Az 5 legfontosabb ok, amiért az emberek magyarázzák a kriptovalutát

Kérdezd meg magadtól, miért kereskednek az emberek kriptovalutával? Nos, jó helyre jöttél.

A kriptovaluta-kereskedelem gyorsan a jövedelemkereskedelem egyik legnépszerűbb módja. Folyamatosan szerepel a hírekben, különösen a Bitcoin és annak ingadozó áringadozásai.

De ha kifejezetten azt kérdezi, hogy miért kereskednek az emberek a kriptovalutával, akkor ez nem csak a pénzkeresésen múlik, más okok is vannak, amelyek miatt az emberek is részt akarnak venni.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk az összes okot, amiért az emberek a kriptovalutával kereskednek.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!

Mi az az öt legfontosabb ok, amiért az emberek kriptovalutával kereskednek?


Vizsgáljuk meg a legfontosabb okokat, amelyek miatt az emberek kriptovalutával kereskednek!

1. Mivel úgy gondolják, hogy a kriptovaluta a jövő

kriptovaluta jövő, miért kell kereskedni kriptovalutával

Az egyik legfontosabb oka annak, hogy az emberek miért kereskednek kriptovalutával, ez az sokan úgy vélik, hogy ez a jövő. Egyesek úgy vélik, hogy ez az internet után a következő nagy forradalom.

Alaposan szemügyre véve jelenlegi valutarendszerünket, nyilvánvaló, hogy hatékonyabban kell működnie.

Ez sokakat arra késztetett, hogy a kriptovalutát tartsák, úgy gondolva, hogy ez a technológiai evolúció következő logikus lépése.

Határozottan hisznek abban, hogy a kriptovaluta megelőzni fogja a fiat pénzt, és mi képesek leszünk rá ingyenes, magán és bizalmatlan tranzakciók határokon átnyúlóan.

Ennek ellenére valószínűleg észrevette volna, hogy sokféle kriptovaluta közül lehet választani. Jelenleg több mint 2000 van.

Ez számos kriptovaluta kereskedőt arra késztetett, hogy számos különböző érmét tartsanak. Fedezik kereskedelmüket, hogy az egyik sikeres lehet egy olyan területen, ahol a másik nem.

Lehetséges, hogy kriptovaluta buborékban vagyunk, és idővel ezek közül a kriptovaluta projektek közül sok meghiúsul és eltűnik. Hogy mikor lesz, senki sem tudja biztosan.

azonban, ki kell emelni, hogy e 2000 kriptovaluta közül nem mindegyik próbál ugyanazt elérni.

Sokan megpróbálják jelképezni életünk bizonyos aspektusait, például a játékokat, vagy lényegében szolgáltatásokra vagy termékekre szelvényként felhasználni őket.

Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta a mai napig és eltekintve attól, hogy megpróbáljon a Bitcoin jobb alternatívájává válni, az intelligens szerződéseket és a dApps-t is belekeveri.

Az intelligens szerződések lényegében a blockchainen működő szerződések. A dApps decentralizált alkalmazások. Azok az okok, amelyek miatt az emberek a kriptovalutával kereskednek, eltérnek az ilyen személyeknél.

2. Mivel nem szeretik a nemzeti bankokat

kriptográfia vs bankok

Az első kriptovaluta, a Bitcoin, a központi bankok 2008-as összeomlásából és bizalmatlanságából született.

A központi bankok manipulálhatják a valutákat ami sok esetben nem volt pozitív hatással az emberek életére.

Például Argentínában évek óta manipulálják a devizát, és ez sok argentinhoz vezetett a Bitcoin és más kriptovaluták kereskedelméhez.

Az egyik elsődleges ok, amiért az emberek kriptovalutával kereskednek, az, hogy a rajongók szeretik a központi bankok világának megszabadításának gondolatát, a közvetítők vagy harmadik felek díjai miatt..

Ezek azok az emberek, akik profitálnak a tranzakciók kezeléséből. Az ilyen díjak különösen problémásak lehetnek, amikor a határokon átutalva fizetnek.

Meg kell azonban jegyezni, hogy egyes kriptovalutáknál díjak vannak a tranzakciók kezeléséért.

Ez különösen igaz azokra a kriptovalutákra, amelyek a munka algoritmusát igazolják, ahol a bányászok hitelesítik a tranzakciókat. A tét kriptovaluták igazolását nem szükséges bányászni.

Egy másik létfontosságú dolog, amit meg kell említenünk a kriptovalutáról és annak bankokkal való kapcsolatáról, hogy nem minden kriptovaluta ellenzi a velük való együttműködést.

A Ripple-t, a harmadik legnagyobb kriptovalutát kifejezetten azért hozták létre, hogy közvetítő legyen a banki világ és a kriptopénz-világ között.

3. Mert hisznek a magánéletben

névtelen kriptovaluta tranzakciók

Egy másik legfontosabb ok, amiért az emberek kriptovalutával kereskednek, az, hogy thé, a tranzakcióknak névteleneknek kell lenniük.

Széles körben úgy vélik, hogy Satoshi Nakamoto, aki kitalálta a Bitcoin-ot, a cypherpunk mozgalomból származott.

A cypherpunkok hittek abban, hogy a kriptográfiát használják társadalmi változások előidézésére és adjon az embereknek ellenőrzést az információk felett, és biztonságban tartsa azokat.

Pénzügyi adatainak biztonsága fontosabb, mint azt a legtöbb ember gondolná. Ilyen információkkal, hackerek és csalók potenciálisan kihasználhatják Önt.

Ezen túlmenően mennyire lenne kényelmes, ha az emberek tudnák, hová költötték az összes pénzt?

Ez arra késztetheti a munkáltatókat, hogy megváltoztassák, mennyit fizetnek Önnek az alapján, hogy mennyit költenek a pénzére.

Vagy előfordulhat, hogy csak néhány tranzakciót szeretne magánkézben tartani.

Bitcoin és tiltott tranzakciók

A Bitcoin-t gyakran emlegetik a tiltott tranzakciók elrejtésének egyik módjaként. Ez azonban nem teljesen igaz.

Míg A Bitcoin ismertségre tett szert, amikor kiderült, hogy sokan használták kábítószer vagy illegális szolgáltatás online vásárlásához, mint például a Selyemúttal.

Bár ez problémás, a legtöbb ember nem használja erre a célra, és valójában a fiat pénznemeket inkább ilyen célokra használják, mint a kriptovalutát.

Állítólag ezt mondta a Bitcoin-ot használók legfeljebb 25% -a kötődik illegális tevékenységhez.

azonban, A Bitcoin nem olyan jó az illegális tevékenységhez, mert a tranzakciók nyomon követhetők a nyilvános főkönyvön.

Itt tárolják az összes Bitcoin tranzakciót, és bárki hozzáférhet hozzá.

Az illegális tevékenységhez jobb kriptovaluta lenne a Monero, amelynek nincs nyilvános főkönyve, és a tranzakciók jobban titkosítottak.

Más kriptovaluták, például a Zcash és a Dash szintén jó alternatívák a magánélethez.

Az adatvédelem az egyik vitatottabb oka annak, hogy az emberek miért kereskednek kriptovalutával.

Sok kormány arra törekszik, hogy bezárja a kriptovalutákat, mert azokat illegális célokra lehet felhasználni.

4. Mivel hisznek a blockchain technológiában

blockchain technológia

A Bitcoin nem csak azért volt forradalmi, mert megváltoztatta a tranzakciókat, a mögöttes technológia – a blockchain – számos iparágat is megváltoztatta.

A blockchain technológia alkalmazásába vetett hit az elsődleges ok, amiért az emberek kriptovalutával kereskednek.

Kórházak, logisztikai cégek, videojátékok, a zeneipar használhatja – a listát hosszan lehet folytatni.

Bizonyos szempontból a blockchain technológia meghaladja a kriptovalutát az átvétel szempontjából.

Része annak, hogy miért olyan népszerű, hogy a blokklánc információi megváltoztathatatlanok, vagyis nem változtathatók meg.

Ez nemcsak biztonságosabbá, hanem könnyebben nyomon követhetővé teszi az információkat.

Például a logisztikai szempontból a hajózási társaság pontosan láthatja, hogy hol vannak a leszállított termékek, és nyomon követheti az összes érintett papírt is.

5. Mert sok pénzre van szükség

kriptovaluta kereskedés

Egy másik legfontosabb ok, amiért az emberek kriptovalutával kereskednek, az az volatilisebb, mint más piacok.

Bár a „volatilis” szó félelmetesnek tűnhet, sok kereskedő számára jó, mert azt jelenti, hogy több lehetőség van a piacra való belépéshez és kilépéshez.

Több a legmagasabb érték, ahol lehet eladni, és több a legalacsonyabb pont, ahol vásárolni lehet. Csak nézze meg, hogy a Bitcoin mennyiben drágult 2009 és 2020 között.

Általánosságban elmondható, hogy rengeteg értéket gyűjtött, bár természetesen az érték is jelentősen visszaesett.

Nyerjen több kriptovalutából

Olyan sokféle kriptovaluta kereskedhet, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak pénzkeresésre. Nem mindig kell erre koncentrálni egy kriptovaluta.

Sok más kriptovaluta szintén drámai módon növekedhet, mint a Bitcoin, különösen az elején.

Lehet, hogy a kereskedők nem hisznek okukban, néha azok az okok, amelyek miatt az emberek kriptovalutával kereskednek, összefüggenek azzal a meggyőződéssel, hogy az ár valószínűleg nőni fog, mivel többen vásárolni kezdenek.

Olyan eseményeket keresnek, amelyek befolyásolhatják az árat. Például egyes érmék, például a Binance Coin, „égető”.

Itt az érmét létrehozó szervezet visszavásárol és megsemmisít. Ezzel szabályozhatják az árat.

Sok kereskedő ragaszkodik érméihez, amíg az érme le nem ég, ahol az ár emelkedik, majd nyereségért eladják érméiket.

Több hosszú távú kereskedő kereshet még nagyobb eseményeket, például a Bitcoin feleződik erre 2020 májusában kerül sor.

Amikor ez megtörténik, az új Bitcoins létrehozása a felére lelassul, és a Bitcoin értéke valószínűleg felfelé lendül, mivel egyre ritkábbá válik.

Sok kriptovaluta-kereskedő szerencsekereskedést hajtott végre, vannak milliomosok, vagy akár milliárdosok, például a Winklevoss ikrek.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • Az egyik elsődleges oka annak, hogy az emberek miért kereskednek kriptovalutával, azt hiszik, hogy ez a pénz jövője. Számukra ez a pénzkezelés következő lépése.
  • A kriptovaluta rajongói hisznek a magánéletben és abban, hogy harmadik feleket eltávolítsanak a tranzakciókból. Csak ezután tudjuk igazán irányítani a pénzünket.
  • Hisznek a blockchain technológia jövőjében. Számos iparág forradalmasítására képes.
  • Nagyon sok pénzt lehet keresni kriptovalutával. A Bitcoin és más kriptovaluták ára drámai módon emelkedett az elmúlt években.

Tudja meg, miért kereskednek kriptovalutával az emberek a kriptopénz tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector