Az Ethereum vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Az Ethereum megvásárlása: lépésről-lépésre

Szeretne vállalkozni az Ethereum megvásárlására, de nem tudja, hol kezdje? Ki hibáztathat téged – az Ethereum értéke a 2015-ös első bevezetése óta égig érő ég. Szerencsére az átlagos Joe számára soha nem volt ilyen egyszerű befektetni ebbe az innovatív digitális pénznembe.

Manapság csak internetkapcsolatra és fizetési módra van szükséged, például betéti kártyára vagy PayPalra, és perceken belül megkezdheted az Ethereum vásárlását.!

Minden további szó nélkül merüljünk el a csínján-bínján hogyan lehet megvásárolni az Ethereumot – a világ második legértékesebb kriptovaluta. Beszélünk arról, hogyan fektetheti be saját magát, milyen díjakat kell figyelembe venni, és hogyan lehet jó Ethereum brókert választani a vásárláshoz.

Tartalom

Hogyan vásárolhat Ethereumot


1. lépés: Válasszon online Ethereum Brokert vagy Exchange-t

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

3. lépés: Nyisson meg egy Ethereum Broker számlát

4. lépés: Betétek befizetése

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

6. lépés: Az Ethereum tárolása

7. lépés: Az Ethereum eladása

Az Ethereum megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Az Ethereum 2021 vásárlása – Az ítélet

Hogyan vásárolhat Ethereumot 5 lépésben

Az Ethereum megvásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdével rendelkező számlát, deposztálni az alapokat, kiválasztani az Ethereumot a platformlistáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy az Ethereum felvette a pénztárcáját.

Összeállítottunk egy egyszerű, 5 lépésből álló áttekintést az Ethereum megvásárlásáról:

1. lépés: Jelentkezés egy szabályozott Ethereum brókernél

2. lépés: Utalja be számláját

3. lépés: Keresse meg a kriptovalutát, és válassza az ‘Ethereum’ lehetőséget

4. lépés: Döntse el, mennyi Ethereumot szeretne vásárolni

Lépés 5: Erősítse meg Ethereum vételi megrendelését. A digitális érméket a pénztárcájába helyezzük.

1. lépés: Válasszon online Ethereum Brokert vagy Exchange-t

Az Ethereum vásárlásához először regisztrálnia kell egy neves brókert vagy egy tőzsdét. Azzal, hogy regisztrál egy brókerhez eToro, az Ethereumot közvetlen módon vásárolhatja meg.

Ha úgy dönt, hogy egy harmadik féltől származó cserét folytat a fent említettek szerint, akkor az Ethereum-ot konvertálhatja egy másik kriptográfiai eszközből, mint például a Bitcoin vagy a Ripple.

Ennek ellenére azt kell tanácsolnunk, hogy az engedéllyel rendelkező bróker használata a leginkább stresszmentes megoldás. A licencekkel együtt járó szabályok és előírások biztonságot nyújtanak az Ethereum befektetőinek az űrben lévő csalókkal szemben.

Nem csak ez, de az Ethereum brókeren keresztül történő vásárlása sokkal könnyebb és költséghatékonyabb módja a digitális érmébe való befektetésnek.

Az alábbiakban felsoroltunk néhány egyéb fontos szempontot, amelyet fontolóra kell venni a platform kiválasztása előtt.

Szabályozás

Amint azt fentebb megjegyeztük, erősen ajánlott, hogy csak szabályozott brókernél jelentkezzen be. Így tudja, hogy a nehezen megkeresett készpénz megbízható vállalat kezében van.

Végül magától értetődik, hogy rengeteg cápa van a kriptográfiai befektetési térben. A kriptotárca feltörése sem hallatlan. Tehát a legjobb dolog a biztonság előtérbe helyezése, amikor egy brókert választ az Ethereum vásárlásához.

A harmadik féltől származó cserék általában szabályozatlan terek. Igaz, lehet, hogy alkalmazhat tőkeáttételt, de tőkéjét kockáztatja. Ha úgy dönt, hogy regisztrál egy brókerhez, mint például az eToro, akkor legalább szabályozási védelme van.

Például a platform az ASIC (Ausztrália), az FCA (Egyesült Királyság) és a CySEC (Ciprus) licencekkel rendelkezik. E rendelet értelmében az eToro jogilag köteles az ön pénzét külön, 1. szintű bankszámlán tartani.

Ugyancsak szigorú pénzügyi bűncselekmény-ellenes eljárásokat kell követnie, mint a KYC. (Tudd hogy kik az ügyfeleid). Az eToro is be van jegyezve a FINRA-ba – ami döntő fontosságú azok számára, akik szeretnék vásároljon Ethereumot az Egyesült Államokban.

fizetési módok

Ami a fizetési módokat illeti, el kell mondani, hogy az Ethereum vásárlása korántsem volt egyszerű. Kriptoérmék vásárlásához regisztrálnia kellett egy potenciálisan megbízhatatlan csereügyletre, és csak banki átutalással tudta befizetni.

Sok rémtörténet volt a múltkorban, amikor a befektetőknek hetekig kellett várniuk, hogy az alapok elérjék számlájukat – ha valaha is.

Ezzel ellentétben, manapság elég közel azonnal befizethet, mivel egyes Ethereum brókerek elfogadják a betéti és hitelkártyákat, valamint a szuper kényelmes e-pénztárcákat (gondoljunk csak a Paypal, Skrill, Neteller).

Ki kell emelnünk, hogy bár sok platform elfogad banki átutalást – ez a leglassabb módszer a befizetésre. Ez 2–7 munkanapon belül eltarthat a fiók eléréséhez.

Díjak és jutalékok

Ne tévedjen, mivel az Ethereum online közvetítőn keresztül történő megvásárlása díjakkal jár. Ez teljesen normális a pénzügyi szolgáltatóknál. Ami a várható összeget illeti, ez meglehetősen változik.

Ennek ellenére az Ethereum brókerek oroszlánrésze változó díjakat számít fel az ügyfeleknek. A Coinbase, egy jól ismert kriptovaluta platform, alig 1,5% -ot számít fel minden egyes pozícióért.

Hogy tisztázzuk, ez azt jelenti, hogy az Ethereum megvásárlásához a tét 1,5% -át kell fizetnie. Az eladáskor ismét meg kell fizetnie ugyanazt a díjszázalékot, amely a befektetés értéke szempontjából releváns.

  • Egyszerűen fogalmazva: ha 1000 dolláros vételi megbízást ad le az Ethereumon, akkor 15 dolláros díjat (az 1000 dollár 1,5% -a) kell fizetnie a Coinbase-nél..
  • Az Ethereum-érmék értékesítésével kapcsolatban, ha annak idején 1500 dollárt értek – a díja 22,50 dollár lenne.
  • Hipotetikus forgatókönyvünk szerint ez 37,50 USD jutalék az Ethereum piacra való belépésért és kilépésért.

A Coinbase csaknem 4% -ot számít fel azért is, ha számláját bankkártyával finanszírozza. Lehet, hogy ez nem hangzik soknak, de ha figyelembe vesszük, ha 1000 dollárt fizetne be, akkor 39,99 dollárt kell fizetnie – ezek a díjak hamarosan összeadódhatnak.

Éppen ellenkezőleg, az eToro közösségi kereskedési platform alacsony költségű Ethereum bróker, aki 0% -os jutalékot számít fel a fenti forgatókönyv szerint. Ami a betéti díjakat illeti – ha nem amerikai dollárban fizet, akkor fizet egy kis 0,5% -ot azért, hogy kicserélje az Ön számára – ennyi.

Egyéb fontos tényezők

A fent említett tényezők mellett, mint a díjak, a szabályozás és a befizetési módszerek – az alábbiakban felsoroljuk az egyéb szempontokat, amikor kiválasztunk egy platformot az Ethereum vásárlásához..

  • Felhasználóbarátság: Ha brókert keres az Ethereum vásárlásához, szüksége van egy kezdőbarát platformra, amely rendkívül könnyen kezelhető. Az ideális online bróker zökkenőmentes és stresszmentes élményt nyújt a választott eszköz megtalálásában és a megrendelés leadásában.
  • Minimális befektetés: Mielőtt regisztrálna egy közvetítői platformra az Ethereum vásárlásához, győződjön meg arról, hogy a szükséges minimális befektetés nem haladja-e meg az Ön lehetőségeit. A kezdőknek és az ilyen spekulatív és ingatag piachoz nem szokott embereknek – kezdetben ajánlatos ragaszkodni az alacsony befektetésekhez. Idegenvezetőnk megállapította, hogy az eToro lehetővé teszi, hogy 25 dollárért vásároljon Ethereumot!
  • Tárolás: Ezen a lapon tovább fogunk beszélni a tárolásról. Mondjuk azonban, hogy míg az online bróker az eToro gondozza és tárolja Önnek az Ethereumot – egyesek saját érméinek tárolását követelhetik meg. Ez azt jelenti, hogy visszavonja őket a saját kriptotárcájába. Ez utóbbit nem tanácsolnánk, ha új vagy az Ethereumban.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

befektetés az ethereumba

Mielőtt valóban megvásárolná az Ethereumot a választott kriptográfiai platformon keresztül, fontos, hogy először előálljon egy befektetési terv!

A kezdés legjobb módja a reális elvárásokon alapuló világos elképzelés a saját céljairól. Emiatt létrehoztunk egy listát a legfontosabb szempontokról, amelyeket érdemes használni az Ethereum megvásárlása előtt.

Hosszú távú vagy rövid távú

Hosszú vagy rövid távú Ethereum befektetőként kívánja magát??

A hosszú lejáratú befektetők általában 6-12 hónapig tartják nyitva a pozícióikat – némelyek akár évekig vagy akár évtizedekig is. Ezt általában „vétel és tartás” stratégiának nevezik,

Éppen ellenkezőleg, a rövid távú Ethereum befektetők inkább nyereséget keresnek a rövid távú áringadozásokból.

Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, nagyon ingadozó lehet. Különösen az Ethereum értéke több mint 10% -kal mozog egy nap alatt.

Ez a volatilitás nagy nyereséghez vezethet, ha a megfelelő döntéseket a megfelelő időben hozzák meg. Hasonlóképpen katasztrofális lehet, ha az Ethereum ára ellened mozog.

Cél Ethereum ár

A cél Ethereum ár teljes mértékben opcionális, azonban ez egy stratégia, amelyet sok tapasztalt kriptográfiai befektető használ.

Például, ha az Ethereumot 300 dollárért vásároltad 5000 dolláros kezdeti tét mellett – ahhoz, hogy a befektetésed megduplázódjon 10 000 dollárra, 600 dolláros árra lesz szükséged a digitális pénznemre.

2015 egyik pontján – az Ethereum ára 0,42 dollár volt. 3 évvel később az ár 1432 dollár volt. Ez szemlélteti a kiemelkedő növekedési ütemet ilyen rövid idő alatt.

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

Ijesztő kilátás lehet, az a gondolat, hogy megpróbálja helyesen időzíteni a digitális valuta piacot. A fő ok az, hogy a dolgok másodpercenként változhatnak drasztikusan.

Az emberek több mint 200 éve vásárolnak és adnak el részvényeket, míg az Ethereum mindössze öt éve aktív. Ne hagyja, hogy ez megijesszen, mivel minden forgalomképes eszköz valahonnan indult.

A valuták kiszámíthatatlansága miatt tanácsos harapás nagyságú összegeket rendszeresen befektetni az Ethereumba. Ez azért van, mert valószínűleg azt találná, hogy a gung-ho megközelítés választása ezen ingatag piacon katasztrofális lenne a befektetési költségvetése szempontjából.

Ezt követően a legjobb megoldás valószínűleg az Ethereum megvásárlása egy olyan alacsony költségű brókeren keresztül, mint az eToro. Amint korábban érintettük, a platform lehetővé teszi, hogy minden vásárlás után legalább 25 dollárért vásároljon Ethereumot.

Ahogy el lehet képzelni, ez megkönnyíti az Ethereum vásárlását, keveset és gyakran – például havonta. Rendszeres vásárlással kihasználhatja a „dollár-költségátlagolás” előnyeit. Dióhéjban ez lehetővé teszi, hogy minden alkalommal más áron vásároljon Ethereumot – átlagolva a piac ingadozó hullámvölgyeit.

Fontolgatta-e a vásárlást Ethereum?

3. lépés: Nyisson meg egy Ethereum Broker számlát

nyitott kereskedési számla

Amint meghozta a végső döntést arról, hogy melyik Ethereum brókert szeretné használni – akkor számlát kell nyitnia. Ha valaha vásárolt részvényeket vagy forex-et kereskedett korábban, akkor az itteni folyamat nem más.

Lényegében el kell mondania az Ethereum platformnak, hogy ki vagy. Minden online brókerhez történő regisztrációkor alapvető információkat kell kérnie – például teljes nevét, címét, állampolgárságát, e-mail címét, mobilszámát és nemzeti adószámát.

Ha nem kérik ezt az információt, javasoljuk, hogy ellenőrizze az Ethereum bróker törvényességét. Amint arról korábban beszámoltunk, minden engedéllyel rendelkező brókernek be kell tartania a szigorú KYC-eljárásokat – amelyek magukban foglalják annak megkérését, hogy igazolja, ki vagy.

Ha azonnal el akarja kezdeni, vegye figyelembe, hogy nagyszámú Ethereum platform akár egy hétig is eltarthat az azonosító dokumentumok kézi ellenőrzésével.

Jó hír azonban, hogy a modern brókerek megkönnyítik a folyamatot. Például a kriptobefektetők kedvenc eToro automatizált azonosító rendszert használ. Ez azt jelenti, hogy általában gyakorlatilag azonnal elkezdheti az Ethereum kalandjait!

4. lépés: Betétek befizetése

Új közvetítői számla megnyitása után pénzt kell tennie, hogy a szolgáltató teljesíthesse az Ön megbízásait.

Fontos tudni, hogy mely fizetési módokat fogadja el az Ethereum platform, amelyre fel kíván jelentkezni. Előfordulhat, hogy egyes brókerek csak hagyományos banki átutalásokat fogadnak el.

Mások sokféle fizetési módot fogadnak el – például az eToro, amely támogatja a hitel- és betéti kártyákat, valamint a rendkívül kényelmes e-pénztárcák, a Neteller, a PayPal és a Skrill.

Tízből kilencszer kell teljesítenie a minimális befizetési összeget. A kriptovaluta platformokon a minimális betétnek 50 és 200 dollár között kell lennie, de ez teljes mértékben a szóban forgó brókertől függ.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedési ethereum, kereskedési megbízás leadása

Most, hogy finanszírozta új számláját – meg kell mondania Ethereum brókerének, hogy milyen kereskedési pozíciót szeretne elhelyezni. Ez megrendelés leadásával történik, amint azt korábban ismertettük.

Az alábbiakban felsoroljuk a különböző rendeléstípusokat, amelyekkel valószínűleg találkozni fog, amikor online vásárolja az Ethereumot.

Vásárlás

Vannak kriptovaluta platformok, amelyek lehetővé teszik, hogy mind az Ethereum emelkedéséből, mind bukásából profitáljon. Ez vételi és eladási megbízások felhasználásával érhető el.

Nagyon egyszerű, ha úgy gondolja, hogy az Ethereum ára emelkedni fog – hozzon létre vételi megbízást!

Limit vagy piaci megbízás

Mint említettük, az Ethereum ára szinte minden másodpercben elmozdul, a kínálat és a kereslet miatt. Számos bróker, például az eToro, „limit” és „market” megbízásokat kínál az ügyfeleknek, hogy teljes mértékben kihasználhassák a rövid távú árváltozásokat a digitális érme piacon.

Azok számára, akik nincsenek tudatában, a „limit” megrendelés lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a konkrét árat, amelyen Ethereumot szeretne vásárolni.

  • Feltételezzük, hogy az Ethereum ára 410,00 USD. Azonban nem akar belépni az Ethereum piacára, amíg az ár el nem éri a 490,00 USD-t.
  • Limit megbízása azt jelenti, hogy amikor az Ethereum 490,00 dollárra emelkedik, a bróker platform végrehajtja az Ön pozícióját.
  • Megrendelése mindaddig fennmarad, amíg le nem mondja, vagy el nem éri a határárat.

A „piaci” megrendeléseket tekintve egyszerűségük miatt gyakran használják a kezdők. Dióhéjban piaci megrendelést ad le, amikor azt szeretné, hogy az Ethereum brókere azonnal végrehajtja pozícióját – az aktuális vagy a legközelebbi áron.

Általában azt tapasztalja, hogy az ár kissé elmozdult. Mint mondtuk, az Ethereum árai másodpercenként ingadoznak – ez tehát piaci megrendeléssel elkerülhetetlen.

Tét

A nyilvánvaló rámutatásának kockázatával nem hozhat létre Ethereum megbízást anélkül, hogy megadná, mennyit hajlandó tétbe helyezni – vagy inkább mennyit szeretne vásárolni.

Amíg teljesíti az Ethereum platform által megkövetelt minimális betétet, addig tetszés szerint tétet tehet. Mint mondtuk, tanácsos nyugodtan venni.

Az Ethereumot 25 dollárért lehet megvásárolni olyan platformokon, mint az eToro, így tökéletes a kezdők számára. Más brókereknek több százra lehet szükségük, hogy befektessenek a digitális érmébe.

Rendelés megerősítése

Miután kitöltötte az összes szükséges mezőt – beleértve a vételt / eladást, piacot / limitet és a tét értékét -, folytathatja és megerősítheti pozícióját.

Most látnia kell, hogy az Ethereum felkerült portfóliójába a bróker webhelyén.

6. lépés: Az Ethereum tárolása

Az Ethereum nem kézzelfogható pénznem, például a megszokott bankjegyek és érmék. Ehelyett a digitális pénznemeket egy blokkláncon tárolják, amely lényegében decentralizált főkönyv.

Ezt szem előtt tartva az Ethereumot digitális kriptotárcában tárolják, amely letölthető mobiltelefonjára vagy otthoni számítógépére. Sok tapasztalt kriptográfiai befektető úgy dönt, hogy teljes mértékben átveszi az Ethereum felett az irányítást azáltal, hogy az összes digitális érmét egy magán pénztárcába helyezi.

Ez meglehetősen bonyolult lehet, ergo, a kezdőknek jobb, ha egy szabályozott és elismert online brókercégen keresztül vásárolják meg az Ethereumot. Ha a kriptográfiai érméket olyan platformra hagyja, mint az eToro, akkor nem kell aggódnia az érmék decentralizált kriptopénztárcába történő átviteléért.

7. lépés: Az Ethereum eladása

Amint az Ethereum vásárlás útmutatónkban már említettük, a cél ennek a digitális pénznemnek az ármozgását helyesen megjósolni. Sőt, egy bizonyos ponton nagy a valószínűsége annak, hogy pénzt akarsz készpénzzel fizetni.

Ha úgy dönt, hogy egy szabályozott Ethereum brókert használ – általában másodpercekbe telik a kriptotartalom készpénzének kifizetése. Ez úgy történik, hogy kiválasztja az „eladást”, és visszavonja a készpénzt ugyanarra a fizetési módra, amelyet befizetett.

Ha viszont úgy dönt, hogy Ethereumot vásárol egy harmadik fél cseréjén keresztül, a pénztárfolyamat kissé kínosabb lenne. Ebben a forgatókönyvben az érméket saját privát Ethereum pénztárcájából kell elküldenie. Ezután helyezze át a pénzváltó pénztárcájába, amelyre a regisztrációt választotta.

Ez még nem minden, mivel ezt követően az Ethereumot fiat pénznemre kell cserélnie – például euróra, amerikai dollárra vagy angol fontra. Ennek a pénzváltásnak költsége lesz.

Az Ethereum megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Az alábbiakban megtalálja az Ethereum megvásárlásának alternatív módjait.

Vásároljon Ethereum betéti kártyát

Az Ethereum megvásárlásának egyik legegyszerűbb módja bankkártya. A tranzakciók gyakran azonnaliak, és a kereskedési platformok többsége lehetővé teszi, hogy a befektetési bevételeket ugyanarra a kártyára küldjék, amikor a készpénzt kell beváltani..

Egyszerűen töltse ki a kártya adatait, és finanszírozza számláját a minimálisan szükséges összeggel. Az online Ethereum brókereknél gyakran használt betéti kártyák közé tartozik a Visa és a Visa Electron, a Maestro és a Mastercard.

Vásároljon Ethereum hitelkártyát

Ha szeretne Ethereum hitelkártyát vásárolni, ez teljesen lehetséges. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy van esély arra, hogy a hitelkártya-kibocsátója „készpénzelőleg-díjat” hajtson végre.

Ennek oka, hogy a befektetési betéteket gyakran ugyanolyan szempontok szerint osztályozzák, mint az ATM-felvételeket.

Hogyan vásároljunk Ethreum útmutatónkat megállapította, hogy ez általában a vásárlási érték 3% -ának megfelelő díjat jelent, bár ezt ellenőrizze a kártya szolgáltatójánál.

Vásároljon Ethereum Paypal-t

Az Ethereum online térben történő megvásárlásakor egy másik lehetőség a PayPal. Az e-pénztárcák gyorsan az egyik legnépszerűbb fizetési mód válik.

Az olyan elektronikus pénztárcák, mint a PayPal, általában lehetővé teszik az azonnali tranzakciókat és egy további biztonsági réteget. Az egyetlen szabályozott bróker, amelyről tudjuk, hogy lehetővé teszi az Ethereum vásárlását a Paypal segítségével, az eToro. Támogatja a Skrillet és a Netellert is.

Ethereum ATM

Miközben megvásároljuk a digitális valutát, meg kell említenünk az Ethereum ATM-eket. Ugyanolyanok, mint az ATM-ek, amelyekkel mindannyian fizikai pénzt vonunk ki – kivéve, ha kézzelfogható pénzt tehet a gépbe az Ethereumért cserébe.

A hagyományos ATM-hez hasonlóan gyakran felszámolásra kerül a visszavonás, vagy ebben az esetben a csere. Megállapítottuk, hogy ezen fizikai Ethereum ATM-ek többsége 10% -ot vagy annál többet számít fel.

Noha egyszerűbbnek tűnhet egy ismertebb ATM használata az Ethereum megszerzéséhez – valójában sokkal kényelmesebb, nem is beszélve olcsóbbról, ha ezt egy online brókeren keresztül teszi meg, például az eToro

eToro – A legjobb bróker az Ethereum vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Az Ethereum 2021 vásárlása – Az ítélet

Ebben az Ethereum vásárlási útmutatóban rengeteg különféle tényezőt ismertettünk, amelyeket figyelembe kell venni az online vásárlás során.

Kézzel lefelé a legnépszerűbb, legkényelmesebb és költséghatékonyabb módszer erre egy szabályozott bróker használata.

Például, ha úgy dönt, hogy regisztrál egy olyan platformra, mint az eToro, akkor három különböző jogrendszer szabályozása védi Önt. A legjobb az egészben, hogy jutalékmentesen vásárolhat Ethereumot, és számláját különféle fizetési módokkal finanszírozhatja.

A fent vázolt teljes Ethereum vásárlási folyamat kevesebb mint 5 percet vett igénybe. Hozzon létre fiókot, ellenőrizze mobiltelefonszámát, adjon hozzá fizetési módot, vásároljon Ethereumot és ellenőrizze Ethereum digitális pénztárcáját.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni az Ethereumot?

Napjainkban rendkívül könnyű megvásárolni az Ethereumot, ha felhasználóbarát Ethereum brókert választ. Célszerű olyan platformot választani, amely különféle elfogadott fizetési módokkal rendelkezik, és könnyen áttekinthető webhelyet tartalmaz. Ettől szellő lesz a megrendelések leadása.

Mi a legbiztonságosabb módja az Ethereum megvásárlásának?

Az Ethereum megvásárlása ijesztő lehet. A digitális eszköz megvásárlásának legbiztonságosabb módja azonban egy szabályozott bróker. A szabályozásért felelős jó hírű szervek közé tartozik a SEC (USA), az ASIC (Ausztrália) és az FCA (Egyesült Királyság). Keresse meg az engedélyszámot a brókercég webhelyén.

Vásárolhatok 100 dollárt Ethereum-ból?

Igen, 100 dollár értékben vásárolhat Ethereumot. A tekintélyes eToro brókerrel 25 dollárért vásárolhat Ethereumot!

Elveszíthet pénzt az Ethereumon?

Igen. Bármely eszköz vásárlásakor veszteség keletkezhet. Az Ethereum és bármely más digitális érme ára másodpercenként változik. Ha sikeresen megjósolja a piacot, és az Ethereumot eladja többért, mint amennyit eredetileg fizetett, akkor pénzt fog keresni. Ha nem, akkor veszteséget okoz.

Az Ethereum a legtöbbet érte?

A mai napig a valaha volt Ethereum legtöbb értéke 2022 dollár. Ez az örök csúcs 2021-ben következett be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector