Az Ethereum jó befektetés, és érdemes-e befektetnem az ETH-ba?

Befektetés az Ethereumba: Első lépések

Ha új ismeretei vannak az Ethereum befektetéseinek világában, elgondolkodhat azon, hogy az Ethereum jó befektetés-e, vagy fektessek-e az ETH-ba? Nos, törjük meg az összes Ethereummal kapcsolatos online mítoszt, mielőtt megfontolnánk az Ethereumba történő befektetést.

Tehát mi az Ethereum?

Az Ethereum az egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú platform, amely blockchain technológiát alkalmaz.

Valójában az Ethereum a második legnagyobb piaci titkosítási platform a Bitcoin után. Az Ethereumot éterhez, saját kriptovalutához használják, ami jó befektetési lehetőség. Az Ethereum nemcsak a pénznemét támogatja, hanem különböző tokeneket is, például az ERC-20-at.

Ennek ellenére az Ethereum a kriptovalután túl számos alkalmazással rendelkezik. Az Ethereum nemcsak decentralizált platform, hanem programozási nyelv is. Létrehozhat decentralizált alkalmazásokat vagy dApps-eket, amelyek segíthetik a felhasználókat harmadik felek nélküli közvetlen megállapodások és fizetések megkötésében. Valójában az Ethereum az okos szerződések királya.


Az Ethereum Investing kezdete

Az Ethereumba történő befektetés megkezdéséhez először meg kell regisztrálj online cserével, amely lehetővé teszi az Ethereum vásárlását és befektetését. A tőzsdei közvetítő egy olyan online platform, amely lehetővé teszi az Ethereum és bármely más kriptovaluta adásvételét..

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne Ethereumban vásárolni és befektetni. val vel 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Az Ethereum jó befektetés?

Mivel az Ethereum a második legnagyobb blokklánc platform, sok kriptográfiai szakértő úgy véli, hogy az Ethereum jó befektetés a többi kriptóhoz képest. Az Ethereum történetének minden hullámvölgye ellenére az elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum ára hosszú távon tovább nőhet.

Az ETH-ba történő befektetést befolyásoló tényezők egyike az Ethereum 2.0, az Ethereum második iterációja.

Az Ethereum 2.0 a bányászat helyett az energiahatékonyságra és a tétre összpontosít. Felhívjuk figyelmét, hogy a tét igazolása magában foglalja az aktív tranzakciók érvényesítését és hálózati támogatást azáltal, hogy pénzeszközöket tartanak egy kriptotárcában a biztonság érdekében..

Az Ethereumba történő befektetés megfontolásának másik oka a blockchain technológia egyre növekvő használata, amely egyre sikeresebb titkos kereskedőket vonz. Az ilyen technológia megkönnyítheti az online fizetéseket, a hitelek terjesztését és az árukereskedelmet.

Befektetnék-e az Ethereumba?

az ethereum jó befektetés

Miért érdemes megfontolnom az Ethereumba történő befektetést? jól. Az Ethereum egy innovatív technológia, amely megváltoztathatja az egész világot. Pontosabban: az Ethereum olyan dApps-t és intelligens szerződéseket vezetett be, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy középső ember nélkül végezzenek tranzakciókat. Az intelligens szerződések bevezetésének köszönhetően az Ethereum forradalmasíthatja a számítógépes programozást és a digitális tulajdonjog egészét.

Az emberek a bankok és a bürokrácia kezelése nélkül különböző eszközöket vásárolhatnak majd a világ minden tájáról. Az Ethereum az emberek számára művészi alkotásokat, szabadalmakat, jelzálogkölcsönöket, személyes tranzakciókat és még szavazást is biztosít..

Nem meglepő, hogy a Világgazdasági Fórum adatai szerint, A globális bruttó hazai termék világszerte akár 10% -át blokklánc-technológia segíti elő 2025-2027-ig.

Az Ethereum nemcsak az egyéneket, hanem a világ minden tájáról elérhető vállalkozásokat is képes javítani az összekapcsolhatóság javításával. Ez a technológia elősegítheti az olyan innovációkat, mint a kriptográfiai gyűjtemények, a blokklánc-alapú egészségügyi nyilvántartások, a fenntartható energiamegosztás stb..

Mivel az Ethereum decentralizált, úgy vélik, hogy az Ethereum is segíthet az embereknek a cenzúra megcélzásában és cenzúrázhatatlan alkalmazások futtatásában, hogy tájékoztassák a társadalmakat.

Ráadásul az Ethereum kriptovaluta étere az egyik népszerűbb kriptopénz. A nagy hír az, hogy a Bitcointól eltérően az Ethereum nincs korlátozva. Körülbelül 107 715 579 éter van forgalomban, és ezek a számok egyre nőnek.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a programozóknak éteres érmékben is kompenzálják a protokoll futtatását a számítógépeiken, és segítik a hálózatot biztonságos és hatékony működésben..

Végül, de nem utolsó sorban, a diverzifikáció számít a kereskedelem világában, ami elegendő ok az Ethereumba történő befektetésre. Végül is az Ethereum nemcsak kriptovaluta, hanem innovatív platform intelligens szerződésekhez, tokenekhez és decentralizált alkalmazásokhoz.

Befektetnék-e Bitcoinba vagy Ethereumba?

Az Ethereum a második legnagyobb valuta a Bitcoin után, és mint fentebb kifejtettük, sok oka van annak, hogy az Ethereumba fektessenek be a Bitcoin helyett. Bár mind az Ethereum, mind a Bitcoin osztott főkönyveket és zsetonokat használ, az Ethereumnak vannak bizonyos előnyei a Bitcoin-tal szemben, ami a világ minden tájáról vonzza a kereskedőket.

Mint fent említettük, több token van forgalomban, mint a bitcoin, és könnyebb étert szerezni rövidebb blokkidő alatt. Pontosabban: az éter megszerzése akár 15 másodpercet is igénybe vehet, összehasonlítva a 10 és egy nap közötti bitcoin tranzakciókkal.

Mivel az Ethereum saját programozási nyelvvel rendelkezik, nemcsak pénznemként és tranzakciókként használják, hanem decentralizált alkalmazások futtatására, a pénzszerzésre és a tulajdonjog biztosítására. Az intelligens szerződések lebonyolításának egyedülálló struktúrája valójában az egyik legfontosabb szempont, amely az Ethereumot jó befektetési lehetőséggé teszi.

Az Ethereum fontosságának világos példája az innovatív Ethereum Blockchain mint szolgáltatás, a Microsoft Azure és a ConsenSys bemutatta. Lehetővé teszi a pénzügyi szolgáltatások ügyfeleinek és fejlesztőinek, hogy rugalmas és biztonságos felhőalapú blokklánc-környezettel rendelkezzenek.

Érdekes módon sok kripto játék az Ethereumon is alapul, ami vonzó befektetési lehetőségsé teszi őket. Az egyik legnépszerűbb játék a CryptoKitties, amely lehetővé teszi a játékosok számára a digitális macskák tenyésztését és kereskedelmét.

Ne hagyja ki: Bitcoin vs. Ethereum: Melyiket vegye meg?

Mennyit érhet az Ethereum?

Tekintettel arra, hogy Ethere fő célja nem a globális pénznemek alternatívája, hanem az intelligens szerződések és alkalmazások megkönnyítése, sok szakértő hatalmas potenciált lát az Ethereumban. Egyes szakértők azt jósolják, hogy egy ETH token elérheti a 10 000 dollárt és meghaladja a billió dolláros piaci felső határt.

Noha nehéz a rejtjelezési jóslatok megfogalmazása, a decentralizált finanszírozás iránti kereslet arra készteti a szakértőket, hogy az Ethereum újra emelkedhessen. Az árajánlatok és a Fibonacci kiterjesztések alapján az Ethereum szakértői azt állítják, hogy a következő öt évben extrém csúcsokat érhet el.

Például egyes előrejelzések szerint 2023 és 2025 között az Ethereum potenciális csúcsa 50 000 dollár lehet, míg a potenciálisan alacsony 3500 dollár lehet. Ennek eredményeként sok kriptokereskedő kihasználhatja az ilyen áringadozásokat.

Ki vegye fel az Ethereumot a tárcájába?

  1. Napi kereskedők: Az Ethereumról ismert, hogy több száz százalékos ingadozással rendelkezik egy nap alatt, így jó lehetőség azoknak a napos kereskedőknek, akik úgy gondolják, hogy tudják, mi lesz a rövid távú mozgása.
  2. Kriptopénz kereskedők: Az Ethereum a második legismertebb kriptovaluta, ezért sok kripto kereskedő a kriptovaluta portfóliójának részeként vásárolja meg.
  3. Blockchain-rajongók: Mivel az Ethereum a blokklánc-technológia második legnagyobb alkalmazása, azok, akik hisznek a technológiában és annak a technológiai és pénzügyi iparra gyakorolt ​​potenciális hatásában, megfontolhatják az ethereum vásárlását.
  4. Forex kereskedők: A kriptovaluta piacot egyesek biztonságos menedéknek tekintik, amikor a hagyományos devizák túlságosan ingatagakká válnak. Mivel az Ethererum jobban el van választva a mainstream piacoktól, mint a többi kriptográfia, egyes kereskedők számára ez új arany menedékhely lehet.

Az Ethereumba történő befektetés kockázatos?

befektetés az ethereumba

Az Ethereum ígéretei és a kriptográfiai világ támogatása ellenére nem titok, a szabályozók és a bankok nagy nyomást gyakorolnak a kriptográfia kereskedelmére. Valójában ez az úgynevezett kezdeti érmekínálat körüli szabályozási nyomás, amely bármely kriptopénz jelentős csökkenését okozhatja.

Egy másik akadály az a tény, hogy a blockchain technológiát nehéz megérteni azok számára, akik nem kereskedők vagy fejlesztők. Néhányan a kriptográf csalások áldozatává is válhatnak.

Ezért elengedhetetlen a megfelelő kriptográfiai oktatás, amely segít megérteni, mi az Ethereum és hogyan lehet sikeresen befektetni az Ethereumba. Az online tanfolyam csodálatos lehetőség a kriptokereskedelem alapjainak megértésére, egy jó hírű személy megtalálására bróker, és létrehoz egy sikeres kereskedési stratégiát.

Következtetés: Az Ethereum jó befektetés?

Érdemes megfontolni az Ethereumba történő befektetést.

Sokak számára az Ethereum befektetés nagyszerű döntésnek bizonyult. 2017-ben egy Ethereum ára 25 dollár volt. Az ár 2021. február óta 1820 USD. Négy év alatt az ETH értéke 72-szeresére emelkedett. Tehát, ha 1000 dollárt fektetett volna be az Ethereumba még 2017-ben, akkor most körülbelül 72 000 dollár lett volna az Ethereumban.

Tehát az Ethereum jó befektetés? Épp most, Az Ethereum jó befektetésnek számít. És ha befektetni szeretne, akkor most jó alkalom lenne erre.

Bár egyetlen befektetés sem kockázatmentes, az Ethereumba történő befektetés több mint 7000% -os hozamot produkált az elmúlt három évben. Akár új ismerete van az Ethereum befektetésében, vagy csak kíváncsi arra, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a befektetéséből, kritikus fontosságú megérteni, mit kell tudni az Ethereumba történő befektetés előtt.

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony az Ethereum 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es és 2025-ös előrejelzésében, amelyet műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlottak.

Év Magas Alacsony
2021 2400 USD 1100 USD
2022 3300 USD 1 455 USD
2023 6 200 USD 2200 dollár
2024 5150 USD 2865 USD
2025 9500 dollár 3560 USD

Végül a végső döntés rád tartozik. Milyen befektető szeretne lenni? Kitalálja a választ erre a kérdésre, biztosan tudni fogja, hogy az Ethereum jó befektetés-e!

Ha inspirációt érez a befektetéshez Ethereum, örömmel tudhatja ezt etoro lehetőséget nyújt a Crypto eszközökkel és CFD-kkel folytatott kereskedelemre, akár 90+ kriptovalután is.

eToro – A legjobb platform az Ethereum megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

További irodalom:

Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Az Ethereumba történő befektetés előnyei és hátrányai

Az Ethereum az ERC-20 tokenekkel uralja a kriptot: Így van

Kezdő útmutató a stabil állományokhoz

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Ha tetszett a cikkünk Az Ethereum jó befektetés, és befektetnem kellene-e az ETH-ba?, kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet az Ethereum.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector