Az Ethereum jó befektetés 2021-ben? Kitalál

A befektetők özönlöttek az Ethereumba, ez egy vétel?

A kripto szakértők úgy vélik, hogy az ETH jó befektetés ebben az évben a többi digitális eszközhöz képest. A kriptoelemzők úgy vélik, hogy az Ethereum ára 2021-ben tovább növekszik, és új magasságokba jut.

Az Ethereum egy közösségközpontú kriptovaluta, amelyet először 2013-ban javasoltak. Az érme fejlesztését 18 hónap alatt tömegesen finanszírozták, a hálózat először 2015 júliusában kezdett működni. Induláskor mintegy 72 millió érmét bányásztak előre. Turing-komplett rendszer, amely képes parancsfájlok végrehajtására és teljesen decentralizált alkalmazások futtatására.

Bár az ETH lassan indulhatott, az elmúlt hat év során folyamatosan a Bitcoin mögött a második legnagyobb kriptovaluta volt. Az érme piaci kapitalizációja meghaladta a 31 milliárd dollárt, és jelenleg az új deregulált pénzügyi forradalom fellendülésének csúcsán áll..

Az Ethereum már elkezdett beszivárogni a különféle nagy iparágakba, ami viszont azt jelentette, hogy sok hagyományos befektető érdekeit felkeltették az elmúlt tizenkét hónapban. A spekulánsok most úgy vélik, hogy az ETH megszerzi azt a húzóerőt, amely ahhoz szükséges, hogy 2021-ben az első számú kriptográfiai beruházás versenyzője lehessen.

Az Ethereum ára emelkedni fog ebben az évben?


Az egész bolygó most egy éve van a koronavírus-járványnak. A COVID-19 által az egész világon okozott gazdasági volatilitás általában hatással volt a kriptográfiára, emelve státuszát az egész világon. Mint ilyen, most sok ember kíváncsi arra, hogyan lehet befektetni az ETH-ba, és érdemes-e befektetni az Ethereumba.

Szakértők szerint az ETH ára új magas szintre, 3500 dollárra emelkedhet 2021 végéig. A meggyőző hatás az volt, hogy az Ethereum iránti érdeklődés mindig magas, a befektetők megtanulják, hogyan kell kereskedni. Ethereum. A bizonyíték az, hogy az aktív ETH pénztárcák száma mindössze egy év leforgása alatt 50% -kal nőtt.

Előrejelzése szerint az Ethereum érménként 3500 dollárt érhet el, piaci tőkeértéke meghaladhatja az 500 milliárd dolláros határértéket 2021 vége előtt..

Várjon: nem csökkent az Ethereum használata a közelmúltban?

Bár igaz, hogy az aktív pénztárcák 2020 vége felé két hónapos mélypontra süllyedtek, ez a következőkkel magyarázható:

A korai befektetők kamatoztatják.

A lezárást követő befektetők visszatérnek a teljes munkaidős munkához.

Ünnepi szünet.

E szünet ellenére a szakértők továbbra sem törődnek, mivel az ETH középtávú alapjai szilárd állapotban maradnak. A Bulls továbbra is válaszolni fog arra a kérdésre, hogy “jó befektetés-e az Ethereum?” határozott „igen”.

Váltó modellek

Az Ethereum aktuális befektetési hírei úgy tűnik, hogy arra az elképzelésre mutatnak, hogy az Ethereum 2.0 csak rajtunk áll. Ez magában foglalja a pénznem előfeltételének a tétmodellre való áttérését, szemben a koncepciót igazoló modellel, amely hatással van az Ethereum használhatóságára és árára, mivel a tranzakciók sebessége és mennyisége javul..

A DeFi (deregulált pénzügyi) forradalom kibontakozásával az Ethereum tranzakciók száma exponenciálisan növekszik. Külső megjelenésből nézve a DeFi világ meglehetősen unalmasnak tűnhet (gondoljunk csak a logisztikára és a készletgazdálkodásra), de az ipari modellek likviditása felé történő elmozdulás azt jelenti, hogy a DeFi tranzakciókban felhasznált tőkét hitelként lehet kölcsönadni. Ez azt jelenti, hogy az ETH tulajdonosai teljesen kockázatmentes kamathozamot kapnak az ilyen rendszerekben felhasznált tőkéről.

Ethereum és a negyedik ipari forradalom

Amint a világ arra készül, hogy a pandémiát követő korszakban egy automatizálásra épülő modellre váltson, egyértelmű, hogy a blokklánc-technológia fontos szerepet játszik az Ipar 4.0-ban. Az Ethereum alkalmazásai már megalapozták a szeizmikus változás fontos részeként abban, hogy a logisztika hogyan fog működni az új technológiai platformok alatt.

Az Ethereum által összekapcsolt és biztonságos szolgáltatások alapján teljes üzleti modelleket felülvizsgálnak és terveznek. Amint az Ipar 4.0 elindul, számíthatunk arra, hogy hatalmas elméletet fogunk tapasztalni az Ethereum megoldások kiterjedt kiépítésében, három elméleti hullámban: tudatosság, kísérletezés és átalakítás.

Jelenleg tanúi vagyunk az elmozdulásnak az Ethereum alkalmazásainak tudatosításáról a kísérletezésre (koncepciók igazolása olyan digitális ipari szcenáriókban, mint a logisztika). A kísérleti szakasz folytatásával az Ethereum tágabb potenciálja megvalósul, és széles körű megvalósítása megtörténik – amikor az ára valószínűleg átmegy a tetőn.

A 2010-es évek vége felé a világ kezdte megérteni, hogy a Bitcoin belső értékkel rendelkezik, mint deregulált valuta – egyfajta digitális arany, ha akarja. A következő néhány évben a világ hasonló módon kezdi megérteni az Ethereumot – mint „digitális olajat”, vagy olyan hordozóanyagot, amely képlékeny és hasznos a digitális ipar szinte korlátlan sokféle alkalmazásához. Amint a Web 3.0 és a tárgyak internete felgyorsítja az ütemet, az ETH gyakorlati alkalmazásai, mint katalizátorok az intelligens, összekapcsolt online tér létrehozásának világosabbá válnak.

Mint ilyen, sok spekuláns jelenleg az ETH-beruházások „aranykorának” számít. Ez azért van, mert továbbra is megfizethető az alkalmi befektetők számára, közvetlenül a pénzügyi sztratoszférába való várható ugrás előtt. Végül nincs olyan idő, mint a jelen azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az ETH-beruházásokból.

Mi a helyzet az Ethereum ármozgásaival?

Az Ethereum ármozgásainak volatilitása néha elegendő ahhoz, hogy az óvatos befektetőket elrettentse. Míg a hagyományos konszenzus szerint a volatilitás egyenlő az instabilitással, érdemes emlékezni arra, hogy az ETH messze nem egy hagyományos befektetés. Ha elgondolkodunk azon, hogy befektetünk-e az Ethereumba, vagy általában a kripto, a volatilitás nem lehet az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Bár igaz, hogy az utóbbi időben az ETH értékében éles összehúzódások történtek, a potenciális befektetőknek meg kell vizsgálniuk az Ethereum éves mélypontjait, hogy betekintést nyerjenek abba, hogy van-e értelme a befektetésnek.

A volatilitás és a jelentős értékcsökkenés rendszeresen előfordult. Ennek ellenére az ETH éves árfolyama folyamatosan emelkedik. Mint minden piac, a kriptopiac is 2020 márciusában érte el a kezdeti sikert, amikor a világ felkészült a lezárásra, valamivel több mint 110 dollárnál..

Hat hónappal később azonban az ETH 400 dolláros ellenállási szint felé törekedett, majd végül ugyanezen év augusztus közepén átlépett. Lehet, hogy volt néhány jellegzetes csepp az úton, de a legtöbb esetben a nayayers elhallgattatott.

Gyors előrelépés 2021 februárjáig, és minden negativitás vagy ellenségesség teljesen kifújt a vízből. Az Ethereum jelenleg valamivel 1900 dollár alatt van, a spekulánsok arra számítanak, hogy hónapok alatt eléri a 2500 dollárt. Igen, számíthat a zuhanásokra – de tartsa ki magát azokért a magaslatokért, és számítson arra, hogy szép jutalommal jár.

Ne hagyja ki: Ethereum árjóslás

Tehát az Ethereum most jó befektetés?

Vitathatatlanul az egyetlen dolog, amely akadályozza, hogy az Ethereum a világ premier kriptójává váljon, az a mostani siker mennyisége. Bár ez paradoxonnak tűnhet, engedje meg, hogy elmagyarázzuk:

Ahogy az átvételi arány ugrik, az árak és a tranzakciós díjak emelkednek, az Ethereum versenytársai kénytelenek reagálni és megragadni az ETH-ból kiszorított piaci részesedést ezen emelések következtében. Jelenleg egyik versenyzőnek sem sikerült valódi tapadást elérnie. Ha azonban az ETH bármilyen visszalépést tapasztalna a méretnövelés során, akkor az alternatívák készen állnak és várják az elfogadásukat.

Azok számára, akik figyelmen kívül hagyják a piaci ingadozásokat, egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni az Ethereum értékének közép- és hosszú távú növekedését. A DeFi óriási emelkedési potenciált képvisel az Ethereum számára, az elmúlt hónapokban figyelemre méltóan felvette a világ néhány legnagyobb multinacionális vállalata, köztük a Coca-Cola és a Visa.

Jelenleg a DeFi tranzakciók teljes helyi összege szorosan az 5 milliárd USD felé mozog, ami az ETH teljes értékének körülbelül 4% -a. A nagyvállalatok iránti folyamatos érdeklődés arra utal, hogy ez az összeg valószínűleg az egekbe szökik a következő évben.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az ETH nemrégiben teljesítette az egymilliárd dolláros mérföldkövet az összes tranzakcióban. Amint a tranzakciók volumene növekszik, az ETH szélesebb körű elfogadása legitim befektetésként is megtörténik – és ha a Bitcoin bármit megtanított nekünk, akkor a legitimitás nagyszerű hír minden kriptovalutában.

Mostantól a kriptográfia természeténél fogva továbbra is kockázatos befektetés – de azok számára, akik képesek megmozdulni a kockázat és a volatilitás hullámain, az Ethereum befektetéséből származó haszon óriási.

eToro – A legjobb platform az Ethereum vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector