Az IOTA 2021 kereskedelme: lépésenkénti útmutató

IOTA Trading 2021 | Megtanulják, hogyan kell kereskedni a MIOTA-val

IOTA kereskedésre vállalkozik? Ez egy végleges lépésenkénti útmutató, amely megtanít mindent, amit tudnia kell az IOTA kereskedésről, és áttekinti a legjobb kriptográfust.

A kriptovaluta piacon túlnyomórészt a blockchain technológiára épülő digitális eszközök dominálnak. Az IOTA valószínűleg az egyik legnagyobb elérhető alternatíva. Ezt az egyedülálló kriptovalutát az első generációs blokklánc-hálózatok hatékonyságának csökkentésére tervezték.

Bár az IOTA más keretrendszerrel rendelkezik, mint a piac más blokkláncai, ennek a kriptovalutának a kereskedelme továbbra is ugyanaz. Vagyis kereskedhet az IOTA-val olyan fiat pénznemekkel, mint például az amerikai dollár, valamint más kriptovalutákkal, mint például a Bitcoin.

Ha maga érdekli az IOTA kereskedését, akkor a megfelelő helyre érkezett.

Az IOTA 2021 kereskedési útmutatónk mindent elárul, amit tudnia kell erről az innovatív eszköz spekulációjáról. Végigvezetjük az IOTA kereskedelmének folyamatán az elejétől a végéig – ideértve a megrendelésekről, a kockázatkezelésről és a bróker megtalálásáról szóló fontos információkat..


Tartalom

Hogyan lehet kereskedni az IOTA-val 5 egyszerű lépésben

Mi az IOTA Trading?

Hogyan működik az IOTA kereskedelem?

Az IOTA Online kereskedelme – Kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni IOTA

Az IOTA 2021 kereskedelme – lépésről lépésre

Az IOTA útmutató kereskedelme – Az ítélet

GYIK

Hogyan lehet kereskedni az IOTA-val 5 egyszerű lépésben

Ez az útmutató az IOTA kereskedelmére laikus kifejezéssel mindent lebont, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie az IOTA kereskedelméért.

1. lépés: Nyiss egy számlát egy szabályozott kriptoközvetítőnél

2. lépés: A számlád finanszírozása

3. lépés: Válassza ki, hogy mennyi IOTA-t szeretne kereskedni

4. lépés: Vásároljon MIOTA-t (menjen hosszúra) vagy adjon el MIOTA-t (menjen rövidre)

5. lépés: Erősítse meg kereskedelmét

Mi az IOTA Trading?

Az IOTA (MIOTA) egy forradalmi digitális pénznem, amelyet a tárgyak internetéhez (IoT) terveztek. A kriptovaluta a Tangle hálózatra épül, amely új módszert vezet be a tranzakciók megkönnyítésére az IoT-n keresztül.

A technológia célja, hogy gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb legyen, mint a piac többi blokklánc-rendszere.

Forgalomképes eszközként az IOTA értéke a kereskedési nap folyamán ingadozik – gyakran, akár másodperceken belül is. Számos tényező befolyásolhatja az IOTA árát – beleértve a keresletet és kínálatot, a belső irányítást, a technológiai fejlesztéseket, a bányászatot és a különféle piacokra vonatkozó szabályozásokat.

Végül az IOTA kereskedelmének mérlegelésekor arra törekszik, hogy spekuláljon arra, hogy mi lesz a digitális eszköz ára a jövőben.

Amint egyre többen fektetnek be az IOTA-ba, növekedni fog az ára. Fordított esetben, ha több eladó van, mint vásárló, következésképpen az ár csökken.

Amikor pontosan meg tudja jósolni ezeket a piaci ingadozásokat, kereskedelmei profitot hoznak.

Íme egy példa, amely bemutatja az IOTA kereskedelmét:

 • Tegyük fel, hogy az IOTA értéke 0,3752 dollár
 • Ezt a MIOTA / USD néven képviselik a legtöbb online kriptovaluta platformon.
 • Úgy gondolja, hogy az IOTA alul van értékelve, ezért 1000 dolláros vételi megbízást ad le.
 • Két hónap után az IOTA ára 0,4000 dollár
 • Ez a digitális eszköz értékének 6,60% -os növekedését ábrázolja.
 • Örülve nyereségének, eladási megrendeléssel zárja a kereskedelmet.

Amint a fenti példából is látszik, az IOTA értéke 0,3752 dollárról 0,4000 dollárra nőtt, így 66 dolláros nyereséget biztosított az 1000 dolláros részesedéséből.

Más szóval, ha helyesen spekulál a piacon, az IOTA kereskedésében jelentős profitpotenciál rejlik. Éppen ellenkezőleg, ha helytelenül spekulál, akkor ez a kereskedelem teljesen másképp ment volna – veszteségekhez vezetve a nyereség helyett.

Figyelembe véve ezeket a következményeket, elengedhetetlen, hogy az IOTA képzésének megkezdése előtt ismernie kell a kriptovaluta piac csínját-bínját..

Hogyan működik az IOTA kereskedelem?

Kereskedés szempontjából a kriptovaluták sok párhuzamot vonnak a hagyományos pénzügyi eszközökkel.

Mint ilyen, ha már ismeri a részvények és áruk kereskedését, akkor nem okoz gondot az IOTA kereskedési módok megismerése..

A kriptovaluta piacnak azonban nagy volatilitása is van. Mint ilyen, először meg kell tudnia, hogy mik a kereskedési lehetőségei, mielőtt elkezdené.

A kezdők számára ebben a szakaszban az IOTA legfontosabb kereskedési alapjait ismertetjük.

IOTA kereskedési ármozgások

Manapság megtalálhatja a MIOTA-t a legtöbb kriptovaluta kereskedési platformon. Az IOTA kereskedelem kulcsa abban rejlik, hogy megértsük, mi vezérli a digitális eszköz árát.

Ha az IOTA általános érzése hosszúra nyúlik, ez a digitális eszköz értékének általános növekedését mutatja. Másrészt, ha a kereskedők többsége elmarad az IOTA-tól, ez az árában is megmutatkozik.

Amint valószínűleg észreveszi, az IOTA ára kissé eltérhet a különböző kereskedési platformokon. Az egyik oldalon egy online bróker 0,367 dollárt idézhet, míg egy másiknál ​​az IOTA ára 0,370 dollár lehet..

A kereskedők számára azonban ez a kicsi különbség semmivel sem foglalkozik, és semmilyen módon nem fogja befolyásolni profitszerzési lehetőségeit.

IOTA kereskedési párok

Korábban említettük a bevezetőben, hogy az IOTA mind a fiat, mind a többi kriptovaluta ellen kereskedhető.

Vizsgáljuk meg először közelebbről a crypto-fiat párokat.

Amikor meglátja a MIOTA / USD párost, ez azt jelenti, hogy a MIOTA a „rejtjel”, az amerikai dollár pedig a „fiat”.

A fiat pénznemek közül az IOTA-val kereskednek leggyakrabban az USD-vel szemben.

Ez azt jelenti, hogy egyes online brókerek azt is lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kereskedjenek az IOTA-val más fiat devizákkal, például a brit font (MIOTA / GBP), euro (MIOTA / EUR), kanadai dollár (MIOTA / CAD) vagy akár a japán jen (MIOTA / JEN).

Amikor IOTA-fiat párokkal kereskedik, akkor a magas likviditás és a szűk spreadek előnyeit is élvezheti a piacon. Mint ilyen, a kezdő kereskedők a legjobbnak találják, ha ragaszkodnak egy kripto- fiat párhoz.

Ezenkívül a fiat valutával való kereskedés sokkal könnyebben megjósolja az IOTA érmék jövőbeli értékét.

Ezzel szemben, amikor az IOTA-t más kriptovalutákkal kereskedik, két versengő érme árfolyamán spekulál. Az új kereskedők ezt nagyobb kihívásnak találhatják, mivel mind a szóban forgó digitális eszközökről alapos ismeretekre van szükségük.

Összefoglalva a kereskedési párokat – függetlenül attól, hogy az IOTA-t kriptovalutával vagy fiat-eszközzel kereskedik-e, a megfelelő spekuláció érdekében a kapcsolódó piacokon kell elvégeznie házi feladatait..

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

Az IOTA kereskedelmének eldöntése során az egyik első lépés az, hogy olyan pénzügyi eszközt válasszon, amely a legjobban megfelel a kereskedési céljainak.

Például, ha úgy gondolja, hogy a dolgok internete és a Tangle projekt nagy potenciállal rendelkezik a jövőben, akkor fontolja meg az IOTA-ba történő hosszú távú befektetést. Ez azt jelenti, hogy IOTA-érméket vásárol, és kriptotárcában tárolja.

A kripto-kereskedők ezt a stratégiát hívják "HODLing" – ahol hetekig, hónapokig vagy akár évekig tartja az eszközt a pénztárcájában – amíg meg nem válik érdemesnek a készpénzre.

Ehhez képest a rövid távú stratégiák megkövetelik, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a technikai elemzésekről a döntéshozatali folyamat megkönnyítése érdekében. A kezdő kereskedők számára a diagramok elolvasása és értékelése nem lesz könnyű vállalkozás.

Mint ilyen, a "vásárolni és tartani" stratégia addig lesz alkalmasabb, amíg meg nem tanulja a rövidebb távú kriptovaluta kereskedelem köteleit. Így nem kell aggódnia a piac rövid távú ingadozása miatt.

Abban az esetben, ha rövid távú kereskedésben kíván kipróbálni a kezét, a legjobb, ha olyan erősen likvid párokra válogat, mint a MIOTA / USD vagy a MIOTA / BTC..

Kereskedelem és Saját IOTA

Ha elfogad egy hosszú távú befektetési stratégiát, azt javasoljuk, hogy közvetlenül online brókeren keresztül vásároljon IOTA-érméket.

Ha jó hírű és szabályozott online brókert keres, ne keresse tovább az eTorót. A közösségi platform lehetőséget ad az IOTA kereskedésére, más kriptovaluták mellett, 100% jutalékmentesen.

A brókert több országban szabályozzák, és 13 millió ügyfél kereskedik a platformjukon. Ezenkívül IOTA-érméket is tárolhat az eToro pénztárcában, ameddig csak akarja, külön költség nélkül.

Ha kezdő vagy, használhatod az eToro „Kereskedő másolása” funkcióját is, és gyakorlott szakemberektől tanulhatsz stratégiákat.

Mint említettük, a "vásárolni és tartani" A stratégia nagyszerű módja annak, hogy a kezdő kereskedők belépjenek a kriptovaluta piacra. Ha érdekli, az eToro több mint 90 kriptopárhoz férhet hozzá diverzifikált kereskedési portfólió létrehozásához.

IOTA Trading

Azok számára, akik inkább rövid távú kereskedelmet folytatnak az IOTA-val – gyakrabban fog kereskedni „napos” vagy „swing” stratégiákkal..

Ebben az esetben kereshet online brókereket, akik IOTA CFD-ket (Contracts for Differences) kínálnak.

Mielőtt továbblépnénk, tudnia kell, hogy a járulékos kockázat miatt az összes CFD eszköz tiltott az Egyesült Államokban. Bár az Egyesült Királyságban nem okoz nehézséget a hagyományos kereskedési eszközök CFD-jéhez való hozzáférés, a titkosított CFD-k már nem törvényesek.

Itt található egy áttekintés a CFD-kről:

 • A CFD egy származékos termék, amely követi a pénzügyi eszköz – jelen esetben az IOTA – valós árát.
 • A CFD-k lehetővé teszik, hogy tőkeáttételt alkalmazzon kereskedése során.
 • A kereskedők kihasználhatják az emelkedő és csökkenő piac előnyeit is "hosszú" vagy "rövid" az IOTA-n.

Ha olyan országban tartózkodik, ahol a CFD kereskedés korlátozott, akkor ezt csak egy harmadik fél kriptovaluta tőzsdéjén keresztül teheti meg. Ne feledje, hogy ezeknek a platformoknak a használata mindig nagyobb kockázatot jelent a törekvéseivel szemben, mivel szabályozatlan helyen fog kereskedni.

Ráadásul nem fogja megadni azt a kényelmet, hogy pénzeszközöket adjon hozzá kereskedési számlájához egy olyan fiat pénznem használatával, mint az amerikai dollár.

Ehelyett valószínűleg a MIOTA-val kell kereskednie az USDT-vel, nem pedig a tényleges amerikai dollárral. Azok számára, akik nem tudják, az USDT egy kriptovaluta, amelynek értéke megegyezik az 1 USD értékével.

Összességében mindenáron kerülni kell a szabályozatlan platformokon történő kereskedést.

Fontolgatná-e a kereskedést? IOTA (MIOTA)?

Az IOTA Online kereskedelme – Kereskedelem létrehozása

kereskedelem IOTA

Az IOTA kereskedelmének talán legfontosabb tanulsága a „megrendelések” tanulsága. Végül is a megrendelések révén közli álláspontját a brókerrel.

Ha korábban valamilyen minőségben kereskedett – akkor már ismeri az utat a megrendelések körül. Nem számít a pénzügyi eszköz – legyen az részvény vagy deviza -, ezek a megrendelések változatlanok maradnak.

Egyszerűen fogalmazva: az Ön által leadott megbízás megmondja a brókernek, hogy milyen típusú műveletet kell végrehajtania az Ön nevében.

Az alábbiakban felsoroljuk a leghasznosabb megbízásokat az IOTA kereskedése közben.

Vásárlás vagy eladás megrendelés

A vételi / eladási megbízás a kereskedési megbízások legalapvetőbb része, és kötelező a pozíciójának megnyitásához a piacon.

Összefoglalva:

 • Vételi megbízást ad le, ha feltételezi, hogy az IOTA ára emelkedni fog.
 • Eladási megbízást ad le, ha feltételezi, hogy az IOTA ára csökkenni fog.

A kereskedők mindkét megrendelést felhasználják az IOTA minden egyes kereskedésénél.

Például, ha egy IOTA ügyletet nyit vételi megbízással, akkor eladási megbízással zárja. Fordítva, ha eladási megbízással nyitja meg pozícióját, vételi megbízással zárja a kereskedést.

Belépési ár

A vételi és eladási megbízások csak a rendeléstípusok alapjai. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a piacból, több IOTA kereskedési megbízásra van szüksége az arzenáljában.

Amikor megbízást ad az IOTA-n, online közvetítője kivétel nélkül megkérdezi Öntől, hogy piaci megbízást vagy limit megbízást szeretne-e. Ezek a megrendelések határozzák meg, hogy mi a belépési stratégia:

 • Piaci megbízás

Tegyük fel, hogy az IOTA ára 0,35 USD. Ezen az áron kíván kereskedni az IOTA-val – tehát piaci megrendelést ad le. Brókere ezt a megrendelést az Ön számára azonnal vagy a legközelebbi elérhető áron teljesíti. Az áringadozások miatt azonban kismértékű eltérést tapasztalhat abban az árban, amelyen a megrendelést ténylegesen teljesítik.

 • Limit sorrend

Tegyük fel, hogy az IOTA jelenlegi piaci ára 0,35 dollár. De addig nem akar kereskedést nyitni, amíg az IOTA 0,37 dollárra nem emelkedik. Ebben az esetben egy limitáras megbízást állít be 0,37 dollárra. Brókere mindaddig függőben tartja az Ön megbízását, amíg az ár meg nem valósul, vagy Ön manuálisan lemondja azt.

Ahogy elképzelhetné, a kereskedők nagy része inkább a limit megbízásokat használja, miközben kriptovalutákkal kereskedik – mivel ezek lehetővé teszik az Ön pozíciójának jobb ellenőrzését. Ez azt jelenti, hogy ha azonnal meg akarja nyitni az IOTA kereskedelmet, akkor a piaci megbízás a továbblépés.

Kilépési stratégia

Most, hogy tudja, hogyan lépjen be a piacra az IOTA kereskedése közben, itt az ideje megvizsgálni a kilépési stratégiákat. Itt játszanak szerepet a „take-profit” és a „stop-loss” megrendelések.

Engedje meg, hogy adjon magyarázatot az egyes rendeléstípusokra:

 • A take- profit a megrendelés lehetővé teszi a nyereség rögzítését egy adott ponton. Például, ha az IOTA kereskedelemben megcélzott nyereség 3%, akkor 3% -os bevételi nyereséget hoz létre a belépési ár felett vagy alatt. Brókere automatikusan végrehajtja a kereskedést, ha az IOTA ára megfelel a megadott take-profit árszinteknek.
 • Szempontjából veszteség megállítása megrendelések, ezek lehetővé teszik, hogy korlátozza az IOTA kereskedések veszteségeit. Például, ha szeretné elkerülni az 1% -nál nagyobb veszteséget – stop-loss sorrendet hoz létre 1% -on. A kereskedelem automatikusan lezárul, ha az IOTA ára eléri az Ön meghatározott stop-loss árpontját.

Engedje meg, hogy segítsen nekünk egy kicsit jobban megérteni ezt a koncepciót egy példával:

 • Tegyük fel, hogy MIOTA / USD-vel kereskedsz 0,3400 dolláros belépési áron.
 • Abban a hitben, hogy a MIOTA értéke emelkedni fog, megrendelést ad le.
 • Ha 3% -os nyereséggel akar pénzt készpénzben kifizetni, akkor 0,3502 dollár értékben állít fel átvételi nyereséget.
 • Eközben nem akarja kockáztatni több mint 1% -ot.
 • Ennélfogva stop-loss megbízást ad le 0.3366 dolláron.

Ebben a kereskedelemben két lehetséges eredmény van:

 • Ha a MIOTA ára 0,3502 dollárra emelkedik, beindul a take-profit megbízás, és a kereskedelem 3% -os nyereséggel zárul..
 • Ha a MIOTA ára 0,3366 dollárra esik, akkor a stop-loss megbízás végrehajtásra kerül, és kereskedelme 1% -os veszteséggel zárul..

Gyakran előfordul, hogy a kereskedők mind a nyereség, mind a stop-loss megbízásokat meghatározzák egyetlen kereskedésnél. Függetlenül attól, hogy a piac melyik irányba mozog, kereskedelme automatikusan lezárul az Ön által megadott áron.

Hogyan lehet pénzt keresni IOTA

A fent említett kereskedési megbízások használatával nincs szükség arra, hogy folyamatosan figyelje a piacot, és ennek megfelelően időzítse a kereskedéseket. Ez azt jelenti, hogy ezek a kereskedési megbízások önmagukban nem lesznek elegendőek, ha először tanulják meg az IOTA kereskedelmét.

Ehhez szilárdan meg kell ragadnia a többi tényezőt is, amelyek meghatározzák, hogy nyereséget fordít-e az IOTA kereskedelemre.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a fontos szempontokat, amelyek a digitális fizetőeszköz kereskedése során zajlanak.

1. Tét

Az IOTA kereskedésekor meg kell adnia a tétjét is – ez az az összeg, amelyet hajlandó kockáztatni a digitális pénznemben. Egyszerűbben fogalmazva: minél nagyobb a tétje, annál nagyobb lesz a nyeresége vagy vesztesége.

Annak érdekében, hogy jobb ötletet kapjon – ha 500 dollárt tesz ki az IOTA-ra és 1% -os profitra tesz szert – ez 5 dolláros nyereséget jelent. Összehasonlításképpen, ha 1000 dollár tétet tesz fel, akkor a kereskedelemből származó nyeresége 10 dollár lesz.

Feltűnhet, hogy a nyilvánvaló módszer mindig a magasabb összeg tétje. Ha azonban van pénze a kereskedési számláján és azon kívül, akkor kihívást jelenthet a kockázatok nyomon követése.

Éppen ezért sok kereskedő „bankroll kezelési stratégiát” alkalmaz az IOTA és más pénzügyi eszközök kereskedésekor.

Néhány szóval mérlegeled, mennyit engedhetsz meg magadnak az IOTA kockázatának a rendelkezésre álló kereskedési alapokból. Sok kereskedő úgy dönt, hogy egyszerre nem tőzsdei kereskedési számlaegyenlegének 2% -át meghaladja.

Például: ha 5000 dollárja van a kereskedési számláján – akkor 100 dollárnál többet nem fog egy IOTA kereskedésből befizetni.

Szerencsére számos olyan online bróker létezik, amely lehetővé teszi a kriptovaluták kereskedelmét kis tétekkel. Ilyen például az eToro, ahol az IOTA-val lehet kereskedni, minimum 25 dollárért.

Mint láthatja, így könnyebb olyan személyes bankroll-kezelési stratégiát alkalmazni, amely a legjobban megfelel a költségvetésének.

2. IOTA kereskedési tőkeáttétel

Ha az IOTA CFD-k kereskedése törvényes a lakóhelyén, akkor tőkeáttétel alkalmazásával maximalizálhatja profitját.

Ne felejtsük el azonban, hogy ha rosszul jósol az IOTA jövőbeli értékére, ugyanaz a tőkeáttétel növelheti veszteségeit is.

A lényeg szemléltetésére:

 • Tegyük fel, hogy 2000 dolláros vételi megbízást ad le az IOTA / USD-n.
 • Úgy dönt, hogy 1: 2 arányú tőkeáttételt alkalmaz.
 • Az IOTA értéke 10% -kal nő.
 • Tőkeáttétel nélkül a kereskedelem profitja 200 dollár
 • 1: 2 tőkeáttétellel a nyereséged 400 dollárra növekszik.

Nem kell szakértőnek elmondania, hogy a tőkeáttétel jelentősen növelheti a profitpotenciálját.

Mint ilyen, sok olyan online brókert fog látni, amelyek 1: 100-ig terjedő tőkeáttételt kínálnak a csábításra. De ügyeljen arra, hogy ha tőkeáttétellel kereskedik, akkor ezt mindig egy szabályozott kereskedési platformon keresztül tegye meg..

Ha nem, akkor egy olyan brókerre bízza a pénzét, amely nem veszi komolyan a befektetők védelmét.

Az IOTA Online kereskedési díjai

Függetlenül attól, hogy milyen IOTA kereskedési párt választ, vagy milyen stratégiát telepít, köteles lesz díjat fizetni az online brókernek.

Végül az online brókercégek olyan üzleti létesítmények, amelyeknek profitot kell termelniük.

Ezért mindig ajánlott, hogy a számlanyitás előtt ellenőrizze a díjak listáját.

IOTA Kereskedelmi Bizottság

A legtöbb online bróker kereskedési jutalékot számít fel Önnek. Ezt változó arányként számítják ki az IOTA-megrendelés értékéhez képest.

Hogy képet adjon arról, hogy mit fizethet: a Coinbase kriptovaluta kereskedési platform 1,49% -os jutalékot számít fel minden kereskedelmi akcióért. Ez azt jelenti, hogy kétszer kell fizetnie 1,49% -os díjat, egyszer a kereskedelem nyitásakor, majd a bezárásakor.

A skála másik végén az eToro található, ahol az összes támogatott kriptovalutával nulla jutalékkal kereskedhet..

IOTA Spread

Míg a jutalék közvetlen díjként számolható el, a felár inkább az IOTA kereskedéséért fizetett közvetett díj. A felárat a kérdéses pénzügyi eszköz eladási ára és vételi ára közötti különbségként mérik.

Ha a vételi és eladási árak nagyobbak, akkor többet fizet online közvetítőjének. Amire vágysz, az egy szűkebb rés, amely lehetővé teszi, hogy több nyereségedet megtartsd magadnak.

Például, ha online közvetítője 2% -os felárat számít fel, akkor 2% -os veszteséggel azonnal belép a piacra. Ez azt jelenti, hogy legalább 2% nyereségre van szüksége ahhoz, hogy megtérüljön ezen az IOTA kereskedelemen. A 2% -os határon túli bevételeket csak a tényleges nyereségként számolják el.

Egyéb IOTA kereskedési díjak

A közvetítői díjak nem érnek el jutalékokkal és spreadekkel.

Éppen ellenkezőleg, figyelnie kell az egyéb gyakran felszámított díjakra is:

 • Betétek / visszavonások: Egyes brókerek tranzakciós díjat számítanak fel a betétek és a pénzfelvételek feldolgozásáért. A Binance-nél minden betéti / hitelkártyás fizetés esetén 2% -os díjat számítanak fel. Összehasonlításképpen, az eToro lehetővé teszi, hogy csak 0,5% -kal helyezzen el pénzt, és csak akkor, ha az USD-től eltérő pénznemben ad hozzá pénzeszközöket.
 • Inaktivitási díj: Ha nem teljesíti a fiókjában szereplő minimális tevékenységet, akkor tétlenségi díjat is fizethet. A brókerek általában 12 hónapig várják a tevékenységet, hogy felszámítsák ezt a díjat.
 • Éjszakai díj: Ez a díj lényegében az a kamat, amelyet fizet az alkuszának azért, hogy a CFD-pozícióit egyik napról a másikra nyitva tartsa. Összeget kell fizetni minden olyan napért, amikor nyitva hagyja a kereskedést. Ezt a nem CFD pozíciókra is terhelik, ha tőkeáttételt alkalmaznak.

Összességében elmondható, hogy az eToro a legjobb piaci árfolyamokat kínálja a kereskedés terén. Nem fizet jutalékot az IOTA kereskedéséért, és ha számláját USD-ben finanszírozza, akkor nincs befizetési díj.

Készen áll a kereskedés megkezdésére IOTA (MIOTA)?

Az IOTA 2021 kereskedelme – lépésről lépésre

Készen áll arra, hogy otthonában kényelmesen kezdhesse el az IOTA kereskedését?

Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket a kereskedési számla beállításához, és jó lesz azonnal kereskedni az IOTA-val!

1. lépés: Válasszon egy IOTA kereskedési platformot

Az első dolog, hogy találjon egy megbízható online brókert az IOTA kereskedésére. Ha most keresést indít, meg fog lepődni az online közvetítők rengeteg számán.

Ezért elengedhetetlen, hogy okosan válasszon, mivel pénzét a kereskedési platformjára bízza.

Ezt figyelembe véve felsoroltuk azokat a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni az IOTA közvetítő kiválasztásakor:

 • Szabályozás: Az online brókert olyan ismert, mérvadó testület szabályozza-e, mint az FCA, a CySEC vagy az ASIC?
 • Díjak: Milyen jutalékokat, spreadeket és egyéb kereskedési díjakat számít fel a bróker?
 • Kifizetések: Mely fizetési módok állnak rendelkezésre a kereskedési platformon?
 • Minimális betétek: Mennyibe kerül az IOTA kereskedés megkezdéséhez szükséges minimális betétösszeg és tét?
 • IOTA párok: Melyik fiat és digitális valutával lehet kereskedni az IOTA-val?
 • Kereskedési platform: A kereskedési platform könnyen használható és elég barátságos a befektetők számára minden szinten?
 • Mobil alkalmazás: A kereskedési platform kínál-e mobil alkalmazást??

Ha az ideális online bróker keresése túl sok időt és erőfeszítést igényel – javasoljuk, hogy nézze meg az eToro oldalt. Hogy bepillantást engedjen abba, miben áll eToro, itt található a legimpozánsabb szolgáltatások listája:

 • A kereskedési platform rendelkezik az FCA, az ASIC és a CySEC engedélyeivel. Az amerikai lakosok könnyedén kereskedhetnek, tudván, hogy az eToro be van jegyezve a FINRA-ba.
 • Az eToro nemcsak jutalék nélküli ügyleteket kínál, hanem az összes rendelkezésre álló pénzügyi eszköz versenyképes felárát is.
 • Feldolgozhatja banki átutalással, hitel- / betéti kártyával, és használhat e-pénztárcákat is, például a PayPalt.
 • Megkezdheti az IOTA kereskedését minimum 25 dolláros tét mellett.

2. lépés: Nyisson meg egy IOTA kereskedési számlát

Látogasson el a választott bróker webhelyére és regisztrálj.

Fiókja megnyitásához meg kell adnia személyes adatait. Ez tartalmazza a nevét, címét, születési dátumát és elérhetőségeit.

Ha a platform megfelel a KYC előírásoknak (amelyeknek kellene), akkor fényképes igazolványának másolatát is fel kell töltenie. Ez lehet az útlevél vagy a vezetői engedély.

Az eToro-nál a személyazonosság-igazolást automatizált ID-technikával hajtják végre, vagyis szinte azonnal elkezdheti a kereskedést.

3. lépés: Betéti alapok

Megerősített számlájával finanszírozhatja kereskedési számláját.

Ami a fizetéseket illeti, a legtöbb bróker széles választékot kínál Önnek, a bankkártyáktól kezdve a külső e-pénztárcákig. Ne feledje, hogy ha elektronikus átutalást választ, akkor a befizetés feldolgozása néhány napot vesz igénybe.

4. lépés: Válassza az IOTA kereskedési piacot

Ha készen áll az alapjaival, kiválaszthatja, hogy mely IOTA párral kíván kereskedni. Egyszerű keresést hajthat végre az eToro-n, és a platform felsorolja az elérhető IOTA kereskedési párokat, amelyek közül választhat..

5. lépés: Helyezze az IOTA kereskedelmet

Most már csak a kereskedési megbízások leadása marad. Ezen a ponton érdemes felfelé görgetni és gyorsan összefoglalni a szakaszban tárgyalt rendeléstípusokat "Kereskedési megbízások beállítása."

Ha magabiztos, folytathatja és beállíthatja az első IOTA-megrendelést. Spekulációja alapján adjon vételi vagy eladási megbízást. Kattintson a gombra "Nyílt kereskedelem" végrehajtja az IOTA kereskedelmet.

Most hajtotta végre sikeresen az első IOTA kereskedését. Ha használja eToro, kereskedelme 100% -ban jutalékmentes!

Az IOTA útmutató kereskedelme – Az ítélet

Ha inspirációt érez az IOTA kereskedésének megkezdéséhez, győződjön meg arról, hogy szabályozott online brókert választ.

Az eToro lehetővé teszi a kriptovaluták kereskedelmét mind a fiat, mind az egyéb digitális eszközök ellen. A platform könnyen használható, jutalékmentes kereskedéssel és kriptovaluta pénztárcával az IOTA-érmék tárolására.

Végül azáltal, hogy a hozzánk hasonló útmutatásokat elolvasva és a piacot alaposan követve saját otthonából sajátíthatja el az IOTA kereskedelmének művészetét.

eToro – az IOTA legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Biztonságos-e az IOTA kereskedelme?

Igen – tekintettel arra, hogy a digitális eszközt engedéllyel rendelkező közvetítőn keresztül kereskedik, mint például az eToro.

Hogyan kezdhetem el az IOTA kereskedését?

Az IOTA kereskedelmének legjobb módja egy elismert és engedéllyel rendelkező kereskedési platform, például az eToro. Legalább 200 dollárral finanszírozhatja kereskedési számláját, és már 25 dollárral megkezdheti az IOTA kereskedését.

Meg lehet-e gazdagodni az IOTA kereskedésével?

Az a képessége, hogy az IOTA kereskedésével nyereséget termel, attól függ, mennyire jósolja meg a piacot. Ehhez meg kell kutatnia a kriptovaluta piacot, és bankroll-kezelési stratégiával kell rendelkeznie a kockázatok csökkentése érdekében..

Lehet-e legálisan kereskedni az IOTA-val az Egyesült Államokban?

Igen, az IOTA-val legálisan kereskedhet az Egyesült Államokban. Ne feledje azonban, hogy nem fog tudni hozzáférni az IOTA CFD-khez.

Hogyan lehet kereskedni az IOTA-val tőkeáttétellel?

Ha olyan országban lakik, ahol a CFD-k megengedettek, találhat egy szabályozott brókert, amely tőkeáttételt kínál.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector