A Stellar vásárlása – Kezdő útmutató 2021

A Stellar XLM megvásárlása: Lépésről-lépésre útmutató

A kriptovalutákat 2021-ben vásárló emberek széles körben elterjedtek és könnyebbek, mint valaha. A Stellar különösen a 2014-es bevezetés óta szilárdan a legnépszerűbb 15 digitális érme között van.

Lelkes a Stellar megvásárlásáért, de nem biztos abban, hogyan működik? Maradjon ott, ahol van.

Ebben a Hogyan vásárolhatunk csillagokat – kezdőknek ismertetjük a digitális pénznem vásárlásának csínját-bínját. Ez magában foglalja a potenciális közvetítői díjakat, amelyekre figyelni kell, a népszerű befektetési terveket – és hogyan lehet jó Crypto platformot találni a Stellar megvásárlásához ma!

Vásárolja a Stellart 5 lépésben

Az XLM megvásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani a Stellar XLM-et a kereskedési platform listájáról, és végül ellenőrizni & ellenőrizze, hogy a Stellar XLM tokenek hozzáadódtak-e a pénztárcájához.


Öt lépésből álló quickfire listát állítottunk össze, amely lehetővé teszi a Stellar azonnali vásárlását:

1. lépés: Irány a szabályozott kriptográfus, és iratkozzon fel

2. lépés: Finanszírozza újonnan megnyitott számláját

3. lépés: Keresse meg a rendelkezésre álló kriptovalutákat a Stellar (XLM) kifejezésre, és erősítse meg

4. lépés: Döntse el, mennyit szeretne vásárolni, és írja be az értéket.

5. lépés: Rendelés megerősítése – Csillagfény érméit hozzáadjuk a pénztárcájához

1. lépés: Válasszon online Stellar Brokert vagy Exchange-t

Megemlítettük az online brókereket az ötlépcsős regisztrációs útmutatónkban, de a Stellart kriptovaluta-tőzsdén keresztül is megvásárolhatja.

Ha kriptográfiai eszközöket vásárol egy harmadik fél kriptográfiai tőzsdéjén keresztül, akkor valószínűleg egy digitális valutát, például a Litecoin-ot, a Bitcoin Cash-et és a Ripple-t a Csillagba cserélheti.

Lényeges azonban, hogy a fent említett cserék gyakran nem szabályozott terek. Ez a szabályozás hiánya nyilvánvalóan megnyitja a kockázat kapuit a Stellar vásárlásakor.

Ezenkívül már rendelkeznie kell digitális pénznem birtokában, mivel a legtöbb ilyen csere nem támogatja a valós idejű betéti betéti / hitelkártya és e-pénztárca stb..

Éppen ellenkezőleg, bizonyos számú online bróker kínál kényelmet azonnali feldolgozású fizetési fizetések révén – nem beszélve a teljesen szabályozott státuszú biztonsági horgonyról.

Mint ilyen, az alábbiakban talál néhány tippet, hogyan lehet megfelelő online platformot találni a Csillag lumenek vásárlásához.

Szabályozás

A szabályozást a fenti szakaszban említettük, mivel ez kulcsfontosságú része annak, hogy biztonságos és megbízható helyet találjunk a Stellar vásárlásához. Nagyon sok hamis online bróker és tőzsde van odakint – ezért körültekintően járjon el.

Továbbá, ha úgy dönt, hogy digitális érméit egy nem szabályozott entitástól vásárolja meg, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ez magában foglalja a saját magánkulcsának (jelszavának) és a kriptotárcának a gondozását. Ez nem kötelező mondatonként, csak nem szeretné, ha a csillagját olyan platformon hagyná tárolni, amely nem törődik az engedélyezéssel.

Továbbá nem ismeretlenek azok a történetek, amelyek szerint a kriptopénztárcákat feltörik, vagy az emberek elfelejtik a legfontosabb privát kulcs részleteiket. A szabályozás védelme nélkül önállóan benne van.

Szerencsére népszerű bróker eToro több jogrendszerben szabályozott – lehetővé teszi a Stellar közvetlen és biztonságos megvásárlását.

A platform az FCA, a CySEC és az ASIC licencekkel rendelkezik. Ezenkívül az amerikai ügyfeleket a FINRA védi. Miután megvásárolta a Stellar Lumeneket az eToróban, a szabályozott bróker tárolja az érméket az Ön számára.

fizetési módok

Amikor a Stellar vásárlásának helyére vadászik, a fizetési módok nem okozhatnak gondot. A szabályozott kriptográfiai szolgáltatók döntő többsége rengeteg fizetési módot fogad el.

A kezdeti időkben gyakran a banki átutalás volt az egyetlen módja a Stellar letétbe helyezésének és megvásárlásának, és egy olyan tőzsdén, amelyet az e rendelet nem köt. Mint valószínűleg tudja, ez napok, ha nem hetek várakozási idejét jelentette.

Gyors előrelépés 2021-ig, és a Stellar megvásárlásának folyamata kényelmes és sokkal könnyebb a kezdők számára. Az eToro például lehetővé teszi, hogy pénzt fizessen be számlájára különböző fizetési módok segítségével. Ez magában foglalja a biztonságos és kényelmes e-pénztárcákat, például a Skrill, a PayPal és a Neteller, valamint a betéti / hitelkártyákat.

Díjak és jutalékok

Az online titkosítási szolgáltatóknak, mint minden pénzügyi szolgáltatásnak, némi pénzt kell keresniük. Végül is hozzáférést biztosítanak a piacokhoz. A fent említett nyereséget díjak és jutalékok számítanak fel a Stellar vásárlásakor.

Minden kriptográfus különböző díjakat számít fel, különböző módon. A Hogyan vásárolhatunk című útmutatónk megállapította, hogy a díjak általában változóak, és a megrendelés egy százalékán alapulnak.

Példaként említeném, ha regisztrálna a Coinbase kriptoplatformon – minden egyes kereskedés 1,49% jutalékba kerül.

A további tisztázás érdekében, ha 1000 dollárnál adta meg a Stellar vételi pozícióját, akkor 14,90 dollárt fizetne. Ha XLM-érméi 1800 dollárt érnének a készpénzben, akkor további 1,49% -ot köteles fizetni – ami 26,82 dollárnak felel meg (1800 dollár 1,49% -a)..

Kérjük, olvassa el az alábbiakban egy gyakorlati példát arra, hogyan befolyásolhatja a díj a Stellar vásárlását:

 • Hozz létre egy 500 dolláros vételi megbízást a Stellar-on
 • Ön fizeti a Coinbase-nek a fent említett 1,49% -os díjat, 7,45 dollárt
 • Az XLM-érmék eladásakor ezek értéke 620 USD – ami 9,23 USD
 • Példánkban 16,68 USD jutalékot fizetett – egyszerűen azért, mert belépett és kilépett a piacból

Bár egyetértünk, 1,49% jobb, mint 20% – ezek a kis díjak összeadódnak. Végül is, ha 10 000 dollár értékű Stellar-megrendelést adna le, akkor óriási 149 dolláros jutalékot kellene fizetnie. Továbbá ugyanaz a platform az összes betéti kártya betét után 3,99% -ot számít fel az ügyfeleknek.

Ha azon gondolkodik, hogyan vásárolhatja meg a Stellart az eToroban, akkor csak a 0,5% -os betétdíjat kell figyelembe vennie. Ez csak akkor kerül felszámolásra, ha számláját nem amerikai dollárral fizeti be. A kereskedési jutalékok tekintetében ezt az eToro nem terheli egyik piacán sem.

Egyéb fontos tényezők

Amint a fenti példánkból kitűnik, a díjak és a jutalékok hamarosan elcseszhetik a nyereséget, ha nem vigyázol.

Mivel nincs két egyforma online bróker – hogy képet alkothassunk arról, mire számíthatunk, felsoroltunk még néhány tényezőt, amelyekre figyelni kell.

 • Felhasználóbarátság: A Stellar vásárlásakor elengedhetetlen az egyszerű platformon történő navigáció. A legjobb brókerek a megrendelések leadását és a fiókhoz való hozzáférést stressztől mentes folyamatgá teszik az elejétől a végéig.
 • Minimális befektetés: Fontos elvégezni a házi feladatot, és ellenőrizni, hogy mekkora a minimális befektetés a Stellar vásárlásához. Egyes brókereknek akár 250 dollárra is szükségük lehet a kezdéshez. Míg az eToro kezdőbarát brókernél legalább 25 dollárért vásárolhat Csillag Lumen érméket – ami a legtöbb újonc számára elérhető.
 • Tárolás: Rövidesen részletezzük a tárolást. Ez azonban kulcsfontosságú tényező a Stellar megvásárlásának eldöntésekor. Sok platform ragaszkodik ahhoz, hogy saját kriptotárcáját tárolja – ami, mint mondtuk, ijesztő a kezdők számára. Amikor az eToróban vásárolja a Stellart, az alkusz szabályozott helyen tárolja az Ön számára digitális érméit.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

csillag xlm vásárlása, csillag ár grafikon

Mint minden olyan esetben, amely a nehezen megkeresett készpénzzel kapcsolatos, tanácsos egy Stellar megvásárlása előtt készítenie egy befektetési tervet..

A kriptopénzpiac különösen ingatag, ezért a lehető legjobb indítást szeretnénk nyújtani. Ezt szem előtt tartva készítettünk egy listát a befektetési tervről, amelyet érdemes beépíteni a saját stratégiánkba a Stellar Lumens online vásárlásakor..

Hosszú távú vagy rövid távú

Amikor eljön a Stellar vásárlásának ideje – látja, hogy hosszú vagy rövid távú befektetővé válik?

Először egy kis magyarázat arról, hogyan lehet rövid távon megvásárolni a Stellart. Ez a beruházási terv a szóban forgó digitális pénznem rövid távú áringadozásából származó nyereségre összpontosít.

Ez úgy érhető el, hogy XLM-érméket vásárol, majd perceken, napokon vagy néha heteken keresztül beveszi a pénzt – természetesen a Stellar piaci hangulatától függően.

Csillagok áringadozásáról beszélgettünk – vegyük figyelembe, hogy ezek a digitális pénznemek értéke kétszámjegyekkel változhat. Ahogy el lehet képzelni, azok, akik bátran merik bátorítani a piac ingadozását, valóban boldogulhatnak, ha helyesen teszik.

Most térjünk át arra, hogyan lehet hosszú távon vásárolni a csillagokat. Ha ehelyett szereti az ötletet, hogy egy kicsit kevésbé aktív legyen a digitális pénznemek vásárlásakor, akkor a „vásárlás és tartás” stratégia megfelelőbb lehet.

Nem csak ez, de tökéletes azok számára is, akiknek nem tetszik az ötlet, hogy tőkéjüket ilyen kiszámíthatatlan helyen költsék el, mert nem kell aggódnia a rövid távú ármozgások miatt.

Ez a beruházási terv magában foglalja a Csillag tartásának megőrzését, amíg el nem jön az idő, amíg ki akarja fizetni. Lehet, hogy ez néhány hónapra vagy akár évekre is szól. Mindazonáltal a cél az, hogy eladja Stellar befektetését többért, mint amennyit eredetileg fizetett – profitot eredményezve.

Cél Csillagár

Noha opcionális, sok befektető úgy dönt, hogy egy cél Stellar árstratégiát alkalmaz a kriptográfiai eszköz megvásárlásához.

További szemléltetésképpen, ha meg akarja duplázni a Csillag befektetését – a kriptográfiai érmék értékének kétszeresére kell emelkednie. Mint ilyen, ha 0,20 dollárért vásárolja az eszközt, annak 0,40 dollárra kell emelkednie. A befektetés megháromszorozásához 0,20 dollárról 0,60 dollárra kell nőnie – és így tovább.

Bármennyire is valószínűtlennek tűnik, tartsa szem előtt a következő tényeket:

 • 2018-ban a Stellar mindenkori csúcsot döntött, 0,89 USD
 • 4 évvel korábban a digitális fizetőeszköz 0,002 USD-t tett ki, tehát kevesebb, mint egy centet
 • Ez 4 éves növekedés, több mint 44 000%!

A fentiek azt mutatják, hogy a piac valójában mennyire ingatag. A Stellarhoz ragaszkodó és később beváltók közül sokan tisztességes nyereséget hoztak volna.

Fontolja meg a Rendszeres befektetéseket

Ha Ön kezdő, vagy csak új a kriptovaluta térben – fontolja meg a rendszeres befektetéseket a Stellar vásárlásához.

Kezelhető összegek gyakori befektetésével enyhén kiszámíthatatlan körülmények között mérsékelheti kockázatát – miközben bővíti portfólióját.

Például sokan rendszeres beruházásokat vesznek fel hosszú távú stratégiai tervükbe – amelyeket hetente vagy havonta kell elvégezni. Ez lehetővé teszi számodra a pénzügyek nyomon követését, különösen akkor, ha újszülött vagy.

Az eToro közösségi kereskedési platform lehetővé teszi, hogy már 25 dollárért megvásárolhassa a Stellart. Ennek a legtöbb ember számára meglehetősen elérhetőnek kell lennie, és remek módszer a kriptovaluták portfóliójának felépítésére.

Fontolgatná a befektetést Stellar XLM?

3. lépés: Nyisson meg egy Stellar Broker számlát

Most, hogy eldöntötte, melyik platformot szeretné használni a Stellar megvásárlásához – felkeresheti a weboldalt és regisztrálhat.

A legtöbb platformon könnyen megtalálható a regisztrációs link. Ha kereskedett forex és hasonlóval, akkor ez a rész azonnal felismerhető lesz.

Először kitölti egy űrlapot, amely tartalmazza a teljes nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát. Ezután a szabályozott brókerek megkövetelik az Ön fényképes igazolványának másolatát, mielőtt megvásárolhatná a Stellart – ez az Ön útlevelére vagy vezetői engedélyére vonatkozik.

Az Ön által kért cím igazolása meglehetősen friss közüzemi számla, bankszámlakivonat vagy állami adólevél formájában történhet. A fent említett személyazonosság igazolása szokásos gyakorlat a Stellar online vásárlásakor, ami a pénzügyi bűncselekmények megelőzését szolgáló szigorú szabályozásnak tudható be..

El kell mondani, hogy egyes online brókerek akár egy hétig is eltartják az igazolványok igazolását.

Az eToro viszont a legtöbbet hozza ki a modern automatizált személyazonosítási technológiából. Így akár 25 dollárért is megvásárolhatja a Stellart – és ami a legjobb, kevesebb mint 10 percen belül regisztrálhat!

4. lépés: Betétek befizetése

Miután megbizonyosodott arról, hogy a választott online bróker elfogadja-e a kívánt fizetési módot – befizethet bizonyos összegeket új számlájára.

Javasoljuk, hogy használja a leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési módot. A banki átutalás például napokkal késleltetheti a Stellar vásárlását.

Az eToro támogatja a gyors és biztonságos betéteket olyan betéti / hitelkártyákkal, mint a Maestro, a Mastercard és a Visa. Az e-pénztárcák tekintetében választhat a Neteller, a PayPal és a Skrill közül. Mindezek a módszerek kényelmesek és biztonságosak.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedési csillag xlm

Miután befizette számláját a szükséges minimális befizetéssel – megvásárolhatja a Stellart.

Természetesen először meg kell mondania a brókernek, hogy mi a helyzet a Stellarral kapcsolatban. Egyszerűen fogalmazva: – hisz abban, hogy az ár emelkedni vagy esni fog?

Ehhez létre kell hoznia egy megrendelést. Ha korábban kereskedett, akkor jól ismeri ezt a folyamatot. Ha kezdő vagy a kriptovaluta világban, ne aggódj, létrehoztunk egy listát a hasznos rendelésekről.

Vásárlás

Noha nyilvánvalónak tűnik, a „vételi megbízás” a megrendelés, amikor azon gondolkodunk, hogyan lehet megvásárolni a Stellart. Ez a megrendelés elsősorban a piacra jut.

Döntő fontosságú, hogy ha úgy érzi, hogy a digitális valuta ára emelkedni fog – mindössze annyit kell tennie, hogy vételi megbízást ad le az XLM platformon.

Limit vagy piaci megbízás

Mondtuk már, hogy a Stellar és bármely más pénzügyi eszköz értéke másodpercenként növekszik és csökken. Ez fontos, mivel arra törekszik, hogy nyereséget szerezzen az áreltolódásokból – a megfelelő időben lépjen be és lépjen ki a piacról.

Kezdjük a két megbízás közül a legegyszerűbbel, a „piaci megrendeléssel”.

Ha a Stellar vásárlásakor Önnek tetsző árat idéz fel, akkor létre kell hoznia egy piaci megrendelést. Online bróker azonnal végrehajtja a megrendelést.

A fent említett áreltolódások miatt megrendelését 0,1750 dollárra teheti. A megrendelés teljesítéséhez azonban a másodperc töredékéig ez az ár 0,1752 vagy 0,1748 dollárra változhat. Ez a kereslet és kínálat jellege miatt teljesen elkerülhetetlen.

A „limit” megrendelések tekintetében ez a megbízás lehetővé teszi, hogy kiválassza a saját árát, amellyel beléphet a Stellar piacra.

Tisztítsuk meg a ködöt egy gyors példával:

 • Feltételezzük, hogy a Stellar értéke 0,20 dollár – akkor nem akarja megvenni, ha eléri a 0,21 dollárt
 • Ezt szem előtt tartva 0,21 dollár értékben ad le limithatást
 • Mikor, vagy ha a rejtjelezési eszköz az Ön célárára emelkedik – a bróker végrehajtja az Ön megrendelését
 • Ez a megrendelés addig marad érvényben, amíg Ön sem törli az említett megrendelést, vagy a Stellar 0,21 USD-t nem ér el

Mint láthatja, mindkét megrendelés nagyon hasznos. Míg a piaci megbízások az egyszerűség kedvéért kezdőbarátok – a limit megbízások hasznosak ahhoz, hogy egy meghatározott áron léphessenek be a Csillagok piacára..

Tét

Amikor online közvetítőjénél megrendel a Stellar vásárlására, meg kell adnia a tétjét. Más szavakkal, mennyi pénzt hajlandó vagy képes kockáztatni?

A tét összege teljes egészében az Ön döntése és személyes helyzetétől függ. Ennek ellenére tanácsos kicsiben kezdeni. Különösen ez a helyzet, ha teljesen kezdő vagy, amikor kriptovalutákat vásárolsz.

Egyszerűen fogalmazva, ahelyett, hogy a teljes költségvetését befektetné a Stellar vásárlásába, kezdje el teljesíteni a minimális követelményt.

Ismét az eToro-nál 25 dollár feletti áron vásárolhat Stellart. Ez nagyszerű módja az XLM-érmék stabil felépítésének, anélkül, hogy feltörné a bankot.

Rendelés megerősítése

Ha elégedett az előrejelzéssel, a megrendelésekkel és a tétekkel – a megerősítés gombra kattintva folytathatja a Stellar vásárlását.

Látni fogja, hogy amint ez a szakasz befejeződött, a kriptováltozásait hozzáadta új online brókertárcájához.

6. lépés: Csillagod tárolása

Mivel a Csillag digitális pénznem, magától értetődik, hogy a kriptovalutákat másképp kell tárolni.

Ezt szem előtt tartva, sok kriptovalutát decentralizált hálózatok tárolnak, amelyek blokklánc-technológián alapulnak.

Személyes vásárlásait tekintve minden vásárolt érmét egy kriptotárcában tárolnak. Ez a pénztárca letölthető számítógépére vagy mobiltelefonjára.

Fontos megjegyezni, hogy ahelyett, hogy egy négyjegyű jelszót kapnának, mint például a bankszámláján, a kriptopénztárcákhoz „privát kulcs” tartozik, amely általában meghaladja az 50 karaktert.

Mint ilyen, a saját digitális pénznemének tárolásával Ön nemcsak a magánkulcsáért, hanem a pénztárca biztonságáért is felelős. Miután egy hacker hozzáférést kap a kriptotárcájához, megcsókolhatja Csillag lummenst.

Ha ez megadta a félelmet – ne aggódjon, van egy másik lehetőség, amelyet fontolóra kell venni. Ha olyan modern online brókerrel jelentkezik be, mint az eToro, a platform örömmel tárolja az Ön kriptovalutáit.

Az eToro-t több szabályozó szervezet szabályozza, ami egy nagyon szükséges védőhálót biztosít a szélhámosok ellen. Ez egyúttal kiküszöböli a decentralizált pénztárca használatának szükségességét, és szabadságot ad arra, hogy készpénzben válthassa ki a Stellar Lumen lencséit – amikor csak jónak látja.

Készen áll a merülésre Stellar XLM piac?

7. lépés: Csillagja eladása

A Stellar vásárlásának hosszú vagy rövid távú célja a haszonszerzés. Ezt úgy érjük el, hogy időzítjük a piacot, és többé eladjuk a kriptográfiai eszközét, mint amennyit vásárolt.

Említettük a szabályozatlan tőzsdék és a szabályozott brókerek közötti ellentétet.

Az egyértelműség jegyében azonban –

 • Ha a Stellar megvásárlásához kriptográfiai tőzsdére jelentkezik, akkor a pénzváltáskor valószínűleg először át kell ugrania néhány karikán.
 • Az első lépés az lenne, ha a kriptográfiai érméket a saját pénztárcájából átutalná a cserébe.
 • A következő lépés az, hogy kicseréli a csillagot egy fiat pénznemre, például euróra vagy például amerikai dollárra.
 • Kétségtelen, hogy a cseréért díjat kell fizetni.

A fentieknek megfelelően ez nehézkes és költséges is lehet.

Amikor a népszerű eToro kriptográf szolgáltatón keresztül kell pénzt váltani, a folyamat így megy –

 • Jelentkezz be a fiókodba
 • Kattintson a portfóliójában a Stellar melletti ‘eladás’ gombra.

Ez az! A folyamat általában másodperceket vesz igénybe az elejétől a végéig. A legjobb az egészben, hogy az eToro-nál jutalékmentes!

A Stellar megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Áttekintettük a Stellar megvásárlásának alapjait. Most nézzünk meg néhány más módszert a népszerű digitális pénznem megvásárlására.

Stellar betéti kártya vásárlása

A betéti kártya népszerű módja a biztonságos online vásárlásoknak a világ minden tájáról. Nem csak ez, de a tranzakciók is gyorsak.

Ennek ellenére van értelme a Stellart betéti kártyával vásárolni. Amikor ki akarja váltani a Stellar befektetését, pénzét átutaljuk az Ön által használt eredeti kártyára.

Ha ez a legjobb megoldásnak tűnik, akkor csak annyit kell tennie, hogy beírja a betéti kártya adatait, és eldönti, hogy mennyit vásárol. Mint mondtuk, az eToro-nál letétbe helyezheti a minimális összeget, és betéti kártya segítségével 25 dollárért vásárolhatja meg a Stellart.

Stellar hitelkártya vásárlása

Ha a hitelkártyával történő fizetés nagyobb az utcán, hogy megvásárolja a Stellart – ezt az eToro is elfogadja.

Fontos, hogy ellenőriznie kell a szolgáltatójánál, hogy a közvetítői tranzakciókat „készpénzelőleg-díjnak” minősítik-e – hasonlóan az ATM-felvételekhez és a.

Megállapítottuk, hogy a hitelkártya-szolgáltatók többsége az érték körülbelül 3% -át számolja fel.

Stellar Paypal vásárlás

Tudta, hogy akár a Stellart is vásárolhatja a PayPal használatával? A PayPal biztonságos, szupergyors és kényelmes.

Ha meg akarja vásárolni a Stellart a PayPal segítségével, ezt könnyedén megteheti az eToro online brókeren keresztül. A platform támogatja a Netellert és a Skrill – két másik népszerű e-pénztárcát is.

Csillag ATM

A „How to Buy Stellar Guide” című könyvünkben kiderült, hogy világszerte több mint 13 000 kriptovaluta ATM működik.

Fontos azonban, hogy ezek a gépek még nem támogatják kifejezetten a Stellart.

A Stellar 2021 vásárlása – Az ítélet

Amikor eljön az ideje, hogy megvásárolja a Stellart, most már jobban kell éreznie magát abban, hogy tudja, hogyan kell ezt megtenni.

Az első kikötő az, hogy regisztráljon egy elismert és szabályozott brókerhez. Az eToro itt ragyog, mivel a kriptográfia-szolgáltatót szigorúan meghozzák különféle testületek, köztük az FCA, az ASIC és a CySEC. Amerikai ügyfelek számára ez a védelem és integritás a FINRA szabályozó hatóságtól származik.

Nem csak ez, de a Stellar megvásárlásával az eToro-n keresztül azonnal betétet helyezhet le betéti / hitelkártyával és e-pénztárcával, és egyáltalán nem fizet kereskedelmi jutalékot.

eToro – A legjobb bróker Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a Stellart?

Hihetetlenül könnyű megvásárolni a Stellart. Iratkozzon fel egy megbízható online brókerhez, aki rendelkezik hatósági engedéllyel, tegye le a szükséges minimális összeget, és adja le megrendelését.

Mi a legbiztonságosabb módja a Stellar megvásárlásának?

A Stellar megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy szabályozott kriptográfia. eToro nagyszerű kezdőknek. A bróker jutalékmentes, bejegyzett a FINRA-nál, és az FCA, az ASIC és a CySEC szabályozza.

Vásárolhatok 100 dollárt a Csillagból?

Igen, 100 dollárt vásárolhat a Csillagból. Javasoljuk, hogy kisebb összegekkel kezdje, például 25 dollárral. Ez az eToro felhasználóbarát platformon lehetséges.

Elveszíthet pénzt a Csillagon?

Igen, lehet pénzt veszíteni a Csillagon, nagyjából ugyanúgy, mint bármely eszköz. Ha helyesen jósolja meg a piacot, és leadja a megfelelő megbízást – akkor nyereséget termel. Ha téved – veszteséget okoz.

Mit ér a legtöbb Csillag?

A legtöbb Stellar értéke 0,89 dollár, amelyet még 2018-ban értek el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector