NEO megvásárlásának gondolkodásakor.

Ellentétben azzal a fiat valutával, amellyel fizetjük a számláinkat, a digitális pénznemeket decentralizált főkönyvben tartják. Mint mondtuk, a NEO-érmék online tárolásakor ezt megteheti egy kriptovaluta-tőzsdén vagy egy közvetítőn keresztül.

Ismétlem, bár ez nem mindig így van – a legtöbb kriptográfiai teret nem szabályozza egyetlen szabályozó testület sem.

Ez nem csak azt jelenti, hogy átadja pénzét egy potenciálisan árnyas vállalatnak, hanem azt is, hogy valószínűleg kénytelen lesz saját digitális érméit személyes kriptotárcában tárolni..

Ez meglehetősen sebezhetővé teheti a befektetőket a lopásokkal szemben. Alternatív megoldásként az eToro örömmel tárolja NEO-érmeit biztonságos és biztonságos módon, külön díj nélkül.

A népszerű online brókert az ASIC (Ausztrália), az FCA (Egyesült Királyság) és a CySEC (Ciprus) szabályozza. Nem csak ez, de az eToro is be van jegyezve a FINRA-ba (USA).

7. lépés: A NEO eladása

A NEO megvásárlásának nyilvánvaló célja az, hogy később értékesítse többé, mint amennyit eredetileg fizetett – így profitot termelve.

Megemlítettük, hogy sokkal kényelmesebb megvásárolni a NEO-t egy szabályozott brókeren keresztül, de ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb út a digitális valuták eladásakor.

Végül is az ügyfeleknek gyakran át kell ugraniuk néhány karikát, hogy tőzsdén keresztül értékesítsenek kriptográfiai eszközöket. Valószínűleg fel kell cserélnie a NEO-t egy kriptotartalomra, mint például a Bitcoin, a szolgáltatás díja ellenében. Ezután visszavonási kérelmet kell benyújtania, és követnie kell az onnan érkező utasításokat.

Amikor eljött az idő, hogy pénzt váltson ki az eToróban, egyszerűen be kell jelentkeznie, és el kell döntenie a NEO-érmék eladásáról. A készpénzt az eredeti fizetési módra küldjük, a KYC szerint.

A NEO megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Az alábbiakban megtalálja a NEO megvásárlásának alternatív módjait.

1. Vásároljon NEO betéti kártyát

A bankkártyák közismerten gyorsak és biztonságosak, és gyakran használják online vásárlásra. A NEO-t betéti kártya használatával is megvásárolhatja.

Csak annyit kell tennie, hogy online brókerénél meg kell adnia a betéti kártya adatait a megvásárolni kívánt NEO érmék mennyiségével. Az eToro-nál, amikor pénzt akarsz készpénzre váltani, kattints az eladás gombra, és a bevételt visszahelyezheted ugyanarra a bankkártyára.

2. Vásároljon NEO hitelkártyát

Mint eToro, ha szeretné, hitelkártyán keresztül is vásárolhat NEO-t.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy sok hitelkártya-szolgáltató „készpénzelőleg-díjat” számít fel, ha a kártyáját online közvetítői platformon használja. Ez a helyzet akkor is, ha hitelkártyával készpénzt vesz fel ATM-ből vagy egy szerencsejáték-webhelyről.

Úgy találjuk, hogy ez a díj általában 3% és 5% között van, ezért mindig érdeklődjön a vásárlás előtt.

3. Vásárolja meg a NEO Paypal szolgáltatást

Noha nem sok online bróker teszi lehetővé a NEO vásárlását a Paypal segítségével, az eToro igen. Nem csak ez, de a platform számos más e-pénztárcát is elfogad, mint például a Neteller és a Skrill.

A PayPal az egész világon gyorsaságáról és kényelméről ismert, a biztonságról nem is beszélve.

4. NEO ATM

Vannak a világon szétszórt kriptovaluta-automaták, amelyek lehetővé teszik a fiat készpénz bevitelét a gépbe digitális pénznemek fejében.

Idegenvezetőnk megállapította, hogy a NEO még nem érhető el a kriptográf automatáknál. Ennek ellenére ezek a gépek bizonyos esetekben 20% -ot meghaladó töltést tudnak felvenni – ezért úgy találjuk, hogy az eToro minden alkalommal nyer a kényelem és a költség ellenére.

A NEO 2021 vásárlása – Az ítélet

befektetés a NEO-ba

Ebben a kezdő útmutatóban a NEO vásárlásáról áttekintettük a tudnivalók csínját-bínját. A csupasz alapoktól kezdve a díjakig, a stratégiákig és a megbízható bróker megtalálásáig.

Úgy gondoljuk, hogy tapasztalt vagy teljesen kezdő a digitális pénznemek világában – a szabályozott szolgáltatóhoz való ragaszkodás a legfontosabb.

Az eToro a szabályozás védelmét kínálja, egy könnyen kezelhető webhelyet, és jutalékmentesen vásárolhatja meg a NEO-t. Lenyűgöző mennyiségű fizetési módot fogadnak el, és kevesebb mint 10 perc alatt regisztrálhat, befizethet pénzt és megvásárolhatja a NEO-t.

eToro – A legjobb bróker a NEO vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a NEO-t?

Nagyon könnyű. Iratkozzon fel egy olyan brókerhez, mint az eToro. Fizessen be 200 dollárt, rendeljen és vásároljon legalább 25 dollár feletti NEO-t.

Mi a legbiztonságosabb módja a NEO vásárlásának?

A NEO megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy olyan szabályozott brókeren keresztül, mint az eToro. A platformot olyan elismert szervezetek szabályozzák, mint az FCA, az ASIC és a CySEC. Az Egyesült Államokban a FINRA-nál is be van jegyezve.

Vásárolhatok 100 dollárt NEO-ból?

Igen tudsz. Ha azonban kezdő vagy, javasoljuk kis összegek befektetését. Az eToro-nál 25 dollárból indulhat

Elveszíthet pénzt a NEO-n?

Igen, mint bármilyen pénzügyi eszközzel. Ha helyesen megjósolja a NEO jövőbeli árát, akkor profitot fog termelni. Ha nem, akkor pénzt veszít. Soha ne tegyen többet, mint amennyit reálisan megengedhet magának.

Ami a legtöbb NEO-t érte?

Az eddigi legtöbb NEO érték 191 dollár volt, amelyet 2018 januárjában ért el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector