Az EOS 2021 kereskedelme: lépésenkénti útmutató

Itt összeállítottunk egy átfogó útmutatót az EOS kereskedelméről 2021-ben.

Az EOS kereskedés meglehetősen egyszerű, ha rájön a dologra.

2020 a kihívást jelentette a hagyományos részvényszektor számára. Azonban az olyan kriptovaluták, mint az EOS, világszerte az egyik legjobban teljesítő eszközként jelentek meg.

Az EOS folyamatosan növekvő piaci sapkával örvendetes kiegészítő lehet a kereskedők számára, hogy diverzifikálják befektetési portfóliójukat.

Ez az útmutató segít megalapozni az EOS kereskedelmét.

Ez magában foglalja azt a sok EOS kereskedési stratégiát, amelyet a tapasztalt szakemberek alkalmaznak az online kriptokereskedelmi igényeinek megfelelő bróker megtalálásához.


Az EOS kereskedelme 5 egyszerű lépésben:

Az EOS kereskedelméhez az első lépés az, hogy szabályozott tőzsdével nyitja meg a számláját, letétbe helyezi az alapokat, kiválasztja az EOS-t a platformlistáról, végül pedig vásároljon EOS-t (go long) vagy adjon el EOS-t (go short).

Ez az útmutató az EOS kereskedelméről általános dolgokat fog lebontani, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie a kereskedelem érdekében.

1. lépés: Nyissa meg a számlát egy szabályozott tőzsdén

2. lépés: Utaljon be pénzt számlájára

3. lépés: Válassza ki, hogy mennyi EOS-t szeretne kereskedni

4. lépés: Vásároljon EOS-t (menjen hosszúra) vagy adjon el EOS-t (rövidre)

5. lépés: Erősítse meg a kereskedelmet

Tartalom

Mi az EOS Trading?

Hogyan működik az EOS kereskedés?

Hogyan lehet kereskedni az EOS Online-val – Kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni EOS

Az EOS 2021 kereskedelme – lépésről lépésre

Hogyan lehet kereskedni az EOS útmutatóval – Az ítélet

GYIK

Mi az EOS Trading?

Az EOS egy blokklánc-hálózat, azonos nevű natív kriptovaluta tokennel. Digitális pénznemként az EOS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkönnyítsék a tranzakciókat a hálózaton, valamint építsék, üzemeltethessék és elősegítsék a dApps végrehajtását.

Ezen a hálózaton kívül azonban az EOS úgy működik, mint bármely más pénzügyi értékű kriptovaluta. Mint minden kriptográfiai eszköz, az értéke ingadozik a szélesebb piac apadásaival és áramlásával.

Az EOS árát számos tényező befolyásolja, az általános pénzügyi trendektől kezdve a blockchain technológia kibővítéséig.

Egyszerűbben fogalmazva: az EOS értéke reagál a piaci hangulat keresletére és kínálatára. Ha az EOS támogatást kap a befektetőktől, az magasabb árhoz vezet. Másrészt a csökkenő kereslet az ár csökkenését eredményezi.

Leegyszerűsítve: azok számára, akik kíváncsiak az EOS kereskedelmére, az a marketing-hangulat helyes megjóslása. Ha meg tudja jósolni, hogy az EOS ára emelkedni vagy esni fog-e, akkor ennek megfelelően helyezheti el kereskedelmét és profitot termelhet.

Az alábbiakban bemutatunk egy példát az EOS online kereskedelmére 2021-ben:

 • Tegyük fel, hogy az EOS jelenlegi piaci értéke érménként 2,60 USD.
 • Ezt EOS / USD néven fogja találni.
 • Hisz abban, hogy az EOS ára hamarosan emelkedni fog, úgy dönt, hogy 1000 dollár értékű vételi megbízást ad le.
 • A következő hónapokban az EOS értéke 3,00 dollárra emelkedik
 • Ez 15,38% -os nyereséget jelent – az eredetileg fizetett ár alapján.
 • Úgy dönt, hogy eladási megbízást ad, amely lezárja a kereskedelmet és rögzíti a nyereségét.

Összegzésként elmondható, hogy 153,80 dolláros nyereséget (az 1000 dollár 15,38% -a) sikerült elérnie eredeti tétjével.

Ahogy a példa is sugallja, ha az EOS jövőbeni értékére vonatkozó piaci előrejelzése pontos, kereskedelme nyereséges lesz. Éppen ellenkezőleg, ha a piac ellened fordul, akkor veszteség marad.

Ezért mindig ajánlott, hogy az EOS kereskedése előtt végezzen kutatásokat, számoljon be a legfrissebb piaci elemzésekről és trendekről.

Hogyan működik az EOS kereskedés?

A kereskedés folyamata szinte minden pénzügyi eszközben nagyjából ugyanolyan marad, az EOS nem különbözik egymástól. Emiatt, ha már ismeri a részvények vagy forex kereskedését, akkor nem okoz gondot az EOS kereskedelmének megtanulása..

A kezdéshez itt van egy lista a rendkívül népszerű digitális eszköz kereskedelmének alapvető szempontjairól.

EOS kereskedési ármozgások

A kriptopénzpiac nagy volatilitásáról ismert. A 2017-es indulás óta az EOS számos áremelkedésen és csökkenésen ment keresztül.

Még azt is észreveszi, hogy a különböző kriptovaluta kereskedési platformok kissé eltérő árakat tartalmazhatnak az EOS számára. Míg az egyik webhely EOS értéke 2,66 dollár lehet, akkor a másik ára 2,65 dollár lehet.

Ne feledje azonban, hogy egy ilyen csekély különbség nem aggodalomra ad okot, és pusztán az a természetes eltérés, amely a versengő kriptovaluta-cserék között jelentkezik.

Ehelyett meg kell értenie, hogy mi okozza az EOS értéke árváltozását, és végül – használja ki ezt.

Ha a kereskedők többsége hosszú ideig használja az EOS-t, és így – úgy dönt, hogy megveszi, akkor a digitális valuta értéke emelkedni fog. Amikor elsöprő számú kereskedő úgy dönt, hogy eladja az EOS-érmeit, ennek következtében annak piaci értéke csökken.

EOS kereskedési párok

kereskedési eos

Az EOS pénzügyi értéke kétféleképpen értékelhető.

 • EOS-fiat: Az EOS kereskedése olyan fiat devizával, mint az amerikai dollár vagy az euró.
 • EOS-kriptográfia: Az EOS kereskedése egy másik kriptovaluta, például Bitcoin vagy Ethereum ellen.

Mivel az amerikai dollár a benchmark deviza a globális piacon való kereskedéshez, az EOS / USD-t találja a leggyakoribb EOS-párként..

Ennek ellenére megtalálhatja az EOS-t más népszerű fiat devizákkal is, például az euróval (EOS / EUR), az angol fontval (EOS / GBP), a japán jennel (EOS / JPY), az ausztrál dollárral (EOS / AUD) és még sok mással..

Viszonylag könnyebb spekulálni a kripto-fiat párokról is, így ez a kezdő kereskedők számára megfelelőbb lehetőség. Ezen túlmenően, a kripto-fiat párok szintén jobb spreadeket és magas likviditási szintet jelentenek a piacon.

Ha az EOS-t más kriptovalutákkal kereskedik, akkor összehasonlítja az egyik digitális eszköz értékét a másikkal.

Ez megköveteli, hogy alaposan megértsd a párban szereplő mindkét kriptovalutát. Nem is olyan meglepő, hogy ez még a tapasztalt kereskedők számára is bonyolult elemzési folyamat lehet.

Ennek következtében az új kereskedők inkább egy EOS kereskedési párra mennek, amelynek ára az amerikai dollárral szemben van.

Ez azt jelenti, hogy rajtad múlik, hogy az EOS-t egy fiat vagy más kriptovalutával kereskedik-e. A döntés attól függ, hogy mennyire ismeri meg a szélesebb körű digitális eszközök piacát, és hogy képes-e pontosan megjósolni a jövőbeni árképzést.

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

A kereskedők hosszú távú vagy rövid távú stratégiát szem előtt tartva férhetnek hozzá az EOS-hoz. A hosszú távú megközelítések általában magukban foglalják az EOS-érmék vásárlását közvetlenül tőzsdéből vagy online közvetítőn keresztül.

Miután ezt megtette, biztonságosan tárolja az érméket egy kriptotárcában, amíg el nem érkezik az értékesítés ideje. Amikor eljön az ideje, eladhatja az EOS-érméket és profitot termelhet.

A kereskedési szakzsargonban ezt a módszert gyakran nevezik "HODLing" a kriptovalutád.

Az ilyen hosszú távú befektetések egyik jelentős előnye, hogy nem kell aggódnia a piac rövid távú volatilitása miatt. A kezdő kereskedők vonzóbbnak találják, mivel nincs szükség műszaki elemzésekre és diagramértékelésekre.

Továbbá ez "vásárolni és tartani" Az EOS kereskedési stratégiája jobban tetszhet azoknak, akiknek nincs idejük a mindennapi piaci elemzésekre.

A másik oldalon egy rövid idejű stratégia virágzik az EOS piaci volatilitása terén. Arra törekszik, hogy kihasználja az EOS árának legkisebb változását, ha egyszerre több kereskedést hajt végre. Ez nem különbözik a hagyományos napi kereskedéstől.

Ha ezt az utat választja, akkor a legjobb, ha egy erősen likvid párral kereskedik, például EOS / USD vagy EOS / BTC.

Kereskedelem és saját EOS

Ha hosszú távú stratégiát tervez, akkor egyenesen az EOS-t vásárolja, abban a reményben, hogy az ára emelkedni fog, így később eladhatja további áron..

Ehhez megbízható kriptovaluta-cserére vagy online közvetítőre van szükség a tranzakció megkönnyítése érdekében.

Figyelembe véve a folyamatot, elengedhetetlen, hogy találjon egy platformot, amely költséghatékony módon hajtja végre az ügyleteket az Ön számára..

Amire szüksége van, egy engedéllyel rendelkező bróker, aki nemcsak hozzáférést biztosít a folyékony EOS párokhoz, hanem egy biztonságos pénztárcát is, hogy biztonságosan megőrizhesse kriptovalutáit.

E tekintetben javasoljuk a szabályozott bróker eTorót. Közel 100 kriptovaluta pár közül választhat, a platform lehetővé teszi az EOS kereskedését nulla jutalék mellett. Az új kereskedők egyszerű módot találnak az eToróra, hogy kapcsolatba léphessenek 13 millió kereskedővel és tanuljanak kereskedési stratégiáikból.

Ugyanabban az időben, eToro a tapasztalt kereskedők is előnyben részesítik mind a hosszú, mind a rövid távú kriptovaluta befektetéseiket.

EOS Trading

Azok számára, akik nem hajlandók elköteleződni egy hosszú távú befektetés mellett, de mégis szeretnének profitálni a piaci volatilitásból, a legjobb alternatíva az EOS kereskedése CFD-kkel (Contracts for Difference).

CFD-k kereskedésével spekulálni fog az EOS ármozgására, anélkül, hogy átvenné az érme tulajdonjogát. Ezenkívül az EOS CFD-k lehetőséget nyújtanak arra, hogy profitáljon mind a piaci emelkedő, mind csökkenő áraktivitásból.

Itt található az EOS CFD rövid áttekintése:

 • A CFD-k olyan derivatívák, amelyek nyomon követik az EOS valós értékét.
 • A CFD-kkel való kereskedés örömmel fogadja a versenyképes felárakat és a tőkeáttételt.
 • Vagy hosszú pozíciót telepíthet – remélve, hogy az EOS ára emelkedni fog.
 • Vagy rövid pozíció – abban a reményben, hogy az ár esni fog.

Bár számos előnye van, érdemes megjegyezni, hogy a CFD-k kereskedelme szintén rendkívül kockázatos. Következésképpen a CFD kriptovalutákkal történő kereskedelme az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban több más ország között tiltott.

Ha olyan országban tartózkodik, ahol az EOS CFD kereskedelem illegális, akkor is megtalálhatja a szabályozatlan brókereket, amelyek tőkeáttételt kínálnak.

Mint sejteni lehet, ezt erősen nem ajánljuk, mivel egy engedély nélküli és potenciálisan árnyékos platformmal kockáztatja a pénzét.

Sőt, csak egy másik kriptovalutával lehet kereskedni az EOS-szal – mivel a szabályozatlan tőzsdék ritkán érintik a fiat pénzeket. Ez azt jelenti, hogy kereskednie kell az EOS-val az USDT (Tether) ellen, ha meg szeretné ismételni a jövedelmező EOS / USD piacot.

Fontolgatná-e a kereskedést? EOS?

Hogyan lehet kereskedni az EOS Online-val – Kereskedelem létrehozása

kereskedés EOS

Minden kereskedő készít egy tervet, amely a legjobban megfelel a jelenlegi piacnak. Ezt a kereskedési stratégiát megfelelő megbízáskészlet kiválasztásával határozzuk meg.

Elemzi a piacot, és elmondja az online brókernek, hogy mi a véleménye az EOS-ról. Vagyis – függetlenül attól, hogy vásárolni vagy eladni akarja az eszközt. A bróker ezeket a megrendeléseket az Ön nevében adja le. Aztán hátradől, és reméli, hogy a piac az ön javára mozog.

Ha Ön még nem ismeri az EOS kereskedési szektort, az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb megbízástípusokat, amelyekkel ismernie kell.

Vásárlás vagy eladás megrendelés

A vételi és eladási megbízások a legalapvetőbbek az összes kereskedési megbízás között.

 • A vételi megbízás akkor kerül leadásra, ha úgy gondolja, hogy az EOS ára emelkedni fog.
 • Eladási megbízás akkor kerül megrendezésre, ha úgy gondolja, hogy az EOS értéke csökken.

Minden EOS kereskedelem során meg kell adnia, hogy először vásárolni vagy eladni szeretné-e az eszközt.

Ha hosszú pozícióval lép be a piacra, akkor vételi megbízást ad le, és eladási megbízással zárja. Fordított esetben, ha rövid pozíción keresztül szeretne piacra lépni, eladási megbízást ad le, és vételi megbízással zárja.

Belépési ár

Mivel a kriptovaluta piac gyorsan mozog, előfordulhat, hogy kicsi az árkülönbség a megrendelés leadása és a bróker közötti teljesítés között.

Annak érdekében, hogy jobban ellenőrizhesse ezeket az enyhe árkülönbségeket, megadhatja, hogyan szeretné meghatározni a belépési árát.

Kétféle megrendelés engedélyezi ezt:

 • A Piaci megbízás biztosítja, hogy a megrendelést azonnal vagy a következő legjobb áron teljesítsék.

Például, ha az EOS értéke 2,60 dollár, és Ön piaci megrendelést ad vásárolni, a bróker azonnal végrehajtja. Ez azt jelenti, hogy maga az EOS-t vásárolja meg 2,60 dollárért, vagy a rendelkezésre álló legközelebbi áron.

 • A Limit sorrend jelzi a brókernek, hogy egy adott áron szeretne piacra lépni.

Tegyük fel, hogy az EOS jelenlegi értéke 2,60 dollár, de a vételi megrendelést csak akkor kívánja leadni, ha elérte a 2,69 dollárt. Itt használhatja a limit sorrendet. Ez azt jelenti, hogy a kereskedelmet addig nem hajtják végre, amíg az EOS el nem éri a 2,69 dolláros árat, vagy ha lemondja a limit megbízást.

E két megbízástípus közül a limit megbízások magasabb szintű ellenőrzéssel járnak a piaci helyzet felett.

Kilépési stratégia

A belépési árakhoz hasonlóan megadhatja azt is, hogy miként kíván kilépni a piacról. A kilépési stratégia bevezetésének leggyakoribb módja a „profit-profit” és a „stop-loss” megrendelések.

 • A Take-Profit a megbízás megmondja a brókernek, hogy mikor kell bezárni az EOS kereskedést, amikor az eléri az adott profitszintet. Szemléltetésképpen beállíthat 2% -os profit-profit megbízást az EOS kereskedelemben. Ez azt jelenti, hogy megrendelését automatikusan lezárjuk, amikor az EOS kereskedelem 2% -os nyereséget produkál.
 • A Veszteség megállítása a megbízás ellentétes, ebben az esetben korlátozni szeretné a veszteségeit, ha a piac ellened mozog. Ha a stop-loss megbízás 2% -ra van állítva, ez azt jelenti, hogy szeretné elkerülni az EOS-kereskedelem 2% -nál nagyobb veszteségét.

Mutassunk egy példát:

 • Az EOS-on 2,60 dolláros vételi megbízást ad le.
 • Take-profit megbízást ad 2% -kal 2,60 USD felett.
 • Mindazonáltal a veszteségeit is korlátozni kívánja.
 • Ezért 1% -os stop-loss megbízást ad le 2,60 USD alatt.

Ez a kereskedelem kétféleképpen mehet végbe.

 • Jóslata helyes, és az EOS ára 2% -kal nő. Ebben az esetben brókere 2,65 dolláros áron teljesíti az átvételi nyereséget, 2% -os nyereség mellett.
 • Előrejelzése téves, és az EOS ára 1% -kal csökkent. Most a bróker teljesíti a stop-loss megbízást 2,57 dolláron, korlátozva a veszteségeit csak 1% -ra.

Függetlenül attól, hogy a piac melyik irányba halad, a bróker az előre meghatározott árszintek alapján hajtja végre a profit-profit vagy a stop-loss megbízásokat.

Hogyan lehet pénzt keresni EOS

kereskedés EOS

A megfelelő megrendelések leadásával feleslegessé válik a kiemelkedő EOS-ügyletek kézi áttekintése. Ez azt jelenti, hogy a megrendelések nem az egyetlen tényező, amely meghatározza az EOS-pozíciók kockázatát.

Fontos, hogy amikor megtanulja az EOS kereskedelmét, még néhány szempontot figyelembe kell vennie.

1. Tét

A tétje egyszerűen az a pénzösszeg, amelyet kockáztat az EOS kereskedelmében. Szokás szerint a magasabb tét magasabb nyereséget jelent, ugyanakkor magasabb veszteségeket is jelent.

Képzelje el, hogy 2% -os nyereséget ér el egy EOS kereskedelemben. 50 dolláros tét esetén a nyeresége 1 dollár lesz. Ugyanakkor, ha 1000 dollárt kockáztatott, a nyeresége 20 dollár lesz.

Ez azonban nem olyan egyszerű, mint az EOS-kereskedésekbe befizetni a legnagyobb összeget. Ki kell számolnia a kockázatot és ennek megfelelően kell kezelnie az alapjait.

A legtöbb kereskedő bankroll menedzsment stratégiával rendelkezik, amely segít a tőke kezelésében. Valójában a kereskedését a kereskedési számláján rendelkezésre álló pénzeszközök bizonyos százalékára korlátozza.

Sok kereskedő hajlamos a részesedését kereskedelemenként 2% -ra korlátozni. Ez azt jelenti, hogy ha 2000 dollár van a számláján, akkor csak egy 40 dollárt fog megkötni egy EOS kereskedésnél.

Az eToro népszerű titkosítási alkusz lehetővé teszi az EOS kereskedését 25 dollárral. Ez nagyszerű módja annak, hogy a kereskedési alapok lapjain tartsunk számot, különösen akkor, ha rövid távú stratégiákat folytatunk.

2. EOS kereskedési tőkeáttétel

Korábban megbeszéltük az EOS CFD előnyeit. A kereskedők számára a leginkább vonzó az a lehetőség, hogy alkalmazzák a tőkeáttételt.

Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb piaci kitettséget szerezzen azzal, hogy csak a kívánt részesedés töredékét fizeti be, a többit pedig a brókertől veszi fel..

Például, ha 1: 10-es tőkeáttételt alkalmaz egy 100 dolláros téten, akkor a pozíciója 1000 dollárt ér.

A tőkeáttétel jelentősen növelheti nyereségét. De ha a kereskedelem rosszul megy, akkor ez növeli a veszteségeit is.

Mutassuk meg, hogyan működik az EOS kereskedelem tőkeáttétele a gyakorlatban:

 • 2000 USD értékű eladási megbízást ad le az EOS / USD áron
 • 1: 5 tőkeáttételt alkalmaz
 • A kereskedelem nyeresége 5%.
 • Rendszerint a kereskedelem nyeresége 100 dollár lenne.
 • 1: 5 tőkeáttétellel a nyereséged 500 dollárra nő.

Habár az Ön országában tilos a CFD kereskedés, továbbra is lehetséges olyan szabályozatlan platformokat találni, amelyek tőkeáttételt kínálnak. Ilyen esetekben akár 1: 100 arányú tőkeáttételi korlátokat is találhat a kriptopénzeszközök számára.

De mint nyilvánvaló, az ekkora tőkeáttétellel történő kereskedés nagyon kockázatos – különösen akkor, ha engedély nélküli tőzsdét használnak. Ehelyett a legjobb maradni egy teljesen szabályozott brókercégnél, mint például az eToro.

Díjak az EOS Online kereskedelméért

Amint ebben az útmutatóban már említettük, kiemelten fontos, hogy az EOS kereskedési igényeinek megfelelő brókert válassza. Az Ön számára megfelelő brókert nemcsak hírnevük határozza meg, hanem az is, hogy mennyit számolnak fel díjakban. Végül is a közvetítői platformok valóban üzlet.

Az online EOS brókerek díjainak szerkezete az egyes politikáktól függően változik.

Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb díjtípusokat, amelyekkel találkozni fog.

EOS Kereskedelmi Bizottság

A jutalékokat szinte minden bróker felszámolja, és változó díjként számítják őket a megrendelés értékéhez képest.

A jelenlegi kamatlábak modelljeként – a Coinbase kriptovaluta-alkusz 1,49% -os jutalékot számít fel minden kereskedelmi megrendelés után. Ez azt jelenti, hogy 1,49% -ot kell fizetnie, amikor belép a piacra, valamint amikor kilép.

Összehasonlításképpen: az eToro lehetővé teszi, hogy nulla jutalék alapján kereskedjen – nemcsak az EOS-on, hanem 15 másik kriptovalután is.

EOS Spread

A spreadek elkerülhetetlen díjkategória.

A „Spread” kiszámítása az eszköz vételára és az eladási ár közötti különbségként történik. Az EOS kereskedésekor azt szeretné, ha a szpred a lehető legszorosabb lenne, így ez nem befolyásolja nyereségképességét.

Jobb ötlet adása:

 • Ha a választott brókernél az árrés 1,50% az EOS-nál, akkor ez azt jelenti, hogy 1,50% feletti nyereséget kell elérnie.
 • Bármi, ami alatta van, és akkor is mínuszban vagy.
 • Más szavakkal, ha az EOS kereskedelem értéke 1% -kal nőtt, akkor még mindig 0,5% -os mínuszban van.

Egyéb EOS kereskedési díjak

Az online brókerek számos adminisztrációs díjat számítanak fel Önnek, amelyek hamarosan összeadódhatnak.

Ebbe beletartozik:

 • Betéti / felvételi díjak: Az EOS kereskedés megkezdése előtt pénzt kell befizetnie a kereskedési számlájára. Egyes brókerek díjat számítanak fel minden alkalommal, amikor pénzt adnak hozzá vagy vesznek fel, ezért mindenképpen ellenőrizze ezt.
 • Tétlenség: Ez a díj akkor kerül felszámolásra, ha a számlája egy bizonyos ideig szünetel. Ez megint nem általános díj, és brókerenként változik.
 • Egynapos finanszírozás: Az egynapos finanszírozási díjak, más néven swap díjak, elsősorban azokra vonatkoznak, akik CFD-vel kereskednek. Ezeket akkor számolják fel, ha kereskedési pozícióit nyitva tartja egyik napról a másikra. Néhány CFD bróker valamivel magasabb díjat számít fel Önnek a hétvégén.

Ami a hangsúlyt illeti, a díjak változatlanul meghatározhatják, hogy végül mekkora profitot szerez kereskedéseiből. Ezért alaposan meg kell fontolnia a feltételeket, mielőtt az EOS kereskedési webhelyet választaná.

Készen áll a kereskedés megkezdésére EOS?

Az EOS 2021 kereskedelme – lépésről lépésre

Igen, most eljutottunk ehhez az útmutatóhoz, hogy miként lehet az EOS-t kereskedni brókerével.

Négy egyszerű lépést hoztunk létre az Ön számára.

1. lépés: Válasszon egy EOS kereskedési webhelyet

Az első lépés egy jó hírű online kereskedési platform megtalálása. Egy gyors internetes keresés több száz lehetőséget fed fel, de bonyolult lehet megtalálni az Ön igényeinek megfelelő törvényes webhelyet.

Az alábbiakban található egy ellenőrzőlista arról, hogy mire kell figyelnie egy online EOS-közvetítőnél.

 • Szabályozás: Rendelkezik-e az online bróker szabályozási licencekkel – például az FCA, az ASIC vagy a CySEC licencekkel?
 • Díj felépítése: Átlátható a bróker a díjakról? Ha igen, milyen díjakért kell fizetnie?
 • Fizetési módok: Mely fizetési módok állnak rendelkezésre a pénz befizetéséhez és felvételéhez a kereskedési számlájára?
 • Számla minimum: Mekkora a minimális szükséges betétösszeg és a minimális tét az EOS kereskedésekor?
 • EOS párok: Milyen kereskedési párok állnak rendelkezésre az EOS számára?
 • Kereskedési platform navigáció: Milyen a felhasználói élmény a kereskedési platformon?
 • Mobil alkalmazás: Van-e mobilalkalmazás a kereskedési platformhoz?

Ezenkívül azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze az online bróker felhasználói véleményét, amelyhez csatlakozni kíván. Ez az ügyfél-visszajelzés betekintést nyújt az EOS kereskedési webhely tényleges teljesítményébe és hitelességébe.

Kutatásunkból azt találtuk eToro kipipálja a listánk szinte összes dobozát.

Íme néhány olyan szolgáltatás, amely az eTorót az egyik legjobb EOS brókerré teszi.

 • Az eToro egy közösségi kereskedési platform, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen és tanuljon más kereskedőktől.
 • A "Kereskedő másolása" funkció lehetővé teszi a tapasztalt kereskedők kereskedési stratégiáinak másolását.
 • Minden EOS kereskedési piac jutalékmentes és versenyképes árrésszel rendelkezik.
 • Számos fizetési lehetőség van, beleértve a banki átutalásokat, betéti / hitelkártyákat és digitális pénztárcákat, például a PayPal
 • Az EOS kereskedhet mind fiat pénznemekkel, mind digitális pénznemekkel.

2. lépés: Nyisson meg egy EOS kereskedési számlát

Az online bróker kiválasztásával most megnyithat egy számlát. Meg kell adnia személyes adatait, például nevét, címét, születési dátumát és elérhetőségét.

Ha az online bróker a KYC előírásainak megfelelően működik (aminek kellene), akkor a platform az útlevél vagy a vezetői engedély másolatát is kéri.

Ez a lépés a pénzmosás elleni törvények betartásához szükséges.

3. lépés: Betéti alapok

Amikor a platform igazolta személyazonosító okmányát, befizethet pénzt kereskedési számlájára.

Válassza ki a legelőnyösebb fizetési módot, és utalja át a kívánt összeget.

Az eToro-nál választhat hitel- / betéti kártya, banki átutalás vagy e-pénztárca, például PayPal, Skrill vagy Neteller között.

4. lépés: Válassza az EOS kereskedési piacot

kereskedelem eos

Válassza ki, hogy az EOS-t fiat devizával vagy más digitális eszközzel kívánja-e kereskedni. Egyszerűen kereshet az EOS-ra az eToro-n, hogy megtudja, milyen párok állnak rendelkezésre kereskedésre.

5. lépés: Helyezze az EOS kereskedelmet

Itt az ideje megnyitni az EOS kereskedelmet. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a belépési és kilépési sorrendjét. Brókere ezután végrehajtja az ügyletet az Ön számára.

Ha gyors frissítésre van szüksége a megrendelés típusainál, bátran görgessen fel a következő szakaszunkhoz "EOS kereskedelem létrehozása".

Hogyan lehet kereskedni az EOS útmutatóval – Az ítélet

A kriptovaluták kereskedése sok kutatást és felkészülést igényel. Az EOS sem más. Mint ilyen, mielőtt belevágna az EOS kereskedési térbe, győződjön meg róla, hogy felkészült-e az olyan útmutatók elolvasásával, mint a miénk.

Kezdheti azzal, hogy megfontolja, hogy tartsa-e az eszközt hosszú távon, vagy rövid távú nyereségért cserélje-e. Ennél is fontosabb: győződjön meg arról, hogy rendelkezik kereskedési tervvel és megfelelő online brókerrel, aki ezt végrehajtja az Ön számára.

Mint említettük, az eToro kiváló választás a kezdő kriptovaluta kereskedők számára. Kereskedhet az EOS-szal a fiat, valamint más kriptovaluták ellen – mindezt jutalékmentesen.

Mindenekelőtt biztos lehet abban, hogy szigorúan szabályozott brókert használ, amikor az eToro-t választja az EOS online kereskedésére.

eToro – az EOS kereskedésének legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Hol kereskedhetem biztonsággal az EOS-t?

Több száz online tőzsdén és brókeren kereskedhet az EOS-szal. Az eToro az egyik legjobb online bróker az űrben – az Egyesült Királyság, Ciprus és Ausztrália hatósági engedélyeivel.

Hogyan lehet kereskedni az EOS-szal?

Kereskedhet az EOS-szal egy fiat pénznem vagy egy kriptovaluta ellen. Az online brókerek, mint például az eToro, már 25 dollárnyi tét mellett megkönnyítik a kriptovaluta kereskedelmet.

Mennyit kereshet az EOS kereskedéssel?

Az EOS kereskedése során elért nyereség attól függ, mennyire jósolja meg a piaci mozgást, valamint a tét összegét. Ha helyes a spekuláció, akkor profitot fog termelni. Ha nem, akkor veszteséget okoz. Ettől függetlenül bankroll-kezelési stratégiára van szüksége az EOS kereskedési alapok megfelelő kezeléséhez.

Legális az EOS kereskedelem az Egyesült Államokban?

Az EOS kereskedelem az Egyesült Államokban legális. Az EOS CFD kereskedésben azonban nem vehet részt amerikaiaként.

Hogyan alkalmazható az EOS CFD tőkeáttétele?

Tőkeáttételt alkalmazhat az EOS kereskedésekor CFD brókerrel. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság lakói nem férhetnek hozzá a kriptovaluta CFD-khez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector