A világ legnagyobb kripto-barát városai!

A kriptopénz olyan digitális pénznem, amelyet fejlett titkosítási technikák, más néven kriptográfia segítségével hoznak létre és kezelnek. A puszta koncepciótól a pénzügyi világ egyik legnagyobb erejéig a kriptopénzpiac és a hozzá tartozó blokklánc-technológia teljesen átalakította a pénzzel, a hagyományos bankokkal, valamint a termékek és szolgáltatások vásárlásával kapcsolatos felfogásunkat..

A Bitcoin 2009-es létrehozásával a kriptovaluták a legtöbb ember által ismert globális jelenséggé váltak. Ma a legnépszerűbb kriptográfiai érmék, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Ripple és még sok más, évről-évre pontoznak, miután elérték a 800 milliárd dolláros piaci kapitalizáció 2018-ban.

Mindenki fejében az a kérdés, hogy ezek az alternatív pénznemek egyszer kiszorítják-e a hagyományos valutákat, vagy csak egy rövid életű dolog, amely néhány év múlva meghal? Erre a kérdésre még válaszolni kell.

Egy biztos, hogy a kriptovaluta rajongói és támogatói folyamatosan nőnek. A kriptovaluta növekvő népszerűségével, főként a blokklánc-technológia decentralizált jellege miatt, valamint azzal a ténnyel, hogy a világ minden tájáról érkező emberek millióinak van digitális pénztárcájuk egy vagy sok különböző kriptovalutával, a termékek iránti kriptovalutával történő fizetés iránti igény szolgáltatások növekedtek.

Ha szereti az utazást, és egyúttal a kriptovaluta rajongói is, akik inkább készpénz helyett digitális érméket használnak, rengeteg olyan város van a világon, amely elfogadja a kriptovaluta fizetéseket. Az Ön kényelme érdekében mi a Trading Education-nél jöttünk létre egy kriptobarát város listája, ahol gond nélkül költheti el érméit. Ez a kriptovaluta vakáció ideje!

Melyek a világ legtöbb kriptográfia-barát városa?

Amszterdam, Hollandia


Amszterdam, a legtöbb kriptobarát város

Amellett, hogy számos csodálatos tevékenységnek ad otthont és Európa egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, Hollandia fővárosa meglehetősen híres arról, hogy mennyire nyitott a kriptopénz és különösen a Bitcoin iránt. Amszterdam ad otthont a vezető Bitcoin startupoknak, köztük a BitPlay és a BitFury. Nem csak, de van egy robusztus 74 kereskedő is, aki elfogadja a Bitcoint és egy Bitcoin ATM-et minden 800 000 ember után. Szórakoztató tevékenységeket is végezhet, például meglátogathatja a Bitcoin nagykövetséget! A Bitcoin nagykövetség Amszterdamban itt a kriptográfiai közösség különféle erőfeszítésekkel aktívan népszerűsíti a Bitcoint. Ezenkívül még 2015-ben Amszterdam megnyitotta híres Bitcoin Boulevard-ját, amely egy utca, ahol a legtöbb kereskedő elfogadja a Bitcoin-ot szolgáltatásaikért és termékeikért.

Az európaiak már Amszterdamot emlegetik a „virágzó kriptográf indítási jelenet” otthonaként.

Toronto, Kanada

Toronto, a legtöbb kriptobarát város

Kanada arról ismert, hogy az egyik legfogadóbb ország a blokklánc és a kriptovaluták számára. A kriptókra és az ICO-kra vonatkozó előírások meglehetősen könnyűek, összehasonlítva más országokkal, és a kormány általános hozzáállása meglehetősen támogató.

Az elmúlt 10 év során Toronto a világ egyik legritkosabb barát városává vált, számos meglehetősen sikeres kriptovállalkozásnak. Például egy jól bevált kriptovaluta pénztárca, név szerint Decentralis, amely létrehozta a Jaxx-ot is, egy példa egy kanadai titkosítási vállalkozásra, amely hatalmas lett az egész világon.

Ezen túlmenően több mint 200 kriptográfiai ATM működik Torontóban. Világszerte ez az egyik legnagyobb ATM, amely megtalálható egy városban.

Prága, Csehország

Prága, a legtöbb kriptobarát város

Amellett, hogy Prága kiemelkedő sörrel rendelkezik, Európa (és a világ) egyik legnagyobb helyszíne, amely elfogadja a kriptovalutákat. Ha Prágába utazik, könnyen bérelhet lakást és fizethet kriptovalutával, számos étterembe fizethet az ételeiért, és számos terméket és szolgáltatást vásárolhat.

Prága adott otthont Európa egyik legnagyobb kriptovalutával és blokklánccal kapcsolatos konferenciájának is.

Sőt, van egy híres eszpresszó bár, az úgynevezett Bitcoin kávé, ahol az egyetlen elfogadott fizetési mód a Bitcoin. A világ második kriptovalutával vásárolt lakása Prágában található. 2017-ben vásárolták 35 Bitcoinért.

Összegezve: Prága Európa egyik kriptoforradalmi vezetője, amellett, hogy a kontinens egyik legrégebbi és legélénkebb városa.

Zug, Svájc

Zug, a legtöbb kriptobarát város

Svájcra gondolva valószínűleg csokoládét, gyönyörű hegyeket, jódlizást és sok pénzt képzel el. A sok-sok pénz hírneve miatt Svájc a kriptovaluták egyik legkorábbi átvevőjévé vált. Számos blokklánc-vállalat nyitotta meg ott a székhelyét, és feltette őket a térképre egy jól bejáratott, szabályozott kriptovaluta helyi piac és természetesen a környező természeti szépség érdekében.

Ha Zugba megy, ellátogathat a Borok Házába, és kriptovalutával fizethet a kiváló palackokért. Találhat még egy fogorvost is, amely elfogadja a kriptovalutát. Bár Zug egy kicsi város, és kevésbé ismert, mint a listán szereplő többi város, világszerte a technológia egyik legfejlettebb városának tekintik. Zug megkapta a „Crypto Valley” becenevet is.

Néhány évvel ezelőtt Zug még az első város volt, amely elfogadta a Bitcoin adóbevételét. Alapvetően a mennyország a mennyben a kriptovaluta rajongók számára.

Ljubljana, Szlovénia

Ljubljana, a legtöbb kriptobarát város

Noha Szlovénia fővárosa Európa egyik legkisebb városa, a technológiai innováció és a blokklánc-technológia átvétele terén soha nem szűnik meg a világ hatása.

Ljubljanában található a világ első Bitcoin-barát bevásárlóközpontja, Bitcoin City. Mint azt gyaníthatnád, minden kereskedő, aki üzleteket nyitott (amelyek egyébként meghaladják az 500-at) a bevásárlóközpontban, fizetésként elfogadják a Bitcoint és a blockchain technológiát használják. Ez azonban nem csak egy bevásárlóközpont. Nagy üzleti és rekreációs központként is szolgál.

Továbbá, Bitstamp, az egyik legnépszerűbb kriptográfia, székhelyét Ljubljanában hozta létre.

Mindez Szlovénia teljes piacát megnyitotta a kriptovaluta előtt, és határozottan általános használatba taszította.

A várost szépségéért is dicsérik, így ha érdemes felfedezni, miközben elfogyasztja a kriptóban vásárolt csésze kávét.

San Francisco, Kalifornia

San Francisco, a legtöbb kriptobarát város

Nem meglepő, ha San Franciscót látjuk a listánkon, mivel ez a legfőbb technikai Mekka Kaliforniában. A városnak csaknem 200 kereskedője fogadja el a Bitcoint, és körülbelül 60 bankautomata kezeli a kriptovaluta konverziókat. Ez egyáltalán nem hangzik rosszul, tekintve a viszonylag kicsi, 837 000 embert.

Ezen kívül San Francisco ad otthont Coinbase – az egyik leghíresebb kriptovaluta-platform, valamint az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb kriptopénz-pénztárca mögött álló alkotócég.

Sok más kriptovaluta- és blokklánc-vállalat San Franciscót választja székhelyéül a gyors ütemű blokklánc-piac és a blokklánc-megszállott helyiek miatt.

Buenos Aires, Argentína

Buenos Aires, a legtöbb kriptobarát város

Argentína fővárosa és legnagyobb városa, Buenos Aires, Dél-Amerika vezető Bitcoin városa is. Buenos Aires több mint 130 kereskedővel rendelkezik, akik elfogadják a Bitcoint és egyre több Bitcoin ATM-et a városban, 2,9 millió lakossal..

Egy olyan országban, amely híressé vált a folyamatos devizaválság miatt, a Bitcoin bizonyára meleg helyet talált a letelepedésre. Az ország még mindig nem tért magához a pár évvel ezelőtti mély recesszióból. Tavaly az infláció Argentínában meghaladta a 25% -ot.

Az argentin peso csökkenése és a kormány által bevezetett szigorú tőkekontroll miatt sok argentin a kriptopénz, különösen a Bitcoin felé fordult.

A latin-amerikai első Bitcoin-konferenciát tavaly szintén Buenos Aires-ben tartották. Számos startup, például a Ripio, a Buda és a SatoshiTango is megjelent a városon belül.

Jacksonville, Florida

Jacksonville, a legtöbb kriptobarát város

Florida legnagyobb városa, Jacksonville az elmúlt években kiemelkedő lépéseket tett a kriptográfia elfogadása és integrálása terén. Körülbelül 800 000 lakosú Jacksonville-ben 20 kriptovaluta-bankautomata van, amelyek az egész városban szétszóródnak.

Ezenkívül Jacksonville egy másik kriptovalutával kapcsolatos témája kiemelkedik a kriptográfiai befektetésekről. Az egy főre eső kriptovaluta-részesedést tekintve egyetlen város sem felel meg Jacksonville rangsorának. A Jacksonville-lakosra jutó átlagos kriptovaluta-állomány meghaladja a 31 000 dollárt. Jacksonville után közvetlenül a város Memphis, Tennessee, fejenként 15 700 dollárral.

Vilnius, Litvánia

Vilnius, a legtöbb kriptobarát város

Litvánia fővárosa, Vilnius, nem csak egy nagyszerű hely a vakáció eltöltésére. Abszolút digitális élmezőny és a fintech egyik fő központja.

A főváros arról ismert, hogy nagyon előremutató és olyan globális szereplőket fogad, mint az Uber és a Google, valamint a világot meghódító, helyi fejlesztésű startupok, például a Trafi és a Vinted.

Egy másik említésre méltó dolog az, hogy a Revolut által megszerzett brit bankgyilkosnak nyilvánított bank az első banki engedély Vilniusban.

Rengeteg történelmi nevezetességet lehet megtekinteni Litvánia fővárosában, de a pénzügyi technológiai szektor nagyszerű előrelépéseivel csodálatos helyeket, kávézókat, élelmiszerboltokat, éttermeket, fitneszközpontokat és egyebeket is találhat, ahol Bitcoin-mal fizethet..

Hong Kong, Kína

Hongkong, a legtöbb kriptobarát város

Hongkong kétségtelenül a világ egyik legforróbb üzleti és pénzügyi helyszíne.

2017-ben Kína gyakorlatilag betiltotta a kriptovalutákat és az ICO-kat. 2018-ban Kína és a kriptovaluta kapcsolata még bonyolultabbá vált, miután Kína több mint 120 kriptotőzsdét betiltott és letiltott.

Ezzel számos kriptovaluta vállalkozás, tőzsde és ICO a közeli régiókba ment, hogy barátságosabb környezetet keressen üzleti tevékenységük folytatásához. Az egyik terület Hong Kong, amely Kína része, de saját joghatósággal rendelkezik.

Például a Blockchain Global Summit 2018-ban Hongkongba költözött Pekingből. A világ egyik legnagyobb tőzsdéje, a Binance tavaly is nyitott irodát Hongkongban.

A kriptovaluta Hongkongban a fizetés legális formája. A városban sok kiskereskedő elfogadja a kriptovalutákat. Várhatóan kiépül egy offline kriptovaluta értékesítési hálózat, amely tovább bővíti a kriptopénz használatát az üzlethelyiségekben.

Végső szavak

A végső ítélet az, hogy rengeteg olyan város van a világon, amelyek elkezdték a kriptopénz bevezetését és beépítését a helyi mindennapi életbe. Az örökbefogadás olyan kereskedők formájában jelenik meg, akik elfogadják a Bitcoin-t és más kriptovalutákat, valamint a kriptovaluta-vállalatok, az ICO-k és más blokklánc-vállalkozások számára kedvező környezetben.

Arra számítunk, hogy a kriptovaluták tömeges elfogadottsága csak tovább növekszik, mivel használatuk az egész világon csak növekszik.

Minden országnak megvannak a maga egyedi szabályai és törvényei, amelyek nem befolyásolhatják valamilyen módon ezen valuták használatát, és egyes országokban akár teljesen blokkolhatják is őket. A világ számos pontján azonban már felismerték a potenciált és korán átvették az új technológiákat, ami kriptográfiabaráttá tette őket.

Ha Ön kriptovaluta rajongó vagy szakember, és új lakóhelyet vagy nyaralási helyet keres, ahol elköltheti kriptovalutáját, ez a cikk kiváló hely arra, hogy elkezdje a keresést.

Válassza ki úti célját, készítse elő digitális pénztárcáját, és élvezze nyaralását!

Szeretne többet megtudni a kriptovalutákról és azok kereskedelméről?

Iratkozzon fel a Trading Education kriptovaluta kereskedési tanfolyamára!

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector