A Zcash kereskedelme: lépésről-lépésre

Zcash Trading 2021 | Megtanulják, hogyan kell kereskedni a ZEC-szel

Szeretne megtanulni kereskedni a Zcash-szel, de nem tudja, hol kezdje? Ez az útmutató megtanít mindent, amit tudnia kell a ZEC kereskedésről, és áttekinti a legjobb kriptográfust.

A kriptovaluta-kereskedelem egyre népszerűbb azok körében, akik a magas likviditás és a volatilitás kombinációját keresik.

Mint a legtöbb kriptográfiai eszköz esetében, a Zcash-t is el lehet cserélni olyan fiat pénznemekkel, mint például az USD, vagy más digitális pénznemekkel, például a Bitcoin vagy az Ethereum ellen..

Azok számára, akik érdeklődnek a kriptovaluta kereskedelem piaca iránt, átfogó útmutatót állítottunk össze a Zcash kereskedelméről 2021-ben..

Belül elmélyülünk ennek a digitális eszköznek az alapjaiban, a megrendeléstípusokban, a kockázat / jutalom stratégiákban és abban, hogy miként választhat online közvetítőt a Zcash kereskedelmére otthonában..


Tartalom

Hogyan lehet kereskedni a Zcash-szel 5 egyszerű lépésben

Mi a Zcash Trading?

Hogyan működik a Zcash Trading?

Hogyan lehet kereskedni a Zcash Online-val – Kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni Zcash

Hogyan lehet kereskedni a Zcash 2021-tel – lépésről lépésre

Hogyan lehet kereskedni a Zcash útmutatóval – Az ítélet

GYIK

Hogyan lehet kereskedni a Zcash-szel 5 egyszerű lépésben

A ZEC kereskedelméhez az első lépés egy szabályozott tőzsdével történő számlanyitás, az alapok letiltása, a platformlistából a Zcash kiválasztása, végül ZEC vásárlása (hosszú) vagy ZEC eladása (rövidítés).

Ez a kézikönyv a Zcash kereskedelméről laikusok szerint mindent lebont, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie a ZEC kereskedelméért.

1. lépés: Nyissa meg a számlát egy szabályozott kriptográfival

2. lépés: A számlád finanszírozása

3. lépés: Válassza ki, mennyi Zcash-t szeretne kereskedni

4. lépés: Vásároljon ZEC-t (menjen hosszúra) vagy adjon el ZEC-t (rövidre)

5. lépés: Erősítse meg a kereskedelmet

Mi a Zcash Trading?

A Zcash (ZEC) egy digitális pénznem, amelynek egyetlen fő célja – a felhasználók magánéletének biztosítása. A Bitcoin blokklánc elágazásaként indult, és hamarosan az egyik leggyorsabban növekvő digitális eszköznek bizonyult az űrben.

A Zcash szelektív közzétételi funkciójával különbözteti meg magát a Bitcoin-tól – amely garantálja, hogy az ügyleti részletek, például a feladó, a címzett és az átutalt összeg titokban maradhassanak az Ön igényei szerint.

Ennek ellenére a digitális valuta piaci kilátásai nagyrészt ingatagak. Mint minden kriptovaluta esetében, a Zcash pénzügyi értéke is többször változik egyetlen kereskedési nap alatt.

A Zcash kereskedésekor az a célja, hogy helyesen megjósolja, hogy a kriptovaluta ára emelkedik vagy csökken-e a jelenlegi piaci értékéhez képest.

Abban az esetben, ha több kereskedő szeretné elérni a Zcash-t a digitális pénznem megvásárlásával, akkor az eszköz ára emelkedni fog. Ha viszont többen adják el a Zcash-t, mint vásárolják, akkor az ár csökken.

Ezért a piac mozgásának előrejelzése és a kereskedések ennek megfelelő elhelyezése az, hogy hogyan fog profitot termelni a Zcash kereskedése közben.

Mutassunk egy alapvető példát a Zcash kereskedés működésére:

 • Tegyük fel, hogy a Zcash jelenlegi értéke 75 dollár
 • Ez azt jelenti, hogy a ZEC / USD párral kereskedik.
 • Abban a hitben, hogy az ár emelkedni fog, vételi megbízást ad a Zcash-on.
 • A téted 1000 dollár.
 • Két hét múlva a Zcash ára 76,50 dolláron áll
 • Ez 2% -os nyereséget jelent.

Mivel helyesen spekuláltál, 20 dolláros nyereséget értél el ezen a kereskedelemen (1000 dolláros részesedés alapján).

Amint az a fenti példából kitűnik, a Zcash kereskedésének alapja ugyanaz marad az összes eszközosztály esetében. Vagyis a nyereségpotenciál attól függ, mennyire pontosan spekulál a piaci hangulatra a kriptovalután.

Hogyan működik a Zcash Trading?

A kriptovaluták és más pénzügyi eszközök kereskedési alapjai nagyfokú hasonlóságot mutatnak.

Ennek ellenére a részvények, áruk és forex kereskedési piaca több mint száz éve létezik. Ehhez képest a kriptovaluta-kereskedelem csak körülbelül egy évtizede létezik.

Ennek fényében úgy gondoljuk, hogy a Zcash online kereskedésének megkezdéséhez a legjobb megközelítés az, ha először megértjük a kriptovaluta kereskedési piac alapjait..

Zcash kereskedési ármozgások

Ha fontolgatja, hogyan kereskedjen a Zcash-szel, elengedhetetlen, hogy tudja, milyen tényezők változtathatják meg a kínálat és a kereslet menetét. Például – aktuális események, technológiai fejlődés, gazdasági hírek, szabályozás vagy a kriptovaluta-cserék biztonsága.

Egyszerűbben fogalmazva, ha a Zcash-projekt iránti kedvező kedv alakul ki, akkor több kereskedő vásárolja meg az érmét, és ez tükröződik az árában is. Ha ez a Zcash iránti lelkesedés elhalványul, az ár ennek következtében csökken.

Mi több, a napi 24 órában, a hét minden napján online közvetítőn keresztül kereskedhet a Zcash-szel.

Ahogy el lehet képzelni, a Zcash ára kissé eltér a több kriptovaluta platform között. Az egyik platform 93,50 dollárt idézhet, míg a másik a 93,52 dolláros Zcash-t fogja látni.

Ilyen árkülönbség csak a versengő kereskedési platformok között jellemző, és ettől függetlenül nincs hatással a nyereség elérésének lehetőségére.

Zcash kereskedési párok

Kétféle módon lehet kereskedni egy kriptovalutával.

Az első lehetőség egy crypto-fiat pár, ahol a Zcash-t „fiat” devizával kereskedik. A legjobb példa erre a ZEC / USD – ahol a kriptovaluta a ZEC, a fiat pedig az amerikai dollár.

Mivel az amerikai dollár a tényleges globális pénznem, akkor azt tapasztalhatja, hogy a Zcash-szal kereskednek vele szemben leggyakrabban.

Ennek ellenére egyes kereskedési platformok, mint például az eToro, lehetővé teszik a Zcash kereskedését más főbb devizákkal is, például a brit fontval (ZEC / GBP), euróval (ZEC / EUR), ausztrál dollárral (ZEC / AUD) és japán jennel szemben. (ZEC / JPY).

A legfontosabb, hogy a Zcash kereskedése fiat devizákkal szemben hozzáférést nyújthat a magas likviditáshoz és kereskedési volumenhez.

A második lehetőség a Zcash kereskedelme egy másik kriptovalutával – kripto- kriptopárként. Például az eToro lehetővé teszi a Zcash kereskedését a Bitcoin (ZEC / BTC), az Ethereum (ZEC / ETH), a Stellar (ZEC / XLM), a Dash (ZEC / DASH) és még sok más ellen..

A kripto-kriptopárok kereskedése közben spekulál a kereskedési pár árfolyamára. Ez megköveteli, hogy határozottan megértse mindkét szóban forgó digitális valutát.

Ennek eredményeként a kezdők gyakran úgy döntenek, hogy a Zcash-t egy fiat pénznem ellen cserélik. Nemcsak spekulálni könnyebb, hanem nyereségét és veszteségét is számszerűsíteni.

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

A kriptopénzpiacot bizonytalanság övezi. Az, hogy hogyan használja ki ezt a volatilitást, attól függ, hogy melyik kereskedési útvonalat választja.

Ha a hosszú távú befektetés mellett dönt, akkor Zcash-érméket vásárol – abban a reményben, hogy az ára a jövőben emelkedni fog. Kereskedők, akik ezt kedvelik "vásárolni és tartani" A stratégia általában hetekig, hónapokig, vagy néha, akár évekig is ragaszkodik digitális valutájához.

Így tárolja a digitális eszközt a kriptopénztárcájában, és várja a megfelelő időt az eszközök elidegenítésére és a legnagyobb pénzügyi megtérülésre..

Hosszú távú stratégia kiválasztása kizárja annak szükségességét, hogy nyomon kövesse a piac rövid távú volatilitását. Emiatt a "vásárolni és tartani" megközelítés alkalmasabb lehet a kezdő kereskedők számára.

Másrészt egy rövid távú kereskedési stratégia megköveteli, hogy a technikai elemzés szakértője legyen, hogy segítse a döntéshozatali folyamatot. Hónapokba telhet, mire megérted a diagramolvasást és a piaci elemzést.

Ha érdekli a Zcash rövid távú kereskedése – a cél az, hogy rendszeresen szerény nyereséget szerezzen. Ezt úgy érheti el, hogy erősen likvid pénzpárokkal kereskedik, például ZEC / USD vagy ZEC / BTC.

Kereskedelem és saját Zcash

Mint fentebb említettük, választhatja a "vásárolni és tartani" stratégiát, ha közvetlen tulajdonjogot szeretne szerezni a Zcash érmék számára. Ha így akarja folytatni, a legjobb, ha a kriptovalutát közvetlenül egy olyan szabályozott online brókeren keresztül vásárolja meg, mint az eToro.

17 millió boldog ügyféllel az eToro régóta híres a kereskedelemben. A Zcash érméket teljesen jutalékmentesen vásárolhatja meg, és egy kriptotárcában tárolhatja ingyen.

Ennek során érdemes megjegyezni, hogy a hosszú távú stratégiát nem csak a kezdők számára tartják fenn. Az eToro-n minden olyan készség kereskedőjét megtalálja, akik hosszú távon befektetnek a Zcash-be.

Zcash Trading

Rövid távú kereskedési stratégiában megpróbálja kihasználni a Zcash piaci árának folyamatosan változó mozgását.

Ha inkább a „swing trading” vagy a „day trading” stratégia használatával kereskedik a Zcash-szel, választhat egy online brókert, amely Zcash CFD-ket kínál (szerződés a különbségekért).

A CFD-k olyan származékos instrumentumok, amelyek nyomon követik a kérdéses eszköz valós ármozgásait – ebben az esetben a Zcash.

A CFD-útvonal két fő előnye van:

 • A CFD-k lehetővé teszik mind a hosszú, mind a rövid távot – vagyis kihasználhatja a bullish és a bearish piac előnyeit.
 • A Zcash CFD-k lehetővé teszik, hogy tőkeáttétellel kereskedjen.

Ezen a ponton meg kell említenünk, hogy a CFD instrumentumok az Egyesült Államokban tilosak a hazai értékpapír-törvények szerint. Nem csak, hogy az FCA szerint a crypto-CFD-ket az Egyesült Királyság állampolgárai számára is tiltják.

Másrészt azok, akik Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon és rengeteg más régióban laknak, korlátlan hozzáférést élvezhetnek a Zcash CFD kereskedési színtérhez.

Ha elhatározta, hogy CFD-kön keresztül hozzáfér a tőkeáttételhez, függetlenül attól, hogy az az Ön országában legális-e vagy sem – megteheti egy harmadik fél kriptovaluta-cseréjén keresztül. Legyen azonban óvatos – mivel a legtöbb esetben ezek a platformok mentesek a szabályozástól.

Sőt, ha egy szabályozatlan platformot választ, akkor nem valószínű, hogy képes lesz a Zcash kereskedelmére fiat devizákkal szemben. Ehelyett a „ZEC / USDT” helyett a „ZEC / USDT” kereskedéssel kell számolnia. Azok számára, akik tisztában vannak azzal, hogy az „USDT” egy Tether nevű digitális pénznem, amelynek értéke egy USD-hez kötött.

Fontolgatná a kereskedést Zcash?

Hogyan lehet kereskedni a Zcash Online-val – Kereskedelem beállítása

A kereskedési megbízás lehetővé teszi, hogy közvetítse pozícióját egy online brókernek. Van néhány különböző kereskedési megbízás, amelyekkel meghatározhatja, hogyan lépjen be a kriptovaluta piacra, és hogyan lépjen ki belőle..

Ha korábban valamilyen minőségben kereskedett, akkor már ismerheti a kereskedési megbízások különböző típusait. Ettől függetlenül ebben a szakaszban gyorsan áttekintjük a Zcash online kereskedelmének leghasznosabb megrendeléseit.

Vásárlás vagy eladás megrendelés

A vételi és eladási megbízások változatlanul a legalapvetőbbek az összes kereskedési megbízás között.

Pár szóban:

 • Ha feltételezi, hogy a Zcash ára emelkedni fog – vételi megbízást ad.
 • Ha feltételezi, hogy a Zcash értéke csökkenni fog – eladási megbízást ad.

Az összes kriptovaluta-kereskedelem megköveteli, hogy vételi és eladási megbízást is létrehozzon. Az egyik lehetővé teszi, hogy belépjen a piacra, míg a másik lehetővé teszi a kereskedelem bezárását.

Például, ha vételi megbízással lép be a Zcash piacra – eladási megbízással lép ki a kereskedésből – és fordítva.

Belépési ár

Amikor online közvetítőjével nyit egy Zcash ügyletet, mindig lehetősége van megadni, hogy miként lépjen be a piacra. Ez úgy történik, hogy választunk egy „piaci megbízás” és egy „limit megbízás” között.

 • Ön elhelyezi a Piaci megbízás amikor azt szeretné, hogy megrendelését azonnal teljesítsék. Tegyük fel például, hogy a Zcash ára 90,50 USD. Ezen az áron akarja kereskedni a Zcash-t – tehát piaci megrendelést hoz létre. Brókere ezt azonnal végrehajtja, vagy a rendelkezésre álló legközelebbi áron. Ez azt jelenti, hogy a piaci ingadozások miatt csekély különbséget láthat a megrendelésben szereplő árban és a végrehajtott árban.
 • A Limit sorrend lehetővé teszi eszközének meghatározott árszinten történő adásvételét. Tegyük fel még egyszer, hogy a Zcash értéke 90,50 dollár. Addig nem akar belépni a piacra, amíg a ZEC ára 92,00 dollárra nem emelkedik. Itt jön be a limit megbízás. Brókere csak akkor hajtja végre a kereskedést, ha és amikor a Zcash eléri az árcélt, vagy Ön manuálisan törli a kereskedést.

Abban az esetben, ha kíváncsi arra, hogy melyik megbízástípust válassza – ez a kereskedési stratégiától függ. De hangsúlyoznunk kell, hogy a limit megbízások lehetővé teszik bizonyos szintű ellenőrzés fenntartását pozíciója felett – ezért általában a tapasztalt Zcash kereskedők preferálják őket.

Kilépési stratégia

Eddig megvizsgáltuk, hogyan léphet be a piacra a Zcash kereskedésekor. Amikor ki akar lépni a kereskedésből, akkor kihasználja a „take-profit” és a „stop-loss” megrendeléseket.

Segítsünk a köd megszüntetésében, magyarázattal:

 • A Take-Profit rendelés rögzíti a kereskedelem profitját egy adott szinten. Például a Zcash kereskedésekor 2% -os take-profit megbízást állíthat be az aktuális ár felett vagy alatt. Ha a Zcash eléri a célárat, a kereskedelem automatikusan bezárul – biztosítva ezzel a profitot.
 • A Veszteség megállítása a sorrend akkor használható, ha el akarja kerülni egy adott szintnél többet. Például – ha a veszteségeit 2% -ra szeretné korlátozni a Zcash kereskedelemben, akkor a stop-loss értékét 2% -ra állíthatja a jelenlegi értéke fölé vagy alá. Brókere lezárja az ügyletet, ha vagy amikor a ZEC érmék eléri a megadott árat.

Ha csak most tanulja meg, hogyan kell kereskedni a Zcash-szel, akkor az alábbi példából tisztább képet kaphat ezekről a megrendelésekről:

 • Tegyük fel, hogy ZEC / USD-vel kereskedik 90,50 USD áron.
 • Arra a feltételezésre, hogy az érték emelkedni fog – megrendelést ad le.
 • Ha a ZEC értéke 3% -kal emelkedik, akkor pénzt akar kifizetni.
 • Mint ilyen, nyereségszerzési megbízást ad le 93,21 dolláron
 • Ugyanakkor nem akarja kockáztatni, hogy 1% -nál többet veszítsen el.
 • Tehát egy stop-loss megbízást hoz létre 89,59 dolláron.

Ebben a kereskedelemben, ha a ZEC / USD 93,21 dollárra emelkedik, az alkusz végrehajtja az átvételi nyereséget.

Éppen ellenkezőleg, ha a ZEC / USD 89,59 dollárra esik, akkor a stop-loss megbízás kerül végrehajtásra.

A legtöbb gyakorlott kereskedő mind a take-profit, mind a stop-loss megbízást ugyanazon a pozíción állítja fel, az aktuális ár mindkét oldalán. Így, függetlenül attól, hogy nyereségről vagy veszteségről van szó, a bróker automatikusan bezárja a kereskedést – az Ön által előre meghatározott árakon.

Hogyan lehet pénzt keresni Zcash

A Zcash kereskedésének sajátosságai nem különböznek annyira a részvények és áruk jellegétől. Míg a kereskedési megbízások bizonyos ellenőrzést biztosítanak a pozíciói felett, van még néhány szempont, amely meghatározza a képességét, hogy profitáljon a Zcash kereskedéséből.

Íme néhány kulcsfontosságú mutató, amely befolyásolja a Zcash kereskedéseinek eredményét.

1. Tét

Először is az, hogy mennyit profitálhat a Zcash kereskedésével, attól függ, mennyit hajlandó kockáztatni. A kereskedésben ezt az összeget tétnek nevezik.

Ahogy el tudja képzelni, minél többet tegyen, annál nagyobb lesz a potenciális nyeresége – valamint a vesztesége.

Annak érdekében, hogy jobb perspektívát nyújtson, tegyük fel, hogy 1000 dollár tétet szerez a Zcash-on, és 5% -os profitot keres. Ez azt jelenti, hogy 50 dollárnak megfelelő összeget nyer. Ha 5000 dollárra növelte részesedését, akkor 250 dollár nyereséget fog elérni ugyanazon kereskedés során.

Ennek ellenére mindig a legjobb a tétet a kereskedési számláján lévő összeg alapján meghatározni. A kereskedők ezt a "bankroll kezelési stratégia" – ahol azt vállalta, hogy a rendelkezésre álló kereskedési alapok legfeljebb bizonyos százalékát veszi fel.

Például a tapasztalt Zcash-kereskedők többségének stratégiája az egyenleg legfeljebb 2% -ának kockáztatása. Tehát, ha 2000 dollár van a számláján, akkor legfeljebb 40 dollárt tehet egy Zcash kereskedésbe.

Most a legtöbb online bróker minimális részesedést igényel a Zcash kereskedésének megkezdéséhez. Az eToro-nál már 25 dollárral megkezdheti a Zcash kereskedését – ez lehetővé teszi, hogy olyan bankroll-kezelési stratégiát alkalmazzon, amely a legjobban megfelel a költségvetésének.

2. Zcash kereskedési tőkeáttétel

Ha olyan országban él, ahol a CFD kereskedelem törvényes, akkor hozzáférnie kell a tőkeáttételhez. Míg a tőkeáttétellel való kereskedés minden bizonnyal növelheti profitját, azt is szem előtt kell tartania, hogy ha rossz előrejelzést ad – a veszteségei megnőnek.

Mondjon egy példát a Zcash tőkeáttétellel történő kereskedésére:

 • 1000 USD értékű vételi megbízást ad le a ZEC / USD áron.
 • 1: 2 tőkeáttételt alkalmaz
 • A Zcash értéke 5% -kal emelkedik.
 • Tőkeáttétel nélkül a kereskedelem profitja 50 dollár
 • Mivel 1: 2 arányú tőkeáttételt alkalmazott, nyeresége most 100 dollár

Amint ebből a példából kitűnik, a tőkeáttétel exponenciálisan növelheti a profitpotenciálját.

Egyes brókerek akár 1:50, vagy akár 1: 100 tőkeáttételt is kínálnak. Mielőtt velük kereskedne, mindig ellenőrizze, hogy a brókercég rendelkezik-e engedéllyel a megfelelő szabályozó szerveknél. Ha nem, akkor a legjobb, ha tartózkodik tőlük.

Az Ethereum Online kereskedési díjai

A legtöbb online bróker díjat számol fel a Zcash platformon történő kereskedéséért. E díjak sajátosságai a választott brókertől függenek.

Hogy képet adjon arról, hogy milyen díjakra számíthat, elkészítettük az online Zcash brókerek által leggyakrabban felszámított leggyakoribb listát..

Zcash Kereskedelmi Bizottság

A kereskedési platformok jutalékot számítanak fel minden alkalommal, amikor belépnek és kilépnek egy kereskedésből. A jutalékot általában százalékban számítják ki a tét nagyságával.

Hogy képet kapjon arról, mi van ott – a Coinbase 1,49% -os jutalékot számít fel a Zcash kereskedésére, egyszer, amikor belép a kereskedésbe, és újra, amikor kilép belőle.

Teljes ellentétben az eToro-nál 0% -os jutalék mellett lehet kereskedni a Zcash-szal. Ehelyett csak versenyképes felárat kell fizetnie – erről bővebben az alábbiakban olvashat.

Zcash Spread

Egyszerűbben fogalmazva: a spread a forgalomképes eszköz vételárának és eladási árának a különbsége. A Zcash kereskedésekor szorosabb különbségeket akar keresni a két ár között – így kevesebbet fizet az online brókernek.

Minél szigorúbb a felár, annál nagyobb a potenciális nyereséged, amelyet magadnak tarthatsz meg.

Például, ha a spread 1,90% a Zcash pozícióján, akkor 1,90% -os veszteséggel kezdi a kereskedést. Más szavakkal, 1,90% -os nyereséget kell elérnie ahhoz, hogy megtérüljön ezen a kereskedelemen.

Egyéb Zcash kereskedési díjak

A jutalékok és az árrések csak a legalapvetőbb díjtípusok, amelyeket az online brókerek felszámíthatnak. Ezenkívül valószínűleg adminisztrációs díjak széles választékával találkozik a Zcash kereskedése közben.

Ebbe beletartozik:

 • Betétek / visszavonások: Egyes brókerek díjat számíthatnak fel Önnek a betétek befizetéséért és / vagy a felvételek feldolgozásáért. Az eToro-nál egy kis, 0,5% -os díjat kell fizetnie az alapok befizetéséhez, csak akkor érvényes, ha nem amerikai dollárban finanszírozza számláját.
 • Inaktivitási díj: A legtöbb kereskedő inaktivitási díjat követel meg, ha nem tartja meg a minimális aktivitást a kereskedési számláján. Ezt a díjat havonta számoljuk fel, bizonyos tevékenység nélküli időszak után – leggyakrabban 12 hónap után.
 • Éjszakai díj: Swap-díjnak is nevezik, ezt a díjat akkor számolják fel, ha a kereskedési pozícióit nyitva tartja egyik napról a másikra. A kereskedelem lezárásáig minden nap fizetnie kell a díjat. Ez általában csak akkor áll fenn, ha CFD-kkel kereskednek, vagy tőkeáttételt alkalmaznak.

Végül, ha nem óvatos, ezek a további díjak változatlanul felemészthetik a nyereséget. Mint ilyen, hangsúlyozzuk, hogy a Zcash kereskedési oldal kiválasztása előtt ellenőrizze a díjakat és a jutalékokat, amelyekért felelősséggel tartozik.

Készen áll a merülésre Zcash kereskedés?

Hogyan lehet kereskedni a Zcash 2021-tel – lépésről lépésre

Ekkor már késznek kell lenned a Zcash kereskedésére.

Áttekintettük a kriptovaluta-kereskedelem alapjait, a megbízástípusokat és azt, hogy miként kezelheti a kockázat / jutalom stratégiáját a siker esélyeinek maximalizálása érdekében.

A Zcash kereskedelmére vonatkozó útmutatónk most megmondja, milyen lépéseket kell követnie ahhoz, hogy most elkezdje kereskedni ezt a digitális valutát!

1. lépés: Válasszon egy Zcash kereskedési webhelyet

Az első tennivaló egy szabályozott és elismert online bróker megtalálása a Zcash kereskedési törekvéseihez.

A fintech szektort túlzsúfolják a kereskedési platformok – jó és rossz egyaránt. Alapvető fontosságú, hogy a házi feladatait elvégezze, így soha nem bízhatja rossz kezekbe a nehezen megkeresett pénzét.

Íme néhány tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor online közvetítőt keres a Zcash kereskedésére:

 • Szabályozás: Van-e az online brókernek engedélye olyan tekintélyes szabályozó szervtől, mint az ASIC, az FCA vagy a CySEC??
 • Díjak: Mennyit kell fizetnie jutalékként, árrésként és egyéb kereskedési díjakként?
 • Kifizetések: Mely fizetési módokat támogatja a brókerplatform?
 • Minimális betétek: Szükség van-e a brókernek egy minimális betéti összegre és tétre, amelyre szükség van a Zcash kereskedésének megkezdéséhez?
 • Zcash párok: A webhely mely Zcash kereskedési párokat kínálja?
 • Kereskedési platform: A platform felhasználóbarát a kereskedők számára minden szinten?
 • Mobil alkalmazás: A közvetítő webhely kínál-e mobilalkalmazást útközbeni kereskedelemhez?

Nyilvánvaló, hogy sokat kell fontolni, mielőtt regisztrálna egy Zcash kereskedési webhelyre.

Javasoljuk, hogy csak olyan szabályozott platformokra váltson, amelyek biztosítják befektetői jogainak védelmét. Például az eTorot három elismert testület – CySEC, ASIC és az FCA – szabályozza.

Ha még nem tett egy tűt egy brókerre, javasoljuk, hogy fedezze fel eToro első. A közösségi kereskedési platform rengeteg Zcash kereskedési párral kínálja Önöket, más kriptovaluták és pénzügyi eszközök mellett.

A platform tökéletesítette a felhasználói élményt mind a kezdők, mind a tapasztalt kereskedők számára. Ha Ön kezdő kereskedő, az eToro olyan funkciókkal rendelkezik, mint a „Kereskedő másolása” – amely lehetővé teszi, hogy befektessen és átmásolja egy tapasztalt kereskedő kereskedési stratégiáit.

A legfontosabb, hogy a Zcash-t nulla jutalékkal kereskedheted, és hozzáférhetsz a versenyképes spreadekhez. A kriptovalutákhoz szükséges minimális tét a kereskedők számára is teljesíthető – kereskedésenként csak 25 dollár.

2. lépés: Nyisson meg egy Zcash kereskedési számlát

Ha kiválasztotta a szabályozott online brókert, folytathatja a számla megnyitását náluk. Meg kell adnia alapvető személyes adatait, beleértve a nevét, címét, elérhetőségeit és születési dátumát.

Nál nél eToro, ez a folyamat kevesebb mint 10 percet vesz igénybe. Az eToro, mint szabályozott bróker, amely megfelel a KYC szabályainak, arra is felkéri Önt, hogy igazolja fiókját fényképes igazolvánnyal. Ezt azonban mindaddig nem kell megtennie, amíg 2250 USD-nél nagyobb összegű befizetést vagy visszafizetést nem igényel.

3. lépés: Betéti alapok

Ezután hozzáadhatja az alapokat a kereskedési számlájához.

Az eToro számos fizetési módot elfogad, például banki átutalásokat, bankkártyákat és e-pénztárcákat, például a PayPal vagy a Neteller.

4. lépés: Válassza a Zcash Trading Market lehetőséget

Teljes kereskedési számlájával most kiválaszthatja a kereskedni kívánt Zcash piacot.

Az eToro-n megtalálja a Zcash-t mind a kripto-kriptó, mind a kripto-fiat párok ellen. A megfelelő kereskedési piac megtalálásához egyszerűen rákereshet.

5. lépés: Helyezze a Zcash Trade-et

Ezen a ponton már csak az első Zcash-kereskedésed marad. Ha gyors frissítésre van szüksége, görgessen felfelé, és olvassa el a következő részt "Zcash kereskedelem létrehozása" még egyszer.

Ha biztos benne az előrejelzésében, folytassa, és adja le első vételi vagy eladási megrendelését. Ha kész, eltalálhatja "Nyílt kereskedelem" hogy végre tudja hajtani a kereskedelmét. És ez az!

Hogyan lehet kereskedni a Zcash útmutatóval – Az ítélet

A kriptovaluták a 2020-as évek egyik legjobban teljesítő eszközosztálya voltak. A Zcash kereskedelmének megtanulása időbe telhet, de megéri az erőfeszítést.

Függetlenül attól, hogy melyik kereskedési stratégiát választja, győződjön meg arról, hogy a Zcash-szal csak egy legjobb besorolású és szabályozott kriptovaluta platformon keresztül kereskedik. Amint ebben az útmutatóban számos alkalommal megemlítettük, az eToro sok szempontból felkeltette a figyelmünket.

Az eToro kiválasztásával Ön profitálhat jutalék nélküli kereskedésből és minden pénzügyi eszköz versenyképes felárából. A legjobb az egészben, hogy ez a szabályozott platform tökéletesen felhasználóbarát és barátságos minden kezdő számára.

eToro – A legjobb platform a Zcash kereskedelmére

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Biztonságos a Zcash kereskedése?

Igen – a Zcash kereskedés biztonságos. Javasoljuk azonban, hogy válasszon egy online brókert az FCA, a CySEC vagy az ASIC licencével.

Hogyan kezdhetem el a Zcash kereskedését?

Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál egy szabályozott kereskedési oldalon, és befizeti az alapokat. Az eToro-nál már 25 dollártól elkezdheti a Zcash kereskedését.

Hogyan kereshetek pénzt a Zcash kereskedésével?

Mint minden eszköznél, a Zcash-kereskedelemben is profitot kell szereznie a piacon.

Lehetséges-e a Zcash legális kereskedelme az Egyesült Államokban?

Igen, a Zcash kereskedése törvényszerűen megengedett az Egyesült Államokban. De az amerikaiak nem kereskedhetnek Zcash CFD-vel.

Kereskedhetek Zcash-szel tőkeáttétellel?

Igen – ha a CFD-vel való kereskedés megengedett ott tartózkodási helyén, akkor tőkeáttételt alkalmazhat egy szabályozott brókeren keresztül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector