A TRON vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Hogyan vásárolhat TRON – Kezdő útmutató

Hol lehet megvásárolni a Tront & Keresse meg a legjobb árat

A kriptovaluta-jelenség elsöpörte a világot, és nem mutatja a lassulás jeleit. Mint ilyen, a TRON (TRX) vásárlása otthonában soha nem volt ilyen egyszerű.

Csatlakozni szeretne a digitális valuta izgalmához és megismerni a TRON vásárlását? Ha igen, akkor jó helyre került.

Ebben az útmutatóban, megmutatjuk, hogyan vásárolhatja meg a TRON-ot. Amellett, hogy lépésről lépésre végigvezetjük a TRON befektetési folyamaton, azt is megvizsgáljuk, hogy mi lesz ennek a digitális pénznemnek a jövője.

Nem csak ez, hanem végigvezeti Önt egy megbízható online bróker megtalálásán, ahol biztonságos, kezdőbarát és kényelmes módon vásárolhatja meg a TRON-t.


A TRON vásárlása 5 lépésben

Az alábbi 5 lépést követve vásárolhat most.

1. lépés. Az első lépés az regisztrálj egy brókerrel, amely hozzáférést kínál a TRON-hoz

2. lépés. Pénz fedezze a számláját

3. lépés. Válassza a TRON lehetőséget (TRX) a platformlistáról

4. lépés. Következő, adja meg az összeget a TRON-ból, amelyet szeretne vásárolni

5. lépés. Erősítse meg az információkat beírta – és a TRX érmék szinte azonnal megjelennek az eToro portfólióban

A TRON megvásárlása ma

Most készen áll a TRON megvásárlására betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával? Ha igen, az alábbiakban ismertetett lépések segítenek abban, hogy a vásárlást jutalék nélkül teljesítse az FCA bróker eToro-nál!

ha lépésenkénti áttekintést keres, nézze meg az alábbiakat. Megmutatjuk, hogyan vásárolhatja meg ma a TRON-ot az eToro-val jutalékmentesen, kevesebb mint 10 perc alatt!

1. lépés: Válasszon online TRON Brokert vagy Exchange-t

Amint az a fent felsorolt ​​5 lépéses áttekintésből kitűnik – tanácsos a TRON-t egy elismert online brókeren keresztül vásárolni.

Regisztrálva egy szabályozott kriptoplatformra, mint például az eToro, közvetlen és biztonságos módon vásárolhat TRX érméket..

A díjnyertes bróker éppoly biztonságos, ahogy jönnek, nem egy, hanem 3 szabályozó óriás engedélyével büszkélkedhet. Nem csak ez, hanem az amerikai ügyfelek számára is az eToro be van jegyezve a FINRA-ba.

Visszatérve a TRON megvásárlásának témájához, vannak más módok is.

Vannak, akik úgy döntenek, hogy kriptovalutákat vásárolnak egy harmadik fél online kriptotőzsdéjén. Tőzsdén digitális pénznemeket, például Ethereum és Litecoin cserélhet TRON-ra.

A probléma ezzel az, hogy ezek a terek általában nem szabályozottak, vagyis egyáltalán nem kell betartaniuk a szabályokat, amikor az ügyfélszolgálatról van szó..

Az eToro óriási 13 millió ügyfelet szolgál ki, és az FCA, a CySEC és az ASIC által szabályozottak – a pénzügyi szabályozás szempontjából világszerte mindez nagy név. Az amerikai lakosok a FINRA-tól elvárhatják a védelem szintjét és a szigorú normákat.

Az eToro-nál kulcsfontosságú, hogy a TRON-t biztonságban vásárolhatja, tudatában annak, hogy a digitális valutái biztonságosak, és a vállalat napi üzleti tevékenységét feddhetetlenül folytatja..

1. Szabályozás

Szabályozás nélkül az online brókertér mindenki számára ingyenes lenne. Lehetővé teszi az arctalan szélhámosokat és a szemérmetlen brókereket, hogy megdöbbenjenek és kihasználják az ártatlan befektetőket.

Nemcsak a csere mögött álló szereplőkre kell vigyázni, hanem egyre gyakrabban fordulnak elő olyan emberek történetei, amelyek sikeresen feltörik és tisztázzák a szabályozatlan cseréket..

Egy másik út az, hogy vigyázzon és tároljon saját digitális pénznemét úgy, hogy megvásárolja, majd visszaveszi a TRX érméket a kriptopénztárcájába..

Hátránya lehet, hogy nemcsak kockázatos, de kissé elhúzódó folyamat egy olyan világban, ahol gyorsan és kényelmesen szeretnénk a dolgokat.

Ezenkívül Ön felelős azért, hogy megvédje saját kriptotárcáját a hackerek ellen. A hosszú, „magánkulcsod” biztonságos tárolása mellett. Ha a kulcsa rossz kezekbe kerül, mindent elveszíthet.

A csere és az eToro közötti éles ellentét az, hogy az eToro tárolja az Ön TRON-ját. A platform nem fizet semmit ezért az őrzésért, és mint mondtuk, a platform szigorú szabályozás alatt áll.

2. Fizetési módok

Ha vásárolni akarsz valamit, akkor természetes, hogy mérlegeled, hogyan fogsz fizetni érte. A TRON megvásárlásával kapcsolatban nem okozhat gondot egy olyan modern bróker megtalálása, amely elfogadja a választott fizetési módot.

A kriptopénzek csecsemőkorában az embereknek gyakran nem maradt más választásuk, mint az összes leglassabb módját használni – banki átutalás.

Az újoncok kedvenc eToro-ján különféle hitel- / betéti kártyákkal, valamint rendkívül gyors és kényelmes e-pénztárcákkal vásárolhat TRON-t, például a Klarna, a PayPal, a Skrill és a Neteller, hogy csak néhányat említsünk..

3. Díjak és jutalékok

Mielőtt belevágna és regisztrálna egy online brókernél a TRON megvásárlásához, fontos, hogy képezze magát a tőled elvárt lehetséges díjakról.

A kriptovaluta-szolgáltatóknak nyereséget kell elérniük, hogy továbbra is kínálhassanak hozzáférést a piacokhoz, és hatékonyan működhessék üzleti tevékenységüket. Ez a nyereség általában jutalék formájában jön létre.

Az online brókerek döntő többsége díjakat számít fel, bár ezek platformonként eltérőek. Megállapítottuk, hogy a díj általában változó az Ön pozíciójának százalékában.

Vizsgáljuk meg, hogyan működnek a díjak és jutalékok a TRON vásárlásakor:

 • A Coinbase kriptográfiai platform 1,49% -os díjat számít fel minden kereskedelemben – belépéskor és kilépéskor
 • Ha 1500 dollárral lép be a piacra, a Coinbase-nek 22,35 dollárt fizet (az 1500 dollár 1,49% -a)
 • Ha beírta volna TRON pozícióját 10 000 dollárra, akkor 149,00 dollárért kellett volna fizetnie

Most mutatjuk be, hogy ugyanez a díj hogyan befolyásolhatja Önt a TRON megvásárlásakor:

 • 1000 dollár értékű vételi megbízást ad a TRON-on
 • 1,49% -os jutalékot fizet, amely 14,90 dollárnak felel meg
 • Amikor eljön az értékesítés ideje, a TRON pozíciója 1500 dollárt ér
 • Ismét 1,49% -ot fizet, ami 22,35 USD-nak felel meg
 • Összességében csak 37,25 dollárt fizetett csak díjakként

Amint az a fenti szemléletes, bár az 1,49% jelentéktelennek tűnik, idővel ezek a díjak nagyban befolyásolhatják a nyereséget.

Az eToroban 37,25 dollárt spórolt meg, mivel az online bróker 0% jutalékot számít fel a TRON – vagy bármely más eszköz vásárlásáért.

Ami a betéti díjakat illeti, az, hogy mit kell fizetnie, a platformtól függ. A Coinbase például 3,99% -os díjat számít fel, ha betéti kártyával fizet.

Az eToro engedéllyel rendelkező bróker 0,5% -ot számít fel a betétekre, és ezt akkor kell felszámítani, ha nem amerikai dollárban fizet.

4. Egyéb fontos tényezők

Most, hogy beszélgettünk a szabályozásról, a jutalékokról és a kereskedési díjakról – meg kell említenünk néhány más kulcsfontosságú mutatót, amelyet figyelembe kell venni, amikor helyet keresünk a TRON számára.

 • Felhasználóbarátság: Ez arra utal, hogy mennyire könnyű eligazodni az online brókerben. Magabiztosnak érzi magát a platform használatában? Különösen kezdőként fontos, hogy viszonylag egyszerű folyamatnak találja a megrendeléseket és az eligazodást.
 • Minimális befektetés: Mielőtt regisztrálna egy platformra a TRON vásárlásához, ellenőrizze az általános szerződési feltételeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a minimális befektetési összeg a költségvetés határain belül van-e. Például, ha a bróker minimum 500 dollárt akart minden egyes vásárláshoz, akkor előfordulhat, hogy nem tudja olyan rendszeresen megvásárolni a TRON-t, mint szeretné. Az eToro-nál mindössze 25 dollárból lehet befektetni.
 • Tárolás: A TRON vásárlásakor kulcsfontosságú szempont a tárolás módja. Saját digitális pénznemének tárolásával kapcsolatos felelősségvállalás ijesztő az újoncok számára, ezért a legjobb elkerülni. Sőt, ha TRON-ot vásárol az eToróban, a bróker biztonságosan tárolja kriptotartalmát, amíg ki nem akarja váltani befektetését.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

befektetés a TRON-ba

A TRON megvásárlásának tanácskozása során tanácsunk egy beruházási tervvel kezdeni. Végül is a felkészülés kulcsfontosságú minden új vállalkozásban.

A kriptovaluta piac nagyon ingatag lehet, ezért célszerű gondolkodni a céljain. A masterplan nagyszerű eszköz a befektetési érzelmeinek ellenőrzésében.

Vessünk egy pillantást néhány könnyen alkalmazható stratégiára, amelyeket a TRON megvásárlásakor választunk.

1. Hosszú távú vagy rövid távú

Fontolja meg – gondolja, hogy a TRON vásárlásakor jobban megfelelne hosszú vagy rövid távú befektetéseknek?

Ha úgy érzi, hogy a rövid távú lehet a legjobb megoldás az Ön számára, akkor a TRON rövid távú árváltozásainak hullámain fog profitálódni..

Ez általában úgy valósul meg, hogy több vételi és eladási megbízást ad meg kriptovalutákon (jelen esetben TRON), és perceken, órákon vagy napokon belül eladja azokat..

Ha helyesen időzíted a piacot, a TRON-t magasabb értéken adod el, mint amennyit fizettél – kamatozhatod a rövid távú áringadozások nyereségét.

Ha az ingadozásokról beszélünk, akkor a digitális valutákról kétszámjegyű százalékos emelkedés vagy csökkenés volt ismert egyetlen kereskedési nap alatt. Ebben a helyzetben van az a volatilitás, amely sok befektetőt vonz az ilyen típusú pénzügyi eszközökhöz. Tény, hogy néha a világ megjutalmazza a kockázatvállalókat.

Más szóval – minél többet kockáztat, annál többet jutalmazhat.

Ha úgy érzi, hogy hosszú távú stratégiát szeretne előnyben részesíteni a TRON megvásárlásához, akkor vételi megbízást ad le, majd hetekig, hónapokig vagy évekig tartja a TRON-érméket. Ezt a stratégiát nyilvánvaló okokból gyakran „vétel és tartás” néven emlegetik.

A „vétel és tartás” stratégia elfogadása rövid távú helyett feleslegessé teszi a TRON értékének rövid távú változásai miatt való aggódást..

2. Cél TRON ár

A befektetési terv felhasználása mellett érdemes megfontolnia egy „cél TRON ár” felvételét..

 • Tegyük fel, hogy a cél az eredeti beruházás megduplázása.
 • Ha a TRON-t 0,0266 dollárért vásárolta, akkor készpénzt fizet, ha eléri a 0,0532 dollárt.
 • Ha ötszörösére szeretné növelni befektetését, a TRON-nak 0,0266 dollárról 0,1330 dollárra kellene emelkednie.

Most, bár ez nagyon valószínűtlennek tűnik, vegye fontolóra ezt – 2017-ben a TRX érmék értéke 0,001 dollár volt.

Gyors előrelépés 2018-ig – A TRON ára 0,300 dollár volt. Ez csaknem 30 000% -os nyereséget jelent.

3. Vegye figyelembe a rendszeres befektetéseket

Amint fentről láthatja, a kriptopénzek világában bármi megtörténhet.

Ennek ellenére érdemes elgondolkodni azon, hogy rendszeresen befektetnek-e a TRON-hoz. Ahelyett, hogy „gung ho” megközelítést alkalmazna, és a teljes kereskedési számla alapját egyetlen vásárlásba öntné.

A rendszeres befektetések lehetővé teszik a kriptovaluta-kosár folyamatos felépítését anélkül, hogy mindent egyszerre kockáztatnának. A TRON megvásárlásának elsajátítása érdekében miért ne adhatna hozzá heti vagy havi befektetést stratégiájához?

Kezdőbarát bróker az eToro lehetővé teszi, hogy mindössze 25 dollárért vásároljon TRON-ot – ami, mint láthatja, megkönnyíti a rendszeres befektetéseket az átlagos Joe Public számára.

3. lépés: Nyisson meg egy TRON Broker számlát

Ha korábban bármilyen más pénzügyi eszközzel kereskedett (gondolkodjon a forex vagy a részvények mentén), akkor látni fogja, hogy a TRON vásárlásakor ugyanaz az eljárás.

Amikor elhatározta, hogy brókert választ, átmehet a weboldalra és regisztrálhat. Ez általában nagyon jól látható a legtöbb platform főoldalán.

A TRON vásárlása előtt – az online brókernek tudnia kell a nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és születési dátumát. Ezután annak igazolása érdekében, hogy ki vagy, fényképes igazolványt kérnek tőled útlevél vagy vezetői engedély formájában.

Címének igazolásához töltsön fel egy hivatalos levél egy példányát – például telefon- / közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot.

Az eToro-nál ezt a lépést addig nem kell megtenni, amíg nem akar pénzeszközt felvenni (vagy több mint 2225 USD-t kell befizetnie). Előfordulhat azonban, hogy a regisztráció során csak el akarja kerülni.

Ez elhúzódó folyamatnak tűnhet, de az a helyzet, hogy a kriptográfia gyakran nem biztonságos. Ezen felül meglepődhet, ha megtudja, hogy az eToro szabályozott brókercégnél ez a folyamat kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe!

Az eToro világszerte több mint 13 millió ügyfélnek nyújt szolgáltatást, a világ egyik legelismertebb pénzügyi szervezete engedélyezi, regisztrálja és szabályozza.

Ott említettük, hogy a feliratkozás percekig tart. Egyes platformokon napokig tarthat az azonosító feldolgozása. Ezzel szemben az eToro automatizált személyazonosító technológiát használ a sebesség és a kényelem érdekében.

Vásárlásra kész TRON?

4. lépés: Betétek befizetése

Az 1–3. Lépés végrehajtása után – és miután már megbizonyosodott arról, hogy elfogadta-e a fizetési módot – finanszírozhatja számláját a TRON vásárlásához.

A legnépszerűbb, nem is beszélve a leggyorsabb módról, a hitel- vagy betéti kártya használatával lehet pénzt befizetni. Nem csak ez, de az e-pénztárcák is gyorsan váltak az online fizetés módjává.

Az eToro nem tudta megkönnyíteni a feliratkozási folyamat ezen részét. Az online bróker elfogadja a Visa, Mastercard és Maestro – plusz másokat. Az e-pénztárcákról lenyűgöző választék áll rendelkezésre, többek között a PayPal, a Klarna, a Skrill, a Rapid Transfer és a Neteller.

Javasoljuk, hogy ahol lehetséges, kerülje az elektronikus átutalást – mivel ez a leggyorsabban mozgó fizetési mód.

A minimális betéteket tekintve ez általában 0 és 1000 USD között van – egyes esetekben több. Az eToro-nál megvásárolhatja a TRON-ot minimum 200 dolláros befizetéssel, és minimum 25 dolláros befektetéssel!

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedelem tron

Most, hogy sikeresen finanszírozta új eToro számláját, létrehozhat egy megrendelést, amellyel értesítheti az alkuszt a TRON-on.

Összeállítottunk egy listát a népszerű megrendelésekről, amelyek mindegyikét felhasználhatja magának, amikor azon gondolkodik, hogyan vásárolhatja meg a TRON-t.

1. Vásárlás megrendelés

A „vétel” vagy „eladás” megbízás a belépés a kriptovaluta piacra.

Mielőtt bármilyen digitális valutát megvásárolna, először el kell döntenie, hogy hiszi-e az ár emelkedését vagy csökkenését.

Ha úgy gondolja, hogy a TRON ára emelkedni fog – adjon vételi megbízást a kriptoplatformon.

Ha az online bróker lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy „alulmaradjanak”, akkor egyszerűen adhat eladási megbízást a brókernél, ha úgy gondolja, hogy a TRON ára esni fog.

Ez lehetővé teszi, hogy nyereséget szerezzen mind a TRON emelkedéséből, mind zuhanásából.

2. Limit vagy piaci megbízás

Ezzel eljuthatunk a „piaci” és a „limitált” megrendelésekhez. Mint mondtuk, ha rövid távú befektetővé válik, akkor nyereséget kíván elérni a kérdéses eszköz rövid távú áremelkedéseiből.

Ezt szem előtt tartva, ha 0,0264 dollárral jegyzik, amikor a TRON megvásárlását választja, és kedveli ezt az árat, tegyen „piaci” megrendelést. Brókere azonnal végrehajtja ezt a megrendelést, ami azt jelenti, hogy az érméket 0,0264 dollárért, vagy a lehető legközelebb vásárolja meg.

Fontos megjegyezni, hogy a kereslet és kínálat befolyásolja az Ön által elért árat, de ez általában apró különbség. Például, ha 0,0264 dolláros piaci megbízást választ, de 0,0262 dollárt kap, ez elkerülhetetlen.

A limit megbízások egészen mások, mivel a megrendelését nem hajtják végre azonnal. Ehelyett megadhat egy árat, amelyen belép a TRON piacra.

A további részletezéshez lásd egy példát arra, hogyan lehet egy limit sorrendet használni:

 • A TRON értéke 0,0264 USD – addig nem akarja végrehajtani a vételi megbízását, amíg el nem éri a 0,0274 USD-t
 • Ezt szem előtt tartva 0,0274 dollár értékben ad le „limit” megrendelést
 • Ha vagy amikor a TRON eléri a 0,0274 dolláros célt, a bróker végrehajtja a limit vételi megbízását
 • Az Ön álláspontja változatlan marad, amíg nem mondja le a megrendelést, vagy a TRON el nem éri a fent említett árat.

Amint láthatja, a piaci megbízásokat azonnal végrehajtják. Míg a limit megbízások mindaddig megmaradnak, amíg el nem éri a célját, vagy nem törli azt. Ettől függetlenül mindkettő nagyon hasznos, ha tisztában vagyunk vele.

3. Tét

Most, hogy az alapvető megrendelések nem teljesek, el kell gondolkodnia azon, hogyan lehet megvásárolni a TRON-t a tét szempontjából. Nem közönségesen kifejezve – mennyit szeretne vásárolni vagy eladni a TRON-ból?

Érintettük azt a tényt, hogy ésszerű dolog a kezdők számára az, hogy keveset fektessenek be, és gyakran csökkentsék az egyes vásárlások kockázatát.

Az eToro-nál mindössze 25 USD értékű TRON-ból vásárolhat, amikor csak akar, gyorsan és kényelmesen.

4. Erősítse meg a megrendelést

Ha túllépte a döntéseit, erősítse meg megrendeléseit. Az eToro most végrehajtja az Ön vételi vagy eladási megbízását, piaci vagy limit megrendelését és tétjét.

Ha megnézi eToro portfólióját, látni fogja, hogy az újonnan vásárolt TRX érmék éppen ott vannak.

6. lépés: A TRON tárolása

A kezdő útmutató során nem egyszer említettük a tárolást. Végül is döntő szempont a TRON megvásárlásának módja.

A fiat pénzt, amelyet naponta használunk áruk kifizetésére, a nagy bankok tárolják. A digitális pénznemeket decentralizált főkönyvben kell tárolni.

Mint mondtuk, tárolhatja saját digitális pénznemeit és tőzsdén keresztül vásárolhatja meg a TRON-t, de valószínűleg mentes lesz a pénzügyi szervek figyelmes szemétől. Ez azt is jelenti, hogy elvárható, hogy saját kriptopénztárcájában vigyázzon saját TRX érmeire.

Ahelyett, hogy magát és digitális eszközeit kiszolgáltatott helyzetbe hozná, egyszerűen felár nélkül tárolhatja TRON-ját az eToro-n.

Itt a CySEC, az ASIC és az FCA szabályozása védi önt. Az eToro az Egyesült Államokban a FINRA-nál is be van jegyezve.

7. lépés: A TRON eladása

A meghibásodott lemez hangjának a kockázatával a TRON megtanulásának lényege, hogy később eladva pénzt keressen..

Ergo, egy bizonyos ponton le akarod fizetni a befektetésedet. Kétségtelen, hogy ezt minden befektető számára a legegyszerűbb módja a szabályozott online brókereken keresztül teszi.

Ha a TRON megvásárlását és eladását választja egy harmadik fél kriptovaluta tőzsdéjén, akkor felkérést kap, hogy először cserélje le a TRON-t egy olyan digitális pénznemre, mint a Bitcoin – amely díjjal jár. A következő lépés általában visszavonási kérelem benyújtása és az utasításra várás.

Ha a TRON-ot az eToro-n keresztül vásárolja meg, amikor megfelelő idő van a készpénzfelvételre, egyszerűen kattintson az eladás gombra. Ezután pénzét átutaljuk az eredeti fizetési módjára, a KYC előírása szerint.

Készen áll a befektetésre TRON?

A TRON megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Ha még mindig bizonytalan abban, hogyan szeretné megvásárolni ezt a spekulatív eszközt – lásd alább a TRON mostani vásárlásának alternatív módjait.

1. Vásároljon TRON betéti kártyát

A betéti kártyákat emberek milliói használják naponta online vásárláshoz – a TRON-ot is így vásárolhatja meg.

Ha ez a fizetési mód megfelel Önnek, akkor csak annyit kell tennie, hogy a szokásos módon kitölti a kártya adatait, és „megerősíti”.

Ha pénzét ki akarja fizetni, egyszerűen kattintson az eladás gombra, és az eToro elküldi az összeget a betéti kártyájára.

2. Vásároljon TRON hitelkártyát

Az eToro hitelkártyákat is elfogad a TRON vásárlásához. Érdemes azonban ellenőriznie hitelkártya-szolgáltatójánál, hogy mennyit számít fel a „készpénzelőleg-díj” ellenében. Ugyanis egyes hitelkártya-társaságok a közvetítői betéteket az ATM-felvétellel megegyezően veszik figyelembe.

Ez a díj a vásárlás 3% -ától 5% -ig terjedhet, ezért mindig ellenőrizze a T-t&Cs, mielőtt kötelezettséget vállal a TRON hitelkártyával történő megvásárlására.

3. Vásárolja meg a TRON Paypal terméket

A PayPal világszerte ismert arról, hogy gyors és szuper biztonságos online vásárlásokat kínál. A TRON a PayPal segítségével is megvásárolható.

Nem minden platform kompatibilis ezzel az e-pénztárcával, de az eToro elfogadja a PayPal, a Skrill és számos más szolgáltatót.

4. TRON ATM

A TRON ATM-ek és a hagyományos ATM-ek meglehetősen eltérnek. Miközben pénzt veszünk ki a hagyományos ATM-ekből, pénzt helyezünk a TRON ATM-ekbe.

A világon több ezer kriptovaluta ATM működik.

Így működik – írja be a fiat készpénzt az ATM-be, a képernyő megmutatja, hogy mennyi TRON-t kap, nyomja meg a megerősítést és kap egy nyugtát.

Ne feledje, hogy ezeknél a gépeknél a díjak meghaladhatják a 10% -ot. Tehát a szabályozott bróker eToro költséghatékonyabb lehetőség, 0% jutalékkal a TRON megvásárlásához.

A TRON 2021 vásárlása – Az ítélet

kereskedési tron

Kezdő útmutatónkban a TRON megvásárlásáról a rendkívül spekulatív digitális eszköz megvásárlásának minden aspektusáról beszéltünk.

A szabályozás, a rendeléstípusok, a díjak és a beruházási tervek részletes ismertetésével – remélhetőleg készen kell állnia arra, hogy megkezdje utazását a TRON világába.

Ami a TRON-t biztonságosan megvásárolja, fényt vetünk az eToro-ra. Itt egy maroknyi elismert szabályozó védi meg szerte a világon.

Ezenkívül a bróker teljesen kezdőbarát, ingyen tárolja TRON érmeit, és kevesebb mint 10 perc alatt regisztrálhat, a fizetési módok megfelelő választékával.

eToro – A TRON megvásárlásának legjobb platformja

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a TRON-ot?

A TRON megvásárlása nagyon egyszerű. Válasszon az eToro tagságához, finanszírozza számláját legalább 200 dollárral, és adjon megrendelést a TRON megvásárlásához 25 dollártól felfelé.

Mi a legbiztonságosabb módja a TRON megvásárlásának?

A TRON megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy engedélyezett platformon keresztül történik, mint például az eToro. A brókert a FINRA regisztrálja, és az FCA, a CySEC és az ASIC szabályozza.

Vásárolhatok 100 dollárt a TRON-ból?

Igen, 100 dollár értékű TRON-t vásárolhat. Ha kezdő vagy, akkor jobban jársz, ha kisebb rendszeres beruházásokat hajtasz végre. Az eToro-nál 25 dollárért vásárolhat TRON-ot.

Veszíthet pénzt a TRON-on?

Igen. Nagyjából ugyanaz, mint bármely eszközzel veszteséget okozni. Mint ilyen, tanulja meg a piacot, és soha ne tegyen többet, mint amennyit a befektetési terve megenged.

A legtöbb TRON megérte?

Az eddigi legtöbb TRON értéke 0,300 USD volt 2018-ban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector