A Tezos jó befektetés, és befektetnék-e a Tezosba?

Befektetés a Tezosba: Első lépések

Fektessek be a Tezosba? A Tezos jó befektetés?

Meg fogja-e előzni a Tezos más kriptókat, például az Ethereumot, az EOS-t vagy a Cardanót??

Ha érdekli a Tezos és annak befektetési lehetőségei, ez a cikk csak neked szól. Mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy választ adjunk minden pénzügyi kérdésére.

Mi tehát a Tezos, és a Tezos (XTZ) jó befektetés? Miért a Tezos az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta és miért kíváncsi olyan sok befektető a Tezosra??

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon az XTZ befektetéséről, és döntse el maga, hogy megéri-e a Tezosba történő befektetés!

Ha új ismeretei vannak a Tezos befektetéseinek világában, felmerülhet a kérdés, hogy a Tezos jó befektetés-e, vagy fektessek-e a Tezosba? Nos, szakítsunk meg minden, a Tezos-szal kapcsolatos problémát, mielőtt megfontolnánk a Tezos XTZ-be történő befektetést.


Az első lépések a Tezos Investing szolgáltatással

A Tezos és / vagy más kriptovalutákba történő befektetés megkezdéséhez először meg kell regisztrálj online tőzsdével, amely lehetővé teszi a Tezos vásárlását és befektetését. A tőzsdei közvetítő egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a Tezos és bármely más kriptovaluta adásvételét..

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretné megvásárolni a Tezos-t, nézze meg eToro Exchange!

Mi az a Tezos?

Mi a Tezos az első helyen? A Tezos egy nyílt forráskódú blokklánc-alapú platform, amely felhasználható peer-to-peer tranzakciók és intelligens szerződések végrehajtására.

A többi kriptovalutához hasonlóan a Tezos célja a pénzügyi szektor decentralizálása és az élet minden területén élő emberek számára egyenlő hozzáférés biztosítása.

Itt meg kell jegyeznünk, hogy bár A Tezos-t 2014-ben Arthur és Kathleen Breitman egyedülálló decentralizált ökoszisztémaként javasolta, a platformot néhány évvel később adták ki; A Tezos 2018-ban indult.

Sajátos módon a Tezos alapítója egyszer azt mondta, hogy a Tezos az ógörög szó az intelligens szerződésekről. És bár a név eredete megkérdőjelezhető, a Tezos kezdeti sikere nem volt vicc. Kevesebb, mint pár éve, A Tezos a kriptovaluta befektetési szektor egyik vezető blockchain projektjévé vált.

Most a Tezos a Bitcoin és az Ethereum egyik fő versenytársa, és mint fentebb említettük, a Tezos – csakúgy, mint más kriptovaluták – célja a központi bankok és hatóságok iránti igény csökkentése..

Ez nem minden! A Tezos egy lépéssel tovább megy, és fejlett infrastruktúrát kínál, amely képes megváltozni és fejlődni anélkül, hogy kockáztatná a kemény villa előfordulását. Ne felejtsük el, hogy a kemény villák a hálózat protokolljának bármilyen drasztikus változására utalnak. A Tezos legjobb szempontja, hogy a felhasználók szavazhatnak a tényleges blokklánc-technológia frissítésére és fejlesztésére vonatkozó javaslatokról.

Az egyedülálló fordulat abból adódik, hogy a felhasználók és a befektetők egy úgynevezett folyamaton keresztül vehetnek részt a hálózat irányításában sütés. Annak biztosítása érdekében, hogy ez a folyamat őszinte legyen, minden résztvevőnek be kell fizetnie egy biztonsági letétet és tétet kell tennie az XTZ-ről, egy 8000 XTZ tekercs.

A pékek többlépcsős folyamatban szavazhatnak a javasolt változásokra, amelyek akár 23 napot is igénybe vehetnek, és a változtatásokat csak akkor hajtják végre teljes egészében, ha szupersztoritással támogatják őket.

A fejlesztők szerint: „A Tezos alapvetően más megközelítést alkalmaz, irányítási szabályokat hozva létre az érintettek számára a protokollfrissítések jóváhagyására, amelyeket azután automatikusan telepítenek a hálózatra. Amikor egy fejlesztő protokollfrissítést javasol, csatolhat egy számlát, amelyet ki kell fizetnie címüket a frissítés jóváhagyása és beiktatása után. ”

Nem meglepő, hogy hatékony és demokratikus irányítási folyamatának köszönhetően, A Tezos „biztonságos, frissíthető és tartósan felépített” platformként definiálja magát, amely „a legkorszerűbb marad a jövőben is” – olyan platform, amelybe érdemes befektetni.

Mi az XTZ?

A Tezos natív kriptovaluta XTZ vagy tez. Más szavakkal, a tez a Tezos ökoszisztémához használt segédprogram-token. Az írás idején, vannak 750 982 516 XTZ forgalomban.

Ne feledje, hogy a fejlesztők nem jelentették be a tervezett XTZ teljes mennyiségét. Míg egyesek szerint a hiány hiánya káros a befektetési szektorokban, a fejlesztők úgy vélik, hogy a Tezos így soha nem fogja elérni kapacitáskorlátjait.

Fontos tény, hogy a Tezosnak nagyon sikeres volt az első érmeajánlata (ICO), amely 2017. július 1-jén kezdődött. Hidd el vagy sem, összesen 65 681 BTC és 361 122 ETH került elő, 232 millió dollár értékben akkoriban.

Sikere ellenére azonban a Tezos megjelenése elmaradt a befektetők és az alapítók közötti jogi viták miatt a be nem jegyzett értékpapírok miatt.

Ennek ellenére az XTZ ára drámaian emelkedett 2019 októbere és 2020 februárja között:

tezos árdiagram

Forrás: CoinMarketCap

A jó hír az, hogy vásárolni lehet XTZ olyan neves platformról, mint az eToro.

A Tezos jó befektetés?

természetesen, Tezos Az XTZ a jó befektetés. Különösen azoknak a befektetőknek, akik szenvedélyesen érzik magukat a demokratikus és decentralizált megközelítés iránt. Bár a Tezos egy viszonylag új kriptovaluta

Egyedülálló felépítése és rugalmas irányítása miatt, A Tezos jelenleg a Ethereum, A NEO és a Cardano a decentralizált alkalmazások (dApps) és az intelligens szerződések telepítésében.

Ezenkívül a Tezos folyékony tétbiztosítási konszenzusos mechanizmust (az átruházott tétbiztosítási rendszer korszerűsítését) és többnyelvű (elengedhetetlen és funkcionális) megközelítést alkalmaz mind a rugalmasság, mind a biztonság érdekében.

Ez a stratégia javítja a tranzakció sebességét is, az XTZ körülbelül 1000 tranzakció végrehajtására képes másodpercenként.

A Tezos 80% -ot meghaladó tétaránya 13 000 delegátor és 450 validátor között oszlik meg, és ez az egyik leginkább decentralizált platform. Mint ilyen, a Tezos valószínűleg folytatja a népszerűség növekedését, különösen, ha a decentralizált pénzügyi (DeFi) projekteknek és a tétbiztosító kriptovalutáknak sikerül előidézniük a következő kriptopullapiacot.

Nemcsak a láncolatban lévő önkormányzati tulajdonságai és a folyamatos fejlesztés vonzza a befektetőket; az XTZ folyamatos pozitív pénzügyi fejlődése egy másik tényező, amely kiemeli a Tezost.

Az írás idején a CoinMarketCap szerint, A Tezos a 18. helyen áll, piaci felső határa pedig 1 898 382 096 USD.

Fontolgatná a befektetést Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Mennyit érhet a tezosz?

Annak ellenére, hogy a Tezos jól alkalmas eszköz a kriptovaluta-befektetések jövőjére, az árjóslások spekulatívak. Ne felejtsük el, hogy senki sem tudja megjósolni a kriptopénzek jövőbeli árát.

Az árak számos tényezőtől függenek, mint például a kereslet és kínálat, a technológiai innovációk, kriptohírek, és a piaci hangulat.

Míg jövőbeli növekedése a technológiai újításokon és a támogatáson múlik, az árjóslásokhoz a múltbeli adatokat is meg kell vizsgálnunk. A Tezos 2019-ben csaknem 300% -os csúcsszinttel vonzó befektetéssé és kriptohír-csodává vált.

Tény az is, hogy a Tezosnak sikerült túlélnie a folyamatos járvány által kiváltott medvepiacot, és lassan felépül a globális egészségügyi válságból.

Visszatekintve a Tezos szintén kiemelt vállalkozásként indult, ami óriási előnyt jelent a pénzügyi szektorban. Amint arról beszámolt CoinDesk, 2020-ban a francia Societe Generale a Tezos alkalmazását tervezte egy központi banki digitális valuta kísérletezésére. Nagy tőzsdék és befolyásos befektetők, például a Winklevoss testvérek is támogatták a Tezost.

Valójában a Tezos új csúcsokat ért el 2020-ban. A statisztikák azt mutatják, hogy az XTZ 2020 február 12-én 3,24 dollárt ért el – ez 25% -os növekedés csupán 24 óra alatt, így a Tezos az egyik leggyorsabban növekvő blokklánc-hálózat és a legjövedelmezőbb top 20 kriptó. , a CoinMarketCap szerint.

A Tezos kilátásai is pozitívak. A WalletInvestor néhány optimista előrejelzése szerint az XTZ hosszú távon nyereséges befektetés lehet. Előrejelzésük alapján, ha valaki ma 100 dollárt fektet be, öt év alatt + 352,73% -os bevételt érhet el.

A DigitalCoinPrice előrejelzései szerint a Tezos 2026-ig elérheti a 8,83 dollárt, és a következő hat évben akár 10 dollárt is elérhet.

A Coinpedia egy lépéssel tovább megy, és azt sugallja, hogy a Tezos a következő öt évben elérheti a 20 dolláros árat, ami potenciálisan hosszú távon jövedelmező befektetéssé teszi a Tezost.

A Tezosba történő befektetés kockázatos?

A Tezosba és bármely más kriptovalutába történő befektetés kockázatos lehet.

A Tezos lehetőségeinek és innovatív on-chain irányításának ellenére a kriptovaluta árai nagyon ingatagak és spekulatívak, ezért a befektetőknek kellő gondossággal kell eljárniuk.

Nincs olyan, hogy 100% -osan biztonságos befektetés, ezért soha ne kockáztasson többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek. A Tezos-ba történő befektetés legjobb módja az, ha kioszt egy olyan összeget, amelyet kényelmes befektetni.

A szakértők azt javasolják, hogy csak kb. 5% -ot fektessenek kriptókba portfóliójuk diverzifikálásához, egy fontos szabály betartása mellett: soha ne kockáztassanak számlájuk 1% -ánál többet egyetlen kereskedés során.

Befektetnék-e a Tezosba?

befektetni a tezókba

A Tezos egy érme, amelyet érdemes megfontolni. Bár a kriptovaluta befektetés nem kockázatmentes, a Tezosba történő befektetést érdemes megnézni. Egyszerűen azért, mert a Tezos nagy és növekvő ökoszisztémával rendelkezik, és a kriptovaluta szektorban a 18. helyet foglalja el!

Miután elemezte a Tezos kockázat-hozam profilját, el kell döntenie, hogy érdekli-e a napi kereskedés vagy a hosszú távú befektetés, meg kell-e hoznia egy hatékony stratégiát, és számlát kell nyitnia olyan neves tőzsdén, mint pl. eToro.

Ezt ne felejtsük el a Tezos-szal, tét révén passzív jövedelmet is kereshet.

Ne feledje, hogy nem kell az összes tojását egy kosárba tenni, ezért diverzifikálja portfólióját, és fedezzen fel más erős eszközöket, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple és az EOS.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a kriptovaluták (különösen azok, amelyek túlélték a 2018-as medvepiacot) általában alulértékeltek más befektetésekhez képest, de nagyon jövedelmező befektetések lehetnek.

Ki vegye fel a Tezos XTZ-t a tárcájába?

Valójában a Tezos jó befektetés lehet:

  • Kripto napi kereskedők: Mint minden más kripto, a Tezos is nagyszerű napi kereskedési eszközt jelent, és a volatilitás alapján az egyik legnagyobb tétvé vált.
  • Hosszú távú befektetők: Figyelembe véve pozitív jövőjét, egyes források szerint a Tezos nagyszerű hosszú távú befektetést is eszközöl.
  • Pénzügyi intézmények: Mivel a Tezos lehetővé teszi a valódi értékpapírok tokenizálását, és a nagy pénzügyi intézmények átvették, nem meglepő, hogy nagy pénzügyi potenciállal rendelkezik. Néhány társaságok arra készülnek, hogy saját tokenjeiket bevezessék a Tezosra: Dalma Capital, tZERO, Alliance Investments és BTG Pactual.
  • Kripto rajongók: Mivel a Tezos képes automatikusan és demokratikusan frissíteni önmagát a „meta-konszenzus” révén, ez értékes eszköz a kripto rajongók és azok között, akik hisznek a decentralizált pénzügy jövőjében.

Végül nincs egy mindenki számára megfelelő megközelítés a kriptográfiai befektetéseknél, ezért saját maga döntse el, hogy a Tezos befektetése Önnek szól-e vagy sem. Ez a céljaitól, a tudásától és a hozzáértésétől függ; mindig kellő gondossággal járjon el.

Vásárlásra kész Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

A Tezos Investing magyarázata – Főbb pontok

  • A Tezos az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta; az írás idején a Tezos a 18. helyen áll a kriptográfiai szektorban.

  • A Tezos egy nyílt forráskódú blokklánc-alapú platform, amelyet peer-to-peer tranzakciók és intelligens szerződések végrehajtására lehet használni..
  • A Tezos célja nemcsak a pénzügyi szektor decentralizálása, hanem az ellátás biztosítása is egy fejlett infrastruktúra, ahol a felhasználók szavazhatnak a frissítésekre anélkül, hogy megkockáztatnák a kemény villa előfordulását.
  • Figyelembe véve demokratikus jellegét, nem meglepő, hogy a Tezos lenyűgöző ICO-val rendelkezett – összesen 65 681 BTC-t és 361 122 ETH-t emeltek, akkoriban 232 millió dollár értékben.
  • Az XTZ a natív kriptovaluta a Tezos blokkláncon, az egyik kereskedése 2,53 dollár.
  • Noha a kriptovaluta-befektetés kockázatos pénzügyi vállalkozás, egyes árjóslatok szerint a Tezos nyereséges hosszú távú befektetés lehet, amely érménként elérheti a 20 dollárt a következő években.

eToro – Fektessen be a Tezosba, vásároljon XTY-t 0% -os jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Ha tetszett olvasni cikkünket A Tezos jó befektetés & Befektetnék-e a Tezosba kérjük, ossza meg más kriptográfiai befektetőkkel és a blockchain-rajongókkal.

GYIK

Mi a Tezos célja?

A Tezos egy blokklánc alapú platform, amelynek célja a határokon átnyúló fizetések megkönnyítése, valamint intelligens szerződések és alkalmazások létrehozása azáltal, hogy nincs szükség harmadik felekre. Ez egy olyan platform, amely megkönnyíti a hivatalos igazolást a biztonság javításával; egy olyan platform, amely demokratikus infrastruktúrát biztosít, ahol a felhasználók szavazhatnak a változásokról anélkül, hogy megkockáztatnák a kemény villák előfordulását.

Mi teszi a Tezost egyedivé?

Az a tény, hogy a Tezos lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a döntéshozatalban, a Tezos egyedülálló aspektusa. Mint fentebb említettük, a Tezos egy önmagát módosító és demokratikus blokklánc platform, amely kemény villák előfordulása nélkül képes frissíteni önmagát, egyszerre biztosítva a rugalmasságot és a biztonságot..

Jobb a Tezos, mint az Ethereum?

Piaci felső határt tekintve az Ethereum jobban teljesít, mint a Tezos, sok kriptográfiai befektető azt állítja, hogy az Ethereum az intelligens szerződések királya és a Bitcoin igazi versenytársa. Ugyanakkor kijelenthetjük, hogy a Tezos technológia szempontjából jobb, mint az Ethereum. A Tezos egy kriptovaluta, amely delegált tétbiztosítási konszenzust (DPoS) vagy az úgynevezett folyékony tétbiztosítást használ, ami robusztusabbá teszi, mint az új Ethereum létrehozásának jelenlegi állapota. Ráadásul a kutatók azt állítják, hogy a Tezos decentralizáltabb és átláthatóbb, mint a többi DPoS blokklánc.

Mennyi kell a Tezos sütéshez?

A sütés megkezdéséhez szüksége van egy tekercs Tezosra. Eredetileg minden névsor 10000 XTZ volt, de a szükséges összeget 8,00 XTZ-re csökkentették, hogy a szavazás elérhetőbb és decentralizáltabb legyen. Ha nincs elegendő tőkéje, átruházhatja részesedését egy pékre, akit véletlenszerűen választanak ki a többi pék közül.

Nyereséges-e a Tezos sütése?

Igen, a Tezos sütése nyereséges lehet. A Messari által szolgáltatott adatok szerint a Tezos megkötésének hozama magasabb, mint a hasonló érméké. Ezenkívül a Tezos kínálja a legnagyobb hozamot a többi PoS kriptóhoz képest, évente több mint 7,3% -kal. Nem meglepő, hogy a Tezos az egyik leginkább érintett eszköz, a felhasználók 495 millió dollár XTZ-t sütnek, vagyis a jelenlegi kínálat 75% -át.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector