Alapvető figyelmeztető jel: Miért bolondul minden kereskedő a BAT felett?

Basic Attention Token, vagy ahogy gyakran ismerik BAT (ez a ticker szimbólum), a kriptovaluta-kereskedelem világában sokak kedvence.

A BAT egy kriptovaluta, amelyet biztosan nem fog elfelejteni, és ez nem csak a vicces hangzású neve miatt.

Odakint van forradalmasíthatja a digitális reklám működését, új rendszer bevezetése, amely szerintük igazságosabb.

Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy mi teszi a BAT-ot annyira különlegessé, és hogy ez jó választás a kriptovaluta kereskedők számára, vagy sem.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!


Mit próbál elérni a BAT?

Mint sok más jó kriptovaluta projekt, itt sem csupán a hagyományos valuta cseréjére irányulnak a célok, hanem egy másik fontos kérdést is próbálnak megoldani.

A BAT az megcélozva a reklámfülkét, olyasmi, amelyet a kriptovalutában még nem nagyon fedeztek fel, és amely a BAT számára versenyelőnyt és potenciálisan akár monopóliumot is biztosít.

Röviden, a A BAT a bevételszerzéssel próbálja hatékonyabban mérni a felhasználók figyelmét a digitális hirdetésekre mindkettő javára felhasználó (közönség) és kiadó (tartalomkészítők).

Kétféleképpen teszik ezt:

  • Először is, a felhasználók BAT tokenekben kapnak fizetést azért, mert odafigyeltek a hirdetésekre.
  • Másodszor, a hirdetők BAT-tokent fizetnek a kiadóknak, hogy felhívják a felhasználók figyelmét.

A BAT működésének legjobb magyarázata a BAT weboldal:

„Az Basic Attention Token az új token a digitális reklámipar számára. A kiadóknak fizet a tartalmukért, a felhasználóknak pedig a figyelemért, miközben a hirdetőknek többet nyújt a hirdetésekért cserébe. ”

Hatékonyan, A BAT decentralizálni kívánja az internetet és hozza létre a web 0,3-at; decentralizáltabb web, ahol az irányítás a tartalomkészítők kezében van, és nem olyan erőművekben, mint a Facebook és a Google.

Szerintük igazságtalan, hogy az internetes óriások meggazdagodnak, miközben a kiadók megszűnnek.

Állítólag, Google és Facebook a reklámból származó összes bevétel 73% -át és az összes növekedés 99% -át el tudja érni.

Ezen túlmenően a BAT szerint „a digitális reklámot elárasztják a közvetítők, a nyomkövetők és a csalások”, amelyek a digitális reklámot hatástalanná teszik, ami rossz az üzleti vállalkozások számára.

Ez az eredménytelenség közvetlen hatással van a felhasználókra, mivel a BAT azt is állítja, hogy erőforrásaink túl nagy részét felhasználják a hirdetések érdekében, és hogy ez nem fair a felhasználók számára.

Azt állítják Telefonunk akkumulátorának akár 21% -át a hirdetések töltik fel és a mobil adat 50% -a reklám. De ez csak a jéghegy csúcsa.

A jutalmazási mechanizmus létrehozásával a hirdetők tisztábban láthatják, hogy mely kiadók hatékonyabbak. Ez abban is segít, hogy jobban megcélozza közönségét.

A BAT a csalás és a rosszindulatú programok elleni küzdelemre, valamint a felhasználók magánéletének védelmére is törekszik.

A BAT-ot Brendan Eich vezeti, aki egyben a JavaScript készítője és a Mozilla Firefox társszerzője.

Hogyan működik a BAT?

Alap figyelmeztető token

A BAT egy ERC-20 token, ami azt jelenti, hogy nem rendelkezik saját blokklánccal, ehelyett az Ethereum blokkláncra épül. És, mint az összes többi ERC-20 token esetében, A BAT decentralizált és nyílt forráskódú.

Ez számos előnnyel és hátránnyal jár. A legegyértelműbb előny, hogy a BAT kihasználja az Ethereum erőforrásait, és felgyorsíthatja a fejlesztési folyamatot.

Például nincs szükségük arra, hogy egy teljesen új blokklánc létrehozásával és fenntartásával foglalkozzanak. Ehelyett arra összpontosíthatnak, hogy a BAT-ot olyanná formálják, amilyennek szeretnék.

Az Ethereum blokkláncának használata azt is jelenti, hogy a BAT-ot sok más kriptovaluta pénztárca könnyen elfogadja, ami felgyorsíthatja annak használatát és népszerűségét.

Az Ethereum használata azonban problematikus lehet, ha a BAT mögött álló csapat más módon kívánja fejleszteni a kriptovalutát.

A legkézenfekvőbb probléma az Az Ethereum továbbra is a munka algoritmusát bizonyítja, amelyet sokan nem hatékonynak tartanak, különösen a tét igazolásához képest.

Felhasználók, kiadók és hirdetők

A BAT rendszerének három fő eleme van, a felhasználó (aki tartalmat néz meg), a hirdető (aki termékeket akar hirdetni) és a kiadó (aki tartalmat készít).

A BAT token kicserélhető a felhasználók, a megjelenítők és a hirdetők között a BAT által javasolt ökoszisztémában.

A felhasználók adományokat adományozhatnak kedvenc webhelyeiknek (kiadóknak). A BAT tokenek a BAT platform prémium szolgáltatásaihoz és tartalmaihoz is használhatók.

A BAT az adatvédelmet is nagyon komolyan veszi, megvédve a felhasználók adatait a kiadók vagy hirdetők számára.

A felhasználók figyelmét akkor mérik, amikor a felhasználók aktív füleken nézik meg a hirdetéseket, és az időtartam és a képpontok alapján számítják ki a releváns tartalom arányában.

A BAT mögött álló csapat még mindig több módszert fejleszt, hogy mérje a felhasználók figyelmét a hirdetésekre.

A BAT forgalomképes eszköz?

A BAT azt állítja, hogy nem digitális pénznem, értékpapír vagy árucikk, de ez természetesen nem fogja megakadályozni az embereket abban, hogy ilyen módon nézzék meg és használják. Ha cserélhető, akkor kereskedhető.

Van egy 1.500.000.000 BAT token teljes kínálata, az írás idején azonban már vannak Forgalomban 1 457 527 137.

Lehetséges, hogy a BAT növelheti kínálatát, hogy tovább mozogjon, vagy a közeljövőben problémákkal szembesülhet.

Azt azonban meg kell említeni, hogy új tokenek létrehozása káros hatással lehet az árára.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a projekt még fejlesztés alatt áll, valószínűleg sok más kriptovaluta, így az, hogy hogyan határozza meg magát ma, nagyon eltérhet attól, ahogy holnap meghatározza magát.

Ha többet szeretne megtudni a BAT működéséről, olvassa el a fehér könyvet itt.

A Brave böngésző

A BAT erősen kötődik a Bátor böngésző, amely azt állítja, hogy gyorsabb, biztonságosabb és adatvédelem-orientáltabb, mint más böngészők.

Eddig a Brave az egyetlen böngésző, amellyel a BAT működik, és emiatt a BAT sikere vagy kudarca függhet attól, hogy mennyire sikeres a Brave böngésző.

Ha a Brave népszerűbbé válik, akkor valószínűleg pozitív hatással lesz a BAT-ra, de ha nem sikerül utolérnie, a hatás pusztító lehet.

Fontos figyelembe venni annak lehetőségét is, hogy a BAT-ot egy másik nagyobb és ismertebb böngésző, például a Google Chrome, a Safari vagy a Mozilla Firefox fogadja el..

Egy ilyen esemény valóban felgyorsíthatja a BAT fejlődését, de valószínűleg ettől a ponttól jelenleg messze vagyunk.

Azt is meg kell említeni, hogy A BAT megszerzéséhez a Brave-től a felhasználóknak be kell jelentkezniük az „adatvédelmet tiszteletben tartó” hirdetéseikbe. A Brave böngésző Windows, Mac OS és Linux rendszereken működik.

Mennyire teljesített a BAT?

BAT teljesítmény

Az írás idején a BAT a 32. legnagyobb kriptovaluta, amely szerepel a listán CoinMarketCap, val,-vel piaci kapitalizációja 302 449 916 USD.

Jelenleg egy BAT token körülbelül 0,20 dollárba fog kerülni, de még 2018 januárjában elérte a 0,98 dollár körüli csúcsot.

Kulcsfontosságú szempont, hogy A BAT viszonylag stabil a többi kriptovalutához képest. Ez különösen igaz az utóbbi hónapokra. Néhány kereskedő számára ez nagyon vonzó és szép változás.

A volatilitás hiánya miatt azonban a BAT jobb hosszú távú befektetés lehet mint egy rövid lejáratú eszköz a napi kereskedelemben.

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amire felhívni a figyelmet, hogy 2019 márciusa körül, A BAT óriási mértékben megnőtt az elmúlt évben kereskedési volumen.

Ez nagyszerű, mert azt jelenti, hogy több ember kereskedik vele, és ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz kereskedni vele.

A kereskedelem kevésbé valószínű, hogy kudarcot vall, mert brókere nem képes kapcsolatot teremteni vevővel vagy eladóval.

Továbbá ez azt jelentheti, hogy titokban növekszik a népszerűsége.

Általában nem javasoljuk egy ilyen kicsi kriptovaluta kereskedését, de a BAT az elmúlt években nagy ígéretet mutatott, és mindenképpen figyelni kell.

Ha a BAT eléri a top 10-et a piaci kapitalizáció szempontjából, akkor minden kereskedő radarján szerepelnie kell.

Fontos azonban kiemelni, hogy a BAT az Ether árához van kötve. Tehát, ha az éter ára emelkedik vagy csökken, akkor a BAT is. Ami azt jelenti, hogy a BAT iránt érdeklődő kereskedőknek is figyelniük kell az Ethereumot.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A BAT fizet a megjelenítőknek a tartalmukért, a felhasználóknak a figyelemért, és többet ad a hirdetőknek a hirdetéseikért cserébe. Számukra ez egy sokkal igazságosabb forráselosztás a digitális reklámozásban.
  • Brendan Eich, a JavaScript és a Mozilla Firefox készítője vezeti a projektet. Nagy technikai vezetéssel a BAT nagy ígéretet mutat.
  • A BAT erősen kötődik a Brave böngészőhöz. Sikere nagyon jól köthető a Brave sikeréhez.
  • Eddig a BAT viszonylag stabil választásnak bizonyult. Az írás idején a BAT piaci kapitalizációja 302 449 916 dollár.

Tanuljon meg kriptovalutákkal kereskedni a mi kriptopénz-kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector