Az Ethereum Classic befektetésének előnyei és hátrányai

Melyek az Ethereum Classic előnyei és hátrányai?

Tudjon meg többet az Ethereum Classic-ba történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előrevetítik Önt, hogy érdemes-e befektetni az ETC-be.

Az Ethereum Classic egyszerűen hiányozhat a befektetési portfólióból. Ezért gondolhatja fontolóra az ETC-be történő befektetést, az előnyöket és hátrányokat, és hogy pontosan mit kell keresnie.

Az Ethereum Classic (ETC) az egyik legérdekesebb, de alulértékelt eszköz a kriptovaluta szektorban. Az Ethereum elágazásaként létrehozott, az intelligens szerződések királyaként ismert Ethereum Classic megalakulása óta hosszú utat tett meg.

És mégis, felülmúlják-e az ETC-be történő befektetés előnyei a lehetséges kockázatokat? Akarat a 2021. év legyen sikeres idő az ETC és a kriptovaluta befektetések számára?

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon az Ethereum Classic-ról, és döntse el saját maga, fontolóra veszi-e az ETC megvásárlását ebben az évben.


Mi az Ethereum Classic?

Az Ethereum Classic egy decentralizált blokklánc-alapú platform, amely támogatja az intelligens szerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat (dApps).

Karizmatikus volt Vitalik Buterin aki konceptualizálta az Ethereum létezését, miután tanúja volt a Bitcoin korlátainak. Buterin – aki sokak számára az Ethereum sikerének fő kulcsa – platformot hozott létre az intelligens szerződésekhez, valamint a decentralizált alkalmazásokhoz, cserékhez és még sok minden máshoz. Itt meg kell említenünk, hogy az intelligens szerződések felbecsülhetetlen értékűek az üzleti környezetben, mivel kódolással megállapodásokká válhatnak, például ingatlanértékesítés.

2016-ban azonban Etherem két harctérre szakadt: Ethereum és Ethereum Classic.

Az Ethereum Classic az eredeti Ethereum blokklánc. Mint fentebb említettük, az Ethereum közösségen belüli megosztottság után jött létre 2016-ban.

Itt többet kell elmagyaráznunk a szétváláshoz vezető eseményekről. 2016-ban egy harmadik féltől származó autonóm alkalmazás hívta fel a DAO-t feltörték, és több mint 50 millió dollár étert loptak el. Ennek eredményeként a platform megosztotta az ideológiai különbségeket Ethereum és Ethereum Classic között.

Míg az Ethereum úgy döntött, hogy szembemegy a kódex törvény törvényével a kriptográfiai szektorban, és az ellopott pénzeket visszaadja a felhasználóknak, Az Ethereum Classic a blokklánc változhatatlan természete mögött állt.

Az Ethereum Classic támogatói – Barry Silbert (a Digital Currency Group vezérigazgatója) az egyik fő támogatója – továbbra is dicsérik magukat azért, mert kripto idealisták, akik úgy vélik, hogy a blokkláncokat nem szabad az embernek befolyásolni, és az eredménytől függetlenül nem szabad módosítani..

Amint azt a honlapjukon kifejtették: „Tehát a kód törvény a blokkláncon. Minden végrehajtás végleges, minden tranzakció megváltoztathatatlan. Minden másra van egy bevált módszer a jogi viták elbírálására és az igazságszolgáltatás végrehajtására. Jogi rendszernek hívják.

Cserébe azonban Buterin 2016-ban ezt írta: „Tudomásul vesszük, hogy az Ethereum kód felhasználható más blokkláncok példányosítására ugyanazokkal a konszenzusos szabályokkal, beleértve a tesztneteket, a konzorciumokat és a magánláncokat, a klónokat és a spin-offokat, és soha nem elleneztük. ilyen példányokat. ”

Itt kell megjegyeznünk, hogy más kriptoprojektek is hasonló problémákat és vitákat tapasztaltak. Vegyük például a Bitcoin-t és a Bitcoin Cash-t 2017-ben!

Vagy amikor 2019-ben több mint 7000 BTC-t loptak el a Binance tőzsdéről, amikor a Binance alapítója, Changpeng Zhao azt javasolta, hogy a Bitcoin közösségnek vissza kell gördítenie a blokkláncot.

Kinek van igaza, kinek nincs igaza? Nos, egy biztos: az Ethereum Classic meggyőződése ellenére lemarad az Ethereum mögött a piaci korlátok és az elfogadás szempontjából.

És mégis, sok oka van annak, hogy miért érdemes megfontolni az Ethereum Classic-ot! Vizsgáljuk meg az ETC-be történő befektetés néhány fő előnyét.

Fontolgatta-e a befektetést Ethereum Classic ETC?

Az Ethereum Classic befektetésének előnyei

a hullámzás profi

Az ETC-be történő befektetés előnyeinek ismerete elengedhetetlen a befektetéseivel kapcsolatos megalapozott döntéshozatalhoz. Annak ellenére, hogy az ETC nem olyan népszerű, mint az ETH, az Ethereum Classic megvásárlásának számos előnye van.

Íme néhány az ETC legvonzóbb szempontjai:

✅ Az Ethereum Classic decentralizált:

Az Ethereum, csakúgy, mint a többi kriptovaluta, decentralizált, csomópontok vannak elosztva az egész világon. Ez azt jelenti, hogy a kifizetéseket és a tranzakciókat anélkül hajtják végre, hogy költséges harmadik felekre vagy korlátozó kormányokra kellene támaszkodni.

✅ Az Ethereum Classic az eredeti Ethereum:

Mivel az Ethereum Classic az Ethereum blokklánc változatlan változata, sokan az Ethereum Classic-ot hívják eredeti vagy valós Ethereumnak. A platform megváltoztathatatlanságával kapcsolatos ilyen erős meggyőződés a felhasználók és a blockchain-rajongók elkötelezett csoportjának létrehozásához vezetett. Amint azt a honlapjukon közölték: „Az Ethereum Classic az eredeti Ethereum lánc változatlan történetének folytatása. Az ETC hálózat azért létezik, hogy megőrizze az "A törvénykönyv a törvény."

✅ Támogatja az intelligens szerződéseket és a dApps alkalmazást:

Mivel az Ethereum Classic technológiailag hasonló az Ethereumhoz, nem csodálkozhatunk azon, hogy az Ethereum Classic egyik legnagyobb előnye az a tény, hogy támogatja az intelligens szerződéseket és a dApps alkalmazásokat, amelyek széles körben alkalmazhatók az iparágakon belül.

✅ Az ETC olcsóbb, mint az ETH:

Bár az ETC-nek nehezen lehet túljutni az ETH-n, az ETC még mindig a cryptocurrency rangsor felső 100 felső tartományában van. Ráadásul, mivel az ETC sokkal olcsóbb, mint az ETC, ideális eszköz a kezdők számára.

Ties Kapcsolatokat próbál létrehozni az Ethereummal:

Példaként említhetem, hogy a 2020-ban elkészült ETC Agharta és a Phoenix keményvilla átjárhatóbbá teszi az Ethereum Classic-ot az Ethereummal.

Az Ethereum Classic befektetésének hátrányai

hátrányai a hullámzásnak

Noha az Ethereum Classic néhány csábító előnnyel jár, vannak hátrányai is, amelyeket figyelembe kell venni az ETC vásárlása előtt. Az ETC hátrányainak megértése elengedhetetlen ahhoz, hogy a befektetők hatékony kockázatkezelési stratégiát alkossanak.

Íme néhány kockázat az ETH-ba történő befektetéssel kapcsolatban:

❌ Az Ethereum Classic nem kompatibilis az Ethereummal:

Miután az Ethereum elágazott, Az Ethereum Classic inkompatibilis lett az Ethereummal, ami azt jelenti, hogy bárki, aki támogatja az ETC-t, nem férhet hozzá az ETC egyik frissítéséhez sem (beleértve az ETH átigazolását a tét igazolására).

❌ Az Ethereum Classic meglehetősen inaktív:

Az Ethereum Classic nem rendelkezik nagy közösségi érdeklődéssel és fejlesztői aktivitással. Ugyanakkor a platformon tárolt projektek szinte a Parity Technologies tulajdonában vannak, ami aggodalmat kelt az ETC vagyonközpontosításával kapcsolatban.

❌ Az Ethereum Classic nem biztonságos:

Az a tény, hogy az Ethereum Classic különféle 51% -os támadásokat szenvedett, a platform iránti bizalom romlásához vezetett, ami lenyomhatja az árakat és az érdeklődést.

❌ Az Ethereum Classic szemléletes képe:

Az érme arculatát az a különböző spekuláció is befolyásolja, hogy az ETC csaló, és az Ethereum elleni támadás terjesztést okoz a kriptográfiai szektorban. A bloggerek, David Seaman még azt mondta: “A Classic egy bizonytalan árva lánc, amelyet olyan módon reklámoznak, amely törvényellenes lenne, ha az Ethereum nyilvános tőzsdei társaság lenne, ami végül is lehet.”

Befektetnék-e az Ethereum Classic-ba?

Most, amikor ismeri az Ethereum Classicba történő befektetés előnyeit és hátrányait, maga döntheti el, hogy a lehetséges jutalmak felülmúlják-e a kockázatokat. Tehát érdemes befektetnie az Ethereum Classic-ba? Az ETC nyereséges eszköz-e az Ön portfóliójához?

Az ETC kockázatos befektetés lehet, igaz. Míg az Ethereum eddig látványos visszatérést nyújtott, az Ethereum Classic mindig az Ethereum kevésbé népszerű testvérének fog tekinteni.

Ugyanakkor az Ethereum Classic erős támogatói közösséggel rendelkezik, akik hisznek a blokklánc megváltoztathatatlan természetében, ragaszkodva ahhoz, hogy a kód törvény, amely a blokklánc-mechanika csodája.

Ezenkívül az ETC jelenlegi árát alacsony akadálynak tekintik a kriptográfiai befektetők és kereskedők számára, különösen az ETH-hoz képest.

Ne feledje, hogy ha úgy dönt, hogy befektet az ETC-be, akkor mindig végezzen kutatásokat és fektessen be egy hatékony kockázatkezelési stratégiába. Soha ne fektessen be olyan pénzt, amelyet nem engedhet meg magának elveszíteni.

Leegyszerűsítve: az Ethereum Classic közepes kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná a portfólióba való felvételt.

Az igazi Ethereum klasszikus befektetési kérdés akkor valóban működik? Ha hajlandó befektetni az időt és az energiát, akkor az Ön számára működhet.

További információ: Hogyan lehet befektetni az Ethereum Classic-ba

Milliomos készítő lesz az Ethereum Classic?

1 milliárd dollár feletti piaci sapkával, mondhatjuk, hogy bizonyos értelemben az ETC már milliomosgyártó.

Tekintettel arra, hogy korlátozott mennyiségű 210 700 000 érme van, az ETC értéke növekedhet, mivel a kriptográfia hiánya elősegíti a növekedést.

Mégis, az ETC múltbeli teljesítményét tekintve egyértelmű, hogy az Ethereum Classic közel sem a múltbeli csúcsához. Ne feledje, hogy 2017-ben az ETC 20 dollár körüli szintre emelkedett, de azóta csökkenő tendenciát mutat.

2020 májusában az Ethereum Classic a 19. helyet szerezte meg a CoinMarketCap-on, piaci kapitalizációja 740,294 millió dollár, kereskedési volumene 1,42 milliárd dollár volt..

Az írás idején az Ethereum Classic az 54. helyet foglalja el.

Ennek ellenére néhány szakértő pozitívan gondolja, és úgy gondolja, hogy az ETC újra felrobbanhat, és jóval feljebb léphet jelenlegi árszintje.

Ne felejtsük el, hogy az Ethereum Classic különféle frissítéseken ment keresztül a közelmúltban, például az Atlantis 2019-ben és Agharta 2020-ban, hogy hidat próbáljon építeni az Ethereum és az Ethereum Classic között. A Phoenix keményvilla 2020-as elkészültével – egy másik ETC-villa, amelynek célja, hogy az ETC jobban összeegyeztethető legyen az ETH Isztambul-korszerűsítésével -, az ETC-ETH menetrend közelebb áll a felhasználókhoz.

ethereum villa

Ethereum Forks őrnagy; Forrás: Capital.com

Meg kell jegyeznünk, hogy az Ethereum Classic 2021 februárjában nyitott 7,34 dolláron. A Long Forecast szerint a hónap végén az Ethereum Classic eléri a 10,28 dollárt, vagyis 40,1% -os változást.

Természetesen az árjóslatok továbbra is spekulatívak; különböző tényezőktől függenek, mint például a kereslet és a kínálat elvei, a kriptográfiai tér technológiai fejlődése, valamint a piaci hangulat és a spekuláció.

Tehát mindig naprakész legyen a kriptográfiai hírekkel és közleményekkel, valamint az árelemzési adatokkal.

eToro – A legjobb bróker az Ethereum Classic ETC megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • Az Ethereum Classic az Ethereum közösség 2016-os megosztottsága után jött létre.
  • Az Ethereum Classicot néhány kriptográfiai szakértő az igazi Ethereumnak tekinti.
  • Az ETC az Ethereum Classic ticker szimbóluma.
  • Az Ethereum Classic különféle profikkal rendelkezik, beleértve a decentralizált és változhatatlan jellegét.
  • Ennek ellenére az ETC-be történő befektetés kockázatos lehet. Maga az eszköz a különféle 51% -os támadások miatt nem biztonságos.
  • Noha az Ethereum Classic sokkal lemaradt az Ethereum és más okos szerződéses játékosok mögött, egyesek úgy vélik, hogy a frissítések iránti nyitottsága miatt az ETC megvásárlása 2021-ben megéri.
  • 1 047 164 733 dolláros piaci sapkával azt mondhatjuk, hogy az ETC már milliomosgyártó.
  • Mindazonáltal az ETC-be történő befektetés továbbra is kockázatos, ezért mindig fontolja meg az érdeklődő eszköz kockázat-haszon profilját, mielőtt megkezdené a kriptovaluta vásárlását vagy kereskedését.

Ha tetszett a cikkünk Az Ethereum Classic befektetésének előnyei és hátrányai, kérjük, ossza meg bárkivel, akinek szintén érdekes lehet.

GYIK

Az Ethereum jobb befektetés, mint az Ethereum Classic?

Az autentikus Ethereum néven ismert Ethereumot sokan jobb befektetésnek tartják, mint az Ethereum Classic. Az Ethereum egyben jobb kereskedési eszköz is, mivel nagy a piaci volatilitás és a kereslet. Végül is az Ethereum a második legnagyobb kriptográfia, csak a Bitcoin mögött van piaci korlát és elfogadás szempontjából. Az Ethereum Classic viszont továbbra is kockázatos, kevesebb befektetőt és kriptográfust érdekel.

Nyereséges az Ethereum Classic bányászat?

Igen, az ETC bányászata nyereséges lehet. Az ETC bányászati ​​jövedelmezőségének kiszámítása különböző tényezőktől függ, beleértve a bányászati ​​hardvert, a jutalmakat és az áramköltségeket. Mégis, ne felejtsük el, hogy a bányászat jövedelmezősége gyorsan változik, és függ a bányászati ​​blokkok és a hash generálásának teljes számítási teljesítményétől.

Az Ethereum Classic vezető intelligens szerződéses platform lesz a jövőben?

Az Ethereum Classic áll más okos szerződéses projektek mögött. Mivel az Ethereum platformon sok minden történik, néhány szakértő úgy véli, hogy az Ethereum Classic tartalék intelligens szerződéses platformká válhat, különösen abban az esetben, ha a jövőben az Ethereum igazolása nem működik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector