Befektetés a Bitcoin-ba – 5 ok a befektetésre a Bitcoin-ba 2021-ben

Miért érdemes befektetni a Bitcoinba ebben az évben

A Bitcoin digitális pénznem, nem nyomtat számlákat és nem veret érméket. Decentralizált – egyetlen közigazgatás, intézmény vagy más abszolút hatalom (például egy bank) sem korlátozza.

A tulajdonosok névtelenek; A Bitcoin titkosító kulcsok segítségével kapcsolja össze a vásárlókat és az eladókat, ahelyett, hogy neveket, adóazonosítókat vagy társadalombiztosítási számokat használna. És nem hagyományos pénznemként bocsátják ki fentről lefelé. Ehelyett a Bitcoin az "bányászták" nagy teljesítményű, internetre kapcsolt számítógépek által. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Bitcoinba történő befektetés néhány okát.

Hogyan találták ki a Bitcoin-ot?

2009-ben egy Satoshi Nakamoto nevű személy (vagy csoport) feltalálta a Bitcoin-ot. Kimondott célja a teremtés volt "teljesen decentralizált elektronikus készpénzrendszer, szerverek és központi hatóságok nélkül." 2011-ben a Nakamoto átadta forráskódját és domainjét a bitcoin közösség többi tagjának, a koncepció és a technológia kifejlesztését követően, majd eltűnt.


Sőt, a Bitcoin hatalmas növekedést tapasztalt az utóbbi időben. Az alábbiakban öt okot mutatunk be a Bitcoinba történő befektetéshez 2021-ben:

1. A Bitcoin elfogadása növekszik

A Bitcoin globális elfogadottsága felmelegszik. A 2020-as évben például a blockchain pénztárca felhasználóinak száma lassan nőtt, és tavaly november óta gyorsul. Az elmúlt 12 hónap során a Bitcoin pénztárcák 43-ról több mint 62 millióra nőttek.

Továbbá egyre több ember vásárol BTC-t a Cash App-on keresztül. A Cash App Bitcoin értékesítése 2020 harmadik negyedévében 1,63 milliárd dollárra nőtt, és ugyanebben az időszakban az üzemi eredmény 32 millió dollárt tett ki.

Ezenkívül a PayPal gyorsan figyelemmel kísérte a rejtjelezésüket, és mostantól megszerezheti, terjesztheti és megtarthatja felhasználóinak a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash és a Litecoin szolgáltatást. A titkosítási tranzakciók heti 20 000 dollárra korlátozódnak, ami kétszer annyi, mint az eredetileg jelentett 10 000 dollár a váratlan ügyféligény miatt. A PayPal 26 millió kereskedője a kriptot fogja fizetési eszközként használni, valamikor 2021 első negyedévében kezdődik.

Ha a Bitcoin bikapiaca továbbra is meleg, a lakossági és az intézményi befektetők rengeteg rámpával követhetik ezt a lendületet. Ha a kereslet folyamatosan növekszik, a korábbi Bitcoin-ciklusok piaci ingadozása szintén még robbanásszerűbb lehet.

2. A Bitcoin hasznosságra vonatkozó javaslata ideális a pénzügyi rendszer számára

A 2009-es globális pénzügyi válság a Bitcoin kialakulásához vezetett. A Bitcoin titokban a vadonban került bevezetésre a csődök, a kormánymentések és a mennyiségi könnyedség hátterében, ahol mindenkit elfelejtettek, kivéve egy apró, de egyre növekvő idealista közösséget.

Egy évtizeddel ezelőtt és további elszámolásokkal, viszonylag alacsony kamatlábakkal és kibővített mennyiségi lazítással látjuk a jelenlegi pénzügyi válságot.

Egyre jobban elismerik a Bitcoin egyedi értékajánlását az egyének és a vállalkozások körében, és azt, hogy a Bitcoin ebben a makro-környezetben helyezkedik el. Paul Tudor Jones, a 2020-as prominens makrókereskedő elmondta, hogy a Bitcoin emlékezteti az arany értékére a hetvenes években. Arról beszél, hogy Tudor BVI alapja eszközei 1-2% -át fektette be Bitcoin Futures szerződésekbe a The Great Monetary Inflation című cikkben..

"A COVID-19 egyfajta vírus, amely globális szinten egyedülálló politikai reakciót váltott ki," – mondta Tudor Jones.

"Olyan gyorsan történt, hogy még egy olyan piaci veterán is, mint én, szótlan maradt. Éppen február óta a mennyiségi lazítás révén varázsütésre 3,9 billió dollárt (a globális GDP 6,6% -a) hoztak létre. Tanúi vagyunk a nagy monetáris inflációnak (GMI) – a pénz minden formájának példátlan terjeszkedésének, ellentétben a fejlett világ valaha látottjával," hozzátette.

Úgy tűnik, Satoshi Nakamoto potenciális alternatívaként hozta létre a Bitcoint ehhez a helyzethez. Valójában sok befektető a Bitcoin-ot biztonságos menedékeszköznek és az infláció elleni fedezetnek tekinti.

3. A Bitcoin rosszul bizonyítja a Naysayers-t

Gyakran javasoljuk, hogy a kriptovalutákba történő befektetés előtt tekintse át a korábbi árdiagramot. Egész életük során több hullámvölgyet is láttak. A Bitcoinról többször is beszámoltak "halott" szkeptikusok. A Bitcoin azonban nemrég túllépte történelmi magasságát. Nem kell azt várni, hogy nem ismétlődik meg. Szerencsés év lehet 2021-ben.

A Bitcoin 2021 január 8-án elérte minden idők legmagasabb szintjét, 41 941 dollárt. Elemzők szerint később, 2021-ben a Bitcoin meghaladhatja a januárban elért rekordot. Még vannak jóslatok, amelyek szerint a Bitcoin elérheti a 100 000 USD jel 2021-ben.

Bitcoin ármozgások. Forrás: TradingView

4. Változatos érdekelt felek

Ha úgy gondolja, hogy az intézmények az egyetlen befektetők, akik pénzeszközeiket Bitcoin-ban költik, akkor téved! Saját kezelt szuperalapok, nyugdíjalapok és jelentős számú ember fektet be most a Bitcoin-ba. Az előrejelzések szerint 2021-re a befektetők száma növekszik. Az önállóan kezelt szuperalapok és nyugdíjalapok számára a Bitcoin megfelelő befektetés, mivel ez hosszú távú befektetési lehetőségként szolgálhat a legjobban.

Az évek során a Bitcoinba történő további befektetéseket láthatták a lakossági befektetők, amelyek nyereségre tehetnek szert, mivel a Bitcoin ára a jövőben növekedhet. A kriptovaluták 2020 utolsó hónapjaiban meghaladták az összes eszközcsoportot. Az előrejelzések szerint ez a növekedés 2021-ben és azon túl is folytatódik, így megfelelő év lesz a befektetések számára.

5. A nagy befektetők belemennek a Bitcoin-ba

Amint az az alábbi grafikonon látható, a Bitcoin volt a legproduktívabb eszközosztály 2020-ban. Ezzel szemben az arany és a részvények összetörtek.

A Bitcoin volt a legproduktívabb eszközosztály 2020-ban. Forrás: Case Bitcoin

2021 februárjában a Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a Bitcoin-ba, és a jövőben elkezdheti elfogadni fizetésként a kriptovalutát. A hír megjelenésekor a Bitcoin ára azonnal, 14% -kal, érménként több mint 44 000 dollárra emelkedett.

2020 augusztusában a MicroStrategy piackutató vállalat arról számolt be, hogy 250 millió dollárt költöttek arra, hogy a Bitcoin 21,454 bitcoinot vásároljon tőkepolitikai elosztás formájában. A cég augusztusától 1,125 milliárd dollárra emelte teljes Bitcoin részesedését.

"Ez a befektetés tükrözi azt a meggyőződésünket, hogy a Bitcoin, mint a világ legelterjedtebb kriptovaluta, megbízható értékraktár és vonzó befektetési eszköz, hosszú távú felértékelődési potenciállal rendelkezik, mint a készpénz. A MicroStrategy a Bitcoint legitim befektetési eszközként ismerte el, amely felülmúlhatja a készpénzt, és ennek megfelelően a Bitcoin-t tette meg a kincstári tartalék stratégiájának fő részesedésévé," állította Michael Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója.

A Bitcoin teljes létezését drámai árváltozások jellemezték, „pontosan olyan dolgok, amelyek fenntartják a hosszú távú trendeket” – mondta Thomas Fitzpatrick, a Citibank elemzője, aki egy Bitcoin Map-t mutatott be, és az előző TA-t használva értékelte a Bitcoin 318 000 dolláros célárát. 2021 decemberéig.

"Az arany elválasztása a fiat pénznemektől, a COVID-19 járvány és az a vágy, hogy a központi bankok agresszív mennyiségi lazítási politikát folytassanak, a jövőben robbanásszerű árnövekedéshez vezethet a Bitcoinban," állította Fitzpatrick.

Készen áll a befektetésre Bitcoin?

Bitcoin árjóslás

A Bitcoin hihetetlenül kiszámíthatatlan valuta, és jövőbeni ára kockázatot jelent a megbízható előrejelzésre. Az érmeút nagy részében sok hullámvölgyünk volt; 2018 januárjában majdnem 50% -ot zuhant, majd 2019 közepe felé sokkal jobban helyreállt;

2020-ban kevesebb mint 10 000 dollárt sikerült fedeznie, és még alacsonyabb is lett, mint 4000 USD a menet közepén összeomlott, és az érme azóta nagyon jól fejlődött.

Legjobb Bitcoin árjóslatok:

1. Jeremy Liew – A Lightspeed Investment Partners, a Snapchat kezdeti részvényese és az üzleti bennfentes tőzsdék befolyásos befektetője 2017 májusában elárulta bizalmát a Bitcoin iránt, és várhatóan a BTC 2030-ig 500 000 dollárt fog elérni, Peter Smith vezérigazgató és a Blockchain társalapítója jóváhagyja becslésüket, jól.

2. Mike Novogratz – Egy korábbi fedezeti alap kereskedő és a kriptotőke rajongója arra számított, hogy a Bitcoin piaci értéke meghaladhatja a 7,5 billió dolláros aranypiaci felső határt.

3. Wences Casares – A Xapo vezérigazgatója és alapítója bízik a Bitcoinban is. Valójában 2011-ben fektetett be a BTC-be. A 2017-es New York-i Konszenzus Konferencia során azt jósolta, hogy a Bitcoin 5-10 év alatt átlép 1 millió dollárt, ami csak 2022 vagy 2027 lesz..

4. Chamath Palihapitiya A Golden Government Warriors társtulajdonosa és a Social Capital alapító partnere. A Bitcoin iránti szenvedélye befektetési törekvéseivel kezdődött 2012-ben, amikor a Bitcoin 5% -ának tulajdonosa volt a forgalom egy szakaszában. A közeljövőre vonatkozó előrejelzésében az előrejelzések szerint a Bitcoin 2037-re eléri az egymillió dollárt.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A Bitcoin digitális pénznem, nem nyomtat számlákat és nem veret érméket.
  • 2009-ben egy Satoshi Nakamoto nevű személy (vagy csoport) feltalálta a Bitcoin-ot.
  • Ha a Bitcoin bika piaca tovább melegszik, a kiskereskedők és az intézményi vásárlók rengeteg rámpával követik ezt a lendületet.
  • Öt ok, amiért érdemes befektetni a Bitcoinba: a Bitcoin elfogadottsága növekszik, a Bitcoin hasznosságra vonatkozó javaslata ideális a pénzügyi rendszer számára, a Bitcoin folyamatosan bizonyítja, hogy tévesek, változatos érdekeltek és nagy befektetők kerülnek be a Bitcoin-ba.
  • A 2009-es globális pénzügyi válság a Bitcoin kialakulásához vezetett.
  • Elemzők szerint a Bitcoin hamarosan felülmúlhatja januárban elért összes csúcsát.
  • A Bitcoin volt a legproduktívabb eszközosztály 2020-ban. Ezzel szemben az arany és a részvények összezúzódtak.
  • A Bitcoin hihetetlenül kiszámíthatatlan valuta, és jövőbeni ára kockázatot jelent a megbízható előrejelzésre.
  • Chamath Palihapitiya szerint az előrejelzések szerint a Bitcoin 2037-re eléri az egymillió dollárt.

Olvass tovább:

2021-ben elérheti a Bitcoin 100 ezer dollár árát

Bitcoin árjóslás: Mennyit fog érni 2021-ben és azon túl?

Mi fogja vezetni a Bitcoin árát 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector