Az Ethereum Classic vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Az Ethereum Classic megvásárlása: Lépésenkénti útmutató

Az Ethereum Classic, az eredeti Ethereum blokklánc 2015-ben jelent meg. Szeretne magának ETC-érméket vásárolni, de szüksége van egy kis útmutatásra?

Maradjon ott, ahol van. Hogyan vásárolhatunk Ethereum Classic-t – Kezdők útmutatónkban bemutatjuk a kriptopénz megvásárlásának különböző aspektusait.

Ez magában foglalja a lehetséges díjakat, a népszerű módszereket és a befektetési terv inspirációját.

Néhány fontos szempontot is megvitatunk, amikor az Ethereum Classic-ot online vásároljuk – például hogyan találhatunk jó brókert és mit kell tennünk a vásárláshoz ma!.

Vásároljon Ethereum Classic-t 5 lépésben


Olvassa el a következő 5 lépéses áttekintést az Ethereum Classic megvásárlásáról:

1. lépés: Iratkozzon fel megbízható és szabályozott kriptográfushoz

2. lépés: Utalja be számláját

3. lépés: Válassza az Ethereum Classic (ETC) elemet a rendelkezésre álló kriptotartalmak listájából

4. lépés: Adja meg a vásárolni kívánt Ethereum Classic mennyiségét

5. lépés: Az ETC-érméket azonnal hozzáadjuk a pénztárcához!

1. lépés: Válasszon online Ethereum Classic Brokert vagy Exchange-t

Ahogy az Ethereum Classic vásárlásának öt lépéses áttekintéséből kiderül – mielőtt digitális pénznemeket vásárolhatna – regisztrálnia kell egy online brókert.

Ha a közösségi kereskedési platformot választja eToro, az Ethereum Classic-ot közvetlenül a brókercégen keresztül vásárolhatja meg. Különféle szabályozó testületek további védelmet élveznek. A szabályozásról később.

Ha jobban tetszik egy kriptovaluta-tőzsde ötlete, akkor megvásárolhatja az Ethereum Classic-ot. Más kriptotartalmú eszközöket, például a Bitcoint is cserélhet az Ethereum Classic-ra, ha kívánja.

Alapvetően fontos megjegyezni, hogy az ilyen cserék gyakran szabályozatlanok. Ez azt jelenti, hogy kriptovalutákat vásárol potenciálisan nem biztonságos környezetben.

Említettük, hogy az eToro szabályozott. Ez a biztonsági háló a világ különböző szerveitől származik, mint például az ASIC, az FCA és a CySEC. Az amerikai eToro webhelyet is regisztrálták a FINRA-nál.

A fent említett szabályozás azt jelenti, hogy ellazulhat és megvásárolhatja az Ethereum Classic-ot, biztonságban annak tudatában, hogy a bróker törvényes és szigorú felügyelet alatt áll.

Nem csak ez, hanem egy engedélyezett brókercég, mint az eToro használata az Ethereum Classic vásárlásához, a digitális valutát újoncbarát környezetben vásárolja meg..

Szabályozás

Ez jól áttekint bennünket azokon a fontos tényezőkön, amelyeket figyelembe kell venni, amikor megfelelő alkuszt keresünk az Ethereum Classic vásárlásához. Amint kitértünk rá – a szabályozás biztosítékot nyújt Önnek az árnyékos kriptográfusok ellen, amelyek közül sok van ebben az iparágban.

Valószínű, hogy felajánlja a tőkeáttételt, amikor regisztrál egy kriptográfiai tőzsdére. Ha azonban a csere nem szabályozott, ami nagyon valószínű, ezt el kell kerülni. Sőt, nem is hallatlanok azok a történetek, amelyek szerint szabályozatlan harmadik felek cseréjét feltörik és kirabolják.

Van egy másik lehetőség – visszavonhatja a Classic Ethereumot egy kriptovaluta-tőzsdéből a saját magán pénztárcájába. Ennek azonban van egy hátránya.

Saját kriptográfiai eszközeinek tárolása, bármennyire is vonzónak tűnik, azt jelenti, hogy teljes felelősséget kell vállalnia a pénztárca biztonságáért. Ha feltörték, vagy rosszul helyezi el hosszú személyes jelszavát – nagyjából önálló.

Az eToro-nál a bróker nemcsak az Ön számára tárolja az Ethereum Classic-ot, de a biztonsággal sem lesz gondja – az ilyen szigorú szabályozás miatt.

fizetési módok

Ebben a korban megvásárolhatja a Classic Ethereumot a legtöbb fizetési mód használatával. Bár természetesen minden online bróker különbözik.

Ha néhány évvel ezelőtt a helyszínen voltál, a kriptovaluták vásárlása gyakran nem hagyott volna más választást, mint az elektronikus átutalást használni. Ez a típusú betét ma is gyakran a leghosszabb folyamat.

Az eToro online titkosítási alkusz kompatibilis számos fizetési típussal, például hitelkártyával / bankkártyával, valamint olyan kényelmes e-pénztárcákkal, mint a Neteller, a PayPal és a Skrill. Mindegyik biztonságos, gyors és kényelmes.

Díjak és jutalékok

Mint minden vállalkozásnál, az online kriptoközvetítőnél is profitot kell termelnie. Ezt gyakran úgy érik el, hogy az ügyfelek jutalékokat és díjakat számolnak fel a vásárlásért és a kereskedésért.

Mindenki nyer, a kerekek folyamatosan fordulnak a kriptopénz szolgáltató felé – és Ön otthonában kényelmesen vásárolhatja meg az Ethereum Classic-ot.

Nincs sok olyan online bróker, aki nem számít fel jutalékot. Ráadásul ezek a díjak platformonként változnak – de általában a tétje alapján változnak.

 • A Coinbase például 1,49% -ot számít fel az ügyfeleknek minden egyes kereskedelemért – a piacra lépés és a kilépés miatt is.
 • Tehát, ha 1000 dollárra lép az Ethereum Classic pozícióba, akkor 14,90 dollárt kell fizetnie a Coinbase-nek.
 • Ergo, ha 100 dollárral írta be, akkor köteles fizetni 1,49 dollárt – és így tovább.

Az alábbiakban bemutat egy bonyolult példát arra, hogy ez a bizonyos díj hogyan befolyásolhatja a nyereségét az Ethereum Classic vásárlásakor.

 • Az Ethereum Classic-ot úgy vásárolja meg, hogy 2000 dollár vásárlási megbízást hoz létre
 • 1,49% -os jutalékot fizet a Coinbase-nek – ez 29,80 dollárnak felel meg
 • Az ETC-érmék eladásakor 2500 dollárra becsülik őket
 • Ismét 1,49% -ot kell fizetnie, ami 37,25 USD
 • Összesen 67,05 dollárt fizetett csak jutalékként

Míg az 1,49% jelentéktelen összegnek tűnhet, a díjak elcsíphetik ezeket a nyereségeket. Például, ha ehelyett az eToro-ba tartott, hogy megvásárolja az Ethereum Classic-ot, 67,05 dollárt spórolt volna magának – mert a kriptográf szolgáltató jutalékmentes!

A betéti díjak tekintetében az eToro csak 0,5% -ot számít fel – és ez csak akkor érvényes, ha az amerikai dollártól eltérő pénznemben fizet.

Épp ellenkezőleg, a Coinbase-nél 3,99% -ot kell fizetnie az összes betéti kártya tranzakcióért. Ez azt jelenti, hogy ha 1000 dolláros tétellel vásárol Ethereum Classic-ot, akkor 39,90 dollárt kell fizetnie.

Egyéb fontos tényezők

Eddig szabályozással, díjakkal és fizetési módokkal foglalkoztunk az Ethereum Classic megvásárlásával kapcsolatban.

Ezzel együtt más metrikákat is figyelembe kell venni, ha kriptográfiai eszközök vásárlásához keresünk kriptográfiai platformot, például:

 • Felhasználóbarátság: Az Ethereum Classic biztonságos megvásárlásához elengedhetetlenül fontos, hogy a webhely könnyen használható legyen, és hogy a megrendelések készítése tehermentes. Összességében olyan szabályozott helyet szeretne, amely zavartalan vásárlási élményt kínál.
 • Minimális befektetés: Mielőtt regisztrálna egy online brókernél, ellenőriznie kell a minimális befektetési összeget. Például nem ideális a kezdők számára, ha a brókernek legalább 150 dollárra van szüksége minden alkalommal, amikor ETC-érméket akar vásárolni. Javasoljuk, hogy harapásméretű darabokkal kezdje. Az eToro lehetővé teszi az ügyfelek számára az Ethereum Classic megvásárlását 25 dollárért.
 • Tárolás: A tárolás szintén érdemes megfontolni, mielőtt elkötelezné magát egy platform mellett. Végül is meglehetősen ellentétes a szabályozatlan pénzváltás használata és a digitális érmék saját tárolása – és egy olyan elismert bróker között, mint az eToro, hogy a kriptográfiai eszközeit külön költség nélkül biztonságban tartsa.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

hogyan lehet megvásárolni az ethereum classic-ot

Az a kockázat, hogy nyilvánvalóan hangzik, az Ethereum Classic vásárlásakor ésszerű módja a befektetési terv kidolgozása, különösen az újoncok számára.

Végül is a kriptovaluta piacok köztudottan ingatagak, ezért a befektetési terveket kezdők és jól tapasztalt befektetők egyaránt hasznosítják!

Ha nem biztos abban, hogy hol kezdje az Ethereum Classic vásárlásának tervét, lásd alább.

Hosszú távú vagy rövid távú

Ha azon gondolkodik, hogyan vásárolhatja meg az Ethereum Classic-ot – hosszú vagy rövid távú befektetőnek tartja-e magát??

A rövid távú befektetések célja, hogy nyereséget keressenek az Ethereum Classic rövid távú áremelkedéseiből. Ez a folyamat magában foglalja a digitális pénznemek megfelelő időben történő megvásárlását, és a készpénz beváltását, amikor jónak látja. Ez perceken, napokon vagy néha heteken belül is megtörténhet.

Egy bizonyos időpontban a kriptovaluták többsége kétszámjegyűen ingadozott az árban – ez ismét megmutatja, hogy a piac mennyire ingatag..

Valószínű, hogy azért olvassa el ezt az útmutatót, mert a kriptopénzek izgatják ezt a nagyon volatilitást. Végül is, minél nagyobb kockázatot vállal az életben, annál lenyűgözőbb a jutalom.

Az Ethereum Classic vásárlásának hosszú távú kilátásai kapcsán – ezt általában „vételi és tartási” stratégiának nevezik. Ahogy kétségtelenül sejtette, ez magában foglalja az ETC-érmék megvásárlását és azok hónapokig vagy néha évekig tartó megtartását – akkor váltsa ki, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje.

Ez megment minket attól, hogy aggódnia kell az Ethereum Classic értékének rövid távú ingadozása miatt.

Cél Ethereum klasszikus ár

Az Ethereum Classic ár elérése sok ember által használt stratégia, de teljesen opcionális.

Tegyük fel például, hogy 6,00 dollárért vásárolta az Ethereum Classic-ot, és kétszeresére akarta növelni befektetését. Az ETC-érmék értékének 12,00 dollárra kellene emelkednie. Ha meg szeretné hármasítani a digitális pénznembe történő befektetését, akkor az ár növekedését 18,00 dollárra kellene növelnie.

Ez ugyanolyan valószínűnek hangozhat, mint a nyugaton kelő nap. De vegyük figyelembe, hogy az Ethereum Classic minden idők legalacsonyabb értéke 0,45 dollár volt 2016-ban – és alig másfél évvel később a digitális eszköz elérte minden idők legmagasabb értékét, 47,77 dollárt.

Ez meghaladja a 10 000% -os áremelkedést. Tehát, mint láthatja, minden lehetséges! Ha ebben a pillanatban helyesen spekulált volna a piacon, lenyűgöző eredményeket ért volna el.

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

Az Ethereum Classic megvásárlásakor érdemes megfontolni a rendszeres befektetéseket. Mint fentről nyilvánvaló – a digitális valuták árának ingadozása meglehetősen meredek lehet.

Mint ilyen, jobb, ha rendszeresen fektet be kis összegeket – ahelyett, hogy mindent eldobna, és megnézné, mi ragad.

A szerény befektetések heti vagy havi rendszeressége bevált módszer a kereskedési érzelmek, valamint a banki egyenleg kordában tartására. Így folyamatosan kiépítheti portfólióját, miközben ragaszkodik befektetési tervéhez.

Az újoncok által kedvelt eToro rendkívül egyszerűvé teszi ezt a stratégiát, mivel lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy mindössze 25 dollárért vásárolhassák az Ethereum Classic-ot!

Fontolgatta-e a vásárlást Ethereum Classic ETC?

3. lépés: Nyisson meg egy Ethereum Classic Broker számlát

Ha talált online brókert, akkor örömmel vásárolja meg az Ethereum Classic-ot, áttérhet a hivatalos weboldalra és regisztrálhat. Ezen a ponton a folyamat nagyjából ugyanaz, mintha részvényekbe, aranyba vagy befektetési alapba fektetne.

Azok számára, akik nincsenek a know-how-ban, ki kell töltenie néhány alapvető adatot arról, hogy ki vagy, mielőtt megvásárolhatná az Ethereum Classic-ot. Ez magában foglalja a nevét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét.

Mint mondtuk, a kriptovaluták megvásárlásának szabályozott bróker-módszere jobb az újoncok számára, mivel túlságosan kockázatos odakint a szabályozatlan térben. Nem csak ez, hanem az online bróker aréna is tele van „profi csalókkal”.

A szabályozott brókereknek meg kell szerezniük a fent említett alapokat, valamint fényképes igazolványt az útlevél vagy a vezetői engedély formájában. Ezt a szabályozó szervek törvényileg előírják, és a KYC része, hogy megpróbálja felszámolni a pénzügyi bűnözéseket.

A fent említett azonosítón kívül a cím igazolásához el kell küldenie egy bankszámlakivonat vagy közüzemi számla másolatát.

Hallottunk arról, hogy az ETC szolgáltatók napokig tartanak, hogy manuálisan ellenőrizzék az összes korábban említett személyi igazolványt.

Az eToro-n ez automatizált ellenőrzési technikával történik, így általában 10 percen belül megvásárolhatja az Ethereum Classic-ot..

4. lépés: Betétek befizetése

Mostanra ellenőrizte, hogy az online bróker elfogadja-e a választott fizetési módot. Most befizethet bizonyos összegeket vadonatúj számlájára.

A számlád finanszírozásának leggyorsabb módja a betéti / hitelkártya vagy az e-pénztárca. Az eToro kompatibilis mindkettővel. E-pénztárca bölcsen választhat a PayPal, a Neteller és a Skrill között.

Meg kell jegyeznie, hogy ha megfontolta az Ethereum Classic vásárlását elektronikus átutalással, ez napokkal késleltetheti a vásárlást, mivel ez a leglassabb.

A brókerek döntő többsége meghatározza a minimális betéti összeget. Ez vadul változhat. Noha egyesek ingyenesek, egyesek legalább 1000 dollárt (néha többet) kérnek minden egyes betétért.

Az eToro-nál a minimális befizetés 200 dollár az Ethereum Classic vagy bármely eszköz vásárlásához.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedési ethereum klasszikus

Miután finanszírozta számláját, elkezdheti vásárolni az Ethereum Classic-ot.

Mint valószínűleg tudja, először létre kell hoznia egy megbízást, hogy az online bróker tudja, mi a helyzet.

Lásd alább az inspirációt.

Vásárlás

A vételi megbízás az a megrendelés, amelyet a legjobban fog használni, mivel így jut el az érintett piacra az Ethereum Classic megvásárlásához.

Egyszerűen fogalmazva, ha úgy gondolja, hogy az Ethereum Classic értéke növekedni fog – adjon vételi megbízást az ETC brókerénél.

Ha a titkosítási platformja lehetővé teszi a „short-sale” -et, akkor lehetősége van eladási megbízást adni, ha úgy gondolja, hogy az ár esni fog.

Limit vagy piaci megbízás

Megismételve azt a kockázatot, hogy az Ethereum Classic ára minden eltelt másodperccel emelkedik és csökken. Fontos megjegyezni, hogy mivel a legtöbb ember rendszeresen nyereséget szeretne elérni ezekből az állandó rövid távú ingadozásokból.

Kezdjük a „piaci megrendeléssel”. Ez egyértelműen jelzi a brókernek, hogy szeretné, ha Ethereum Classic megrendelését azonnal teljesítené – az aktuális vagy a legközelebbi áron.

Amint arról beszéltünk, enyhe eltérés lesz a megrendelés megerősítésekor látott ár és az Ön által kapott ár között. Például a piaci megrendelését 6,2618 dollárra teheti, de valójában 6,2610 dollárt kap. Ez teljesen elkerülhetetlen, és általában elhanyagolható összeg.

Most pedig a „limit sorrendre” lépünk. Ez egyértelműen jelzi brókerének, hogy egy nagyon meghatározott áron szeretne belépni az Ethereum Classic-ba.

Magyarázzunk tovább egy gyors példával:

 • Az Ethereum Classic ára 6.2618 dollár – azonban 6,3600 dollárral szeretne belépni a piacra
 • Mint ilyen, 6,3600 dolláros limit megbízást ad le
 • Ha az ETC eléri a 6,3600 dollárt – brókere végrehajtja a kereskedést
 • A megbízás mindaddig fennmarad, amíg a) el nem éri az árát, vagy b) az ügynökén keresztül lemondja

Összességében a piaci megrendelések szuper egyszerűek, de hatékonyak a kezdők számára. Míg a limit megrendelések lehetővé teszik, hogy az Ethereum Classic megvásárlása mellett pontosabban meghatározza az árakat.

Tét

Mindez jól és jól megértő megrendelések az Ethereum Classic megvásárlásának mérlegelésekor. A brókernek azonban tudnia kell, hogy mennyit hajlandó vállalni pozíciójában.

Mint mondtuk, ha a kriptovaluták vásárlása új számodra, akkor az Ethereum Classic megvásárlásához ésszerű megközelítés a lassú és folyamatos. Természetesen jogosult annyi Ethereum Classic-t vásárolni, amennyit csak akar, de a kis összegek befektetése gyakran az elején jár.

Ha nagyobb képre gondol, azáltal, hogy a választott platformra szükséges minimális összeget fekteti be, kockázatkerülőbb módon felveheti digitális devizáit portfóliójába. Mint megjegyeztük, ha feliratkozik az eToro-ra a kriptovaluta-törekvéseihez, megvásárolhatja az Ethereum Classic-ot 25 dollárért.

Rendelés megerősítése

Miután ellenőrizte, hogy a megadott tét helyes-e, és megrendelései megfelelnek-e a szándékának – megnyomhatja a „megerősítést”. Dióhéjban ez egy felhatalmazás az Ön brókeréhez, hogy folytassa a vételi / eladási, piaci / limit megrendeléseket és téteket.

Most, ha megnézi portfólióját az eToro-n, látni fogja, hogy a digitális érméket ennek megfelelően adták hozzá.

Vásárlásra kész Ethereum Classic ETC?

6. lépés: Az Ethereum Classic tárolása

Az a fiat pénz, amellyel mindannyian fizetjük az adónkat, teljesen különbözik a digitális pénznemektől. Kezdetben – az Ethereum Classic-hoz hasonló digitális érméket decentralizált főkönyvben tárolják.

Korábban érintettük a tőzsdéket az online brókerekkel szemben. De hogy tisztázzuk, a kettő teljesen más élményt kínál – különösen, ha a tárolásról van szó.

Például, ha úgy dönt, hogy nem használ brókert az Ethereum Classic megvásárlásához, akkor maga felel a tárolásáért – személyes letölthető kriptotárcában. Ez azt jelenti, hogy Ön felelős a biztonságáért, a tartalmáért és a magánkulcsáért. Ez meglehetősen sebezhetővé teszi, ha hackerekről és szélhámosokról van szó, amelyek közül sok van.

Ha úgy dönt, hogy az Ethereum Classic-ot a népszerű eToro brókeren keresztül vásárolja meg, akkor az FCA, a CySEC és az ASIC felügyeleti szervei extra biztonságot élveznek. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a csalókkal szemben kiszolgáltatottak legyünk. Nem beszélve a magánkulcs elfelejtéséről, vagy ami még rosszabb, rossz kezekbe kerül.

7. lépés: Az Ethereum Classic értékesítése

Amint ez a lépés nyilvánvalóan nyilvánvaló – az Ethereum Classic megvásárlásának lényege, hogy később eladja, több mint amennyit eredetileg fizetett. Ez a profitod ott – természetesen először helyesen kell időzítened a piacokat.

Az Ethereum Classic eladásakor a szabályozott brókerek ebben a részlegben is sokkal biztonságosabbak és kényelmesebbek.

Végül is a harmadik féltől származó szabályozatlan cserék gyakran nem hagynak más választást az ügyfelek számára, mint hogy kriptovalutákat küldjenek a szabályozatlan csere pénztárcájába.

Ezt követi az Ethereum Classic cseréje egy olyan fiat devizára, mint az euró – ami nagy valószínűséggel díjat jelent.

Ha regisztrált az eToro-hoz az Ethereum Classic vásárlásához – egyszerűen el kell adnia az ETC-érméket. A pénzt hozzáadjuk az eredeti fizetési módhoz a KYC döntése szerint. Olyan egyszerű, mint ez.

Az Ethereum Classic megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Megbeszéltük az Ethereum Classic vásárlásának anyáit és csavarjait – de van más lehetősége is.

Vásároljon Ethereum Classic betéti kártyát

A betéti kártyákat milliók használják az ilyen fizetési mód kényelme és biztonsága miatt. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha Ethereum Classic-ot szeretne vásárolni.

Ha betéti kártyával akarja megvásárolni az Ethereum Classic-ot – egyszerűen írja be a kártya adatait, mint bármely más online szolgáltatáshoz. Meg kell adnia a vásárolni kívánt összeget, és meg kell erősítenie a választást. A készpénz levonásakor az összeget az eredeti kártyára küldjük.

Ellenőrizze a kriptográf szolgáltatónál, hogy mi a minimális befektetési és betéti összeg, mivel ezek távolságonként változhatnak.

Vásároljon Ethereum Classic hitelkártyát

A hitelkártyákat hasonlóan bankkártyás vásárlásokhoz biztonságosnak és kényelmesnek tekintik. Ha egy hitelkártya jobban megfelel az Ön számára, örömmel fogja tudni, hogy az eToro elfogadja ezt a típust.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy ha digitális érméket vásárol hitelkártyával, akkor „készpénz-előleg díjat” kell fizetnie. Lehet, hogy ezt felismeri az ATM-felvételekből.

Az Ethereum Classic hitelkártyás vásárlásának átlagos díja körülbelül 3%, de javasoljuk, hogy végezzen saját kutatást és ellenőrizze szolgáltatóját.

Vásároljon Ethereum Classic Paypal terméket

A Paypal a biztonságos online fizetések szinonimájává vált. Nem csoda, hogy egyre többen választják az Ethereum Classic ilyen módon történő vásárlását.

Úgy tűnik, nincs sok olyan online bróker, amely lehetővé tenné a PayPal által történő fizetést. Az eToro azonban elfogadja a PayPalt, valamint a Neteller és a Skrill egyéb e-pénztárcáit.

Ethereum Classic ATM

A hagyományos bankautomatákkal ellentétben – a kriptovaluta-bankautomaták lehetővé teszik, hogy valódi / fiat pénzt helyezzen be a gépbe a kriptopénzek vásárlásához – amelyek hozzáadódnak a pénztárcához.

Hogyan vásárolhatunk Ethereum Classic-t – Kezdő útmutatónkban kiderült, hogy még nincsenek ETC gépek. Ezek a gépek egyébként is nagy díjat számítanak fel, így a szabályozott kriptográfus a legbiztonságosabb és legolcsóbb megoldás.

Az Ethereum Classic 2021 vásárlása – Az ítélet

befektetés az ethereum classic stb árba

Ebben az útmutatóban az Ethereum Classic megvásárlásához figyelmeztető szavakat tettünk közzé a kriptográfiai eszközök vásárlásának lehetséges buktatóiról. Néhány bevált tanácsot is adtunk Önnek.

Ez a piac rendkívül ingatag, és ez önmagában is izgalmas környezetet jelenthet tisztességes nyereség eléréséhez. Természetesen először is időzíteni kell a piacot. Mint ilyen, racionális, hogy csak egy szabályozott brókernél jelentkezzen be. Végül is ez a nehezen megkeresett készpénz, amelytől elválik.

Az eTorót számos testület jóváhagyja és szabályozza, beleértve az FCA-t és az ASIC-et is. Sőt, megvásárolhatja az Ethereum Classic-t anélkül, hogy egy cent jutalékot fizetne. A regisztráció kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe, és különböző fizetési módokkal utalhat be pénzt számlájára.

eToro – A legjobb bróker az Ethereum Classic ETC megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni az Ethereum Classic-ot?

Az Ethereum Classic vásárlása nagyon egyszerű. Mindössze egy szabályozott brókerre, támogatott betéti módszerre és a piac némi ismeretére van szüksége.

Mi a legbiztonságosabb módja az Ethereum Classic vásárlásának?

Az Ethereum Classic megvásárlásának leggyorsabb módja egy engedéllyel rendelkező, elismert bróker. Az eToro például be van jegyezve a FINRA-ban az Egyesült Államokban, és az Egyesült Királyság, Ciprus és Ausztrália hatóságai szabályozzák.

Vásárolhatok 100 dollárt Ethereum Classic-ból?

Igen, 100 dollárt vásárolhat Ethereum Classic-ból. Ha akarna, akár 10 000 dollár értékben is vásárolhatna. Javasoljuk azonban, hogy ragaszkodjon a kis beruházásokhoz, különösen akkor, ha Ön kezdő. Az eToro-nál mindössze 25 dollár értékben vásárolhat Ethereum Classic-ot.

Veszíthet pénzt az Ethereum Classic-on?

Igen. Pénzt veszíthet az Ethereum Classic-on, és bármilyen eszközért. Ha megjósolja az Ethereum Classic értékének emelkedését vagy csökkenését, és leadja a megfelelő megrendelést, akkor pénzt fog keresni. Ha téved, pénzt veszít.

A legtöbbet érte az Ethereum Classic

Az Ethereum Classic 2017 decemberében 47,77 dollár értéket ért el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector