Az Ethereum jó befektetés, és profitálhat-e az ETH-ról 2021-ben?

Az Ethereum jó befektetés lehet az Ön számára, ha Ön hosszú távú befektető!

A kriptopénz névtelen, blockchain alapú digitális pénz. Lehet, hogy ismeri a leggyakoribb Bitcoin és Ethereum változatokat, de a Coinmarketcap szerint több mint 8000 kriptovaluta létezik.

Befektethet kriptovalutákba, de most már lehetőség van standard termékek és szolgáltatások vásárlására is kriptovalutákkal. Bár a kriptovaluta új és érdekes, kockázatos lehet befektetni, ezért még egy csomó elemzést kell végeznie, mielőtt bármilyen kriptográfiai eszközbe fektetne be.

A szakértők vegyes álláspontot képviselnek a kriptovaluta befektetésekkel kapcsolatban. Mivel a kriptográfia kockázatos befektetés, amely intenzív áringadozásra adhat lehetőséget, egyes pénzügyi tanácsadók szkeptikusak a kriptográfiai befektetések terén.

Sokan azonban nehezen tudják eldönteni, melyik kriptovalutát válasszák. Mint fent említettük, több mint 8000 kriptovaluta létezik. A legtöbb ember már ismeri a Bitcoin-ot, de néhányan elkezdenek diverzifikálni és nagyobb lehetőségeket keresnek, például az Ethereumot.

Az Ethereum az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon, és ez egy olyan kriptovaluta, amely nagyon egyedi módon működik, összehasonlítva más kriptovalutákkal. Az ETH új és izgalmas lehetőségeket hoz magával.


Ethereum Befektetés: Mi ez?

A 2015-ben elindított intelligens szerződések és elosztott alkalmazások képességei révén az Ethereum egy nyitott és decentralizált kriptovaluta számítási keretrendszer. Az ETH vagy az Ether a platform helyi blokklánca. Az Ethereum most a világ legnépszerűbb blokklánca. A Bitcoin után az Ethereum a világ második legnagyobb részvényárfolyam-blokklánca.

Az Ethereumba történő befektetés befektetés lehet a pénzügyek jövőjébe. Az intelligens szerződéses platformot a Wall Street elavult elavult történetének helyettesítésére építették, és egyes vállalati tranzakciók során már megkezdte a vállalati részvények és kötvények intelligens szerződéses zsetonokkal történő cseréjét..

Az Ethereum kapacitása talán sokkal hihetetlenebb, mint a Bitcoiné, amely fórumként szolgál a fejlesztők számára a további bővítéshez és az innovációhoz. A legújabb DeFi minta erre példa. Egy ambiciózus új kezdeményezés és a finanszírozási világ kiterjesztése szinte minden új napon új utat tör, és örökre átalakítja a piacot. Hozzájárul a modern kriptomotokhoz, mint pl "hozam mezőgazdaság" és a „likviditás egyesítése."

Sok más kriptovaluta épül az Ethereum blokkláncra. Például egy új ERC-20 tokent, Yearn Finance vagy YFI néven, építettek az Ethereumra. Az intelligens szerződések úgy épültek, hogy az áruk digitális szűkösek legyenek, és csak 30 000 token áll rendelkezésre. Sokaknak változó a készletük és a szükségletük teljesen más. Az Ethereum az egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta projekt, így az Ethereumba történő befektetés most nagy pénzügyi nyereséghez és befektetési megtérüléshez vezethet.

További információ: Kezdő útmutató az Ethereumhoz és tippek az ETH-ba történő befektetéshez

Az Ethereum jó befektetés? Hogyan teljesített 2020-ban?

A Covid-19 miatt 2020 a kihívások éve volt a világ számára. A kriptovaluták, köztük az Ethereum értéke márciusban csökkent a járvány miatt, de később növekedni kezdtek.

2020 utolsó napján az Ethereum elérte a 750 dolláros határt, amely a legmagasabb szint volt 2018. március óta. Ezenkívül az Ethereum nemrégiben, 2021. február 10-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, 1826 dollárt.

A legfrissebb ármutatók arra utalnak, hogy a világ második legnagyobb kriptovalutája várhatóan 2021-ben teszteli majd az új csúcsokat. Az ETH legújabb Beacon Chain bevezetése és hálózati frissítése számos intézményi befektetőt is elhozott az Ethereum 2.0 megszerzésében, hogy hatékonyabbá tegye a mechanizmust. Az ETH piaci felső határa jelenleg 190,57 milliárd dollár.

Az Ethereum 2.0 iránti növekvő érdeklődés miatt számos kriptovaluta-tőzsde, beleértve a Binance-t is, elkezdte kínálni az ETH staking szolgáltatásait. A Finance Magnates korábban kijelentette, hogy támogatja az ETH hálózatot az új frissítéshez a Gemini kriptovaluta tőzsdéből.

Mivel a tárolás csökkenti a forgalomban lévő érmék számát, ha a beszállítók visszaesnek és a kereslet továbbra is magas marad, az Ethereum ára emelkedhet. Az Ether jövőbeli kereskedésének elindítása egy másik magyarázat, amelyet sikeres fogadásnak tekinthet. 2021-ben célja az éter határidős kereskedelem elindítása a CME Group révén, amely a világ legnagyobb derivatív kereskedési webhelye.

Bár a Bitcoin „digitális arany” néven ismert, óriási lehetőségei miatt az Ethereumot „digitális olajnak” tekintik. A legszélesebb körben használt blokklánc az Ethereum. Számos kriptoprojekt megjelent a hálózaton. A decentralizált pénzügyi alkalmazások esetében az Ethereum különösen gyakori volt.

A hálózat egy olyan felülvizsgálaton ment keresztül, amely hatékonyabbá és vonzóbbá teszi a kriptográfiai vállalkozásokat. A frissítés után Ether láthatta a szélesebb körű elfogadottságot, amely emelné az árát.

Az Ethereum hálózat új frissítésével az Ether tét engedélyezett. Ezután tisztességes befektetés lesz azok számára, akik kriptográfiai részesedésükre más pénzkeresési formákat keresnek.

Összességében 2020 jó év volt az Ethereum számára, mivel jelentősen megemelkedett az ára, és az Ethereum 2.0 megjelenése az Ethereum jövőjének egyik meghatározó pontja.

Befektetés az Ethereumba 2021-ben? Jó ötlet?

A kriptográfiai szakértők szerint az Ethereum jó befektetésnek számít. A közgazdász által készített kutatási tanulmány szerint az Ethereum a jövőben sokkal nagyobb valószínűséggel bővül. Az Ethereum ára várhatóan 2021 végére eléri az 5000 dollárt, ennek alapján "Hosszú előrejelzés" jóslat.

az Ethereumba történő befektetés jó döntésnek bizonyult. 2019-ben az Ethereum átlagos ára 125 dollár volt. Az ár 2021. február óta 1820 USD. Két év alatt az ETH értéke 15-ször emelkedett. Tehát, ha még 2019-ben 10 000 dollárt fektetett volna be az Ethereumba, akkor most körülbelül 150 000 dollár lenne az Ethereumban.

De ahhoz, hogy megtudjuk, valóban jó ötlet-e befektetni az Ethereumba, először az Ethereum blokklánc alapvető jelentését kell megvizsgálni.

Az Ethereum 2.0 több fázisban indult a 0. fázistól kezdve. Az ETH az Ethereum blokklánc jelképe. Az Ethereum valóban a megtakarítások biztosításának eszköze, ha a Bitcoin kizárólag fizetési forma. Közülük elméletileg jó választás a hosszabb távú befektetések területén.

Az Ethereum blokklánc a matematikai szabályokon alapuló protokoll. Egy olyan központi bankhoz vagy kormányhoz képest, amely gyorsan és hirtelen megváltoztathatja a készpénzellátást, a forgalmazó Ethereum érme szabadon olvasható és konszenzusos kódba kerül. Ezt a digitális árut arany vagy kormányzati ígéret helyett a feltörhetetlen kristályosítatlan blokkláncok és a matematikai valóság támasztja alá.

Az Ethereumba történő befektetés módjai

A befektetés megkezdésének akadályai nagyon alacsonyak a kriptovaluta esetében. Valaki, aki nem ismeri a környéket, gyorsan megszerzi az ETH-t, és elkezd megtakarítani azzal, hogy ráakaszkodik, és reméli a megbecsülést.

Ezenkívül egy személy befektethet az Ethereumba, és pénzt kereshet az ETH-ból különböző eszközökkel.

Minden a vásárlással és a tartással kezdődik. Ez az egyik leggyakoribb stratégia a kriptopénzbe történő befektetéshez. A kriptovaluta vásárlása és tartása egyszerű és általában sikeres módszer. A vásárlási és megtartási stratégia szép, egyértelmű megoldás, de bizonytalanságot okozhat, mivel a kriptovaluta területe híres az árrobbanóanyagairól. A kriptovaluták volatilis természetűek, emiatt sok befektető elzárkózott. De egyesek számára ez az egyik legértékesebb tényező, amelyre a kriptovaluták jellemzők, és vonzotta őket befektetni.

Az Ethereumba történő befektetés másik módja a bányászat. A kriptovaluta bányászata matematikai megoldási módszer. A bányászat alapvetően számos kriptovaluta hálózat gerincét képezi, mivel időt fordítanak arra, hogy matematikai problémákat oldjanak meg a számítási teljesítménnyel, és biztosítsák a hálózat „munkabiztosítását”, amely ellenőrzi az Ethereum (ETH) tranzakcióit. Az Ethereum 2.0 bevezetése azzal a céllal, hogy áttérjen a „tét igazolására”, a bányászok számára aggodalomra adhat okot, azonban a PoW-bányászat várhatóan 2023 körül még gyakorlatias lesz..

A kriptovaluta-kereskedelem, ideértve az Ethereumot is, a hagyományos kereskedőkkel megkezdődött a meglévő piacok merülésével. Van egy sor kereskedési lehetőség is, mint például az ETH határidős ügyletei, amelyek az Ethereumba történő befektetés egyik jobb módjává teszik.

A derivatív kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy ugyanolyan jól profitálhassanak a felfelé irányuló minták lehívásából. A kereskedők kihasználhatják a hosszú vagy a rövid pozíciókat, függetlenül a kereslet mozgásától.

Készen áll az ETH-ba történő befektetésre?

Az Ethereum előnyei és hátrányai

Mint minden eszköz, itt is megtalálható az Ethereum előnyei és hátrányai.

Az Ethereum előnyei:

Milyen előnyökkel jár az Ethereumba történő befektetés?

Sok kriptográfiai elemző úgy gondolja, hogy az Ethereumnak nagy jövője van, ami vonzó lehetőséget kínál a kriptográfiai befektetők számára.

Itt vannak a legjobb dolgok az Ethereummal kapcsolatban:

✅ Megbízhatóság:

Az elmúlt három évben az Ethereum kiépített hálózata és programja következetes volt. Az Ethereum mögött álló csapat óriási erőfeszítéseket tesz, amelyek az Ethereum-ot a kriptográfia egyik legnagyobb projektjévé teszik.

✅ Decentralizáció:

A decentralizált struktúra valószínűleg az Ethereum egyik legfontosabb előnye. Mint elhangzott, az eredetileg a hagyományos banki folyamatok alternatívájának biztosítására kifejlesztett kriptovaluta technológia decentralizált és átlátható. A decentralizált pénzügyek (DeFi) az egyik tényező, amelyre a kriptovaluták jellemzőek, és az Ethereum a DeFi csúcsán van.

✅ További vállalkozások folytatják az Ethereumot:

Az Ethereumot több nagyvállalkozás is támogatja, az Ethereum Enterprise Alliance pedig az Ethereum vezető nyomkövető szervezete. A harmadik féltől származó feltételek megszüntetése esetén az Ethereum befektetői többet fektetnek be. Andreessen Horowitz pénzügyi guru az Ethereum egyik legfontosabb szereplője. Ehhez képest az a tény, hogy az Ethereum a pénzügyek terén is profi (ICO). Az ERC-20 tokenek szintén az adománygyűjtés és az ICO-k szabványának számítanak.

✅ Az éter nincs korlátozva:

A Bitcoin-tól eltérően az éter (ETH) nincs korlátozva és hasznos. A tranzakciók magukba foglalják az önfutó és a rövid elszámolási időkre vonatkozó szerződéseket. Érdekes, hogy miután az alkotó, Vitalik Butterin azt mondta, hogy az Ethereum másodpercenként több mint egymillió tranzakciót képes gyorsan lebonyolítani.

Az Ethereum hátrányai

Itt vannak az Ethereum gyengébb részei:

❌ A lassú növekedés kritikája

Az Ethereumot bírálták a lassú növekedés miatt. A DeFi küszöbén álló elemzők megkérdőjelezték, hogy az Ethereum sikeres lehet-e a súlya DeFi. Ez azt jelzi, hogy a hálózati változások bevezetése lassú és elmaradt volt.

❌ Az első mozgató hátránya:

Az első mozgatói hátrányt az Ethereum szerezte meg. A zászlóshajó továbbra is a régi hálózat. Az összes újonnan induló vállalkozás szintén tanul a munkatársaktól, és megfelelően mozgékony a gyorsabb növekedés és az eredmények érdekében. Hosszú távon ez ismeretlen veszélyt jelenthet. Ezenkívül a prosperáló vállalkozások profitálni fognak az Ethereum hibáiból, és talán jobb hálózatokat hoznak létre.

❌ Az Ethereum nehezen méretezhető:

Noha sokrétű vonásai csábító szempontok lehetnek, egyes befektetők egyszerűen haboznak az ETH-ba fektetni. Ehhez képest az Ethereum még nem oldotta meg a méretezéssel és a hálózati késéssel kapcsolatos problémákat, hogy további befektetőket vonzzon a kriptovalutákba.

Következtetés: Az Ethereum is jó befektetés?

Az elemzők szerint az Ethereum az egyik legjobb befektetési kriptográfia. A híres érme ígéretes, és mivel a DeFi folyamatosan növekszik, az Ethereummal a csúcson, akkor az ára a közeljövőben magasra emelkedhet.

A legtöbb befektetés a kockázat vs haszon tényezőnek felel meg. Más szavakkal, a potenciális haszon felülmúlja-e a kockázatok lehetséges következményeit?

Leegyszerűsítve: az Ethereum alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná az ETC hozzáadását a portfóliójához.

Tehát az Ethereum (ETC) jó befektetés? Az Ethereumnak valóban sok olyan előnye van, amelyek sok más kriptovalutában nincsenek. Az a tény, hogy a decentralizált pénzügyek (DeFi) az egyik olyan tényező, amelyet a kriptovaluták jellemeznek, és az Ethereum a DeFi csúcsán van, azt jelenti, hogy az Ethereum árának rengeteg teret kell növekednie, és ez jó érmévé teszi befektetését.

Az Ethereumba történő befektetés bölcs döntés. Ha szeretne részt venni a DeFi bővítésében, akkor az Ether a megfelelő választás a portfólióhoz.

Most már tudja, hogy az Ethereum jó befektetés lehet. Ha elég inspiráltnak érzi magát a befektetés megkezdéséhez STB, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújtott meglévő ismereteibe, akkor örömmel tudhatja ezt eToro lehetőséget nyújt a kriptográfiai eszközökbe történő befektetésre.

eToro – A legjobb platform a kriptók vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A kriptopénz névtelen, blockchain alapú digitális pénz.
  • Lehetőség van standard termékek és szolgáltatások vásárlására is kriptovalutákkal, de befektethet kriptovalutákba, beleértve az Ethereumot is.
  • Az Ethereum az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon, és ez egy olyan valuta, amely a többi kriptovalutához képest nagyon egyedülállóan működik.
  • Az Ethereumba történő befektetés befektetés lehet a pénzügyi jövőbe.
  • Az Ethereum kapacitása talán sokkal hihetetlenebb, mint a Bitcoiné, amely fórumként szolgál a fejlesztők számára, hogy tovább bővítsék és újítsák.
  • A The Economist által készített tanulmány azt jelzi, hogy az Ethereum sokkal nagyobb valószínűséggel bővül a jövőben.
  • Bármilyen összeget befektethet az Ethereumba. Kezdhet például 25 dollárral.
  • Mivel a DeFi folyamatosan növekszik az Ethereummal a csúcson, az Ethereum lehet az egyik legjobb befektetés, amelyet a kriptopiacon most megvalósíthat.

GYIK

Érdemes-e befektetni az Ethereumba?

Az Ethereum a lakossági vásárlókhoz való kényelmes hozzáférés és a folyamatos növekedési kilátások alapján kiemelkedő befektetést eszközöl.

Mennyi a minimális összeg az Ethereumba történő befektetéshez?

Vannak olyan platformok, mint például az eToro, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mindössze 25 dollárt tegyenek be az Ethereum indításához.

Most fektessek be az Ethereumba?

Ha bármilyen kriptovalutába szeretne befektetni, mindig végezzen saját kutatást. Az Ethereum az egyik legjobb kriptovaluta, amelynek ára a közeljövőben növekedhet.

Hol lehet befektetni az Ethereumban?

eToro a legjövedelmezőbb alternatíva. A rangos díjazású kereskedési platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy portfóliót hozzanak létre, egyablakos ügyintézésként szolgálva a kereskedők számára, akik kriptovalutának vannak kitéve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector