A Tezos XTZ-be történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

A Tezos Investing előnyei és hátrányai

Az XTZ-be történő befektetés előnyei és hátrányai: Bevezetés

A Tezos (XTZ) befektetésnek tekinthető? Megvizsgálja annak lehetőségét, mint milliomos készítő? Ha érdekli a Tezos és annak befektetési érzéke, akkor ismerkedjen meg az XTZ-be történő befektetés összes előnyével és hátrányával.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a Tezosról – a kriptovaluta birodalmának egyik leginnovatívabb harangozójáról -, és döntse el maga, hogy a potenciális jutalom meghaladja-e a lehetséges kockázatokat.

Számos oktatási anyag és interaktív tanfolyam segítségével mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy támogassuk titkosítási pénznemben való sikerteljes utadon. Ki tudja: az XTZ-be történő befektetés lehet az első lépés ahhoz, hogy a következő kriptokirály legyen!

Mi a Tezos?

A Tezos egy innovatív blokklánc alapú platform, amely támogatja a határokon átnyúló tranzakciókat, intelligens szerződéseket és decentralizált alkalmazásokat, más néven dApps.


Javasolta 2014-ben Arthur és Kathleen Breitman, A Tezos 2018-ban indult el, miután észbontó kezdeti érmeajánlat (ICO). A Tezos ICO 2017-ben zajlott; 13 napig tartott, amely alatt 232 millió dollár érkezett.

Most, alig pár évvel az első megjelenése után, a Tezos az egyik vezető kriptográfia a piaci hangulat és a piaci sapka szempontjából. Vegye figyelembe, hogy a Tezos jelenleg a 19. helyen állth, szerint CoinMarketCap.

tezos történelmi árdiagram

Csakúgy, mint más kriptovaluták, a Tezos is a decentralizált hálózatirányításra támaszkodik – ami az XTZ-t is kiváló alternatívává teszi a hagyományos banki és pénzügyi rendszereknek.

De nemcsak a decentralizált jellege és a fejlett technológiája emeli ki a Tezos-t: A Tezos még egy lépéssel megtette az infrastruktúráját, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szavazzanak a javasolt frissítésekről a tényleges blokkláncban.

Amint az a hivatalos weboldalán is olvasható, „a Tezos egy nyílt forráskódú blokklánc protokoll az eszközök és alkalmazások számára, amelyet egy validátorok, kutatók és építők globális közössége támogat.”

Vegye figyelembe, hogy A Tezos natív kriptovaluta az XTZ, gyakran teznek vagy tezzie-nek nevezik. Az írás idején egy XTZ 2,10 dolláros árfolyamon kereskedett.

Tehát most, amikor ismeri a Tezos csínját-bínját, fedezzük fel az XTZ kereskedésének előnyeit – a legkorszerűbb önmódosító kriptovaluta.

Fontolgatná a befektetést Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

A Tezosban történő befektetés előnyei

a hullámzás profi

Milyen előnyökkel jár a Tezosba történő befektetés?

A Tezos számos előnnyel rendelkezik más digitális óriásokkal szemben, köztük az Ethereum, az EOS és a Cardano; előnyök, amelyek arra késztetik a befektetőket, hogy ez a rugalmas altcoin potenciálisan nyereséges pénzügyi vállalkozássá válhat.

Az alábbiakban bemutatjuk a Tezos főbb előnyeit:

✅ A Tezos több, mint egy kriptovaluta:

A Tezos egy rendkívül skálázható, intelligens szerződéseken alapuló platform. Tekintettel arra a tényre, hogy a Tezos nemcsak kriptovaluta, hanem innovatív blokklánc-platform, egyes befektetők úgy vélik, hogy a Tezosnak ígéretes növekedési potenciálja van. A Tezos bármilyen üzleti vállalkozásban felhasználható, beleértve a szerencsejáték, amely az egyik legnagyobb és gyorsan növekvő iparág világszerte.

✅ A Tezos lenyűgöző on-chain kormányzással rendelkezik:

A Tezos egyik legnagyobb előnye, hogy lenyűgöző on-chain irányítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az összes Tezos-érme birtokosa javaslatot tehet és szavazhat a változásokra, létrehozva egy olyan nemzetközösséget, ahol minden felhasználó meghallgatható és kiküszöbölhetők a fentről lefelé irányuló döntések. Más kriptókkal ellentétben a Tezos a döntéshozatalt beépítette a felhasználók hálózatába, így a Tezos-nak nem csak a fejlesztőkre és a bányászokra kell támaszkodnia. Demokratikus jellege lehetővé teszi a folyamatos változások végrehajtását radikális keményvillák nélkül is.

✅ A Tezos egy önmagát módosító blokklánc:

A Tezos rendkívül rugalmas és automatizált frissítéssel rendelkezik, amelyet gyakran önmódosítónak neveznek. Önmódosító jellege azt jelenti, hogy a frissítések anélkül történnek, hogy két különböző blokkláncra kellene osztaniuk. Más szavakkal, mivel a változtatásokról a felhasználók döntenek, a kemény villák előfordulása megszűnik. Ez az előnyös tulajdonság valójában kiküszöböli a stagnálást, és elősegíti a fejlesztések végrehajtását, amint azok megjelennek.

✅ A Tezos a sütés néven ismert innovatív folyamatra támaszkodik:

Az egyedi hálózat fent leírt irányítási folyamatát sütésnek nevezzük. A Tezos a sütést a „blokkok aláírásának és közzétételének a Tezos blokklánchoz” írja le. A sütés egy többlépcsős folyamat, amely megköveteli, hogy a felhasználók biztonsági letétet tegyenek és 8000 XTZ tekercset tegyenek. A sütési folyamat nemcsak hozzáférhető, hanem nagyszerű módja is a jövedelemszerzésnek azáltal, hogy jutalmat szerez az XTZ-ben, amely nagyszerű profi az XTZ-be történő befektetéshez.

✅ A Tezos továbbfejlesztett folyadékbiztosítási mechanizmust használ:

A Tezos ötvözi a hagyományos tétbiztosítás és a delegált tétbiztosítás legjobbjait. Azok a pékek, akik részt vesznek a Tezos tétbiztosítási konszenzus rendszerében, nemcsak díjakat generálhatnak, hanem hozzájárulhatnak a hálózat kialakításához. Itt kell megjegyeznünk, hogy a hagyományos tétbiztosítás az, amikor a csomópontok a saját tokenjeiket zárolják a blokkok érvényesítéséhez, míg a delegált tétbiztosítás lehetővé teszi a kevésbé tehetős felhasználók számára is a beleszólást. A Tezos lehetővé teszi a pékek számára, hogy delegált tokeneket fogadjanak el, lehetővé téve a kisebb gazdaságokkal rendelkező felhasználók részvételét is.

✅ Biztonságos intelligens szerződéses programozási nyelv:

A Tezos a Michelson nevű nyelvet használja, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések hivatalos ellenőrzését. A legfontosabb szempont, hogy Michelson matematikailag igazolni tudja a tranzakciókat szabályozó kód helyességét. Ez hivatalos hitelesítés – gyakran kritikus körülmények között használják (pl. repülés) – megakadályozhatja a hibák előfordulását a rendszerben. Mint ilyen, ez a programozási nyelv is biztonságosabb és rugalmasabb, mint a többi nyelv.

✅ Biztonságos és megbízható rendszer:

A hivatalos igazolást javító nyelv beépítésével a Tezos biztonságos projektnek számít. A kódhelyesség szempontjából a Tezos ideális a nagy értékű felhasználási esetekhez, és ellenállást nyújt a támadókkal és a titkosítási csalásokkal szemben.

✅ A Tezos értékes eszköz a befektetők körében:

Innovatív technológiája és ideológiája miatt a Tezost nagyra értékelik a befektetők körében. Példaként említhetem, hogy amikor a Tezos létrejött, nagy jelentőségű befektetéseket szerzett olyan cégektől, mint a PolyChain Capital. A Tezos különféle partnerségeket kötött a nagy pénzintézetekkel is, például Brazília egyik vezető bankjával, Banco BTG Pactual. Érdekes módon Tim Draper kockázatitőke-befektető egyike azon befektetőknek, akik hisznek az XTZ-ben.

✅ A támogatók növekvő közössége:

A Tezos egyik legjobb profi, hogy a csapat nagyvonalú támogatásokat kínál a fejlesztőknek a platform tanulmányozásához. A Kingsland Egyetemmel együttműködve képzést nyújtanak az XTZ iránt érdeklődőknek, és a közösségi médiában is aktívak. A Hacker Noon statisztikái szerint a Tezosnak több mint 1600 Facebook-előfizetője van, a Twitteren 25 000 követő és 22 600 Reddit-tag van.

Hátrányai a Tezosban történő befektetésnek

hátrányai a hullámzásnak

Míg a Tezosnak számos előnye van a többi kriptóval szemben, a Tezosba történő befektetés hátrányainak ismerete elengedhetetlen a befektetők segítéséhez maguk dönthetik el, hogy a Tezos kielégítő hozamot eredményezhet-e.

Tehát itt van a Tezos befektetésének néhány legnagyobb hátránya:

❌ A Tezos ICO-t késések, harcok és perek követték:

A 2017-ben sikeres Tezos ICO-t számos nézeteltérés és per követte, amelyet még mindig nagy hátránynak tekintenek. Például a Tezos Alapítvány és a Breitmans számos konfliktuson esett át, mert a Tezos Alapítvány együttműködéstelenné vált a felvett források felhasználásával a blokklánc fejlesztésére. Az összes belső konfliktus késedelmet okozott a tokenek kiadásában, ami nyomozásokat eredményezett az XTZ-nél és különböző perek.

❌ Népszerűségének csökkenése:

Belső problémái miatt a Tezos népszerűsége szenvedett. Valójában a Tezos még mindig éretlen platformnak számít néhány befektetőnél, akik inkább ragaszkodnak a nagy játékosokhoz, például az Ethereumhoz vagy a Bitcoinhoz. Bár a Tezosnak sikerült helyreállítania a nyilvános képet, a Tezos idén február közepén érte el minden idők legmagasabb pontját, a platformnak még hosszú utat kell megtennie a tömeges elfogadás szempontjából.

❌ Tezos egy fiatal főkönyv:

Lenyűgöző technológiája ellenére a Tezos még mindig fiatal és hiányzik a kereskedelmi támogatás. Bár az XTZ vonzó befektetés, azoknak, akik a mindennapi tranzakciókhoz szeretnék használni kriptóikat, emlékezzenek arra, hogy a Tezos nem széles körben támogatott a kereskedelmi tranzakciókban. A platform nem érte el kapacitását, és továbbra is foglalkoznia kell a jövőbeni tranzakciós díjakkal, sebességgel és delegálási problémákkal, mivel a hálózat folyamatosan növekszik.

A Tezos jó befektetés?

befektessen a tezókba

Most, amikor ismeri a Tezos előnyeit és hátrányait, azt is megkérdezheti, hogy a Tezos jó eszköz-e, amelybe érdemes befektetni. Az az igazság, hogy minden befektetés egyszerű tényezőnek számít: az úgynevezett kockázat-hozam arány, vagy ha a potenciális jutalom meghaladja a lehetséges kockázatokat.

A Tezosnak vannak bizonyos kockázatai, igaz! A piaci támogatás és elfogadás terén még hosszú utat kell megtenni, összehasonlítva a piaci riválisokkal, például az EOS-val, a NEO-val és más intelligens szerződéseket és dApps-okat támogató blokklánc-platformokkal..

Ugyanakkor a Tezos lenyűgöző technológiával rendelkezik, és sikerült a piac egyik vezető kriptójának lennie. Valójában az Ethereum által jelenleg skálázható néhány probléma miatt a Tezos-nak nagy lehetősége van arra, hogy vezetővé váljon a kriptovaluta-befektetések terén, sőt, az intelligens szerződések következő királyává váljon.

Az on-chain kormányzás támogatásának képességével és a 80% feletti tétszint elosztva 450 validátoron és 13 000 delegátoron, A Tezos mindenképpen jó befektetés.

Tehát, ha hajlandó befektetni az XTZ-be, ne habozzon, végezzen saját kutatást és fektessen be a kockázatkezelésbe. Egyszerűen azért, mert az XTZ-befektetés valóban neked is működhet!

Csak emlékezzen a pénzügyi szektor fontos mantrájára: soha ne fektessen be többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek, és soha ne kockáztassa számlája 1% -ánál többet egyetlen kereskedés során.

Készen áll a befektetések megkezdésére Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Milliomos készítővé válik-e a Tezos?

– piaci felső hatállyal 1 586 468 102 dollár, bizonyos értelemben Tezos már milliomosgyártó.

Mivel mindig jó összehasonlítani egy érmét a Bitcoin-szal, a megkérdőjelezhetetlen # 1-es kriptovalutával, azt mondhatjuk, hogy a Tezos nemcsak a BTC-hez képest jól teljesített, hanem nagyszerű áralakulást is produkált. Például, január 1-jénutca, 2019-ben egy XTZ 0,47 dollár volt, míg január 1-jénutca, 2020-ban elérte az 1,35 dollárt (+ 186% -os növekedés).

kriptovaluta árak összehasonlítása

Forrás: Hacker Noon

A Tezos értéke valószínűleg tovább növekszik, mivel a protokoll szélesebb körben elfogadott lesz.

Tekintettel a többi kriptovaluta előnyére, a szakértők úgy vélik, hogy a Tezos nyereséges befektetés. Alapos technikai elemzés alapján a Wallet Investor azt jósolja, hogy a Tezosba történő hosszú távú befektetés + 318,51% -os hozamhoz vezethet a következő öt évben. Más szóval, a jelenlegi 100 dolláros befektetés 2025-ig 418,51 dollár lehet.

A sikerhez vezető rögös út és a rossz PR ellenére a Tezos képes arra, hogy reflektorfénybe kerüljön, és hamarosan a top 10 kriptovaluta közé kerüljön. Altcoin kapitány szerint, ha a Tezos szállítja a tervezett terméket és stabil felhasználói bázist hoz létre, akkor 10-100-szorosára nőhet, mint az eddigi minden idők legmagasabb szintje.

Míg az árjóslások, különösen az új és ingadozó eszközök esetében, továbbra is spekulatívak, és mindig egy só szemszöggel kell venni őket, egyes szakértők azt állítják, hogy a Tezos az elkövetkező években elérheti az 1000 dollárt.

Valójában nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a Tezoshoz hasonló tétbiztosítási projektek okozhatják a következő kriptobikapiacot. Úgy van! A Tezos tétmechanizmusa válhat fő árvezérlővé, és segíthet a Tezosnak abban, hogy kijusson a koronavírus által kiváltott pénzügyi zavarokból, amelyekkel a gazdaságok most küzdenek..

Mindazonáltal ne feledje, hogy a kriptovaluta árai a kereslet és kínálat alapelveitől, szabályozásaitól, elfogadásától és kriptográfiai híreitől is függenek, így a Tezos és minden más kriptográfia-befektetés továbbra is kiszámíthatatlan, ezért kockázatos!

Főbb pontok

  • A Tezos az egyik leginnovatívabb blokklánc-alapú platform, amelyet online fizetésekhez, intelligens szerződésekhez és dApps-hoz használnak.
  • Noha a Tezos kezdete durva volt, számos belső kérdés és per jellemezte, technikai szempontból a Tezos nagyon vonzó a befektetők számára: továbbfejlesztett tétbiztosítási mechanizmust, intelligens szerződésbiztonságot és önmódosító eljárásokat kínál.
  • A Tezosba történő befektetés egyik fő előnye a demokratikus jellege, amely lehetővé teszi a még kevésbé vagyonos felhasználók számára, hogy részt vegyenek a döntéshozatalban és a szavazásban az egész ökoszisztéma javítása érdekében.
  • A Tezosnak támogató közössége és szép számú pékje is van – ez a tényező segíthet a Tezosban a kriptográfia domináns eszközévé válni.
  • Az egyik XTZ jelenleg 2,10 dolláron forog, ami megfizethető befektetéssé is teszi a kezdők számára.
  • Az 1.586.468.102 dolláros piaci korlát mellett a Tezos potenciálisan milliomosgyártóvá válhat az elkövetkező években.
  • Egyes szakértők azt állítják, hogy az XTZ a következő években 1000 dollárt érhet el.

Most már tudja az XTZ-be történő befektetés előnyeit és hátrányait. Ha elég inspiráltnak érzi magát a Tezosba történő befektetés megkezdéséhez, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, akkor örömmel tudja eToro lehetőséget nyújt a kriptovalutákkal való kereskedelemre, beleértve az XTZ-t és a CFD-ket akár 90+ kriptovalután is.

eToro – A legjobb bróker a Tezos XTZ vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Gondolod, hogy a Tezos jutalmai felülmúlják hátrányait? Tudasd velünk!

Ha tetszett a cikkünk A Tezosba (XTZ) történő befektetés előnyei és hátrányai, hogy a Tezos milliomos készítő lesz-e? kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a kriptovaluta befektetés is.

GYIK

A Tezos jobb befektetés, mint az Ethereum?

Technikai szempontból a Tezos jobb befektetésnek tekinthető, mint az Ethereum. A Tezos egy blokklánc, amely mindig a tét igazolásának ökoszisztémáján belül működött, ami erőteljesebbé teszi, mint az Ethereum jelenlegi munkabiztonsági konszenzusa. Mindazonáltal a piaci korlát, az elfogadás és a piaci korlát tekintetében az Ethereum – gyakran nevezik az intelligens szerződések királyának – továbbra is a második legnagyobb kriptovaluta a Bitcoin után.

Érdemes befektetni a Tezosba?

Igen, a Tezos méltó befektetés a folyamatos járvány közepette. Noha a Tezos az írás idején 2,10 dolláron forog, ami nem hasonlítható össze más vezető kriptókkal, a Tezos megnyitotta az ajtót a delegált részvétel előtt, és szilárd pozícióval rendelkezik a likviditás tekintetében. Egyes szakértők azt állítják, hogy az XTZ a következő években 1000 dollárt érhet el.

Mennyit kell sütni az XTZ-t?

Az XTZ sütéséhez egy sor XTZ vagy legalább 8000 XTZ szükséges. Minél több XTZ van, annál nagyobb az esélye a blokkok érvényesítésének és a jutalmak megszerzésének. Mindazonáltal azok, akiknek nincs elegendő tőkéjük, átruházhatják részüket egy pékre, akit véletlenszerűen választanak ki a többi pék közül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector