Az Ethereumot érdemes megvenni 2021-ben?

Kíváncsi arra, hogy érdemes-e az Ethereumot befektetni ebben az évben? Használja az alábbi útmutatót, és kap választ a kérdésére!

Az Ethereum az utóbbi időben nagy figyelmet keltett, és sok kriptográfus kezdi el azon gondolkodni, hogy jó befektetés-e ez 2021-ben. Nos, mint a rengeteg más kriptovaluta, az Ethereum továbbra is erősen ingatag és kockázatos befektetés lehet. Azonban, ha hosszú távú befektetésre vágyik, és nem veszi észre néhány veszteséget útközben, akkor érdemes megértenie.

Míg továbbra is a Bitcoin kapitalizációjához képest ötször kisebb piaci kapitalizációval küzd, az Ethereumnak van egy csomó mozgástere. Ez ideális választás befektetésekhez, különösen akkor, ha éppen nedvesíti a lábát a kriptográfiai befektetés során.

Ennek az útmutatónak a végén el kell tudni dönteni, hogy az éterium jó választás-e befektetési igényeihez, vagy fontolóra kell vennie más altcoinokat. Felfedjük az Ethereum megszerzésének leghitelesebb cseréjét és a pénz elvesztésének elkerülését is.

Nos, ebben az útmutatóban az Ethereumról fogunk beszélni – az Ethereum befektetés előnyeiről és hátrányairól, az Ethereum vs Bitcoin és arról, hogy miért érdemes megfontolni az Ethereumba történő befektetést. Ennek az útmutatónak a végén jobban meg fogja érteni az Ethereumot – és képes lesz megválaszolni az „érdemes-e vásárolni az Ethereumot?” Kérdéseket, és ha igen, "mi a legjobb csere az Ethereum megvásárlásához?".


Előtte tisztázzunk egy gyakori félreértést.

Mi az Ethereum?

A közhiedelemmel ellentétben az Ethereum önmagában nem kriptovaluta. Ez csupán egy alap vagy platform a digitális pénzügyi rendszerek létrehozásához, amelyet általában DeFi (Decentralized Finance) néven ismerünk..

Az Ethereum platformot működtető kriptovaluta Ether néven ismert. A legtöbb ember azonban annyiban emlegeti Ethert, hogy az Ethereum a kriptopénz szokásos kifejezésévé vált.

Bár az Ethereumon számos DeFi projekt zajlik, az Ether az egyetlen megbízhatatlan eszköz a platformon, amely nagyobb keresletet jelent. Ez az Ethereum 3 az 1-ben eszköz, mivel egyszerre lehet tőke-, fogyóeszköz vagy fedezeti eszköz.

További információ: Mi az Ethereum? Kezdő útmutató

Tehát, ha 2021-ben vásárolna Ethereumot?

A kriptovaluták körüli volatilitás és az a tény, hogy az Ethereum sokkal kevésbé látta el a mainstream alkalmazást, mint a Bitcoin, azt jelenti, hogy még mindig sokan állnak a kerítésen, hogy érdemes-e befektetniük ebbe.

Bár a kisebb piaci sapkák vörös zászlóként jelentkezhetnek a befektetők számára, valójában a hatalmas növekedési teret képviseli. A legtöbb kriptovalutához hasonlóan az Ethereum ára is bizonytalan, de rekordmélységről az 1900 dolláros szint fölé nőtt.

Számos kriptográfiai szakértő bízik abban, hogy az Ethereum rekordmagas ára várható az idén. Például Raoul Pal, a makroökonómia szakértője és a Goldman Sachs volt alkalmazottja eléggé bullish az Ethereum jövőjével kapcsolatban. Pal előrejelzése szerint a kriptovaluta ára rekordmagasságra, 20 000 dollárra emelkedhet a jelenlegi ciklusban.

Ez a fajta bizalom az Ethereumot vonzó kilátássá teszi azoknak a befektetőknek, akik meg akarják teremteni lábukat a kriptopiacon. Ennek ellenére az Ethereum egy ígéretes befektetés a fiatal befektetők számára, de ennek ellenére még mindig meglehetősen spekulatív.

A kripto befektetők úgy vélik, hogy az Ethereumot 2021-ben érdemes megvenni más érmékhez képest. Szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum ára tovább nőhet ebben az évben.

Vizsgáljuk meg gyorsan azokat az okokat, amelyek miatt az Ethereum jó befektetés lehet vagy nem lehet az Ön számára.

Miért érdemes megvásárolni az Ethereumot

Bár általában azt gondoljuk, hogy az Ethereum jó befektetést hoz 2021-ben, nem garantáljuk, hogy nem fogja elveszíteni a pénzét. Mivel spekulatív befektetésről van szó, nem biztos, hogy jó megoldás az Ön számára, ha nem hajlandó kockázatra.

Mivel azonban a piaci kapitalizáció szerint a világ második legnépszerűbb kriptográfia, az Ethereum irigylésre méltó támogatással büszkélkedhet a kriptográfiai közösség részéről. Mivel az egyik legkeresettebb digitális eszköz, számos oka van annak, hogy az Ethereum megvásárlása jó befektetés lehet az Ön számára.

Íme néhány előny, amelyet Ethereum befektetőjeként élvezhet.

✅ Likvid befektetés:

Ez azt jelenti, hogy a kriptovaluta könnyen átváltható fiat pénznemre anélkül, hogy jelentősen befolyásolná annak értékét. Számos tőzsde és brókerház található, ahol az Ethereumot készpénzért vagy egyéb eszközökért eladhatja, kis díj ellenében.

✅ Alacsony inflációs kockázattal rendelkezik:

A fiat pénznemeket, például a font fontot a kormányok szabályozzák, ami azt jelenti, hogy magas az inflációs kockázat. Másrészt az olyan kriptovaluták, mint az Ethereum, átláthatóbbak, alacsony inflációs kockázattal. Tehát nem kell folyamatosan attól tartania, hogy befektetése elveszíti az értékét.

✅ Egyre népszerűbb:

Míg az Ethereum még mindig a második legnagyobb kriptovaluta, napról napra népszerűvé válik. Millió ember és elismert intézmény rendelkezik Ethereum pénztárcával. Ez azzal a ténnyel párosulva, hogy más pénzügyi alkalmazások is futtathatók az Ethereum platformon, jelenleg az egyik legnépszerűbb és legígéretesebb kriptovaluta.

✅ Ez a digitális pénz jövője:

Az Ethereumot és a Bitcoin-ot mindig a pénz jövőjeként számlázták. Mivel egyre többen érzik magukat a digitális pénzzel, az Ethereum számtalan jövőbeli lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik hajlandók befogadni az ár és a volatilitás önkényes ingadozásait.

✅ Az ár rohamosan növekszik:

Az Ethereum ára napról napra az egekbe szökik. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje a befektetésnek.

Az Ethereum Investment-hez kapcsolódó kockázatok

Bár az Ethereum ígéretes befektetési lehetőségnek bizonyult, számos olyan megjegyzéssel rendelkezik, amelyek szünetet tarthatnak. A 2016-ban hírhedt DAO-feltöréstől kezdve, amelynek során a befektetők akár 55 millió dollárt is elveszíthettek a hackerek ellen, egészen addig a tényig, hogy az ár egy szempillantás alatt csökkenhet, érdemes átgondolni a döntését.

Az alábbiakban felsoroljuk az Ethereum befektetésével kapcsolatos aggályokat.

Highly Nagyon ingatag:

Mint minden más kriptovaluta, az Ethereum ára is bizonytalan. Ez azt jelenti, hogy most már több mint 1450 dollárért vásárolhatja meg, hogy hetekkel később, kevesebb mint 100 dollárért eladja. A jelentős veszteségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy működjön együtt szakértővel és tartsa füleket a piacon.

❌ Nincs gondosan szabályozva:

Bár a kormányzati előírások hiánya némi szabadságot biztosít Önnek, ez azt is jelenti, hogy a kriptovaluta-piac csalásokkal és visszaélésekkel terhelt. Ha ki lenne téve ezeknek a szabálytalanságoknak, rengeteg pénzt veszíthetne a beruházásból.

Vulnerable Hackelésre sebezhető:

Tekintettel arra, hogy a legtöbb Ethereum-tőzsde online alapú, nagy a kockázata annak, hogy befektetését elveszíti a hackerek. És mivel ezeknek a tőzsdéknek a nagy részét nem biztosítják olyan ügynökségek, mint az FDIC, nagyon valószínűtlen, hogy visszakapja a pénzét.

Érdemes megjegyezni, hogy az Ethereum befektetésekre vonatkozó legtöbb kifogás normális befektetési kockázat. Ha körültekintő és jól ismeri a piacot, akkor képesnek kell lennie arra, hogy elkerülje a legtöbb ilyen kockázatot.

Például a hackelés elkerülése érdekében tárolhatja az Ethereumot offline állapotban, és eladhatja, amint az ár emelkedik.

Ethereum árjóslatok 2021-ben

Sok szakértő jött előre, hogy megjósolja az Ethereum jövőjét az árát és mennyiségét illetően. Bár szkeptikusokkal találkozhat, úgy tűnik, hogy az általános konszenzus szerint az Ethereum a fényes jövőre készül.

Tehát, bár a Bitcoin továbbra is élvezi az ipar figyelmét a több mint 60% -os piaci részesedéssel, sok szakértő azt jósolja, hogy az Ethereum ára sokkal gyorsabban emelkedik, mint a BTC 2021-ben.

A CoinDesk adatai szerint az Ethereum jelenleg minden idők legmagasabb árfolyama, 1918,52 dollár. Az ár az év kezdete óta folyamatosan emelkedik. Január elején az Ethereum 730 dollár körül mozgott, és négy napon belül gyorsan meghaladta az 1000 dolláros pontot. Azóta az ár az 1000 dolláros pont felett stabilizálódott, és most 2000 dollár felé tart.

Ez egyértelműen jelzi, hogy az ár a vártnál magasabbra emelkedhet, és új rekordokat érhet el ebben az évben. És ha a szakértői elemzés elmarad, akkor jó eséllyel az Ethereum jövedelmező befektetés lesz a következő napokban.

James Todaro, a Blocktown Capital ügyvezető partnere és egy elismert kripto-szakértő azt jósolja, hogy az Ethereum 2022-ben végül 8500 dollárt érhet el. Ez Todaro szerint a DeFi-vel kapcsolatos opciók iránti növekvő keresletnek köszönhető az elkövetkező években.

Úgy tűnik, hogy a Blockfyre-i Simon Dedic egyetért Todaro érzelmeivel. Dedic szerint csak hat kriptovaluta létezik, amelyeket a hosszú távú befektetőknek komolyan kell venniük; Az ETH a második a listáján a BTC után. Azt is megjósolja, hogy az ETH 2021-ben hamarosan eléri a 9000 dolláros határt.

További információ: Ethereum árjóslás 2021-re és azon túl

Ethereum vs. Bitcoin: Melyiket érdemes megvásárolnia?

Mind a Bitcoin, mind az Ethereum versenyben van a tömeges elfogadás érdekében. Míg a Bitcoin tagadhatatlanul népszerűbb, az Ethereum kiváló technológiával büszkélkedhet, és sok teret enged a növekedésnek. Ezért nincs határozott válasz arra, hogy a kettő közül melyik a jobb befektetés.

Pénzügyi elemzők szerint az Ethereum volumene gyorsabban növekszik a Bitcoinhoz képest. Ez azt jelenti, hogy a befektetők mostantól inkább a Bitcoin arányában kereskednek az Ethereummal. Ez jó jel mindazok számára, akik ebben az évben szeretnék vásárolni az Ethereumot.

Amíg az Ethereum továbbra is a DeFi projektek platformjaként működik, nagy az esély arra, hogy több nyereséget érjen el a Bitcoin-hoz képest. Jobb technológiájú, sokkal gyorsabb, mint a Bitcoin, és nincs korlátozott kínálata, mint a Bitcoin.

Kapcsolódó: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Következtetés

Ha az Ethereum nem fókuszál a DeFi-re, akkor ésszerűen nyereséges lesz. Az, hogy vásárol-e vagy sem, teljesen a saját pénzügyi céljaitól függ. Ha még mindig bizonytalan, javasoljuk, hogy működjön együtt egy szakértővel, vagy végezzen további kutatásokat, amíg nem biztos abban, hogy ezt szeretné megtenni.

Ellenkező esetben a legutóbbi számokat tekintve úgy gondoljuk, hogy az Ethereum jövedelmező beruházást fog megvalósítani ebben az évben.

eToro – A legjobb platform az Ethereum vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Az Ethereum jó befektetés, és profitálhat-e az ETH-ból 2021-ben?

Az Ethereum felülmúlja a Bitcoin-ot?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector