A Ripple-t érdemes megvenni 2021-ben?

Kíváncsi arra, hogy a Ripple-t érdemes-e idén befektetni? Használja az alábbi útmutatót, és kap választ a kérdésére!

  • A Ripple a folyamatban lévő SEC-pert követően szabályozási egyértelműséget keres.
  • Az XRP bálnák viszont nagy sebességgel töltik meg táskájukat, ami rendkívül növeli a vásárlási nyomást.
  • Az 1 dollár feletti szünet kiváltja a FOMO-t, amikor a befektetők a mindenkori csúcs felé nyereséget érnek el.
  • A Ripple kilátásai hosszú távon bullishnak tűnnek az MVRV alapján, ami méltó befektetést jelent 2021-ben.

Ebben az útmutatóban a Ripple-ről fogunk beszélni – mi lesz a Ripple értéke 2021-ben, és miért érdemes megfontolni a Ripple-be történő befektetést. Ennek az útmutatónak a végén jobban megérted a Ripple-t – és válaszolni tudsz a „érdemes-e a Ripple-t vásárolni ebben az évben?” Kérdésekre, és ha igen, "mi a legjobb csere XRP vásárlásához?".

A kriptovaluta világa folyamatosan emelkedik. Mint valószínűleg tudjátok, a Bitcoin bemutatása óta a számítógépes monetáris formák becslései lépésről lépésre bővülnek. Valójában, még rövid időn belül is, ezerrel emelték a kriptográfia becslését, és a kriptovaluták vonzó eszközökké váltak, amelyekbe befektetni lehet.

A 2020/2021-es kriptovaluta bikaciklus sok nyálas maradt, miközben az ipar rajongói a szélén ülve nem tudják levenni a szemüket a listáról. A Ripple társaival megkezdte a gyűlést, de jelentős visszaesést szenvedett az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága (SEC) által a kibocsátó társaság, a Ripple Labs Inc. és annak vezetői ellen indított pert követően. Kicsit később belemegyünk a részletekbe.

Óriási bontás történt decemberben, az XRP 80% -kal 0,17 dollárig merült. A per jelentős hátrányt jelentett, különösen egy bikaciklus alatt. Eközben az XRP nagy előrelépést tett az 1 dollár felé, de éves csúcsot 0,75 dolláron értek el. A cikk írásakor az XRP 0,56 dollárral kerülgeti az általában felkapott piac közepette.

Ripple áttekintése


A Ripple a kezdetektől fogva kiemelkedő, mint a gyors és megfizethető határokon átnyúló transzferek go-to blockchain platformja. A leghosszabb ideig az XRP volt a piac harmadik legnagyobb kriptovaluta. Ezt azonban a Tether (USDT) megelőzte, és később több pozíciót is elvesztett a folyamatban lévő per okozta bizonytalanság miatt..

A nemzetközi átviteli tokent arra tervezték, hogy megoldja azt a problémát, amellyel jelenleg olyan vezető fiat átviteli rendszerek találkoznak, mint a SWIFT. Ezért a Ripple 2013-ban felbukkan, mint világméretű rendszer, amely támogatja a fizetéseket, a nemzetközi elszámolásokat és egy kereskedelmi eszközt. Az XRP token a blokkláncban, az XRP Ledgerben honos.

Fontos szem előtt tartani, hogy a Ripple megkülönbözteti magát a Bitcointól (BTC) és az Ethereumtól (XRP), mint a hidat a fiat és a digitális világ között. Ripple ráadásul úgy véli, hogy képes valós problémák megoldására. Ne feledje, hogy az XRP nem bányászható érme, mint a BTC és az ETH, mert mind a 100 milliárd tokent a projekt elején hozták létre.

Az egyetlen akadály az, hogy az XRP központosított kriptopénzként jelenik meg, és nem decentralizált, mint társai, főleg azért, mert a teljes kínálat 55 milliárdja a Ripple Labs tulajdonában van.

Amit a Ripple eddig elért?

A Ripple az évek során különféle rendszereket épített fel, hogy segítsen elérni céljait. Például a RippleNet egy blokklánc platform, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára az XRP hasznosítását likviditás beszerzésénél, különösen a nemzetközi piacokon. A platform már több mint 300 bankot és fizetési intézményt kapcsol össze az azonnali elszámolás biztosítása érdekében, miközben csökkentik a tőzsdei díjakat.

A vállalat legújabb csúcsterméke az igény szerinti likviditás (ODL), amely segíti az embereket, a bankokat és más pénzátutalási intézményeket azonnali, határokon átnyúló fizetések lebonyolításában az új piacok előzetes finanszírozása nélkül..

A globális nagy szervezetek, mint a MoneyGram, támogatták az ODL-t. Olyan országokban virágzik továbbra is, mint Brazília, a Fülöp-szigetek és az ázsiai régió. Ezenkívül lehetővé teszi az emberek számára, hogy pénzeket gyorsan és megfizethető módon küldjenek és fogadjanak nemzetközi szinten.

Számos szakértő szerint a Ripple fejlett érmének számít, amelyet a 6. kriptográfiai eszközként pozícionálnak a Coimarketcap listáján. A 2012-ben indított Ripple az egyik legértékesebb kriptovaluta a kriptográfiai közösség körében.

A Ripple nemrégiben csökkenést tapasztalt, mivel szembesült SEC állításokkal, de a kriptográfiai elemzők úgy vélik, hogy a Ripple-t érdemes 2021-ben megvenni, mivel várhatóan nő az értéke.

Miért kellene befektetnie a Ripple-be 2021-ben?

Az XRP egyike azoknak a digitális eszközöknek, amelyek továbbra is viszonylag alacsony áron kereskednek a piacon futó bikák ellenére. A Ripple Labs Inc. és legfelsõbb vezetõi ellen pert indít a SEC, mivel állítólag nyilvántartásba nem vett értékpapírokat adnak el az ügyfeleknek. Az amerikai SEC azzal érvel, hogy a blokklánc-vállalatnak több mint hét évig sikerült távol maradnia a szabályozástól, miközben megsértette az értékpapír-törvényt.

Ezzel párhuzamosan a Ripple máris visszalőtt a SEC-re, kérve a szabályozót annak igazolására, hogy a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapír. A Ripple készen áll a visszavágásra, és nem fogja térdre venni a szabályozó ütéseit, hogy rövidre vágja a történetet..

Ezért a Ripple körül lebegő bizonytalanság végül elenyészik, lehetővé téve az XRP számára, hogy társaihoz hasonlóan gyűljön össze. Érdemes megemlíteni, hogy az XRP nemrégiben bezárta az 1 dollárt, de 0,75 körül korrigálta. A bontás 0,35 dolláros támogatást talált, lehetővé téve a bikák számára a visszavágást. A 0,7 dolláros korlát jelenleg korlátozza a mozgást, mivel a határon átnyúló token 0,6 dollár feletti kitörésért harcol.

Ripple bullish-kilátásai on-chain szempontból

Az on-chain mérőszámok nagyszerű betekintést nyújtanak a kriptovaluták árfolyamaiba. A Santiment birtokos-elosztási modellje szerint a bálnák vad vásárlási kedvvel küzdenek. Például a 10 000 és 100 000 XRP közötti címek száma a decemberi legalacsonyabb 95 022-ről közel 104 500-ra nőtt. Ezzel párhuzamosan a 100 000 és 1 millió XRP-t tartalmazóak 15 860-ról nagyjából 17 225-re nőttek.

A bálnák fellendülése hatalmas bullish jel, amely az XRP értékének növekedését láthatja ebben az évben. Ne feledje, hogy a bálnák által mozgatott térfogat kötelezően növeli az XRP mögötti hátszelet.

Az MVRV modellből kiderül, hogy az XRP még mindig vételi zónában van. Santiment elmagyarázza, hogy a mutató kiemeli azoknak az átlagos nyereségnek vagy veszteségnek az XRP-tokenek birtoklóit, akik gazdát cseréltek az elmúlt 30 nap során, és az egyes tokenek utoljára költözött árai alapján. Ezért a kettővel egyenlő MVRV arra utal, hogy az XRP-tulajdonosok jelenleg kétszer nagyobbak a befektetésüknél.

Más szavakkal, a befektetők nem valószínű, hogy eladnának, ha pénzben vannak vagy veszteségesek. A magas MVRV-érték azt jelenti, hogy a korrekció elfogadható, mivel a befektetők inkább nyereséget fizetnének ki. Az írás idején az XRP MVRV modellje 0,459-nél tartott, ami azt jelenti, hogy a határokon átnyúló token még mindig a vásárlási zónában van.

A Ripple fokozatosan egyre népszerűbbé válik, a kevés ok egyike, amelyet az érme évek során bekövetkezett általános bővülése támaszt alá. A hálózathoz csak 2020 végén csatlakozó felhasználók növekedése pozitív benyomást hagy a kriptográfiai elvárásokról. Csak 2021 januárjában a felhasználói elkötelezettség növekedése a hálózatban 240% -ra nőtt.

A Ripple-t soha nem akarták pénznek vagy fizetési stratégiának tekinteni. Ez kissé átlagos érmévé teszi a befektetést. Mindenesetre van egy kevés olyan piac, amely elismeri az interneten az XRP tokenekben történő fizetést.

Például különböző árukat vásárolhat vele, ami vonzóbbá teszi a vásárlók számára. Felfedezheti azokat a kereskedőket, akik nyilvánvalóan képesek elismerni a Ripple XRP-jét, de a dolgok folyamatosan változnak, és néhány ismert piac ezen a ponton nem ismeri el.

Az XRP alapvető felhasználási esete a különböző monetáris normák (vagy bizonyos elemek, például arany vagy olaj) mozgatása a Ripple szervezet felett. Sőt, a Ripple-be történő befektetés 2021-ben jó lépés lehet, mivel az XRP ára jelenleg alacsony, és várhatóan a közeljövőben növekedni fog.

Mit ér majd a hullámzás 2021-ben?

A Ripple 2021-es előrejelzése jóval meghaladja a mindenkori csúcsot, 3,56 dollárt. Műszaki szempontból az XRP alig várja, hogy megdöntse az éves csúcsot, 0,75 dollárt. A bikáknak a 2018. áprilisi akadály elhárítására összpontosíthatnak 0,99 dollárra. Az 1 dollár feletti kereskedés valószínűleg kiváltja a hiányzástól való félelmet (FOMO), ami viszont az ár rekordmagasságba kerülését eredményezi.

XRP / USD heti grafikon

A mozgó átlag konvergencia divergenciának (MACD) bullish impulzusa van, s ezzel arra enged következtetni, hogy az XRP folytatja a felfelé irányuló trendet. Sőt, az 50 egyszerű mozgóátlag (SMA) hamarosan átlépi a heti 100 diagramot, és bullish aranykeresztet eredményez. Ha az emelkedő trend folytatódik, az XRP felülmúlhatja a mindenkori csúcsot, és 10 dollár felé gyűlhet. A Ripple hasznossága folyamatosan növekszik, amely tényező alátámasztja a várható hatalmas értéknövekedést.

Mivel a Bitcoin ára mára átlépte az 50 000 dolláros határt, azok az egyének, akik kisebb számokat szeretnének befektetni és magasabb hozammal rendelkeznek, inkább érmékbe fektetnek, mint például a Ripple. Ez emellett hozzájárulhat a Ripple értékének növekedéséhez, mivel nagyobb lesz a kereslet.

De mit fog érni a Ripple 2021-ben? A Longforecast azt jósolta, hogy az XRP értéke 2021-ig elérheti az 1,29 dollárt. A Digitalcoin azt jósolja, hogy a Ripple már márciusban elérheti a 0,89 dollárt, majd 2021 decemberéig 0,86-ra csökken..

Megéri-e az XRP-t 2021-ben befektetni?

Az XRP továbbra is méltó befektetés 2021-ben. Úgy tűnik, hogy az egyetlen botlás a kibocsátó társaság ellen indított per. A Ripple Labs azonban kész harcolni a győzelemért, ami a szabályozási egyértelműség miatt növelni fogja a token értékét is. Ezzel egyidejűleg a Ripple stabil pénztárcaként jelenik meg, és hasznot húzhat abból, hogy a központi bankok szuverén digitális eszközöket szándékoznak elindítani.

Az XRP, a Ripple alapítóinak fejlett tokenje éles nyereséget örvendezett, 2021 januárjában általában 0,25 dollárról több mint 0,75 dollárra emelkedett.

A Ripple értéke 2021-ben 1 dollárra tehető, amint azt Nigel Green, a deVere Group monetáris tanácsadó szervezője és vezérigazgatója jelezte. Green utalt mind az XRP-tokent magában foglaló figyelemre, mind az előrejelzés elkészítésekor ésszerűségére. Ez nagyon vonzóvá tenné a jelet, amibe befektetni lehet.

Az ár növekedni fog 2021-ben?

Hogy mérsékelt legyen, az XRP 2021 befejezése előtt elérheti az 1,20 dollárt. Általában sok kriptográfiai megfigyelő szerint akár 2 dollár is lehet.

Startupként különböző pénzügyi támogatók finanszírozták. Ez a finanszírozási induló világszerte ismert szervezetek, köztük a Google nevét viseli. Mivel a Ripple becslése bővül, számos más mainstream és megvalósult szervezet emellett úgy döntött, hogy az elkövetkező hónapokban forrásokat fordít erre a beruházásra.

Ez hatalmat ad a Ripple-nek arra, hogy hozzájáruljon és bizalmat alakítson ki pénzügyi támogatóik számára. Ezenkívül az adott tény fokozza annak lehetőségét, hogy ez az érme árnövekedést tapasztalhasson 2021-ben.

A Ripple Coin News felmérése szerint az elkövetkező évek egy előre nem látható minta után zökkenőmentes időként léphetnek fel a Ripple számára. Mivel összejátszások és növekvő innováció alakul ki, ami az XRP árát 8 vagy 10 dollárra emelheti. Ez vonzó befektetési helyszínt jelent a kriptográfia iránt érdeklődő személyek számára. Így logikus, hogy ára a közeljövőben, nevezetesen 2021 végére emelkedhet.

eToro – A legjobb platform vásárolni Ripple XRP

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Kulcsszavak

  • A Longforecast optimista a Ripple árának előrejelzésében 2021-ben, és azt jósolja, hogy októberig elérheti az 1,09 dollárt is.
  • A Ripple árának emelkedése magasabb értékre, mégpedig 1,20 USD körülire 2021 végére.
  • Csak logikus, hogy a Ripple ára emelkedni fog a közeljövőben, mégpedig 2021 végére.

Mi a Ripple? Kezdő útmutató

Hullámár-előrejelzés

Mi vezeti a Ripple XRP árát 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector